![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Carmelova super piosenka, uwielbiam ją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piosenka z podpisu fajna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę kupić torebkę ![]()
![]() |
#4383 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Parisenne YSL bardzo mi się podoba. a uwielbiam ange ou demon Givenchy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() spacer zaliczony, wybory także ![]() ![]() ![]() Emilko nie wiem czy widziałaś pytanie - jakie wnioski piszesz? z jakich działań ?
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jodie, spełnienia marzeń! Sukienki na pewno będą za cienkie na jesień ![]() Z zapachów obecnie używam Shiseido Zen, Gucci Eau de Parfum II i Jose Eisenberg Jose. Mam próbkę Marca Jacobsa Lola, ale tylko trochę powąchałam - nie testowałam na dłużej ![]() Jutro do pracy. Ciekawe, jak tam Dorinka po wyborach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Obudziłam się dziś zniechęcona ![]() Cytat:
![]() Na razie nie wiem, ale dostanę recenzje i uwagi w tym tygodniu. Ciekawe, czy w ogóle przeszłam do drugiego etapu... Cytat:
![]() Wnioski o dofinansowanie w ramach projektów systemowych Samorządu Województwa Mazowieckiego (Regionalne kadry gospodarki, Działania, Regionalne Strategie Innowacji). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Asiuk dzięki ![]() A Dorinka pewnie zadowolona , sukces spory ![]() Ciekawe wnioski Emilko - jeśli sie nie mylę to piszemy podobne ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2011-10-10 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jodie, spóźnione, ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() U mnie aż tyle osób nie wchodzi, ale mam nadzieję, że to się zmieni ![]() Ja też nie mam palika do creme brulee, ale zrobiłam 'chrupankę' w piekarniku...to akurat wyszło, ale nie stężał mi sam krem na środku miseczki ![]() Zrobię drugie podejście za jakiś czas. Kurcze, dziś poniedziałek, a ja jestem taka zmęczona po weekendzie. Na szczęście następny weekend mam wolny, więc trochę odpocznę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś jestem w pasiastej sukience ![]() ![]() U mnie weekend w miarę udany - "w miarę", bo Ewa dała nam trochę popalić z tym usypianiem za dnia Idę robić sobie kawę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja muszę zrobić przegląd i renowację butów jesiennych ...i koniecznie w tym roku muszę kupić na zimę oficerki!! Kocham oficerki!! I już mam koncepcję, że pasowałyby do wielu rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W mojej kolekcji jesiennych butów przydałyby się brązowe botki, może w przyszłym miesiącu sobie kupię. Oficerek nie mam - posiadam karmelowe kozaki na grubym obcasie, czarne na niedużym obcasie i ciemnozielone kozaki na grubej podeszwie "traktorowej". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
cześć
Jodie, trochę się spóźniłam, ale mimo to życzę ci wszystkiego najlepszego ![]() czemu weekendy muszą się tak szybko kończyć? Jestem dziś nieprzytomna, nie mogłam spać. Mam nowy lek, który mam brać raz w tygodniu, tydzień temu wzięłam w dzień i strasznie mnie po tym brzuch bolał, wczoraj wzięłam na noc i nie mogłam spać. masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odchodzę trochę od kupowania butów na obcasie, bo moje kolana zaczynają się bardzo buntować...podobają mi się kozaki na taki grubym, klockowatym obcasie... ale trochę się boję, że na śniegu bym w nich orła wywinęła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poszłam spać o północy i nie umiałam zasnąć. Potem śniły mi się pierdoły do kwadratu. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad blogu - nie mogę wejść w przepisy jak są na głównej stronie, muszę wchodzić przez kategorie . ktoś też tak ma ? ad. weekendu - ja po moim też jestem zmęczona a w następny mam szkołę i pierwszy egzamin już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miskowa a musisz go brać ? co z tego ze CI pomoże na jedną dolegliwość jak spowoduje 3 kolejne ![]() ja też dalej cierpie na brzuch , 3 dzień mnie męczy, a od czwartku jest mnie 3 kilo mniej ![]() a mojej mamie pomagają leki na wrzody - już jest w miarę ok, czasem ja pobolewa brzuch ;/ ale już funkcjonuje normalnie, do pracy poszła dziś już nawet ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to nie pomoże, koniecznie skonsultuj się z lekarzem ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Już egzamin? Z czego? Kurcze, w sobotę padła nam pralka...i to całkiem. Musimy kupić nową... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Cytat:
Zadowolona. Widziałam ją dziś w DDTVN. ![]() Cytat:
![]() Po jakim czasie użytkowania padła??
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę sobie zobaczyć, jak wrócę do domu. Pralka padła po tylu latach, że miała do tego prawo ![]() ![]() Haniu, a a propos Twojego nie mieszczenia się w okrycia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha...a myślałam że nowa pralka odmówiła posłuszeństwa ![]() Nie byłam na ciuchach- nie moge się przemóc żeby tam wejść w ogóle. Przerażaja mnie takie miejsca ![]()
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, to szkoda, że nie umiesz się przemóc. Czasem można dostać na prawdę super rzeczy - nowe! Ja uwielbiam takie sklepy, ale mam swoje ulubione - takie, gdzie rzeczy są czyste, niezniszczone, często nowe. Gdybyś się jednak przemogła, poszukaj jakiegoś forum, gdzie dziewczyny zachwalają sklepy w Twojej okolicy -wtedy będziesz wiedziała czego się spodziewać. Czasem udaje się znaleźć cudne perełki, a co ważniejsze... nie spotkasz na ulicy 20 osób w takiej samej bluzce czy sukience... ![]() No ale wiadomo, nie każdy to lubi ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |||
Zakorzenienie
|
Jodie, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś ostatnio cały czas się spóźniam z życzeniami.
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() obok mojego mieszkania jest ciuchland, co sobotę w dzień dostawy są mega kolejki, pierwsi ludzie pojawiają się ok. 7.30, mimo, że sklep otwiera się o 9tej |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |||
Zakorzenienie
|
Tylko chyba z lepszym skutkiem
![]() Cytat:
Oglądacie "Ugotowanych"? Wczoraj był niezły odcinek ze studentami. Komedia ![]() Cytat:
Cytat:
Z jesiennych mam tylko jedne botki, za to super wygodne i bardzo ładne. W sobotę kupiłam sobie więc jedne "przejściowe" buty, choć zamierzałam czółenka, bo moje ukochane się rozpadły... Ale skusiłam się na takie: http://www.but-s.com.pl/pub/produkty...6/8360_big.jpg http://www.but-s.com.pl/pub/produkty...6/8359_big.jpg Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-10 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak noszę legginsy, to tylko gołe stopy, albo zakładam jakieś długie buty i wtedy skarpetki, których nie widać. Nieraz noszę też takie tzw. ocieplacze (jesienią albo zimą) czyli takie jakby podkolanówki bez stóp, które ściągam i marszczę nisko, wtedy też skarpetek pod spodem nie widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam koleżankę która jest uzależniona od kupowania na ciuchach...zna każdy ciucholand w mieście, wie gdzie kiedy iść i po co. Reklamówami całymi wynosi. Raz z nią byłam- ale nie umiałam nic znaleźć ![]() Miałam nadzieję że teraz się przemogę ..no ale nie umiem. Juz prędzej męża wyślę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajne butki, podoba mi się sznurowanie i nosek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miała wystrzałowo pomalowane rzęsy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skąd się tacy ludzie biorą? Cytat:
On jest fajny pod względem obserwacji zachowań ludzkich w sytuacji mini rywalizacji... Ja osobiście nie dowierzam żadnej z zaprezentowanych potraw - nie chciałabym niczego wypróbować... Dzięki. Buty mnie urzekły. Są bardzo delikatne, z cudownie miękkiej skórki, bardzo dobrze wyprofilowane i stabilne. Ogólnie nie lubię "trzewiczków", bo tak określam taki buty, ale te bardzo ładnie wyglądają do spodni i mojego jasnego płaszcza. ![]() Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-10 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też przerażają sklepy z używaną odzieżą. raz byłam. 1 ładną rzecz nawet znalazłam, ale nie w moim rozmiarze i to mnie bardzo zniechęciło. zdecydowanie wolę allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
Rodzic go takim zrobili
![]() ![]() A wygrał bo zaniżał wszystkim ocenę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.