![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks z nieznajomym?!
Cytat:
Ps. Layla - ubiegłaś mnie ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2006-10-30 o 17:20 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
mamy takie zdanie wy macie takie ....
nie wiem jak inaczej mozna nawac jak dziewczyna pol zalana na dyskotece idzie z facetem ktorego ledwo kojarzy przespac sie a potem nawet nie wie co sie stalo ... moze jestem zacofana ale z moimi pogladami jest mi dobrze i ni czuje sie jakos dziwna z tego powodu mam stale partnera nie zamierzam nigdy puscic sie z kims na jedna noc i wcale nie czuje sie ograniczona wrecz przeciwnie czuje sie spelniona dobrze mi w lozku itp.... dla mnie to jaka desperacja isc z kims do lozka na jedna noc... dla przygody co to za przygoda?? przygoda gdzie jedno z drugim uprawia sex a rano mowi sorry mam zone albo sorrry nie interesujesz mnie inaczej... ja bym chyba poczula sie ponizona ale to moje odczucia.. i jak widze nie tylko moje wiec chyba nie tylko ja mam takie zdanie
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]()
popieram Laylę i Julę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miej swoje poglądy (kolejny raz zupełnie inne od moich) i żyj swoim zyciem. Jednak pamiętaj - że do końca sama nigdy nie będziesz pewna co Ci życie za los zgotuje ![]() ![]() Pozatym, nie upraszczajmy tej sytuacaji. Nie odnosi się ona kobiet w związkach czy młodzieży. Ja do niej podchodzę raczej pod kontem dojrzałej, doświadczonej kobiety wiedzącej czego chce. Więc dlaczego taka kobieta miała by zostać określona takim mianem jakie tu jest głoszone : K**** - tej ostatniej za sex się płaci i bynajmniej nie uprawia go ona z przyjemności ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Nie desperacja, a popęd seksualny, normalny dla każdego zdrowego człowieka. Nie każdy ma ochotę na uprawianie seksu w rytm deklaracji o małżeństwie, dzieciach i białym domku z ogrodem (plus duży pies w ramach transakcji wiązanej). Czasami ludzie mają ochotę na bzykanko bez zobowiązań i absolutnie nie nazwałabym tego desperacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
popieram Giraffe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I coś jeszcze...nie musi "dac dupy" ,może "wziaśc"... ![]() To nie musi być obrzydliwie,po pijaku,w krzakach przy "dysce". Taka przygodę można przeżyć świadomie,odpowiedzialnie ,z szacunkiem dla siebie i dla tej drugiej osoby, przed w trakcie i po.
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]()
wlasnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Widze ze rozpoczelam temat rzeke...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
wniosek jest taki, że na wizażu jest więcej "wyzwolonych" kobiet
![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle... ja nie wstydze sie swoich potrzeb, jestem człowiekiem i nie ukrywam ich... ;" Nic co ludzkie nie jest mi obce"; Lubie facetów i nie ukrywam tego, nie chodze do łozka z kazdym ktory sie nawinie, zdarzylo mi sie to pierwszy raz ale jest mi z tym dobrze
![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
ale przespanie sie z facetem ktorego dopiero co poznałysmy(np disko) a potem rano " pa pa" a przespanie z facetem ktorego co dopiero poznalysmy moze pozniej okazac sie zupelnie inne tzn moze cos zaiskrzyc miedzy dwojgiem ludzi, kurde nie wiem czy mnie rozumiecie, ale chodzi mi tu o rozpozcecie zwiozku akurat poprzez najbier zblizenie sie fizyczne hmm.. bo wiem ze jest to mozliwe,
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ze od tego moze sie rozpoczac zwiazek?ja zrozumialam.
Ale swoje wiem,ze faceci to swinie i mydla oczka jak chca sexu a pozniej wyzywaja od najgorszych.Taka maja dwoistą podła nature ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||||
BAN stały
|
No nieźle widze,że są dwa obozy,na kobiety wyzwolone mające ochotę na seks z przygodnym facetem i na te,które są temu przeciwne.Ja należe do tej drugiej grupy.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również nie wstydze się swoich poglądów ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
no ale skoro jest juz przystojny i super inteligentny to nie taki byle kto??
![]() jest jeszcze 3 obóz,ja do niego naleze,To obóz tych ktorzy maja w nosie z kim śpia te z pierwszego obozu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Jesu...
Gdy czytam niektóre wypowiedzi to mi szczęka do samej ziemi opada. Generalnie nie ma sensu sie nad tematem zbyt szeroko rozwodzić. Jak najbardziej zgadzam sie z Julą, Żyrafką, Stokrotką, Szaradą (etcetera). Wcale nie uważam, że seks bez miłości to cos gorszego. To jest po prostu cos innego, powiedziałabym nawet, że równie interesującego. Inna kategoria. NIE pod-kategoria! Jestem istotą seksualną - kiedyś mnie to przerażało, teraz jest mi z tym (prawie ![]() Tak jak Ray rozrozna kobiety 'porządne' i 'puszczalskie', tak ja uznaje kobiety swiadome i te, ktore czegos w sobie nie uznaja, cos ukrywaja albo hamuja (z roznych wzgledow). Kultura kulturą, mam swoja głowę.
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wątek podzielił się na dwa obozy.
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hmmm fizjologicznie sex z byle kim a z osoba ktora sie kocha w zasadzie nie ma roznicy psychicznie jednak tak...
psychicznie jest to cos wiecej niz jak dla zwierzat odzywianie zalatwianie sie czy mycie... to chec oddania sie drugiemu czlowiekowi zaufania mu i bycia tylko wierna jemu... to pierwsze to po prostu zaspokojenie potrzeb wykorzystanie jedno drugiemu bycie raczej egoista... mnie tam nie interesuje co ten facet by sobie pomyslal o mnie zapewne nie zbyt dobrze ale jak ja bym sie czula a dla mnie najwazniejsze byc w zgodzie ze soba by potem sie nie wstydzic siebie... i czuc sie dobrze.. niech se te kobiety laza i uprawiaja sex z kim chca ich wola ja tylko wyrazam opinie ze dla mnie to brak szacunku do wlasnego ciala i samej siebie... bo dobrze wiemy ze w wiekszosci faceci widza zle taka kboiete a juz na pewno nie chca sie z nia wiazac byla dobra tylko do jednego do innego wedlug nich sie nie nadaje... i odwrotnie ogolnie zenada
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Wniosek? Cieszmy się życiem i nie oceniajmy innych, zwłaszcza negatywnie.
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam dziewczynki! Ide spać. Sama ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2006-10-30 o 21:15 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie będę nikomu na siłę moich przekonan wpajać na pewno. Robię to co uważam za słuszne i tyle.
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie!! Tu chodzi tylko i wyłacznie o to ocenianie. Bo to czy ktoś to zrobi czy nie - to jego indywidualna sprawa. Ja się wypowiadam pozytywnie, ale sama jestem w związku, więc u mnie póki co nie wchodzi coś takiego w grę. Jednak rozumiem takie zachowanie i nie mam nic przeciwko temu ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
powoli to sie robi powtórka z "dziewice czy doświadczone"a tamten wątek był OKROPNY:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Daj spokój, zawsze będą osoby, dla których tolerancja to puste słowo. Nie ma co się denerwować, trzeba żyć własnym życiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Kiedy ja sie wcale nie denerwuje.
Po prostu, hm, zadziwiaja mnie mocno pewne postawy. Frustracja rodzi aresję - w przyczyny frustracji nie wnikam już. Edit: a musze jeszcze dopisać ![]()
![]() |
#117 |
BAN stały
|
No nie,wy chyba bardzo chcecie wywołać wojne.To każdej z was indywidualna sprawa.Ja znam swoją wartość,szanuje swoje ciało i śmieszą mnie teksty typu,że to fustracja,czy jakieś lęki i zahamowania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A szanuj się do woli
![]() Widzisz, ludzie mają rożne poczucie humoru. Mnie śmieszą akurat teksty o "szanowaniu się" i "tych paniach". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
sorry ale jak pisalam wczesniej tolerancja a akceptacja to dwa rozne pojecia...
nie toleruje zachowaia pojscia do lozka z facetem na jedna noc... i nie ukrywam tego... nie musze... dwa kobieta "wyzwolona" jak tu pisza co to wedlug was znaczy??? ja nie czuje sie jakos ograniczona ... rozwijam sie zawodowow naukowow nikt tego mi nie zabrania nie odbiera... mam swoje pasje, hobby, zainteresowania tego mi tez nik nie odbiera... przyjemnosci z sexu rowniez.. mam stalego partnera z ktorym moge wyprawiac co zywnie mi sie podoba w lozku nie czuje potrzeby i nawet jak bylam sama nie czulam potrzeby przespania sie z kims mimo ze libido mialam wysokie... po prostu mam pewne swoje wewnetrzne granice zasady.... ja oddajie sie komus do kogo mam zaufanie, szacunek, znam te osobe i czuje do niej wiecej niz przyjazn... nie jest to chyba niczym dziwnym... sfrustrowana tez niczym nie jestem ani zdenerwowana... nikogo tu nie oceniam napisalam ze uwazam to za brak szacunku do wlasnego ciala i tyle... ogolnie to raczej wy sie frustrujecie i jedna przez druga pwyprzedza sie by napisac jak to jestem ja czy inne dziewczyny w bledzie.... bo sex to sex w dzisjeijszych czasach mozna wszystko puszczac sie i co tylko... mnie to jakos nie przekonywuje.. i tyle ![]() aha a to ze jest wiecej na "tak" na jedna noc z facetem to jest ale to nie oznacza ze mozecie miec racje ![]() ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-30 o 22:48 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
RAY ale my tu nie rozmawiamy o TOBIE !!
![]() Ty sobie róbta co chceta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.