Pierwsza Miłość part IV - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 21:37   #4981
sylwiaa18
Rozeznanie

Dot.: Pierwsza Miłość part IV

Cytat:
Napisane przez lilijkowa Pokaż wiadomość

co do zabezpieczenia, to... moze zawiodlo? tak tez sie zdarza...
faktycznie, nie pomyslalam o tym
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-10, 21:51   #4982
thealee
Zakorzenienie

90agnieszka90 Witamy, witamy

Ależ z tej Aurelii wredne babsko, chyba nie jednego Smiałka tak wyrolowała... Ale sprytna i cwana sztuka, nie ma co...
Ciekawe czy ten wątek jakoś się dalej rozwinie, czy zgłoszą to gdzieś, czy ją znajdą...

Zdenerwował mnie dzisiejszy odcinek, nosz kurde noga, jak tak to nie chce psuć im życia Majeczka, a jak ten przychodzi, pyta się wprost to ona zaprzecza. A potem będzie znów marudziła
Na miejscu Kingi bym się nie zgodziła jej kryć. Chociaż Kingi też juz nie ogarniam - co chwila zmienia zdanie na temat tego czy Majka powinna powiedzieć Pawłowi czy nie. Widać kobieta zmienną jest - mamy tu najlepszy przykład

Artura chce, i Berenike i więcej Bartka Już półtora miesiąca serial leci, a tu ani widu ani słychu...

Edytowane przez thealee
Czas edycji: 2011-10-10 o 21:52
thealee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-10, 23:34   #4983
Reme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijkowa Pokaż wiadomość
co do zabezpieczenia, to... moze zawiodlo? tak tez sie zdarza...
Im zawodzi coś strasznie często Albo nie wiedzą, że można się zabezpieczać Bo o ile pierwszą ciążę Kingi można zrozumieć, o tyle druga ciąża Kingi i ciąża Majki już pokazuje, że jednak coś nie halo z tymi ich zabezpieczeniami.

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Można dołączyć? Oglądam ten serial dopiero od jakiś 2 tygodni ( i to nie wszystkie odcinki ze względu na zajęcia) ale już mnie ten serial wciągnął
Witaj
Stary 2011-10-11, 00:46   #4984
Sondrina
BAN stały

Ale wszyscy naiwni jak dzieci. Jak można takie sumy powierzać obcej osobie, której nazwiska nawet nie znamy. Jak można nie zapytać o adres zamieszkania, cokolwiek... Nie twierdzę, że podałaby prawdziwy, ale można było chociaż próbować się jakoś zabezpieczyć.
Z Adama niezłe ziółko, przespał się z Luizą, jak spotykał się z Kingą Nie sądzę, by po pijaku kłamała, była bardzo prawdomówna...
Podobało mi się ujęcie mojego rynku
A Renata w wyciąganiu wiadomości od Luizy była genialna
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 01:55   #4985
daktylek1987
Wtajemniczenie

Skoro nawet Marek, ginekolog z długoletnim doświadczeniem wpadł, to co się reszcie dziwić
Tam całe najmłodsze pokolenie z wpadek pochodzi. Tomek, córka Artura (Artur myślał też przez jakiś czas, że jedna z bliźniaczek z którymi zdradzał Edytę też z nim wpadła), Danusia, Julia (nie pamiętam czy czasem pierwsza ciąża Majki, którą poroniła też wpadką nie była) i teraz znowu Kinga.
Stary 2011-10-11, 06:26   #4986
ankax28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Reme Pokaż wiadomość
Im zawodzi coś strasznie często Albo nie wiedzą, że można się zabezpieczać Bo o ile pierwszą ciążę Kingi można zrozumieć, o tyle druga ciąża Kingi i ciąża Majki już pokazuje, że jednak coś nie halo z tymi ich zabezpieczeniami.
Majka już po rozwodzie, grzecznie się prowadziła, więc stałego zabezpieczenia pewnie nie potrzebowała, a wtedy raz z Pawłem to był "spontan" no i wiecie
To samo Kinga z Adamem..

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

daktylek1987 To tak jak w życiu prawdziwym w większości przypadków...
ankax28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 18:46   #4987
redroses
Zakorzenienie

Ciekawie zapowiada się jutrzejszy odcinek z nożownikiem i Sabiną... btw. oglądałam dziś tylko końcówkę jutro muszę obejrzeć powtórkę
redroses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 19:02   #4988
thealee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez redroses Pokaż wiadomość
Ciekawie zapowiada się jutrzejszy odcinek z nożownikiem i Sabiną... btw. oglądałam dziś tylko końcówkę jutro muszę obejrzeć powtórkę
Praktycznie nic nie straciłaś - ot, Kinga obrażona na Adama, nie chciała z nim rozmawiać gdy przyszedł jej podziękować za wyciągnięcie go z moleściarskiego bagna. Emilka śmięjąca się z naiwności facetów w stosunku do Aurelii, Emilka z Wiktorią spotkały się z tym policjantem żeby im pomógł, a Sabina robiła za przynętę. A, i Kinga która się pokapowała, że jest w ciąży, jak @ nie dostała w terminie...

I Bartek wreszcie był szkoda tylko, że tak króciutko...

Stary 2011-10-11, 19:10   #4989
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No i zapomniałaś dodać, że Ireneusz mdlał na każde zawołanie
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 20:27   #4990
Koan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez thealee Pokaż wiadomość
I Bartek wreszcie był szkoda tylko, że tak króciutko...
wlasnie... dlaczego Bartek od wakacji pokazal sie 2 razy po 3 minuty, a Artura i Bereniki nadal nie ma?

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Skoro nawet Marek, ginekolog z długoletnim doświadczeniem wpadł, to co się reszcie dziwić
Tam całe najmłodsze pokolenie z wpadek pochodzi. Tomek, córka Artura (Artur myślał też przez jakiś czas, że jedna z bliźniaczek z którymi zdradzał Edytę też z nim wpadła), Danusia, Julia (nie pamiętam czy czasem pierwsza ciąża Majki, którą poroniła też wpadką nie była) i teraz znowu Kinga.
Tomek to dziecko z gwaltu...
Koan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 20:32   #4991
kasieni887
Wtajemniczenie

a Kinga nie miala Tomka czasem z jakims narkomanem?? on chyba potem przedawkowal czy cos?? nie pamietam zadnego gwaltu ani nic...

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 20:45   #4992
thealee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
a Kinga nie miala Tomka czasem z jakims narkomanem?? on chyba potem przedawkowal czy cos?? nie pamietam zadnego gwaltu ani nic...

Był gwałt, był... Ale to w początkowym odcinkach jakoś. Przed 100 odcinkiem. A wydaje mi się, że Kinga to w późniejszych odcinkach miała Tomeczka... Skoro teraz jest 1360 odc, a Tomeczek wciąż taki mały
Coś mi się kojarzy z tym narkomanem, który przedawkował, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć teraz jak to faktycznie szło...

Ah ten Ireneusz Jakże mogłam zapomnieć o tym jakże męskim mężczyźnie

Stary 2011-10-11, 21:05   #4993
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
tomek to dziecko Kuby (narkoman) i Kingi

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 21:50   #4994
Candy_lips
Zakorzenienie

Tomek to nie był syn Kuby, tylko takiego innego nieciekawego gościa, nie pamiętam ksywy, którego i tak Tomeczek nie obchodzi i nie mają z nim kontaktu. Z tego co pamiętam, to właśnie tamten Ją zgwałcił.

No wiecie, robią w serialu wpadki, żeby było niby ciekawiej. Takie małe absurdy.

Nieźle Aurelia ich wyrolowała. Śmieszna rola Ibisza, od razu widać, że facio mało ogarnięty i łatwo Go oszukać. Polowała na takich właśnie naiwniaków, zresztą jak każda oszustka matrymonialna.
Wiktoria też dała się nabrać, ale to było do przewidzenia, nieźle Ją podpuściła.
Ja też nie wyobrażam sobie tak zaufać i dać kasę obcej osobie, ale są naiwni ludzie.

A na miejscu Kingi właśnie powiedziałabym prawdę Pawłowi o dziecku, Majka nie umie tego zrobić, to wiadomo. Ojciec powinien wiedzieć. A Majka się czai, bo jak widać Hubert jest dla Niej dobry, ale przecież żadna to miłość z Jej strony. Po prostu Ona boi się, że już nigdy nie będzie z Pawłem...
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 21:54   #4995
justi699
Zakorzenienie

Nie prawda. Kuba nie był ojcem Tomka. Kinga na jakiejś imprezie za dużo wypiła i jakiś gość to wykorzystał- że niby gwałt to był. A Kuba to później się pojawił jak ona była już w ciąży czy już nawet urodziła. Nie pamiętam dokładnie. I traktował Tomka jak syna ale ojcem nie był. Potem faktycznie dał sobie złoty strzał ratując jakiego narkomana- bo on już potem nie brał tylko pomagał innym narkomanom.
A co do kolejnej ciąży Kingi- jak dla mnie porazka. Mam dość dzieci w tym serialu

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 22:01   #4996
201611241302
Konto usunięte

W domu Żukowskich to normalnie przedszkole już będzie.
A Kinga w ciąży to jeszcze więcej marudzącej Kingi.
Świetnie
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 23:59   #4997
Reme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
W domu Żukowskich to normalnie przedszkole już będzie.
To samo pomyślałam, jak dziś zobaczyłam Tomka i Danusie siedzących przy stole a obok nich Marka-gosposię (i ochroniarza od nieprzyjemnych adoratorów w jednym)

O tak, za dużo tych dzieci. Wszystkie główne wątki będą się kręcić wokół dzieci lub z dzieciakami w tle. Jeszcze brakuje tylko, żeby Emilka i Patryk się postarali, bo też coś wspominali jakiś czas temu... A oprócz wątków "dzieciatych" będą tylko wątki "Hotelu u Śmiałków" (bo na tym to ostatnio polega, coraz to nowi goście i ich perypetie).

Jeśli któraś z Was Dziewczyny, wyhaczy gdzieś termin, kiedy to Paweł wreszcie dowie się o dziecku, to niech niezwłocznie da znać
Stary 2011-10-12, 04:38   #4998
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Nie prawda. Kuba nie był ojcem Tomka. Kinga na jakiejś imprezie za dużo wypiła i jakiś gość to wykorzystał- że niby gwałt to był. A Kuba to później się pojawił jak ona była już w ciąży czy już nawet urodziła. Nie pamiętam dokładnie. I traktował Tomka jak syna ale ojcem nie był. Potem faktycznie dał sobie złoty strzał ratując jakiego narkomana- bo on już potem nie brał tylko pomagał innym narkomanom.
A co do kolejnej ciąży Kingi- jak dla mnie porazka. Mam dość dzieci w tym serialu
Już sobie przypomniałam, Kinga (chyba nawet na złość rodzicom) poszła na imprezę, nawet więcej niż się upiła, wzięła jakieś narkotyki i została wykorzystana przez jakiegoś faceta (wiki podaje, że ojcem Tomka jest niejaki Ben Widz, ale ja go zupełnie nie kojarzę, nie oglądałam wtedy jak się pojawił). Naćpaną Kingę znalazła chyba policja. Potem ona chciała znaleźć ojca dziecka i wytypowała właśnie Kubę. On na początku się przyznał, potem byli razem (Kinga widziała już, że to nie on). Z tym złotym strzałem to w ogóle beznadziejny wątek, tak kochał kingę i Tomeczka a tu nagle sobie w żyłę dał dla jakiegoś kolegi (chyba, że czegoś nie wiem, wtedy też nie oglądałam zbytnio). Z opowiadań wiem, że ten ojciec Tomka pojawił się przy okazji jakichś badań czy coś. Tomek był chory i był potrzebny, ale ja tego już nie oglądałam.

Też uważam, że za dużo dzieci ostatnio w tym serialu. Dobrze, że jak aktorka grająca tę bibliotekarkę była w ciąży, to nie wpletli tego do serialu (zresztą za tą postacią nie przepadałam). Ale Kindze mogli oszczędzić kolejnego nieślubnego dziecka. Mogli nagrywać aktorkę bez pokazywania brzucha, potem coś wymyślić.

Co do dowiedzenia się przez Pawła o dziecku to już sobie wyobrażam szalejącego znów Pawła. Zauważyłyście, że on jak coś się dzieje mu poważniejszego w życiu, a już w ogóle związanego z Maryśką to jakiegoś szału dostaje, rzuca się itp. Już teraz przez chwilę jak myślał, że to jego dziecko to było wrzeszczenie na Maryśkę, Kingę i wszystkich po kolei, uciekanie z domu itp. Już sobie to wyobrażam co się będzie działo...

A tak w ogóle mogłybyście napisać końcówkę wczorajszego odcinka, po tym jak Śmiałek przeczytał pamiętnik tego narzeczonego Aurelii, bo na ipli jest ucięty odcinek.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2011-10-12 o 04:41
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 09:48   #4999
kasieni887
Wtajemniczenie

ooo mi tez na ipli ucielo koncowke.. podbijam prosbe wyzej

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 10:22   #5000
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
To samo pomyślałam, jak dziś zobaczyłam Tomka i Danusie siedzących przy stole a obok nich Marka-gosposię (i ochroniarza od nieprzyjemnych adoratorów w jednym)

O tak, za dużo tych dzieci. Wszystkie główne wątki będą się kręcić wokół dzieci lub z dzieciakami w tle. Jeszcze brakuje tylko, żeby Emilka i Patryk się postarali, bo też coś wspominali jakiś czas temu... A oprócz wątków "dzieciatych" będą tylko wątki "Hotelu u Śmiałków" (bo na tym to ostatnio polega, coraz to nowi goście i ich perypetie).

Jeśli któraś z Was Dziewczyny, wyhaczy gdzieś termin, kiedy to Paweł wreszcie dowie się o dziecku, to niech niezwłocznie da znać
Dobry pomysl, popieram

W streszczeniach wyczytałam, że Paweł u Żukowskich weźmie Julkę na ręce i Marek zauważy duże podobieństwo małej do Pawła
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 11:44   #5001
ankax28
Raczkowanie

Cytat:
Co do dowiedzenia się przez Pawła o dziecku to już sobie wyobrażam szalejącego znów Pawła. Zauważyłyście, że on jak coś się dzieje mu poważniejszego w życiu, a już w ogóle związanego z Maryśką to jakiegoś szału dostaje, rzuca się itp. Już teraz przez chwilę jak myślał, że to jego dziecko to było wrzeszczenie na Maryśkę, Kingę i wszystkich po kolei, uciekanie z domu itp. Już sobie to wyobrażam co się będzie działo...
No jak to co.. Pawel znowu zacznie pic i rozrabiac
A gdzie w tym odcinku byl Bartek bo jakos mi umknął ten moment.
Kinga i kolejne obrzydliwie mówiące dziecko, nie zniosę

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
W streszczeniach wyczytałam, że Paweł u Żukowskich weźmie Julkę na ręce i Marek zauważy duże podobieństwo małej do Pawła
To jest tez pokazane w zwiastunie na glownej stronie PM
ankax28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 12:47   #5002
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankax28 Pokaż wiadomość
No jak to co.. Pawel znowu zacznie pic i rozrabiac
A gdzie w tym odcinku byl Bartek bo jakos mi umknął ten moment.
Bartek pojawił się w scenie nad rzeką- gdy Śmiałek z Patrykiem łowili ryby

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 13:19   #5003
daktylek1987
Wtajemniczenie

Poczytałam sobie streszczenia i wynika z nich, że Berenika i Artur wrócą dopiero w odcinku, który będzie emitowany 27 października.

Raczej nudy, dalej nudne Wadlewo, wróci Kamil, okaże się, że Hubert jest niewinny, ale straci czucie w uszkodzonej podczas aresztowania ręce. Aurelia wróci do Wrocławia i będzie tęsknić za Śmiałkiem. Kinga będzie z Adamem. Paweł zwolni Kaśkę, Stefani przez to też odejdzie. Anka będzie brać jakieś podejrzane tabletki, żeby zajść w ciążę. Bartek będzie pojawiał się raczej epizodycznie. Będzie chciał wrócić z Patrykiem do Wrocławia, ale raczej nic z tego nie wyjdzie. Z pokazem Sabiny jakiś przekręt będzie i coś im w tym Krakowie nie pójdzie. A jeszcze Renata wyjdzie za Grzegorza (to wiem ze zdjęć). To tak w skrócie.

Nudzi mnie ten Wadlewski wątek. Wadlewo przecież weszło do serialu, bo miało opowiadać o losach Bartka i Patryka, a teraz ich prawie nie ma, tylko ten Śmiałek
Stary 2011-10-12, 15:52   #5004
kinia00sokp
Rozeznanie

Cytat:
Poczytałam sobie streszczenia i wynika z nich, że Berenika i Artur wrócą dopiero w odcinku, który będzie emitowany 27 października.

Raczej nudy, dalej nudne Wadlewo, wróci Kamil, okaże się, że Hubert jest niewinny, ale straci czucie w uszkodzonej podczas aresztowania ręce. Aurelia wróci do Wrocławia i będzie tęsknić za Śmiałkiem. Kinga będzie z Adamem. Paweł zwolni Kaśkę, Stefani przez to też odejdzie. Anka będzie brać jakieś podejrzane tabletki, żeby zajść w ciążę. Bartek będzie pojawiał się raczej epizodycznie. Będzie chciał wrócić z Patrykiem do Wrocławia, ale raczej nic z tego nie wyjdzie. Z pokazem Sabiny jakiś przekręt będzie i coś im w tym Krakowie nie pójdzie. A jeszcze Renata wyjdzie za Grzegorza (to wiem ze zdjęć). To tak w skrócie.

Nudzi mnie ten Wadlewski wątek. Wadlewo przecież weszło do serialu, bo miało opowiadać o losach Bartka i Patryka, a teraz ich prawie nie ma, tylko ten Śmiałek
A mogłabyś dać link do zdjęć i streszczeń?
kinia00sokp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 16:15   #5005
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:

Ja czytałam na jakimś blogu czy w gazecie, że o dziecko zaczną się starać Artur i Berenika po powrocie

Cytat:

Oj nie tylko Ciebie
Stary 2011-10-12, 16:42   #5006
Reme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Ja czytałam na jakimś blogu czy w gazecie, że o dziecko zaczną się starać Artur i Berenika po powrocie
O nie!

My tu gadu gadu a czas założyć nowy wątek, bo 5000 postów za nami Pozwolę sobie to zrobić i zaraz wkleję link...

ZAPRASZAM DO NOWEJ CZĘŚCI WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post29924687

Edytowane przez Reme
Czas edycji: 2011-10-12 o 17:21
Reme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 18:34   #5007
triszka86
Raczkowanie

GG do triszka86

Strasznie mi szkoda Sabiny..
triszka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 19:41   #5008
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Tomek to nie był syn Kuby, tylko takiego innego nieciekawego gościa, nie pamiętam ksywy, którego i tak Tomeczek nie obchodzi i nie mają z nim kontaktu. Z tego co pamiętam, to właśnie tamten Ją zgwałcił.

No wiecie, robią w serialu wpadki, żeby było niby ciekawiej. Takie małe absurdy.

Nieźle Aurelia ich wyrolowała. Śmieszna rola Ibisza, od razu widać, że facio mało ogarnięty i łatwo Go oszukać. Polowała na takich właśnie naiwniaków, zresztą jak każda oszustka matrymonialna.
Wiktoria też dała się nabrać, ale to było do przewidzenia, nieźle Ją podpuściła.
Ja też nie wyobrażam sobie tak zaufać i dać kasę obcej osobie, ale są naiwni ludzie.

A na miejscu Kingi właśnie powiedziałabym prawdę Pawłowi o dziecku, Majka nie umie tego zrobić, to wiadomo. Ojciec powinien wiedzieć. A Majka się czai, bo jak widać Hubert jest dla Niej dobry, ale przecież żadna to miłość z Jej strony. Po prostu Ona boi się, że już nigdy nie będzie z Pawłem...
jasne .. przepraszam za pomylke ale Kuba go wychowywal czy cos takiego

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez triszka86 Pokaż wiadomość
Strasznie mi szkoda Sabiny..
mi tez ale ciesze sie ze im sie udalo tego nozownika zlapac !

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 18:45   #5009
chocolateladyy
Raczkowanie

Kiedy Paweł się dowie że jest ojcem?
Włosy , rośnijcie

chocolateladyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 19:06   #5010
ParoleParole
Zakorzenienie

NOWA CZĘŚĆ WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post29924687

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości