Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-07, 16:30   #361
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Urządzanie, pewnie, że "" ale patrzac na ceny wszystkiego:

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 16:44   #362
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mieszkanie tez z klasą hahaha
Nie mam zdjęć wszystkich pomieszczeń
Oj dużo roboty nas czeka
Cytat:
Hosenka pewnie, że pójdzie zarówno dużo kasy, czasu i nerwów ale będziecie mieli zrobione wszytsko po swojemu
a tam ktoś wczesniej mieszkał?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 16:54   #363
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Odwrocilam moja pielegnacje, robie tak, rano myje twarz woda, potem nakladam tonik i na to makijaz, zero kremow, od razu podklad na stonizowana skore.
Ja sobie nie wyobrażam nie używać kremu rano...

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Najwięcej jednak zawdzięczam oczarowi - całkowicie wyeliminował problem z sebum
Oo, muszę wypróbować tego hydrolatu. Od dawna zabieram się za złożenie zamówienia na BU... Może w listopadzie w końcu to zrobię.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ja właśnie wróciłam z pracy- u mnie też paskudnie i w dodatku szłam na pieszo...
Ja jeszcze w pracy, do 20:00... A plecy mnie tak strasznie bolą, chyba krzywo spałam Bo mam nadzieję, że to nie początek grypy...

Cytat:
Pokażę Wam, jak przyozdobiłam koszyczek do zbierania pieniążków i świeczkę Zostało nam kokardek z zaproszeń, więc wykorzystałam 4 kokardki przyozdobia tez klamki samochodu i nic więcej na nim nie będzie.

A zaraz - parę zdjęc mieszkania
Ślicznie
A co do mieszkania, to rzeczywiście będzie sporo roboty, ale przynajmniej będziecie mieć wszystko po swojemu

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
wrzucam zaległy bilans. Na swoje usprawiedliwienie moge napisac, ze stresowalam sie stazem

Na stazu jest super, nie mam czasu na nic
Ty zawsze masz ładne bilanse, więc można raz wybaczyć
To świetnie
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 17:02   #364
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

kurcze zaczynają mi się podobać paletki sleek... podoba mi się au naturel-moje kolory, choć obawiam się, że te górne maty bedą kiepskie... ale też storm i oh so special... która waszym zdaniem najlepsza?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 17:05   #365
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Nusia7 - mozliwe, ze jak wlacza kaloryfery, to bede uzywac kremu na dzien, jednak na razie nie uzywam. I tak jak pisalam wczesniej, w ogole nie odczuwam tego "braku", w nocy nawilzam skore odzywczym kremem przeciwzmarszczkowym i jest dobrze

luskap - uwazaj, Sleeki wciagaja Ja mam Oh So Special i Curacao, cienie sa bardzo dobrze napigmentowane, juz je testowalam, na bazie UD nie do zdarcia caly dzien

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2011-10-07 o 17:07
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 17:07   #366
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
rozumiem co czujesz... ja też bym sobie wszystko urządzała, ale pokryliśmy właśnie dach (1,5dnia taki wielki dach- mieliśmy rewelacyjną ekipę!) i jesteśmy w dołku finansowym. budowa to był pikuś, teraz zaczynają się schody, bo to co zrobiliśmy szło w miarę sprawnie i koszty nie były takie straszne. A dalej dach, instalacje, okna, drzwi- to wszystko jest już niewiarygodnie drogie i nie wiem czy podołamy... trochę porwaliśmy sie z motyką na słońce
Stary 2011-10-07, 17:14   #367
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
"Tajemnice Urody cz. 3" KLIK oraz KLIK
jak dla mnie bez szału ale to może i lepiej

i jak?
Uff, na szczęście mnie też nic nie kusi. Może kupię sól czy kule do kąpieli, ale niekoniecznie muszę je mieć.
O kremiku mogę powiedzieć tyle: w opakowaniu pachnie ładniej niż ten z Ori, ale po rozsmarowaniu już trochę zapach się zmienia. Ten z Ori jest bardziej "śliski", łatwiej się nim smaruje. Ogólnie są podobne.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Baw się dobrze Ja właśnie też jutro idę. Tzn. właściwie nie wiem Bo kumpel TŻ-a i mój ma urodziny i coś chce zrobić - tylko dalej nie wiemy, co Także po pracy lecę do domu, przebieram się, maluję na nowo i lecę świętować z nim. Jutro TŻ będzie u mnie spał
Dziękuję. I Tobie też udanej zabawy.

Cytat:
Pokażę Wam, jak przyozdobiłam koszyczek do zbierania pieniążków i świeczkę Zostało nam kokardek z zaproszeń, więc wykorzystałam 4 kokardki przyozdobia tez klamki samochodu i nic więcej na nim nie będzie.

A zaraz - parę zdjęc mieszkania
Ozdoby śliczne.
A mieszkanie nas pewnie zachwyci, jak skończycie urządzanie.

Cytat:
trochę porwaliśmy sie z motyką na słońce
Koszty takich inwestycji mogą wykończyć... Stopniowo na pewno dacie radę, może rodzice Wam trochę pomogą?

U mnie też paskudna pogoda, aż się nie chce wychodzić brr.

Zużyłam tusz do rzęs.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 18:01   #368
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam saszetkową maseczkę Ziai
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 18:11   #369
Undercia
Imperatorowa Undi I

Dotarło do mnie wreszcie zamówienie z YR 2 flakony perfum, 2 lakiery, płukanka do włosów, balsam do ust, czyli wszystko co "zabronione"

Udało mi się za to zużyć żel pod prysznic, żel do mycia twarzy i micel

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on" - R.Frost
Undercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 18:36   #370
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem co czujesz... ja też bym sobie wszystko urządzała, ale pokryliśmy właśnie dach (1,5dnia taki wielki dach- mieliśmy rewelacyjną ekipę!) i jesteśmy w dołku finansowym. budowa to był pikuś, teraz zaczynają się schody, bo to co zrobiliśmy szło w miarę sprawnie i koszty nie były takie straszne. A dalej dach, instalacje, okna, drzwi- to wszystko jest już niewiarygodnie drogie i nie wiem czy podołamy... trochę porwaliśmy sie z motyką na słońce
Oj tak koszty wykonczenia domu - instalacje to kosmos a co gorsza (znam z pracy) ceny co dostawa są wyższe. Nie chce was straszyć ale hydraulika, piec i grzejniki to ok 20tys lekką ręką. A wyposażanie ....
Dlatego ja zrezygnowałam z budowania domu.
Ewentualnie skupie się na mieszkaniu. Będzie mi łatwiej.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 19:30   #371
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia7 - mozliwe, ze jak wlacza kaloryfery, to bede uzywac kremu na dzien, jednak na razie nie uzywam. I tak jak pisalam wczesniej, w ogole nie odczuwam tego "braku", w nocy nawilzam skore odzywczym kremem przeciwzmarszczkowym i jest dobrze

luskap - uwazaj, Sleeki wciagaja Ja mam Oh So Special i Curacao, cienie sa bardzo dobrze napigmentowane, juz je testowalam, na bazie UD nie do zdarcia caly dzien
Ja też używam kremu na noc Ale rano myję twarz żelem i wtedy czuję takie ściągnięcie. Poza tym przyzwyczaiłam się do kremowania twarzy rano
Właśnie czaję się na Curacao. Czy ten cień u góry to taka prawdziwa czerwień, czy taki bardziej koralowy?

Cytat:
rozumiem co czujesz... ja też bym sobie wszystko urządzała, ale pokryliśmy właśnie dach (1,5dnia taki wielki dach- mieliśmy rewelacyjną ekipę!) i jesteśmy w dołku finansowym.
A braliście jakiś kredyt/pożyczkę? Może to jest wyjście? Albo pomoc rodziców?

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Zużyłam tusz do rzęs.

Kiepsko się czuję, zimno mi, boli mnie głowa i zaczyna mnie boleć gardło Nie chcę być chora
Stary 2011-10-07, 19:50   #372
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też używam kremu na noc Ale rano myję twarz żelem i wtedy czuję takie ściągnięcie. Poza tym przyzwyczaiłam się do kremowania twarzy rano
Właśnie czaję się na Curacao. Czy ten cień u góry to taka prawdziwa czerwień, czy taki bardziej koralowy?

Kiepsko się czuję, zimno mi, boli mnie głowa i zaczyna mnie boleć gardło Nie chcę być chora

Ja nie myje rano twarzy zelem, tylko letnia woda, potem tonizuje i to wystarczy. Nie czuje sciagniecia.

Ten cien u gory wyglada mi na czerwien z delikatna nuta oranzu Na oku moze wyjsc nieco jasniejszy i wtedy pewnie ta pomaranczka tez by "wyszla" z niego Jeszcze nie uzywalam tego koloru, boje sie

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 20:26   #373
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

księżniczko,
to mówisz, ze przez tonik miałaś taki smalec hmm teraz mam tonik z Bourjois, wcześniej miałam Dermikę do cery tłustej i ten sprawował się chyba lepiej. Tylko żeby przejść na naturalną pielęgnację musiałabym wykończyć wszystkie swoje kosmetyki, a jest ich niemało.
A jest jakaś nowa seria Air flow? bo nie widziałam pomarańczowego, a taki delikatny bym sobie sprawiła.
Mnie właśnie naturalna pielęgnacja zmotywowała, zeby zużywać jak najwięcej kosmetyków i wreszcie używać tego co służy cerze. Powoli i regularnie zminimalizujesz kosmetyki
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
To może zbytnie uproszczenie, że wszystkiemu winny był zły tonik. Miałam ogólnie złą pielęgnację, zbyt inwazyjną, wysuszającą (wysuszenie tylko potęgowało produkcję sebum). Po części z niej rezygnowałam - najpierw zapychający fluid i podkład w kompakcie na rzecz mineralnego pudru i podkładu. Potem zrezygnowałam z żelu do mycia twarzy z SLS na rzecz olejku myjącego z BU. Ale największą poprawę zauważyłam po zmianie toniku na hydrolat.
Miałam ten sam kłopot z nadmiarem pielęgnacji. Kiedy chciałam ją zmienić okazało się, że mam kilkanaście kremów i co najmniej 6 toników. Część zmęczyłam zanim użyłam biochemii, a resztę używałam np. do szyi, dekoltu, stóp. Nie namawiam Cię, żebyś teraz wszystko wyprzedawała albo zużywała na siłę, bo wcale nie ma gwarancji że naturalne produkty będą Ci służyć. Może zamów sobie jeden hydrolat i sprawdź czy Ci to odpowiada. A jeśli Ci podpasuje to będziesz miała motywację do wykańczania zapasów i niekupowania nic drogeryjnego. Właśnie w ten sposób wyleczyłam się z nadmiaru pielęgnacji.
Robiłam tak samo. Mój dekolt o wiele lepiej toleruje kosmetyki niż buzia, więc mogłam wszystko na nim zużyć. Do stóp też używam tych gęstszych kremów. Mam jeszcze parę preparatów do zużycia, ale już skłaniam się ku jak najprostszej pielęgnacji. Też mam kłopoty z cerą i już teraz wiem, że zanim coś kupię to muszę zanalizować skład. Mam również hydrolat oczarowy, kwas HA i olej z pestek malin, pudry mineralne, używam też kremu baikaderm. Kiedy mam za suchą skórę i minerały nie chcą się rozprowadzić to używam excipialu, też nie zapycha a kryje wyśmienicie

A poza tym zużyłam wreszcie oliwkę po depilacji Joanny. Męczyłam się z nią długo i stwierdzam, że nie ma nic gorszego...
Wyrzuciłam też dwie pomadki Neutrogeny bo juz nie chciało mi się wyskubywać kosmetyku szpatułką ze sztyftu.

Hosenko
, jutro Twój dzień, też będę przeżywać razem z Tobą, choć jestem tu od niedawna
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 20:40   #374
Hosenka*
Zakorzenienie

Widziałam bukiet - jest śliczny Taki jak chciałam
Byliśmy tez na sali - stoły ustawili inaczej niz mieliśmy zaplanowane, ale jednak nie zmieściłoby się w ten sposób tyle osób No nic, trudno.

Żegnam się już z Wami, bo kończymy sprzatanie, zostaje farbowanie włosów, malowanie paznokci itp

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 20:45   #375
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ten cien u gory wyglada mi na czerwien z delikatna nuta oranzu Na oku moze wyjsc nieco jasniejszy i wtedy pewnie ta pomaranczka tez by "wyszla" z niego Jeszcze nie uzywalam tego koloru, boje sie
O mogłabyś dla mnie pomalować nim oko i napisać, jaki wyszedł kolor? I zrobić foto?

Cytat:
Żegnam się już z Wami, bo kończymy sprzatanie, zostaje farbowanie włosów, malowanie paznokci itp
Oj, będziesz śliczną panną młodą
Stary 2011-10-08, 09:48   #376
Nusia7
Zakorzenienie

Cholera jasna, mam grypę Czuję się tak okropnie A muszę siedzieć w pracy do 17:00...
Stary 2011-10-08, 11:44   #377
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko dzisiaj moje mysli kieruja sie ku Tobie, to bedzie dzien pelen wrazen, pelen emocji i milosci...niech tak pozostanie zawsze! Trzymam kciuki zeby minal tak jak sobie tego wymarzyliscie!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 13:04   #378
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Koszty takich inwestycji mogą wykończyć... Stopniowo na pewno dacie radę, może rodzice Wam trochę pomogą?

U mnie też paskudna pogoda, aż się nie chce wychodzić brr.

Zużyłam tusz do rzęs.
Mam nadzieję, ze damy radę. Wczoraj liczyliśmy to już wydaliśmy 125tys. po różnych oszczędnościach, znajomościach i własnymi siłami dużo zrobiliśmy, a bez tego koszty byłyby o 40tys. większe
U mnie też zimno strasznie. Gratuluję zużycia!
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Oj tak koszty wykonczenia domu - instalacje to kosmos a co gorsza (znam z pracy) ceny co dostawa są wyższe. Nie chce was straszyć ale hydraulika, piec i grzejniki to ok 20tys lekką ręką. A wyposażanie ....
Dlatego ja zrezygnowałam z budowania domu.
Ewentualnie skupie się na mieszkaniu. Będzie mi łatwiej.
no właśnie, teraz się zaczynają prawdziwe koszty i wszystko widocznie drożeje. Na szczęście mojej siostry TZ załatwił nam tanio okna Drutex-ma kolegę, który je sprzedaje, ale nie wiem kiedy zamówimy. może na początku przyszłego roku.
Cytat:
Mamy jeszcze 14tys. długu, rodzice TZta mają nam kupić dachówkę, a moi też już się trochę dołożyli, a nie chcę, zeby się zadłużali... teraz żałują że w tym roku już nie wyjechali zagranicę (jeździli co roku), ale że tata podupadł na zdrowiu (kręgosłup)to przekonaliśmy ich z bratem, zeby już więcej nie jechali. Zdrowie jest ważniejsze... kredytu w banku i tak nie dostaniemy, bo tż zatrudniony jest na najniższej, a ja nie pracuję póki co. Pożyczamy od wujka, oddajemy i tak w kółko. odsetki w banku by nas zżarły-nie stać by nas było na budowę wtedy.
Cytat:
Cholera jasna, mam grypę Czuję się tak okropnie A muszę siedzieć w pracy do 17:00...
Bidulko, zdrowiej Przesyłam pozytywną energię
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Hosenko dzisiaj moje mysli kieruja sie ku Tobie, to bedzie dzien pelen wrazen, pelen emocji i milosci...niech tak pozostanie zawsze! Trzymam kciuki zeby minal tak jak sobie tego wymarzyliscie!
Ja również przyłączam się do tych słów i trzymam kciuki
Stary 2011-10-08, 14:47   #379
ganimedea
Zakorzenienie

Hosenko - aby dzisiejszy dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, a wszystkie kolejne dostarczały równie wielu pozytywnych emocji . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:23   #380
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy jeszcze 14tys. długu, rodzice TZta mają nam kupić dachówkę, a moi też już się trochę dołożyli, a nie chcę, zeby się zadłużali..

Bidulko, zdrowiej Przesyłam pozytywną energię

Ja również przyłączam się do tych słów i trzymam kciuki
No tak, rozumiem. Dobrze, że macie znajomości i chociaż część rzeczy załatwiacie taniej.
Dziękuję

Rano zużyłam żel pod prysznic 500 ml z Avonu.

Hosenko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia i miłości
Stary 2011-10-08, 16:03   #381
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Hosenko życzę szczęścia i niech wszystko Wam się pięknie układa.

Cytat:
Oj Bidulko, zdrówka.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:38   #382
Maliniarka
Zakorzenienie

puk puk, niewierna siostra zawitała

Hosenko wszystkiego naj naj na nowej drodze życia z Ukochanym
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 19:40   #383
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Bidulko, zdrówka.

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
puk puk, niewierna siostra zawitała
co tam u Ciebie?

Dostałam dziś od TŻ-a śliczną żółto-czerwoną różę
Stary 2011-10-08, 19:56   #384
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
ale słodziutko

u mnie, no nic w sumie dalej z tym samym chłopem
kończę studia (znowu 3ci rok)
zapisałam się na studium kosmetyczne, na razie były jedne zajęcia (zaocznie)

ostatnio zaliczyłam nieudane farbowanie u fryzjera, masakra, mówię Wam mam pomarańczowy odrost a poszłam ochłodzić mój naturalny kolor

odwykowo nie za wiele zmian, dalej szaleję włosowo, lakierowo w porządku, mam za dużo mazideł do ust i ciągle kupuję nowe...
zużywam nie za wiele ostatnio(włosowo np ciągle inne zestawy), ale sukcesywnie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-10-08 o 19:59
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 07:41   #385
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Rano zużyłam żel pod prysznic 500 ml z Avonu.

Cytat:
ja kiedyś strasznie czesto dostawłam ale powiedziałam mu ze na to za dużo kasy idzie i wziął sobie chłopak rade do serca

Hosenko wszystkiego wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i czekamy na relacje
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:19   #386
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
zapisałam się na studium kosmetyczne, na razie były jedne zajęcia (zaocznie)

ostatnio zaliczyłam nieudane farbowanie u fryzjera, masakra, mówię Wam mam pomarańczowy odrost a poszłam ochłodzić mój naturalny kolor
I jak Ci się podoba?
Ja ostatnio dowiedziałam się, że nawet podcięcie grzywki można spieprzyć Myślałam, że nie wyjdę na ulicę.

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja kiedyś strasznie czesto dostawłam ale powiedziałam mu ze na to za dużo kasy idzie i wziął sobie chłopak rade do serca
Ja nie dostaję jakoś przesadnie często, tak do czasu do czasu. Dlatego taki miły gest mnie bardzo cieszy, tym bardziej, że nie dostaję oklepanych czerwonych róży, tylko TŻ zawsze stara się kupić jakiś oryginalny kolor A niedawno dostałam od niego bukiecik polnych kwiatów.

Dziś się już lepiej czuję, nie mam dreszczy czy temperatury, ale gardło mnie strasznie boli
Stary 2011-10-09, 12:55   #387
zywieczdroj
Zakorzenienie

Nusia bosko Mój TŻ tez mi kiedyś kupował kwiaty dość często. A teraz... Ostatnie kwiaty bez okazji dostałam chyba ze 2 lata temu...

Zużyłam piankę do golenia Joanny i żel Metronidazol

Przelałam oliwkę do butelki po hydrolacie i super sie aplikuje. Nie rozlewa ani nie wylatuje za duzo

Edytowane przez zywieczdroj
Czas edycji: 2011-10-09 o 13:23
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:25   #388
Aneta94Eg
Rozeznanie

Cześć dziewczyny ;-)
Chętnie dołączę się do Was.
Widzę,że wy dzielnie zużywacie swoje kosmetyki.
Ja zaś wymieniam się kosmetykami te które nie używam wymieniam.
Ale co jakiś czas nachodzi mnie ochota,aby kupić coś z kosmetyków.
Już parę razy sobie obiecałam,że nie będę jednak to na marne.
Wy też tak macie?
Stary 2011-10-09, 20:21   #389
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

he he widzę, ze wszyscy gdzieś wczoraj imprezowali w realu, że nie było nikogo ja też byłam u znajomych, niestety trochę przesadziłam z % i dziś rano czułam się starsznie. Z resztą do teraz czuję skutki...
Byłam też na wyborach a jutro znowu do pracy. Pocieszam się, ze w tym tygodniu odbieram wypłatę- ale mamy w tym miesiącu dużo prezentów do kupienia. TZma urodziny i chcę mu kupić nowy telefon- rodzice mają się dołożyć.

Hosenko, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, żeby wiodło Wam się jak najlepiej!
Stary 2011-10-09, 23:03   #390
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Doklanie, ja tez wybylam bo pogoda jeszcze sprzyjala a teraz nagle zrobilo sie zimno ze musze swetry wyciagac.

Ciekawe jak tam Mloda Para

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości