Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 11:41   #4441
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

A jak o księżyc to da się spokojnie. My właśnie go przerobiliśmy. Tam max.25W można ładnie świeci delikatnym światłem

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:43   #4442
truscafka
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cześć !!!

Ale dzisiaj mam leniwą niedzielę Obecnie czekam na rodziców bo mają mi przywieźć oscypki z Wisły - mniam mniam

Dziewczyny coś Wam powiem - tylko się nie śmiejcie!

Bo ja mam 3 sutki.... tzn ten trzeci jest taki pyci pyci pod prawą piersią, dokładnie tam gdzie się kończy miseczka biustonosza. Można to traktować jako większe znamię, no ale to jest malusieńki sutek. Po lewej pamiętam że też miałam, ale się prawie do końca wchłonął w ciało....

Ale do czego zmierzam - mam wrażenie że on się w rakcie ciąży jakby uaktywnił , tzn tak jak normalne sutki powiększył się no i kiedy go nacisnę to strasznie kłuje.... hmmm

Byłam kiedyś z tym u 2 dermatologów, aby stwierdzili co z tym zrobić - byli zaskoczeni bo stwierdzili że to się zdarza niezwykle rzadko, świadczy o b. dużej płodności i częstym występowaniu ciąż bliźniaczych , no i stwierdzili że ludzi trójsutkowi to szczęściarze, hahhaha.

Jak byłam mała (a ten lewy był jeszcze w miarę widoczny) to pytałam się mamy czy będę miała 4 balony ?

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:43   #4443
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A jak o księżyc to da się spokojnie. My właśnie go przerobiliśmy. Tam max.25W można ładnie świeci delikatnym światłem
dzięki
Chyba weźmiemy 2księżyce na ściany.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:50   #4444
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
dzięki
Chyba weźmiemy 2księżyce na ściany.
polecam bo są fajne my jeszcze chcemy dokupić biedronkę tą zieloną z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50072867/

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-10-09 o 11:55
Stary 2011-10-09, 11:51   #4445
owieczka86
Zadomowienie

witam niedzielnie

Dziś leniwy dzień Tż jeszcze leży ja niedawno wstała i wpadłam się tylko przywitać i lece do Tż poleżymy razem własnie taki plan mamy na dzisiejszy dzień
Coś mnie jakieś zaziębienie dopadło gardło boli i pojawiły się kaszel i katar,mam nadzieję że mi szybko przejdzie

Miłego dnia życze
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:01   #4446
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Widzę, że przeziębienia nas nie opuszczają.

Dzisiaj miałam mieć taki fajny dzień wycieczkowy z Maćkiem, taki nasz ostatni przed pojawieniem się maluszka, mieliśmy gdzieś jechać. Taka mała rekompensata, za to, że praktycznie cały tydzień non stop pracwał i słabo się widzieliśmy, a tu klops...;/

Masakra jakaś, leżę w wyrku,pocę się jak nie powiem kto. ..
no i ten katar.... ogólnie mi słabo nie mam apetytu.
Nawet na głupią wieś nie pojechałam, sam zajedzie nakarmić ptaki.
Z 2str są plusy przezębienia - teściowa robi cały obiad no bo jak wiadomo chora strasznie jestem i muszę się oszczędzać

No ale tż pojedzie odebrać pościel i kocyki, którą zamówiła nam kuzynka. Już nie mogę się doczekać kiedy ją założę

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-10-09 o 12:03
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:10   #4447
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Cześć !!!

Ale dzisiaj mam leniwą niedzielę Obecnie czekam na rodziców bo mają mi przywieźć oscypki z Wisły - mniam mniam

Bo ja mam 3 sutki.... tzn ten trzeci jest taki pyci pyci pod prawą piersią, dokładnie tam gdzie się kończy miseczka biustonosza. Można to traktować jako większe znamię, no ale to jest malusieńki sutek. Po lewej pamiętam że też miałam, ale się prawie do końca wchłonął w ciało....

Ale do czego zmierzam - mam wrażenie że on się w rakcie ciąży jakby uaktywnił , tzn tak jak normalne sutki powiększył się no i kiedy go nacisnę to strasznie kłuje.... hmmm

Byłam kiedyś z tym u 2 dermatologów, aby stwierdzili co z tym zrobić - byli zaskoczeni bo stwierdzili że to się zdarza niezwykle rzadko, świadczy o b. dużej płodności i częstym występowaniu ciąż bliźniaczych , no i stwierdzili że ludzi trójsutkowi to szczęściarze, hahhaha.

Jak byłam mała (a ten lewy był jeszcze w miarę widoczny) to pytałam się mamy czy będę miała 4 balony ?

Truskafka wiesz oglądam czasem rózne programy i to naprawde rzadko sie zdarza raz kobieta to niewiedziała że to jest 3 sutek dopiero lekarz jej to powiedział. Jesteś jedyna z niewielu

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 12:38   #4448
oolong
Zakorzenienie

ja już po spacerku rodzinnym do urny wyborczej
synek położony na drzemkę, a na płycie gotuje się zupka na króliku

Cytat:
Cześć !!!

hihi, zdarza się
ja np mam taki gruczoł, który ciągnie się jeszcze do dołu pachowego i jak karmiłam piersią, szczególnie w okresie nawału musiałam bardzo pilnować, by biustonosz nie uciskał mi z górnego-boku piersi, bo inaczej robił mi się tam zastój
raz nawet miałam temperaturę z tego powodu

każda z nas ma piersi ze swoim urokiem

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:56   #4449
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Aż sama sobie pooglądałam moje brzoskwinki
I kurcze też nie są gładkie...
Przy sutku, na tym ciemniejszym kolorze mam takie jakby brodaweczki. Na lewym 2, na prawym jedna
Sądzę, że to taka głuopia natura, bo jak lekarz oglądał mi biuścik do niczego się nie przyczepił
Stary 2011-10-09, 13:10   #4450
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
tuszka
a idź pierwsza na wybory, po spaceerku pewnie padniesz
a z czego jest ten gruby pwielki koc który zakupiłaŚ?

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

taki znalazłam kombinezon, za śmeiszne pieniądze, pisałam do właścicielki, pisała, ze jej maluch w takim całą zimę przejeździł a pod spód ubierałą tak jak my zamierzamy na wyjście ze szpitala...
moze sie którejś przyda- sama miałam kupiĆ ale mam obiecany

http://allegro.pl/kombinezon-renifer...849620577.html
Nikaa, Dygotka Więc koc ma 110x140, skład 85% acryl i 15 % poliester. Jest grubiutki. Co do ceny, to bardzo możliwe, że przepłaciłam, ale byłam w szale zakupów, więc tak wyszło... 120 zł

Kombinezon fajny, ale szukam takiego, który jest rozpinany w dół nogawek, by tych nóżek nie wciskać.

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
tuszka-cos mi się obiła nazwa tego sklepu,może na allegro widziałam??
a jakie wymiary tego koca dużego i ile za niego zapłaciłaś?no i z czeo jest,jaki ma skład?

pozdrawiam i do jutra
Cytat:
Cześć !!!

Truscafka, 3 sutek to same plusy jak już dwa będziesz miała obgryzione, krwawiące, to zawsze masz jeszcze trzeci w zanadrzu

Zamiast pójść do urny, to tak się zmęczyłam tym pisaniem, że po 8.00 zasnęłam. Obudziłam się przed 12.00. Zaraz jadę do rodziców i zagłosować
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:36   #4451
muffinka90
Zakorzenienie

witam

nareszcie widac koniec malowania jeszcze jedna warstwa i moge sprzatac nie przypuszczalam, ze malowanie 42 m2 zajmie prawie caly tydzien

nika slodki ten kombinezon mam taka czape dla malego, z tym reniferkiem:

Aniu tytul jak najbardziej mi pasuje mozesz zalozyc jak masz czas, a my ten dobijemy i sie wyniesiemy na nowy

Seonko moj synio juz na szczescie znowu ma dobry humor, pewnie go te malarskie wonie wczoraj przymulily ale tez juz od dawna nie kopie, tylko sie rozpycha, biedne dziecko, ciasno mu juz na pewno...

Darusia dziekuje tz juz popytal znajomych i bedziemy mogli pozyczyc na szczescie, a moze jednak zdazy sie cud i dojdzie wczesniej

basiula to niezla wprawke porodowa mialas, nie powiem

joamic sliczne sa te motylki kolo komody a mala bedzie od razu u siebie spala?

Bahamadia tez mam takie jakby brodawki, pojawiaja sie na kilka dni i zinkaja i tak w kolko, przed ciaza czegos takiego nie mialam

co do schiz ciazowych, to wczoraj mnie tez dorwaly. Pojechalam do tej babki po chuste, dzwonie domofonem, ona ''zapraszam na 9 pietro'', ja do windy, a ona wyglada, jakby miala sie zaraz rozleciec, do tego malenka taka i sobie mysle ''a jak stanie i zaczne rodzic i nikt nie bedzie wiedzial, zasieg ''sie skonczy'', itd itp...'' i wlazlam na te dziewiate pietro piechota mina kobity, jak mnie zobaczylam z takim brzuchem pod drzwiami bezcenna
p.s. na dol zjechala ze mna, zebym znowu nie lazla

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 13:47   #4452
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

joamic sliczne sa te motylki kolo komody a mala bedzie od razu u siebie spala?
My będziemy spać z nią u niej w pokoju.

Stary 2011-10-09, 13:50   #4453
oolong
Zakorzenienie

u nas mały miał od początku swój pokój, ale skończyło się spaniem we trójkę w naszej sypialni
czasem po wieczornym karmieniu udawało się go przenieść bez protestów do jego pokoiku, ale po następnym nocnym karmieniu zostawał w naszym łóżku, bo przysypialiśmy oboje w trakcie karmienia

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 14:57   #4454
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Muffinko

Mi to wyszło i nie znika...
Stary 2011-10-09, 15:45   #4455
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Cześć !!!

ochana- same plusy, dla dzidzi i dla Tżta

A ja mialam miec leniwa niedziele i nic z tego nie wyszlo.... maly zasnal a ja do roboty- wyszorowalam lozeczko, wymylam podlogi i uprasowalam 2 pralki, rosol ugotowalm.... no i teraz musze posiedziec, bo mnie znow biodra bola- jakby mi sie mialy rozejsc na boki

Pozniej bede robic krupnik... a tymczasem pare chwil spokoju.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 16:58   #4456
kami5
Raczkowanie

Kurcze a ja dziś znowu miałam bóle podbrzusza jak na okres. Trochę się wystraszyłam bo bolało nawet mocno, ale na szczęście minęło po ok 20 min. Do tego trochę krzyż znowu bolał. Gdzieś wyczytałam że jak boli też w krzyżu to poród może być wcześniej.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:01   #4457
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
Kurcze a ja dziś znowu miałam bóle podbrzusza jak na okres. Trochę się wystraszyłam bo bolało nawet mocno, ale na szczęście minęło po ok 20 min. Do tego trochę krzyż znowu bolał. Gdzieś wyczytałam że jak boli też w krzyżu to poród może być wcześniej.
a ile przed porodem się pojawiają?
ja 35tc i poza twardnieniami brzucha nic się nie dzieje...
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:32   #4458
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
. Pracowalam w wielkiej sieci, wiec im wsio ryba tak naprawde jesli chodzi o oplaty za mnie, ale taka jest polityka tej firmy ....
Również współczuje Ale na pewno znajdziesz cosik dla siebie A tylko do końca marca macierzyński? A nie masz np. urlopu jeszcze do wzięcia z tego roku? Przecież to też się należy i też płatne.

Truskafka- współczuje zastrzyków, no ale jak mus, to mus, dasz rade!

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
polecam bo są fajne my jeszcze chcemy dokupić biedronkę tą zieloną z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50072867/
Moja psiapsiola ma ta biedronke- fajna
A ja szukam jakiejś małej lampki dającej taki półmrok, ale nie koniecznie "dziecięcą", bo wolałabym w bieli, no i żyrandol też bym chciała zmienić, ale nie mogę wypatrzeć nic co by mi odpowiadało...

Co do kocyków, to mam 2, jeden taki puchaty mięcitki (nie wiem z czego), drugi polarowy, ale właśnie też muszę dokupić taki "normalny" ciepły, żeby choćby w foteliku na wyjście ze szpitala dzidzie przykryć...

Ja też nadal przeziębiona, uszy bolą i gardło i z nosa cieknie, nie mam siły się ruszać...

mufinko! 9 piętro z buta!!!?? O masakra Padłabym po drodze...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:34   #4459
ela3010
Zadomowienie

Wskoczyłam na forum się przywitać.

Leniwie dziś, jedyne co to do rodziców na kawkę wyskoczyliśmy. Zimno dziś, fajnie bo mi jakoś ciągle duszno.

Widzę ze łapią was już skurcze porodowe, a Ty Basiula ło matko, nieźle.
.
Coś jeszcze miałam skrobnąć ale ta skleroza.

Aaaaaa, ggora ja mam jak Ty umowę do tp, a potem macierzyński a potem u mnie ma być kuroniówka przez rok, prawdopodobnie, a u Ciebie tylko pół roku?

Truskafka fajnie Ci.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 17:47   #4460
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!
Tak po łebkach przeczytałam co naskrobałyście w ciagu tygodnia.Byłam u mamy i znowu nakupowałam ciuszków dla małej i 3 pary bodziaków w Lidlu.Nadal nie mam kombinezonu na wyjscie, ale jeszcze kupie.O wyprawce jeszcze jakoś nie mysle.W środe dopiero 30tc się zacznie wiec mam czas.
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:48   #4461
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
a ile przed porodem się pojawiają?
ja 35tc i poza twardnieniami brzucha nic się nie dzieje...
Ja w 1 ciąży nie miałam żadnych tego typu bóli, dopiero jak mi wody odeszły to po ok 4 godz pojawiły się skurcze.
Stary 2011-10-09, 17:55   #4462
elf27
Zadomowienie

qrcze, znaczy może dopaść znienacka...
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 18:06   #4463
kami5
Raczkowanie

Cytat:
No mnie dopadło znienacka, bo nic tego nie zapowiadało, choć urodziłam po terminie. Pamiętam jak rozmawiałam z mamą i ona zawsze pytała się czy coś się dzieję a ja zawsze mówiłam że nie. Aż pewnego dnia się zaczęło...
Stary 2011-10-09, 18:36   #4464
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Również współczuje Ale na pewno znajdziesz cosik dla siebie A tylko do końca marca macierzyński? A nie masz np. urlopu jeszcze do wzięcia z tego roku? Przecież to też się należy i też płatne.

Truskafka- współczuje zastrzyków, no ale jak mus, to mus, dasz rade!

Moja psiapsiola ma ta biedronke- fajna
A ja szukam jakiejś małej lampki dającej taki półmrok, ale nie koniecznie "dziecięcą", bo wolałabym w bieli, no i żyrandol też bym chciała zmienić, ale nie mogę wypatrzeć nic co by mi odpowiadało...

Co do kocyków, to mam 2, jeden taki puchaty mięcitki (nie wiem z czego), drugi polarowy, ale właśnie też muszę dokupić taki "normalny" ciepły, żeby choćby w foteliku na wyjście ze szpitala dzidzie przykryć...

Ja też nadal przeziębiona, uszy bolą i gardło i z nosa cieknie, nie mam siły się ruszać...

mufinko! 9 piętro z buta!!!?? O masakra Padłabym po drodze...

Tincia Ja kupiłam fajna lampkę w biedronce taka co swieci w 3 odcieniach od najciemniejszego do najjaśniejszego i jest bardzo fajna taka dotykowa. Wypróbujemy przy Julci ją.

Ja dzis przywiozłam łóżeczko turystyczne od siostry bo muszę go jeszcze rozkręcić i ten materiał wyprać

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:

Ja tez w poprzedniej ciazy nie wiedziałam ze bede mieć krzyżowe, a teraz często odczuwam ból w krzyżach :/

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 20:56   #4465
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
teraz zrobiłam sobie kawusię i mam murzynka i włączam swoje seriale na kompie (nowy sezon chirurgów i pamiętniki wampirów) także wracam za 2 godziny
o! następna fanka seriali też je ogladam... m.in.

Cytat:
za dwa tygodnie mam przyjśc do Pani dr i będziemy wyznaczać termin cesarki w kolejnym tygodniu

czyli za niecałe 20 dni zobaczę swojego maluszka
Niesamowite! To już możesz odliczać na paluszkach

Co do nowego wątku, to jestem za tym prostym tytułem. A jeśli chodzi o prowadzącą, to wydaje mi się, że Ani zależy na tym żeby to kontynuować (chyba że coś się zmieniło) ale można by mianować zastępczynię, która wpisałaby się jako druga na wątku i pod ewentualną nieobecność Ani w swoim wpisie zastępca dodawałby aktualne wiadomości. Tak bodajże miały wrześniówki. Jak prowadząca poszła na porodówkę, to ta druga dziewczyna dodawała nowe wiadomości (a w ich przypadku to były kolejne rozpakowane mamusie).
Stary 2011-10-10, 04:34   #4466
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Dzień dobry. Nie mogę sobie znaleźć miejsca w łóżku, choć spać mi się chce nieprzeciętnie. Chciałabym spać tak twardo jak tż - pewnie jak dziecko będzie w domu to sie uda.

Ja wczoraj na wyborach nie byłam - łono tak mnie bolało, że ledwo chodziłam. Mam nadzieję, ze dziś będzie lepiej.
Wypij herbatę i mam nadzieję że uda mi się jeszcze kimnąć.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 06:53   #4467
nie _wiem
Raczkowanie

Mnie też się wydaje że Ani zależy na prowadzeniu wątku, a spisuje sie świetnie, więc tak jak ROJKU jestem za tym by dalej go prowadziła a z tą zastepczynią to świetny pomysł
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 07:03   #4468
nikaa2
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie

życzę szybkich powrotów do zdrówka tym, które chorują

to ja już zgłupiałam jaki koc kupiĆ czy ten z mikrofibry czy ten akrylowy

wczoraj na urodzinach szwagra zajadałam się tortem czekoladowym Marcello a popojam colą z cytrynką ==> ale d*pie dogodziłam

dzisiaj jestem sama bez tżta, ogarnąĆ muszę mieszkanie, bo jakiś mega burdel sie zrobił]wczoraj od babci przywiozłam 2 reklamówki ciuszków, głónie pajace i ciuszki od pół roku(koszule, ogrodniczki,skarpetki) takze body i koszulkę taką bawełnianą muszę dokupiĆ i moze komplet na wyjście ze szpitala
powiem Wam, że kupiłam na all paczkę wyprawkową ale zaznaczyłam paczkę ekonomiczną(czy nawet list ekonomiczny) i kurde chyba gafę zrobiłam, bo taka jest chyba nie ubezpieczona, tak? tylko ta z kurierem jest ubezpieczona, przynajmniej tak mi się przyśniło- czasami mam takie sny o rzeczywistości i teraz sie martwię, że te list(paczka) zaginie w akcji na poczcie

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

p.s. jestem za tym aby Ania założyła nowy wątek(zastępczyni też może byC) bo teraz nei będzie miała czasu, ale my sobie spokojnie dobijemy ten a potem zanim dobijemy kolejne 5tysiecy postów, to akurat MY będziemy zajęte aby ewentualnie go prowadziĆ, a ONA(czyt. Ania) wreszcie będzie miała więcej czasu bo akurat laktacja się ustabilizuje i takie tam, sytuacja u niej będzie constans a u nas "rozpiździec", że tak się wyrażę
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 07:04   #4469
rudominka
Raczkowanie

Dzień dobry
U nas jeszcze godzinę temu piękne słoneczko było i obłędny wschód słońca, niestety już chmury całe niebo zakryły...
Zaglądałam do Was przez weekend, ale jakoś nie miałam weny do pisania.
Najpierw w sobotę rano wkurzył mnie pan, który stawia ścianki działowe - umówił sie na 8, zadzwonił po 9 czy ktoś jest w domu bo dzwonił dzwonkiem (na baterie) i pukał i nikt mu nie otworzył, myślał że śpimy A jeszcze w piątek mówiłam mu, żeby dzwonił telefonem, to na pewno usłyszę. W końcu przyjechał obrażony, pokłócił się jeszcze z mężem. Miał skończyć do soboty, a do wtorku mu się co najmniej zejdzie
A wczoraj moi znajomi - mieli przyjechać ok 15, ale wcześniej zadzwonić że wyjeżdżają, bo zazwyczaj ciężko im się zebrać na czas. O 16:30 w końcu zadzwoniłam do nich, czy już się wybierają, to się okazało że jednak NIE. I zapomnieli uprzedzić

A tak poza tym to OPADŁ MI BRZUCH w sobotę

Gdzie jesteście? Śpicie?
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 07:08   #4470
nikaa2
Wtajemniczenie

p.s.2 Aniu u mnie możesz wpisaĆ wózek- TAKO NIX a imię synka Wiktor

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Rudominka
gratuluję łatwiejszego oddychania tzn. że to już tuż-tuż a 4 palce wchodza między zebra a brzuszek?
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości