![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Red, chcesz Scenta?
![]()
#633 |
Zakorzenienie
|
Hmmm dobry pomysł gdyby nie to że staram się nie jeść po 19-tej
![]() ![]() ![]() ![]() Zacznę masowo piec ciasta! ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
a to o mnie!
![]() http://kwejk.pl/obrazek/546950
#636 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak teraz myślę,że w sumie lepiej na parkingu w galerii niż jakby miał mi paść na zjeździe z autostrady, gdzie też jest mocno pod górę, albo na środku skrzyżowania ![]() ![]() z minusów-posiadanie nowego akumulatora=nieposiadaniu nowych butów ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-09 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
grozi wypollizowaniem
|
o ile bede miec.... dlaczego sama nie zrobiłam? chociaz komórką? ![]()
#639 |
Zakorzenienie
|
od jutra znó się będę musiałą zacząć schudzać i ćwiczyć
![]() czymta kciuki albo dajta kpa w rzyć, jak się znów obżerać bedeu kciała ![]() Idu kompu-kompu w gorącej wodzie ![]() i spać
#640 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
chciałam poziutować znad curry ale zanim nadrobiłam to zjadłam
![]() ![]() poszłam około 13 na wybory co mnie tak zaktywizowało że pojechałam na wystawę na SGH w ramach Warszawy w Budowie i wróciłam spacerkiem po nieznanych mi jeszcze uliczkach Mokotowa, piękna pogoda ![]() ![]() a wieczorem pojechałam do Tesco, drogo tam ![]() i poczytałam o tym jak sobie rządzi Platforma w Warszawie, masakra ![]() np. chcą sprywatyzować SPEC, czyli przedsiębiorstwo energetyczne, i wszystko utajniają, inni radni spoza PO nie mają wglądu do dokumentów a PO już zapowiada że po prywatyzacji tym bardziej wszystko będzie tajne... albo wydanie 500 milionów na stadion Legii przy braku finansowania Muzeum Sztuki Nowoczesnej które potrzebuje 10 mln rocznie i za to co poszło na stadion Legii mogłoby działać 50 lat... pani prezydent potrafi wydać parę milionów na jedną opinię prawną mimo że ma swój miejski zespół prawników... i inne takie.... dlatego właśnie nie chcę czytać, słuchać i oglądać niczego związanego z polityką, tylko się można bezsilnie wkufiać ![]() Cytat:
Cytat:
a o czym mowa? wg mnie na mieszkanie, życie w danym kraju składa się wiele czynników, takie "drobiazgi" też, w Polsce jest mnóstwo rzeczy niedobrych ale nie znaczy to że w innych krajach są same plusy i na nic nie można narzekać e tam, nie stać, możesz wsiąść w SKM i masz Włochy... albo się nie depilować przez miesiąc i też będą piękne Włochy ![]() Cytat:
![]() panna mało metalowa ![]() w czarnych ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też idę spać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||
Zakorzenienie
|
wiesz co myslę?
![]() ![]() Cytat:
ja jak sobie połączyłam kropki - show-biznes modelling - branża filmowa- Ukraina - to mi wysżło poornomovies ![]() aa, i gwoli jasności - ja to wkleiłam jako kuriozum tu, obraz jak bardzo to jest official - a nie jako przedmiot mych dywagacji ad.2 ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-09 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
auta to som studnie bez dna - stety i niestety - ale i tak mieć musze - od niedawna wybieram tanio i tanio ( bo mnie nie stać ) bo jednak uważam ze lepiej drogo i dłużej ( germany, japan) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, i jedne i drugie Włochy znam z autopsji
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja chodze w kaszkiecie takim z daszkiem (chroni przez śniegiem wpadającym do oczu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie też nadal nie grzeją ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z sushi. W jedzeniu pałeczkami jestem totalnie beznadziejna i w ogóle mi się nie poprawia ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Nindżopesz
|
Niestety nadal mnie nie stać
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |||
Zakorzenienie
|
no, na przykład, w domu się zagrzeje od piekarnika
![]() Cytat:
![]() Ja nigdzie nie napisałam że gdziekolwiek indziej jest wszystko lepsze niż tu ![]()
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś do snu mnie Photophobia utuli: "Only your voice Could save me from this void… 'cause this will be my last cut.. " ![]() http://www.youtube.com/watch?v=V8G3l...eature=related
![]() |
#652 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Bydlaki
![]() A ja zgrubnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Ale ja tak nie potrafię
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki fason/krój/model? ![]() Ale ich więcej było ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Myślałam, że na nas barowiczów tak mówisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Czy tylko mi nazwa sklepu się kojarzy? ![]() http://allegro.pl/camel-david-jones-...843321689.html Czy to po prostu sklep z rzeczami na zimę ? ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
kopa w doopę chyba chcesz
![]() aaa, no chyba że tak, to w takim razie ![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie zupełnie nie chiński ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sztućcowy szczyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.