|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
A co możecie powiedzieć o zespole GRATIS? Ja się chyba ne tą orkiestrę zdecyduje, ale słyszałam już mieszane opinie....
|
|
|
|
#4082 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
nie jeden dj nie potrafi stworzyć takiej atmosfery jaką oni stworzyli, więc ja polecam z czystym sercem.
Edytowane przez monia_ch Czas edycji: 2011-10-07 o 09:40 |
||
|
|
|
#4083 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę prosić o jakiś namiar na PW?---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4084 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() od jakiegos czasu podczytuje forum bo sama przygotowuje sie do slubu w przyszlym roku. Wasze rozmowy sa mega cenne i mam wielka prosbe o pomoc - chodzi o jakies informacje, opinie na temat Domu "Pod Debami" w Woli Kopcowej. Sala mi sie bardzo podoba i maja przepiekny teren wokol. Nie wiem tylko jak z jedzonkiem. Bede wdzieczna za wszystkie informacje ![]() pozdr |
|
|
|
#4085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w Woli Pod Dębami sala jest bardzo ładna no i ta okolica niech doradzą może dziewczyny które miały tam wesele bo wizualnie super
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama mam tam wesele za 8 miesięcy. Rok temu moja ciocia miała tam wesele i my po przejrzeniu innych sal wróciliśmy do pani Wandy. Nic lepszego nie znaleźliśmy. Jeśli jeszcze jakieś informacje Cię interesują to napisz na PW, chętnie pomogę bo brałam czynny udział w przygotowaniach do wesela ( byłam świadkiem) więc trochę wiem.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2011-10-07 o 17:56 |
|
|
|
|
#4087 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Od pewnego czasu troche Was podczytuje niesmialo i mozna sie od Was wiele nauczyc na temat przygotowac, wiec jesli pozwolicie to chcialabym sie przylaczyc do Waszego grona i zaczac sie aktywnie udzielac na forum.Oczywiscie chcialabym sie pochwalic, ze slub biore 2 czerwca 2012 w parafii Jadwigi Królowej. |
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE PARAFIALNE dla wszystkich niecierpliwych
POSIADAM KALENDARZ NA 2012 ROK
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzonko super, wszystko smaczne i duzo, to co znikalo z polmiskow, zaraz bylo donoszone, po weselu dala wszystko co bylo na stole, nie robila zadnych trudnosci. Naprawde polecam szczerze, masz jakies dodatkowe pytania to na priv pisz odpowiem.
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj. Fajnie, że chcesz dołączyć wątek zaczyna zamierać my PM 2012 musimy go ożywić. Bierzemy ślub w tym samym dniu, więc tym bardziej super. Napisz coś o sobie, co macie już załatwione i gdzie i kogo
. Sukienkę już masz upatrzoną??Ja ostatnio wzięłam się za sprawy ślubne, bo przez pewien czas była cisza. Zaczęłam się zastanawiać nad dodatkami, suknie zakupiłam z zeszły poniedziałek . Zakochałam się jak tylko ja przymierzyłam. Zaczęłam myśleć nad kolorem przewodnim tego dnia
|
|
|
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bierzemy ślub w tej samej parafi jestem ciekawa właśnie jak jest z płatnościami, wystrojem itp.....
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie miałam czasu zrobić streszczenia tego najważniejszego dnia, ale teraz troszkę mam czasu i wam opisze po krótce ten dzień, moze przyda Wam się coś:
Wesele jak z bajki a to zasługa właścicieli i obsługi Zamku Rycerskiego w Sobkowie nie mogłam sobie wymarzyć lepszego wesela, cała rodzina była zachwycona i mówili ze nie byli jeszcze nigdy na takim weselu. Jedzenie pyszne, krążą opinie ze mało ale ja mogę szczerze powiedzieć że aż za dużo wszystkiego. Tyle rzeczy dostaliśmy do domu ze można spokojnie poprawiny robić.Oprawa wesela jak z bajki za co jestem bardzo wdzięczna właścicielom, bo przed weselem jest tyle załatwiania ze naprawde ja niemiałam czasu na szczegóły, a oni wszystkiego dopilnowali. Muzyka- zespoł Hertz z Mniowa-wybraliśmy ten zespół prawie w ciemno, bo na żywo nie słyszeliśmy ich i powiem szczerze że spisali sie rewelacyjnie, sama byłam w szoku ze tak świetnie grali. Nie piją alkoholu i grają na żywo. Gorąco polecam!! A najlepsze było to że w czwartek wieczorem przed weselem podaliśmy im piosenkę na pierwszy taniec,której nigdy nie grali i nauczyli się jej dla nas, choć mówiłam im ze jak nie zdążą to mogą puścić z płytki. Suknia- szyta w pracownii Anna, lekka, delikatna, w końcowym efekcie wyszła ślicznie choć wiele przeróbek było. Wiązanki - Kwiaciarnia Julia w Piekoszowie, wiązanki same ocencie, a polecam ta kwiaciarnie bo konretnie i tanio i kwiaty koloru który sobie wymarzyłam-specjalnie dla mnie szukała takiego koloru róż. Fryzura- moja koleżanka Ewelina, super byłam bardzo zadowolona Makijarz- nasza Czarna Kawa- same zobaczycie na zdjęciu, śliczny,trzymał się rewelacyjnie Kamera i foto- Studio Krystian z Jędrzejowa-kamerzysta cały czas uśmiechnięty, Switnie to działa na rozładowanie stresu, patrząc na niego nie zdołał się człowiek nie uśmiechać, a uśmiechnięta PM- to zdjęcia śliczne. Zdjęc ani płytki jeszcze nie mamy ale już się nie mogę doczekać kiedy będą. DEkorację kościoła zamawiałam u znajomej Ani , bukiety były piękne, dekorację sali miałam w cenie za osobę i kwiaty też były super.
Edytowane przez arasik357 Czas edycji: 2011-10-08 o 14:09 |
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
A teraz kilka fotek takich od znajomych, bo od fotografa jeszcze nie mamy
Edytowane przez arasik357 Czas edycji: 2011-10-08 o 14:36 |
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Hej arasik357 zdjęcia cudne pięknie wyglądałaś super że Wam się wszystko udało.
CzARNA_Kawa makijaż suuuuuuuper
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a do tego co zostawiłam to ja ich też bedę miała... a powiedz mi kto u Was kręcił? Ojciec czy któryś z synów??
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Ja mam 18 sierpnia Czy któraś z Was ma może tego samego dnia lub w zbliżonym terminie? Podstawowe sprawy mamy za sobą, sala, fotograf, operatorzy kamery, zespół. A ostatnio dorwałam suknię I jednak podpisuję się pod hasłami dziewczyn, które są już żonkami, że po założeniu TEJ odpowiedniej, czuje się, że to miłość !!! |
||
|
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje sukni... to wszystko jeszcze przede mną![]() A z tym kalendarzykiem to chodzi o to, że czarna_kawa80 robi makijaże i zapisuje chętne osoby... Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-10-08 o 16:47 |
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sukni to ja się namierzyłam zeszłej soboty dużo a poszłam do MS mody, przymierzyłam tą jedyną już wiedziałam, że będzie moja ![]() Nam nawet sprawnie idzie załatwianie tych weselnych spraw. Musimy jeszcze zrobić kurs i poradnię. A kurs załatwimy na Podkarczówce w listopadzie, bo wtedy zgrywa mi się wolne od uczelni i koniec miesiąca kiedy są kursy. Ostatnio byliśmy podpisać umowę z fotografem. Zaliczka wpłacona była, ale nie mieliśmy czasu na podpisanie umowy i się okazało, że zaoszczędziliśmy 400 zł bo umawialiśmy się z nim zanim jeszcze ceny podwyższył na 2012 r. |
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja także się dpisuje na 2012 r. a konkretnie 21 lipiec sala jest, muzyka była, ale nas załatwiła i w związku z tym poszukuję nowej ( cały czas możecie pisać i polecać....tak jak wspominałam chodzi mi o taką "swojską orkiestrę" składającą się z samych panów) fotograf i kamerzysta już prawie i planuję, żeby do końca października mieć już to załatwione a dziś jadę słuchać zespołu Elita z Górna...zobaczymy co to będzie zdam relacje jak wrócę...może komuś się przyda
|
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
Ja 01.09.2012
![]() Sala jest , fotograf rownież , zespołou poszukujemy ciągle bo miał być dj ale jednak chcemy zespół ![]() Wizje sukni już mam także jest dobrze wizje obrączek też mamy i raczej będziemy robić je u złotnika niż kupować
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też PM 2012
salę- Okrąglak- Korzecko zespół- Axis Band foto/kam- FotRaMed kościół ![]() aaa no i najważniejsze mam już suknię
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy mogły się wspierać w tym ważnym dla nas czasie |
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie nie zostawimy Was bez wsparcia
na pewno wiele dziewczyn "po" też tutaj jest i jak będzie potrzeba doradzimy wam we wszystkim. Na temat zespołów się nie wypowiem bo miałam DJ.
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,mnie też możecie dopisać do kalendarza PM 2012
![]() Nasz ślub 1 września 2012 parafia Zagórze,msza godz 16 (zastanawiam się nad zmianą na godz 17) wesele sala na ul.Sybiraków koło zalewu w Mójczy) dj Karol Kozłowski kucharki sprawdzone kamerzysta i foto już wkrótce suknia już kupiona na wyprzedaży w Paryżance
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam rewelacyjny zespół z Krakowa. Mogę polecić, ale jest bardzo drogi. Moje muzyczne ucho nie było w stanie znieść strasznie fałszujących pseudo zespołów. Nie mówię o wszystkich, ale to co "zostało". Miałam namierzone dwa fajne zespoły w normalnej cenie, ale bez wolnego terminu, więc padło na Kraków ! ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
!!! Pokazujcie suknie dziewczęta, bardzo proszę Ja zacznę ![]() http://www.slubnesuknie.pl/k,1,Cymbeline.html Suknia pierwsza Euriell http://www.google.pl/imgres?q=Euriel...:0&tx=42&ty=32 a tutaj aukcja z allegro jakiejś obcej dziewczyny, ale ma dużo zdjęć to pokażę ![]() http://allegro.pl/cymbeline-euriell-...802717256.html Czekam teraz na wasze piękności ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Bo doświadczenie i dobre rady zawsze mile widziane !!!
|
|||
|
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam rewelacyjny zespół z Krakowa. Mogę polecić, ale jest bardzo drogi. Moje muzyczne ucho nie było w stanie znieść strasznie fałszujących pseudo zespołów. Nie mówię o wszystkich, ale to co "zostało". Miałam namierzone dwa fajne zespoły w normalnej cenie, ale bez wolnego terminu, więc padło na Kraków !
[COLOR="Silver"]A możesz zdradzić co to za zespół? I jakie te dwa fajne zespoły które nie miały terminów? Ja akurat poszukuję, ale bez wokalistki...sami chłopcy Słuchałam tego zespołu Elita z Górna...grają ok ale to jeszcze nie to czego szukam.... |
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładna suknia! moja suknia to Sposa Arabella: http://allegro.pl/suknia-atelier-spo...858169989.html
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

20 sierpień 2011
i zaczac sie aktywnie udzielac na forum.

to wszystko jeszcze przede mną