Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 17:29   #4711
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Goldika, może warto się zastanowic czy to przyjaciółki? Moim zdaniem są zazdrosne i niedojrzałe.
Moje przyjaciółki i koleżanki wykazuja wielka troske o mnie i moja dzidzie. jak organizuja gdzies spotkanie, to tylko w miejscu przyjaznym kobietom w ciąży. Caly czas dopytują, czy czegoś mi potrzeba czy w czymś pomóc. I pytaja, czy jak juz bedzie dzidzia to czy pozwolę im od czasu do czasu na zajmowanie się nią One same chcą miec dzieci, ale albo nie mają jeszcze na tyle odwgi (instynktu), albo nie mają TZ-ow.
No i w związku z tym, że moje dziecię bedzie pierwsze w naszym kręgu znajomych, nikt nie ukrywa, że będzie mega rozpieszczone i pewnie przez to trochę zepsute

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Jesli chodzi o wczesne macierzyństwo, to ja uważam , że jest jak najbardziej OK. Wyobraź sobie twoje koleżanki w wieku 30 lat, będą sie bały, że nie zajdą, a jak już zajdą, że będą komplikacje, no i co z praca/ karierą, a później jeszcze wychowanie. A Ty w tym czasie bedziesz juz miała prawie odchowane dziecko, bedziesz rzokrecala swoja kariere itp.

Jak teraz patrze na koleżanki, ktore wczesnie zostały mamami (niestety przez wpadki) to im trochę zazdroszczę, sa w moim wieku, a już mają duże dzieci, które mogą same zostawić w domu i iść sobie na spotkanie z koleżankami, do kosmetyczki, realizować sie na uczelni, w pracy itp.

Ja się zasanawiam, czy krótko po pierwszym dziecku nie zacząć starań o drugą dzidzie i już , nie wychodzic z pieluch.

darussia, a najgorzej bedzie jak sie dołozysz, a Twoja bratowa powie, że prezent dla mamusi od niej, a o Twojej częśći nawet nie wspomni.... niestety znam takie przypadki.

Kup tesciowej kwiatka i bombonierę, żeby nie wyjść na chama i prostaka i tyle. Niech zrozumie, że tylko na tyle zasłużyła a może nawet na to nie zasłużyła...
wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na wczesne zostanie rodzicami. Bo jak bedziemy miec po 35lat to nasze dzieci beda mogly same w domu zostawac.
Moi rodzice maja teraz po 40/41 lat, ja juz jestem dorosla a oni maja druga mlodosc! Mama szaleje z kolezankami, fitness, wyjazdy... zupelnie jej nie poznaje ojciec to samo.
Zazdroszcze i chce tak samo!

Darusia takze uwazam, ze kup bombonierke i kwiatka. Nie dokladaj sie do prezentu

mszpilko gratuluje zakupow
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:30   #4712
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Dziewczyny czy wy tez jesteście teraz śpiące ??
Ja to dosłownie mam jak na początku masakra.
Wogóle to jadła bym i spała

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:32   #4713
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

PRZEOKROPNIE ŚPIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ĄĄĄĄĄĄĄĄĄCE!!!!!!!!

ja padam
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:34   #4714
goldika
Zakorzenienie

no ja jestem po wizycie i troche mi szczeka opadla
bo gin bral ode mnie wymaz... a potem mi wsadzil palce wiadomo gdzieeee.... zrobil wielkie oczy i mowi:
maly juz zszedl bardzo nisko

i dowiedzialam sie, ze moge urodzic za 2-3tygodnie... bo raczej urodze wczesniej niz w terminie. Nastepna wizyta za 2,5tyg o ile nie urodze w tym czasie.

W piatek mam przyjsc po wyniki wymazu i zrobi mi poza kolejka usg do szpitala
Stary 2011-10-10, 17:36   #4715
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do was prośbę wejdzcie do klubiku i powiedzcie mi czy Mi brzuszek urósł czy opadł , bo ja niewiem

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-10, 17:37   #4716
milagrosa
Raczkowanie

taaak jeść spać i siku

goldika no to super!! też tak chcę usłyszeć w środę

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011

Edytowane przez milagrosa
Czas edycji: 2011-10-10 o 17:39
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 17:38   #4717
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
bo gin bral ode mnie wymaz... a potem mi wsadzil palce wiadomo gdzieeee.... zrobil wielkie oczy i mowi:

i dowiedzialam sie, ze moge urodzic za 2-3tygodnie... bo raczej urodze wczesniej niz w terminie. Nastepna wizyta za 2,5tyg o ile nie urodze w tym czasie.

Mi też tak ginekolog mówił i położna i co 2 tyg opóźnienia i do tego wywoływanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 17:44   #4718
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:

Goldika to super

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-10, 17:48   #4719
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

super w sumie to już 36 tydzień u ciebie. Zobaczymy co mi powie w następny poniedziałek

zobaczcie tą aukcję opłaca się bardzo je kupić ja kupię 2 szt http://allegro.pl/butelka-avent-125-...846006435.html

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-10-10 o 17:54
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:06   #4720
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
super w sumie to już 36 tydzień u ciebie. Zobaczymy co mi powie w następny poniedziałek

zobaczcie tą aukcję opłaca się bardzo je kupić ja kupię 2 szt http://allegro.pl/butelka-avent-125-...846006435.html

Warto kupić.
Ja juz mam 3 buteleczki więc wiecej nie kupuje mam 2 150ml i jedną większa. Mam nadzieje że do 6 miesiaca życia nie będą mi potrzebne

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-10, 18:13   #4721
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Wróciłam

I tak po pierwsze nie mam żadnych skurczy albo są małe mam cały wypis ale nie kumam z tego prawie nic a położna też nie była rozmowna leżałam pod aparaturą godzinę i nic się nie działo mała miała puls prawie cały czas 150.
W środę mam się zgłosić na 8 rano dadzą mi żel dopochwowy jakiś na rozwarcie szyjki (i chyba skurcze ale nie wiem) i mam wrócić do domu, na 6 godz i wrócić do szpitala tam mnie zbadają i jak się nic nie ruszy to znowu mi to zaaplikują nie wiem ile razy będę tak jeździć
No ale jest jeden plus nie muszę jutro na siłę zakładać wątku mogę w każdej chwili w środę
Aniu dobrze, że dobre wieści, myslę że najpóźniej w czwartek bedziesz miała swoja niunię w rękach

Cytat:

Dziewczyny a wszystkie dzieci wchodza w pampki rozmiar 1?
bo ja mam 5paczek 2, i tak mysle ze moze czas kupic jedna 1?
Ja z pampkami to zawsze robiłam tak, że zmieniałam na rozmiar większe na 1 kilogram przed przekroczeniem rozmiaru napisanym na opakowaniu, czyli jak 1 są od 2 - 5 to jak Julia miała 4 to zaczynałam kupować 2. Bo zawsze wydawało mi się, że lepiej, żeby jej trochę wisiały niż żeby tak ścisle do pupki dociskały bo raczej kompres z siusków nawet kilku minutowy to raczej nie jest wskazany przy takiej delikatnej skórce

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
hehe ja miałam do tej pory zazwyczaj podkolanówki i sama swojego widoku w podkolanówkach samych nie znoszę, więc ściągałam
Ja zawsze na podkolanówki mówię antygwałtki amój TZ - masz rację

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość

mnie się kiedyś tak chciało sikać ze zapomniałam ściągnąć majciochy do sikania!! było sikanie z filtrowaniem
: hahaha:

Cytat:

Gora Ty zawsze robisz mi smaka jakims ciastem
podzielisz sie przepisem na 3bita? Chyba w weekend zrobie bo mamy z Tz ochote na mega slodkie ciasto wlasnie
Ja robię takiego 3BITa nie pieczonego.

Herbatniki przekładam karmelem, znów herbatniki, przekładam kremem karpatkowym, znów herbatniki na nie cieniutką warstwę kremu tak aby aby i na to pokruszone, mrożone maliny i do lodówki najlepiej na całą noc

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
A co do malutkiej to moze czekala po prostu na 12.10.2011, fajna data w sumie

Moje urodzinki

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
a dla rocznego dziecka rajtki 80-86 będą dobre czy za małe?
p.s. wcześnie się pytam, wiem
Powinny być dobre, zalezy od dziecka

Aniu proszę dopisz mi - córeczka Lena, wózek Maxi Cosi Mura3

A jeszcze się pochwalę, ze pokazał mi się pierwszy rozstęp, tylko jakoś tak dziwnie. ja myślałam, ze rozstępy się robia pionowe a on jest poziomy na jakies 3 cm bliziutko blizny powyrostkowej - rownolegle do niej się zrobił, tuz nad nią

Edytowane przez agulan82
Czas edycji: 2011-10-10 o 18:22
agulan82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 18:17   #4722
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie tez sie gapia szczegolnie na uczelni. Ale odpowiadam im radosnym usmiechem

Ok ja zmykam do ginka. Prosze o kciuki zeby maly mial sie jak najlepiej i zebym zawalu nie dostala jak wejde na wage
A ja ci powiem, ze sie na uczelni spotkalam tylko z pozytywnymi opiniami na temat ciazy, nie uslyszalam od nikogo niczego przykrego, zreszta, nawet jesli by sie komus nie podobalo, to w sumie co mnie to, moje zycie, moje dziecko, imprezki itd nigdy mnie zbytnio nie interesowaly.

owieczko fajny brzucho i pepek masz jak normalny czlowiek ja juz zapomnialam jak to jest, jak antenka nie wystaje

basiula gratuluje udanej wizyty ja to sie chyba dowiem ile maly wazy jak sie urodzi

goldi prosze jakie wiesci to pewnie mnie wyprzedzisz a ladnie to tak sie w kolejke kolezankom na forum wbijac?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:23   #4723
mol_aa
Zadomowienie

Nie bylo mnie 5 h , a tu tyle do nadrobienia
Bylismy u gina, wszystko jest dobrze, ginka zrobila mi wymaz na paciora maly rosnie, rozpycha sie z kazdej strony.
I tak jak Goldi mialam badanie na samolocie i tez ginka stwierdzila, ze maly siedzi bardzo nisko, ale narazie jest wszystko szczelnie zamkniete

Tz byl dzisiaj po reszte wyprawki, oczywiscie kupil wszystko z listy, ale mialam na niego focha za to, ze wybral posciel taka a nie inna a po 2 godzinach juz ta posciel zaczela mi sie podobac, masakra jakas z humorami w ciazy

Goldika poryczalam sie ze smiechu, w skarpetkach czy bez??? I od razu przypomniala mi sie sytuacja u ginki z lipca lub sierpnia, bylam w balerinach, ale mialam specjalne skarpetki, których nie bylo widac, dopiero jak sciagnelam buty to Ginka wpadla w smiech i tylko zapytala sie, kto mi je tak poobgryzal
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:24   #4724
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć dziewczyny,
Podczytuję Was ale nie mam sił pisać. Coś mnie przeziębienie dorwało i nie chce puścić

Śliczne macie dziewczyny brzuszki i kąciki dla maleństw. Ja się zastanawiam, kiedy ja wszystko skompletuję Przez to przeziębienie nic nie zrobiłam w weekend. Nie mam dla siebie w sumie nic oprócz majtek siateczkowych. Jutro chyba zakupię wszystko na allegro, oprócz staników. To chcę ze sklepu po wcześniejszej przymiarce.

Aniu ... kochana ... już niedługo i będziesz mieć swoją księżniczkę

Biedna ja_dalia ... mam nadzieję, że to tylko chwilowe. Ostatnio miała tyle stresów przez tż

Goldika ... jakie informacje ... super Ważne że maluszek będzie zdrowy i donoszony, a mamusia nie będzie miała stresów związanych z oczekiwaniem

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:28   #4725
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli jeszcze chcecie żebym wprowadziła poprawki w liście piszcie
To ja poprosze o wpisanie wózka: X lander XQ, imienia nadal nie mamy

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:29   #4726
mol_aa
Zadomowienie

Goldika szkoda gadac na takie kolezanki, moja "przyjaciolka" ostatnio wypalila, ze w pieluchy bawic sie nie bedzie, bo ona jest kobieta sukcesu.
Chyba przemyslala co powiedziala i po dwoch dniach przyszla z czekoladkami w ramach przeprosin, bo stwierdzila, ze jest jej przykro - nikogo nie ma i tez by chciala miec dzidziusia i przez to tak glupio gada
Stary 2011-10-10, 18:30   #4727
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
PRZEOKROPNIE ŚPIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ĄĄĄĄĄĄĄĄĄCE!!!!!!!!

ja padam
ja teeeeż śpiąca : ziewam: spię 14godz na dzień!

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:32   #4728
goldika
Zakorzenienie

agulan tez brzmi apetycznie chociaz po dzisiejszym wazeniu nie powinnam nawet patrzec na slodycze w 3,5tyg 4kg przytylam

Dziewczyny tak jak Ania pisze... gin moze jedno mowic, a maly moze drugie robic

Muffinko szczerze to wolalabym sie nie pchac przed Ciebie mam jeszcze kilka rzezcy do zaliczenia na uczelni i srednio pasuje mi rodzenie za 2-3tygodnie

Mola gratuluje udanej wizyty
Stary 2011-10-10, 18:33   #4729
mol_aa
Zadomowienie

Dziewczyny podoba Wam sie ta pościel z tygryskiem???

http://allegro.pl/kubus-disney-posci...845988803.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 18:36   #4730
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
U nas tez tak, ja sie przypina tylko do tej czesci budki ktora oslania dzidzie.

aniu ja poprosze o zmiane wozka na x-landera xq. Dzieki
(Hmmm.... a ja nie wiem jak przyczepic do budki :/ bo w tej moskitierze jest zamek, a nie pasuje nigdzie... mogłabys jakąś fotkę zrobić swojego wózia z moskitierą? Jesli to nie problem )

Już nie trzeba!!!! W końcu skumałam gdzie ten zamek się wpina <radocha> kurka, a w 3 osoby się główkowaliśmy

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-10-10 o 19:08
Stary 2011-10-10, 18:39   #4731
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Goldika szkoda gadac na takie kolezanki, moja "przyjaciolka" ostatnio wypalila, ze w pieluchy bawic sie nie bedzie, bo ona jest kobieta sukcesu.
Chyba przemyslala co powiedziala i po dwoch dniach przyszla z czekoladkami w ramach przeprosin, bo stwierdzila, ze jest jej przykro - nikogo nie ma i tez by chciala miec dzidziusia i przez to tak glupio gada
ja wlasnie przeczytalam wiadomosc od tej kumpeli i nagle stwierdzila, ze to cudownie miec dziecko... wiec tak jak pisalam ona ma chyba rozdwojenie jazni
ludziom dzieci kojarza sie wlasnie tylko z pieluchami... a przeciez sa przyjemniejsze aspekty macierzynstwa

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Dziewczyny podoba Wam sie ta pościel z tygryskiem???

http://allegro.pl/kubus-disney-posci...845988803.html
bardziej podobaja mi sie z Kubisiem chociaz jestem zwolenniczka Tygryska
Stary 2011-10-10, 18:42   #4732
mol_aa
Zadomowienie

Goldika tak gadaja ludzie, którzy zazdroszcza. Dzieciaczki to fajna sprawa, kolezanka z grupy od promotora jak sie dowiedziala, ze jestem w ciazy to od razu dodala, ze ona to sie chyba nigdy nie zdecyduje na "bachora", a po obronie rozryczala siie, bo sie okazalo, ze jest bezplodna
Stary 2011-10-10, 18:47   #4733
__Fallen Angel__
Zadomowienie

dzięki za odpowiedź w sprawie pokrzywy

ja byłam dziś na wizycie u ginekologa. W trakcie badania gin powiedziała że wysokość dna macicy wskazuje na starszą ciąże niż wg ostatniej miesiączki.Dziwne bo do tej pory wszystko się zgadzało,wiek dziecka z usg był taki jak z daty miesiączki.mam iść na usg i sprawdzić jak to teraz wygląda.

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:50   #4734
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Warto kupić.
Ja juz mam 3 buteleczki więc wiecej nie kupuje mam 2 150ml i jedną większa. Mam nadzieje że do 6 miesiaca życia nie będą mi potrzebne
A ja mam 5 butelek: 1 mała aventu, Dr Browna-mała i duża i z NUKa mała i dużą a ja mam nadzieję, że piersią pokarmię, ale na zmianę z butlą

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-10-10, 18:53   #4735
ania21_21
Zadomowienie

Tincia, agulan poprawione dopisane

Dzięki dziewczyny za współpracę jakby coś piszcie jeszcze
Stary 2011-10-10, 18:56   #4736
basiula19
Zadomowienie

Elu bo ja wiem czy duży lekarz mówił, że tyle powinien ważyć teraz a jak patrze na wage córy Ani to widze, że jest mniejszy nawet.....powiedział jeszcze, że ilość wód dobra przepływ też i łożysko niedojrzałe ale takie powinno być.....ja myślała, że powinno troche sie postarzeć ale ja sie nie znam......wypisał mi juz skierowanie do szpitala na poród badań niemam już żadnych robić i 04.11.2011 przyjść na wizyte jak sie mały nie urodzi do tego czasu........

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:57   #4737
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy tez jesteście teraz śpiące ??
Ja to dosłownie mam jak na początku masakra.
Wogóle to jadła bym i spała
ja tam nawet moge nie jeść po słodkim mi niedobrze...
ale spać.......

Cytat:
wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na wczesne zostanie rodzicami. Bo jak bedziemy miec po 35lat to nasze dzieci beda mogly same w domu zostawac.
Moi rodzice maja teraz po 40/41 lat, ja juz jestem dorosla a oni maja druga mlodosc! Mama szaleje z kolezankami, fitness, wyjazdy... zupelnie jej nie poznaje ojciec to samo.
Zazdroszcze i chce tak samo!

Darusia takze uwazam, ze kup bombonierke i kwiatka. Nie dokladaj sie do prezentu

mszpilko gratuluje zakupow
dziękuję
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 18:58   #4738
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
Ja robię takiego 3BITa nie pieczonego.

Herbatniki przekładam karmelem, znów herbatniki, przekładam kremem karpatkowym, znów herbatniki na nie cieniutką warstwę kremu tak aby aby i na to pokruszone, mrożone maliny i do lodówki najlepiej na całą noc
Ja podobnie: herbatniki-karmel, herbatniki-krem karpatkowy, herbatniki-bita śmietana, herbatniki mniam....

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-10-10, 19:03   #4739
muffinka90
Zakorzenienie

mol_aa mi sie podoba ta przedostatnia

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 19:09   #4740
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja podobnie: herbatniki-karmel, herbatniki-krem karpatkowy, herbatniki-bita śmietana, herbatniki mniam....
herbatniki a nie krakersy?
bo ponoc krakersy przelamuja slodkosc odrobina slonosci

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Dziewczyny lece poczytac notatki i spac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości