Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 11:35   #2311
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie jadę dziś do kościółka z mężem i synkiem - jadą sami... mnie też dziś coś boli więc raz nie pojadę- a jak nie przejdzie to jutro tel do pracy , do lekarza i na zwolnienie się udam

zaraz zrobię sobie wish listę z k15.. przyznam że chciałabym sprzedać 4 Oustpoken dla perfumek Little Dot... widziałam je na Staffie - są zapakowane w eleganckie pudełeczko i leżą w nim w idealnie dopasowanych wnękach- są w sam raz na prezent dla mamy lub teściowej - są to podobne perfumki do tych które na początku istnienia Avon były dodawane jako gratisy do sprzedawanych książek .. za to ich zapachy są mocne ale takie banalne.. np jeden to fiołek, drugi róża... trzeciego nie wąchałam .. ale takie banalne zapachy lubiła moja mam bo chyba w PRL innych nie było, bowiem pamiętam że ktoś jej kiedyś kupił olejek różany w Czechach i tak go strasznie szanowała.. więc to zapachy dla niej tak więc chciałabym sprzedać 4 szt Outspoken i mieć te perfumki bo święta zbliżają się coraz bardziej i zaczynam już chomikować kosmetyki na prezenty
kuruj się i koniecznie pochwal się co bierzesz dla siebie z k15
Stary 2011-10-09, 11:44   #2312
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Sarunieczka miała być o 10 na kawie pewnie jeszcze śpi
Cytat:
a może na 10tą jednak do kościółka poleciała??
Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość

Majka wczoraj dodała post na fb gdzie zarzekała się, że będzie spać do 10
Jestem pospałam,do 10.20 teraz dopijam kawę z mlekiem(nie pingwinkową),brat i tata byli już na wyborach-zrobili mnie w bambuko bo myślałam że pójdę z nimi jak zawsze po obiedzie,a teraz przyjdzie mi iść samej i nie wiem czy się zdecyduję...może tża wyciągnę ale on tego nienawidzi i pewnie nie będzie chciał iść

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mąż chce mi kupić ten ekspres, ale uparł się na Circolo, bo mu się podoba...ja obstawiam za pingwinkiem, bo działanie takie samo a ile kasy w portfelu...jeszcze 12 dni do rocznicy...zobaczymy co z tego wyjdzie...
Circolo to ta "opona"? on jest ładny ale chyba najdroższy...jak się upiera to się zgódź ja chciałam po pierwsze tani,po drugie mały,bo mam na to przeznaczoną malutką szafkę

Cytat:
Sarunieczka, normalnie tak Ci zazdroszczę pingwinka że szok .. a sama nie mam czasu zająć się zakupami za to w tym tygodniu jadę z dziećmi do Wawy na shopping i zwiedzanko
no jestem zadowolona z niego,lubię takie gadżety kolejnym "marzeniem do spełnienia" jest bujany fotel-już mam na all upatrzony i myślę że na urodziny sobie zrobię taki prezent

Cytat:
na zmęczenie to zawsze narzekam chyba, że padnę zanim zdąże to napisać
Z
Ja chyba bardziej narzekam że jestem śpiąca...bo jestem prawie zawsze,przez to niskie ciśnienie jak się mało ruszam-np.siedzę przed kompem,to zaraz mi się głowa kiwa
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj w stonce herbatę grzaniec malinowy. Nie smakuje mi - wyczuwam cynamon lub przyprawę do piernika, a nie lubię A tak to uszedłby Tatusiek przed chwilą go pił i cały czas powtarzał, że jaki mocny Ja tam tego nie czułam

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Mam dziś w planach malowanie włosów Mam nadzieję, że Mamuśka znajdzie czas, żeby mi je pomalować A jak nie to wykorzystam Benka Niech się chłopina męczy
I jak będę miała ochotę, to zrobię babkę czekoladową z kokosem Oczywiście z pudła
Nie cierpię tych grzańców ogólnie nie lubię herbatek owocowych,jedyna jaką lubię,ale nie mogę jej już nigdzie spotkać to herbatka Vitax "Zimowe wspomnienia" czy jakoś tak

Też maluję dziś włosy,właśnie się zbieram po kawce do łazienki znowu będę ciemnowłosa robię tym-sprawdzony i lubię:
http://www.palette.hu/uploads/pics/TC_244_big.jpg

Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:44   #2313
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
taak? to super,bo lubię ten,i Extend

chyba zaraz się zwijam do wyrka a jutro śpię do 10 a potem przyjdę do Was na kawkę
A co z kościołkiem?

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam i ja z kawka, juz dwa razy bylam z psem na spacerze, uf kaloryfery grzeja i jest jej ciepło, a na dworze pada, a ONA nie lubi jak mokro, wiec ja sie lituje i potem mam, ech życie, dobrze za męża nie ma bo pies spał by w kojcu. miłej niedzieli
Jka Ty dobra Mi jest strasznie szkoda piesków w kojcach, a na łańcuchu... A moj spi i bedzie spał pewnie do 12... Mój pies to jakis inny jest, to my go musimy wyciagac na siku na siłę... A jak pada, to cały dzien nie pójdzie, dopiero wieczorem na siłe.... a mówili, że ta rasa jest taka silna i tyle energii musimy do nigo mieć
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
hejjj

boże ale jestem wykonczona dopiero co z pracy wróciłam
hejka
Stary 2011-10-09, 11:48   #2314
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
na jaki kolor
jasna miedź Nasza - będę robić reklamę
Mam jeszcze w szufladzie 2 farby z Joanny -> płomienna iskra
http://sklep-kosmetyczny.com/joanna-...iskra-220.html
Muszę ją wykończyć... A naszą sobie zakupię w 17 jak będzie promocja 2 za 34zł
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:54   #2315
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A co z kościołkiem?

Jka Ty dobra Mi jest strasznie szkoda piesków w kojcach, a na łańcuchu... A moj spi i bedzie spał pewnie do 12... Mój pies to jakis inny jest, to my go musimy wyciagac na siku na siłę... A jak pada, to cały dzien nie pójdzie, dopiero wieczorem na siłe.... a mówili, że ta rasa jest taka silna i tyle energii musimy do nigo mieć
Kościółek poczeka,idę na 19 zawsze jak mam sobotę pracującą,to w niedzielę chcę się wyspać i wtedy idę później-choć nie lubię zmieniać,bo na 10 mam "swoich ludzi"

też mi szkoda piesków w kojcach...choć kojec to jeszcze poł biedy-koeżanka psu zrobiła taki wieelki za siatką,i dużą ocieplaną komórkę-to nawet nie jest buda bo człowiek na stojąco tam wejdzie i piesek ma dobrze w miarę a piesek przy budzie to dla mnie koszmar,nawet jak ma długi łańcuch

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
jasna miedź Nasza - będę robić reklamę
Mam jeszcze w szufladzie 2 farby z Joanny -> płomienna iskra
http://sklep-kosmetyczny.com/joanna-...iskra-220.html
Muszę ją wykończyć... A naszą sobie zakupię w 17 jak będzie promocja 2 za 34zł
Płomienną iskrą robi moja koleżanka-ładny rudy wychodzi te Joanny są dobre?nie niszczą włosów? bo tanie,a ja szukam niedrogich farb,bo muszę 2 opakowania kupować
Stary 2011-10-09, 12:03   #2316
jolkag78
Zakorzenienie

Własnie wsuwam jajecznicę na mleczku z wędzonym łososiem, cebulką i sosem chrzanowym na jogurcie... Mniam
Stary 2011-10-09, 12:09   #2317
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
No opakowania są takie jakby to były największe pojemnościowo kremy, a widziałas opakowania serum?? Ja jak dostałam w pakiecie lidera to nie wiedziałam co to. Opakowany z zewnątrz w taki kartonik jak okulary niektóre były (oczywiście ten kartonik jest większy). W środku jest to własciwe opakowanie, które tez jest wielgaśne, a środku serum taj jak by na piedestale, że tak to ujmę krótko mówiąc opakowanie jest kilkakrotnie większe od serum
A nie widziałam serum, nie zamawiałam
Kiedyś z tego co pamiętam, była awantura o to, że opakowania są mylące i miało być zakazane wprowadzanie takich opakowań, ale już nie wiem na czym się to skończyło...
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mąż chce mi kupić ten ekspres, ale uparł się na Circolo, bo mu się podoba...ja obstawiam za pingwinkiem, bo działanie takie samo a ile kasy w portfelu...jeszcze 12 dni do rocznicy...zobaczymy co z tego wyjdzie...
Widziałam oba w sklepie i faktycznie ten Circolo ładniejszy, lepiej się prezentuje... ale też większy, trzeba na to zwrócić uwagę, jak ktoś ma mało miejsca. W ten weekend jest też promocja na ekspresy w Tchibo. Są po 249, ładniejsze, mają więcej funkcji, m.in. spienianie mleka i 100 kapsułek gratis przy zakupie, więc jakbym miała teraz ekspres kupować, to bym się poważnie zastanawiała
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Żebyśmy poczuły że to linia ekskluzywna. Wszystkie kremy z tzw wyższej półki mają zazwyczaj wielkie opakowania, a w środku mały kremik.
Serio? Jakoś tego nie zauważyłam, muszę się przyjrzeć

Cytat:
no tak myślę, tzn że się nie użalasz tylko Ty zawsze piszesz że jesteś zmęczona czy wykończona, a większość z nas nawet nie ma czasu tego napisać .. dlatego moze tak zabrzmiało
Oj, bez przesady czyżbyś miała niedosyt zainteresowania Twoją osobą? Sorry, ale tak zabrzmiało Jakoś wyjątkowo się dzisiaj czepiasz Resscusowej
Od tego tu jesteśmy, żeby sobie ponarzekać jak któraś ma ochotę. Jedna pisze, że jest zmęczona, druga, że jej zimno, trzecia, że pogoda brzydka, czwarta, że wkurzona, piąta, że pies jej źle spał - no różne, przeróżne pierdoły można by rzec, od tego tu jesteśmy, żeby się tym wszystkim dzielić, niech każda pisze co jej na wątrobie siedzi.
A jak ktoś nie ma czasu tu wejść, żeby się swoim zmęczeniem "pochwalić" to jego problem .
Stary 2011-10-09, 12:09   #2318
Sarunieczka

Cytat:
Własnie wsuwam jajecznicę na mleczku z wędzonym łososiem, cebulką i sosem chrzanowym na jogurcie... Mniam
o matko co to za kombinacja?

Jamapi smaczne rzeczy dziś przyrządzasz
Mam pytanie nie-kulinarne,a dotyczące bloga-co zrobić żeby nie było na moim blogu weryfikacji obrazkowej? niektóre dziewczyny jak odpowiadam,to tego nie mają,chcę żeby i na moim blogu było atwiej i szybciej

dobra,idę się farbować
Stary 2011-10-09, 12:18   #2319
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
ło Matko?? aleś wymyśliła
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:20   #2320
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
W ten weekend jest też promocja na ekspresy w Tchibo. Są po 249, ładniejsze, mają więcej funkcji, m.in. spienianie mleka i 100 kapsułek gratis przy zakupie, więc jakbym miała teraz ekspres kupować, to bym się poważnie zastanawiała

.
Skądw iesz? Jestem na ich stronie i nic nie ma
Stary 2011-10-09, 12:25   #2321
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Płomienną iskrą robi moja koleżanka-ładny rudy wychodzi te Joanny są dobre?nie niszczą włosów? bo tanie,a ja szukam niedrogich farb,bo muszę 2 opakowania kupować
Malowałam się nimi kilka razy pod rząd i wydaje mi się, że im dalsze malowanie z rzędu tym końcówki były bardziej przesuszone. Jednak jakoś nie specjalnie, nie pierzyły się U mnie bardzo lekko, bo nie stosowałam prostownicy czy innych cudaków I mi na początku wychodził kolor wpadający bardziej w czerwień... Po iluś tam myciach włosy nie były błyszczące jak wcześniej. Czyli wszystko tak jak przy innych farbach tylko w moim odczuciu trochę wcześniej
Jednakże nie są najgorsze, a cena bardzo niska, więc polecam
Największym minusem jest to, że płomienną iskrę jest bardzo ciężko dostać

Cytat:
A nie widziałam serum, nie zamawiałam
Kiedyś z tego co pamiętam, była awantura o to, że opakowania są mylące i miało być zakazane wprowadzanie takich opakowań, ale już nie wiem na czym się to skończyło...
Też o tym słyszałam i również nie wiem jak się to skończyło

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Sheryl, wymieniłaś się/pozbyłaś nowych Outspoken? Bo ja też byłabym chętna A nie chcę kupować perfum z demo, bo mam ich od groma teraz i jakoś tak mi to nie pasuje, żeby mieć kolejne
Stary 2011-10-09, 12:28   #2322
sheryl
szeryfcio

Cytat:
jeju skąd Ty bierzesz przepisy? Zawsze coś ciekawego tu zapodajesz
Stary 2011-10-09, 12:30   #2323
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Oj, bez przesady czyżbyś miała niedosyt zainteresowania Twoją osobą? Sorry, ale tak zabrzmiało Jakoś wyjątkowo się dzisiaj czepiasz Resscusowej
Od tego tu jesteśmy, żeby sobie ponarzekać jak któraś ma ochotę. Jedna pisze, że jest zmęczona, druga, że jej zimno, trzecia, że pogoda brzydka, czwarta, że wkurzona, piąta, że pies jej źle spał - no różne, przeróżne pierdoły można by rzec, od tego tu jesteśmy, żeby się tym wszystkim dzielić, niech każda pisze co jej na wątrobie siedzi.
A jak ktoś nie ma czasu tu wejść, żeby się swoim zmęczeniem "pochwalić" to jego problem .
no własnie.. bez przesady.. to co zacytowałaś chyba źle zrozumiałaś.. przecież tam było napisane "no tak myślę, tzn że się nie użalasz "
wiec nie szukaj ukrytych znaczeń bo ich nie ma i dorabiaj własnej filozofii - tam nie było żadnych ukrytych znaczeń...
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:37   #2324
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
jeju skąd Ty bierzesz przepisy? Zawsze coś ciekawego tu zapodajesz
Na dukanie nauczyłam sie jakoś tak zdrowo gotować... mleczko zamiast jakiegos tłuszczu, a sos na jogurcie z wczorajszego pstrąga grillowanego z cytrynką, został, to mniamałam
jak wejdę do tchibo sklepu, to myslisz, że tam bedzie promocja?
Kurde, R sie uparł jechac na zakupy... potrzebujemy spodnie dla niego i dla mnie, jakies botki dla mnie, sweterki dla niego i moze kurtki... A mi sie nie chce, ale jedziemy na randke, wiec to mnie cieszy
Stary 2011-10-09, 12:39   #2325
sheryl
szeryfcio

Cytat:
no własnie.. bez przesady.. to co zacytowałaś chyba źle zrozumiałaś.. przecież tam było napisane "no tak myślę, tzn że się nie użalasz "
wiec nie szukaj ukrytych znaczeń bo ich nie ma i dorabiaj własnej filozofii - tam nie było żadnych ukrytych znaczeń...
Nie szukam ukrytych znaczeń po prostu tak to zabrzmiało, pomimo tego zdania (które właśnie zupełnie nie pasowało do tego całego przekazu) i wszystkich tych emotek: , , ....
Może po prostu trzeba popracować nad poprawnością przekazu
Stary 2011-10-09, 12:45   #2326
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:

no jestem zadowolona z niego,lubię takie gadżety kolejnym "marzeniem do spełnienia" jest bujany fotel-już mam na all upatrzony i myślę że na urodziny sobie zrobię taki prezent
Maju jak spełnisz swoje kolejne marzenie to jak nic przyjadę do Ciebie na czekoladę na gorąco bujany fotel
Cytat:
Na dukanie nauczyłam sie jakoś tak zdrowo gotować... mleczko zamiast jakiegos tłuszczu, a sos na jogurcie z wczorajszego pstrąga grillowanego z cytrynką, został, to mniamałam
Kurde, R sie uparł jechac na zakupy... potrzebujemy spodnie dla niego i dla mnie, jakies botki dla mnie, sweterki dla niego i moze kurtki... A mi sie nie chce, ale jedziemy na randke, wiec to mnie cieszy
oj też bym tak chciała gotować
pochwalisz się później zakupami

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:46   #2327
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
a masz jakieś smaczne, sprawdzone przepisy lub jakąś stronkę?? ja mam książki ale szukam czegoś nowego wczoraj znalazłam przepis na pizzę i jutro się zabieram za robienie
Stary 2011-10-09, 12:48   #2328
sheryl
szeryfcio

Cytat:
naprawdę można mleczko zamiast tłuszczu? ale w sensie do zup zamiast śmietany?Bo mnie ze smażeniem od razu się skojarzyło.... a do smażenia co?
Tak, w sklepach Tchibo
Oj, zakupki fajna sprawa

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-10-09 o 12:51
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:50   #2329
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Maju jak spełnisz swoje kolejne marzenie to jak nic przyjadę do Ciebie na czekoladę na gorąco bujany fotel
też chciałabym bujany fotel
Stary 2011-10-09, 12:54   #2330
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Największym minusem jest to, że płomienną iskrę jest bardzo ciężko dostać
no właśnie jak szukałam rok temu rudej farby to znalazłam tylko garniera(co mi schodził po pierwszym myciu) i loreala mango, była np. na stronie palety farba xxl płomienny feniks, ale w sklepach nigdzie nie mogłam dostać a tej joanny też nigdzie nie widziałam, wogóle bardzo mało jest farb w takim kolorze innych odcieni do wyboru do koloru ta nasza jasna miedź wychodzi mi trochę ciemniejsza niż mango i odcień taki bardziej naturalny jest po niej mango miał chyba więcej czerwieni/pomarańczu, bardziej żarowiasty ala ta nasza miedź chyba bardziej mi do twarzy pasuje na razie zostanę przy niej tymbardziej, że jeszcze 3 w zapasie
Stary 2011-10-09, 12:57   #2331
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:

oj też bym tak chciała gotować
pochwalisz się później zakupami
jak cos kupie to pokaże

Cytat:
naprawdę można mleczko zamiast tłuszczu? ale w sensie do zup zamiast śmietany?Bo mnie ze smażeniem od razu się skojarzyło.... a do smażenia co?
Tak, w sklepach Tchibo
Oj, zakupki fajna sprawa
Do jajek, bo powoduje, ze nie sa suche, a puszyste... Inne rzeczy na mocno rozgrzanej patelni lub na wodzie robie zamiast tłuszczu... Czasami przykładam ręcznik papierowy o do dziurki z oliwą, przechylam i tak leciutko nasączonym przecieram patelke, ale to sporadycznie...
Fajny blog z przepisami dukana, ale jedzenie dla wszystkich
http://dukan.blox.pl/html
Stary 2011-10-09, 13:28   #2332
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Hello Ja po kawce, teraz mąż pojechał po pizze hehe niedzielny obiadek Ale jakoś nie mam weny w kuchni rodziców... będę się kulinarnie spełniała u siebie

oglądam powtórkę Voice of Poland Potem na 16 do kościółka.

Miłej niedzieli
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:31   #2333
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Hello
oglądam powtórkę Voice of Poland Potem na 16 do kościółka.

Miłej niedzieli
U mnie też leci... Fajne to nawet
ja juz gotowa na naszą randke, R zaraz bedzie Chmurzy sie niemiłosiernie;(
miłego dnia Wam i smacznej pizzy Czarindia
Stary 2011-10-09, 13:40   #2334
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Nie szukam ukrytych znaczeń po prostu tak to zabrzmiało, pomimo tego zdania (które właśnie zupełnie nie pasowało do tego całego przekazu) i wszystkich tych emotek: , , ....
Może po prostu trzeba popracować nad poprawnością przekazu
No co jak co, ale na pewno nie „szukanie zainteresowania tu na forum” możesz mi zarzucić .. hehe… nie uzewnętrzniam się codziennie i nie pisuję o nawet najintymniejszych sprawach- chociaż są tu takie osoby- to miło to poczytać po prostu. To jest tylko „wirtulandia” i jako informatyk pamiętam o tym, więc pilnuję się, co można napisać i co umieścić „wkleić” aby nie zdziwić się pewnego dnia że słowa czy zdjęcia zostały gdzieś wykorzystane – forum jest ogólnodostępne i przeczytać to może 40milionów naszych obywateli. I wcale nie czepiam się nikogo, zauważyłam tylko, że jak się wraca z pracy to się jest zmęczonym, bo każdy jest, ale radocha np. dla mnie jest z tego, że już nie jestem w pracy tylko wróciłam do domu- no chyba, że ktoś wraca z pracy wypoczęty – to takim osobom zazdroszczę.

Jeśli chodzi o przekaz to wcale nie koduję… nigdy nie chcę nikogo obrazić .. a emotki stosuje jako skróty myślowe właśnie też po to aby ze względu na fakt że nie rozpisuję się w kilogramy tekstu, aby czytający widział że nie ma tam podtekstów. Jeśli chcesz to tłumaczenie będę Ci wysyłać oddzielne – a tak na serio to jest mi przykro, że właśnie doszukujesz się ukrytych znaczeń zawsze w moich postach… bo nie tak powinno być- piszesz że forum dla wszystkich i o wszystkim a czepiasz się słów których po prostu NIE MA
I nie będę zmieniać formy przekazu, bo jako informatyk inaczej nie umiem napisać – nie umiem i nie umiałam pisać poematów. Informatycy piszą krótkie ciągi logiczne, z których wychodzą ciekawe programy – to się niestety przekłada nam na wszystko w życiu- mój mąż też czasem twierdzi, że nie rozumie, co ja tam sobie gadam - czyli zupełnie tak jak Ty.
Stary 2011-10-09, 13:43   #2335
musso4
Zakorzenienie

zrobiłam kawę i rozdaję jabłecznika
też się zastanawiałam nad pingwinkiem do kawy, mogę wymienić za punkty z vitay ale wolę kombajn do kompa, bo poprzedni nam się popsuł podczas burzy, poszło przez usb i teraz brakuje mi drukarki i skanera
Stary 2011-10-09, 13:44   #2336
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Do jajek, bo powoduje, ze nie sa suche, a puszyste... Inne rzeczy na mocno rozgrzanej patelni lub na wodzie robie zamiast tłuszczu... Czasami przykładam ręcznik papierowy o do dziurki z oliwą, przechylam i tak leciutko nasączonym przecieram patelke, ale to sporadycznie...
Fajny blog z przepisami dukana, ale jedzenie dla wszystkich
http://dukan.blox.pl/html
Moja Ola uwielbia taką jajecznicę na mleku- jak nocujemy czasem w hotelu to tam zawsze rano jest taki puszek na podgrzewaczu- ja nigdy takiej nie robiłam, bo nie próbowałam- jakoś tak własnie boję się że mi się to spali
Stary 2011-10-09, 13:45   #2337
katniewojt
Zakorzenienie

Któraś chętna na niezdrową przekąskę?
http://www.luuux.com/node/3064151
Właśnie wcinam z Rodzicielami bekonowe Swoją drogą w ogóle nie czuć bekonu Są inaczej słone
Stary 2011-10-09, 13:47   #2338
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś chętna na niezdrową przekąskę?
http://www.luuux.com/node/3064151
Właśnie wcinam z Rodzicielami bekonowe Swoją drogą w ogóle nie czuć bekonu Są inaczej słone
ja na niezdrowe żarcie nie trzeba mnie 2 razy namawiać
Stary 2011-10-09, 13:51   #2339
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
A co z kościołkiem?
Jka Ty dobra Mi jest strasznie szkoda piesków w kojcach, a na łańcuchu... A moj spi i bedzie spał pewnie do 12... Mój pies to jakis inny jest, to my go musimy wyciagac na siku na siłę... A jak pada, to cały dzien nie pójdzie, dopiero wieczorem na siłe.... a mówili, że ta rasa jest taka silna i tyle energii musimy do nigo miećhejka
wiesz bardzo lubie swoje pieska, i wiem ze w domu mu za goraco jak grzeja kaloryfery, jak pada to ona szczeka i jest mi jej żal, dlatego jak jest w domu to z reguły wychodz e znia cos po 4 rano, przewietrzy sie i potem koło 6. no co pies sie ma męczyc

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

[QUOTE=Sarunieczka;2986420 0]

też mi szkoda piesków w kojcach...choć kojec to jeszcze poł biedy-koeżanka psu zrobiła taki wieelki za siatką,i dużą ocieplaną komórkę-to nawet nie jest buda bo człowiek na stojąco tam wejdzie i piesek ma dobrze w miarę a piesek przy budzie to dla mnie koszmar,nawet jak ma długi łańcuch [UOTE]
moj ma kojec z siatki i w srodku bude była ocieplona, ale zerwala ocieplenie ze srodka, wiec teraz jest nie ocieplona, kojec jest duży, częściowo wybetonowany, uwazam ze nie ma żle, ale ja wiem co ona sobie mysli
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:55   #2340
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ja na niezdrowe żarcie nie trzeba mnie 2 razy namawiać
Łap
Najlepsze są paprykowe i kosztują aż 1,89 W sam raz dla studenta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości