Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 14:57   #631
nieidealna91
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Ramoncia bardzo ładne włoski i zdecydowanie kręcone.
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze...
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 15:05   #632
ramoncia217
Wtajemniczenie

nieidealna dziękuję, i wiem jak teraz się czujesz ale na dojście do siebie potrzeba jest czasu. Bądź silna

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

zapomniałam napisać że od 3 dni znów piję pokrzywę, i właśnie idę zaparzyć sobie
Stary 2011-10-09, 15:08   #633
Talullah
Wtajemniczenie

Ramoncia - moim zdaniem Twoje wlosy sa lekko falowane, nie nazwalabym ich kreconymi
I bardzo, bardzo jasne - wybacz, ale nie moj gust, moim zdaniem wygladaja jak sztuczne.

Nieidealna - przykro mi z powodu rozstania

Kobietasukcesu - kiedy sie nam wreszcie pokazesz? Wiesz jak wyglada wiekszosc z nas, my tez chcialybysmy zobaczyc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 15:17   #634
ramoncia217
Wtajemniczenie

Talullach te foty są z fleszem więc dlatego są takie jasne, teraz moje włosy są raczej żółtawe niż jasne. A co kręcenia włosów to też sądze że to fale, ale zobaczymy jak zagłębię się w temat pielęgnacji kręcono włosów . Ja od lat prostuje je na okrągłej szczotce więc wiem że ten mój skręt nie jest taki jak miałam przed laty. A wtedy miałam piękne loczki. Ale głupota moja nie zna granic i je prostowałam na szczotce a szkoda, bo fajnie mi w takich i tż jaki uśmiechnięty jak w takich włosach mnie widzi
Stary 2011-10-09, 15:20   #635
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny jak wyglądają moje włosy bez suszenia suszarką włosów i nie czesaniu po myciu . Chyba mam kręcone włosy co??

kolor i dla mnie taki lalkowy, ale uważam że niewyprostowane wyglądają znacznie ładniej

Talullah
a gdzie można dostać taki żel? lub ten z bielendy? super że z emu jestes zadowolona i dzięki za opinie co do ubrań

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze...
dużo sił... przykro mi

Nie wiem czy wam pisałam, chyba nie, że zrezygnowałam z metod mycia CG, miałam wrażenie że obciążam tym włosy i próbuję nadać im strukturę inna niz ta naturalna. Staram uważać sie na składy szamponów ale nie bronie się rękami i nogami od tych z silikonami, bo często po nich moje włosy sa znacznie fajniejsze

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 15:22   #636
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

samochod to skarbonka niestety
ja tez mysle nad kupnem akumulatora, bo od nowosci nie byl zmieniany, a nie chce miec problemow w zime, jednak jakos nie spieszno pojechac mi do sklepu po niego....

bylam w rossmannie i kupilam odzywke z eveline z diamentami i albo ja slepa jestem, albo dali bajke na opakowaniu bo ta z diamentami ma taki sam sklad co 8w1. i kupilam wreszcie rekawiczki bawelniane, zeby nie tluscic poscieli od kremow do rak, na stopy tez by mi sie takie przydaly

w douglasie poprosilam o probke revlona colorstay 180 do skory normal/dry, ale ze pani do kasy mnie zaprosila to od razu rzucilam sie na kosz z lakierami essence i tak o to wyszlam z pieknym hard to resist oraz you belong to me
Z autem to niestety prawda

To nieźle z odżywką Eveline Też by mi się przydały bawełniane skarpetki na razie nigdzie takich nie widziałam

wstawiam zdjęcie mojej granatowej koszuli za 8zł

Cytat:
przykro mi z powodu Tż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00144.jpg (52,5 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-10-09 o 15:24
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 15:23   #637
ramoncia217
Wtajemniczenie

loluska dziękuje za opinie a włosy wyszły jak u lalki barbie bo z fleszem było zdjęcie robione..
Stary 2011-10-09, 15:34   #638
Talullah
Wtajemniczenie

Ramoncia - a no chyba ze tak, bo na zdjeciach naprawde sa bardzo jasne, az za

Loluska - zel aloesowy mam z GorVity, zamowilam na dozie, nigdzie indziej go nie widzialam, a zel z bielendy to tesco, rossmann, ogolnie chyba nie ma problemu z jego dostaniem

Karolcia - ladna koszula

Ja umylam dzis wlosy szamponem schaumy dodajacym objetosci (jestem na jego wykonczeniu ), potem wosk z miodem na godzinke w cieple, nastepnie mr potter's z aloesem bez splukania i zel aloesowy, trzymam teraz w turbanie i mykam pod prysznic, potem je wysusze suszarka, mam nadzieje ze efekt bedzie ladny

Musze jeszcze zmyc paznokcie bo na weekend mialam granat (wolny weekend ) ale w tygodniu nie nosze takich ciemnych.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 16:18   #639
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
bylam w rossmannie i kupilam odzywke z eveline z diamentami i albo ja slepa jestem, albo dali bajke na opakowaniu bo ta z diamentami ma taki sam sklad co 8w1.

w douglasie poprosilam o probke revlona colorstay 180 do skory normal/dry, ale ze pani do kasy mnie zaprosila to od razu rzucilam sie na kosz z lakierami essence i tak o to wyszlam z pieknym hard to resist oraz you belong to me
mam tą diamentową i jest to moje absolutne KWC paznokcie mam twarde jak skała

you belong to me też mam - kolor świetny, ale denerwuje mnie nakładanie i to jak długo schnie, nawet wysuszacz zbytnio nie pomaga, wszystko się na nim odbija. ogólnie lakierów c&g nie lubię.

przyciemniłam sobie dzisiaj włoski lorealem 9.132 i na zdjęciach kolor chyba trochę jaśniejszy wychodzi niż w rzeczywistości jest i trochę ciepło, a na żywo jest dosyć szaro. ciekawe, jak będzie gdy się spierze ten popiel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA090026.jpg (79,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA090027.jpg (82,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA090028.jpg (112,5 KB, 23 załadowań)
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 16:24   #640
ramoncia217
Wtajemniczenie

samaraNW bardzo ładny kolorek , taki naturalny
Stary 2011-10-09, 16:27   #641
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
nieidealna dziękuję, i wiem jak teraz się czujesz ale na dojście do siebie potrzeba jest czasu. Bądź silna

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

zapomniałam napisać że od 3 dni znów piję pokrzywę, i właśnie idę zaparzyć sobie
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ramoncia - moim zdaniem Twoje wlosy sa lekko falowane, nie nazwalabym ich kreconymi
I bardzo, bardzo jasne - wybacz, ale nie moj gust, moim zdaniem wygladaja jak sztuczne.

Nieidealna - przykro mi z powodu rozstania

Kobietasukcesu - kiedy sie nam wreszcie pokazesz? Wiesz jak wyglada wiekszosc z nas, my tez chcialybysmy zobaczyc
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kolor i dla mnie taki lalkowy, ale uważam że niewyprostowane wyglądają znacznie ładniej

Talullah
a gdzie można dostać taki żel? lub ten z bielendy? super że z emu jestes zadowolona i dzięki za opinie co do ubrań

dużo sił... przykro mi

Nie wiem czy wam pisałam, chyba nie, że zrezygnowałam z metod mycia CG, miałam wrażenie że obciążam tym włosy i próbuję nadać im strukturę inna niz ta naturalna. Staram uważać sie na składy szamponów ale nie bronie się rękami i nogami od tych z silikonami, bo często po nich moje włosy sa znacznie fajniejsze
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

To nieźle z odżywką Eveline Też by mi się przydały bawełniane skarpetki na razie nigdzie takich nie widziałam

przykro mi z powodu Tż

Dzieki dziewczyny, okazał się dupkiem, ale zawsze zostanie w moim sercu.. Moja pierwsza miłośći, wiec same wiecie jak to jest. Wydaje mi sie jednak, że dosyć dobrze znoszę rozstanie.. Pewnie dlatego, że jestem na niego wściekła

Dzisiaj zrobię sobie mini spa, ale jak będę miałą więcej czasu to zajmę się sobą Czytając Was mam więcej energii do dbania o siebie.
Stary 2011-10-09, 16:35   #642
ramoncia217
Wtajemniczenie

nieidealna kochana jak to muwią tego kwiatu to pół światu, nie smutaj się przez niego . Lepiej zająć się soba i inwestować czas w siebie i swoje pasje, lub naukę niż smucić się przez chłopaka który nie był Ciebie wart
Stary 2011-10-09, 17:15   #643
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Z tego miejsca chciałabym podziękować caate za jej wszystkie instrukcje w sprawie brwi i ich hennowania Dziś podjęłam się tego zadania i jestem wręcz zachwycona! Nie wiem jak mogłam żyć bez henny Caate bardzo dziękuję
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:06   #644
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
przykro mi bardzo... trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

przykro mi z powodu Tż
autentycznie, nawet wszystkie skladniki maja na tym samym miejscu

ladna koszula

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mam tą diamentową i jest to moje absolutne KWC paznokcie mam twarde jak skała

you belong to me też mam - kolor świetny, ale denerwuje mnie nakładanie i to jak długo schnie, nawet wysuszacz zbytnio nie pomaga, wszystko się na nim odbija. ogólnie lakierów c&g nie lubię.

przyciemniłam sobie dzisiaj włoski lorealem 9.132 i na zdjęciach kolor chyba trochę jaśniejszy wychodzi niż w rzeczywistości jest i trochę ciepło, a na żywo jest dosyć szaro. ciekawe, jak będzie gdy się spierze ten popiel
mi sie podobala nazwa, dlatego ja wybralam

a ten lakier sprzedawczyni w douglasie polecala, ze wlasnie kryje po 2warstwach ladnie i szybko schnie. mam duochromy, a to ejdnak inna konsystencja mimo, ze ta sama seria. mam andzieje, ze nie ebdzie tak zle, bo nie mam wysuszacza

laadne kolor

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z tego miejsca chciałabym podziękować caate za jej wszystkie instrukcje w sprawie brwi i ich hennowania Dziś podjęłam się tego zadania i jestem wręcz zachwycona! Nie wiem jak mogłam żyć bez henny Caate bardzo dziękuję

ciesze sie ogromnie, ze moglam pomoc
zawsze mozecie na mnie liczyc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:14   #645
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie od wczoraj też piję
Cytat:
a ten lakier sprzedawczyni w douglasie polecala, ze wlasnie kryje po 2warstwach ladnie i szybko schnie. mam duochromy, a to ejdnak inna konsystencja mimo, ze ta sama seria. mam andzieje, ze nie ebdzie tak zle, bo nie mam wysuszacza
ja sobie oglądam właśnie kolory tych lakierów z essence i podobają mi się niektóre kolorki, caate daj znać jak użyjesz czy bardzo długo schnie

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 19:18   #646
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

kupilam dzis szafeczki w ikea te po 14,99zl ze sklejki, od dawna o takich marzylam i wreszcie je mam pomaluje je jakos ciekawie
tez taka mam, pojemne sa te szufladki

Cytat:
przykro mi, na pewno dasz rade jakos przez to przejsc

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ramoncia - a no chyba ze tak, bo na zdjeciach naprawde sa bardzo jasne, az za

Loluska - zel aloesowy mam z GorVity, zamowilam na dozie, nigdzie indziej go nie widzialam, a zel z bielendy to tesco, rossmann, ogolnie chyba nie ma problemu z jego dostaniem

Musze jeszcze zmyc paznokcie bo na weekend mialam granat (wolny weekend ) ale w tygodniu nie nosze takich ciemnych.
zel z gorvity jest Super Pharmie, a co do paznokci tez tak myslalam, a teraz widze, ze na sile sobie zabieralam przyjemnosc ubierania sie /malowania bez potrzeby

jeszcze co do emu- jak dwa rozmiary mniej to ja na pewno musze miec dzieciece bo zwykle nosze 36 , a w szpilkach 35

a ja wlasnie wrocilam z zakupow i polecam Wam SP bo dzisiaj byly swietne promocje, w tym 25% znizki na produkty SVR, avene clenance ponad 30%, darmowe serum na uda i posladki do produktow lirene, wiec warto

caate czy z maskary eveline jest tez wersja brazowa bo chcialam dzisiaj kupic i nigdzie nie ma

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:47   #647
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość

przykro mi, na pewno dasz rade jakos przez to przejsc

zel z gorvity jest Super Pharmie, a co do paznokci tez tak myslalam, a teraz widze, ze na sile sobie zabieralam przyjemnosc ubierania sie /malowania bez potrzeby

jeszcze co do emu- jak dwa rozmiary mniej to ja na pewno musze miec dzieciece bo zwykle nosze 36 , a w szpilkach 35

a ja wlasnie wrocilam z zakupow i polecam Wam SP bo dzisiaj byly swietne promocje, w tym 25% znizki na produkty SVR, avene clenance ponad 30%, darmowe serum na uda i posladki do produktow lirene, wiec warto

caate czy z maskary eveline jest tez wersja brazowa bo chcialam dzisiaj kupic i nigdzie nie ma
nowa gazetka jest w SP

szufladki sa meeega, pomiescilam wszystkie lakiery w dwoch i policzylam je...mam 49, nie wiem skad ich tyle

nie mam pojecia co do tuszu, wiem ze brazowe keidys widzialam, ale czy z tej serii to nie mam pojecia

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja właśnie od wczoraj też piję

ja sobie oglądam właśnie kolory tych lakierów z essence i podobają mi się niektóre kolorki, caate daj znać jak użyjesz czy bardzo długo schnie
jutro bede malwoac, to dam znac, tylko nie wiem ktorym
Stary 2011-10-09, 20:10   #648
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja zaraz idę pospamować
Stary 2011-10-09, 20:43   #649
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez gorgeousxd Pokaż wiadomość
oo kurdę;d to interesujące;d a dlugo juz tak masz?
Te schizy z rok, a swiadome sny z dobrych pare lat.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość

Ja też nad nimi myślałam, ale w końcu nie wzięłam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 20:51   #650
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samaraNW bardzo ładny kolorek , taki naturalny
dzięki

Cytat:

laadne kolor
u każdego inaczej lakiery się zachowują, więc może Tobie podpasuje na szczęście jest mały, więc jak Ci się nie spodoba,to łatwo go zużyć przy tak długich paznokciach

dzięki
Stary 2011-10-09, 20:59   #651
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Byłam dziś w górach, niestety trochę popadało, więc zastały nas mokre ujeżdzające kamienie plus mokre liście Wejść to się jeszcze po tym da, ale zejść ciężej No ale schodziłam powolutku i żyje.

Do pewnej wysokości można tam wjechać kolejką linową, ostatnio weszliśmy i poszliśmy wyżej, jednak było już późno i trzeba było zjechać, jak się ludzie z wagonika dowiedzieli, że weszliśmy to pełni podziwu, a babka że szkoda wchodzić za te 5 zł na osobę (bo w jedną stronę przejazd-15, w dwie-20) Myślałam, że góry są od tego, żeby po nich chodzić.

No ale jak tam każdy wjeżdza chyba zjeść na górze kiełbasę/oscypka i wypić piwo to ktoś wchodzący jest ewenementem

dodałam jakąś fotkę poglądową, sorry, że z kom ale jako człowiek anty-fotograficzny nawet aparatu nie mam

Też niedawno kupiłam pilnik szklany, jednak nie będę go używać bo od jego dzwięku mnie aż zęby bolą, nie wiem czy wiecie o co chodzi, tak samo nie mogę słuchać np cięcia styropianu.

Chciałam chirurgów obejrzeć, ale napisów nie ma jeszcze

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-09 o 21:01
Stary 2011-10-09, 21:06   #652
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
nieidealna kochana jak to muwią tego kwiatu to pół światu, nie smutaj się przez niego . Lepiej zająć się soba i inwestować czas w siebie i swoje pasje, lub naukę niż smucić się przez chłopaka który nie był Ciebie wart
masz racje

ja dzisiaj tylko sie wykapalam bo nie mam sil. W sobote nie spalam i jestem strasznie zmeczona, takze żegnam się i dobranoc
Stary 2011-10-09, 21:09   #653
ParoleParole
Zakorzenienie

Czytałam 3 razy co napisałyście, ale dziś mam jakiś dzień ciężko bo totalnie nie wiem co mam napisać

Odnośnie SP szkoda, ze ja do niego dostepu nie mam bo tak czasem ktoś mówi o nim, ja luknę jakie promocję są i aż mnie zazdrość zżera..

pospamowałam trochę.. i teraz sobie zrobie obiad wcześniej nawet nie było kiedy zjeść nie lubię jeść po 22..
I jakaś grypa mnie bierze.. wziełam zapobiegawczo gripex.

Aaaa i pytanie do Was jak radzicie sobie z zacięciami przy depilacji bo ja normalnie jestem jakaś glupia zawsze jesień/zima się w większości przypadków zacinam. I nigdy nie wiem co mam robic tzn zawsze sobie tonikiem przemywam i płatek przykladam i tak czeekam . ale nie iwme czy tak powinnam?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 21:25   #654
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wiem jak się to nazywa, tylko że czytałam, że ludzie się tego uczą, a mi się to znikąd wzięło

Zdarzały mi się akcje, że nie wiedziałam czy
a) śpię i coś mi się śni
b)nie śpię i coś mi się przywidziało
c) nie spię i widzę coś co jest naprawdę
wprawdzie przez parę sekund, ale i tak ładny schiz.
hm, niewiedza o takim snieniu jest dosc niebezpieczna. wiec jak wiesz, ze snisz, ja bym przerywala snienie, nawet najpiekniejsze sny
faza ta jest niebezpieczna dla naszej duchowosci, oczywiscie wszystko to zalezy czy wierzysz w sens tych snow i odczuwasz w nich emocje, czy splywa to po Tobie. ludzie przez brak kontroli nad takimi snami lapia depresje, wampira energetycznego i inne swinstwa platajace sie we wszechswiecie. niestety nie kazdy potrafi okreslic tego stanu slowami.
Stary 2011-10-09, 21:33   #655
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
hm, niewiedza o takim snieniu jest dosc niebezpieczna. wiec jak wiesz, ze snisz, ja bym przerywala snienie, nawet najpiekniejsze sny
faza ta jest niebezpieczna dla naszej duchowosci, oczywiscie wszystko to zalezy czy wierzysz w sens tych snow i odczuwasz w nich emocje, czy splywa to po Tobie. ludzie przez brak kontroli nad takimi snami lapia depresje, wampira energetycznego i inne swinstwa platajace sie we wszechswiecie. niestety nie kazdy potrafi okreslic tego stanu slowami.
Problem w tym, że chyba nie umiem przerwac
Snia mi sie realistyczne sytuacje z przyszlosci, ktorych sie wystraszam, a potem zdaje sobie z tego sprawe, ze to tylko sen.

Takimi rzeczami interesujesz przez tzta czy sama z siebie?

Ogolnie czesto budze sie mega zmeczona, ale obstawialam to ze chrapie czasem(czyli zle oddycham i sie nie da przez to wyspac) lub, ze rano mam niskie cisnienie. Duzo osob mi nie wierzy, ze sie w 9 godz moge czasem nie wyspac

<3 <3 <3
Stary 2011-10-09, 21:34   #656
samaraNW
Zakorzenienie

zrobione: maseczka, balsamowanie, nakremowanie stóp i rąk oraz malowanie paznokci
Stary 2011-10-09, 21:46   #657
kobietasukcesu
zawsze mam racje

u mnie dzis tylko podstawa plus olejowanie, nie mialam porzadnego spa w ten weekend No ale za to wczoraj i dzis mialam nieco ruchu, wiec i tak na plus

dobranoc

<3 <3 <3
Stary 2011-10-09, 21:50   #658
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Problem w tym, że chyba nie umiem przerwac
Snia mi sie realistyczne sytuacje z przyszlosci, ktorych sie wystraszam, a potem zdaje sobie z tego sprawe, ze to tylko sen.

Takimi rzeczami interesujesz przez tzta czy sama z siebie?

Ogolnie czesto budze sie mega zmeczona, ale obstawialam to ze chrapie czasem(czyli zle oddycham i sie nie da przez to wyspac) lub, ze rano mam niskie cisnienie. Duzo osob mi nie wierzy, ze sie w 9 godz moge czasem nie wyspac
zainteresowal mnie tym TZ, ale ze duzo rozmawiamy na te tematy i on sie chwali swoja wiedza, ja swoimi spostrzezeniami to sie tak uzupelniamy.

jestem osoba poddatna na te tematy, wiec ja doswiadczam a TZ obserwuje, ze tak powiem. ale uratowal mnie z tego co ty, ja potrafilam caly dzien spac, nie chcialo mi sie jesc i jakbym mogla to bym pol zycia tak wegetowala.

niestety nasze zycie ksztaltuje sie od tego co mamy w psychice, jak ona zdominuje nasze mysli i podswiadomosc przestanie dzialac, to czlowiek sie gubi. nie mowie, ze Ty tak masz.

sama przerabialam wampira energetycznego, wiec wiem o czym mowie. najgorzej ze to jest osoba z rodziny, wiec nie bylo mowy o zerwaniu kontaktu. nauczylam sie bronic przed niektorymi emocjami.

chrapanie to przegroda, do pelnej regeneracji i prawidlowego oddychania, powinno sie uzywac przepony, a nie ust.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-10-09 o 21:51
Stary 2011-10-09, 21:52   #659
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też czasem zdarza mi się świadome śnienie, potrafie śnić i wiedzieć że śnie powtarzając sobie "to tylko sen możesz robić to co chcesz", zaczełam się chwilowo tym interesować ale odrazu przestałam bo szczerze się wystraszyłam, jeszcze świadome śnienie nie jest takie złe ale jak przeczytałam o OBE czy jak to sie pisze, nie pamiętam, to sie naprawde wystraszyłam i przestałam o tym czytać i myśleć :P jak czytałam co ludzie przeżywają i jak potrafią w czasie snu tak jakby wyjść ze swojego ciała i czasem są to nie miłe odczucia i jest to niebieczpieczne to całą noc nie mogłam spać i dałam sobie spokój, chociaż mnie to fascynuje:P ale sie rozpisałam;;p

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
zainteresowal mnie tym TZ, ale ze duzo rozmawiamy na te tematy i on sie chwali swoja wiedza, ja swoimi spostrzezeniami to sie tak uzupelniamy.

jestem osoba poddatna na te tematy, wiec ja doswiadczam a TZ obserwuje, ze tak powiem. ale uratowal mnie z tego co ty, ja potrafilam caly dzien spac, nie chcialo mi sie jesc i jakbym mogla to bym pol zycia tak wegetowala.

niestety nasze zycie ksztaltuje sie od tego co mamy w psychice, jak ona zdominuje nasze mysli i podswiadomosc przestanie dzialac, to czlowiek sie gubi. nie mowie, ze Ty tak masz.

sama przerabialam wampira energetycznego, wiec wiem o czym mowie. najgorzej ze to jest osoba z rodziny, wiec nie bylo mowy o zerwaniu kontaktu. nauczylam sie bronic przed niektorymi emocjami.

chrapanie to przegroda, do pelnej regeneracji i prawidlowego oddychania, powinno sie uzywac przepony, a nie ust.
A co to jest wampir energetyczny:P?
Stary 2011-10-09, 21:53   #660
caate
Zakorzenienie

GG do caate

u mnie spa dloni i buzi:
peeling na twarz i maseczka z glinki zielonej, acnefan, eucerin q10

dlonie:
peeling, moczenie w oliwie, pilowanie, krem na noc

reszta podstawy

dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości