Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-07, 09:04   #4081
ania049
Raczkowanie

Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce

A co możecie powiedzieć o zespole GRATIS? Ja się chyba ne tą orkiestrę zdecyduje, ale słyszałam już mieszane opinie....
ania049 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:39   #4082
monia_ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania049 Pokaż wiadomość
A co możecie powiedzieć o zespole GRATIS? Ja się chyba ne tą orkiestrę zdecyduje, ale słyszałam już mieszane opinie....
spójrz parę wypowiedzi wyżej, miałam ich na swoim weselu i wyraziłam swoją opinię o nich

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Zespol gratis ma troche filmikow na youtube i na wrzucie ,a strona ich to http://www.pierwszy.net/gratis/
a tak btw...to czy taki 3 osobowy zespol naprawde gra uczciwie??co kto lubi
nie wiem czy uczciwe czy nie, ale sprawili ze wesele było rewelacyjne nie jeden dj nie potrafi stworzyć takiej atmosfery jaką oni stworzyli, więc ja polecam z czystym sercem.

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory, jest o niebo piękniejszy.

My

Edytowane przez monia_ch
Czas edycji: 2011-10-07 o 09:40
monia_ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:53   #4083
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Kawuszka ja mam dziewczynę która pięknie gra na trąbce u nas grała i gorąco polecam, coś całkowicie innego, nietuzinkowego i pięknego.
A jeśli bardzo ci zależy na saksofonie, to zawsze można zadzwonić do Filharmonii i spytać się czy ktoś tam gra w kościołach.
Fajny pomysł... Mogę prosić o jakiś namiar na PW?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
u mnie była Marta Złotnicka, śpiewała pięknie, każdy się zachwycał, mimo, że organista odradzał, poza tym dzielnie znosiłam moje dziwne wybory, kilka razy jej zmieniałam repertuar a ona była bardzo cierpliwa
Dzięki
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 14:01   #4084
pp_malenstwo
Przyczajenie

hej
od jakiegos czasu podczytuje forum bo sama przygotowuje sie do slubu w przyszlym roku. Wasze rozmowy sa mega cenne i mam wielka prosbe o pomoc - chodzi o jakies informacje, opinie na temat Domu "Pod Debami" w Woli Kopcowej. Sala mi sie bardzo podoba i maja przepiekny teren wokol. Nie wiem tylko jak z jedzonkiem. Bede wdzieczna za wszystkie informacje

pozdr
pp_malenstwo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 17:34   #4085
aneczkaaaaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pp_malenstwo Pokaż wiadomość
hej
od jakiegos czasu podczytuje forum bo sama przygotowuje sie do slubu w przyszlym roku. Wasze rozmowy sa mega cenne i mam wielka prosbe o pomoc - chodzi o jakies informacje, opinie na temat Domu "Pod Debami" w Woli Kopcowej. Sala mi sie bardzo podoba i maja przepiekny teren wokol. Nie wiem tylko jak z jedzonkiem. Bede wdzieczna za wszystkie informacje

pozdr
brałam pod uwagę tą sale ale tam jest od osoby a ja musze mieć z własną kucharką...i dlatego wybrałam sale w Niestachowie ale w Woli Pod Dębami sala jest bardzo ładna no i ta okolica niech doradzą może dziewczyny które miały tam wesele bo wizualnie super
aneczkaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 17:54   #4086
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
hej

pozdr
Szczerze to polecam tą salę. Jedzonko przepyszne i dużo, prze cudowna i uczciwa właścicielka. Umie doradzić, przez całe wesele jest na sali i z boku dogląda czy wszystko jest dobrze.
Ja sama mam tam wesele za 8 miesięcy. Rok temu moja ciocia miała tam wesele i my po przejrzeniu innych sal wróciliśmy do pani Wandy. Nic lepszego nie znaleźliśmy. Jeśli jeszcze jakieś informacje Cię interesują to napisz na PW, chętnie pomogę bo brałam czynny udział w przygotowaniach do wesela ( byłam świadkiem) więc trochę wiem.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015

Edytowane przez ninagg
Czas edycji: 2011-10-07 o 17:56
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 22:10   #4087
ewelinda85
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!

Od pewnego czasu troche Was podczytuje niesmialo i mozna sie od Was wiele nauczyc na temat przygotowac, wiec jesli pozwolicie to chcialabym sie przylaczyc do Waszego grona i zaczac sie aktywnie udzielac na forum.
Oczywiscie chcialabym sie pochwalic, ze slub biore 2 czerwca 2012 w parafii Jadwigi Królowej.
ewelinda85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 23:16   #4088
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

OGŁOSZENIE PARAFIALNE dla wszystkich niecierpliwych

POSIADAM KALENDARZ NA 2012 ROK

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:18   #4089
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
hej

pozdr
Hej mialam tam swoje wesele w czerwcu 2010 roku. Bylam MEGA zadowolona, wlascicielka super, pani Wanda bardzo pomocna, caly czas na weselu pilnuje wszystkiego, pomaga nawet sukienke mi pomagala cerowac jak oderwala mi sie koronka. Naprawde jakbym miala jeszcze raz robic wesele to na bank u niejJedzonko super, wszystko smaczne i duzo, to co znikalo z polmiskow, zaraz bylo donoszone, po weselu dala wszystko co bylo na stole, nie robila zadnych trudnosci. Naprawde polecam szczerze, masz jakies dodatkowe pytania to na priv pisz odpowiem.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:42   #4090
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Witaj. Fajnie, że chcesz dołączyć wątek zaczyna zamierać my PM 2012 musimy go ożywić. Bierzemy ślub w tym samym dniu, więc tym bardziej super. Napisz coś o sobie, co macie już załatwione i gdzie i kogo. Sukienkę już masz upatrzoną??
Ja ostatnio wzięłam się za sprawy ślubne, bo przez pewien czas była cisza. Zaczęłam się zastanawiać nad dodatkami, suknie zakupiłam z zeszły poniedziałek. Zakochałam się jak tylko ja przymierzyłam. Zaczęłam myśleć nad kolorem przewodnim tego dnia

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2011-10-08, 11:47   #4091
Karioka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinda85 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Od pewnego czasu troche Was podczytuje niesmialo i mozna sie od Was wiele nauczyc na temat przygotowac, wiec jesli pozwolicie to chcialabym sie przylaczyc do Waszego grona i zaczac sie aktywnie udzielac na forum.
Oczywiscie chcialabym sie pochwalic, ze slub biore 2 czerwca 2012 w parafii Jadwigi Królowej.
Witamy Bierzemy ślub w tej samej parafi jestem ciekawa właśnie jak jest z płatnościami, wystrojem itp.....
Stary 2011-10-08, 14:07   #4092
arasik357
Raczkowanie

Hej, nie miałam czasu zrobić streszczenia tego najważniejszego dnia, ale teraz troszkę mam czasu i wam opisze po krótce ten dzień, moze przyda Wam się coś:
Wesele jak z bajki a to zasługa właścicieli i obsługi Zamku Rycerskiego w Sobkowie nie mogłam sobie wymarzyć lepszego wesela, cała rodzina była zachwycona i mówili ze nie byli jeszcze nigdy na takim weselu. Jedzenie pyszne, krążą opinie ze mało ale ja mogę szczerze powiedzieć że aż za dużo wszystkiego. Tyle rzeczy dostaliśmy do domu ze można spokojnie poprawiny robić.Oprawa wesela jak z bajki za co jestem bardzo wdzięczna właścicielom, bo przed weselem jest tyle załatwiania ze naprawde ja niemiałam czasu na szczegóły, a oni wszystkiego dopilnowali.
Muzyka- zespoł Hertz z Mniowa-wybraliśmy ten zespół prawie w ciemno, bo na żywo nie słyszeliśmy ich i powiem szczerze że spisali sie rewelacyjnie, sama byłam w szoku ze tak świetnie grali. Nie piją alkoholu i grają na żywo. Gorąco polecam!! A najlepsze było to że w czwartek wieczorem przed weselem podaliśmy im piosenkę na pierwszy taniec,której nigdy nie grali i nauczyli się jej dla nas, choć mówiłam im ze jak nie zdążą to mogą puścić z płytki.
Suknia- szyta w pracownii Anna, lekka, delikatna, w końcowym efekcie wyszła ślicznie choć wiele przeróbek było.
Wiązanki - Kwiaciarnia Julia w Piekoszowie, wiązanki same ocencie, a polecam ta kwiaciarnie bo konretnie i tanio i kwiaty koloru który sobie wymarzyłam-specjalnie dla mnie szukała takiego koloru róż.
Fryzura- moja koleżanka Ewelina, super byłam bardzo zadowolona
Makijarz- nasza Czarna Kawa- same zobaczycie na zdjęciu, śliczny,trzymał się rewelacyjnie
Kamera i foto- Studio Krystian z Jędrzejowa-kamerzysta cały czas uśmiechnięty, Switnie to działa na rozładowanie stresu, patrząc na niego nie zdołał się człowiek nie uśmiechać, a uśmiechnięta PM- to zdjęcia śliczne. Zdjęc ani płytki jeszcze nie mamy ale już się nie mogę doczekać kiedy będą.
DEkorację kościoła zamawiałam u znajomej Ani , bukiety były piękne, dekorację sali miałam w cenie za osobę i kwiaty też były super.

Edytowane przez arasik357
Czas edycji: 2011-10-08 o 14:09
arasik357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 14:33   #4093
arasik357
Raczkowanie

A teraz kilka fotek takich od znajomych, bo od fotografa jeszcze nie mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9847.jpg (90,1 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9848.jpg (93,4 KB, 200 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9980.jpg (293,9 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9984.jpg (249,9 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9684.jpg (86,7 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nasze1.jpg (56,6 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9798.jpg (99,1 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9709.jpg (84,2 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9929.jpg (106,9 KB, 172 załadowań)

Edytowane przez arasik357
Czas edycji: 2011-10-08 o 14:36
arasik357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 14:40   #4094
monini2507
Zakorzenienie

Hej arasik357 zdjęcia cudne pięknie wyglądałaś super że Wam się wszystko udało.
CzARNA_Kawa makijaż suuuuuuuper
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:09   #4095
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arasik357 Pokaż wiadomość
Kamera i foto- Studio Krystian z Jędrzejowa-kamerzysta cały czas uśmiechnięty, Switnie to działa na rozładowanie stresu, patrząc na niego nie zdołał się człowiek nie uśmiechać, a uśmiechnięta PM- to zdjęcia śliczne. Zdjęc ani płytki jeszcze nie mamy ale już się nie mogę doczekać kiedy będą.
Relacja super, zdjecia sliczne a do tego co zostawiłam to ja ich też bedę miała... a powiedz mi kto u Was kręcił? Ojciec czy któryś z synów??

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:51   #4096
aneczkaaaaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arasik357 Pokaż wiadomość
A teraz kilka fotek takich od znajomych, bo od fotografa jeszcze nie mamy
Super fryzurka i makijaż ja bukiecik też chciała bym z takich mniejszych i fotek nazbierałam już pełno...zostanie tylko wybór
Stary 2011-10-08, 16:25   #4097
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
OGŁOSZENIE PARAFIALNE dla wszystkich niecierpliwych

POSIADAM KALENDARZ NA 2012 ROK
Chyba nie wiem o jaki kalendarz chodzi ?!?!?!

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Witaj. Fajnie, że chcesz dołączyć wątek zaczyna zamierać my PM 2012 musimy go ożywić. Bierzemy ślub w tym samym dniu, więc tym bardziej super. Napisz coś o sobie, co macie już załatwione i gdzie i kogo. Sukienkę już masz upatrzoną??
Ja ostatnio wzięłam się za sprawy ślubne, bo przez pewien czas była cisza. Zaczęłam się zastanawiać nad dodatkami, suknie zakupiłam z zeszły poniedziałek. Zakochałam się jak tylko ja przymierzyłam. Zaczęłam myśleć nad kolorem przewodnim tego dnia
Więc dziewczęta które mają ślub w 2012 roku, bardzo proszę o aktywność Ja mam 18 sierpnia Czy któraś z Was ma może tego samego dnia lub w zbliżonym terminie?
Podstawowe sprawy mamy za sobą, sala, fotograf, operatorzy kamery, zespół. A ostatnio dorwałam suknię I jednak podpisuję się pod hasłami dziewczyn, które są już żonkami, że po założeniu TEJ odpowiedniej, czuje się, że to miłość !!!
Stary 2011-10-08, 16:43   #4098
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Chyba nie wiem o jaki kalendarz chodzi ?!?!?!
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
Więc dziewczęta które mają ślub w 2012 roku, bardzo proszę o aktywność Ja mam 18 sierpnia Czy któraś z Was ma może tego samego dnia lub w zbliżonym terminie?
Podstawowe sprawy mamy za sobą, sala, fotograf, operatorzy kamery, zespół. A ostatnio dorwałam suknię I jednak podpisuję się pod hasłami dziewczyn, które są już żonkami, że po założeniu TEJ odpowiedniej, czuje się, że to miłość !!!
To ja sie zgłaszam jako PMka 2012 ślubuje 4 sierpnia w Jędrzejowie. Podstawowa rzeczy tez mamy załatwione: sale, kamerzyste/fotografa, zespół, godzina w kościele, nauki... jeszcze musimy zaliczyć poradnię;/
Gratuluje sukni... to wszystko jeszcze przede mną

A z tym kalendarzykiem to chodzi o to, że czarna_kawa80 robi makijaże i zapisuje chętne osoby...

Pani Mgr

Edytowane przez Talaaa87
Czas edycji: 2011-10-08 o 16:47
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 17:12   #4099
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
To ja sie zgłaszam jako PMka 2012 ślubuje 4 sierpnia w Jędrzejowie. Podstawowa rzeczy tez mamy załatwione: sale, kamerzyste/fotografa, zespół, godzina w kościele, nauki... jeszcze musimy zaliczyć poradnię;/
Gratuluje sukni... to wszystko jeszcze przede mną

A z tym kalendarzykiem to chodzi o to, że czarna_kawa80 robi makijaże i zapisuje chętne osoby...
A my dziś byliśmy się zorientować w obrączkach. Powiem wam dziewczyny, że na necie oglądałam zdjęcia jakiś wymyślnych obrączek a jak oglądaliśmy u jubilerów to podobały mi się fazowane obrączki z białego złota błyszczące. I wybór chyba padnie na kruka.
Co do sukni to ja się namierzyłam zeszłej soboty dużo a poszłam do MS mody, przymierzyłam tą jedyną już wiedziałam, że będzie moja
Nam nawet sprawnie idzie załatwianie tych weselnych spraw. Musimy jeszcze zrobić kurs i poradnię. A kurs załatwimy na Podkarczówce w listopadzie, bo wtedy zgrywa mi się wolne od uczelni i koniec miesiąca kiedy są kursy.
Ostatnio byliśmy podpisać umowę z fotografem. Zaliczka wpłacona była, ale nie mieliśmy czasu na podpisanie umowy i się okazało, że zaoszczędziliśmy 400 zł bo umawialiśmy się z nim zanim jeszcze ceny podwyższył na 2012 r.

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2011-10-08, 17:51   #4100
aneczkaaaaa88
Raczkowanie

Hej dziewczyny Ja także się dpisuje na 2012 r. a konkretnie 21 lipiec sala jest, muzyka była, ale nas załatwiła i w związku z tym poszukuję nowej ( cały czas możecie pisać i polecać....tak jak wspominałam chodzi mi o taką "swojską orkiestrę" składającą się z samych panów) fotograf i kamerzysta już prawie i planuję, żeby do końca października mieć już to załatwione a dziś jadę słuchać zespołu Elita z Górna...zobaczymy co to będzie zdam relacje jak wrócę...może komuś się przyda
Stary 2011-10-08, 19:12   #4101
a_sydney
Raczkowanie

Ja 01.09.2012
Sala jest , fotograf rownież , zespołou poszukujemy ciągle bo miał być dj ale jednak chcemy zespół
Wizje sukni już mam także jest dobrze wizje obrączek też mamy i raczej będziemy robić je u złotnika niż kupować
Stary 2011-10-08, 20:31   #4102
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ja też PM 2012 mamy:
salę- Okrąglak- Korzecko
zespół- Axis Band
foto/kam- FotRaMed
kościół
aaa no i najważniejsze mam już suknię
Stary 2011-10-08, 21:13   #4103
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja też PM 2012 mamy:
salę- Okrąglak- Korzecko
zespół- Axis Band
foto/kam- FotRaMed
kościół
Dziewczyny jest nas coraz więcej
Będziemy mogły się wspierać w tym ważnym dla nas czasie

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2011-10-08, 22:23   #4104
Lowczyni
Zakorzenienie

Spokojnie nie zostawimy Was bez wsparcia na pewno wiele dziewczyn "po" też tutaj jest i jak będzie potrzeba doradzimy wam we wszystkim. Na temat zespołów się nie wypowiem bo miałam DJ.
Stary 2011-10-09, 00:33   #4105
czika
Raczkowanie

GG do czika

Cześć dziewczyny,mnie też możecie dopisać do kalendarza PM 2012
Nasz ślub 1 września 2012 parafia Zagórze,msza godz 16 (zastanawiam się nad zmianą na godz 17)
wesele sala na ul.Sybiraków koło zalewu w Mójczy)
dj Karol Kozłowski
kucharki sprawdzone
kamerzysta i foto już wkrótce
suknia już kupiona na wyprzedaży w Paryżance
czika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 09:26   #4106
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez a_sydney Pokaż wiadomość
Ja 01.09.2012
Sala jest , fotograf rownież , zespołou poszukujemy ciągle bo miał być dj ale jednak chcemy zespół
Wizje sukni już mam także jest dobrze wizje obrączek też mamy i raczej będziemy robić je u złotnika niż kupować
My też przymierzamy się do zrobienia u złotnika obrączek, przede wszystkim argument ZA-dużo, dużo taniej. Porównywalnie obrączki z katalogu Apart które mi się podobały za ponad 3,000zł u złotnika będą za około 2,000zł. A 1,000zł do przodu to sporo dodatków do sukni, czy np. zaproszenia lub inne sprawunki

Ja mam rewelacyjny zespół z Krakowa. Mogę polecić, ale jest bardzo drogi. Moje muzyczne ucho nie było w stanie znieść strasznie fałszujących pseudo zespołów. Nie mówię o wszystkich, ale to co "zostało". Miałam namierzone dwa fajne zespoły w normalnej cenie, ale bez wolnego terminu, więc padło na Kraków !

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja też PM 2012 mamy:
salę- Okrąglak- Korzecko
zespół- Axis Band
foto/kam- FotRaMed
kościół
Ja też mam suknię, ja też !!!
Pokazujcie suknie dziewczęta, bardzo proszę Ja zacznę
http://www.slubnesuknie.pl/k,1,Cymbeline.html Suknia pierwsza Euriell

http://www.google.pl/imgres?q=Euriel...:0&tx=42&ty=32

a tutaj aukcja z allegro jakiejś obcej dziewczyny, ale ma dużo zdjęć to pokażę

http://allegro.pl/cymbeline-euriell-...802717256.html

Czekam teraz na wasze piękności

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Spokojnie nie zostawimy Was bez wsparcia na pewno wiele dziewczyn "po" też tutaj jest i jak będzie potrzeba doradzimy wam we wszystkim. Na temat zespołów się nie wypowiem bo miałam DJ.
Mam nadzieję, że nas nie opuścicie Bo doświadczenie i dobre rady zawsze mile widziane !!!
Stary 2011-10-09, 10:22   #4107
aneczkaaaaa88
Raczkowanie

Ja mam rewelacyjny zespół z Krakowa. Mogę polecić, ale jest bardzo drogi. Moje muzyczne ucho nie było w stanie znieść strasznie fałszujących pseudo zespołów. Nie mówię o wszystkich, ale to co "zostało". Miałam namierzone dwa fajne zespoły w normalnej cenie, ale bez wolnego terminu, więc padło na Kraków ! [COLOR="Silver"]

A możesz zdradzić co to za zespół? I jakie te dwa fajne zespoły które nie miały terminów? Ja akurat poszukuję, ale bez wokalistki...sami chłopcy Słuchałam tego zespołu Elita z Górna...grają ok ale to jeszcze nie to czego szukam....
Stary 2011-10-09, 10:26   #4108
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
My też przymierzamy się do zrobienia u złotnika obrączek, przede wszystkim argument ZA-dużo, dużo taniej. Porównywalnie obrączki z katalogu Apart które mi się podobały za ponad 3,000zł u złotnika będą za około 2,000zł. A 1,000zł do przodu to sporo dodatków do sukni, czy np. zaproszenia lub inne sprawunki

Ja mam rewelacyjny zespół z Krakowa. Mogę polecić, ale jest bardzo drogi. Moje muzyczne ucho nie było w stanie znieść strasznie fałszujących pseudo zespołów. Nie mówię o wszystkich, ale to co "zostało". Miałam namierzone dwa fajne zespoły w normalnej cenie, ale bez wolnego terminu, więc padło na Kraków !

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Mam nadzieję, że nas nie opuścicie Bo doświadczenie i dobre rady zawsze mile widziane !!!

bardzo ładna suknia! moja suknia to Sposa Arabella: http://allegro.pl/suknia-atelier-spo...858169989.html
Stary 2011-10-09, 11:08   #4109
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,mnie też możecie dopisać do kalendarza PM 2012
Nasz ślub 1 września 2012 parafia Zagórze,msza godz 16 (zastanawiam się nad zmianą na godz 17)
wesele sala na ul.Sybiraków koło zalewu w Mójczy)
dj Karol Kozłowski
kucharki sprawdzone
kamerzysta i foto już wkrótce
suknia już kupiona na wyprzedaży w Paryżance
Nie, nie. Nie zmieniaj. Na początku wrześnie to już się szarówka będzie robiła, więc zostałabym przy tej 16, jest jeszcze piękne światło.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:46   #4110
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

A to moja suknia suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Moja sukienka.jpg (40,0 KB, 90 załadowań)

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości