Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 21:55   #661
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ramoncia bardzo ładne włoski i zdecydowanie kręcone.
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze...
przykro mi

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Z autem to niestety prawda

To nieźle z odżywką Eveline Też by mi się przydały bawełniane skarpetki na razie nigdzie takich nie widziałam

wstawiam zdjęcie mojej granatowej koszuli za 8zł

przykro mi z powodu Tż
bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mam tą diamentową i jest to moje absolutne KWC paznokcie mam twarde jak skała

you belong to me też mam - kolor świetny, ale denerwuje mnie nakładanie i to jak długo schnie, nawet wysuszacz zbytnio nie pomaga, wszystko się na nim odbija. ogólnie lakierów c&g nie lubię.

przyciemniłam sobie dzisiaj włoski lorealem 9.132 i na zdjęciach kolor chyba trochę jaśniejszy wychodzi niż w rzeczywistości jest i trochę ciepło, a na żywo jest dosyć szaro. ciekawe, jak będzie gdy się spierze ten popiel
naturalnie bardzo faktycznie tu na ciepły kolor wygląda

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:57   #662
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:00   #663
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Też czasem zdarza mi się świadome śnienie, potrafie śnić i wiedzieć że śnie powtarzając sobie "to tylko sen możesz robić to co chcesz", zaczełam się chwilowo tym interesować ale odrazu przestałam bo szczerze się wystraszyłam, jeszcze świadome śnienie nie jest takie złe ale jak przeczytałam o OBE czy jak to sie pisze, nie pamiętam, to sie naprawde wystraszyłam i przestałam o tym czytać i myśleć :P jak czytałam co ludzie przeżywają i jak potrafią w czasie snu tak jakby wyjść ze swojego ciała i czasem są to nie miłe odczucia i jest to niebieczpieczne to całą noc nie mogłam spać i dałam sobie spokój, chociaż mnie to fascynuje:P ale sie rozpisałam;;p

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

A co to jest wampir energetyczny:P?
oobe ja to mam i boje sie tego jak cholera... tzn jak jestem przy TZcie to sie nie boje, jak jestem sama, to no mam pietra i tyle.

chcialam zeby mi to TZ zablokowal, ale to jest taki stan, ze malo osob moze go doswiadczyc, on mimo nauki kilkuletniej nigdy tego nie mial, a pragnie, dlatego uwaza, ze jak bede w 100% ze tego nie chce, to wtedy to zrobimy.

wampir energetyczny, to osoba ktora potrzebuje miec z Toba kontakt, aby wysyssac z Ciebie energie, bo inaczej ona zle sie czuje, potrzebuje do szczescia czyjes energii innymi slowami. jest to niebezpieczne, bo czesto to sa nasi najlepsi przyjaciele, ktorzy sa przy nas, zawsze nas pocieszaja, a nam i tak jest zle, w efekcie mamy wiecej smutkow w zyciu niz radosci. czesto mozna spotkac ludzi takich, ja juz nauczylam sie to rozpoznawac i nawet w sklepie nie stanwe za taka osoba w kolejce, bo po co ma mnie glowa bolec pozniej pol dnia

temat rzeka... trzeba miec mocna glowe i predyspozycje do ogarniecia tego, czasami ludzie rodza sie z tym instynktem, krotko mowiac.

dobra, lece juz spac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:00   #664
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

A co to jest wampir energetyczny:P?
wampir energetyczny to jest krótko i łatwo mówiąc osoba, która swoją postawą (tym co mówi, jak się zachowuje) przebywając w Twoim otoczeniu powoduje u Ciebie pewnego rodzaju psychiczne zmęczenie. Przebywając w towarzystwie takiej osoby będziesz czuć się gorzej, będziesz zmęczona, w gorszym nastroju. Taka osoba będzie zrzucać na Ciebie swoje problemy, oczekiwać od Ciebie dużo uwagi i poświęcenia w tematach jej osobistego życia.
Stary 2011-10-09, 22:05   #665
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
wampir energetyczny to jest krótko i łatwo mówiąc osoba, która swoją postawą (tym co mówi, jak się zachowuje) przebywając w Twoim otoczeniu powoduje u Ciebie pewnego rodzaju psychiczne zmęczenie. Przebywając w towarzystwie takiej osoby będziesz czuć się gorzej, będziesz zmęczona, w gorszym nastroju. Taka osoba będzie zrzucać na Ciebie swoje problemy, oczekiwać od Ciebie dużo uwagi i poświęcenia w tematach jej osobistego życia.
znowu sie wrocilam, zawsze ciekawe tematy poruszacie wieczorem

z tym ostatnim zdaniem, to najczesciej wystarcza tej osobie Twoje problemy i bedzie je ciagle drazyc, aby nasycic swoj glod energetyczny.
rozne sa objawy i rodzaje..tego jest multum na swiecie.
Stary 2011-10-09, 22:06   #666
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
oobe ja to mam i boje sie tego jak cholera... tzn jak jestem przy TZcie to sie nie boje, jak jestem sama, to no mam pietra i tyle.

chcialam zeby mi to TZ zablokowal, ale to jest taki stan, ze malo osob moze go doswiadczyc, on mimo nauki kilkuletniej nigdy tego nie mial, a pragnie, dlatego uwaza, ze jak bede w 100% ze tego nie chce, to wtedy to zrobimy.

wampir energetyczny, to osoba ktora potrzebuje miec z Toba kontakt, aby wysyssac z Ciebie energie, bo inaczej ona zle sie czuje, potrzebuje do szczescia czyjes energii innymi slowami. jest to niebezpieczne, bo czesto to sa nasi najlepsi przyjaciele, ktorzy sa przy nas, zawsze nas pocieszaja, a nam i tak jest zle, w efekcie mamy wiecej smutkow w zyciu niz radosci. czesto mozna spotkac ludzi takich, ja juz nauczylam sie to rozpoznawac i nawet w sklepie nie stanwe za taka osoba w kolejce, bo po co ma mnie glowa bolec pozniej pol dnia

temat rzeka... trzeba miec mocna glowe i predyspozycje do ogarniecia tego, czasami ludzie rodza sie z tym instynktem, krotko mowiac.

dobra, lece juz spac

OO to jest bardzo ciekawy temat i bardzo mnie fascynuje, troche Ci zazdroszcze tego oobe chociaż tak jak piszesz jest podobno przerażający, chociaż czytałam że niektórzy naprawde łątwo to osiągają a nawet nie wiedząc i niechcąc doświadczają tego, dlatego czasem boje się zasnąc bo boje sie że mi sie to przydaży:P rzadko to sie zdarza ale jednak zdarza, to zazdroszcze Ci że twój TŻ sie tym interesuje bo chętnie bym sie dowiedziała ciekawych rzeczy;p a z tym wampirem to nawet nie zdawałam sobie sprawy że coś takiego istenieje, musze to poobserwować może faktycznie w moim otoczeniu są takie osoby, ale kurcze skąd to sie bierze? ale dziękuje za wyjaśnienie
Cytat:
Ciekawa sprawa dziękuje
Stary 2011-10-09, 22:19   #667
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: Teraz to nic, w liceum potrafiłam przyjść po szkole skorzystać chwilę z kompa, iść spać, wieczorem wstać żeby zjeść i się wykąpać i szłam spać z mokrymi włosami
Tylko, że ja to zwalałam to na depresję.

A ostatni brak sił zwalałam na brak wit b12, no nic dam sobie zrobić z nią zasrzyki i zobaczymy czy zadziała. Jak nie to będę szukać nie wiem gdzie.

Ogólnie to niezbyt wierzę w takie rzeczy, których zobaczyć się nie da, no może poza prawem przyciągania.

Swego czasu się interesowałam i właśnie oobe (ale tylko czytałam, bo gdzieżby się chciało w to bawić), ld, satanizmem, wampirami energetycznymi itd. Mam nadzieję, że się nie da od samego zainteresowania czegoś przyciągnąć

Pierwszy sen, gdy wiedziałam że snię miałam w podstawówce, stałam na balkonie, zaczynał się koniec świata i sam bóg mi się ukazała, na początku się wystraszyłam, a potem sobie powiedziałam: to tylko sen.Do dzisiaj pamiętam to dziwne coś.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 22:22   #668
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
nowa gazetka jest w SP

szufladki sa meeega, pomiescilam wszystkie lakiery w dwoch i policzylam je...mam 49, nie wiem skad ich tyle
ja zmiescilam w jednej szufladce pomadki, a w drugiej cienie, jedna na podklady zostala, no i jedna na kredki

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Te schizy z rok, a swiadome sny z dobrych pare lat.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Ja też nad nimi myślałam, ale w końcu nie wzięłam
ja je zobaczylam przypadkiem i od razu bralam, a co do snienia moja siostra lubi o tym czytac itd

Cytat:
zainteresowal mnie tym TZ, ale ze duzo rozmawiamy na te tematy i on sie chwali swoja wiedza, ja swoimi spostrzezeniami to sie tak uzupelniamy.

jestem osoba poddatna na te tematy, wiec ja doswiadczam a TZ obserwuje, ze tak powiem. ale uratowal mnie z tego co ty, ja potrafilam caly dzien spac, nie chcialo mi sie jesc i jakbym mogla to bym pol zycia tak wegetowala.

niestety nasze zycie ksztaltuje sie od tego co mamy w psychice, jak ona zdominuje nasze mysli i podswiadomosc przestanie dzialac, to czlowiek sie gubi. nie mowie, ze Ty tak masz.

sama przerabialam wampira energetycznego, wiec wiem o czym mowie. najgorzej ze to jest osoba z rodziny, wiec nie bylo mowy o zerwaniu kontaktu. nauczylam sie bronic przed niektorymi emocjami.

chrapanie to przegroda, do pelnej regeneracji i prawidlowego oddychania, powinno sie uzywac przepony, a nie ust.
jak sie obronic, bo ja mam z tym spory problem

Cytat:

dobra, lece juz spac
masz ciekawego TZ-ta ;
wierzysz, w jakies talizmany albo amulety od takich wampirow mam w rodzinie i nie wiem jak sie odciac, a z drugiej strony boje sie zostawiac te osoby same sobie

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:24   #669
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Możesz coś więcej o tym napisać? czy nie chcesz?

No niekórzy ludzie naprawdę potrafią energię wyssać.

Ja tak mam czasami, że nie lubię ludzi za to że są, tż się czasem dziwi jak mogę kogoś nie lubić, chociaż ma poglądy podobne do moich, jest miły, uśmiechnięty i niby spoko. A mnie męczy taka osoba i nie umiem powiedzieć czemu.

Ciekawe czy i ja lubię sobie zabierać energię, bo tż czasem mówi, że przy mnie czasami jest bez sił i słabo się czuje, a ja tylko odpowiadam, żeby głupio nie usprawiedliwiał swojego lenistwa
Ale tutaj to raczej właśnie to usprawiedliwianie obstawiam.

A i mój brat też mi mówi, że co do domu przyjadę to mu się nie nie chce ;o

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-09 o 22:32
Stary 2011-10-09, 22:39   #670
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Mam juz moje emu - sa sliczne, wysokie do kolan, cieple, miekkie Zakochalam sie

Co do wlosow - ja wieeeele lat kladlam sie spac z mokrymi i nic im sie nie stalo, byly mocne i blyszczace, ludzie sie zachwycali a fryzjerki mowily ze sa zdrowe.

Aktualnie susze suszarka co drugi dzien praktycznie i jest to samo, tez sie im nic nie dzieje.

Buahhot - jak Ci idzie na odwyku?
Bylam w pt po butki to mnie korcilo zeby cos kupic ale sie opanowalam, poza tym bylam umowiona z TZ do kina i czas naglil

Caate - super ta marynarka

Mam 37, ostatnio balerinki kupilam 36 ale to chyba jakas dziwna numeracja byla bo nigdy dotad mi sie 36 nie zdarzylo.

Baaaardzo rzadko 38, zwykle w sportowych.

Emu musi byc 2 rozmiary mniejsze - dzieki bogu ze trafilam na fajne sprzedawczynie ktore mnie o tym poinformowaly.
Wiec wyszly mi 35 - najmniejszy dostepny rozmiar z doroslych emu.

Dzieciece tez bym mogla kupic, myslalam o tym ale najwyzsze sa chyba do pol lydki a mi zalezalo na tych wysokich

Na przyszly rok albo pod koniec tej zimy sobie dokupie nizsze, mysle o tych ze sprzaczka z boku

Dzieciece sa super, moje dziecko bedzie pewnie mialo (o ile bedzie chcialo) ale w pozniejszym wieku, jak juz stopa bedzie uksztaltowana - sa za miekkie moim zdaniem do pewnego wieku

Jak widzialam ostatnio w H&M malenkie rozowe podrobki emu dla malej dziewczynki to mnie dreszcz przeszedl jak mozna takim butem zrobic dziecku krzywde.

W ogole stwierdzilam ze jakbym miala dziecko to wpadlabym w zakupoholizm, ubranka i zabawki pewnie by sie nie mialy gdzie miescic

Nie wiem czy w ogole potrafilabym je wychowywac - pewnie mialoby wszystko co by chcialo.
Zreszta, z tego co pamietam to moi Rodzice mieli podejscie bardzo podobne do mnie, mialam co chcialam a nie bylam rozpuszczonym dzieckiem, wiec nie wiem od czego to zalezy.

Zgadzam sie

Uzywam go normalnie jak pianki czy zwyklego zelu po umyciu wlosow, wgniatam go i potem zawijam wlosy w turban

Nastepnie susze suszarka i tyle
Na pewno nie wysusza wlosow jak pianka, podobny w dzialaniu jest do zelu bielendy z czarna rzepa (ktory uwielbiam ) - po obu mam ladny skret

Nie podpasowal mi do skory wiec tak go zuzyje

Co do ubran - to podobaja mi sie spodnie i kroj czerwonej spodniczki, jej kolor juz nie za bardzo

Dobra jest stylizacja ktora chyba Caate wkleila

Zgadzam sie

Ladny kolorek
Na odwyku idzie mi swietnie, nie kupilam niczego mam nadzieje, ze wytrwam trzy miesiace musze. Juz teraz nawet nie wchodze do Rossa czy Natury, nawet jesli jest po drodze, bo zawsze sobie powtarzam "i tak nic nie kupie, bo jestem na odwyku" i dziala, a to najwazniejsze

Masz racje, malutkie butki Emu sa sliczne ostatnio przechodzilam w jakims sklepie w dziale dzieciecym i widzialam tyle fajnych malutkich ciuszkow jest w czym wybierac.

Super ze jestes zadowolona z butow Ja tez chcialabym jeszcze krotsze Emu, ale mysle ze jak juz, to kupie w przyszlym roku

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 00:47   #671
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
znowu sie wrocilam, zawsze ciekawe tematy poruszacie wieczorem

z tym ostatnim zdaniem, to najczesciej wystarcza tej osobie Twoje problemy i bedzie je ciagle drazyc, aby nasycic swoj glod energetyczny.
rozne sa objawy i rodzaje..tego jest multum na swiecie.
też lubię takie tematy, choć na pewno nie zapędzałabym się w kwestie talizmanów i tym podobnych rzeczy. Dla mnie to typowa psychologia, która jest niesamowicie ciekawa, wiele jest rzeczy o których się nie wie, a które warte są, aby o nich poczytać, no ale Ty to wiesz
Stary 2011-10-10, 08:52   #672
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

Cytat:
caate: Teraz to nic, w liceum potrafiłam przyjść po szkole skorzystać chwilę z kompa, iść spać, wieczorem wstać żeby zjeść i się wykąpać i szłam spać z mokrymi włosami
Tylko, że ja to zwalałam to na depresję.

A ostatni brak sił zwalałam na brak wit b12, no nic dam sobie zrobić z nią zasrzyki i zobaczymy czy zadziała. Jak nie to będę szukać nie wiem gdzie.

Ogólnie to niezbyt wierzę w takie rzeczy, których zobaczyć się nie da, no może poza prawem przyciągania.

Swego czasu się interesowałam i właśnie oobe (ale tylko czytałam, bo gdzieżby się chciało w to bawić), ld, satanizmem, wampirami energetycznymi itd. Mam nadzieję, że się nie da od samego zainteresowania czegoś przyciągnąć

Pierwszy sen, gdy wiedziałam że snię miałam w podstawówce, stałam na balkonie, zaczynał się koniec świata i sam bóg mi się ukazała, na początku się wystraszyłam, a potem sobie powiedziałam: to tylko sen.Do dzisiaj pamiętam to dziwne coś.
w pogrubionym trzeba sie okreslic i Ty musisz dobrze czuc w co wierzysz, jezeli nie wierzysz w to, to nie ma prawa Ci sie to 'przyplatac', ze tak powiem, ale jezeli jest odrobina zainteresowania to juz tak. ja wiele rzeczy zlapalam z glupich ksiazek fantasy i pozniej chodzilam schizowana i tylko co sprawialo mi radosc, to znalezc ksiazke o podobnej tematyce. normalny czlowiek, powie, ze to nalog, ale wg podswiadomosci, to zmiana postrzegania naszych potrzeb, sens zatracenia nasze JA, bo poddalismy sie pewnej fali, ktora zdominowala nas i nagle czlowiek sie zmienia. ludzie myla te pojecia, rozroznianie tych spraw, jest straszne dla mnie...zbyt duzo rzeczy widze, ktore zaprzataja moja glowe, dlatego tak mnie irytuje narzekanie, prostactwo, nierobstwo w naszym kraju. no niestety po czlowieku widac, czy to co mowi idzie z jego emocjami, czy tylko on wierzy w ta wymowke

Cytat:
też lubię takie tematy, choć na pewno nie zapędzałabym się w kwestie talizmanów i tym podobnych rzeczy. Dla mnie to typowa psychologia, która jest niesamowicie ciekawa, wiele jest rzeczy o których się nie wie, a które warte są, aby o nich poczytać, no ale Ty to wiesz
nie wierze, aczkolwiek znam doswiadczenie gdzie mozna i tym nabawic krzywdy jak i pomoc. a czytac malo czytam, wiecej doswiadczam, mi to samej przychodzi, TZ kontroluje tylko co jest bezpieczne.

wiecie co dziewczyny, ten temat nie wszystkim uzytkowniczkom naszego forum moze odpowiadac, dlatego jezeli chcecie go ciagnac, to lepiej bedzie jak przeniesiemy sie do klubu

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-10-10 o 08:55
Stary 2011-10-10, 09:38   #673
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ostatnio prawie wcale się nie udzielam, ale w sumie to nie mam za bardzo o czym pisać....
Czuje że wszystko mi rośnie, bo przestałam ćwiczyć
Staram się trochę pomniejszyć moją kolekcję kosmetyków no i ostatnio prawie wcale ich nie kupuję, bo próbuję wykończyć te, które ledwie mieszczą się w szafce Przynajmniej trochę oszczędziłam na tym i w zamian kupiłam kilka fajnych ubrań na all
Strasznie znudziła mi się moja fryzura.... Za każdym razem jak się rano szykuję do wyjścia wydaje mi się, że jest taka nijaka, oklapnięta....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 09:56   #674
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

wiecie co dziewczyny, ten temat nie wszystkim uzytkowniczkom naszego forum moze odpowiadac, dlatego jezeli chcecie go ciagnac, to lepiej bedzie jak przeniesiemy sie do klubu
no to możemy iść do klubu, nawet lepiej, bo ten wątek każdy może czytać

<3 <3 <3
Stary 2011-10-10, 09:56   #675
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ostatnio prawie wcale się nie udzielam, ale w sumie to nie mam za bardzo o czym pisać....
Czuje że wszystko mi rośnie, bo przestałam ćwiczyć
Staram się trochę pomniejszyć moją kolekcję kosmetyków no i ostatnio prawie wcale ich nie kupuję, bo próbuję wykończyć te, które ledwie mieszczą się w szafce Przynajmniej trochę oszczędziłam na tym i w zamian kupiłam kilka fajnych ubrań na all
Strasznie znudziła mi się moja fryzura.... Za każdym razem jak się rano szykuję do wyjścia wydaje mi się, że jest taka nijaka, oklapnięta....
pokazesz zakupy?

z fryzura tez tak mam i znam tylko jedno wyjscie, fryzjer

wczorajszy zakup, Essence C&G 53 you belong to me

SDC11262.jpg

SDC11264.jpg

SDC11273.jpg

zdjec malo i sredniej jakosci, ale jest tak zimno, ze zrobilam tylko tyle i ucieklam do domu

co do aplikacji:
pierwsza warstwa smuzy, ale w miare ok kryje
druga warstwa po 10minutach: pokryla i wyrownala wszystko idealnie

minelo pol h od drugiej warstwy i paznokcie sa suche

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-10-10 o 09:58
Stary 2011-10-10, 10:12   #676
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

witam

Ja zrobiłam male Spa dla włosow: mycie BD, pod czepek kallos mleczny z dodatkiem emulsji glorii, a po zmyciu odzywka b/s z Ziaji w olejkiem rycynowym Po ostatniej mieszance oleji miałam super włosy

Wypiłam już skrzypopokrzywę

ale mi się dziś nic nie chcę..
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 10:30   #677
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Wykończyłam dziś masło do ciała, odżywkę i szampon. Zmniejsza się powoli mój stan posiadania

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Po ostatniej mieszance oleji miałam super włosy

.
a co zmieszalas?

<3 <3 <3
Stary 2011-10-10, 11:15   #678
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
baw sie dobrze na weselu
Dziękuje.
Było super. Tyle jedzenia i różnego rodzaju alkoholu, że się chciało wszystko skosztować. Każdy gość na pamiątkę dostał aniołka, ciasto i wódkę. Wytańczyłam się i zespół też był świetny. Tylko bardzo zimno było, jak się chciało wyjść na dwór.

Cytat:
Jak wypróbuję dam znać, co do wydajności też.

Mililitr militrowi nierówny, ja mam masła do ciała, które są zbite i są na wieki, a są wodniste które idą w mgnieniu oka

Angel, lub ktoś znający się na górach: czy na wysokości 1117 metrów może być już śnieg?
Chyba się spóźniłam, bo wczoraj byłaś, a gdzie byłaś?
Wiesz ja słyszałam, że kilka dni temu w Zakopanym spadł śnieg, więc w górach na pewno przy takiej wysokości już będzie. Szczególnie, jak u mnie jest 8 stopni to tam będzie raczej minusowa temp.

Cytat:

a te marynarki, wiem ze dostawa byla w poniedzialek i mi powiedziano, ze z tych kolorow juz nie dojdzie, bo to sezonowe sa, beda mieli napewno te z talej oferty, czyli bez, granat i czern.
ale jak znajdziesz to super
oo to może u mnie też będzie czarna. Ja właśnie na XS czarną poluje, a na ich stronie już nie ma. W sobotę mam noc rabatów, więc wtedy zobaczę.

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ramoncia bardzo ładne włoski i zdecydowanie kręcone.
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze...
Bardzo współczuje, trzymaj się.

Cytat:
pokazesz zakupy?

wczorajszy zakup, Essence C&G 53 you belong to me

Załącznik 4274250

Załącznik 4274251

Załącznik 4274252

zdjec malo i sredniej jakosci, ale jest tak zimno, ze zrobilam tylko tyle i ucieklam do domu

co do aplikacji:
pierwsza warstwa smuzy, ale w miare ok kryje
druga warstwa po 10minutach: pokryla i wyrownala wszystko idealnie

minelo pol h od drugiej warstwy i paznokcie sa suche
Piękny kolor.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 11:38   #679
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim

caate bardzo ładny kolor, aż mam ochotę kupić sobie jakieś lakiery, to forum zdecydowanie ma zły wpływ jeśli chodzi o budzenie pożądania do różnych rzeczy ;P
Stary 2011-10-10, 11:48   #680
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Chyba się spóźniłam, bo wczoraj byłaś, a gdzie byłaś?
Wiesz ja słyszałam, że kilka dni temu w Zakopanym spadł śnieg, więc w górach na pewno przy takiej wysokości już będzie. Szczególnie, jak u mnie jest 8 stopni to tam będzie raczej minusowa temp.

Szyndzielnia, klimczok i prawie błatnia (prawie, bo musieliśmy zawrócić, żeby zdążyć na ostatni zjazd kolejki, żeby po ciemku nie schodzić potem ) Jakoś właśnie całkiem ciepło było, trochę na klimczoku zapadło śniegiem z deszczem, ale minusowych temperatur nie uświadczyłam.

<3 <3 <3
Stary 2011-10-10, 12:10   #681
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Szyndzielnia, klimczok i prawie błatnia (prawie, bo musieliśmy zawrócić, żeby zdążyć na ostatni zjazd kolejki, żeby po ciemku nie schodzić potem ) Jakoś właśnie całkiem ciepło było, trochę na klimczoku zapadło śniegiem z deszczem, ale minusowych temperatur nie uświadczyłam.
We wrześniu tam byłam.
Fajnie widoki są. Myślałam, że w Tatry jedziesz.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-10-10, 12:24   #682
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
pokazesz zakupy?

Kiedyś pokazywałam sukienki i sweterek. Później wstawię zdjęcia na sobie, bo na wieszaku nie prezentują się zbyt fajnie.
Teraz jeszcze czekam na tą http://allegro.pl/sukienka-ruby-rox-...849823045.html
Oprócz tego przyszły mi te szpilki za 14zł z all i kupiłam sobie kapcie

Poszłabym do fryzjera, ale sama nie wiem co zmienić... Myślałam o grzywce, ale sama wiesz, że bez niej nie wyglądam dobrze, a skośna niestety jakoś dziwnie u mnie wygląda....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00825.jpg (75,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00826.jpg (88,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00827.jpg (84,1 KB, 23 załadowań)

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 13:34   #683
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
We wrześniu tam byłam.
Fajnie widoki są. Myślałam, że w Tatry jedziesz.
Na razie biorę krótsze trasy Kondycję wyrabiam, jak byłam w tym roku w Szczyrku to myślałam, że płuca wypluję i umrę zanim dojdę , ale już jest ok. Też to był Klimczok jak dobrze pamiętam, tylko dochodziło się od innej strony.

Bo Ty byłaś też na tej Orlej Perci jak dobrze pamiętam, tak? Tam są jakieś drabinki na skałach i inne czy z czymś innym pomyliłam?

Ogólnie to samo chodzenie jest dla mnie nudne, jak nie jestyem zajęta serialem/netem/czytaniem i jestem sam na sam z myślami albo idę w ciszy to mi nudno i źle, aż mnie skręca (nawet w góry potrafię zabrać coś do czytania, żeby przypadkiem nie siedzieć 10 min czekając na fyrtki w schronisku i się nie nudzić) Chodzę po to, żeby trochę kcal spalić no i żeby lepiej się czuć, bo po takim pobieganiu po górach lepiej człowiekowi i psychicznie i fizycznie.

Kiedyś tż mi zapomniał dać torby z laptopem i książką na podróż 4 godzinną, to myślałam, że wyjdę i stanę obok i ta podróż się nie skończy

Może jestem wyjątkowo nieinteligentna, bo inteligentni ludzie się nie nudzą

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-10 o 13:43
Stary 2011-10-10, 13:57   #684
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie biorę krótsze trasy Kondycję wyrabiam, jak byłam w tym roku w Szczyrku to myślałam, że płuca wypluję i umrę zanim dojdę , ale już jest ok. Też to był Klimczok jak dobrze pamiętam, tylko dochodziło się od innej strony.

Bo Ty byłaś też na tej Orlej Perci jak dobrze pamiętam, tak? Tam są jakieś drabinki na skałach i inne czy z czymś innym pomyliłam?

Ogólnie to samo chodzenie jest dla mnie nudne, jak nie jestyem zajęta serialem/netem/czytaniem i jestem sam na sam z myślami albo idę w ciszy to mi nudno i źle, aż mnie skręca (nawet w góry potrafię zabrać coś do czytania, żeby przypadkiem nie siedzieć 10 min czekając na fyrtki w schronisku i się nie nudzić) Chodzę po to, żeby trochę kcal spalić no i żeby lepiej się czuć, bo po takim pobieganiu po górach lepiej człowiekowi i psychicznie i fizycznie.

Kiedyś tż mi zapomniał dać torby z laptopem i książką na podróż 4 godzinną, to myślałam, że wyjdę i stanę obok i ta podróż się nie skończy

Może jestem wyjątkowo nieinteligentna, bo inteligentni ludzie się nie nudzą
Ja też tak mam, że nie usiedzę długo w jednym miejscu.
Tzn. byłam na orlej, ale bardzo krótko, bo tylko ją mijaliśmy, ale kawałek musieliśmy przejść. Tam są drabinki, łańcuch i klamry, więc dobrze pamiętasz.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-10-10, 14:50   #685
loluska
Zakorzenienie

caate

cudny kolor lakieru

Talullah
dziekuję za info skusze sie pewnie na ten z Bielendy bo rosa mijam codziennie

samaraNW

super kolorek

nieidealna91
super podejście tak 3maj!

dodaja

kurcze, to może i jak sie na henne skuszę pokaż efekty

ParoleParole
nie daj sie przeziębieniu

Dzień dobry Kurcze mam nieładną cerę ostatnio ciągle mi coś wyskakuje, muszę kupić jakiś krem do buzi na noc, bo ostatnio używałam masła kakaowego i może on mnie zapycha

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:59   #686
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

dodaja

kurcze, to może i jak sie na henne skuszę pokaż efekty
Jak będę robić następnym razem robić, to postaram się zrobić zdjęcia porównawcze
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:58   #687
ramoncia217
Wtajemniczenie

dzień dobry

ja dziś miałam mase latania po mieście, ale to raczej nie ważne.

Dziś wieczorem robię sobie maseczkę z Bielandy profesjonalnej złote nici na twarz. Pięknie pachnie konwaliami. Jest w proszku i rozrabia się ją z wodą.

Strasznie zimnooo u nas

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 17:00   #688
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kiedyś pokazywałam sukienki i sweterek. Później wstawię zdjęcia na sobie, bo na wieszaku nie prezentują się zbyt fajnie.
Teraz jeszcze czekam na tą http://allegro.pl/sukienka-ruby-rox-...849823045.html
Oprócz tego przyszły mi te szpilki za 14zł z all i kupiłam sobie kapcie

Poszłabym do fryzjera, ale sama nie wiem co zmienić... Myślałam o grzywce, ale sama wiesz, że bez niej nie wyglądam dobrze, a skośna niestety jakoś dziwnie u mnie wygląda....
bardzo fajne czółenka

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:12   #689
Lilith890502
Zakorzenienie

ja dzisiaj na razie pomalowałam pazury na pastelowy róż
a pogoda jesienna, że hej i jeszcze zimno , idę po pokrzywę

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:25   #690
ParoleParole
Zakorzenienie

Heej Rano byłam na wykładzie Kolejny już odpuściłam bo myslałam, że zwariuje.
Tż mi przyniósł ulotkę papierową z biedronki urodową aż się zdziwiłam. a teraz czekam aż mi przelew za BU zrobi;p

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości