Seks z nieznajomym?! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-30, 17:16   #91
Jula
Zakorzenienie

Dot.: Seks z nieznajomym?!

Cytat:
Napisane przez Gwiazdaa
Szczerze to ja bym nie mogła pójść z facetem którego nie znam do łóżka a co dopieto np. dać mu dupy na dysce.No sory ale dla mnie to jest brak szacunku dla swojego ciała.To jest moje zdanie!
To jest dopiero brak szacunku do siebie, swojego ciała i naturalnej czynnosci, w której dwie osoby obdarzają się przyjemnością... Takie myślenie i takie słownictwo jest najbardziej krzywdzące. Czekam na moment, aż kobiety przestaną "dawać dupy" a zaczną po prostu sie kochać/uprawiać seks. I nie namawiam tu do jakiegos bezmyślnego promiskuityzmu oczywiście.

Ps. Layla - ubiegłaś mnie

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Edytowane przez Jula
Czas edycji: 2006-10-30 o 17:20 Powód: dopisek
Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 18:19   #92
Ray
Zakorzenienie

mamy takie zdanie wy macie takie ....

nie wiem jak inaczej mozna nawac jak dziewczyna pol zalana na dyskotece idzie z facetem ktorego ledwo kojarzy przespac sie a potem nawet nie wie co sie stalo ...

moze jestem zacofana ale z moimi pogladami jest mi dobrze i ni czuje sie jakos dziwna z tego powodu mam stale partnera nie zamierzam nigdy puscic sie z kims na jedna noc i wcale nie czuje sie ograniczona wrecz przeciwnie czuje sie spelniona dobrze mi w lozku itp....

dla mnie to jaka desperacja isc z kims do lozka na jedna noc... dla przygody co to za przygoda?? przygoda gdzie jedno z drugim uprawia sex a rano mowi sorry mam zone albo sorrry nie interesujesz mnie inaczej...

ja bym chyba poczula sie ponizona ale to moje odczucia..

i jak widze nie tylko moje wiec chyba nie tylko ja mam takie zdanie
Stary 2006-10-30, 18:25   #93
madzia_g
Zakorzenienie

Smile Dot.: Seks z nieznajomym?!

popieram Laylę i Julę czym rozni sie sex ze swoim partnerem czy z nieznajomym??? ta sama czynnosc a na to drugie ktos powiedzial "dawanie dupy" to jest dopiero brak szacunku!! nie chodzi mi o to, aby kochac sie z kims kto nam sie nie podoba jest zupelnie przypadkowym gosciem... ale jak pojawi sie ktos kogo nie znamy a cos zaiskrzy, czujemy porzadanie itp to czemu mamy sie hamowac?? nie widze w tym nic zlego.. nalezy sie tylko zabespieczyc bo sa rozne choroby weneryczne itp. czynnosc jak kazda inna.. a takie przygody sa wspaniale i pamieta sie je na cale zycie.. w zyciu trzeba troszke przyszalec.. ja sobie wczoraj zaszalalam z nieznajomym ale tak przystojnym facetem bylo cudownie i bede to dobrze wspominac. nie jestem cnotka i dobrze mi z tym.. ps. i wcale nie jestem uczennica katolickiej szkoly jak to ktos powiedzial! nie lubie jak ktos kogos szufladkuje.. wyglad wcale o niczym nie swiadczy.. a pozory myla

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 18:27   #94
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość

nie wiem jak inaczej mozna nawac jak dziewczyna pol zalana na dyskotece idzie z facetem ktorego ledwo kojarzy przespac sie a potem nawet nie wie co sie stalo ...

moze jestem zacofana ale z moimi pogladami jest mi dobrze i ni czuje sie jakos dziwna z tego powodu mam stale partnera nie zamierzam nigdy puscic sie z kims na jedna noc i wcale nie czuje sie ograniczona wrecz przeciwnie czuje sie spelniona dobrze mi w lozku itp....

dla mnie to jaka desperacja isc z kims do lozka na jedna noc... dla przygody co to za przygoda?? przygoda gdzie jedno z drugim uprawia sex a rano mowi sorry mam zone albo sorrry nie interesujesz mnie inaczej...

ja bym chyba poczula sie ponizona ale to moje odczucia..

Ray... a ty przyjmujesz do wiadomości tylko jeden typ kobiet. ZALANYCH NA DYSKOTEKACH. To przyjmij , że istnieją kobiety porządne, nie chodzące na dyskoteki z wysokim libido i świadome swojej sexualności o poglądach zupełnie innych niż ty

Miej swoje poglądy (kolejny raz zupełnie inne od moich) i żyj swoim zyciem.
Jednak pamiętaj - że do końca sama nigdy nie będziesz pewna co Ci życie za los zgotuje

Pozatym, nie upraszczajmy tej sytuacaji. Nie odnosi się ona kobiet w związkach czy młodzieży. Ja do niej podchodzę raczej pod kontem dojrzałej, doświadczonej kobiety wiedzącej czego chce. Więc dlaczego taka kobieta miała by zostać określona takim mianem jakie tu jest głoszone : K**** - tej ostatniej za sex się płaci i bynajmniej nie uprawia go ona z przyjemności

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 18:36   #95
Szarada
Zakorzenienie

Nie desperacja, a popęd seksualny, normalny dla każdego zdrowego człowieka. Nie każdy ma ochotę na uprawianie seksu w rytm deklaracji o małżeństwie, dzieciach i białym domku z ogrodem (plus duży pies w ramach transakcji wiązanej). Czasami ludzie mają ochotę na bzykanko bez zobowiązań i absolutnie nie nazwałabym tego desperacją.

Cytat:
Szarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 18:39   #96
madzia_g
Zakorzenienie

popieram Giraffe przygoda na jedna noc nie musi oznaczac sexu po pijaku w toalecie z byle kim... jestem dorosla, od jakiegos czasu jestem wolna, jestem swiadoma swojej sexualnosci i nie zamierzam tego ukrywac i taka przygoda to nic zlego nie jestem osoba niewychowana bez pracy czy cos.. jestem kobieta, ktora studiuje, pracuje bawi sie.. nic mi do jak to mowicie "dawania dupy" na dyskotece po pijanemu.. a nazywanie stosunku dawaniem dupy puszczaniem sie itp swiadczy jedynie o osobie ktora sie tak wypowiada tyle ode mnie

Stary 2006-10-30, 18:40   #97
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

A dlaczego dziewczyna ma być zalana? Moze byc zupełnie trzeżwa,może tego bardzo chcieć i zanim to się stanie wiedziec,że to przygoda na jedną noc. Ktoś może ja niesamowicie pociagać....
I coś jeszcze...nie musi "dac dupy" ,może "wziaśc"...
To nie musi być obrzydliwie,po pijaku,w krzakach przy "dysce".
Taka przygodę można przeżyć świadomie,odpowiedzialnie ,z szacunkiem dla siebie i dla tej drugiej osoby, przed w trakcie i po.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-30, 18:40   #98
madzia_g
Zakorzenienie

Talking Dot.: Seks z nieznajomym?!

wlasnie

Stary 2006-10-30, 18:54   #99
kaska07
Raczkowanie

GG do kaska07

Widze ze rozpoczelam temat rzeke... To dobrze... Chcialam sie dowiedziec co kobiety tak naprawde o tym wszystkim mysla i widze ze bardzo roznie, ale mimo wszystko sadzilam ze bedzie wiecej krytycznych wypowiedzi... a tu prosze Mnie własnie cos takiego sie zdarzylo i wcale nie zaluje... Nie znałam go dobrze, znalismy sie z widzenia i tak jakos wyszlo ze sie poznalismy i tej samej nocy... jakos tak sie potoczylo... Troche obawiałam sie co stanie sie pozniej jak sie spotkamy "po" ( akurat to bylo nieuniknione) ale wszystko jest ok. Zachowujemy sie wobec siebie jako dobrzy znajomi, usmiechy, rozmowy itd. Nie wiem co by bylo gdyby opowiadal o mnie na prawo i lewo, pewnie zle bym sie czula. Na szczescie widac ze to facet z klasa. Takze moze raz jeszcze... ale tym razem juz nie z nieznajomym...
Stary 2006-10-30, 18:55   #100
bonec
Rozeznanie

GG do bonec

wniosek jest taki, że na wizażu jest więcej "wyzwolonych" kobiet

Powiększ sobie biust

Bransoletki hand-made

Do czytania - nowości z 23.09

Kosmetyki i wishlista

brak komputera przez najbliższe dni
bonec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 19:07   #101
kaska07
Raczkowanie

GG do kaska07

A tak w ogóle... ja nie wstydze sie swoich potrzeb, jestem człowiekiem i nie ukrywam ich... ;" Nic co ludzkie nie jest mi obce"; Lubie facetów i nie ukrywam tego, nie chodze do łozka z kazdym ktory sie nawinie, zdarzylo mi sie to pierwszy raz ale jest mi z tym dobrze A ludzie tak naprawde sa zaklamani w swojej moralnosci, sa hipokrytami, bo swoje "zasady" maja i glosno o nich mowia i bronia ich a jak przyjdzie co do czego to nie potrafia sie w nich odnalezc. Ja ostatnio "znalazlam sie na dnie" z powodu takiego ze rozmawialam z ochroniarzem na dyskotece... No cóż... Stwierdzono ze sie nie szanuje! Takze mozna wnioskowac ze ochroniarze to jakis podgatunek... jakie to przykre... wspolczuje takim ludziom.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-30, 19:48   #102
Kizia Mizia19
Zadomowienie

ale przespanie sie z facetem ktorego dopiero co poznałysmy(np disko) a potem rano " pa pa" a przespanie z facetem ktorego co dopiero poznalysmy moze pozniej okazac sie zupelnie inne tzn moze cos zaiskrzyc miedzy dwojgiem ludzi, kurde nie wiem czy mnie rozumiecie, ale chodzi mi tu o rozpozcecie zwiozku akurat poprzez najbier zblizenie sie fizyczne hmm.. bo wiem ze jest to mozliwe, kurde ale pomotałam...
Stary 2006-10-30, 19:51   #103
bess
Zakorzenienie

ze od tego moze sie rozpoczac zwiazek?ja zrozumialam.
Ale swoje wiem,ze faceci to swinie i mydla oczka jak chca sexu a pozniej wyzywaja od najgorszych.Taka maja dwoistą podła nature i faktycznie lepiej tego nie wiedziec
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 19:54   #104
atka83
BAN stały

No nieźle widze,że są dwa obozy,na kobiety wyzwolone mające ochotę na seks z przygodnym facetem i na te,które są temu przeciwne.Ja należe do tej drugiej grupy.

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Wiecie co, wydaje mi sie, ze dziewczyny z minimalnym libido nigdy nie zrozumieją jak to jest mieć chrapkę na męskie ciało. Tak jak ktoś, kto nie lubi słodyczy nie zrozumie kogoś uzaleznionego od czekolady/
Z resztą wczesniej tez poznawałam panów, których ciało interesowało mnie bardziej niż cokolwiek innego, czym mogliby mnie uszczęśliwić i absolutnie nie miałam zamiaru się z nimi wiązać - bo po co, skoro dobrze mi było wtedy samej?
Dla mnie seks i miłość to zupełnie dwie inne szufladki, proszę mi nie wpierać, że jestem nienormalna, bo znam dużo takich kobiet.
To,że nie mam ochoty na seks z przygodnym facetem,nie oznacza że mam niskie libido.Nawet mógłby być zarąbiście inteligentny,przystojny,t o wcale nie miałabym ochoty pójść z nim do łóżka,bo szanuje swoje ciało i nie oddaje je byle komu.A skoro cię tacy interesują,którzy cię tylko zadowolą to twoja sprawa.

Cytat:
Napisane przez coccinelle Pokaż wiadomość
nie zdarzylo mi sie to nigdy i w ogole sobie tego nie wyobrazam. moze wynika to z tego, ze jestem w stalym, bardzo szczesliwym zwiazku i trudno mi myslec, ze moglabym obudzic sie obok obcego faceta.
nie oceniam dziewczyn, ktore sie decyduja na cos takiego...o ile pamietaja czym to grozi. a wiadomo, ze nie zawsze pamietaja.
Mi tak samo,bo jestem teraz w stałym związku i mój facet zadawala mnie wpełni.Nawet gdyby była samotna nie interesowałoby mnie pójscie z obcym facetem do łóżka,pisałam zresztą o tym wyżej.

Cytat:
mamy organy rozumiem nikt nie kaze z nich korzystac i nie zabrania tego ale robmy to z osobami do ktorych mamy zaufanie, kochamy, darzymy uczuciem, znamy z osobami ktore cos dla nas znacza a nie z byle "przechodnim" na imprezie
Dokładnie,zgadzam się z tym co napisałaś

Cytat:
Napisane przez gwiazdkaa Pokaż wiadomość
Szczerze to ja bym nie mogła pójść z facetem którego nie znam do łóżka a co dopieto np. dać mu dupy na dysce.No sory ale dla mnie to jest brak szacunku dla swojego ciała.To jest moje zdanie!
Ostro,ale to prawda.....

Cytat:

Ja bym chyba poczula sie ponizona ale to moje odczucia..

Noi znowu zgadzam się z twoją wypowiedzią.Nic dodać nic ująć.Jeszcze dopisze tylko,że gdybym poszła do łóżka z obcym facetem(co sę napewno nigdy nie zdarzy),czułabym się sory jak szmata
Również nie wstydze się swoich poglądów
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 19:57   #105
bess
Zakorzenienie

no ale skoro jest juz przystojny i super inteligentny to nie taki byle kto??
jest jeszcze 3 obóz,ja do niego naleze,To obóz tych ktorzy maja w nosie z kim śpia te z pierwszego obozu
Stary 2006-10-30, 19:57   #106
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem nic nie usrpawiedliwa "pojscia do lozka na jedna noc" po to czlowiek ma rozum zeby z niego korzystac.... dwa owszem sa rozne sytuacje zalamania itp... ale to wcale nie usprawiedliwaia i nie rownowazy sie z tym ze ktos zrobil dobrze bo sobie ulzyl... sex to nie towar na pulce w super markiecie... to cos wiecej.. przynajmniej mam nadzieje dla wiekszosci ludzi...

co do kobiet po 40 wybaczcie ale wiek nie gra roli... czlowiek tym rozni sie od zwierzat ze rozumuje i potrafi kontrolowac poped seksualny a nie jak pieski kiedy chca z byle suka to robia...

druga sprawa w kazdym wieku kazdy ma szanse ulozyc sobie zycie sa rozwody smierc partnera/malzonka a mimo wszystko ludzie ukladaja sobie zycie.. to wylacznie zalezy od checi tej osoby... jak same tu piszecie mamy cywilizacje wszystko dozowlone rownouprawienie wiec taka kobieta ma szanse sobie znalesc partnera wolno jej isc do kawiatrni na impreze, ubrac sie jak chce zadbac o siebie nie sadze ze jest to problem mam kolezanki w pracy po 50 ktore juz maja drugie meza nie narzekaja takze nie jest to niemozliwe to bzdura...

mnie tylko przeraza fakt widzenia sexu jako tranzakcji jakiejs i ulzenia swoim potrzebom... przerazajace...

poza tym nie ukrywajmy i nie badzmy na sile takie tolerancyjne bo tak wypada.... dobrze wiemy wszyscy ze takie panie i tacy panowie zbyt dobrze to [postrzegani nie sa
Ray.. co ma oznaczać TACY PANOWIE i TAKIE PANIE?? to jakis podgatunek?? kazdy ma prawo do swoich przekonań.. ja swoje wygłosciłam to tyle

Stary 2006-10-30, 20:17   #107
ahinsa
Zakorzenienie

Jesu...
Gdy czytam niektóre wypowiedzi to mi szczęka do samej ziemi opada.
Generalnie nie ma sensu sie nad tematem zbyt szeroko rozwodzić. Jak najbardziej zgadzam sie z Julą, Żyrafką, Stokrotką, Szaradą (etcetera).
Wcale nie uważam, że seks bez miłości to cos gorszego. To jest po prostu cos innego, powiedziałabym nawet, że równie interesującego. Inna kategoria. NIE pod-kategoria! Jestem istotą seksualną - kiedyś mnie to przerażało, teraz jest mi z tym (prawie ) dobrze. Staram sie odkrywac swoje 'ja' i wszystko co mnie stanowi (rowniez biologie / fizjologie), zeby byc własnie bardziej swiadoma siebie. Zeby lepiej siebie rozumiec. Zeby zyc w zgodzie ze sobą.
Tak jak Ray rozrozna kobiety 'porządne' i 'puszczalskie', tak ja uznaje kobiety swiadome i te, ktore czegos w sobie nie uznaja, cos ukrywaja albo hamuja (z roznych wzgledow).
Kultura kulturą, mam swoja głowę.
Stary 2006-10-30, 20:38   #108
Daenerys
Wtajemniczenie

Widzę, że wątek podzielił się na dwa obozy.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 20:42   #109
Ray
Zakorzenienie

hmmm fizjologicznie sex z byle kim a z osoba ktora sie kocha w zasadzie nie ma roznicy psychicznie jednak tak...

psychicznie jest to cos wiecej niz jak dla zwierzat odzywianie zalatwianie sie czy mycie...

to chec oddania sie drugiemu czlowiekowi zaufania mu i bycia tylko wierna jemu...

to pierwsze to po prostu zaspokojenie potrzeb wykorzystanie jedno drugiemu bycie raczej egoista...

mnie tam nie interesuje co ten facet by sobie pomyslal o mnie zapewne nie zbyt dobrze ale jak ja bym sie czula a dla mnie najwazniejsze byc w zgodzie ze soba by potem sie nie wstydzic siebie... i czuc sie dobrze..

niech se te kobiety laza i uprawiaja sex z kim chca ich wola ja tylko wyrazam opinie ze dla mnie to brak szacunku do wlasnego ciala i samej siebie...

bo dobrze wiemy ze w wiekszosci faceci widza zle taka kboiete a juz na pewno nie chca sie z nia wiazac byla dobra tylko do jednego do innego wedlug nich sie nie nadaje... i odwrotnie ogolnie zenada
Stary 2006-10-30, 20:47   #110
Jula
Zakorzenienie

Wniosek? Cieszmy się życiem i nie oceniajmy innych, zwłaszcza negatywnie.

Cytat:
bo dobrze wiemy ze w wiekszosci faceci widza zle taka kboiete a juz na pewno nie chca sie z nia wiazac byla dobra tylko do jednego do innego wedlug nich sie nie nadaje... i odwrotnie ogolnie zenada
Dobrze wiemy, że "w wiekszości faceci" lubią biuściaste blondzie, przeciętnie inteligentne (nie bardziej od nich w każdym razie), które sa doświadczone i gotowe spełniać ich zachcianki (łózkowe też) ale przy tym sa wiecznie dziewicami.... Więc my rozwiązłe, inteligentne, znające swoją wartość i z biustem A lepiej się schowajmy

Pozdrawiam dziewczynki! Ide spać. Sama

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Edytowane przez Jula
Czas edycji: 2006-10-30 o 21:15 Powód: dopisek
Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 20:52   #111
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie zenada
ręce...
Stary 2006-10-30, 20:53   #112
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Wniosek? Cieszmy się życiem i nie oceniajmy innych, zwłaszcza negatywnie
Ja nie będę nikomu na siłę moich przekonan wpajać na pewno. Robię to co uważam za słuszne i tyle.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 20:57   #113
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jula
Wniosek? Cieszmy się życiem i nie oceniajmy innych, zwłaszcza negatywnie

Dokładnie!! Tu chodzi tylko i wyłacznie o to ocenianie. Bo to czy ktoś to zrobi czy nie - to jego indywidualna sprawa.

Ja się wypowiadam pozytywnie, ale sama jestem w związku, więc u mnie póki co nie wchodzi coś takiego w grę. Jednak rozumiem takie zachowanie i nie mam nic przeciwko temu

Stary 2006-10-30, 21:02   #114
bess
Zakorzenienie

powoli to sie robi powtórka z "dziewice czy doświadczone"a tamten wątek był OKROPNY:/
Stary 2006-10-30, 21:04   #115
Szarada
Zakorzenienie

Daj spokój, zawsze będą osoby, dla których tolerancja to puste słowo. Nie ma co się denerwować, trzeba żyć własnym życiem Tak, czy inaczej myślę, że niektórzy w tym wątku poprzez krzyki i autorytatywne, nietolerancyjne opinie na temat innych zagłuszają własne lęki, zahamowania. Lęki przed tym, że natura człowiecza kiedyś i z nich wylizie Czego im życzę, bo to calkiem przyjemne i wyzwalające.

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
ręce...
Stary 2006-10-30, 21:09   #116
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szarada Pokaż wiadomość
Daj spokój [...] Nie ma co się denerwować, trzeba żyć własnym życiem
Kiedy ja sie wcale nie denerwuje.
Po prostu, hm, zadziwiaja mnie mocno pewne postawy.
Frustracja rodzi aresję - w przyczyny frustracji nie wnikam już.

Edit: a musze jeszcze dopisać magii życia nie da sie ograniczyć żadnymi ramami - wtedy magia znika.
Stary 2006-10-30, 21:14   #117
atka83
BAN stały

No nie,wy chyba bardzo chcecie wywołać wojne.To każdej z was indywidualna sprawa.Ja znam swoją wartość,szanuje swoje ciało i śmieszą mnie teksty typu,że to fustracja,czy jakieś lęki i zahamowania.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 21:21   #118
Szarada
Zakorzenienie

A szanuj się do woli )))

Widzisz, ludzie mają rożne poczucie humoru. Mnie śmieszą akurat teksty o "szanowaniu się" i "tych paniach".

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
No nie,wy chyba bardzo chcecie wywołać wojne.To każdej z was indywidualna sprawa.Ja znam swoją wartość,szanuje swoje ciało i śmieszą mnie teksty typu,że to fustracja,czy jakieś lęki i zahamowania.
Stary 2006-10-30, 21:22   #119
Ray
Zakorzenienie

sorry ale jak pisalam wczesniej tolerancja a akceptacja to dwa rozne pojecia...

nie toleruje zachowaia pojscia do lozka z facetem na jedna noc... i nie ukrywam tego... nie musze...

dwa kobieta "wyzwolona" jak tu pisza co to wedlug was znaczy???

ja nie czuje sie jakos ograniczona ... rozwijam sie zawodowow naukowow nikt tego mi nie zabrania nie odbiera... mam swoje pasje, hobby, zainteresowania tego mi tez nik nie odbiera... przyjemnosci z sexu rowniez.. mam stalego partnera z ktorym moge wyprawiac co zywnie mi sie podoba w lozku nie czuje potrzeby i nawet jak bylam sama nie czulam potrzeby przespania sie z kims mimo ze libido mialam wysokie...

po prostu mam pewne swoje wewnetrzne granice zasady.... ja oddajie sie komus do kogo mam zaufanie, szacunek, znam te osobe i czuje do niej wiecej niz przyjazn... nie jest to chyba niczym dziwnym... sfrustrowana tez niczym nie jestem ani zdenerwowana...

nikogo tu nie oceniam napisalam ze uwazam to za brak szacunku do wlasnego ciala i tyle... ogolnie

to raczej wy sie frustrujecie i jedna przez druga pwyprzedza sie by napisac jak to jestem ja czy inne dziewczyny w bledzie.... bo sex to sex w dzisjeijszych czasach mozna wszystko puszczac sie i co tylko... mnie to jakos nie przekonywuje..

i tyle

aha a to ze jest wiecej na "tak" na jedna noc z facetem to jest ale to nie oznacza ze mozecie miec racje bo to zaledwie znikoma liczba osob w porownaniu do ogolu kobiet na swiecie

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-10-30 o 22:48 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Ray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 21:27   #120
giraffe
Zadomowienie

RAY ale my tu nie rozmawiamy o TOBIE !!

Ty sobie róbta co chceta

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości