WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-10-06, 21:05   #4171
inverso
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 339
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez phenomena Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem o tym doskonale Sama studiujê kierunek medyczny i ogarniam te sprawy. Jednak mój cykl jest o tyle nieprzewidywalny, ¿e nie da siê za bardzo wyznaczyæ konkretnych dni. Dlatego ginekolog akademicka stwierdzi³a, ¿e trzeba od czego¶ zacz±æ i zrobiæ wszystko jak najszybciej. W³a¶nie od niej dosta³am skierowanie. P³aciæ nie bêdê, na szczê¶cie.. 200z³ w kieszeni
O jej, to dobrze ¿e zaoszczêdzisz ... te¿ chcia³abym w³a¶nie te wszystkie ¿eñskie hormony przebadaæ ale ¿aden lekarz nie chce mi wystawiæ zlecenia ...
W poniedzia³ek zaczynam mój pobyt w 'Klinice Chorób W³osów' to mo¿e pan profesor Placek, co bêdzie siê mn± zajmowaæ siê zlituje nade mn± i wymy¶li jeszcze jakie¶ inne badania by znale¼æ przyczynê mojego ³ysienia. Przecie¿ ja muszê przed 30. mê¿a znale¼æ
inverso jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:10   #4172
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 268

Cytat:
Napisane przez inverso Poka¿ wiadomo¶æ
O jej, to dobrze ¿e zaoszczêdzisz ... te¿ chcia³abym w³a¶nie te wszystkie ¿eñskie hormony przebadaæ ale ¿aden lekarz nie chce mi wystawiæ zlecenia ...
W poniedzia³ek zaczynam mój pobyt w 'Klinice Chorób W³osów' to mo¿e pan profesor Placek, co bêdzie siê mn± zajmowaæ siê zlituje nade mn± i wymy¶li jeszcze jakie¶ inne badania by znale¼æ przyczynê mojego ³ysienia. Przecie¿ ja muszê przed 30. mê¿a znale¼æ
Wiem, mam pod tym wzglêdem szczê¶cie. Ale tyle pieniêdzy wyda³am juz na szampony, odzywki, wcierki i tabletki.. Wolê tego nie podliczaæ Mam nadziejê, ¿e co¶ siê u mnie wyja¶ni. Oby sprawa 40-60 dniowych cykli te¿ siê rozja¶ni³a..
phenomena jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:21   #4173
inverso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phenomena Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, mam pod tym wzglêdem szczê¶cie. Ale tyle pieniêdzy wyda³am juz na szampony, odzywki, wcierki i tabletki.. Wolê tego nie podliczaæ Mam nadziejê, ¿e co¶ siê u mnie wyja¶ni. Oby sprawa 40-60 dniowych cykli te¿ siê rozja¶ni³a..
Oby! ¯yczê powodzenia w rozwi±zywaniu zagadki

Hmm, ja mam mieæ robion± w szpitalu fototerapiê i nie wiem czego siê jeszcze mogê spodziewaæ.
Stary 2011-10-06, 21:51   #4174
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 268

Kiedy¶ to pokonamy.. Nie ma innej opcji
phenomena jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-08, 17:27   #4175
katja_24
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 635

Witajcie dziewczyny. Walcze ze swoimi wypadajacymi wlosami od miesiaca i widze jakas poprawe, podczas czesania wypada mi kilka, mzx 10 wlosow, a wypadalo okol0 20-30. Ale podczas splukiwania maseczki nadal wypada sporo. Podczas splukiwania szamponu nie, tylko podczas splukiwania maseczki i rozczesywania wlosow po myciu (juz suchych). Jako maski uzywam biovaxu, do tej pory bylo chyba 5 aplikacji. Niby jest coraz lepiej, ale czy ten objaw jest normalny? Wczesniej uzywalam latte z Kalosa i bylo to samo.Dodam, ze oprocz tego biore suplementy, myje szamponem z czarnej rzepy i wcieram radical, wiec w sumie nie mam pewnosci, co pomoglo.
katja_24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:32   #4176
Kakcia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 274

Cytat:
Napisane przez katja_24 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie dziewczyny. Walcze ze swoimi wypadajacymi wlosami od miesiaca i widze jakas poprawe, podczas czesania wypada mi kilka, mzx 10 wlosow, a wypadalo okol0 20-30. Ale podczas splukiwania maseczki nadal wypada sporo. Podczas splukiwania szamponu nie, tylko podczas splukiwania maseczki i rozczesywania wlosow po myciu (juz suchych). Jako maski uzywam biovaxu, do tej pory bylo chyba 5 aplikacji. Niby jest coraz lepiej, ale czy ten objaw jest normalny? Wczesniej uzywalam latte z Kalosa i bylo to samo.Dodam, ze oprocz tego biore suplementy, myje szamponem z czarnej rzepy i wcieram radical, wiec w sumie nie mam pewnosci, co pomoglo.
Powiem Ci, ¿e ja stosujê niemal¿e identyczna kuracjê co Ty Równie¿ Radical do wcierania, szampon czarna rzepa (chocia¿ ostatnio skrzyp), suplementy, Biovax. I równie¿ zauwa¿y³am to ze o wiele wiêcej w³osów mi wypada w trakcie wyp³ukiwania maski ani¿eli sp³ukiwania szamponu. Jednak tak jak Ty zauwa¿y³am poprawê. Nie jest to jaka¶ spektakularna poprawa ale jest. Ja czeszê w³osy na mokro grzebieniem o szerokim rozstawie (Ty z tego co zrozumia³am na sucho). Jedyn± ró¿nic± jest to, ¿e ja dodatkowo stosuje oleje. Rycyna zmieszana z oliw± z oliwek - nak³adam na skóre g³owy i d³ugo¶c na noc a kilka dni temu przysz³a do mnie Sesa to mam j± zamiar w³±czyæ do "jad³ospisu" jako rytua³ 1 raz w tygodniu (jest do¶æ droga, d³ugo do mnie sz³a a jej pojemno¶æ nie powala ). A odpowiadaj±c na Twoje pytanie to my¶lê, ze jest to normalny objaw i¿ mniej Ci wypada w³osów Ponadto wydaje mi siê, ze zawsze wiecej wypadaæ bêdzie po sp³ukiwaniu maski ni¿ szamponu a to dlatego, ¿e trochê wody przez w³osy musi przelecieæ ¿eby wyp³ukaæ maskê. Trzymam kciuki aby efekty kuracji by³y coraz bardziej widoczne go³ym okiem
Kakcia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:40   #4177
katja_24
Zakorzenienie

A ja tez olejuje, tylko ze same koncowki, olejkiem kokosowym
Czyli to norma, ze przy wyplukiwaniu maski leci wiecej? ja myslalam, ze to dlatego, ze wcierajac ja w skalp przy okazji wyrywam sobie pierze
Zycze powodzenia w walce z linieniem
Stary 2011-10-08, 19:12   #4178
Kakcia
Raczkowanie

Tak, wydaje mi siê norm±, ¿e wiêcej w³osów wypada w trakcie sp³ukiwania masek ni¿ sp³ukiwania szamponu Oczywi¶cie pewnie bêdzie ich wypadaæ coraz mniej wraz z tym jak nasze w³osy stan± siê mocniejsze (miejmy nadziejê )
Stary 2011-10-08, 19:17   #4179
katja_24
Zakorzenienie

Dzieki, pocieszylas mnie troche. Juz sie balam, ze ten biovax szkodzi zamiast pomagac...
Mam jeszcze jedno pytanie: czy Ty tez wcierasz go w lepetyne (tak zaleca producent) czy nakladasz na same wlosy?
Stary 2011-10-08, 19:23   #4180
Kakcia
Raczkowanie

Wcieram w ³epetyne Obecnie mam wersjê Latte (u¿y³am j± dopiero raptem 3 razy), wcze¶nie mia³am do wypadaj±cych i szczerze mogê poleciæ
Stary 2011-10-08, 19:42   #4181
katja_24
Zakorzenienie

Ja mam wlasnie ta wersje do wypadajacych, ale powoli sie konczy Teraz przymierzam sie do kupna tego oryginalnego waxu, bodajze angielskiego Na KWC ma dobre recenzje, na All jest dosc tani, a biovax przy moich wlosach wystarczy mi moze na 7 myc, wiec jest troche nieekonomiczny
Stary 2011-10-08, 19:55   #4182
Kakcia
Raczkowanie

Jak wykoñczê Biovax to mo¿e te¿ siê skuszê na oryginalny, ale pamiêtam jak mia³am go nieca³e 2 lata temu no to zapach mnie odrzuca³ Ale czego siê nie robi dla piêknych w³osów Niestety co do efektów to nie mogê nic powiedzieæ, poniewa¿ u¿ywa³am go "ot tak sobie"
Stary 2011-10-08, 20:00   #4183
katja_24
Zakorzenienie

Eeeetam, zapach to maly piku¶. Przezylam rzepe, przezyje i to
Stary 2011-10-08, 20:23   #4184
Kakcia
Raczkowanie

Ja mo¿e jestem jaka¶ walniêta, ale uwielbiam zapach rzepy ¦wie¿ej, w szamponie, w od¿ywce, we wcierce Uwielbiam j± poza tym je¶æ
Stary 2011-10-09, 09:03   #4185
jelonek1985
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 62 380
GG do jelonek1985

Ja ograniczê siê chyba jedynie do tych ampu³ek Radical, bo jak do³±czy³am do pielêgnacji olejek rycynowy, od nowa zaczê³y wypadaæ mi w³osy.
Za³amaæ siê idzie.

"Id¼ w³asn± drog±

Bo w tym ca³y sens istnienia
¯eby umieæ ¿yæ
Bez znieczulenia
Bez niepotrzebnych niespe³nienia
My¶li z³ych
"

22.10 - 4.11
jelonek1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:28   #4186
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakcia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mo¿e jestem jaka¶ walniêta, ale uwielbiam zapach rzepy ¦wie¿ej, w szamponie, w od¿ywce, we wcierce Uwielbiam j± poza tym je¶æ
Jesc tez lubie, ale wachac niekoniecznie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ograniczê siê chyba jedynie do tych ampu³ek Radical, bo jak do³±czy³am do pielêgnacji olejek rycynowy, od nowa zaczê³y wypadaæ mi w³osy.
Za³amaæ siê idzie.
Czyli wyglada na to, ze przedobrzyc tez mozna?
Stary 2011-10-09, 11:01   #4187
ston3d
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 538

Cytat:
Za³amaæ siê idzie.
A jak d³ugo trzyma³a¶ olej na skórze g³owy, bo rozumiem ¿e tak stosowa³a¶? Dziewczyny na wiza¿u zalecaj± ca³± noc albo kilka godzin, ale to wielu osobom mo¿e zaszkodziæ i powodowaæ wypadanie Na olejach do w³osów zwykle pisze, ¿eby trzymaæ pó³ godziny i tak te¿ zaczê³am robiæ- i w³osy nie wypadaj±. Tak¿e polecam zrobiæ najpierw masa¿ g³owy i dopiero na³o¿yæ podgrzany olej rycynowy a po pó³ h zmyæ. Mi pomog³o
Cel II: ¿eby ukochany móg³ wej¶æ po nich na 3 piêtro

Fakty nie przestaj± istnieæ z powodu ich ignorowania.

Edytowane przez ston3d
Czas edycji: 2011-10-09 o 11:02
ston3d jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:26   #4188
bassiaak
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Cze¶æ Dziewczyny! Ja odk±d pamiêtam mia³am problem z wypadaj±cymi w³osami, chodzi³am po dermatologach, robi³am badania, z¿era³am wszystkie mo¿liwe witaminy, wsmarowywa³am we w³osy nawet najbardziej egzotyczne substancje. Stosowa³am wspomniane tu ju¿ wcze¶niej szampon z czarnej rzepy, Radical oraz suplementy. Niestety nic nie pomaga

Wczoraj kupi³am szampon ekologiczny Senseofbio na wypadaj±ce w³osy, czy która¶ z Was zna go mo¿e?
bassiaak jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:47   #4189
Kakcia
Raczkowanie

Cytat:
Za³amaæ siê idzie.
Wydaje mi sie, ¿e tutaj mo¿e byæ kwestia tego typu, ¿e te stare, os³abione w³osy wypadaj± a na ich miejsce pojawiaj± siê nowe mocniejsze baby hair. Chocia¿ te¿ mnie to strasznie denerwuje i równie¿ zauwa¿y³am spore wypadanie w³osów przy zmywaniu rycyny jak i przy samym olejowaniu ;/ Po Sesie (któr± do tej pory jeden raz stosowa³am) nie zauwa¿y³am czego¶ takiego.
Stary 2011-10-09, 14:10   #4190
jelonek1985
Zakorzenienie

GG do jelonek1985

Cytat:
Napisane przez ston3d Poka¿ wiadomo¶æ
A jak d³ugo trzyma³a¶ olej na skórze g³owy, bo rozumiem ¿e tak stosowa³a¶? Dziewczyny na wiza¿u zalecaj± ca³± noc albo kilka godzin, ale to wielu osobom mo¿e zaszkodziæ i powodowaæ wypadanie Na olejach do w³osów zwykle pisze, ¿eby trzymaæ pó³ godziny i tak te¿ zaczê³am robiæ- i w³osy nie wypadaj±. Tak¿e polecam zrobiæ najpierw masa¿ g³owy i dopiero na³o¿yæ podgrzany olej rycynowy a po pó³ h zmyæ. Mi pomog³o
Kiedy nak³ada³am sam olejek na skórê g³owy (pó¼niej w³osy owinê³am w foliê i na³o¿y³am ciep³y rêcznik) - trzyma³am 1 godz.
Kiedy na³o¿y³am maseczkê: olejek + ¿ó³tko + majonez (folia + rêcznik) - trzyma³am 0,5 godz.

Ba³abym siê zostawiæ olejek na w³osach przez ca³± noc. Jestem ju¿ tak przewra¿liwiona na punkcie w³osów, ¿e mia³abym stracha, ¿e rano obudzi³abym siê bez czegokolwiek na g³owie

Cytat:
Wydaje mi sie, ¿e tutaj mo¿e byæ kwestia tego typu, ¿e te stare, os³abione w³osy wypadaj± a na ich miejsce pojawiaj± siê nowe mocniejsze baby hair. Chocia¿ te¿ mnie to strasznie denerwuje i równie¿ zauwa¿y³am spore wypadanie w³osów przy zmywaniu rycyny jak i przy samym olejowaniu ;/ Po Sesie (któr± do tej pory jeden raz stosowa³am) nie zauwa¿y³am czego¶ takiego.
To mnie przesta³y wypadaæ po trzech tygodniach od stosowania ampu³ek. My¶la³am, ¿e problem ju¿ znikn±³ i mogê do³±czyæ do pielêgnacji w³osów rycynê ale bêdê musia³a jednak z niej zrezygnowaæ. Na szczê¶cie siê nie zmarnuje, bo ¶wietnie dzia³a na rzêsy Ju¿ zauwa¿y³am, ¿e s± d³u¿sze

"Id¼ w³asn± drog±

¯eby umieæ ¿yæ
Bez znieczulenia
My¶li z³ych
"

22.10 - 4.11
Stary 2011-10-09, 19:12   #4191
moglosia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Cytat:
Napisane przez bassiaak Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny! Ja odk±d pamiêtam mia³am problem z wypadaj±cymi w³osami, chodzi³am po dermatologach, robi³am badania, z¿era³am wszystkie mo¿liwe witaminy, wsmarowywa³am we w³osy nawet najbardziej egzotyczne substancje. Stosowa³am wspomniane tu ju¿ wcze¶niej szampon z czarnej rzepy, Radical oraz suplementy. Niestety nic nie pomaga

Wczoraj kupi³am szampon ekologiczny Senseofbio na wypadaj±ce w³osy, czy która¶ z Was zna go mo¿e?

Mnie pomóg³ ten szampon i korzystam z niego ca³y czas. Efekty widzia³am po 8-9 dniach...wcze¶niej te¿ próbowa³am wielu innych szamponów i nic nie skutkowa³o, wiêc nie wiem czy to sprcyfika tego szamponu czy po prostu skuteczne s± produkty ekologiczne
moglosia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-10, 20:30   #4192
Kakcia
Raczkowanie

Cytat:
. Na szczê¶cie siê nie zmarnuje, bo ¶wietnie dzia³a na rzêsy Ju¿ zauwa¿y³am, ¿e s± d³u¿sze
Ja mam co¶ tego pecha, ¿e zawsze dostanie mi siê do oczu i potem zacieram sobie
Stary 2011-10-10, 22:50   #4193
lolita_
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Thumbs up Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

A Lolitka zaczê³a kuracjê ampu³kami Vichy. Ludzie sobie tak zachwalali, ¿e postanowi³am i ja spróbowaæ. Mo¿e rzucenie palenia te¿ pozytywnie wp³ynie na przyrost moich w³osów A dodatkowo pani w sklepie poleci³a mi szampon skrzyp polny za 3 z³ 80 groszy. Cena ¶mieszna a efekty widoczne, polecam

Edytowane przez lolita_
Czas edycji: 2011-10-10 o 22:51
lolita_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-11, 17:01   #4194
jelonek1985
Zakorzenienie

GG do jelonek1985

Cytat:
Ja mam co¶ tego pecha, ¿e zawsze dostanie mi siê do oczu i potem zacieram sobie
Ja go wcieram w rzêsy.
Na pocz±tku nak³ada³am szczoteczk± od tuszu ale robi³y siê krople, które wp³ywa³y do oka i widzia³am jak za mg³±.

Po tygodniu stosowania s± ju¿ d³u¿sze

"Id¼ w³asn± drog±

¯eby umieæ ¿yæ
Bez znieczulenia
My¶li z³ych
"

22.10 - 4.11
Stary 2011-10-11, 17:39   #4195
inverso
Wtajemniczenie

Dziewuszki, w³a¶nie jestem na oddziele dermatologicznym w Bydgoszczy.

My¶la³am ¿e bêd± mi robiæ wszystkie badania, ale póki co to tylko krew mi pobrali na próby w±trobowe i przeciwcia³a tarczycowe. Dzi¶ mia³am robiony trichogram, i ogl±dan± skórê g³owy tak± specjaln± lup±; niestety wideotrichoskop nie chcia³ zadzia³aæ ... Wczoraj mia³am na¶wietlenie lamp± puva. Zobaczê jak d³ugo tu pole¿ê.
Stary 2011-10-11, 22:24   #4196
crawik15
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 248

Ja ju¿ te¿ nie wiem co z tymi moimi k³akami robiæ tak jak wiêkszo¶æ z Was mam problem z wypadaniem w³osów odk±d pamiêtam. I tutaj pojawia siê w±tpliwo¶æ,bo nie wiem czy one wypadaj± ¿e tak powiem z g³owy czy one siê najzwyczajniej w ¶wiecie ³ami± i daj± efekt "strasznego wypadania". Przy myciu g³owy leci jeden taki k³êbuszek w³osów,przy czesaniu drugi,pó¼niej jak rêk± przeg³adzê w³osy po same koñce to te¿ zawsze co¶ wyjdzie.. przez jakie¶ 2 tyg u¿ywa³am na zmianê seborenu i mgie³ki radical (co 2 dni bo jeszcze mia³am wakacje) + nawil¿a³am olejem kokosowym resztê w³osów i nie zauwa¿y³am ¿adnej poprawy i co tu robiæ,w czym tkwi problem?
crawik15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:42   #4197
katja_24
Zakorzenienie

Sprawdz,czy na koncu wlosa jest jasne(przynajmniej u mnie jest jasne, moze blondynki maja ciemne) zgrubienie. Jak jest, to wlos wypadl caly, jak nie ma, to sie zlamal
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale podobno suplementy to podstawa, a smarowidla to dodatek.

Kurcze, ja chyba przestane wcierac w skalp ta maseczke. Przy myciu szamponem i czesaniu wypada kilka wlosow, a po biovaxie znow caly peczek

Edytowane przez katja_24
Czas edycji: 2011-10-12 o 18:10
Stary 2011-10-13, 10:46   #4198
crawik15
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 248

[QUOTE=katja_24;29918117]Sprawdz,czy na koncu wlosa jest jasne(przynajmniej u mnie jest jasne, moze blondynki maja ciemne) zgrubienie. Jak jest, to wlos wypadl caly, jak nie ma, to sie zlamal
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale podobno suplementy to podstawa, a smarowidla to dodatek.

dzisiaj umy³am w³osy i siê przyjrza³am tym,co wypad³y: niektóre mia³y na koñcu,na d³ugo¶ci pó³ milimetra jasn± (jakby blond) chud± koñcówkê w sensie,¿e reszta w³osa jest grubsza i ciemna,a inne w³osy mia³y bia³y punkt jakby z cebulk± wypad³y (nie myliæ z "kulk±" ze zniszczenia w³osa,bo drugi koniec by³ zdrowy) wiêc chyba mam do czynienia i z wypadaniem i z ³amaniem..
crawik15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:18   #4199
katja_24
Zakorzenienie

No to wypadaja, nie da sie ukryc. A liczysz, ile Ci tego leci? bo dziewczyny na ogol licza, ja pare razy policzylam, potem przestalam, zeby sie nie lamac Teraz "na oko" widze, ze jest mniej.
Stary 2011-10-13, 12:08   #4200
Snufki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 758

Ja czekam na zamówion± palcente z mil mila, mam nadzieje,¿e i tym razem pomo¿e
Snufki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.