Powiększanie piersi cz.7 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 19:02   #451
Vanessita
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

No właśnie nie sa aż tak wielkie jak się patrzy na całą sylwetkę Wyglądasz teraz super i te są idealne dla Ciebie
Stary 2011-10-10, 21:44   #452
gwendolinka
Zadomowienie

a co tu dziś wieczorem taka cisza

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:19   #453
klaudeczka2010
Zadomowienie

ja jezdem gwensle w 7 części jakoś nas mniej

ZABO bo się posikam krew na zaluzjach???to ja się wypisuję
wiem że jakoś przeżyję ale niewiadomego się boję najbardziej

sweetmegino ja wiem że sama nie jestem i wszystkie mamy te same obawy!!cholera jakby się tego pozbyć???

vanesitka nie gadaj??bo znów zacznę sobie wkręcać że mi wyjdą gigantyczne te cycki..jak powiem lekarce żeby na wszelki wypadek miała mniejsze 380 npale ogólnie przed op jeszcze się z nią dogadam a w razie czego ucieknę

AGA nooo nareszcie zadowolonacieszę się że to słyszea raczej widzęi fakt nie są mega!!!!!i widzisz VANESITKO AGA ma coś jak ja 71-72 pod biustem chyba i jej okrągłe 500 nie wyszły wielkie i cio???nie wiadomo o co komon do końca z tymi cyckami i efektem końcowym!!

JOASI ale robisz na 100%??tylko nie wiesz u koga tak???

a ja zmęczona mega,pół dnia za pracownicę robiłam a później porządki u syna w pokoju bo dopiero przeprowadzam go do nowego pokoju,pamiętacie jak mówiłam o remoncie,to dopiero dobiega końca,chyba z pół roku to trwało..ale cóż z 64m przeskakuję na 110(mówiłam wam że dokupiliśmy mieszkanko obok i się przebiliśmy)..i kto to będzie sprzątałale spoko cieszę się,za 2 tyg parapetówai kazde dziecko ma swój pokój!!!rewelka a ja 2łazienki,bo z tamtej kuchni zrobiliśmy garderobę bo raczej 2 kuchnie nie bardzo potrzebne... ale miejsca w cholerę póki co mi doszło
to tak się pochwaliłam
spadam odpoczywac i śnić o cycorach!
Stary 2011-10-10, 22:27   #454
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczko
Kochana jestem zadowolona, mam efekt jaki chcialam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:39   #455
kasia1988stce
Raczkowanie

Hejjj

Dzięki dziewczyny za miłe komentarze
Klaudeczka, ale Ci fajnie takie wielkie mieszkanki teraz, gratuluje

A dziś się mierzylam, i jest tak jak było cały czas, nic nie przybyło, i nic nie ubyło całe szczęście .

Miłego wieczorku Dziewczęta
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:52   #456
SweetMegi
Raczkowanie

Klaudeczko oddaj jeden pokój w dobre ręce, zrobię sobie w nim siłownie!!!

Zabulek jak długo dochodziłaś do siebie po operacji i kiedy minął Ci ten ból? Gdzieś przeczytałam,że dziewczyna dopiero po trzech tygodniach mogła sama umyć włosy a po miesiącu w końcu już ją nic nie bolało.Troszkę to przerażające ......

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-10-10 o 23:13
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 00:48   #457
kasa00
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja tylko na chwile pozdrawiam was kochaniutkie wszystkie dawno mnie tu nie bylo ale co nieco przeczytalam zabulek moja kochana nie martw sie o swoje piersi masz idealne a muj mąż też mi muwil ze woli małe ale teraz jak nie raz spojrzymy na moje zdjecie przed to sami razem się z niego śmiejemy heheheheh takze nic sobie tam nie wkręcaj pozdrawiam
kasa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 06:32   #458
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 7
SweetMegi 25.10 - 15
joasi 03.11 - 23
grazia78 14.11-34
klaudeczka2 010 28.11-47
Nadinka2 19.12- 76
malinkac 19.12- 76
sherry.b 26.04.2012r-197
Olivkaa200 12.07.2012r-275
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 08:24   #459
anek799
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Klaudeczko oddaj jeden pokój w dobre ręce, zrobię sobie w nim siłownie!!!

Zabulek jak długo dochodziłaś do siebie po operacji i kiedy minął Ci ten ból? Gdzieś przeczytałam,że dziewczyna dopiero po trzech tygodniach mogła sama umyć włosy a po miesiącu w końcu już ją nic nie bolało.Troszkę to przerażające ......
Przerażające i nie do końca "prawdziwe" miałam zabieg w czwartek, a w niedzielę sama wymyłam głowę, więc nie jest aż tak strasznie. Boli to fakt, ale 24 h są najgorsze, później już z górki. Mi bardziej dokuczyła narkoza niż ból.

Witam wszystkie cycolinki
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 11:13   #460
Agatau88
Zakorzenienie

Witam i ja dzis

Teraz jak mam uczelnię to ciagle zajęcia i zajęcia.

rodzynki
dziekuje Ci za komentarze w albumie
Bardzo mi miło

I w ogole dziekuje Wam Dziewczyny za opinie, niektóre wolą tamte piersi, inne te-ale każda opinia sie liczy
Stary 2011-10-11, 11:32   #461
jooasi
Wtajemniczenie

ajtam ajtam Agato, nasze opinie się wogóle nie liczą, tu ważne są tylko i wyłącznie Twoje odczucia i jak dla Ciebie Twoje cycuszki są teraz zgodne z marzeniami to tylko gratulować i cieszyć się z Tobą możemy

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

wczoraj na Polsat Cafee było program o dziewczynach z Wysp "Biustoholiczki" i znowu faceci niby naturalne woleli ale ślinili się do poprawianych ale program był ogólnie o uzależnieniu od operacji powiększania, dziewczyny wciąż chciały więcej i więcej robiły drugą i trzecią operacje myśląc, że z każdym kolejnym rozmiarem zyskają więcej szczęścia i akceptacji, troche to smutne i wciąż czuły niedosyt.
Stary 2011-10-11, 11:38   #462
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ajtam ajtam Agato, nasze opinie się wogóle nie liczą, tu ważne są tylko i wyłącznie Twoje odczucia i jak dla Ciebie Twoje cycuszki są teraz zgodne z marzeniami to tylko gratulować i cieszyć się z Tobą możemy

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

wczoraj na Polsat Cafee było program o dziewczynach z Wysp "Biustoholiczki" i znowu faceci niby naturalne woleli ale ślinili się do poprawianych ale program był ogólnie o uzależnieniu od operacji powiększania, dziewczyny wciąż chciały więcej i więcej robiły drugą i trzecią operacje myśląc, że z każdym kolejnym rozmiarem zyskają więcej szczęścia i akceptacji, troche to smutne i wciąż czuły niedosyt.
Jestem zadowolona poki co a to dopiero 10 dzien
Stary 2011-10-11, 11:39   #463
anek799
Raczkowanie

Kochane powiedzcie mi po co nosimy te pasy? Wiem, że trzeba i nosze sumiennie, ale nie wiem po co. Ostatnio mam wrażenie, że mocno ściska mi biust na górze i boję się, że mi ten pas zepsuje i moje piersi będą
Stary 2011-10-11, 11:41   #464
jooasi
Wtajemniczenie

to już będzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

nie wszystkie chyba noszą pasy, to po to żeby cycki za bardzo w góre nie uciekły
Stary 2011-10-11, 11:42   #465
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie mi po co nosimy te pasy? Wiem, że trzeba i nosze sumiennie, ale nie wiem po co. Ostatnio mam wrażenie, że mocno ściska mi biust na górze i boję się, że mi ten pas zepsuje i moje piersi będą
Zeby piersi nie poszły na boki, jak dr zaleca trzeba nosic, ja noszę jeszcze w nocy.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
to już będzie tylko lepiej[COLOR="Silver"]
Mam nadzieję

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-11 o 11:43
Stary 2011-10-11, 12:22   #466
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

hejka

ale lecicie , jak burza!!!!

ja nosiłam pas 6tyg w dzien i w nocy, zdejmowałam tylko do mycia itp.

z myciem była lipa bo sił w rękach nie było by mocniej gąbkę ścisnąć ale po tych 3 tyg juz było o niebo lepiej..bo robiłam juz wsio

i z myciem głowy tez miałam kiespko bo rąk nie mogłam unieść przez pierwsze 2 tyg podajże..choć juz nie pamiętam kiedy załozyłam bluzke przez głowe..hmm pisałam tutaj napewno

ale i tak miałam dobre samopoczucie!!!

każdy przechodzi to inaczej jak widze

najgorsze dla mnie to było to przetłuszczanie sie włosów i wogole wzmożone pocenie się MASAKRA zapewne wina znieczulenia

Klaudeczko ja jak stałam przed klinika to serio, myślałam ze bardzo tego chce i wreszcie będe miała cały ten stres za sobą..gorzej było tydzien przed operacją ..zdecydowanie

u mnie było tak ze zaliczka wpłacona i odwrotu juz nie ma!
trzebabyło zwalczać złe mysli
Stary 2011-10-11, 12:29   #467
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

Agata bo obie "pary" były piękne Dobra zabrzamiło jak o butach bym pisała. Dziewczynki śliczne i z anatomkami i z okraglaskami ważne ze ładnie zrobione i ładnie wyglądały Ja też się bardzo cieszę, że jesteś zadowolona, na prawdę super przeczytać ,że trud, ból i dwie operacje w końcu zaowocowały szczęściem.

Joasi muszę się nad tym głęboko zastanowić. O co tu chodzi, bo chciałam małe a teraz mam "za małe" tzn chciałabym większe żeby mi się nie gubiły pod ubraniem. Z drugiej strony jakby były duże to bym narzekała, że koszule mi się nie dopinają i jestem "cycolina". Ja to powinnam się cieszyć, ze mam takie bo wcześniej byłam płaszczak
A może to nie "niezadowolenie" które wynika z braku akceptacji tylko teraz mam skalę porównawczą? Kurde, tak sobie wmawiam, ze tak chcialam, ze mi pasują, są proporcjonalne, że" nie miałam naciągniętej skóry ani swojej tkanki za dużo to może i się wpakować by nie dało za dużo" ale niedosyt jakiś taki lekki mam.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-11, 12:31   #468
Agatau88
Zakorzenienie

gwendolinka
Nie wmawiaj sobie nic, widocznie tak jest ze masz imlanty jakie masz
Sa kształtne, zgrabne, piekne i niemałe Pasuja do Twojej figury.
A kiedys mozesz zmienic przeciez na inne
Stary 2011-10-11, 12:42   #469
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
hejka

ale lecicie , jak burza!!!!

ja nosiłam pas 6tyg w dzien i w nocy, zdejmowałam tylko do mycia itp.

z myciem była lipa bo sił w rękach nie było by mocniej gąbkę ścisnąć ale po tych 3 tyg juz było o niebo lepiej..bo robiłam juz wsio

i z myciem głowy tez miałam kiespko bo rąk nie mogłam unieść przez pierwsze 2 tyg podajże..choć juz nie pamiętam kiedy załozyłam bluzke przez głowe..hmm pisałam tutaj napewno

ale i tak miałam dobre samopoczucie!!!

każdy przechodzi to inaczej jak widze

najgorsze dla mnie to było to przetłuszczanie sie włosów i wogole wzmożone pocenie się MASAKRA zapewne wina znieczulenia

Klaudeczko ja jak stałam przed klinika to serio, myślałam ze bardzo tego chce i wreszcie będe miała cały ten stres za sobą..gorzej było tydzien przed operacją ..zdecydowanie

u mnie było tak ze zaliczka wpłacona i odwrotu juz nie ma!
trzebabyło zwalczać złe mysli
Ja nałożyłam bluzkę przez głowę jak wychodziłam z kliniki. W domu byłam "samowystarczalna" poza robieniem sobie jedzenia i mycia włosów, a tak to miałam powolne ruchy. Wstawac już w klinice wstawałam podciągając się za kolano. Nie jest tak źle. Ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem. Mam niski próg bólu, a operacje bardzo dobrze przeszłam. Najgorszej po przebudzeniu , poty, raz zimno, raz ciepło ale wtedy lezałam na lekach przeciwbolowych. Chyba to wszystko od nastawienia zależy- psychika bardzo dużo pomaga. Ja wiedziałam ze muszę bo już nie chcę mieć tak jak mam, trzeba to zrobić i wsio. Pamietam jak po kontroli pani dr do mnie podchodzi bo miałam bluzkę sciagana przez głowę, a ja się tak patrzę? O co chodzi? Zanim te kilka króków zrobiła to ja juz ja sciagnelam. Tylko ja i ćwiczenia robiłam jak było trzeba, dzień po operacji, co miałam zalecone. Ból jest na początku, w domu mi ubuprom wystarczył. ok 2 tygodnie kuzynka mi głowę myła tylko, bo z tym nie chcialo mi sie męczyć a mam długie wlosy.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

No i klaudeczko ZADROSZCZE tego metrażu I Garberoby oczywiście. Ja mam na razie duża szafę Bardzo dużą. Musi wystarczyc Ale garderoba mi się marzy i najlepiej kolekcja butów żeby ładnie się tak wkomponowała
Narazie to fajnei chociaż by mieć nową "kolekcję" staników. Bo u mnie staników to teraz jak na lekarstwo

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-11, 15:06   #470
jooasi
Wtajemniczenie

co do staników przeglądałam allegro bo głównie tam zakupy robie i chciałam się zorientować co w tych większych rozmiarach można kupić, puszczam pare linków może komuś się przyda, ja jeszcze poczekać muszę z zakupami

http://allegro.pl/panache-ariza-midn...819895426.html

http://allegro.pl/20-panache-cleo-ri...820993223.html

http://allegro.pl/biustonosz-panache...822586656.html

http://allegro.pl/biustonosz-arabell...828070811.html

http://allegro.pl/biustonosz-lucia-f...838732443.html

nie kupowałam tych marek ale mają duży wybór sporych rozmiarków
Stary 2011-10-11, 15:09   #471
Agatau88
Zakorzenienie

No niestety to jest tak ze jak nie mamy biustu to kazdy wydaje sie wielki, potem przyzwyczajenie i po kilku mcach narzekamy ze mamy za mały.
Ale nie pamietamy juz jaki biust miałysmy przed op-poza tym nie każda z nas ma predyspozycje i warunki anatomiczne do duzych implantów.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
co do staników przeglądałam allegro bo głównie tam zakupy robie i chciałam się zorientować co w tych większych rozmiarach można kupić, puszczam pare linków może komuś się przyda, ja jeszcze poczekać muszę z zakupami

http://allegro.pl/panache-ariza-midn...819895426.html

http://allegro.pl/20-panache-cleo-ri...820993223.html

http://allegro.pl/biustonosz-panache...822586656.html

http://allegro.pl/biustonosz-arabell...828070811.html

http://allegro.pl/biustonosz-lucia-f...838732443.html

nie kupowałam tych marek ale mają duży wybór sporych rozmiarków
Ładne
A Ty jeszcze 3 tygodnie
Ja znam Panache mam u siebie w mieście, ale na razie nie kupuje stanikow-mam pancernik, sporotyw przyjdzie mi lada dzień i ten z Esotiq. Za miesiąc zaszalaję ze stanikami

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-11 o 15:17
Stary 2011-10-11, 20:11   #472
anek799
Raczkowanie

Dziewczyny myślałam, że ja to dopiero mam małe te cycki, bo teraz chodzę w tym "karencyjnym" i on ma miseczkę C, ale dziś pomierzyłam w sklepie staniczki i nie uwierzycie 65-70 F Czy to możliwe z tych moich małych anatomek??? Takie usztywnione z fiszbinami, ale nie push-apy Jeszcze tylko 4 tygodnie mogę sobie taki zakupić!!! No to se humor poprawiłam, a chciałam takie pełne C, ale z tego F cieszę się jak wariatka
Stary 2011-10-11, 20:42   #473
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny bo wg mnie nam sie wydaje ze mamy małe to robione biusty.
Robilam dzis kolejne podejscie do bluzek-chcę kupic zapinana.
Do tej pory nosilam gore 36.Szukam 36, proszę panią o pomoc, pani patrzy na mnie i mowi-z pani biustem to w 36 sie pani nie wciśnie.
I rzeczywiscie ledwo co sie w 38 dopielam.
A w pasie i talii wisi, a widzialyscie w albumie przeciez chuda nie jestem.
Znowu coś kupuje a panie w sklepie ale na pani biust bedzie za małe.
A wielkiego nie mam.
Dziewczyny prosba do Was gdzie Wy kupujecie bluzeczki?
Stary 2011-10-11, 20:50   #474
agunia_202
Raczkowanie

Dziewczynki zapraszam na sesję z okazji 3 msc , szczerze to jest mi teraz cudownie w końcu czuję się jak 100%%%% kobieta
Stary 2011-10-11, 20:57   #475
jooasi
Wtajemniczenie

Agacia ja wiem, że Ty ich tak nie odbierasz i faktycznie na całej sylwetce wielkie się nie wydają ale miseczka H to musi być duży cyc i tak bedziesz przez otoczenie odbierana, Pani od staników tak samo skomentowała a bluzki z guzikami to w 36 ja się czasem ledwo mieszcze a tylko 86cm w cycu nie przejmuj się rozmiarem bierz 40 i wpuszczaj w spódnice albo poszukaj dobrej krawcowej żeby fajne zaszewki dołem robiła. dużo koszul mają tu
http://www.sklep.nife.pl/l,odziez-ko...d0834bad9f01b9
Stary 2011-10-11, 21:04   #476
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agacia ja wiem, że Ty ich tak nie odbierasz i faktycznie na całej sylwetce wielkie się nie wydają ale miseczka H to musi być duży cyc i tak bedziesz przez otoczenie odbierana, Pani od staników tak samo skomentowała a bluzki z guzikami to w 36 ja się czasem ledwo mieszcze a tylko 86cm w cycu nie przejmuj się rozmiarem bierz 40 i wpuszczaj w spódnice albo poszukaj dobrej krawcowej żeby fajne zaszewki dołem robiła. dużo koszul mają tu
http://www.sklep.nife.pl/l,odziez-ko...d0834bad9f01b9
O super te koszule, dzieki za linka
Wzielam dzis 38, ledwo sie dopinam a na dole wisi. No ale trudno.
Mi sie rownowazy z biodrami teraz ladnie, nie o to chodzilo zebym ja mała a cyc wielki, mają wlasnie współgrac z sylwetka.
Ale ludzie tak odbieraja, panie w sklepie widać widzą jako spory biust.
Dlatego chyba nam sie wydaje ze po op to mamy małe
Inna rzeczywistość forumowa-gdzie każda ma piersi a tzw.miejsca rzeczywistosc gdzie duzo kobiet nosi push upy i nie ma sporych piersi.
Stary 2011-10-11, 21:52   #477
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia_202 Pokaż wiadomość
Dziewczynki zapraszam na sesję z okazji 3 msc , szczerze to jest mi teraz cudownie w końcu czuję się jak 100%%%% kobieta
Agunia kobieta 100% to mało powiedzine, pięknie wyglądasz
macie z Anek takie same implanciki a jednak cycuszki nie są identyczne
Stary 2011-10-11, 21:52   #478
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia kobieta 100% to mało powiedzine, pięknie wyglądasz
macie z Anek takie same implanciki a jednak cycuszki nie są identyczne
Takie same maja?
Ten sam model? Chyba nie.
Stary 2011-10-11, 21:57   #479
agunia_202
Raczkowanie

Dziękuję za przemiłe słowa , wszystkie jesteśmy piękne tylko cycków do pełni szczęścia nam nie dano hehe trzeba sobie było kupić
Stary 2011-10-11, 22:03   #480
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja nałożyłam bluzkę przez głowę jak wychodziłam z kliniki. W domu byłam "samowystarczalna" poza robieniem sobie jedzenia i mycia włosów, a tak to miałam powolne ruchy. Wstawac już w klinice wstawałam podciągając się za kolano. Nie jest tak źle. Ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem. Mam niski próg bólu, a operacje bardzo dobrze przeszłam. Najgorszej po przebudzeniu , poty, raz zimno, raz ciepło ale wtedy lezałam na lekach przeciwbolowych. Chyba to wszystko od nastawienia zależy- psychika bardzo dużo pomaga. Ja wiedziałam ze muszę bo już nie chcę mieć tak jak mam, trzeba to zrobić i wsio. Pamietam jak po kontroli pani dr do mnie podchodzi bo miałam bluzkę sciagana przez głowę, a ja się tak patrzę? O co chodzi? Zanim te kilka króków zrobiła to ja juz ja sciagnelam. Tylko ja i ćwiczenia robiłam jak było trzeba, dzień po operacji, co miałam zalecone. Ból jest na początku, w domu mi ubuprom wystarczył. ok 2 tygodnie kuzynka mi głowę myła tylko, bo z tym nie chcialo mi sie męczyć a mam długie wlosy.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

No i klaudeczko ZADROSZCZE tego metrażu I Garberoby oczywiście. Ja mam na razie duża szafę Bardzo dużą. Musi wystarczyc Ale garderoba mi się marzy i najlepiej kolekcja butów żeby ładnie się tak wkomponowała
Narazie to fajnei chociaż by mieć nową "kolekcję" staników. Bo u mnie staników to teraz jak na lekarstwo

oj Gawendolinka to wiem hihi żeś najtwardsza z Nas co do podnoszenia rąk itp. czynności zaraz po operacji

..2 porody i 2 połogi przeżyłam to wiedziałam że i to przezyje
na poczatku sie mysli..jeju 2,4,6 tyg wyjętych z życiorysu ale czas mija i sie człek nie obejzy a juz 3 miesiące PO

co do rozmiaru..to tak właśnie jest że się przyzwyczajamy... i jak na normalna kobietę przystało od niedawna też chciałabym ciut więcej

ale cieszę się z tych implantów i wole te niż to co było przed;/

Joasi piekne staniki, koszule też

Agatu kiedy karmiłam synka to miałam taki własnie problem by koszule kupić jesli chodzi o piersi..przy wadze 53kg/172cm zakupiłam koszule o rozmiarze 40/L bo tylko ten rozmiar pasował na mnie w cyckach hahaha mam ją do dziś PORAŻKA no ale piersi wtedy były bajeczne!!!

ide poogladać nabytki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości