|
|
#2191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
nie tylko takie ogloszenia widzialam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to wpisuje na first side ![]() Cytat:
poza tym ja lubie w sobote, a w niedziele to juz szczegolnie, jak rano wychodze i nikogo prawie na ulicach nie ma ![]() Kochana, bardzo dobrze sie zachowal, ze ci tak powiedzial, przynajmniej wiesz, ze cos planuje ( Cytat:
![]() A ja dalej sklapciała sie czuje i jeszcze w dodatku nie mam kiedy sie wykurowac, nawet dzisiaj w wolny dzien sobie nie pospalam bo na 10 jade na woskowanie sama, a zeby tam dojechac to musze prawie 1,5 godziny wczesniej z domu wyjsc zawsze z mama jezdzilam, a ona dzisiaj nie moze
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo że nie ma kiedy przynajmniej jak wychodzisz ciepło się ubieraj ![]() bo u mnie brr zimno do tego pada
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie z zaocznymi tyle fajne że tydzień masz wolny zjazdów dużo nie masz więc nie ma też źle No myśli ale sama wiesz jak trudno o cierpliwość ale nawet nie pytałam nic wczoraj więcej chociaż okazja była ale nie wnikałam żeby nie psuć nic i nie odwlekać w czasie ewentualnie a mi @ przyszła i umieram a zaraz zbierać się muszę |
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko sala troche gorsza, ale za to jedzenie lepsze wiec nie wiem czy nie lepsze jedzenie niz sala tylko oni nie maja zdjec ale ide tam 29.10 to zrobie zdjecia i wrzuce co do sukni to mam cos na oku jesli uda mi sie schudnac tyle ile chce ale mysle, ze mi sie uda i to na razie tyle M. cos siedzi przed kompem i zaproszen szuka ![]() Ala wpisuj, wpisuj
Edytowane przez tajeczka Czas edycji: 2011-10-10 o 10:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
wstalam niedawno
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Piona
![]() Też się niedawno zwlekłam z łóżka ![]() I też mam dwa dni wolnego
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
to jest super hihi
![]() ja dzisiaj mam wycieczke do poznania
|
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
hej
Monique - ladnie pobalowaliscie widze, ze zeby z Toba moc imprezowac trzeba byc konkretnym zawodnikiem ![]() Kinia - Twoj TZ wymiata niewielu jest facetow, ktorzy umieja i potrafia tanczyc ![]() Gala - wizyta u gina to najlepsze wyjscie, ale ja mam podobnie po odstawieniu tabsow jeden jajnik po prostu wolniej pracuje i dlatego jeden miesiac jest normalnie, a drugi nie .. ja mialam nawet ponad 40 dniowe cykle i tez panikowalam, ale teraz to juz normalka poza tym to sie chyba do pol roku po reguluje, wiec wiesz ![]() Anannke teraz to mozna sobie jeszcze troszke odczekac najwazniejsze, ze wiesz, ze TO sie stanie wkrotce ![]() Sylvi udanej podrozy a to z P. jedziecie tak? ![]() Mutny przylatuje sama chcielismy przyjechac oboje i rodzice moi tez bardzo chcieli, zebysmy przyjechali razem.... ale to tylko 2 tygodnie i az 2 tygodnie.. az bo I. musialby wziazc wolne w pracy, no i grudzien bylby troche "chudy' w $.. plus koszty podwojnego biletu... a tylko 2 tygodnie, bo mam sporo zalatwiania, nie wspominajac ze musze cala rodzince odwiedzic, wszystkich znajomych obskoczyc, zeby sie nikt nie pooobrazal a Wy planujecie przyjechac na swieta? pewnie tak..
Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-10-10 o 12:31 |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak z P. jade
|
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
super
jakies plany konkretne?
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zapewne nic nie zalatwimy, dzisiaj jedziemy do jego brata. bedziemy tam spac. rano tzn na 10 P. musi byc na jakims spotkaniu do policji a jak wroci chcemy zahaczyc o Ikee no i o jakas galerie bo mam ochote na maly shopping
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
wróciałam
![]() TŻ miał dla mnie niespodziankę dostałam śliczną czerwoną różyczkę i o 16.30 znów po mnie przyjedzie |
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co planujesz kupic/;.Cytat:
|
||
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym bardzo jakas fajna marynarke z podwijanymi rekawami kupic. ale nie taka troche dłuzsza.. no i moze pare bluzek.. sie zobaczy
no i P. chcialam cos kupic. moze sie cosik fajnego trafi ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- kurde zimno na dworze a musze wyjsc brrr |
|
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
to udanych zakupow sylvi, a natasi udanego popoludnia z TZ
ja uciekam Kochane, do jutra
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dla mnie to i tak ma plusa ten twoj chlop, ze w ogole zaczal tą rozmowe ![]() Cytat:
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
tez lece lachonki. do jutra wieczorem
|
|
|
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie.. kobietki
Jestem zapisana już od bardzo dawna, ale mimo to czuję się tu jak NOWA. Pierwszy raz postanowiłam się udzielic na forum. Co mnie skłoniło, by w końcu tu zajrzec? Proste.. temat 'ślub' i wszystko co się kojarzy ze słowem 'ślub'. Jednym słowem to temat, który nie zostanie ominięty przez baby Temat wątku : praaaawie narzeczone..tia.. tylko szkoda, że prawie a to dlatego, że jestem z TŻ prawie 4 lata, a rok temu był napomknięty temat o ślubie, o poważnej decyji życiowej, o wspólnym zestarzeniu się. Co do Nas nie mam żadnych obaw, bo wiem, że jest On idealnym wybrankiem, ja dla Niego. Przez te 4 lata, w ogóle nie mieliśmy kryzysów, czy poważniejszych kłotni. Bardziej były to kłotnie bardzo drobne typu 'znów się spóźniłeś' bla bla.. Bardzo dobrze Nam sie układa. Mimo 'upływu' lat, wciąż czujemy te motylki w brzuchu, wzajemny szacunek itp. Do rzeczy.. Kiedy poruszył temat zaręczyny, ślub.. to ja jak to baba poczuła napływ euforii, krótko mówiąc odbiła mi woda sodowa. Zaczęlam o wszystkich planach mówic, - z tymże jakby to napisac- w NADMIARZE. I zauważyłam ( po głębszych przemyśleniach, była taka reakcja TŻ do przewidzenia), że zaczął się denerwowac już tym tematem i szybko chciał zejśc na inny. Wyczułam jego napięcie więc postanowiłam, że nie będę już nic mówić na ten temat, żeby Go nie spłoszyć i nie zniechęcić. Wiem... dobrze zrobiłam. Teraz już sama nie wspominam nawet o ślubie, a jeśli będzie jakaś wzmianka o tym to spróbuje 'utemperować' swoje emocje. Doszłam do wniosku, że przez moje zachowanie mogłam dac mu (błędnie) odczuc, że naciskam na Niego.. zapomniałby, że On wyszedł DOBROWOLNIE z tą inicjatywą. Cieszę się, że sam TO powiedział.. ja to już wcześniej poczułam wewnętrznie, że jest moim Wybrankiem, ale zostawiłam to na 'specjalna' okazje. ![]() Wy też miałyście taką sytuację 'wystraszenia' TŻ? Czy raczej nigdy same nawet byście o ślubie pierwsze nie pomyślały, dopóki TEN KTOŚ czegoś nie zasugerował ? PS. Przepraszam za tak długą lekturę
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne nie śledzisz Naszego wątku ale zapewniam Cię że każda z Nas miała taką sytuację poprostu gdy kobieta zaczyna mówić tylko o ślubie zaręczynach to mężczyzna w końcu się zdenerwuje ![]() Ja sama miałam nie dawno taką sytuację i dziewczyny mi powiedziały nie naciskaj nie mów o ślubie zaręczynach itp ani słowem ![]() No i zastosowałam się pomogło teraz TŻ sam zaczyna ten temat ![]() życzę cierpliwości w oczekiwaniach
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze ty tez sie doczekasz, ale faktycznie - NIE NACISKAJ
|
|
#2215 | |||
|
Zadomowienie
|
Heeeeej
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Absolutnie nigdy nie zdenerwował się bo ani razu nie zdarzyło mi się "marudzic" kiedy i kiedy Choc nie powiem, kilka razy kusiło to jednak twarda jestem i dałam radę ![]() Dobrze, że już mam wolne popołudnie. Chociaż zaczęło się od kłótni z siostrą która trochę podniosła mi ciśnienie
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No oczywiście planujemy wrócić na święta jakoś na dniach chyba będziemy zamawiać bilety.Afrodita, ja też tak miałam, że zaczynałam za dużo gadać na ten temat i musiałam się temperować Nieraz widziałam jak D. miał już trochę dosyć tematu, więc wtedy zamykałam buzie na kłódkę i czekałam i się doczekałam
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie poprawiam się większość z Nas tak miała ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
aQ, ja mam taką teorię, że rodzeństwo jest na ogół od podnoszenia ciśnienia
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Starałam się śledzić Nie naciskam już. Tamten raz był jedyny i sama w odpowiednim czasie doszłam do wniosku, że źle robię. ..ale same przecież wiecie, jak czasem emocje potrafią namieszać. Najważniejsze, by w odpowiednim momencie je 'uciszyć' . hmm.. w sumie po tamtej rozmowie tylko raz rozpoczęłam sama rozmowę o ślubie, ale to była ważna kwestia bo zmieniłam opcje co do koloru obrączek. Wcześniej chcieliśmy z białego złota.. (bo żółte jakoś MI nie podchodziło) ale z biegiem czasu doszłam do wniosku, że złota obrączka (można któraś się nie zgodzi, ale to takie tylko moje wewn. odczucia, przemyślenia) to symbol dojrzałości emocjonalnej.. symbol życia WE dwoje.. dorosłości, tradycja więc musiałam napomknąć o zmianie wyboru, żeby - teraz uwaga - pierścionek był także z żółtego złota a teraz najważniejsze - rzucił pytanie jaki jest mój gust - więc pokazałam mu kilka egzemplarzy .. i wiecie co najlepsze? aż zdziwił się, że lubię takie, małe, klasyczne z jednym białym oczkiem To od razu sobie pomyślałam - kurczę, a co by było gdybym nie wspomniała o pierścionku aż zdziwiło mnie, że tyle się znamy, a nie wiedział, że nie lubię wielkich błyskotek ale ta rozmowa przebiegała bardzo delikatnie z mojej strony. I obiecałam sobie, że już z moich ust nigdy pierwsze słowo nie wyjdzie 'ŚLUB'. Ufam sobie.. jestem twarda ![]() wsjo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

nie tylko takie ogloszenia widzialam
jak to nie chodzicie na wybory?!
a narzekać jak to w Polsce jest źle i nie ma pacy i mieszkania drogie to jest komu! a jak trzeba ruszyć tyłek i próbować coś zmienić to nie?! wstyd! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja jestem po 2dniowych konferencjach na skypie z M., jego mama i moja mama, i po tych dyskusjach ustalilismy w koncu date
no to wpisuje na first side 
i jeszcze w dodatku nie mam kiedy sie wykurowac, nawet dzisiaj w wolny dzien sobie nie pospalam bo na 10 jade na woskowanie sama, a zeby tam dojechac to musze prawie 1,5 godziny wczesniej z domu wyjsc
zawsze z mama jezdzilam, a ona dzisiaj nie moze 

jeden jajnik po prostu wolniej pracuje i dlatego jeden miesiac jest normalnie, a drugi nie .. ja mialam nawet ponad 40 dniowe cykle i tez panikowalam, ale teraz to juz normalka