|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Ramoncia bardzo ładne włoski i zdecydowanie kręcone.
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
nieidealna dziękuję, i wiem jak teraz się czujesz
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- zapomniałam napisać że od 3 dni znów piję pokrzywę, i właśnie idę zaparzyć sobie ![]()
#633 |
Wtajemniczenie
|
Ramoncia - moim zdaniem Twoje wlosy sa lekko falowane, nie nazwalabym ich kreconymi
![]() I bardzo, bardzo jasne - wybacz, ale nie moj gust, moim zdaniem wygladaja jak sztuczne. Nieidealna - przykro mi z powodu rozstania ![]() Kobietasukcesu - kiedy sie nam wreszcie pokazesz? Wiesz jak wyglada wiekszosc z nas, my tez chcialybysmy zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
Talullach te foty są z fleszem więc dlatego są takie jasne, teraz moje włosy są raczej żółtawe niż jasne.
![]() ![]()
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor i dla mnie taki lalkowy, ale uważam że niewyprostowane wyglądają znacznie ładniej ![]() Talullah a gdzie można dostać taki żel? lub ten z bielendy? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy wam pisałam, chyba nie, że zrezygnowałam z metod mycia CG, miałam wrażenie że obciążam tym włosy i próbuję nadać im strukturę inna niz ta naturalna. Staram uważać sie na składy szamponów ale nie bronie się rękami i nogami od tych z silikonami, bo często po nich moje włosy sa znacznie fajniejsze ![]()
![]() |
#636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nieźle z odżywką Eveline ![]() wstawiam zdjęcie mojej granatowej koszuli za 8zł ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-10-09 o 15:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Wtajemniczenie
|
loluska dziękuje za opinie
![]()
![]() |
#638 |
Wtajemniczenie
|
Ramoncia - a no chyba ze tak, bo na zdjeciach naprawde sa bardzo jasne, az za
![]() Loluska - zel aloesowy mam z GorVity, zamowilam na dozie, nigdzie indziej go nie widzialam, a zel z bielendy to tesco, rossmann, ogolnie chyba nie ma problemu z jego dostaniem ![]() Karolcia - ladna koszula ![]() Ja umylam dzis wlosy szamponem schaumy dodajacym objetosci (jestem na jego wykonczeniu ![]() ![]() Musze jeszcze zmyc paznokcie bo na weekend mialam granat (wolny weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() you belong to me też mam - kolor świetny, ale denerwuje mnie nakładanie i to jak długo schnie, nawet wysuszacz zbytnio nie pomaga, wszystko się na nim odbija. ogólnie lakierów c&g nie lubię. przyciemniłam sobie dzisiaj włoski lorealem 9.132 i na zdjęciach kolor chyba trochę jaśniejszy wychodzi niż w rzeczywistości jest i trochę ciepło, a na żywo jest dosyć szaro. ciekawe, jak będzie gdy się spierze ten popiel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Wtajemniczenie
|
samaraNW bardzo ładny kolorek , taki naturalny
#641 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki dziewczyny, okazał się dupkiem, ale zawsze zostanie w moim sercu.. Moja pierwsza miłośći, wiec same wiecie jak to jest. Wydaje mi sie jednak, że dosyć dobrze znoszę rozstanie.. Pewnie dlatego, że jestem na niego wściekła ![]() Dzisiaj zrobię sobie mini spa, ale jak będę miałą więcej czasu to zajmę się sobą ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
nieidealna kochana jak to muwią tego kwiatu to pół światu, nie smutaj się przez niego . Lepiej zająć się soba i inwestować czas w siebie i swoje pasje, lub naukę niż smucić się przez chłopaka który nie był Ciebie wart
![]()
#643 |
Zakorzenienie
|
Z tego miejsca chciałabym podziękować caate za jej wszystkie instrukcje w sprawie brwi i ich hennowania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ladna koszula ![]() Cytat:
![]() a ten lakier sprzedawczyni w douglasie polecala, ze wlasnie kryje po 2warstwach ladnie i szybko schnie. mam duochromy, a to ejdnak inna konsystencja mimo, ze ta sama seria. mam andzieje, ze nie ebdzie tak zle, bo nie mam wysuszacza ![]() laadne kolor ![]() Cytat:
![]() ciesze sie ogromnie, ze moglam pomoc ![]() zawsze mozecie na mnie liczyc ![]()
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze co do emu- jak dwa rozmiary mniej to ja na pewno musze miec dzieciece bo zwykle nosze 36 , a w szpilkach 35 ![]() a ja wlasnie wrocilam z zakupow i polecam Wam SP bo dzisiaj byly swietne promocje, w tym 25% znizki na produkty SVR, avene clenance ponad 30%, darmowe serum na uda i posladki do produktow lirene, wiec warto ![]() caate czy z maskary eveline jest tez wersja brazowa bo chcialam dzisiaj kupic i nigdzie nie ma ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szufladki sa meeega, pomiescilam wszystkie lakiery w dwoch ![]() ![]() nie mam pojecia co do tuszu, wiem ze brazowe keidys widzialam, ale czy z tej serii to nie mam pojecia ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
ja zaraz idę pospamować
![]()
#649 |
zawsze mam racje
|
Te schizy z rok, a swiadome sny z dobrych pare lat.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ja też nad nimi myślałam, ale w końcu nie wzięłam ![]()
#650 | |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
zawsze mam racje
|
Byłam dziś w górach, niestety trochę popadało, więc zastały nas mokre ujeżdzające kamienie plus mokre liście
![]() ![]() Do pewnej wysokości można tam wjechać kolejką linową, ostatnio weszliśmy i poszliśmy wyżej, jednak było już późno i trzeba było zjechać, jak się ludzie z wagonika dowiedzieli, że weszliśmy to pełni podziwu, a babka że szkoda wchodzić za te 5 zł na osobę ![]() ![]() ![]() No ale jak tam każdy wjeżdza chyba zjeść na górze kiełbasę/oscypka i wypić piwo to ktoś wchodzący jest ewenementem ![]() dodałam jakąś fotkę poglądową, sorry, że z kom ale jako człowiek anty-fotograficzny nawet aparatu nie mam Też niedawno kupiłam pilnik szklany, jednak nie będę go używać bo od jego dzwięku mnie aż zęby bolą, nie wiem czy wiecie o co chodzi, tak samo nie mogę słuchać np cięcia styropianu. Chciałam chirurgów obejrzeć, ale napisów nie ma jeszcze ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-09 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj tylko sie wykapalam bo nie mam sil. W sobote nie spalam i jestem strasznie zmeczona, takze żegnam się i dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Czytałam 3 razy co napisałyście, ale dziś mam jakiś dzień ciężko bo totalnie nie wiem co mam napisać
![]() Odnośnie SP szkoda, ze ja do niego dostepu nie mam bo tak czasem ktoś mówi o nim, ja luknę jakie promocję są i aż mnie zazdrość zżera.. pospamowałam trochę.. i teraz sobie zrobie obiad ![]() ![]() I jakaś grypa mnie bierze.. wziełam zapobiegawczo gripex. Aaaa i pytanie do Was jak radzicie sobie z zacięciami przy depilacji ![]() ![]()
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faza ta jest niebezpieczna dla naszej duchowosci, oczywiscie wszystko to zalezy czy wierzysz w sens tych snow i odczuwasz w nich emocje, czy splywa to po Tobie. ludzie przez brak kontroli nad takimi snami lapia depresje, wampira energetycznego i inne swinstwa platajace sie we wszechswiecie. niestety nie kazdy potrafi okreslic tego stanu slowami.
![]() |
#655 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Snia mi sie realistyczne sytuacje z przyszlosci, ktorych sie wystraszam, a potem zdaje sobie z tego sprawe, ze to tylko sen. Takimi rzeczami interesujesz przez tzta czy sama z siebie? Ogolnie czesto budze sie mega zmeczona, ale obstawialam to ze chrapie czasem(czyli zle oddycham i sie nie da przez to wyspac) lub, ze rano mam niskie cisnienie. Duzo osob mi nie wierzy, ze sie w 9 godz moge czasem nie wyspac ![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
zrobione: maseczka, balsamowanie, nakremowanie stóp i rąk oraz malowanie paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
zawsze mam racje
|
u mnie dzis tylko podstawa plus olejowanie, nie mialam porzadnego spa w ten weekend
![]() ![]() dobranoc ![]()
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem osoba poddatna na te tematy, wiec ja doswiadczam a TZ obserwuje, ze tak powiem. ale uratowal mnie z tego co ty, ja potrafilam caly dzien spac, nie chcialo mi sie jesc i jakbym mogla to bym pol zycia tak wegetowala. niestety nasze zycie ksztaltuje sie od tego co mamy w psychice, jak ona zdominuje nasze mysli i podswiadomosc przestanie dzialac, to czlowiek sie gubi. nie mowie, ze Ty tak masz. sama przerabialam wampira energetycznego, wiec wiem o czym mowie. najgorzej ze to jest osoba z rodziny, wiec nie bylo mowy o zerwaniu kontaktu. nauczylam sie bronic przed niektorymi emocjami. chrapanie to przegroda, do pelnej regeneracji i prawidlowego oddychania, powinno sie uzywac przepony, a nie ust.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-09 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
u mnie spa dloni i buzi:
peeling na twarz i maseczka z glinki zielonej, acnefan, eucerin q10 dlonie: peeling, moczenie w oliwie, pilowanie, krem na noc reszta podstawy dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.