|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Cytat:
|
|
|
#2312 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
pospałam,do 10.20 teraz dopijam kawę z mlekiem(nie pingwinkową),brat i tata byli już na wyborach-zrobili mnie w bambuko bo myślałam że pójdę z nimi jak zawsze po obiedzie,a teraz przyjdzie mi iść samej i nie wiem czy się zdecyduję...może tża wyciągnę ale on tego nienawidzi i pewnie nie będzie chciał iść![]() Cytat:
ja chciałam po pierwsze tani,po drugie mały,bo mam na to przeznaczoną malutką szafkę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba bardziej narzekam że jestem śpiąca...bo jestem prawie zawsze,przez to niskie ciśnienie jak się mało ruszam-np.siedzę przed kompem,to zaraz mi się głowa kiwa![]() Cytat:
![]() Też maluję dziś włosy,właśnie się zbieram po kawce do łazienki znowu będę ciemnowłosahttp://www.palette.hu/uploads/pics/TC_244_big.jpg
|
|||||
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi jest strasznie szkoda piesków w kojcach, a na łańcuchu... A moj spi i bedzie spał pewnie do 12... Mój pies to jakis inny jest, to my go musimy wyciagac na siku na siłę... A jak pada, to cały dzien nie pójdzie, dopiero wieczorem na siłe.... a mówili, że ta rasa jest taka silna i tyle energii musimy do nigo mieć![]() hejka |
||
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
jasna miedź
Nasza - będę robić reklamę![]() Mam jeszcze w szufladzie 2 farby z Joanny -> płomienna iskra http://sklep-kosmetyczny.com/joanna-...iskra-220.html Muszę ją wykończyć... A naszą sobie zakupię w 17 jak będzie promocja 2 za 34zł |
|
|
|
#2315 | ||
|
|
Cytat:
![]() też mi szkoda piesków w kojcach...choć kojec to jeszcze poł biedy-koeżanka psu zrobiła taki wieelki za siatką,i dużą ocieplaną komórkę-to nawet nie jest buda bo człowiek na stojąco tam wejdzie i piesek ma dobrze w miarę a piesek przy budzie to dla mnie koszmar,nawet jak ma długi łańcuch![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wsuwam jajecznicę na mleczku z wędzonym łososiem, cebulką i sosem chrzanowym na jogurcie... Mniam
|
|
|
|
#2317 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Kiedyś z tego co pamiętam, była awantura o to, że opakowania są mylące i miało być zakazane wprowadzanie takich opakowań, ale już nie wiem na czym się to skończyło... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czyżbyś miała niedosyt zainteresowania Twoją osobą? Sorry, ale tak zabrzmiało Jakoś wyjątkowo się dzisiaj czepiasz Resscusowej ![]() Od tego tu jesteśmy, żeby sobie ponarzekać jak któraś ma ochotę. Jedna pisze, że jest zmęczona, druga, że jej zimno, trzecia, że pogoda brzydka, czwarta, że wkurzona, piąta, że pies jej źle spał - no różne, przeróżne pierdoły można by rzec, od tego tu jesteśmy, żeby się tym wszystkim dzielić, niech każda pisze co jej na wątrobie siedzi. A jak ktoś nie ma czasu tu wejść, żeby się swoim zmęczeniem "pochwalić" to jego problem .
|
|
#2318 | |
|
|
Cytat:
![]() Jamapi smaczne rzeczy dziś przyrządzasz Mam pytanie nie-kulinarne,a dotyczące bloga-co zrobić żeby nie było na moim blogu weryfikacji obrazkowej? niektóre dziewczyny jak odpowiadam,to tego nie mają,chcę żeby i na moim blogu było atwiej i szybciej ![]() dobra,idę się farbować
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mi na początku wychodził kolor wpadający bardziej w czerwień... Po iluś tam myciach włosy nie były błyszczące jak wcześniej. Czyli wszystko tak jak przy innych farbach tylko w moim odczuciu trochę wcześniej![]() Jednakże nie są najgorsze, a cena bardzo niska, więc polecam Największym minusem jest to, że płomienną iskrę jest bardzo ciężko dostać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Sheryl, wymieniłaś się/pozbyłaś nowych Outspoken? Bo ja też byłabym chętna A nie chcę kupować perfum z demo, bo mam ich od groma teraz i jakoś tak mi to nie pasuje, żeby mieć kolejne
|
||
|
|
|
#2322 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
skąd Ty bierzesz przepisy? Zawsze coś ciekawego tu zapodajesz
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie szukaj ukrytych znaczeń bo ich nie ma i dorabiaj własnej filozofii - tam nie było żadnych ukrytych znaczeń... |
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Na dukanie nauczyłam sie jakoś tak zdrowo gotować... mleczko zamiast jakiegos tłuszczu, a sos na jogurcie z wczorajszego pstrąga grillowanego z cytrynką, został, to mniamałam![]() jak wejdę do tchibo sklepu, to myslisz, że tam bedzie promocja? Kurde, R sie uparł jechac na zakupy... potrzebujemy spodnie dla niego i dla mnie, jakies botki dla mnie, sweterki dla niego i moze kurtki... A mi sie nie chce, ale jedziemy na randke, wiec to mnie cieszy
|
|
|
|
#2325 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
po prostu tak to zabrzmiało, pomimo tego zdania (które właśnie zupełnie nie pasowało do tego całego przekazu) i wszystkich tych emotek: , Może po prostu trzeba popracować nad poprawnością przekazu
|
|
#2326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pochwalisz się później zakupami
|
|
#2327 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
wczoraj znalazłam przepis na pizzę i jutro się zabieram za robienie
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Tak, w sklepach Tchibo Oj, zakupki fajna sprawa
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-10-09 o 12:51 |
|
|
|
|
#2329 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tej joanny też nigdzie nie widziałam, wogóle bardzo mało jest farb w takim kolorze innych odcieni do wyboru do koloru mango miał chyba więcej czerwieni/pomarańczu, bardziej żarowiasty ala ta nasza miedź chyba bardziej mi do twarzy pasuje na razie zostanę przy niej tymbardziej, że jeszcze 3 w zapasie
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
jak cos kupie to pokaże
![]() Cytat:
Fajny blog z przepisami dukana, ale jedzenie dla wszystkich http://dukan.blox.pl/html |
|
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Ja po kawce, teraz mąż pojechał po pizze hehe niedzielny obiadek Ale jakoś nie mam weny w kuchni rodziców... będę się kulinarnie spełniała u siebie ![]() oglądam powtórkę Voice of Poland Potem na 16 do kościółka.Miłej niedzieli
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz gotowa na naszą randke, R zaraz bedzie Chmurzy sie niemiłosiernie;(miłego dnia Wam i smacznej pizzy Czarindia
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o przekaz to wcale nie koduję… nigdy nie chcę nikogo obrazić .. a emotki stosuje jako skróty myślowe właśnie też po to aby ze względu na fakt że nie rozpisuję się w kilogramy tekstu, aby czytający widział że nie ma tam podtekstów. Jeśli chcesz to tłumaczenie będę Ci wysyłać oddzielne – a tak na serio to jest mi przykro, że właśnie doszukujesz się ukrytych znaczeń zawsze w moich postach… bo nie tak powinno być- piszesz że forum dla wszystkich i o wszystkim a czepiasz się słów których po prostu NIE MA I nie będę zmieniać formy przekazu, bo jako informatyk inaczej nie umiem napisać – nie umiem i nie umiałam pisać poematów. Informatycy piszą krótkie ciągi logiczne, z których wychodzą ciekawe programy – to się niestety przekłada nam na wszystko w życiu- mój mąż też czasem twierdzi, że nie rozumie, co ja tam sobie gadam - czyli zupełnie tak jak Ty. |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam kawę i rozdaję jabłecznika
![]() też się zastanawiałam nad pingwinkiem do kawy, mogę wymienić za punkty z vitay ale wolę kombajn do kompa, bo poprzedni nam się popsuł podczas burzy, poszło przez usb
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś chętna na niezdrową przekąskę?
![]() http://www.luuux.com/node/3064151 Właśnie wcinam z Rodzicielami bekonowe Swoją drogą w ogóle nie czuć bekonu Są inaczej słone |
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na niezdrowe żarcie nie trzeba mnie 2 razy namawiać
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. no co pies sie ma męczyc![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- [QUOTE=Sarunieczka;2986420 0] też mi szkoda piesków w kojcach...choć kojec to jeszcze poł biedy-koeżanka psu zrobiła taki wieelki za siatką,i dużą ocieplaną komórkę-to nawet nie jest buda bo człowiek na stojąco tam wejdzie i piesek ma dobrze w miarę a piesek przy budzie to dla mnie koszmar,nawet jak ma długi łańcuch [UOTE]moj ma kojec z siatki i w srodku bude była ocieplona, ale zerwala ocieplenie ze srodka , wiec teraz jest nie ocieplona, kojec jest duży, częściowo wybetonowany, uwazam ze nie ma żle, ale ja wiem co ona sobie mysli
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Łap
![]() Najlepsze są paprykowe i kosztują aż 1,89 W sam raz dla studenta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

więc raz nie pojadę- a jak nie przejdzie to jutro tel do pracy , do lekarza i na zwolnienie się udam
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

za to w tym tygodniu jadę z dziećmi do Wawy na shopping i zwiedzanko
Ja tam tego nie czułam
A jak nie to wykorzystam Benka

Są inaczej słone