Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 18:32   #2371
sarraa
Zakorzenienie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
bo teraz chyba wszystkie są u swych teściowych....
moja była u mnie ok 13tej na inspekcji
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 18:37   #2372
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
bo teraz chyba wszystkie są u swych teściowych....
moja była u mnie ok 13tej na inspekcji
Zdałaś?

Sheryl, co z Outspoken Intense?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:24   #2373
malutka84
Zakorzenienie

Czesc laseczki!
Co tu dzisiaj taki spokoj? Na wyborach wszystkie siedzicie?
Ja bylam dzis w pracy do 16 a teraz nareszcie dopadlam komputer
Stary 2011-10-09, 19:24   #2374
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Jak byłam mała to miałam kilka kurzajek na stopach i pamietam, ze miałam jakaś maść, która zmiekczala te kurzajki i po jakimś czasie one same odchodzily, najlepiej po długim wymoczeniu stóp. Nie pamietam co to była za maść ale na pewno nie smierdziala tak jak mówisz smarowalam kurzajki i zaklejalam to plastrem opatrunkowym zeby maść sie nie wytarla w skarpetki.
To jak sobie jakimś cudem przypomnisz co to było, to daj znać Mnie i mężowi też pojawiły się w zeszłym roku kurzajki... próbowaliśmy polecanego preparatu Wartix i gucio nic nie dało. Zastanawiam się czy nie zastosować najbardziej tradycyjnego remedium na to - jaskółczego ziela. A na forach czytałam, że z tymi kurzajkami to jest jedna wielka niewiadoma i to co jednemu pomaga, moze być nieskuteczne u drugiego. Są tacy, którym wystarczy jaskółcze ziele i tacy, którym nawet kilka wymrażań nie pomaga.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Sheryl, co z Outspoken Intense?
No, Karola się zgłosiła, ale jeszcze szuka czegoś na wymiankę.

A ja nie byłam dziś u teściowej (teściowa przyjeżdża do mnie w tygodniu z jajami, warzywami i owocami ze wsi od babci).
My byliśmy dzisiaj na zakupach w Realu. Też zaserwowałam sobie "syfka" chrupki serowe cheetos,( z parę lat nie jadłam i mi się zachciało), no i już trochę zjadłam i czuję się średnio Teraz herbatę i będę dziś moją ukochaną sałatkę jarzynową robić.
Stary 2011-10-09, 19:28   #2375
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jolka i inne dukanki, powiedzcie mi o tej diecie coś. Nie to że chcę się odchudzać czy zastanawiam się nad nią ( od razu piszę co by mnie nie przekonywać że nie warto)- o co w niej chodzi. Nie interesują mnie podziały na tygodnie tylko napiszcie czego nie wolno absolutnie. Bo jak patrzyłam na link do blogu który podała Jola to kilka przepisów rzuciło mi się w oczy takich że moja "słodka" rodzinka mogłaby wsuwać.
ogólna zasada to jedzenie produktów zawierających dużo białka, zero cukru, zero tłuszczu. to tak w skrócie

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
To jak sobie jakimś cudem przypomnisz co to było, to daj znać Mnie i mężowi też pojawiły się w zeszłym roku kurzajki... próbowaliśmy polecanego preparatu Wartix i gucio nic nie dało. Zastanawiam się czy nie zastosować najbardziej tradycyjnego remedium na to - jaskółczego ziela. A na forach czytałam, że z tymi kurzajkami to jest jedna wielka niewiadoma i to co jednemu pomaga, moze być nieskuteczne u drugiego. Są tacy, którym wystarczy jaskółcze ziele i tacy, którym nawet kilka wymrażań nie pomaga.
ja też zmagam się z kurzajkami i nic niestety nie działa brodacol, wartner, i cośtam jeszcze. jaskółcze ziele można stosować wtedy , gdy kwitnie, więc teraz nie bardzo... z scholla jest podobno maść na brodawki i kurzajki ale jeszcze nie stosowałam, cena ok 20zł
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:33   #2376
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
My byliśmy dzisiaj na zakupach w Realu. Też zaserwowałam sobie "syfka" chrupki serowe cheetos,( z parę lat nie jadłam i mi się zachciało), no i już trochę zjadłam i czuję się średnio Teraz herbatę i będę dziś moją ukochaną sałatkę jarzynową robić.
Moja też ukochana podziel się jak zrobisz

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja też zmagam się z kurzajkami i nic niestety nie działa brodacol, wartner, i cośtam jeszcze. jaskółcze ziele można stosować wtedy , gdy kwitnie, więc teraz nie bardzo... z scholla jest podobno maść na brodawki i kurzajki ale jeszcze nie stosowałam, cena ok 20zł
A nie lepiej sie wybrać do dermatologa Ja w dzieciństwie miałam dużo, mama zaprowadziła mnie do lekarza i od tamtej pory już nie mam- nie pytajcie co robili, bo nie pamiętam
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:35   #2377
sarraa
Zakorzenienie

Ja też miałam te kurzajki, nic nie pomagało, trzymały się chyba z rok, a potem po prostu wyschły i można je było oderwać, miałam na stopach
Stary 2011-10-09, 19:40   #2378
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

apropos dukana - jednak nie będę się wymóżdżać, tylko odeślę Was do pierwszego posta wątku o wspólnym odchudzaniu na tej diecie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...18&postcount=1

macie tam linki, gdzie można ściągnąc książki za free

poza tym jest opisane pi razy drzwi na czym to w ogóle polega, atakże link do wątku przepisowego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667

ja te przepisy drukowalam sobie jak i pół kobiet z pracy też je chciały

i powiem Wam, że jak byłam na dukanie to intesywnie uczetniczyłam w życiu tego wątku (w poprzednich częściach oczywiście) i chyba dlatego dałam radę nie wiem w sumie, jaka tam jest atmosfera teraz (bo trole wszędzie się zdarzają niestety(, ale za moich czasów było bardzo ok wszystkie się wspirałyśmy i motywowałyśmy

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

tarta wyszła przepyszna
odcedziłam też sok z rozmrożonych malic zasypanych cykrem i dodatkowo polałam tym gałkę loda

chciałam Wam zrobic zdjęcie, jak je podawałam, ale z rodzicami zjedliśmy całą
nawet bąblowi smakowało a to już coś, bo on za słodkim tak nie specjalnie z babcią na spółe zjadł 3 kawałki

kruche ciasto robiłam na oko, a wyszło przepyszne

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:44   #2379
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

http://www.youtube.com/watch?v=U82Gl...eature=related hmmm jutro idziemy na karaoke z mężem , chciałabym mu to zaśpiewać

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 19:52   #2380
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=U82Gl...eature=related hmmm jutro idziemy na karaoke z mężem , chciałabym mu to zaśpiewać
Ja śpiewam tylko w aucie jak jadę sama no i po angielsku
Stary 2011-10-09, 20:09   #2381
musso4
Zakorzenienie

Paula jak tam po weselu
Stary 2011-10-09, 20:31   #2382
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Kurczę wróciłam własnie z kościoła i chyba wpadłam w oko pewnemu mężczyźnie,bo się tak patrzył na mnie aż się zawiesił przez to białe ponczo chyba,zauważyłam że mam w nim jakieś wieksze powodzenie
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem nie było mnie 3 godziny, a tu nie ma co nadrabiać u teściowej była kawka z dolce i winko plus dla niej
ja dziś u teściówki nie byłam,jutro nie będę,we wtorek też odwalę środę,może czwartek,a w piątek pojedzie znowu na wieś tż nie był na kawce...bo od rana ma biedny biegunkę i bał się do mnie przyjść

co tam robicie? ja sobie zrobię kawkę nr.3,pośmigam na stepperze i pooglądam tv jutro jadę po pracy na wieś,jest msza za moją ś.p babcię którą zamawiałam ode mnie i brata po babci pogrzebie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 20:35   #2383
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kurczę wróciłam własnie z kościoła i chyba wpadłam w oko pewnemu mężczyźnie,bo się tak patrzył na mnie aż się zawiesił przez to białe ponczo chyba,zauważyłam że mam w nim jakieś wieksze powodzenie

ja dziś u teściówki nie byłam,jutro nie będę,we wtorek też odwalę środę,może czwartek,a w piątek pojedzie znowu na wieś tż nie był na kawce...bo od rana ma biedny biegunkę i bał się do mnie przyjść

co tam robicie? ja sobie zrobię kawkę nr.3,pośmigam na stepperze i pooglądam tv jutro jadę po pracy na wieś,jest msza za moją ś.p babcię którą zamawiałam ode mnie i brata po babci pogrzebie
Fiu, fiu to chyba wyjme moje ponczo

Ja wlasnie otworzylam peppiesy
Stary 2011-10-09, 20:44   #2384
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Moja też ukochana podziel się jak zrobisz

A nie lepiej sie wybrać do dermatologa Ja w dzieciństwie miałam dużo, mama zaprowadziła mnie do lekarza i od tamtej pory już nie mam- nie pytajcie co robili, bo nie pamiętam
Podzielę się, podzielę Zawsze robię duży gar

A moja teściowa miała ciężki przypadek brodawczaka i chodziła po dermatologach, chodziła, wymrażali jej to, cierpiała, a to odrastało i tak w kółko... Aż w końcu poszła do dobrego dermatologa (akurat ten co się w ddtvn udziela ) i wymroził jej tak, że nic już potem nie wróciło.
Stary 2011-10-09, 20:51   #2385
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Fiu, fiu to chyba wyjme moje ponczo
ponczo zawsze kojarzyło mi się ze starą babą tera zestarzałam się na tyle by je założyć,i wynika na to że "stare baby" też mają branie

co do kurzajek,to ciekawe skąd one się biorą...niestety nie mam pojęcia jak się usuwa,słyszałam tylko o wymrażaniu...

strasznie chce mi się pić cosik,wypiłam wszystko co miałam w domu-został mi jedynie drink Sobieski,chłodzi się w lodówce,chyba go zaraz duszkiem wypiję
Stary 2011-10-09, 20:55   #2386
musso4
Zakorzenienie

Ja się wypluskałam, wykremowałam, teraz zrobiłam sobie herbatę z cytryną i oglądam TzG
Stary 2011-10-09, 20:58   #2387
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jolka i inne dukanki, powiedzcie mi o tej diecie coś. Nie to że chcę się odchudzać czy zastanawiam się nad nią ( od razu piszę co by mnie nie przekonywać że nie warto)- o co w niej chodzi. Nie interesują mnie podziały na tygodnie tylko napiszcie czego nie wolno absolutnie. Bo jak patrzyłam na link do blogu który podała Jola to kilka przepisów rzuciło mi się w oczy takich że moja "słodka" rodzinka mogłaby wsuwać.
Zdecydowanie nie wolno alku i produktów mącznych... długo by pisać... jest tam napisane, że ma starczyć na 2 porcje, bo ma np zbyt duzo mazeiny... tylko dlatego... Al niodchudzajace sie osoby mogą jeść do woli, bo nie ma tam jak przytyć Przepisy polecam każdemu, bo sa pyszne i w takich kombinacjach, że bym nie pomyslała...
wróciliśmy z szopingu randkowego
Kupiłam kurtkę i tunikę na krótki rękaw w reserved i 2 pary butów Chciałam wiecej sweterków, ale nic ciekawego nie widziałam
oprócz tego 2 lakiery, żel micelarny z biedronki dzieki Wam, mydło anty bakteryjne i 3 swieczki zapachowe
Stary 2011-10-09, 20:58   #2388
Sarunieczka

Cytat:
Ja się wypluskałam, wykremowałam, teraz zrobiłam sobie herbatę z cytryną i oglądam TzG
Który facet Ci się podoba z TzG? mi Stefano,jakiś taki seksowny jest
Stary 2011-10-09, 21:05   #2389
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
żaden Natasza działa mi na nerwy ma minę jakby jej marchewkę w tyłek wsadził

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-10-09 o 21:06
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:07   #2390
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Podobał mi się Karpiel-Bułeczka, ale go wywalili
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:07   #2391
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki, czym najlepiej usunąć kurzajkę?? synek po wakacjach w Chłapowie ma takową na dużym palcu stopy kupiłam Brodacid , ktory śmierdzi jak lakier do paznokci ale niezbyt z efektem na razie
nam pani doktor zapisała na receptę verrumal, bardzo skuteczny, testowany na 3 osobach

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:11   #2392
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

zakupki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03291.jpg (48,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03292.jpg (45,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03293.jpg (34,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03295.jpg (30,5 KB, 30 załadowań)
Stary 2011-10-09, 21:14   #2393
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ale co? ogólne zasady?

jak tak, to wieczorkiem się wymóżdżę i coś napiszę

ok

Cytat:
Dziewczynki, czym najlepiej usunąć kurzajkę?? synek po wakacjach w Chłapowie ma takową na dużym palcu stopy kupiłam Brodacid , ktory śmierdzi jak lakier do paznokci ale niezbyt z efektem na razie
na mnie działał tylko aloes. Urywałam kawałek z kwiatka i smarowałam kurzajki, wszystkie jak jedna mi zeszły a miałam jako nastolatka mnóstwo na rękach. Czy na Twojego synka zadziała- nie wiem, może warto spróbować.
Koleżanka ostatnio wycinała u dermatologa- bo nic jej nie pomogło

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ogólna zasada to jedzenie produktów zawierających dużo białka, zero cukru, zero tłuszczu. to tak w skrócie

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------

własnie dziwiło mnie w tym linku, że laska cały czas piecze serniki, wiem już dlaczego.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
apropos dukana - jednak nie będę się wymóżdżać, tylko odeślę Was do pierwszego posta wątku o wspólnym odchudzaniu na tej diecie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...18&postcount=1

macie tam linki, gdzie można ściągnąc książki za free

poza tym jest opisane pi razy drzwi na czym to w ogóle polega, atakże link do wątku przepisowego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667

ja te przepisy drukowalam sobie jak i pół kobiet z pracy też je chciały

i powiem Wam, że jak byłam na dukanie to intesywnie uczetniczyłam w życiu tego wątku (w poprzednich częściach oczywiście) i chyba dlatego dałam radę nie wiem w sumie, jaka tam jest atmosfera teraz (bo trole wszędzie się zdarzają niestety(, ale za moich czasów było bardzo ok wszystkie się wspirałyśmy i motywowałyśmy

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

tarta wyszła przepyszna
odcedziłam też sok z rozmrożonych malic zasypanych cykrem i dodatkowo polałam tym gałkę loda

chciałam Wam zrobic zdjęcie, jak je podawałam, ale z rodzicami zjedliśmy całą
nawet bąblowi smakowało a to już coś, bo on za słodkim tak nie specjalnie z babcią na spółe zjadł 3 kawałki

kruche ciasto robiłam na oko, a wyszło przepyszne
Bardzo Ci dziękuję, pooglądam i poczytam. Mnie generalnie nie chodzi o odchudzanie, bo jak chcę co nieco zrzucić to robie wiosną kopenhaską i zawsze działa, tylko o przepisy- bo już mi żal moich domowników. Przez to że we wszystkim są węglowodany to w małej ilości rzeczy mogę wybierać- żeby im coś przyrządzić.

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Bardzo lubie tą piosenkę, w ogóle lubię Rubika

Cytat:

Ja oglądam Czas Honoru ( integruję się z Sheryl)

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie nie wolno alku i produktów mącznych... długo by pisać... jest tam napisane, że ma starczyć na 2 porcje, bo ma np zbyt duzo mazeiny... tylko dlatego... Al niodchudzajace sie osoby mogą jeść do woli, bo nie ma tam jak przytyć Przepisy polecam każdemu, bo sa pyszne i w takich kombinacjach, że bym nie pomyslała...
wróciliśmy z szopingu randkowego
Kupiłam kurtkę i tunikę na krótki rękaw w reserved i 2 pary butów Chciałam wiecej sweterków, ale nic ciekawego nie widziałam
oprócz tego 2 lakiery, żel micelarny z biedronki dzieki Wam, mydło anty bakteryjne i 3 swieczki zapachowe
Fajnie że zakupy udane, dzięki z informację. Dziś z Twojego linku zrobiłam córze placki otrębowe na kolację, z dżemem dla diabetyków (znalazłam taki cudnie opisany), jak jej zmierzę cukier to o północy Wam napiszę jak poszło.
I co to jest mazeina?

A tak w ogóle to z ciekawostek Wam powiem, że właśnie najlepsze numery są z chlebem w jednej piekarni kupiony chleb nie podnosi cukru , z drugiej podnosi- a niby ten sam

Co do teściowych- to byliśmy wczoraj- bo miała imieniny. Próbowałam coś podpytać o szwagra ale u nich w domu to temat tabu-tak jak ja przed laty
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:20   #2394
cebulkaa
Wtajemniczenie

tak piszecie o czipsach że aż poszłam do spiżarni i wygrzebałam jakieś kebabowe... i choć zjadłam tylko kilka tooo teraz mi baaardzo kiepsko
jednak nie lubię ani czipsów ani kebabu
ale za to zaraz wciągnęłam 3 gruszki i już mi lepiej

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:33   #2395
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
nam pani doktor zapisała na receptę verrumal, bardzo skuteczny, testowany na 3 osobach
zgadza się verrumal bardzo skuteczny
czas leczenia może troszkę długi - 6 tyg. smarować 2 - 3 razy dziennie
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:34   #2396
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
tak piszecie o czipsach że aż poszłam do spiżarni i wygrzebałam jakieś kebabowe... i choć zjadłam tylko kilka tooo teraz mi baaardzo kiepsko
jednak nie lubię ani czipsów ani kebabu
ale za to zaraz wciągnęłam 3 gruszki i już mi lepiej
kebab kocham,ale chipsów kebabowych nie cierpię

Despa mam prośbę w sprawie Oriflame,mówiłaś że masz koleżankę konsultantkę...mogłabyś jej spytać kiedy będzie zamawiać i z którego katalogu? bo nie wiem czy kat.14 jest jeszcze aktualny,a widzę tam ulubiony krem do rąk...
Stary 2011-10-09, 21:41   #2397
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Paula jak tam po weselu
Dobrze, bez zachwytu
Ślub był o 14:30 po 15 byliśmy już na sali a po 23 tż już miał dość i się zmyliśmy
DJ prowadził imprezę, większość dyskotekowych piosenek było, mało tzw przytulańców. Po 3 szybkich już wszyscy mieli dosyć I robił długie przerwy. 3-4 piosenki i 30 min cicha muzyczka leciała
Tż wybrał do konkursu. Musiał śpiewać "Takie tango" Budki Suflera Jak on się darł Później był pokaz tańca, bo kuzynka pana młodego tańczy profesjonalnie. Kurs tańca dla gości Puszczaliśmy lampiony do nieba i był pokaz sztucznych ogni Nawet z panem młodym nie zatańczyłam, bo wiecznie gdzieś młodzi latali albo siedzieli z gośćmi zamiast się bawić Nie było kamerzysty, tylko fotograf, więc tylko nasze poczynania będą utrwalone jedynie na zdjęciach
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:47   #2398
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Nie było kamerzysty, tylko fotograf, więc tylko nasze poczynania będą utrwalone jedynie na zdjęciach
Jak ja się nie lubię oglądać potem na filmie strasznie jestem sztywna,mam proste plecy nawet w tańcu,załamka przydałby mi się kurs tańca żeby mnie rozluźnić
Stary 2011-10-09, 21:58   #2399
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
kebab kocham,ale chipsów kebabowych nie cierpię

Despa mam prośbę w sprawie Oriflame,mówiłaś że masz koleżankę konsultantkę...mogłabyś jej spytać kiedy będzie zamawiać i z którego katalogu? bo nie wiem czy kat.14 jest jeszcze aktualny,a widzę tam ulubiony krem do rąk...
szkoda, że tak daleko mieszkam bo mogłabym Ci pomóc

a 14 jest jeszcze tydzień kochanie

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-10-09 o 21:59
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:03   #2400
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja się nie lubię oglądać potem na filmie strasznie jestem sztywna,mam proste plecy nawet w tańcu,załamka przydałby mi się kurs tańca żeby mnie rozluźnić
Ja tam już wolę się pośmiać z siebie na filmie, niż jak ma fotograf zostawić zdjęcie gdzie mam durną minę Pstrykał tego na potęgę, ciekawe kiedy wyretuszuje zdjęcia i będziemy mieli do tego dostęp
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości