|
|
#631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
właśnie o to chodzi. jak nawalony typ wjeżdża pod koła niszczy moje życie, bo to ja jestem kierowcą samochodu. ale że on wjechał pod moje koła bo był na bance to co z tego? nie powinni tego łagodzić tylko właśnie jeszcze zaostrzyć. Cytat:
jeśli chodzi o leki to jest wyraźne zalecenie po których nie można prowadzić, bo jego zażywanie obniża koncentrację więc co w tym dziwnego? chodzi Ci o to że za coś takiego nie zostanie zabrane prawko czy co? a z płynem do ust to wydaje mi się śmieszne. trzeba by było to przetestować, ale wątpię żeby wyszło ponad 0,2promila jesli sobie przepłukasz usta Cytat:
dlatego z Tobą dyskusje o polityce są nudne 2. prawda? mnie też ale to wynika z tego, że tacy ludzie ponownie na niego zagłosowali bo nie mieli na niego, a głosowanie wg założenia "wybieram mniejsze zło" jest zmarnowaniem swojego głosu, bo tylko można sobie i innym zrobić krzywdę dlatego też ja na głosowaniu nie byłam. 3. i to jest kolejna bzdura dzięki której Pawlak jest jedynym człowiekiem, a PSL jedyną partią, która od 20lat zawsze, ale to zawsze jest w parlamencie 4. aj też chcę stwarza ![]() ![]() ![]() odpisałaś ale tak się zaangażowałam w dyskusję że jeszcze nie czytałam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
No to jest właśnie smutne - ile osób w Polsce odróżnia homoseksualizm od pedofilii? Albo zna różnicę między transseksualnością a transwestytyzmen? Wszystko jest wrzucane do jednego worka podpisanego zboki :/
A propos alkoholu to we krwi raczej nie wyjdzie (chodzi mi o płyn, syrop czy opisany przez Blair batonik) ale w wydechu tak Prawka chyba nie zabierają ale zawieszają czy jakoś tak ![]() Bedę się tym dokładniej interesować jak już ujeżdżę mojego fordzika A za jazdę po pijaku na rowerze na pewno zabierają prawko? Chyba tylko jednośladów przez jakiś czas nie można prowadzić (głowy nie dam, ale w dwóch przypadkach u znajomych tak właśnie było). gg, na prv leci mój nr bo zaraz zmykam z netu |
|
|
|
#633 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - 0,2 promila to rozsądny próg, wykluczający stan po spożyciu jabłek lub odświeżacza oddechu
|
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym odcinku sprawdzali alkomatem na dmuchanko ![]() ![]() Ja to nawet na drugi dzień po piciu mam opory wsiąść za kierownicę Bo przecież w Polsce to im wolno wszystko 1. Menda! 2. Też menda, jak mogłaś nie iść, blisko masz 3. No i nikt tego nie zmieni, będą trzęśli tyłkami bo się PSL wycofa z koalicji. Chore. 4. Przyjdź do mnie w czwartek, zrobię Ci tonik, tydzień trzeba smarować przed pierwszym peelingiem, więc w piątek za tydzień przyjdziesz i będziemy peeling robić Cytat:
Jestem tolerancyjna, ale do czasu jak się mnie nie zmusza do akceptacji Mam wielu znajomych homo i mam talent do rozpoznawania Co nie zmienia faktu że nie zagłosowałabym na tę osobę która z listy Palikota startowała pierwsza, bo uważam że nie będzie się zajmowała polityką, a przepychaniem ustaw dot. orientacji, tolerancji, itd., zamiast poważniejszych spraw i problemów, które teraz mamy. Już nie wspomnę o tym że finansowanie zabiegu zmiany płci przez nfz to dla mnie poroniony pomysł A - i jestem przeciwniczką adopcji ![]() Jak chcesz się 'rozjeździć' to po całym Krakowie sobie jeździj w nocy - mały ruch i fajnie się jeździ Ja jak się przeprowadziłam do siebie to właśnie w nocy wyjeżdżałam na miasto i sobie objeżdżałam większą część tak ćwiczeniowo Aaaaaa i jeszcze pytanie - czy po peelingu też mam tonik stosować, żeby móc kolejny peeling zrobić? Czy jeśli przejdę na same peelingi, to nie trzeba toniku?
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-10-10 o 15:58 |
||
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EE, no nie, to tak jakby gwałty zalegalizować... Robiłam dwa-trzy dni przerwy i znów do toniku - ale już raczej dla podtrzymania efektu niż przyzwyczajania cery. gg, to migdał zbiorowy?? |
|
|
|
|
#637 |
|
Nie depcze krokusów
|
A dyskusja nie toczy się odnośnie planów wprowadzenia odebrania w takiej sytuacji prawka przez jakichś tam polityków?
Pogubiłam się, wolałam już abstrakcyjną dyskusję o imionach dla dzieci
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak pisałam wcześniej to właśnie się boję że pójdzie jak w Holandii, gdzie pedofile normalnie stowarzyszenia mają, partie mogą zakładać (chociaż z niskim poparciem), no i są normalnie w telewizji... Mi na razie schodzi i się złuszcza, więc tonik odstawiłam, na wieczór smaruję kremem złuszczającym (z glikolem), więc do kwasów i tak przyzwyczajenie będzie ![]() Szyrek, to albo Ty nawiedzisz nas, albo my z gg nawiedzimy Ciebie Migdał party Myślałam że masz prawko i chcesz doćwiczyć Ja koleżankę uczyłam przed jej egzaminem na placu awf'u, ruszania pod górkę, cofania, parkowania itd. ale na miasto nie wyjeżdżałyśmy
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zjadłam łososia, na którego miałam taką ochotę |
||
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym uważam, że dzięki dyskusjom z osobą która ma inny pogląd staję się mądrzejsza![]() 2. no blisko to ja nie miałam bo jakieś 180km no więc co? idąc drogą selekcji zostaje Palikot, o którym się wypowiedziałam albo mniej znacząca partia na którą nie było sensu głosować. Jedyną osobą bliską mi politycznie to JKM ale co z tego jak go w sposób koncertowy zablokowali?3. i chociażby to świadczy że są koledzy i koleżki, że są ważni i ważniejsi a światem rządzą układy. tak jak 4lata temu Tusk z Pawlakiem handlowali polską sceną polityczną tak będzie i teraz. a krus jak istnieje tak istnieć będzie dopóki rządzącym będzie potrzebny Waldi. 4. nie wiem czy dam radę bo mój przyjaciel chyba przyjedzie 5. adopcji? dlaczego? aaaaaaa! w sensie że adopcji przez homoseksualistów? bo to rozumiem. czy w ogóle? bo tego nie rozumiem. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
z praktyki wiem, że wlepiają mandat, ale trzeba by było sprawdzić przepisy bo wiadomo co policjant to inna decyzja. a ja lubię takie dyskusje bo w końcu jest ciekawie ![]() a imiona dzieci są dla mnie tak abstrakcyjne, że wolę politykę ale podoba mi się Tomek
||
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Też najchętniej głos oddałabym na Korwina, ale tym razem glosowałam przeciwko PO 3. A w 1993 r. Tusk mówił, że z Pawlakiem w koalicję nigdy nie wejdzie ![]() 4. Bó? Ja po czwartku pewnie dopiero w niedzielę będę, w piątek dyżur, - w sobotę mamy 2 imprezy, na 100 ludziów 5. W sensie adopcji przez homoseksualistów
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Copyraptor
|
Dzień dobry! Widzę, że szykują nam się wątkowe dzieci
dobrze, dobrze, będę miała komu ciasteczka i drożdżówki piec, Babcia Cholerka gotowa do akcji! Zobaczcie, co dostałam dziś urodzinowo od Pandy http://i17.photobucket.com/albums/b8...bluza21of1.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b8...obluza1of1.jpg A oprócz tego jestem przeziębiona jak jasny gwint, pogoda mnie zabija i wciąż zapominam na którą godzinę mam zajęcia. Muszę się ogarnąć i to prędko |
|
|
|
#643 |
|
Nie depcze krokusów
|
Babciu Cholerko, czy obchodzisz dzisiaj urodziny?
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezent boski Sto lat
Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2011-10-10 o 16:27 |
|
|
|
|
#645 |
|
Copyraptor
|
Uwielbiam mleko, uwielbiam masło, uwielbiam miód, uwielbiam czosnek. Połączenie wszystkiego działa na mnie megaodrzucająco
![]() Wnusiu Mallo, na to wygląda. Moim starym kościom przybył kolejny rok, a ja wciąż nic nie osiągnęłam więc trochę się z tym kryję
|
|
|
|
#646 | |||||
|
Zadomowienie
|
Mnie się przypomina reklama Łowicza: coś tam.. "..weki. Pyszne jak domowe"
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"dialog dwóch osób" też, jak się dowiedziałam na wykładzie z językoznawstwa bo dialog - dwie osoby, polilog - więcej ![]() u mnie bywają "kapcie", tudzież "chapcie" ![]() Cytat:
![]() ja mam mamę i rodzinę z tej strony z Krakowa i okolic.. ![]() EDIT: Cholerka sto lat! Dziewczyny, co do polityki - ja się kompletnie nie orientuję, no może minimalnie, ale np kogo byście wolały, jeśli nie Tuska? Bo na chwilę obecną, wydaje mi się, że PO to najmniejsze zło w tym kraju? Ciekawa jestem waszych opinii Sama nie głosowałam w tym roku, nie byłam w miejscu zamieszkania, ani też nie wiedziałabym na kogo.
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2011-10-10 o 17:03 |
|||||
|
|
|
#647 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerna Babciu, życzę Ci zatem braku problemów z rejestracją i liczę na imprezę-parapetówkę-sesję, cokolwiek, byle z Tobą i duszeniem kota
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ma sprzyjac zwiekszeniu obrotu na rynku nieruchomosci. Wplywy podatkowe i te sprawy
![]() Ja nie bronie podatku katastralnego, staram sie tylko dojrzec jego wady i zalety ![]() Wyzsze stawki beda obowizywac dla nieruchomosci przemyslowych, handlowych itp. Obstawiam, ze podzial bedzie podobny jak w przypadku uzytkowania wieczystego-mieszkaniowka ma jedna z najnizszych stawek ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Taniej maki i cukru tez...
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie w Krakowie mogę znaleść koperty POKA POKA?
|
|
|
|
#650 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Za Stasiem obstawał mąż, ja za Wojtkiem, ale mi sie kojarzy tylko z wołaniem: Stachuuu... wiec byłby Antek. Ale pogodziła nas Helena ![]() Cytat:
na pewno w Prowincji albo Nowej Prowincji, nie wiem która już nie działa. |
|||
|
|
|
#651 |
|
Copyraptor
|
Dziękujęęę
Nad jakąś imprezą faktycznie by można pomyśleć Gotowanie, wino, kobiety, jedzenie, ploty i śpiew (jeżeli będzie wystarczająco dużo wina)?
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, gratuluję!
![]() U mnie w pracy też dzisiaj koleżanka pochwaliła się, że jest w ciąży ![]() Co do imion dla dzieci, ja chciałabym dla dziewczynki Lilia (Malla, Nel też jest śliczne ), a dla chłopca Igor.
|
#653 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Pomysł wydaje się sprawiedliwy, ale mało realny do spełnienia... Te wyceny... Pierwsze słyszę... Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Pana JKM, to w życiu nie oddałabym głosu na kogoś, to uważa że kobiety nie powinny się zajmować polityką, bo to jak posyłanie dziecka niepełnosprawnego do normalnej szkoły
Niby spec od wszystkiego, a spec od niczego, do tego istniejący chyba tylko głównie dzięki obrażaniu - kobiet i homoseksualistów. Tyle lat startować w wyborach i nie znać się na regulacjach prawnych dotyczących tej kwestii?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-10-10 o 18:38 |
|
|
|
#655 | |||||
|
Pani Buka
|
o matko, polityka
to ja może pocytuję inne fragmenty... Cytat:
witaj! cieszę się, że się układa to prawda. ja też jestem zwolenniczką bardziej tradycyjnych imion. podoba mi się Magdalena, Julia, Natalia, Ewa, Joanna... a z męskich nie wiem, ale też raczej zwyczajnie ![]() Cytat:
Ale Kajetan czy Tymoteusz całkiem ładne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#656 |
|
Nie depcze krokusów
|
Panda to Cię musi jednak kochać musi
|
|
#657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super, że się pokazałaś
Gratulacje Maluszka Mam nadzieję, że wszystko się już dobrze ułożyło i tak dalej układać się będzie, dużo sił i dobrego samopoczucia szczególnie teraz życzę ![]() Cytat:
Hania też bardzo ładnie ![]() Cytat:
Ale przyjaciółka znajomych nazwała syna Makary i zdrobniają: Makaronek Cytat:
Do dzieła zatem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie musi bo kocha ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem za. Lubię gotować w kupie, zawsze z siostrami gotowałyśmy, co prawda chyba umiem pichcić ale chętnie się dołączę w razie możliwości. |
|
|
|
|
#659 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cholerka, najlepszego
![]() Sama chciałabym taki prezent na urodziny, bo by mi się mordka ucieszyła chociaż. No cóż,z rozczarowaniami poczekamy do grudnia, chociaż ostatnio dostłam... magiczną różdżkę
|
#660 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem beznadziejna
nie potrafię sobie kupić butówi jeszcze koniec z zakupami ciuchów przez internet- marynarka za duża a spodenki za małe na plus jest tylko to, że kupiłam w zamian za za dużą marynarkę już dobrą. i to czerwoną ![]() Szyrku- dziękuję za spotkanie i zupkę- była przepyszna koniecznie jeszcze musimy się spotkać na pogawędkę, bo bardzo miło mi się z Tobą rozmawiało![]() Cytat:
2. jakoś się musimy zgrać czekam na termin audiencji![]() Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego i napiękniejszego pandziątka ![]() bluza mnie powaliła! po takim prezencie stwierdzam, że Panda musi być super a na 2gim zdjęciu wyszłaś śliczniei dużo zdrówka ![]() Cytat:
a humanistka jestem![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. jeśli w myśleniu Polaków nie zmieni się podejście "wybiorę mniejsze zło" to nigdy w tym kraju nie będzie dobrze. brak reakcji ze strony obywateli tzn. nieoddanie głosu jest najlepszym sposobem na sprzeciw. tylko tak, my obywatele możemy w widoczny sposób zaprotestować przeciwko tym ludziom którzy nie walczą o nas, ale o swoje koryto. 2. w zasadzie to co najważniejsze- powinno się tych wszystkich polityków spakować i wystrzelić w kosmos, a ich miejsce powinni zająć nowi, młodzi ludzie. co prawda nie wierzę, że nowi nie będą mieli w głowie tylko dopchania się do koryta i rozkradzenia co się tylko da, ale dopóki będą u władzy ludzie, którzy swoje korzenie mają w starym układzie i znajomości, zobowiązania i koleżków gdzie się tylko da to nic się nie ruszy. ja nie glosowałam bo to był właśnie mój sprzeciw, bo nie chciałam wybierać na zasadzie eliminacji. Cytat:
właśnie czymś tą dziurę trzeba łatać:/ 2. a co to?: ![]() Cytat:
Cytat:
ma bardzo szowinistyczne teksty, ale mimo wszystko mnie to od niego nie odstrasza, bo od 20lat mówi to samo, wytyka błędy i pokazuje w prosty i racjonalny sposób jak można je naprawić. jako jedyny polityk nie boi się mówić wprost o tym co się w Polsce dzieje. i za to go cenię. poza tym swój program wyborczy opiera nie na frazesach, a na bardzo konkretnych sprawach. a z homoseksualistami ma rację i ktoś powinien w końcu otwarcie o tym mówić a nie prowadzić tylko politykę wielkiej miłości. niech sypiają z kim chcą, ale niech nie wymagają adopcji i jakiś chorych przywilejów. Cytat:
![]() Makaronek
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Bo przecież w Polsce to im wolno wszystko
Ja jak się przeprowadziłam do siebie to właśnie w nocy wyjeżdżałam na miasto i sobie objeżdżałam większą część tak ćwiczeniowo
dla Ineso że Cię namówiła
no więc co? idąc drogą selekcji zostaje Palikot, o którym się wypowiedziałam albo mniej znacząca partia na którą nie było sensu głosować. Jedyną osobą bliską mi politycznie to JKM ale co z tego jak go w sposób koncertowy zablokowali?
Ja po czwartku pewnie dopiero w niedzielę będę, w piątek dyżur, - w sobotę mamy 2 imprezy, na 100 ludziów

nie potrafię sobie kupić butów