|
|
#1591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
najlepsze było hasło kobiety w tesco jak dowód pokazałam "na zdjęciu wygląda Pani jakoś poważniej![]() Cytat:
teraz po wodzie mnie mdli bo tabletki biorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jasne że idziemy bo przecież jak reklamują będę mieć kaca moralnego
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo mikolaji to nie wiem czy wam mowilam ale w moim lidlu juz od miesiaca jest polka z mikolajami... wprawdzie nie wyeksponowana a wcisnieta w sam rog sklepu ale i tak bylam w szoku... |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Kochane witajcie
Wpadam tylko na chwileczkę by przedstawic Wam mojego synka Maksia. Jak skończy osiemnaście lat postaram się Was nadrobic. Zdjęc mamy na razie niewiele a to jest moje ulubione.
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodka minka, jej ja juz nie pamietam jak to było jak Julka taka malutka była
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maks śliczny, a mamusia w dobrym humorze widać
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Klion po pierwsze gratuluję, a po drugie Maks jest śliczny
Ja idę głosować...ale kompletnie nie wiem na kogo :/
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulaje Słońce Dziękuje dziewczyny za gratulacje. Tak sie zastanawiam nad tymi studiami. Najlepiej m sie pracowało z 4 klasistami na praktykach. Zawsze chłone wszystko co piszą nasze nauczycelki przedszkolne. Sporo czytam dla siebie na ten temat. Jak zdawałam mature chciałam isc na wczesnoszkolną, ale był test ze śpiewu i troche mnie to odstraszyło. I tak sie zastanawiam czy nie isc teraz. Przez pierwszy rok dostawałabym stypendium socjalne, ok. 250 zł/mies. I rok kosztuje 2700 zł potem moze styp. naukowe by sie udało zdobyc Tylko jest sens? Po to jednak troche kasy, o prace raczej ciezko. No i jak bym skonczła to bym miala juz 28 lat Sama nie wiem, gdyby to nie wiązało się z kosztam to bym poszła na bank A moze lepiej odpuscic. Aha i pytanie nr dwa, czy jak się studiuje zaocznie to mozna chodzićna kursy z urzędu pracy? ZABCIU ogromne gratulacje ah i mam przeczucie, ze to będzie dziewczynka
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1601 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno taniej by to wychodzilo gdyby nie dom tesciow... my bedziemy mieli jeszcze wlasnie kominek z plaszczem wodnym + w przyszlosci planujemy kolektory, wiec chyba faktycznie na razie nastawimy sie na gaz a gdyby bylo ciezko z rachunkami to w przyszlosci przerzucimy sie na zwykly piec, jak juz bedziemy mieli garaz i bedziemy mieli gdzie to trzymac...Cytat:
normalnie wlascicielka tragiczna hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem tylko co wtedy z domem...czy konczyc go mimo wszystko... w sensie malowac i meblowac... czy na razie zostawic tak jak jest... bo sprzedac na pewno nie fajnie by bylo jakby znalazl w ogole jakas prace juz no bo jednak bez pracy to ciezko... chociaz poki co to nie narzekamy bo przynajmniej tz ma czas by robic na budowie od rana do wieczora... no ale jeszcze miesiac i brak pracy zacznie doskwierac...tez bym chciala takie buty i tez 2 cm nizsze a sukienka boska ![]() Cytat:
widzialam ostatnio taki sklep w Berlinie a co do dywanu to podoba mi sie ten pomysl!!!Cytat:
Cytat:
![]() Laseczki a ja juz dawno mialam zapytac: ten makaron z tunczykiem to wy jecie na goraco czy na zimno?? A ja dostalam ciote i tak mnie boli brzuch ze juz dawno sie tak zle nie czulam...leze i dogorywam... ale przynajmniej nadrobilam bo ostatnio w ogole nie mialam czasu... Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-10-09 o 13:01 |
|||||||
|
|
|
#1602 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1603 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I do salonu i do sypialni![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do mamy nie wroce bo bym musiala dojezdzac do pracy po 80 km tylko ze moj ewentualny wyjazd to tak mysle ze w perspektywie roku... nie szybciej... bo tz musi miec tam pewna sytuacje i musimy wiedziec ze tam nam bedzie lepiej i chcemy tam zostac na dluzej... w przeciwnym razie nie ma sensu zebym ja rezygnowala z pracy tutaj i sie przenosila, bo jak cos pojdzie nie po naszej mysli to zostaniemy kompletnie na lodzie... tym bardziej ze ani tz ani ja nie umiemy niemieckiego... tyle ze w jego pracy to nie jest warunek konieczny bo niemcy tak bardzo potrzebuja konstruktorow ze powiedzieli ze sa w stanie zatrudnic nawet bez jezyka... no ale ja nie mam po co zwalniac sie z pracy i jechac tam szukac niewiadomo czego bez jezyka, takze najpierw on by musial miec pewna ta prace i dopiero moglabym tam jechac i czegos szukac... u mnie w pracy rozpoczelam wlasnie nauke niemieckiego takze jakbym miala dodatkowa motywacje to moze cos bym sie nauczyla a potem wdrazam plan B i wyjezdzam no ale nie ma co dzielic skory na zywym niedzwiedziu :P
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba - w każdym razie trzymam kciuki
|
#1606 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iii to nawet dwukrotnie ![]() Cytat:
i jak wrażenia? ![]() Cytat:
Mieliśmy teraz zajęcia i okazało się, że niby mamy mieć ten poziom co w poprzednie lata zakończony certyfikatem... a my już go zdawaliśmy chyba zrobimy aferę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na pewno będziecie mieć duuużo mniej czasu dla siebie... uroki...Cytat:
Cytat:
cudny |
||||||||||
|
|
|
#1607 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z ta ciaza .. to moze jednak? ![]() Cytat:
gratulacje dla Was ![]() pogrubbione - ja na szczescie problem z glosowaniem mam z glowy ![]() ![]() Cytat:
oby Twoje przeczucie sie sprawdzilo ![]() ja sie obijam czekam na powtorke "Mam talent"
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postanowione bedzie jednokolorowy ale teraz mam dylemat kupic taki bardziej wykładzinowy czy shaggywykładzinowy http://allegro.pl/dywan-150x200-cm-s...811687806.html shaggy http://allegro.pl/shaggy-fiolet-dywa...852353031.html powiem szczerze, ze ten bardziej włochaty wolałabym w sypialni, obawiam sie takiego w salonie szczególnie przy stoliku gdzie jada moj TZ i zawsze jest pełno okruchów a wy jak myslicie?Samba trzymam kciuki aby poukładało sie dla was jak najelpiej ![]() my wlansie wrocilismy z wyborów Edytowane przez india83 Czas edycji: 2011-10-09 o 17:48 |
|
|
|
|
#1610 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Normalnie spodobało mi się to, ze mąz wyjechał i teraz cała niedzielę sie od siebie odkleić nie możemy ![]() Przeziębienie mi prawie przeszło. Na wszelkie co byłam u teściowej aby mnie osłuchała i wszystko super, tylko katarek został uffff MisQa a jest szansa na ciążę?? Ja tez mam jeden antybiotyk po którem prawie mdleję. klion gratulacje ![]() SAMBA ja wcinam na ciepło ![]() iwka chciałby coś swojego ale by musiał jeszcze egz. państwowy zdać. Bardziej go to szacowanie kręci ![]() Rosette właśnie widziałam, ale mam juz tę całą serię. Książki są super, więc jak ktoś chce to polecam baaaaardzo gorąco. Rok temu je też w LIdlu kupiłam. |
|
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne są. A nie, ja tylko tych Tapas nie mam. A resztę mam
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Scio jeny, miałam ci odpisać i zapomniałam z tego wszytskiego
Kochana jeśli cię kreci praca w przedszkolu lub 1-3 (bo pisałaś o praktykach w kl. 4) to jak najbardziej tak. Nigdy nie ejst na to za późno.
|
|
|
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2011-10-09 o 18:18 |
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własne mnie kręci. Gdyby nie kasa to bym sę nawet chwile nie wahała ![]() Przy okazji pochwalę się moją Agulą.
|
|
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec i Ty bedziesz miała szanse, a 28 lat to wcale nie jest tak duzo. Najwazniejsze jest, ze Ciebie to interesuje i bedziesz chodzic tam z przyjemniscia, to juz połowa sukcesu ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Agatka słodka i chyba lubi kąpiele - ma zadowolona minke |
||
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scio to idź i nie zastanawiaj się. Ale od tego roku to już chyba nie?? A Agatka cudna. |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
India do salonu to bym chyba ten zwykly wybrala, ale sama nie wiem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Ostatnio jestem na etapie nieprzyznawania się do tego ile mam lat,nie żebym miała z tym problem,po prostu irytują mnie reakcje ludzi,bo nie wyglądam na tyle ile mam...z jednej strony to jest fajne,ale czasami mam tego serdecznie dość
najlepsze było hasło kobiety w tesco jak dowód pokazałam "na zdjęciu wygląda Pani jakoś poważniej
Był to miły czas ale jak sobie przypomnę to wkuwanie zwłaszcza na egzaminy ustne to mnie trzęsie. I chociaż wiem, że czeka mnie co najmniej jedna podyplomówka to jednak nie teraz, chcę sobie jeszcze odpocząć

Tylko jest sens? Po to jednak troche kasy, o prace raczej ciezko. No i jak bym skonczła to bym miala juz 28 lat 

a wy jak myslicie?

Ja tez mam jeden antybiotyk po którem prawie mdleję.