![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
no, będzie odmiana po zimowym dziecku
![]() Cieszę sie z tego względu, że (mam nadzieje ![]() ![]() Tyle plany - a jak wiadomo, życie pokaże ![]() Czy któraś z was używała chusty? Zastanawiam sie nad nia, nawet brnę przez wątek na ten temat - ale tam za dużo tego, nie ogarniam... Generelnie nie potrzebowałabym jej na codzień (do sklepów i tak za daleko, zresztą wózka nie muszę znosić/wnosić po schodach) ot na zasadzie że jak gdzieś na przyszłe lato/jesień pojedziemy na wczasy czy wycieczkę, to jak gdzieś nie będzie wejścia z wózkiem tudzież w jakieś górki to aby wtedy młodsze wsadzić - jak widać baaardzo sporadycznie, dlatego nei uśmiecha mi sie kupować jakichs bebelulu za 2 stówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 | ||
Zakorzenienie
|
a propo Sinupretu to ostatnio się zdziwiłam,że zamawiając w DOZ przez internet i odbierając na miejscu jest dużo taniej niż kupując na miejscu.Na miejscu nawet mają drożej niż w innych aptekach
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak widać wszystko zależy od dziecka i potrzeb ![]() Pierwsze m-ce pewnie i tak we wózku na dworze przeleży,a zimą tym bardziej nie będziesz chustować.Chyba,że dziecko będzie "cyckoholikiem i wisielcem" ![]() Poczekaj do pojawienia się dziecka i zobacz jaki ma charakter,jak będziesz miala potrzebę,chciała wypróbować zadzwoń do Bianki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Prima a ty nie mialaś czasem jakiejś własnoręcznie robionej chusty kolkowej, cos kojarzę, Ann chyba jeszcze przy Zu miała
![]() ja w tym temacie zielona niestety, choc kiedys chętna byłam ale ceny mnie przeraziły. Swoja droga ostatnio widzialam jedną psuedo trendy mame z dzieckiem w chuście i aż mi się smiać chciało ile to rytualów musiał zrobić, zeby dziecko z niej wyjąć-sytacja na placu zabaw, dziecko ponad rok-chciala je pochuśtać. Zamotana w tej chuście była po uszy, chusta długa, co chwile jedną nogę to druga do góry podnosiła zeby dziecko przytrzynmać-wyglądało jak rytualny taniec ![]() nie wiem czy to tak ma wyglądać, czy ona może niedouczona, niedoświadczona, a widziałam ją na zdjęciach na stronce int. warsztatów chustowych, czyli moze się uczy dopiero ![]() nieźle sobie wywrózyłaś ![]() fajnie tak na wiosnę, też tak chciałam, ale teraz to już za poźno i nie wiem czy wogóle będzie to mozliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej myślami wybiegam do czasu wrzesień/ październik - młodsze będzie miało wtedy 4 - 5 miesiecy i jest to pora, w której często weekendowo podróżujemy, zwłaszcza górki (nie ma juz upałów, więc łatwiej się chodzi). Hubert uwielbia jeździć wyciągami, więc sobie w ten sposób ułatwiamy -no i tu (jak myślę) chusta się sprawdzi. W minioną niedzielę mieliśmy "zdobywać" śnieżkę - no ale moje przeziębienie pokrzyżowało plany, znajomi pojechali sami ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- yoolia - no niby miałam, ale przy Hubercie jakos nie miałam potrzeby korzystać, apotem coś szylismy do przedszkola z tego materiału ![]() Hmm, a te badania to potwierdzone, bo to różnie z tym "amerykańscy naukowcy mówią" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny!
znów mnie długo nie było ale czytam was na bieząco ![]() SŁAWKO-gratulacje i wszystkiego naj ![]() CELKO- ![]() MISIA-duzy i śliczny chłopak z Uszka ![]() PRIMA-gratulacje i zdrówka zycze ![]() no i oczywiscie zdrówka dla wszystkich chorowitków ![]() a co u nas; Kubus od wrzesnia chodzi do przedszkola na poczatku było ciezko teraz juz jest ok tylko kiepsko z jedzeniem ![]() urodzilam 28 czerwca drugiego synusia tak jak przy kubusiu poród był trudny ale juz zapomnialam ![]() miłej nocy ![]() a oto moje urwiski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Aniolek - juz dawno nie widzialam Twojego Kubusia, ale pamietam jak wygladal jak byl malutki. Przeciez jego braciszek wyglada kropla w krople jak Kubus
![]() ![]() A jak ma na imie??? Fajne rodzenstwo. Oby milosc kwitla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
aniołek - gratulacje
![]() celka - a czy ty (poza tym, że chustę masz) jesteś w temacie chustowym? Tzn bo jak weszłam na wątek i zacełam czytać o tym, ze bawełniane, tkane, rozciagliwe czy mniej, taki splot czy inny lepszy -to po prostu zgłupiałam.I dlaczego tylko dla małego dziecka polecasz? U nas pewnei chusta byłaby używana na dwa rzuty (plany, a wiadomo-życie pokaże) 4-5 miesiecy i potem na drugie lato ewentualnie (czyli roczniak+ ) Doradźcie, co kupić 15-latce na urodziny? Dodam, 15-latce która wszystko ma. Nie ma jakichś marzeń, bo jak coś chce (ciuch, książkę, płytę, kosmetyki, perfumy) to od razu kupuje, nie musi ciułać czy czekać na jakąś okazję. We wszelkie sprzęty też wyposażona. Jakoś nie lubie dawać pieniedzy, myślaąłm o bonie do empiku czy jakiejś sieciówki, ale nie wiem, czy to dobry pomysł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
prim - chusta elastyczna jest super. Latwo sie nia wiaze, dziecko sie wklada do juz praktycznie zawiazanej, wiec nie ma problemu jak przy lnianej, ze dziecko Ci zdazy prawie wypasc, zanim je wlozysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
witajcie!!!
![]() dzieci śpią mąż w pracy więc mam troche czasu dla siebie ![]() dziękuje za gratulacje ![]() celko masz racje Pawełek jej bardzo podobny do Kubusia zobaczymy jak podrosnie ![]() prima jak narazie Kubus bardzo kocha braciszka całuje go przytula itd no ale zobaczymy jak bedzie za jakis czas pewnie beda sie bic,kłócić itd ![]() a co do prezentu to sama nie wiem mysle ze te bon byłby ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
z 15latkami to ciężko
![]() ![]() ![]() Aniołku-fajnie,że piszesz,choć niefajnie,że tak rzadko ![]() ![]() ![]() Pawełek strasznie do niego podobny ![]() ![]() Prima-jak na dłużej to chyba tylko tkana ![]() ![]() ![]() u nas obie powoli wychodzą z infekcji,tzn.Zu oprócz kataru i kaszlu po ostrych biegach nic nie dolega Tośkę byłam wczoraj osłuchać i dostałyśmy Pulmicort |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
ann - a co zeszlo jej na oskrzela? Bo moja pediatra (od zapalen pluc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Wiem -najnowszymi modelami telefonów
![]() Średnio co pół roku jej sie gubi/psuje/wypada z okna/zamacza ![]() KOsmetykami i perfumam -ale to na zasadzie "zobaczę - chcę -idę i kupuję" więc chyba faktycznie kupię taki bon, sama sobie coś wybierze ![]() Zdrówka dla dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale z każdym dniem lepiej ![]() wywiało Was? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
ann -wywiało i zalało, pogoda paskudna,brrr
Potrzebuję porady odnośnie materaca do sypialni -poradzicie coś? (mam taki ze średniej półki cenowej, sprężynowy -ale ostatnio coraz gorzej sie śpi, plecy mnie bolą, tż też zaczał narzekać -czyli materac do wymiany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
blee-najbardziej nienawidzona przeze mnie pogoda
![]() Prima-my mamy wszyscy Ikea i polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wysłałam foty wakacyjne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
ann -dzięki, właśnie sie zastanawiałam nad pianką -bo nie mam porównania, ponieważ wszyscy znajomi mają doswiadczenia ze sprężynowymi.
Ann - a ty sie widujesz jeszcze z martką czasem? wiesz,co u nich? ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- ann- a który masz? materac. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- no i znów ja ![]() Super zdjecia - najfajniejsza zapiaszczona buzia Tosi ![]() Ja już snuje palny przyszłoroczne (wiem, szalona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Gosia jeszcze kaszle, juz ponad tydzien, coprawda po inhalacjach jest duzo lepiej, dzis popoludniu idziemy do lekarza osłuchać, to może jutro juz do przedszkola pójdzie.
u nas zimno i mokro, dziś do pracy w czapce poszłam, w grubym golfie. Tylko kurtki mi brakuje, musze sobie kupić bo w ostatniej dobrej zamek sie popsul i nie opłaca mi sie wymieniać. my temat materac przerabialismy 2 lata temu i miałam ogromny metlik w glowie, który lepszy. W końcu kupiliśmy tam gdzie łóżko, o taki: http://allegro.pl/magnat-materac-dwu...863416410.html ma juz 2 lata i zero jakichkolwiek odkształceń fajny jest, bo jedna strona jest taka twarda jak lubie, znajomi kiedys spali i mowili, ze dawno na tak wygodnym lożku nie spali. Ann nie dostałam zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Yoolia-a zobacz w spamie,wysłałam na julcię na wp.daj znać jakby nie było to wyślę jeszcze raz.
Zu też jeszcze pokasłuje,tzn.odkrztusza co jakiś czas "coś" katar czy jakieś resztki wydzieliny,ale wiem,że jest zdrowa i w dobrej kondycji,więc do p-la chodzi.Czytałam,że nawet 6tyg.dziecko może pokasływać po infekcji.My raczej wcześniej łapiemy kolejną ![]() Zobaczymy jak tym razem.Coś nam w tych oskrzelach siedzi od przyjazdu.Naprawdę jestem przekonana,że jakieś tureckie goowno przywieźliśmy ![]() Prima-zaraz poszukam w ofercie i wkleję.My w sumie nie mieliśmy za dużego wyboru,bo braliśmy 2 wąskie do naszej kanapy.I mieliśmy aż 3 do wyboru ![]() ![]() ![]() ![]() o Martce dzisiaj myślałam ![]() Co do wyjazdu z dzieckiem to myślę,że łatwiej jest z takim 4mcznym,które leży gdzie położysz(mniej-więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale... Tysiące ludzi lata z takimi maluchami i dają radę i nic się złego nie dzieje ,więc wszystko można ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- -Prima-a propo zapiaszczonej Tośki to ona niestety inaczej nigdy nie wygląda.Jak tylko widzi piasek to się w nim tarza jak świnka w błocie ![]() ![]() a materac mamy chyba HAVET znaczy mamy 2 złączone do tej sofki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49874378/ widzę,że teraz jest trochę więcej do wyboru ![]() polecam przejażdżkę i wypróbowanie na miejscu ![]() ![]() ![]() tych co mają dziewczyny nie widzę ![]() wyszukiwarka ich nie znajduje,więc może już ich nie ma a były to Sultan Fidjetun |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
ann nie ma, nawet w sapmie, ani w koszu (mogłam w pospiechu zaznaczyc i wywalic), od rana poczte mam otwartą, więc nie wiem co jest
![]() spróbuj może jeszcze raz kiedys tam planowałam zagraniczne wakacje z podróża samolotem, Gosia miała ok 1,5 roku i pamiętam, że przerażało mnie to całe pakowanie, co wziąść przede wszystkim do jedzenia i ile, kaszek, sloiczków? plus jeszcze zabwki, ubranka, wydawało mi się nierealne, a przecież tak jak ann napisała tysiące jak nie miliony ludzi lata z maluchami i daja radę ![]() Co innego autem-ładujesz ile zmieścisz bez względu czy przyda się czy nie ![]() a mi wyć się chce mam takie odrosty-niepotrzebnie fryzjerka zrobiła mi ostatnio taki pasemkowy blond, bo strasznie widać odrost i musze juz koniecznie coś zrobić. Kasy bardzo nie mam, czatowałam na okazję na grouponie i akurat dziś sie trafiła na sweetdealu 60zł zamiast 200 na farbowaniealbo refleksy lub pasemka. Taniocha. Juz się nawet na jutro umówiłam bez kupowania kuponu ale chyba odwołam i najwyżej w czapie bede chodzić ![]() Zajrzałam do dowodu rejestracyjnego i dziś kończa mi sie badania techniczne, a ja nie mam wycieraczki-zepsuł mi się cały silniczek-ok 100zł, plus badanie 100zł, oprócz tego w polowie listopada kończy sie ubezpieczenie, do tego jakąś kurtkę musze sobie kupić. Zadzwoniłam do małża, a on do mnie pretensje, że po co na fryzjera wydaje jak tu samochód trzeba robić, bo mi zabiorą dowód to będą większe koszta. A ja juz nie mogę-od roku odmawiam sobie wszystkiego, nic nie mówię, zaciskam zęby i jeszcze musze wysłuchiwać, że zle gospodaruje pieniędzmi-moimi pieniędzmi, za które go od roku utrzymuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Yoolia-znalazłam jakiś Twój adres gmailowy i wysłałam jeszcze raz.Lepiej na gmaila czy wp wysyłać?
Co do kasy to niestety świetnie Cię rozumiem ![]() ![]() Pamiętaj,że jeśli Ty o siebie nie zadbasz to nikt tego nie zrobi(niestety trafiłyśmy na kiepskie egzemplarze małżów ![]() Mój np.twierdzi,że praca w domu to nie praca! Nie wyręcza mnie w niczym cieszy się,jesli niczego od niego nie wymagam itp.cudnie prawda?Moim zdaniem tak się miłość nie objawia...i do tego ten brak szacunku za ogrom pracy,który wykonuję w domu,pracy,wychowaniu dziewczynek etc. Więc postanowiłam,że swoje pieniądze wydaję na siebie.Owszem kupuję jedzenie,rzeczy w lumpach,opłacam ciocię i tysiące pierdułek,ale nie daję mu kasy na opłaty ![]() Dom to nie hotel a ja nie jestem sprzątaczką.WIęc prasuje sobie sam.A jak będzie podskakiwał to przestanę mu prać ![]() Ja też jestem zmęczona i też mi się wiele rzeczy nie chce.A jednak je robię,więc on też powinien. Jeśli będzie się buntował to niech się wyprowadza droga wolna.Taki mam plan.... Bardzo Ci jest to auto potrzebne? Jeśli bardzo to kup Joannę Natura za 6zł(notabene bardzo fajne,zwłaszcza blondy,podpytaj Iwonkę z 30tek) i naprawiaj.A jak nie to idź do fryzjera.Pracujesz i należy Ci się! Nie patrz na małża!Ile już dokładasz do jego interesu?Powiedz mu o tym,że masz dość,że też Ci się coś chyba należy?Wszystko można znieść,ale przez jakiś krótki i określony czas,na dłuższą metę psycha siada,wiem coś o tym ![]() Naprawdę się nie daj! I wbrew pozorm,faceci nie szanują kobiet,które nie szanują siebie! On nie doceni Twoich poświęceń! Nawet ich nie zauważa! Mało tego-za chwilę będzie w stanie Ci wypomnieć,że wyglądasz nieciekawie i zapyta czemu czegoś z tym nie zrobisz ![]() On jak musi sobie coś kupić czy naprawić w aucie to nie pyta Ciebie czy Was na to stać,prawda? Mój nie pyta tylko kupuje,bo przecież MUSI! A ja mam zawsze tysiące dylematów czy naprawdę muszę to mieć... i często nie kupowałam.Teraz jak potrzebuję to kupuję i tyle.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Prima ja niestety w sprawie materaca nie pomogę bo mamy łóżka bez materaca
![]() Aniołku super masz synków i fajnie się odezwałaś, może uda Ci się wygospodarować jakąś chwilkę gdy Kubuś w przedszkolu i pisać z nami na bieżąco. Ann zdjęcia Wasze cudne, Tosia niektórymi minami przypomina mi wczesniejsze zdjęcia Zu, Zuzia też mam wrażenie troszkę z buźki się zmieniła. Bardzo spodobało mi się zdjęcie zapiaszczonej Tosi i Zu w kostiumie ![]() zaraz wróce cdn. Yoolia dobrze rozumiem Twój ból. My mamy inną sytuację, ale niestety rozterki te same. Mój TŻ wrócił na wiosnę do poprzedniej firmy i tu zarabia na czas ale mniej, i w sumie mimo, że ja poszłam do pracy nie poprawiła nam się jakoś sytuacja fiannsowa, bo kasa się gdzieś rozpływa. mam wrażenie, że co raz więcej wydajemy na życie, dlatego często jak mam wydać kase na siebie to się zastanawiam i rozważam czy aby na pewno. Teraz odkąd jest przedszkole jest jeszcze weselej, bo opłaty za przedszkole do 5 więc automatem jak dostaję ja wypłatę ostatniego to przedszkole idzie z mojej, zawsze właśnie mi się tabletki skończą albo coś i kasa idzie. A potem mam rozterki jak Ty iść do fryzjera czy dołożyć na inne "ważniejsze" rzeczy. Myślę, ze tak jak Ann napisała powinnaś zmienić sposób myślenia i uświadomić w nim męża, wiadomo są rzeczy ważne i ważniejsze ale Twój komfort psychiczny moim zdaniem jest w tej sytuacji najważniejszy. Ann oj jak mnie wkurza takie podejście faceta, a mam dokładanie ten sam typ. Normalnie czasem mnie szlag trafia na jakieś głupie gadanie. Teraz tak naprawdę nie mam nas w domu do tej samej godziny i bardzo często wieczorem mnie też się już czegoś nie chce zrobić, ale oczywiście pozostawiam wolną ręke i jesli tylko ma ochotę np właśnie poodkurzać bo trzeba to ja protestować nie będę ![]() ![]()
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() Edytowane przez *misia* Czas edycji: 2011-10-11 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
ann obojętnie, moze byc na gmaila, najwyżej zajrze tam odkurzyc pajęczyny
![]() pewnie mam z tysiąc wiadomości nieprzeczytanych. myslałam żeby sobie farbe kupic ale blondu już nie chcę, ewentualnie stonowany ciemny blond i nie wiem jak to będzie wygladało na odrstach inaczej na reszcie inaczej. Fryzjer to zawsze coś dobierze, wymiesza, w odpowiednim czasie zmyje. A pasemka to juz wogóle, w tym bałaganie o ile dobrze zrobione ciężko dopatrzeć się uchybień ![]() na temat małża nie chcę juz sie rozpisywac, bo kilka stron by powstało ![]() ale jest tak jak piszesz, bardzo podobnie jak u Ciebie. staram się robić swoje, nie pytać go o nic, sama decyduje o wydatkach i nie tylko. wiesz, ze on nawet nie zapytał się co ustaliłam na tym spotkaniu z prezesem poradni? To było tydzień temu.Dzisiaj jestem umówiona z pania dr w tej poradni żeby popytac o ewentualną ciążę. Wie, że tam idę ale nawet nie zapytał po co. Wszystko na mojej głowie, a na jego tylko firma, w której pracuje charytatywnie. A samochód mi potrzebny już na piątek, bo musze Gosię zawieźć na zajęcia a potem do przedszkola. On pracując w swojej firmie nie może się zwolnić, ja pracując u kogoś muszę. No i co zrobię pojadę, bo szkoda żeby Gosia straciła zajęcia. Dzięki za wsparcie ![]() tak naprawde to nawet nie mam sie komu wygadać, mama ma swoje problemy, nie chce jej jeszcze tym zamartwiać, szczególnie, ze to oni wyłozyli kase na tą firmę ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- a ja się chyba domyslam czemu.. ja nie mam wogóle zdjęć a jak juz to bez nóg, w dziwnych proporcjach. albo tyłem, np jak zbieram z Gosią kamyczki na plaży, do tego maxymalne zblizenie i jakość okropna. Przy dzisiejszych aparatach wcale nie trzeba miec wielkiego talentu, raczej trzeba chcieć.... ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- obejrzałam zdjęcia WOW Ann Ty to masz talent, niezly fotograf z Ciebie, zawsze mi się podobały Twoje zdjęcia. Dziewczynki cudne, zadowolone, Tośka mały pulpecik blondasek ![]() Ann świetna fryzura, wogóle świetnie wyglądasz, figura nastolatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
doberek.
prim - ja mam lateksowy. Bardzo wygodny. Moja dewiza jest taka - kupic tanie lozko a drogi materac ![]() ![]() Ale jak sie kupuje lateksowy to trzeba posprawdzac, bo najczesciej trzeba kupic twardy, bo jakby nie patrzec lateks to raczej miekki materac. Oj- a co do malzow - to ja sie nie wypowiadam. Ja to bym mogla ksiazke napisac....Niestety jak sie ma dwojke dzieci - to coraz trudniej o porozumienie miedzy malzonkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() misia - pracuje od wczoraj. Już mi lepiej, aczkolwiek kaszel jeszcze meczy. Odpoczywałam 3 dni, a potem nadrobiłam sprzątanie i pranie ![]() Cytat:
Z mężami - ja myślę że kazda ma lepsze i gorsze dni, tylko jakoś zazwyczaj sie na forum nie zgadujemy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Konto usunięte
|
Prima: gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ![]() Ann Kubus jak był malutki miał ciemne wloski teraz mu tak wyjasniały ![]() misia postaram udzielac sie na bieżąco ![]() z kasą to u nas podobnie ja nie pracuje wiec jest cięzko ale niestety takie czasy! co do mężów to niestety tak to z nimi jest !mój to np.gotowac lubi wiec nie narzekam ale ja siedze w domu wy pracujecie to tez jest inaczej! ann jesli byłaby taka możliwosc to ja tez prosze o fotki ![]() w sprawie materaców niestety nie pomoge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, u nas dziś nie pada, ale wieje jak w kieleckim, mało mi głowy nie urwało jak szłam do pracy. Ano co do TŻ dużo racji ma Prima pewnie każda ma lepsze i gorsze momenty a akurat zgadujemy się w te gorsze
![]()
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
u nas na przemian słońce, deszcz a nawet grad i znowu słonko swieci
![]() misia ![]() ![]() ![]() Aniolku odzywaj sie cześciej, fajnych masz chlopaków ![]() ja byłam wczoraj na wizycie u p. dr psychiatry ![]() ![]() ![]() Mam sprawdzić wyniki toxoplazmozy i cytomegalii, które robiłam w ciązy. Cytomegalia chyba była w porządku, toxo też, doktorek nie mial zastrzeżeń, ale cos kojarzę, ze wynik miałam jakbym niedawno ją przeszła, bo duzo przeciwciał, ale już dokladnie nie pamietam. Musze je wygrzebać i sprawdzić, zrobic aktualne sobie i Gosi, bo może cos ze mnie na nia przeszło i wybrac się do lekarza zakaźnika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Yoolia- to nie da sie za jednym razem zrobic tych badan na przeciwciala i krzepliwosc u Gosi?
prim - nie pamietam jaki to... Zamawialam przez allegro. Poszukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.