|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Carmelova super piosenka, uwielbiam ją
|
|
|
|
#4382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piosenka z podpisu fajna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę kupić torebkę poszperam coś na all
|
|
#4383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Parisenne YSL bardzo mi się podoba. a uwielbiam ange ou demon Givenchy |
||
|
|
|
#4384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
spacer zaliczony, wybory także z miłych akcentów weekendu - przyjechał mój naulubieńszy kuzyn z gdańska Emilko nie wiem czy widziałaś pytanie - jakie wnioski piszesz? z jakich działań ?
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jodie, spełnienia marzeń! Sukienki na pewno będą za cienkie na jesień Ale z jakimś kardiganem, fajnym szalem i kozakami powinno być ok.Z zapachów obecnie używam Shiseido Zen, Gucci Eau de Parfum II i Jose Eisenberg Jose. Mam próbkę Marca Jacobsa Lola, ale tylko trochę powąchałam - nie testowałam na dłużej ![]() Jutro do pracy. Ciekawe, jak tam Dorinka po wyborach
|
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Obudziłam się dziś zniechęcona Cytat:
Na razie nie wiem, ale dostanę recenzje i uwagi w tym tygodniu. Ciekawe, czy w ogóle przeszłam do drugiego etapu... Cytat:
Wnioski o dofinansowanie w ramach projektów systemowych Samorządu Województwa Mazowieckiego (Regionalne kadry gospodarki, Działania, Regionalne Strategie Innowacji). |
||
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Asiuk dzięki A Dorinka pewnie zadowolona , sukces spory ![]() Ciekawe wnioski Emilko - jeśli sie nie mylę to piszemy podobne
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2011-10-10 o 08:23 |
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jodie, spóźnione, ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego Cytat:
Czekam aż go zamieszczą ...U mnie aż tyle osób nie wchodzi, ale mam nadzieję, że to się zmieni ![]() Ja też nie mam palika do creme brulee, ale zrobiłam 'chrupankę' w piekarniku...to akurat wyszło, ale nie stężał mi sam krem na środku miseczki ![]() Zrobię drugie podejście za jakiś czas. Kurcze, dziś poniedziałek, a ja jestem taka zmęczona po weekendzie. Na szczęście następny weekend mam wolny, więc trochę odpocznę... |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś jestem w pasiastej sukience Wszystko byłoby super, gdybym zamiast czarnych legginsów założyła ciemnoszare, ale trudno. Przynajmniej jest ciepło ![]() U mnie weekend w miarę udany - "w miarę", bo Ewa dała nam trochę popalić z tym usypianiem za dnia Idę robić sobie kawę. |
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba robię się stara ![]() Ja muszę zrobić przegląd i renowację butów jesiennych ...i koniecznie w tym roku muszę kupić na zimę oficerki!! Kocham oficerki!! I już mam koncepcję, że pasowałyby do wielu rzeczy
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W mojej kolekcji jesiennych butów przydałyby się brązowe botki, może w przyszłym miesiącu sobie kupię. Oficerek nie mam - posiadam karmelowe kozaki na grubym obcasie, czarne na niedużym obcasie i ciemnozielone kozaki na grubej podeszwie "traktorowej". |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Jodie, trochę się spóźniłam, ale mimo to życzę ci wszystkiego najlepszego czemu weekendy muszą się tak szybko kończyć? Jestem dziś nieprzytomna, nie mogłam spać. Mam nowy lek, który mam brać raz w tygodniu, tydzień temu wzięłam w dzień i strasznie mnie po tym brzuch bolał, wczoraj wzięłam na noc i nie mogłam spać. masakra |
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tym bardziej muszę kupić!!Odchodzę trochę od kupowania butów na obcasie, bo moje kolana zaczynają się bardzo buntować...podobają mi się kozaki na taki grubym, klockowatym obcasie... ale trochę się boję, że na śniegu bym w nich orła wywinęła... |
|
|
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poszłam spać o północy i nie umiałam zasnąć. Potem śniły mi się pierdoły do kwadratu. Cytat:
Żeby nie wywinąć orła na śniegu, musiałabym non stop na takiej traktorowej podeszwie chodzić, więc odpada. Trzeba uważać
|
||
|
|
|
#4395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad blogu - nie mogę wejść w przepisy jak są na głównej stronie, muszę wchodzić przez kategorie . ktoś też tak ma ? ad. weekendu - ja po moim też jestem zmęczona a w następny mam szkołę i pierwszy egzamin już Cytat:
Cytat:
miskowa a musisz go brać ? co z tego ze CI pomoże na jedną dolegliwość jak spowoduje 3 kolejne ja też dalej cierpie na brzuch , 3 dzień mnie męczy, a od czwartku jest mnie 3 kilo mniej ![]() a mojej mamie pomagają leki na wrzody - już jest w miarę ok, czasem ja pobolewa brzuch ;/ ale już funkcjonuje normalnie, do pracy poszła dziś już nawet
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to nie pomoże, koniecznie skonsultuj się z lekarzem ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Już egzamin? Z czego? Kurcze, w sobotę padła nam pralka...i to całkiem. Musimy kupić nową... |
||
|
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Cytat:
Zadowolona. Widziałam ją dziś w DDTVN. ![]() Cytat:
Po jakim czasie użytkowania padła??
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę sobie zobaczyć, jak wrócę do domu. Pralka padła po tylu latach, że miała do tego prawo To stary dziad... ale wiadomo, wydatek to zawsze kłopot, chociaż się tego spodziewaliśmy Haniu, a a propos Twojego nie mieszczenia się w okrycia , dorwałaś coś w ciuchaczach? Czy jednak się nie przekonałaś i zrezygnowałaś?
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha...a myślałam że nowa pralka odmówiła posłuszeństwa ![]() Nie byłam na ciuchach- nie moge się przemóc żeby tam wejść w ogóle. Przerażaja mnie takie miejsca Szukam na allu póki co.
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, to szkoda, że nie umiesz się przemóc. Czasem można dostać na prawdę super rzeczy - nowe! Ja uwielbiam takie sklepy, ale mam swoje ulubione - takie, gdzie rzeczy są czyste, niezniszczone, często nowe. Gdybyś się jednak przemogła, poszukaj jakiegoś forum, gdzie dziewczyny zachwalają sklepy w Twojej okolicy -wtedy będziesz wiedziała czego się spodziewać. Czasem udaje się znaleźć cudne perełki, a co ważniejsze... nie spotkasz na ulicy 20 osób w takiej samej bluzce czy sukience... ![]() No ale wiadomo, nie każdy to lubi ... |
|
|
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jodie, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś ostatnio cały czas się spóźniam z życzeniami.
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() obok mojego mieszkania jest ciuchland, co sobotę w dzień dostawy są mega kolejki, pierwsi ludzie pojawiają się ok. 7.30, mimo, że sklep otwiera się o 9tej |
|||
|
|
|
#4403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tylko chyba z lepszym skutkiem
![]() Cytat:
Oglądacie "Ugotowanych"? Wczoraj był niezły odcinek ze studentami. Komedia Cytat:
Cytat:
Z jesiennych mam tylko jedne botki, za to super wygodne i bardzo ładne. W sobotę kupiłam sobie więc jedne "przejściowe" buty, choć zamierzałam czółenka, bo moje ukochane się rozpadły... Ale skusiłam się na takie: http://www.but-s.com.pl/pub/produkty...6/8360_big.jpg http://www.but-s.com.pl/pub/produkty...6/8359_big.jpg Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-10 o 11:18 |
|||
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak noszę legginsy, to tylko gołe stopy, albo zakładam jakieś długie buty i wtedy skarpetki, których nie widać. Nieraz noszę też takie tzw. ocieplacze (jesienią albo zimą) czyli takie jakby podkolanówki bez stóp, które ściągam i marszczę nisko, wtedy też skarpetek pod spodem nie widać |
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam koleżankę która jest uzależniona od kupowania na ciuchach...zna każdy ciucholand w mieście, wie gdzie kiedy iść i po co. Reklamówami całymi wynosi. Raz z nią byłam- ale nie umiałam nic znaleźć ( Uciekłam po 5 min.Miałam nadzieję że teraz się przemogę ..no ale nie umiem. Juz prędzej męża wyślę ![]() Cytat:
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajne butki, podoba mi się sznurowanie i nosek |
||
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała wystrzałowo pomalowane rzęsy
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd się tacy ludzie biorą? Cytat:
On jest fajny pod względem obserwacji zachowań ludzkich w sytuacji mini rywalizacji... Ja osobiście nie dowierzam żadnej z zaprezentowanych potraw - nie chciałabym niczego wypróbować... Dzięki. Buty mnie urzekły. Są bardzo delikatne, z cudownie miękkiej skórki, bardzo dobrze wyprofilowane i stabilne. Ogólnie nie lubię "trzewiczków", bo tak określam taki buty, ale te bardzo ładnie wyglądają do spodni i mojego jasnego płaszcza. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-10 o 11:54 |
||
|
|
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też przerażają sklepy z używaną odzieżą. raz byłam. 1 ładną rzecz nawet znalazłam, ale nie w moim rozmiarze i to mnie bardzo zniechęciło. zdecydowanie wolę allegro. |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzic go takim zrobili
Koleś ewidentne kocha na świecie tylko i wyłacznie samego siebie. Jakiego miał w ogóle focha że na ziemi musiał siedzieć u tej jednek laskiA wygrał bo zaniżał wszystkim ocenę.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Polecam dodanie bloga do durszlaka, wtedy na pewno będzie bardzie popularny 

( Uciekłam po 5 min.