Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-08, 09:52   #1831
magdaavon
Raczkowanie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale to motywujące, patrząc na cienkie i niezbyt atrakcyjne włosy Madziochy na początku, które zamieniły się w tak gęste i jednolite...to daje nadzieje że każda z nas może mieć naprawde piękne włosy ! I jak widać w opisach pielęgnacja rzadko jest bardzo wymyślna, zwykła rycyna, szampony bez sls i maski.

Ja każdego dnia nie mogę się doczekać włosów to wcięcia w talii, wczoraj na wykładzie kumpel mi zmierzył że brakuje mi 11 cm. Obliczyłam że w normalnym tempie będzie to rok, ale w mocno przyspieszonym - niecałe poł roku ! extra.
Często przechylacie głowę do tyłu przed lustrem, żeby pomarzyć że macie włosy dużo dłuższe niż zwykle, i żeby poczuć jak smyrają plecki dużo niżej niż w rzeczywistości ? ja tak robie od dzieciństwa ;p

Dziś u mnie rzepka i moze rycyna z miodem i jajem, ale to wieczorkiem.
mam dokładnie tak samo nie mogę się doczekać kiedy urosną do tej długosci
magdaavon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:55   #1832
greige
Raczkowanie

Fortepianistko, żeby moje włosy posmyrały plecy, musiałabym się nieźle nagimnastykować

A wczoraj odkryłam, że mam niezły gąszcza baby hair

Cel nr 1 - osiągnięty
Cel nr 2 - osiągnę latem
2A
greige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:55   #1833
Aneta94Eg
Rozeznanie

Moje już są do zapięcia stanika,a zapuszczam do pasa
Stary 2011-10-08, 10:15   #1834
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale to motywujące, patrząc na cienkie i niezbyt atrakcyjne włosy Madziochy na początku, które zamieniły się w tak gęste i jednolite...to daje nadzieje że każda z nas może mieć naprawde piękne włosy ! I jak widać w opisach pielęgnacja rzadko jest bardzo wymyślna, zwykła rycyna, szampony bez sls i maski.

Ja każdego dnia nie mogę się doczekać włosów to wcięcia w talii, wczoraj na wykładzie kumpel mi zmierzył że brakuje mi 11 cm. Obliczyłam że w normalnym tempie będzie to rok, ale w mocno przyspieszonym - niecałe poł roku ! extra.
Często przechylacie głowę do tyłu przed lustrem, żeby pomarzyć że macie włosy dużo dłuższe niż zwykle, i żeby poczuć jak smyrają plecki dużo niżej niż w rzeczywistości ? ja tak robie od dzieciństwa ;p

Dziś u mnie rzepka i moze rycyna z miodem i jajem, ale to wieczorkiem.
Skąd ja to znam

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:25   #1835
dilula
Rozeznanie

Moje w lipcu miały 59,5 cm ale ciachnęłam do 56, bo nie cierpię cienkich końców, a wtedy miałam tragicznie wycieniowane włosy Bardzo nieproporcjonalnie, bo wierzchnia warstwa była za gęsta i wyglądało to jak hełm. Więc ciągle - serio, z raz na tydzień a czasem częściej - podcinałam te warstwy, aby odległość między nimi wynosiła 3cm. Wtedy fale ładnie się układały, lepiej skręcały i fryzura nabierała jakiegoś ludzkiego wyglądu.
Włosy rosły mi tak szybko, że to ciągłe podcinanie/poprawianie miało sens, bo krótsze warstwy zbliżały się do tych cieńszych najdłuższych. Kiedy doszłam już do perfekcyjnego efektu, jaki chciałam uzyskać... przestał mi rosnąć dół A musiałam 31 sierpnia znowu ciachnąć 2cm na równo, żeby końce były grube I już wszystko wygląda pięknie i gęsto.

Rozpisałam się, ale tak jakoś mnie naszło Teraz włosy mi zwolniły i walczę o przyspieszenie, żeby mieć już tą wymarzoną długość do talii. I już nie wypadają Od tygodnia myję co 2 dni, na drugi dzień bez mycia razem z robieniem wcierki wypada parę włosków, a kolejnego dnia przy myciu z odżywką ok 30 i mam nadzieję, że niedługo będzie mniej. Bo wcześniej myłam codziennie, więc kudełki jakby szok przezywają, ale się nie przetłuszczają
Stary 2011-10-08, 10:47   #1836
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Śniło mi się dzisiaj, że nagle urosły mi włosy do pasa... Jak się obudziłam to byłam taka zawiedziona...

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:45   #1837
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Śniło mi się dzisiaj, że nagle urosły mi włosy do pasa... Jak się obudziłam to byłam taka zawiedziona...
fajny sen

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:59   #1838
_cornelia_
Zadomowienie

jak byłam mała, to włosy miałam zawsze pokręcone od warkocza i później je rozczesywałam, z czego robiła się szopa. nie wiem jak mogło mi się to podobać przez wiele lat miałam włosy podatne, u góry proste, końcówki wywiniete, niektóre nawet w loczki szły i mi się to podobało.
w zeszłym roku zaczęły mi się prostować (zaczęłam dokladać różne rzeczy do szamponów), nawet czasami się ktoś pytał, czy prostowałam. a od kilku dni sprawiają mi kłopot i są niedoułożenia. przeważnie mi się puszą. (mam nadzieję, że to nie od nakładanie oleju, bo wróciłam do tego jakiś tydzień temu)
Stary 2011-10-08, 17:34   #1839
czarnaaa33
Raczkowanie

A ja swoje ciachnę 10 października, bo 12 jest pełnia)). Dzisiaj na głowie mix:
oliwa z oliwek czosnkowa/babcia mi dziś zafundowała/, olej rycynowy, sok z rzepy i 2 żółtka od perliczki. Siedzę już godzinkę pod folia i z czapa zimową, zaczyna trochę pec, ale jeszcze z godzinkę chcę potrzymać.
I uwaga!!! Oliwa czosnkowa i rzepa z szybkością światła zmywa kolor nawet francuzkiej farby, która mi nigdy jeszcze sie nie wypłukiwała.
A metamorfozy dziewczyn...brak słów. Juz dawno czytam blog Anwen i po prostu dech zapierają te piekne włosisaka tych Lasek!!!
Rozpoczęłam przygodę z Jantarem
czarnaaa33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 19:18   #1840
greige
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
O rany, też miałam taki sen! Współczuję

Cel nr 1 - osiągnięty
Cel nr 2 - osiągnę latem
2A
Stary 2011-10-08, 20:28   #1841
czarnaaa33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnaaa33 Pokaż wiadomość
A ja swoje ciachnę 10 października, bo 12 jest pełnia)). Dzisiaj na głowie mix:
oliwa z oliwek czosnkowa/babcia mi dziś zafundowała/, olej rycynowy, sok z rzepy i 2 żółtka od perliczki. Siedzę już godzinkę pod folia i z czapa zimową, zaczyna trochę pec, ale jeszcze z godzinkę chcę potrzymać.
I uwaga!!! Oliwa czosnkowa i rzepa z szybkością światła zmywa kolor nawet francuzkiej farby, która mi nigdy jeszcze sie nie wypłukiwała.
A metamorfozy dziewczyn...brak słów. Juz dawno czytam blog Anwen i po prostu dech zapierają te piekne włosisaka tych Lasek!!!

Po zmyciu....włosy mięciuteńkie jak u dziecka, sypkie, gładkie -super. Ale....nie wiem czemu, nie wiem jaka jest przyczyna po zastosowaniu jakiegokolwiek oleju na skalp po zmyciu i pierwszym rozczesywaniu /oczywiscie po masce latte i jedwabiu CHI/ znowu wyleciała cała garść włosów. Co prawda teraz po wyschnięciu nie lecą, ale ta ilość która wypadła jest przerażająca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-08, 20:30   #1842
Elph
Raczkowanie

Wcierałam Neril w skalp metodą z przedziałkami, ale trochę mi to czasu zajmuje. Tak 15- 20 min. Mam nadzieję, że się nie zniechęcę A przy używaniu strzykawki tez się robi przedziałki, czy wtedy po prostu się nakłada kropelki na skórę głowy?

Mi do mojej wymarzonej długości brakuje tak 15cm. Teraz mam minimalnie za zapięcie stanika, a chcę trochę dłuższe niż do pasa

Z tym podcinaniem włosów przed pełnią, to coś daje? Moja babcia i mama są święcie przekonane, że tak, ale ja mam raczej sceptyczne podejście do tego. Jednak w planach mam podcięcie końcówek, więc co mi szkodzi spróbować. Ale jakbym podcięła jutro (9 października) to coś to da, czy lepiej w poniedziałek?
Elph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:39   #1843
greige
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnaaa33 Pokaż wiadomość
Po zmyciu....włosy mięciuteńkie jak u dziecka, sypkie, gładkie -super. Ale....nie wiem czemu, nie wiem jaka jest przyczyna po zastosowaniu jakiegokolwiek oleju na skalp po zmyciu i pierwszym rozczesywaniu /oczywiscie po masce latte i jedwabiu CHI/ znowu wyleciała cała garść włosów. Co prawda teraz po wyschnięciu nie lecą, ale ta ilość która wypadła jest przerażająca
Moim zdaniem przyczyną może być nakładanie na ciepło - wtedy rozszerzają się pory, no i oczywiście mieszki włosowe. Kiedyś kiedyś słyszałam negatywną opinię o farbach ziołowych (czasy chny, basmy i rubiny) dotyczącą właśnie nakładania na ciepło. Pamiętam również uwagę, by nie rozczesywać odżywki ze spłukiwaniem nakładanej podczas kąpieli, kiedy właśnie jest ciepło i skóra głowy rozpulchniona.

Cel nr 1 - osiągnięty
Cel nr 2 - osiągnę latem
2A
Stary 2011-10-08, 20:59   #1844
adleajda
Raczkowanie

Tez sie zastanawiam jak to jest z tyym podcinaniem kudelkow przed pelnia dziewczyny co o tym sadzicie?
bedzie: 75 cm

* dbam o cere i pazurki

* jestem na diecie

adleajda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:59   #1845
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Dziś widziałam jak moja mama wcierała olejek Khadi w skalp bardzo intensywnie, a podczas mycia wypadł jej tylko 1 włos, a mi oczywiście ponad 30. I jak tu się nie wściekać?

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 21:11   #1846
czarnaaa33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez greige Pokaż wiadomość
Moim zdaniem przyczyną może być nakładanie na ciepło - wtedy rozszerzają się pory, no i oczywiście mieszki włosowe. Kiedyś kiedyś słyszałam negatywną opinię o farbach ziołowych (czasy chny, basmy i rubiny) dotyczącą właśnie nakładania na ciepło. Pamiętam również uwagę, by nie rozczesywać odżywki ze spłukiwaniem nakładanej podczas kąpieli, kiedy właśnie jest ciepło i skóra głowy rozpulchniona.
Hmmm-a wiesz, że coś w tym jest. Co prawda ciepłego nie nakładałam, ale jak miałam na skalpie folię i czape zimową to sie ciepło zrobiło. Włosy rozczesuje dopiero po "ostygnieciu" i odciśnieciu w koszulkę. No, ale jak nie nakładam foli i czapy to nie wypadają!!! I ja nie wpadłam na to, że to to. Nastęonym razem nie przykryje niczym i zobaczymy. Zamierzam do swojej gotowej oliwy czosnkowej dodać jeszcze świezy czosnek i rozmaryn i tymianek)).

Co do podcinania przed pełnią...chyba działa. Na fb dałam niecały miesiąc temu fotkę włosów i kilka dni temu tez wstawiłam w tej samej pozycji z teraz to koleżanka w szoku była, że az tyle urosły. A w zeszłym miesiącu przed pełnią ciachnęłam ok. 2cm.
Stary 2011-10-08, 22:19   #1847
syla929
Rozeznanie

Też już prawie namówiłyście mnie na ciachnięcie w poniedziałek włosów.. Ale.. jeszcze jednak wstrzymam się i za miesiąc to zrobię. Tak strasznie mnie kusi ciachnięcie tych cienkich końców..Ale zobaczę przez miesiąc ile urosną, żebym wiedziała co i jak na nie działa.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 08:49   #1848
magdalenka_87
Raczkowanie

czarnaaa33 super metamorfoza, podziwiam jakbym Cię znała to chyba bym Cię nie poznała włosy też super, a ta długość
Cytat:
Napisane przez greige Pokaż wiadomość

mi też zawsze dużo włosów wypadało jak nakładałam olej na skórę głowy przez co zrezygnowałam z tego (nie licząc oleju z korzenia łopianu i rycynowego, ale tylko zmieszanego z naftą lub żelem aloesowym)...i po masce trzymanej pod czepkiem też dużo leci-tylko teraz jak to pogodzić skoro trzymanie masek w cieple daje u mnie takie dobre efekty

u mnie mija trzeci tydzień wcierania jantaru i picia drożdży, od jutra robię przerwę i nic nie wcieram, no może żel aloesowy i olej rycynowy przed myciem, niestety narazie włoski nie rosną szybciej dzisiaj je zmierzę i zobaczymy za miesiąc
poza tym kupiłam vitapil z biotyną i tak się zastanawiam czy można to połączyć z drożdżami?? co prawda tam są drożdże w składzie, ale jak teraz piję 1/2 kostki to zmniejszyłabym do 1/3 lub 1/4, bo w tych tabletkach tak dużo ich chyba nie ma
magdalenka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 09:22   #1849
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_87 Pokaż wiadomość
u mnie mija trzeci tydzień wcierania jantaru i picia drożdży, od jutra robię przerwę i nic nie wcieram, no może żel aloesowy i olej rycynowy przed myciem, niestety narazie włoski nie rosną szybciej dzisiaj je zmierzę i zobaczymy za miesiąc
poza tym kupiłam vitapil z biotyną i tak się zastanawiam czy można to połączyć z drożdżami?? co prawda tam są drożdże w składzie, ale jak teraz piję 1/2 kostki to zmniejszyłabym do 1/3 lub 1/4, bo w tych tabletkach tak dużo ich chyba nie ma
Nie łączyłabym tego ze sobą, tak bezpieczniej. Zbyt dużo witamin przynosi skutek wręcz odwrotny.

Ciacham jutro końcówki przed pełnią, nie ma bata! Chcę znowu moje 3 cm w 17 dni
Stary 2011-10-09, 09:56   #1850
magdalenka_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Nie łączyłabym tego ze sobą, tak bezpieczniej. Zbyt dużo witamin przynosi skutek wręcz odwrotny.

Ciacham jutro końcówki przed pełnią, nie ma bata! Chcę znowu moje 3 cm w 17 dni
właśnie trochę się tego obawiam, ale w nadziei że samo picie drożdży mi przyśpieszy przyrost nie chce z nich jeszcze zrezygnować... chyba poczekam aż przyjdzie czas na przerwę od drożdży i dopiero zacznę vitapil
3cm w 17 dni to miałaś po podcięciu przed pełnią?
Stary 2011-10-09, 10:14   #1851
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_87 Pokaż wiadomość
właśnie trochę się tego obawiam, ale w nadziei że samo picie drożdży mi przyśpieszy przyrost nie chce z nich jeszcze zrezygnować... chyba poczekam aż przyjdzie czas na przerwę od drożdży i dopiero zacznę vitapil
3cm w 17 dni to miałaś po podcięciu przed pełnią?
Tak będzie najlepiej - Vitapil po drożdżach

Nie przed pełnią, wcześniej jak zaczęłam łykać drożdże w tabletkach i pić skrzyp (dość dużą dawkę) Ale gdy końce włosów nagle przestały mi rosnąć, ciachnęłam parę milimetrów przed pełnią i dorobiłam się 2cm w 3 tygodnie. Więc przesąd chyba działa
Stary 2011-10-09, 10:40   #1852
Patrysia007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Tak będzie najlepiej - Vitapil po drożdżach

Nie przed pełnią, wcześniej jak zaczęłam łykać drożdże w tabletkach i pić skrzyp (dość dużą dawkę) Ale gdy końce włosów nagle przestały mi rosnąć, ciachnęłam parę milimetrów przed pełnią i dorobiłam się 2cm w 3 tygodnie. Więc przesąd chyba działa
Dziewczyny mam chyba głupie pytanie, ale gdzie sprawdzanie fazy księżyca? Kiedyś znalazłam cały kalendarzyk kiedy podcinać włosy, robić zabiegi pielęgnacyjne a kiedy jeszcze co innego, ale teraz nie wiem, gdzie mogę to znaleźć

Waga:
71>65>52
Patrysia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:42   #1853
magdalenka_87
Raczkowanie

kurczę obiecałam sobie że zetnę włosy dopiero w styczniu... chociaż może podcięłabym tą najdłuższą warstwę (mam cieniowane) tylko jak wtedy rosłyby mi szybko tylko te podcięte a te krótsze warstwy dalej swoim żółwim tempem
Stary 2011-10-09, 10:44   #1854
Aneta94Eg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna Pokaż wiadomość
Dziś widziałam jak moja mama wcierała olejek Khadi w skalp bardzo intensywnie, a podczas mycia wypadł jej tylko 1 włos, a mi oczywiście ponad 30. I jak tu się nie wściekać?
Dobra mama
Moja mama jak ja nakładam codziennie coś na włosy to mówi: ,,Modnisia się znalazła,a śmieci nie ma komu wynieść'' I to są jej słowa codziennie

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrysia007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam chyba głupie pytanie, ale gdzie sprawdzanie fazy księżyca? Kiedyś znalazłam cały kalendarzyk kiedy podcinać włosy, robić zabiegi pielęgnacyjne a kiedy jeszcze co innego, ale teraz nie wiem, gdzie mogę to znaleźć
ja znalazłam tylko taki na pierwszej stronie tego wątku

http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
Stary 2011-10-09, 10:47   #1855
czarnaaa33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrysia007 Pokaż wiadomość
Kalendarz księżycowy jest na pierwszej stronie tego wątku.

A ja jednak ciachnęłam sama dzisiaj...umyłam dzisiaj, więc jutro nie będę myła-to dzisiaj ciachnęłam. W sumie nie wiem jaka różnica 2, czy 3 dni przed pełnią....
Stary 2011-10-09, 10:56   #1856
magdaavon
Raczkowanie

no i mnie skusiłyście tym podcinaniem przed pełnią
jak kupie dobre nożyczki to jutro ciachne, oby tylko prosto:P
magdaavon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:02   #1857
kruszynka_96
Raczkowanie

GG do kruszynka_96 Send a message via Skype™ to kruszynka_96

Hej dziewczyny.
Dołączam się
Do ósmego roku życia włosy nie rosły mi praktycznie w ogóle Potem coś się ruszyło, ale i tak z natury są cienkie, raczej rzadkie, przyklapnięte, napuszone, z przesuszonymi końcówkami i rosną tak okropnie powoli, że nie widać praktycznie żadnej różnicy W dodatku od zawsze mam (a dopiero niedawno stwierdzone u bardzo dobrego dermatologa) suche łojotokowe zapalenie skóry.
Nigdy wcześniej nie miałam włosów dłuższych niż 15 cm. Trafiłam kiedyś na to forum, najpierw tylko czytałam, potem wcielałam w życie. Okazało się, że mam... kręcone włoski Wystarczyło je odpowiednio pielęgnować i okazać im trochę cierpliwości. Oczywiście cierpliwości na długo nie starczyło. I tak mam lepsze nawyki, jednak najbardziej pracochłonne czynności wyeliminowałam. Postanowiłam choć trochę do nich wrócić.
Piłam kiedyś pokrzywę, przez pierwszy miesiąc codziennie starannie oglądałam włoski, i byłam niezadowolona, że nic nie widać postanowiłam po prostu nie zwracać na to uwagi i pić ją i tak. Gdy skończyłam pierwsze opakowanie ponownie dokładnie się kudłom przyjrzałam i bylam w szkoku. Naprawdę porządnie urosły. Byłam taka dumna Długo ją piłam, przy trzeciej przerwie jednak mi się zapomniało przestałam pić. Przedwczoraj do niej wróciłam!
Zaczynam też myć odżywką, albo OMO, jeszcze zobaczę. To mi pomoże zaoszczędzić końcówki. Chociaż i tak fryzjera omijam z daleka Kiedyś jednak będę musiała tam zajrzeć. Apropo.. nie jestem zbyt przesądna... To podcinanie włosów ma jakieś uzasadnienie naukowe?

Przepraszam za długość, mam do tego słabość ;-)

Dbam o oceny
Zapuszczam czuprynkę, piję drożdże, pokrzywę.
Nieustannie dbam o włosy z wizażem- widzę poprawę!
Zakochana
GG: 9498243

Aga.
kruszynka_96 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 12:18   #1858
Aneta94Eg
Rozeznanie

Witam Cię serdecznie.

Dziewczyny chciałabym zacząć pić skrzyp+pokrzywa,ale brakuję mi mobilizacji.
Chyba totalnie się załamie nie jestem taka ambitna i regularna jak wy.
Stary 2011-10-09, 12:51   #1859
meflina
Zadomowienie

zaczęły mi masowo wypadać włosy
nie dość że ani jednego baby hair to jeszcze to . wr.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

hmm .. to ja też ścinam dzisiaj , a co zobaczymy , może to coś da.

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad

Edytowane przez meflina
Czas edycji: 2011-10-09 o 12:54
meflina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 14:21   #1860
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Zmierzyłam sobie dzisiaj odrost i mam już 0,7cm, a hennowałam włosy tydzień temu Nie wierzę Może to kwestia picia 0,5l pokrzywy dziennie przez ostatni tydzień.

A włosy które wyrosły mi na zakolach rosną w zadziwiającym tempie. Już prawie w ogóle nie widac mi skóry w tych miejscach

Niestety włosy do pasa nadal mi nie urosły nagle

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości