Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 22:35   #4771
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

rojku tak tak, dlatego pytam czy taka pepowinowa mozna wczesniej bo aniolina pisze ze sie wybierze....a ja sie nie zaglebialam nigdy w ten temat.
Ja jak najbardziej o normalnym pobieraniu pisalam, ze to wiem ze rok po porodzie.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 23:01   #4772
ggoraa
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Ja chodze co 4 tygodnie, wizyta 80 zl. Plus platne badania ( co 4 tygodnie krew i mocz), i platne usg. Nastepna wizyta 17-ego i to bedzie chyba juz ostatani.

Tak czy siak- nigdy wiecej prywatnie!

Ide spac,kolorowych.
Stary 2011-10-11, 06:17   #4773
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
no ja jestem po wizycie i troche mi szczeka opadla
bo gin bral ode mnie wymaz... a potem mi wsadzil palce wiadomo gdzieeee.... zrobil wielkie oczy i mowi:
maly juz zszedl bardzo nisko

i dowiedzialam sie, ze moge urodzic za 2-3tygodnie... bo raczej urodze wczesniej niz w terminie. Nastepna wizyta za 2,5tyg o ile nie urodze w tym czasie.

z reguły dzidzie są przekorne, więc kto wie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
zobaczcie tą aukcję opłaca się bardzo je kupić ja kupię 2 szt http://allegro.pl/butelka-avent-125-...846006435.html
cenowo super wychodzi, ja już mam zestaw TT, to sobie daruję na razie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Dziewczyny podoba Wam sie ta pościel z tygryskiem???

http://allegro.pl/kubus-disney-posci...845988803.html
śliczna (w szczególności ta w kratę)... ale jakoś bardziej ta z kubusiem w chmurki np.

Cytat:
Dzieciaczki to fajna sprawa, kolezanka z grupy od promotora jak sie dowiedziala, ze jestem w ciazy to od razu dodala, ze ona to sie chyba nigdy nie zdecyduje na "bachora", a po obronie rozryczala siie, bo sie okazalo, ze jest bezplodna

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
skoro dziewczyny nie widzicie zdjęcia to Wam tu wkleje ale bez twarzy
na pewno jest więszy, czy się opuścił? sama nei wiem, nie bardzo widaĆ na zdjeciu, sprawdzaj sobie z tymi palcami pod biustem

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość

weszłam dziś do sklepu gdzie była taka znajoma i jak mnie zobaczyła to powiedziała: O! jaki słoń! takie osoby sa chyba zdrowo chore na łeb - sorry ale musiałam się wyżyć
takiej babie to tylko odpowiedzieĆ:
" ja to przynajmniej w ciąży jestem" i się uśmiechnąĆ
ale ogólnie to taką wystrzeliĆ w kosmos

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Te kupony ze strony pampersa sa wane do konca roku, mozesz sobie wydrukowac i cierpliwie czekac, pieluszki w rozm. 1 i 2 musza sie jeszcze pokazac

Pochwale sie Wam, obcielam sobie paznokcie u nog, sama !
tak faktycznie od jutra pokażą się w promo w Realu
za obcięcie- kurcze i ja się musze wziąśĆ (w ramach ogarniania się forumowego ) bo później mogę rady nie daĆ

Cytat:

kupiłam dziś rajtuzki w Biedronce ze słonikiem - sa świetne, chyba najlepsze ze wszystkich które mam za 7,99
ja tyż na prezent dla kuzynki- uważam, ze są śliczne

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
własnie wróciłam z całodziennej "wycieczki" -melduje że łóżeczko zakupione i przewijak w ikei -padnieta jestem więc jutro nadrobie zaległości
gratuluję udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
rojku tak tak, dlatego pytam czy taka pepowinowa mozna wczesniej bo aniolina pisze ze sie wybierze....a ja sie nie zaglebialam nigdy w ten temat.
Ja jak najbardziej o normalnym pobieraniu pisalam, ze to wiem ze rok po porodzie.
pępowinową oddaje się tylko przy porodzie, bo później nie ma jak, bo pępowiny nie ma

a taką"zwykłą" rok po, tak jak napisałaŚ

wczoraj przyszły mi koszulki do karmienia kolejna rzecz do odchaczenia
dzisiaj jeszcze gorsza pogoda niż wczoraj, bo cały czas leje...
pisałyście o spaniu- d-o-k-ł-a-d-n-i-e ja tez bym spała i spała
no teraz nie śpię, ale to przez tżta bo wstaje b.rano do pracy i mnie budzi
aaaa a najlepiej jest jak jestem w sklepie/poczcie/tramwaju/autobusie i zacznę ziewaĆ i ziewaĆ i ziewaĆ, to wszyscy mnie przepuszczają- nagle zauważają mój brzucholek

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-11 o 06:22
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 06:25   #4774
truscafka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Dziś jestem rannym ptaszkiem, przespałam całą noc więc wstałam wcześniej...

od 2 dni malec rusza się troszke mniej - taka zmniejszona aktywność zawsze mnie przeraża

zaczęłam pisać tego posta ale w połowie usłyszałam ze tata wybiera się zawieźć mamę do pracy więc wskoczyłam z nim do autka i do przychodni, oddałam wymaz i pani pielęgniarka zrobila mi ten pierwszy zastrzyk na krzepliwość.... będę dostawała w udo bo gdzie indziej nie da się złapac skóry nawet na tym udzie ciężko.... wbijanie igiełki nie boli, później troszkę szczypie ale to pikuś

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 06:36   #4775
nikaa2
Wtajemniczenie

truscafka
mój dzidziuś też ma słabszą teraz aktywnoŚĆ- pewnie nie tylko nas ta pogoda dobija
p.s. masz zbyt gęsta krew, ze podają p/zakrzepowe zastrzyki? no i oczywiscie gratuluję pierwszego zastrzyku- teraz już z górki
Stary 2011-10-11, 06:50   #4776
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
ja też kupiłam, miałam wsiąść ze słonikiem ale rozmiaru nie było,wziełam z bałwankiemale zamierzam jeszcze kupić te ze słonikiem
kurcze dostałyście rajtki w jakimś małym rozmiarze? bo moja mama byla w biedrze i zostaly tylko 68/75 i wieksze. Wiec wziela mi 2pary tych na 68.
A chcialabym jeszcze upolowac takie 56/62

Myszeczko czy sie opuscil to nie wiem ale na pewno sporo urosl

Truscafko dzielna jestes! ja boje sie zastrzykow, w sensie, ze nie moge patrzec na wbijana igle. Bo bolec to nie boli przeciez sama bym sobie nigdy w zyciu nie zrobila
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 06:57   #4777
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Darusia krew pępowinowa to mi się wydaje jest pobierana przy porodzie. A Ty chyba piszesz o honorowym oddawaniu krwi, że tak napiszę "normalnej"
darusia, tak jak dziewczyny pisza krew pepowinowa mozna oddac tylko przy porodzie. Jesli ktos decyduje sie platnie taka krew dla siebie zachowac to to tez tylko mozna zrobic przy porodzie, pozniej juz nie.
Jak sie oddaje za darmo to ta krew jest w bazie ogolnokrajowej i kazdy moze z niej skorzystac.
Niestety takie darmowe oddawania bardzo zadko jest mozliwe w Polsce. Kobieta z banku krwi mowila, ze teraz dostali jakis grant na taki pobor i to jest na razie jednorazowa akcja, mowila tylko o warszawie i wroclawiu.
Moze kiedys panstwo zdecyduje sie w to zainwestowac,
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 07:02   #4778
mol_aa
Zadomowienie

Dzien dobry

Dziewczyny te, które juz sa spakowane do szpitala, mozecie napisac co pakowalyscie>??? Mamm takie dziwne przeczucie, ze czegos zapomnialam zamówic, a przydaloby sie spakowac

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Sozaa prosze mi sie nie wpychac w kolejke, bo nie chce byc przeterminowana
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:08   #4779
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry

Dziewczyny te, które juz sa spakowane do szpitala, mozecie napisac co pakowalyscie>??? Mamm takie dziwne przeczucie, ze czegos zapomnialam zamówic, a przydaloby sie spakowac

nie pomogę, bo ja jeszcze nie spakowana
właśnie kupiłam sobie fasolkę z motherhood i otulaczek bo kolecja 2010 jest przeceniona

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

molaa
a napisz co wzięłaś, taka lista mi się przyda a poza tym moze dziewczyny ją skorygują
Stary 2011-10-11, 07:11   #4780
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Sozaa prosze mi sie nie wpychac w kolejke, bo nie chce byc przeterminowana
mola ja wczoraj zaczelam sie pakowac i na razie moja torba zawiera:
2x podklady poporodowe absorgyn
2szt majek wielorazowych
7szt majtek jednorazowych
2x recznik
wkladki laktacyjne
2x stanik do karmienia
szczoteczka do zebow
bepanthen
szampon
gumki do wlosow i wsuwki
bialy jelen - mydlo w plynie
koszula do karmienia

brakuje mi:
2x woda niegazowana z dziubkiem
kapcie
klapki pod prysznic
koszula do porodu
jeszcze jedna koszula do karmienia
szczotka do wlosow

wiecej na razie nie pamietam bo z glowy jade

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
właśnie kupiłam sobie fasolkę z motherhood i otulaczek bo kolecja 2010 jest przeceniona
dasz linka do tych rzeczy?
ja wylicytowalam otulaczek za 10zl kilka dni temu, z wysylka wyszlo mnie 15
Stary 2011-10-11, 07:12   #4781
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie kupilas na stronie motherhood??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 07:14   #4782
nikaa2
Wtajemniczenie

no ja bym wzięła:
2 koszule
szlafrok
ręcznik kąpielowy
kapcioszki
pod prysznic buty
szare mydło
tantum rosa
parę wkłądek lakt.
ręczniki jednorazowe
3 butelki z dziubkiem z wodą min. niegazowaną
balsam do ust
szczoteczka do zeób+pasta
krem na brodawki- będę miała Lansinoh
gumki do włosów
krem dla mnie
karta ciąży
ubezpieczenie
dowód
wyniki ciążowe
skarpetki 3x
biustonosz do karmienia
podkłady poporodowe
ewentualnie skierowanie do szpitala

a dla dziecka
2 komplety ciuszków+łapki,skarpetki+ czapeczka
pare pieluszek 1xrazowych i tetrowych
krem dla dziecka
oliwka
mydełko

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-11 o 07:30
Stary 2011-10-11, 07:14   #4783
mol_aa
Zadomowienie

Moja mama jest kochana, na ta paskudna pogode przywiozla mi cieplutkie paczki i drozdzowki z serem.
Chetnie sie podziele, bo tyle tego przywiozla, ze pol druzyny pilkarskiej by sie wykarmilo
Stary 2011-10-11, 07:20   #4784
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie kupilas na stronie motherhood??

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Moja mama jest kochana, na ta paskudna pogode przywiozla mi cieplutkie paczki i drozdzowki z serem.
Chetnie sie podziele, bo tyle tego przywiozla, ze pol druzyny pilkarskiej by sie wykarmilo

aaaleee bym zjadła
faktycznie mamusia kochana

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:

dasz linka do tych rzeczy?
ja wylicytowalam otulaczek za 10zl kilka dni temu, z wysylka wyszlo mnie 15
to cena super, ja nie miałam szczęścia do licytowania a chcę już w następnym tygodniu skończyĆ etap wyprawki
http://motherhood.pl
no ja nowy za 29zł i fasolka za 49zł(u mnie w sklepie fasoli były po 80zł )
Stary 2011-10-11, 07:22   #4785
mol_aa
Zadomowienie

A wieczorem bede Wam marudzic, ze mam dodatkowe 3 kg na plusie
ale nie moge sie oprzec tym cieplym paczusiom

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Tz kupil wczoraj ocenisept (czy jakos tak) do pepka, czy któras z Was to uzywala dla maluszka??
Stary 2011-10-11, 07:23   #4786
ela3010
Zadomowienie

Cześć moje kochane.

Myszeczko mi się wydaje ze brzuch i urósł i opadł.

Truskafko takie teksty to tylko nieokrzesani i zazdrośni ludzie potrafią gadać, olej to.

Dziewczyny ja dziś w nocy przeżyłam horror, podobnie jak chyba Basiula niedawno. tyle co usnęłam około 23ciej i obudził mnie skurcz, narastający, mocny. Poszłam do wc, usiadłam na klopku i czekałam. Było tych skurczy około 5, jeden malał, 10s przerwy i znów narastał, a długie były przeokropnie, na dodatek miałam biegunkę i wymioty. Byłam tak słaba ze siedziałam na płytkach z głową opartą na ścianie i nie mogłam się podnieść!
Takie bóle to ja miałam godzinę przed wyparciem syna więc bardzo bardzo się bałam ze to już mi się zaczęło.
A nie byłam w stanie umyć się, ubrać, wogle wstać na nogi!!!
To miałam przedsmak porodu.

Póki co spokój.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:27   #4787
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
A wieczorem bede Wam marudzic, ze mam dodatkowe 3 kg na plusie
ale nie moge sie oprzec tym cieplym paczusiom
nie załuj sobie, bo potem karmienie- i wtedy wyrzeczenia
ja z tej okazji piję od wczoraj fante bo później wiadomo gazowanych napojów--> niet

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:

Tz kupil wczoraj ocenisept (czy jakos tak) do pepka, czy któras z Was to uzywala dla maluszka??
w sr położna mówiłą, żeby go używaĆ zamiast tego etanolu- i z tego co pamiętam to na kompres jałowy i przemywaĆ wokół pępuszka alno na patyczek do uszu z watką

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja dziś w nocy przeżyłam horror, podobnie jak chyba Basiula niedawno. tyle co usnęłam około 23ciej i obudził mnie skurcz, narastający, mocny. Poszłam do wc, usiadłam na klopku i czekałam. Było tych skurczy około 5, jeden malał, 10s przerwy i znów narastał, a długie były przeokropnie, na dodatek miałam biegunkę i wymioty. Byłam tak słaba ze siedziałam na płytkach z głową opartą na ścianie i nie mogłam się podnieść!
Takie bóle to ja miałam godzinę przed wyparciem syna więc bardzo bardzo się bałam ze to już mi się zaczęło.

Póki co spokój.
omg dobrze, ze przeszło. Czy to były przepowiadacze? no to ja podziękuję, postoję
Stary 2011-10-11, 07:31   #4788
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
nie załuj sobie, bo potem karmienie- i wtedy wyrzeczenia
ja z tej okazji piję od wczoraj fante bo później wiadomo gazowanych napojów--> niet
FANTA bede musiala tza wyslac, jak tylko wroci z pracy
Stary 2011-10-11, 07:36   #4789
sozaa
Rozeznanie

cześć Dziewczyny,

jakieś rady na bolący kręgosłup? Bo juz niewyrabiam, a tu jeszcze 6 tygodni zostało
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 07:39   #4790
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
kurcze dostałyście rajtki w jakimś małym rozmiarze? bo moja mama byla w biedrze i zostaly tylko 68/75 i wieksze. Wiec wziela mi 2pary tych na 68.
A chcialabym jeszcze upolowac takie 56/62

Myszeczko czy sie opuscil to nie wiem ale na pewno sporo urosl

Truscafko dzielna jestes! ja boje sie zastrzykow, w sensie, ze nie moge patrzec na wbijana igle. Bo bolec to nie boli przeciez sama bym sobie nigdy w zyciu nie zrobila

ja widziałam w biedrze tylko te 68/74 mniejszych nie było u nas... ale te rajtuzki są dość małe - rozciągliwe więc będą na długo ale tak jak się na nie patrzy to są małe

dzielna nie dzieeeelna - jak mus to mus

nikaaa - teraz z rana się troszkę pogimnastykował to jestem spokojniejsza
w badaniach wyszedł mi poziom d-dimerów 3 krotnie przekroczony co moze świadczyć o obecności zakrzepów we krwi, dlatego musze brać zastrzyki na rozrzedzenie.... ja juz wczesniej ( dokłądnie w okresie studiów licencjackich) miałam problemy z żyłami, ale oczywiście nigdy nie bylo czasu zeby iść z tym do lekarza....

na fotce to dopiero 1/5 tego co muszę sobie wbić , aaaaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01779.jpg (103,8 KB, 18 załadowań)

72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
Stary 2011-10-11, 07:43   #4791
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
w badaniach wyszedł mi poziom d-dimerów 3 krotnie przekroczony co moze świadczyć o obecności zakrzepów we krwi, dlatego musze brać zastrzyki na rozrzedzenie.... ja juz wczesniej ( dokłądnie w okresie studiów licencjackich) miałam problemy z żyłami, ale oczywiście nigdy nie bylo czasu zeby iść z tym do lekarza....

biedna
Stary 2011-10-11, 07:44   #4792
Ona231
Zadomowienie

Dobry

Czy u Was też taka brzydka pogoda jak u mnie? Zimno i deszcz kropi.

Truscafko, jak mus to mus. Chociaż sporo tego masz
Nie lubię zastrzyków.

mol_aa fajnie masz. Tylko ja pączków i innych słodkości nie mogę
Stary 2011-10-11, 07:48   #4793
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Cześć moje kochane.

Myszeczko mi się wydaje ze brzuch i urósł i opadł.

Truskafko takie teksty to tylko nieokrzesani i zazdrośni ludzie potrafią gadać, olej to.

Póki co spokój.
o jezu.... dobrze ze to przeszlo. Ja bym sie przerazila na smierc.
W ogole panikuje bo od niedzieli mam intensywne skurcze ale bezbolesne poki co.

Mola dawaj paczki

Nika dzieki za linka ja przypadkiem go wylicytowalam... wpisalam na allegro i akurat aukcja sie konczyla wiec dalam max 11zl bo jeszze ktos licytowal i udalo mi sie za dyszke go kupic

A jutro jedziemy odebrac mate rainforest na tablicy znalazlam ogloszenie z Wawy i sprzeda mi ja kobieta za 90zl
Stary 2011-10-11, 07:48   #4794
mol_aa
Zadomowienie

Ona ja w ciazy za slodkosciami nie przepadam, ale te cieplutkie paczki robia swoje, a teraz ja mam za swoje, bo zjadlam jednego i od razu ZDAGA
Stary 2011-10-11, 07:49   #4795
goldika
Zakorzenienie

Truscafko szczerze wspolczuje... :glaszcze:

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Ona u mnie brzydko ale nie wiem czy kropi. Lubie brzydka pogode
Stary 2011-10-11, 07:50   #4796
truscafka
Zadomowienie

Cytat:

A jutro jedziemy odebrac mate rainforest na tablicy znalazlam ogloszenie z Wawy i sprzeda mi ja kobieta za 90zl

oo niezła okazja!

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Dobry

Truscafko, jak mus to mus. Chociaż sporo tego masz
Nie lubię zastrzyków.

mol_aa fajnie masz. Tylko ja pączków i innych słodkości nie mogę
u nas jest beznadzieja na podwórku, leci z nieba tak przeszywająca mzawka ze az nie chce się nosa wystawić, włosy w sekundzie są całe mokre... bleee

wczoraj kupiłam sobie zapas podpasek poporodowych mamma, wyciągnęłam jedną żeby zobaczyć - ale Snowboard!!

72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
Stary 2011-10-11, 07:52   #4797
mol_aa
Zadomowienie

Goldika chetnie sie podziele

no i za super zakupy, nam tez marzy sie ta mata, ale moje kuzynki stwierdzily, ze kupia na prezent jak maly sie urodzi - mam taka cichutka nadzieje, ze pamietaja o jaka mate mi chodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 07:53   #4798
rudominka
Raczkowanie

Cytat:
no ja jestem po wizycie i troche mi szczeka opadla
bo gin bral ode mnie wymaz... a potem mi wsadzil palce wiadomo gdzieeee.... zrobil wielkie oczy i mowi:
maly juz zszedl bardzo nisko

i dowiedzialam sie, ze moge urodzic za 2-3tygodnie... bo raczej urodze wczesniej niz w terminie. Nastepna wizyta za 2,5tyg o ile nie urodze w tym czasie.

W piatek mam przyjsc po wyniki wymazu i zrobi mi poza kolejka usg do szpitala
To fajnie, coś zaczyna się dziać

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
Ja robię takiego 3BITa nie pieczonego.

Herbatniki przekładam karmelem, znów herbatniki, przekładam kremem karpatkowym, znów herbatniki na nie cieniutką warstwę kremu tak aby aby i na to pokruszone, mrożone maliny i do lodówki najlepiej na całą noc

Aniu proszę dopisz mi - córeczka Lena, wózek Maxi Cosi Mura3
A moja siostra robi tak, że na dno kładzie herbatniki a na te warstwy w środku krakersy Sama nigdy nie robiłam tego ciasta, ale jest pyyyszne.
Fajny wózeczek wybrałaś - z nową, mniejszą budką, czy używany z większą?

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
skoro dziewczyny nie widzicie zdjęcia to Wam tu wkleje ale bez twarzy

Prosze o wypowiedz
Chyba i niżej i duuużo większy

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis brzuch mi sie baaardzo opuscil. Wcale nie czuje mniejszego dyskomfortu- wrecz odwrotnie. Jak siedze np na klopie to mi normlanie gniecie sie o uda:/
No proszę, coraz więcej brzuszków zjeżdża do wyjścia
Będzie się niedługo działo, tylko wszystkie na Anię czekamy

Wam się chce Fanty, za mną Coca cola chodzi...ale nie mogę, a wersji light i zero nie trawię...Wczoraj zjadłam 4 kostki czekolady milka takiej trzykolorowej - a potem cukier miałam 170 i strasznie źle się czułam

Wiecie co, ja to do szpitala pakuję jeszcze jakąś książkę do czytania. Mi się strasznie nudziło, bo mąż wpadał tylko na godzinę dziennie, nikt inny mnie nie odwiedzał, bo mieszkaliśmy 300 km od rodziny. Teraz zresztą też tak daleko jesteśmy, ale w innym miejscu No i mam nadzieję, że mi laptopa synek pożyczy
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:55   #4799
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny,

jakieś rady na bolący kręgosłup? Bo juz niewyrabiam, a tu jeszcze 6 tygodni zostało
podkładam sobie ta poduszkę pod tą częśĆ pleców któa boli i odczuwam ulgę, albo jak lezę na lewym boku to podkładam sobie taką płaską podusię pod ten bok na którym leżę i tez jest lepiej
a jakbyś zastosowała maśĆ homeopatyczną np.Traumeel?

Cytat:

mój się raz przeciągnął
nigdy nei miałam tego badanego- ciekawe jak by to było u mnie? dobrze, ze lekarz dmucha na zimne
ciekawe czy drogie takie badanie

3maj się, jesteśmy z tobą

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Dobry

dobry
taaak! u mnie pogoda okrrrropna, zimno, leje, wieje

z tej okazji gorącym kakao się zapijam i ide przymierzaĆ koszulki do karmienia, które zamóiłam
Stary 2011-10-11, 07:55   #4800
lina84
Rozeznanie

dzieńdoberek
ledwo wstałam dzisiaj - spałabym cały dzień- ale widze ze nie tylko ja tak mam

Ja też powoli chce zakończyc torbe do szpitala- i już nie myśleć o tym.
W domu jeszcze tyle do zrobienia-moj tz ma tak grafik ustawiony że nie ma kiedy-a ja sama -to cio -porasuje ,troche ogarne coś tam ugotuje -i tak potem jestem padnieta jak nie wiem ...
Niemoge sie doczekac jak tz złoży łóżeczko
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości