Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 23:57   #3451
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Melduje sie zdechlaczka i depresantka Pearl.

Probowalam sie uczyc i przez caly dzien nie zapamietalam ani jednego zdania. Do tego co chwila usypialam i non stop mi bylo zimno. Napisac tez nic nie napisalam, jedynie troche poprawilam to,co juz wczesniej sklecilam. Nie widze tej obrony, oj nie widze.
No ale sms od Agatka tak mnie jakos "strzelil po mordzie", ze czym ja sie tu przejmuje, ze najwazniejsze zdrowko i dzidzia. Magister nie zajac Daje sobie na luz i zobacze, moze jutro sie lepiej poczuje, jak nie to pojutrze, za dwa dni, za trzy...

Babyjagi pogonily vixen, a taka madra byla!!!
A tak powaznie, to na poczatku podobaly mi sie jej wypowiedzi, ale w ktoryms momencie zaczelo mnie irytowac podejscie "ja mam zawsze racje".

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Dziewczynki, dziekuje i obdarowuje kazda za mile slowko i wsparcie.

Nietoperek fika jak szalony i az mialam wyrzuty sumienia,ze sie nim nie zajmuje, bo tak sie zestresowalam ta obrona i kiepskim samopoczuciem. No wiec teraz go wyglaszcze, wypukam, wytule i (o zgrozo) pospiewam mu kolysnaki. Tz nagral nam bajeczki na dobranoc, zeby Nietoperek znal jego glos. Slodziak

Ja niestety nie kupilam dzisiaj sobie nic, bo nawet nie wyszlam z domu, ale za to zjadlam za✂✂✂iste jabluszko w ciescie i leczo z dodatkowa porcja wolowiny, zeby wyploszyc anemie. Nic nie pomoglo
Wiem tylko, ze jakos teraz w lidlu maja byc te wielkie pilki do cwiczen, jakby ktoras byla zainteresowana.

Buzi buzi

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-10-11 o 23:48
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:02   #3452
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Lasunie Kochane jesteście, naprawdę Muszę wierzyć, że będzie dobrze, oby coś 'zadziałali' ...

Najgorszy jest fakt z tego wszystkiego, że dziś 12.10 obchodzimy równe 7 lat a ja jadę sobie 'świętować' do szpitala ojj coś czuję, że doła będę miała w dzisiejszym dniu...

Pearl
nie chciałam Cię tak mocno trzasnąć po mordce, wybacz ja dziś też jadłam coś podobnego do Twojego jabłka w cieście- francuskie ciastko z jagodą w środku ale to była mega bomba!! a tż kochany...

ciekawe czy macie mnie również dość jak vixen za przemądrzałki odpoczeniecie sobie ode mnie całe 3 dni

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-10-12 o 00:05
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:14   #3453
dph
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

przegonilam kolezanke

przepraszam

ps. nie kupilam nic dzisiaj;/ ale zzarlam chalke i krupnik a teraz jem chrupki
rozwalają mnie ludzie którzy nie mają dzieci a się wymądrzają ja też zanim urodziłam córkę byłam "bardzo mądra" i zapewniałam że to będę robić tak tamto siak a co innego jeszcze inaczej ale życie jest życiem i to ono weryfikuje nasze zachowanie w stosunku do tematu

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Mijus ja sie przymiezam do zrobienia nalewki z kukułek i landrynek chociaz sama nie moge i dlugo nie bede mogła, ale na sylwestra czy swieta bedzie mozna poczestowac swoim wyrobem, a wodki weselnej mamy ze hoho
podziel się przepisem na tą nalewkę bo brzmi ciekawie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!!! choć u mnie zbytnio dobry nie jest pogoda do d...y pada cały czas, byłam dziś ponownie oddać krew i zmokłam strasznie po drodze
dziś jakaś płaczliwa jestem co sobie pomyśle że w czwartek już mi się 30 tydz zaczyna to łzy napływają do oczu nie mogę uwierzyć ze tak to przeleciało szybko i teraz już tylko z górki najlepsze jest to ze czuję moją dzidzie widziałam ją na usg kilka razy a wciąz nie mogę uwierzyc ze jestem w ciązy i że tak daleko już zaszłam że na szczęście wszystko jest dobrze - to jest coś niesamowitego tak strasznie sie cieszę że aż płakać mi się chce z tego szczęścia
monika to zapewne przez te hormony ja ostatnio też się jakaś płaczliwa zrobiłam, w dodatku ta pogoda też pewnie ma na nas jakiś wpływ

Cytat:
Neska czuwa nad wszystkimi
Agatek pewnie znowu zasnela a potem w nocy spac nie moze:p

a ty Zoska pisz lepiej jak Ci sie moj wozek podoba

musze jeszcze mlodemu sprawic fotel zeby mogl przed tv lezec jak wrocimy ze szpitala
uska nie zapomnij go jeszcze w tym foteliku przed tym tv nakarmić

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej...

Ok, a teraz wizyta- nie jest dobrze Wyszłam z płaczem... malec żyje, bije serducho, malec wierci się jak oszalały, ale waży tylko 700 g czyli od ostatniej wizyty nie przytył nawet 100 g... a minęło 10 dni
Zbadał mnie ręcznie, coś było nie tak, bo wtedy usg dowcipnie... i mówił coś pod nosem, że mały jest 'za nisko'... przeszło mi tylko przez myśl: "o boże, żeby mnie do szpitala nie kładli" no... i na koniec powiedział, że wciąż malec przymały i trzeba mnie położyć do szpitala na 3 dni, będą robić mnóstwo badań, a nie leczyć, bo tego się nie leczy- nie ma jak. Łożysko nie przekazuje tyle ile trzeba.. mówił, że to nie moja wina i choćbym jadła za 5ciu to i tak byłaby taka sama sytuacja... pocieszał mnie, mówił, że się zobaczymy 'w szpitalu' bo końcu jest tam ordynatorem wyszłam i ryczałam... zawsze coś nie tak... od samego początku ciąża zagrożona, plamienia, od 1,5 miesiąca dziecko jest za małe... szok... nie wiem dlaczego Bozia mnie tak pokarała... czuję się strasznie źle... idę się pakować a jutro koło 13stej pojadę...
Agatek nie smutaj się tak bardzo pomyśl sobie że w szpitalu porobią Ci badania i sprawdzą konkretnie przyczynę i coś poradzą a to tylko kilka dni, musisz być dzielna dla Zajączka

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Ponoć stopy rosną lub robią się bardziej płaskie w ciąży
ja potwierdzam tą teorię ze stopami mi urosły o jeden rozmiar po pierwszej ciąży mam nadzieję że w tej mi już nie urosną

uuufffffffffffffffff w końcu Was nadrobiłam nie było mnie tu 3 dni i chyba z 12 stron miałam do nadrabiania ale grzecznie nadrobiłam a teraz zmykam spać bo oczy mi się same kleją dobranoc
Stary 2011-10-12, 06:48   #3454
renata:)
Zadomowienie

bry
nadrobilam was ale nie mam czasu odpisywać bo jedziemy na uczelnie...bede w czwartek wieczorkiem pewniecałuski
duuużżżżęeee całusy dla Agatka zobaczysz bedzie dobrze

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:12   #3455
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Przekazuję info od bybelli: "łożysko się podnosi, bo byłam na usg w szpitalu i leżę dalej i czekam na wizytę w sobotę". Jutro postara się do nas na wątek zajrzeć.

Ale jajca by były jakby ją spotkała w szpitalu na badaniach
Dobrze, że jest ok

Cytat:
Lasunie Kochane jesteście, naprawdę Muszę wierzyć, że będzie dobrze, oby coś 'zadziałali' ...

Najgorszy jest fakt z tego wszystkiego, że dziś 12.10 obchodzimy równe 7 lat a ja jadę sobie 'świętować' do szpitala ojj coś czuję, że doła będę miała w dzisiejszym dniu...

Pearl nie chciałam Cię tak mocno trzasnąć po mordce, wybacz ja dziś też jadłam coś podobnego do Twojego jabłka w cieście- francuskie ciastko z jagodą w środku ale to była mega bomba!! a tż kochany...

ciekawe czy macie mnie również dość jak vixen za przemądrzałki odpoczeniecie sobie ode mnie całe 3 dni
na poprawę humoru i głowa do góry, będzie dobrze...musi

Mąż wyprawiony do pracy, ja już po śniadanku i zaraz idę do lumpka na polowanie tym razem głównie dla mnie, bo moja szafa świeci pustkami po ostatnich czystkach... i jeszcze dzisiaj ten pogrzeb, a ja nie mam żadnych przyzwoitych ciemnych spodni

Dzisiaj idę oglądać leżaczek-bujaczek co prawda nie Fisher Price, ale za 40 zł z wszystkimi bajerami, to chyba warto?

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Taki o bujaczek http://allegro.pl/arti-lezaczek-bujaczek-relax-la36-muzyka-masaz-i1866982563.html kolor niebieski
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:39   #3456
n1kotynka
Zadomowienie

dzień dobry Mamusie
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:53   #3457
agacia_cz
Zadomowienie

dzień dobry kochane mamusie! dzień oczywiście paskudny
właśnie kupiłam sobie kurtkę na zimę bo jak dla mnie już jest zimno
http://allegro.pl/zimowy-cieply-plas...871116630.html
szału nie ma ale jest cieplutka
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:59   #3458
likas
Raczkowanie

Cytat:
Fajny, firmę Arti polecam, bo mam ich łóżeczko turystyczne a kumpela krzesełko ze stolikiem i w obu przypadkach dobre wykonanie. Tylko szkoda, że nie pokazali jak rozkłada się na płask.

Mnie się podoba takie jak było wczoraj w przepisie na życie pokazane, fajne bo miało inaczej pająki z zabawkami i nie przeszkadzają przy wkładaniu malucha - ale nie wiem co to za firma, poszukam dziś na all to puszcze link.
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 08:59   #3459
Mijus
Rozeznanie

Dzień Dobry
Śniadanko zjedzone, tż pojechał do "fabryki", a ja dziś robię sobie poranek relaksu Umówiłam się do kosmetyczki,będę leżeć i czerpać przyjemności z jej umiejętności
Życzę Wam miłego dnia kochane , w szczególności dla Ciebie AgatkuPamiętaj, że strach ma wielkie oczy
Stary 2011-10-12, 09:13   #3460
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry
Agatek bedzie dobrze . Szkoda tylko ze meza nie ma z Toba. Ale my jestesmy

Cytat:
Dobrze, że jest ok

na poprawę humoru i głowa do góry, będzie dobrze...musi

Mąż wyprawiony do pracy, ja już po śniadanku i zaraz idę do lumpka na polowanie tym razem głównie dla mnie, bo moja szafa świeci pustkami po ostatnich czystkach... i jeszcze dzisiaj ten pogrzeb, a ja nie mam żadnych przyzwoitych ciemnych spodni

Dzisiaj idę oglądać leżaczek-bujaczek co prawda nie Fisher Price, ale za 40 zł z wszystkimi bajerami, to chyba warto?

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Taki o bujaczek http://allegro.pl/arti-lezaczek-bujaczek-relax-la36-muzyka-masaz-i1866982563.html kolor niebieski
Bardzo fajny bujaczek
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Ladna kurtka
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 09:38   #3461
uska000
Zadomowienie

czesc mamunie ja tylko na chwile
dzis mam szkolenie z opieki nad dzieckiem fakt 21 mc ale i tak male
szwagierka mi chrzesniaka przywiozla;p i slysze tylko mniam i mniam

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 09:42   #3462
Haniula
Zakorzenienie

hej mamusie

Co do nalewki to nie mam konkretnego przepisu, sama jeszcze nie robiłam. Znajomy robi tak ze do połowy butelki 0,5l wódki dosypuje do pełna kukułek i juz. Co jakis czas trzeba wstrzasac, i czekac do całkowitego rozpuszczenia sie cukierków. Z landrynkami tak samo

Ja dzis z rana znowu mam beżowe plamienie, i jak sie rano podcierałam to byl taki malutki skrzep brazowej krwi . Jak głowka od szpilki dosłownie. Dzwonilam do lekarza ale nie odbieral. Za chwile napisal sms ze jest za granica do piatku i jak moze pomoc, opisałam mu sytuacje to napisał ze jak nie przejdzie to jechac na patlogie ciazy
odmówilam wizyte u fryzjera i leze plackiem ale sie boje strasznie Myslicie zeby profilatycznie wziac nospe?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 09:45   #3463
uska000
Zadomowienie

Cytat:
hej mamusie

Co do nalewki to nie mam konkretnego przepisu, sama jeszcze nie robiłam. Znajomy robi tak ze do połowy butelki 0,5l wódki dosypuje do pełna kukułek i juz. Co jakis czas trzeba wstrzasac, i czekac do całkowitego rozpuszczenia sie cukierków. Z landrynkami tak samo

Ja dzis z rana znowu mam beżowe plamienie, i jak sie rano podcierałam to byl taki malutki skrzep brazowej krwi . Jak głowka od szpilki dosłownie. Dzwonilam do lekarza ale nie odbieral. Za chwile napisal sms ze jest za granica do piatku i jak moze pomoc, opisałam mu sytuacje to napisał ze jak nie przejdzie to jechac na patlogie ciazy
odmówilam wizyte u fryzjera i leze plackiem ale sie boje strasznie Myslicie zeby profilatycznie wziac nospe?
Haniula nie ryzykuj i nie bierz nospy, tylko podjedz do szpitala czy lekarza.. wydaje mi sie ze to nie jest nic zlego ale ja zawsze dmucham na zimne

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 09:47   #3464
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Hej ja dzisiaj wstałam z bólem głowy, ale ciśnienie mam normalne. Zjadłam małe śniadanko i znowu leżę w łóżku. Dzisiaj zaczęli grzać, to mogę coś poprać dla córci, bo przynajmniej szybciej wyschnie.

Ogólnie jest mi trochę smutno, bo mój tż nie wykazuje specjalnej radości i troski o swoje dziecko w moim brzuchu. Jest taki obojetny, na wszystko ma jeszcze czas. Jak chce coś kupić dla dzidzi, to mi nie pozwala, bo po co teraz jak można wszystko w styczniu kupić. Ale on tego nie rozumie jaka to jest radość dla matki kupić jakiś śpioszek czy smoczek. Niestety mamy wspólne konto, a raczej to ja jestem narazie na jego utrzymaniu i każdy wydatek muszę z nim skonsultowac. Z tego powodu jest mi często smutno i bardzo przykro. Bo na fajki z łatwością codziennie 10 zł wydaje, ale żeby dziecku coś kupić to nie. ;( ohh musiałam sie wyżalić.

W listopadzie idę do szkoły rodzenia dzisiaj dzwoniłam i wypytywałam wszystko i mam zadzwonić się umówić pod koniec października

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:01   #3465
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Witam.

Jeju, jak czytam te wszystkie posty to aż mnie ciary przechodzą, bo non stop się u kogoś z nas źle dzieje.

Pamiętam jak mi kiedys tż ciastka upiekł, wczoraj mu to przypomniałam i powiedziałam jakie to piękne wtedy było, mam nadzieję, że połknął haczyk i zacznie mnie traktować jak kiedyś. Chociaż nie wiem kiedy by miał te ciastka piec... chyba w nocy A i mu przypomniałam, że kiedys potrafił nawet kupić kwiatka :P Teraz tylko czekać, hehe.

Kupiłam sobie sałatę, ale nie wiem co z niej zrobić, fajnie wyglądała, taka zieloniutka to wzięłam :P
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:08   #3466
agacia_cz
Zadomowienie

Haniula spróbuj się wbić do jakiegoś lekarza na nfz albo jedź do tego szpitala to już dość długo trwa a nie warto ryzykować dodatkowo stresując się nie pomagasz maleństwu wiem co przeżywasz
Stary 2011-10-12, 10:09   #3467
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dobrze, że z bybelli ok
Agatku...

Co jeszcze miałam napisać? dziura w mózgu
Stary 2011-10-12, 10:12   #3468
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej ja dzisiaj wstałam z bólem głowy, ale ciśnienie mam normalne. Zjadłam małe śniadanko i znowu leżę w łóżku. Dzisiaj zaczęli grzać, to mogę coś poprać dla córci, bo przynajmniej szybciej wyschnie.

Ogólnie jest mi trochę smutno, bo mój tż nie wykazuje specjalnej radości i troski o swoje dziecko w moim brzuchu. Jest taki obojetny, na wszystko ma jeszcze czas. Jak chce coś kupić dla dzidzi, to mi nie pozwala, bo po co teraz jak można wszystko w styczniu kupić. Ale on tego nie rozumie jaka to jest radość dla matki kupić jakiś śpioszek czy smoczek. Niestety mamy wspólne konto, a raczej to ja jestem narazie na jego utrzymaniu i każdy wydatek muszę z nim skonsultowac. Z tego powodu jest mi często smutno i bardzo przykro. Bo na fajki z łatwością codziennie 10 zł wydaje, ale żeby dziecku coś kupić to nie. ;( ohh musiałam sie wyżalić.

W listopadzie idę do szkoły rodzenia dzisiaj dzwoniłam i wypytywałam wszystko i mam zadzwonić się umówić pod koniec października
Kochana porozmawiaj z nim szczerze przecież nie zdążycie kupić wszystkiego "na raz" takie same podejście jak twój tż ma też mój brat ciągle po mnie krzyczy że mamy jeszcze nic nie kupować a ja mam juz prawie wszystko
na szczęście mój chłop potrafi sobie czegoś odmówić i przeznaczyć tą kasę na dzidka lub jego mamę
ja też jestem na jego utrzymaniu ale umówiliśmy się że co miesiąc będzie mi przesyłał na moje prywatne konto po 30-50zł dzięki temu mam kaskę na boku
Stary 2011-10-12, 10:14   #3469
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Haniula ja bym jechała na izbę, lepiej pięć razy spanikować i pojechać niż później żałować tak sprawdzą co się dzieje, zrobią usg i jak będzie ok to puszczą Cię do domu o 200% bardziej spokojną
BebiBebi to może zrób listę z cenami wszystkimi i mu pokaż. Faceci nie zdają sobie sprawy ile tego trzeba mieć i ile to kosztuje. Może jak mu wytłumaczysz, że wygodniej (dla portfela) będzie kupować po trochu to zrozumie. A tłumaczenie, że to przyjemność... faceci chyba tego nie kumają
zoskasamoska hmm, sałata ostatnio zajadałam się sałatką z sałaty, rzodkiewki i pomidora...
Stary 2011-10-12, 10:15   #3470
likas
Raczkowanie

Cytat:

Właśnie wczoraj oglądałam ją na all i zastanawiałam się nad nią lub tym płaszczem:
http://moda.allegro.pl/piekny-welnia...869296923.html

ale jakos jestem niezdecydowana . TŻ obiecał, że w niedzielę pojedziemy porozglądać się za takimi cudami bo na żywo oglądałam tylko kurtkę w HM i wyglądałam w niej jak w worku
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:18   #3471
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Haniula ja bym jechała na izbę, lepiej pięć razy spanikować i pojechać niż później żałować tak sprawdzą co się dzieje, zrobią usg i jak będzie ok to puszczą Cię do domu o 200% bardziej spokojną
BebiBebi to może zrób listę z cenami wszystkimi i mu pokaż. Faceci nie zdają sobie sprawy ile tego trzeba mieć i ile to kosztuje. Może jak mu wytłumaczysz, że wygodniej (dla portfela) będzie kupować po trochu to zrozumie. A tłumaczenie, że to przyjemność... faceci chyba tego nie kumają
zoskasamoska hmm, sałata ostatnio zajadałam się sałatką z sałaty, rzodkiewki i pomidora...
Stary 2011-10-12, 10:19   #3472
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc lasencje
normalnie jakies słońce dziś nawet prześwituje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:19   #3473
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Haniula spróbuj się wbić do jakiegoś lekarza na nfz albo jedź do tego szpitala to już dość długo trwa a nie warto ryzykować dodatkowo stresując się nie pomagasz maleństwu wiem co przeżywasz
No ale aktualnie nic mi nie leci, rano ciemno zolty śluz i tyle. Nie przepedzą mnie z tego szpitala, ze panikuje i zawracam glowe?
Jak bedzie leciec to pojade popoludniu, teraz itak nie ma mnie kto zawiesc
Stary 2011-10-12, 10:23   #3474
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj oglądałam ją na all i zastanawiałam się nad nią lub tym płaszczem:
http://moda.allegro.pl/piekny-welnia...869296923.html

ale jakos jestem niezdecydowana . TŻ obiecał, że w niedzielę pojedziemy porozglądać się za takimi cudami bo na żywo oglądałam tylko kurtkę w HM i wyglądałam w niej jak w worku
super ten płaszcz! mnie sie podoba!!

Aga Twoja kurtała tez fajna na pewno ciepła z tym misiakiem w środku

a leżaczek -bujaczek tez widziałąm wczoraj w tym filmie fajny byl
tylko ja sie zastanawiam jak te pałąki na których stoi są takie cienkie to one się nie połamią?

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
No ale aktualnie nic mi nie leci, rano ciemno zolty śluz i tyle. Nie przepedzą mnie z tego szpitala, ze panikuje i zawracam glowe?
Jak bedzie leciec to pojade popoludniu, teraz itak nie ma mnie kto zawiesc
no ja bym wolała sprawdzic...moze to nic groźnego ale przynajmniej będziesz wiedziec co i jak
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:31   #3475
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Dzień doberek

Tż pojechał na basen(dzisiaj ma wolne), ja wsunęłam metodę na głoda i przygotowałam do śniadanka przysmak tżta( i mój z resztą też), pomidorki z mozarellą i bazylią. Teraz sie przegryza w lodówce. Zrobiłam zdjęcie i wrzucę przepis do klubu bo naprawdę polecam na śniadanko albo imprezkę

Zapomniałam Wam napisać, szefowie wypisali mi ten list o który tak się stresowałam Zobaczymy może moja sprawa teraz sie szybciej posunie i w końcu zaczną mi wypłacać kasiurkę.

Haniula
jak Cię brzuch nie boli to nospa raczej nic nie da, w takich przypadkach to predzej duphaston czy luteina ale wiadomo to lekarz Ci musi powiedzieć i przepisać.
Cytat:
Bardzo łądna ta kurteczka

Cytat:
ach nie wszystko przeciez musi być fishera, bujaczek bardzo ładny i w dobrej cenie, jesli będzie sie dobrze sprawował to już w ogóle super
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:33   #3476
agacia_cz
Zadomowienie

Haniula jedź nie marudź ja też miałam tylko rano taki śluz a mimo to mój gin sprawdził wszystko
poz tym po to jesteś ubezpieczona żeby zawracać im głowę!
Stary 2011-10-12, 10:40   #3477
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Haniula jedź nie marudź ja też miałam tylko rano taki śluz a mimo to mój gin sprawdził wszystko
poz tym po to jesteś ubezpieczona żeby zawracać im głowę!
Macie racje ! pojade popoludniu. 3majcie kciuki
Stary 2011-10-12, 10:42   #3478
MissZuzia
Zadomowienie

hej ho hello Mamusie
Jestem już po śniadanku (sama musiałam iść po bułki nikt mnie nie przewitał szarlotką z rana )i piję herbatkę owocową, choć mam chęć na kawusię. Ale odmawiam jej sobie bo i bez niej mały skacze jak szalony - wczoraj przez dwie godz od 23.30 do 1.3o rozciągał się i kopał niemiłosiernie - do tego co wieczór jak się położę na płask dopada mnie zgaga... Też tak macie?? Zaczyna mnie palić przełyk, no masakra, do tego odbija mi się nie ma zależności co jem, wszystko jedno, nie jem też późno bo ostatni posiłek max 19-20 a chodze spać 23-24. Nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to zamaist odpoczywać będe tylko się katować

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Fajny, firmę Arti polecam, bo mam ich łóżeczko turystyczne a kumpela krzesełko ze stolikiem i w obu przypadkach dobre wykonanie. Tylko szkoda, że nie pokazali jak rozkłada się na płask.

Mnie się podoba takie jak było wczoraj w przepisie na życie pokazane, fajne bo miało inaczej pająki z zabawkami i nie przeszkadzają przy wkładaniu malucha - ale nie wiem co to za firma, poszukam dziś na all to puszcze link.
może bright stars?? one są dość popularne, jak fisher price

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Śniadanko zjedzone, tż pojechał do "fabryki", a ja dziś robię sobie poranek relaksu Umówiłam się do kosmetyczki,będę leżeć i czerpać przyjemności z jej umiejętności
Życzę Wam miłego dnia kochane , w szczególności dla Ciebie AgatkuPamiętaj, że strach ma wielkie oczy
zazdroszczę ja dziś umówiłam sie do fryzjera ale dop na 26.10 więc jeszcze trochę

Cytat:
może to powoli przechodzi ci to z wczoraj, ale skonsultowałabym się z innym lekarzem bądź podjechała do szpitala jeśli Twój nie moze ci pomóc nie czekaj zbyt długo

Cytat:

przykro mi że tż jest taki obojętny, pewnie zmieni mu się jak zobaczy dziecko - z mężczyznami tak jest, nie noszą dziecka więc odczucia są zgoła inne Może porozmawiaj z nim delikatnie, że chciałabyś teraz powoli coś kupić, powiedz mu że później będzie ci cięzko, do tego zima, łażenie po śniegu jak zimno i mróz nie jest wskazane dla kobiet w ciązy itp. zagraj na jego uczuciach skoro nic do niego nie dociera

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Witam.

Jeju, jak czytam te wszystkie posty to aż mnie ciary przechodzą, bo non stop się u kogoś z nas źle dzieje.

Pamiętam jak mi kiedys tż ciastka upiekł, wczoraj mu to przypomniałam i powiedziałam jakie to piękne wtedy było, mam nadzieję, że połknął haczyk i zacznie mnie traktować jak kiedyś. Chociaż nie wiem kiedy by miał te ciastka piec... chyba w nocy A i mu przypomniałam, że kiedys potrafił nawet kupić kwiatka :P Teraz tylko czekać, hehe.

Kupiłam sobie sałatę, ale nie wiem co z niej zrobić, fajnie wyglądała, taka zieloniutka to wzięłam :P
ja bym zjadła pyszne kanapki z szynką sałatką mniam mniam
albo zrobiła sałatę z dodatkami jak kurczak pieczony, pomidorki cherry, kukurydza i papryka, do tego sosik czosnkowy albo ziołowy

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc lasencje
normalnie jakies słońce dziś nawet prześwituje
normalnie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:06   #3479
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry, Brzuchatki
Cytat:
Pearl nie chciałam Cię tak mocno trzasnąć po mordce, wybacz ja dziś też jadłam coś podobnego do Twojego jabłka w cieście- francuskie ciastko z jagodą w środku ale to była mega bomba!! a tż kochany...
wiem,wiem,ze nie chcialas, ale dobrze sie stalo

Straznie szkoda,ze mieszkasz tak daleko od mojego grajdolka, bo zrobilabym Ci niespodzianke i odwiedzila w tym szpitalu. Oczywiscie z zapasem ciastek francuskich i jabluszek w ciescie Badz dzielnym zuchem - szybko zleci!
Cytat:
Napisane przez Agatek
To ze idziesz do szpitala nie znaczy, ze nie mozna Cie jeszcze przed ta wizyta spalowac za wypisywanie takich bzdur. Co innego szczerze dobrze radzic, a co innego sie madrzyc,jakby pozjadalo sie wszystkie rozumy swiata.

Cytat:
Bambusiek, lezaczek super i malo by mnie obchodzilo,ze to nie fisher price. Ja tez slyszalam same dobre opinie o firmie arti Ja tam lubie porzadnie wykonane polskie produkty.
Cytat:
Kochana, kurteczka wyglada bardzo fajnie - bo cieplo, a ja zmarzluch,wiec przy wyborze kurtek zimowych kieruje sie raczej praktycznoscia.

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
a ja dziś robię sobie poranek relaksu Umówiłam się do kosmetyczki,będę leżeć i czerpać przyjemności z jej umiejętności
fiu fiu
jak sie bedzie pieknila
super
Cytat:
Haniula nie ryzykuj i nie bierz nospy, tylko podjedz do szpitala czy lekarza.. wydaje mi sie ze to nie jest nic zlego ale ja zawsze dmucham na zimne
podpisuje sie
Jedz, sprawdz,uspokoj sie
i nie przejmuj sie tym,co powiedza na ip
placisz skladki to masz prawo skorzystac z pomocy i moga Ci naskoczyc...

Cytat:
Bebi, nie smutaj sie, te chlopy takie sa czasami bez wyobrazni. Ja bym porozmawiala szczerze i na spokojnie, ze zostalo coraz mniej czasu, ktory leci coraz szybciej, ze nigdy nie wiadomo,czy dzidzia nie postanowi przyjsc na swiat wczesniej, ze przeciez mozesz nie miec sily latac po sklepach w ostatnim miesiacu ciazy i poza tym, ze te wszystkie rzeczy sa raczej drogie i dobze by bylo sobie rozlozyc ten wydatek na kilka czeci.
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Co jeszcze miałam napisać? dziura w mózgu

oj, znamy to, znamy...
to ta ciaza, Kochana
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać, szefowie wypisali mi ten list o który tak się stresowałam Zobaczymy może moja sprawa teraz sie szybciej posunie i w końcu zaczną mi wypłacać kasiurkę.
no widzisz! a tyle sie nadenerwowalas
no wiec teraz trzymamy, zeby zaczeli wyplacac,cobys mogla poszalec n jesiennych wyprzedazach

Sniadanko zjedzone (jak zwykle w najlepszym (Waszym) towarzystwie), kakao wypite, ide sobie zrobic goraca kapiel i moze uda mi sie wywalic moj bezustannie rosnacy tylek, zeby poszedl sie przejsc w koncu po wyniki glukozy
Cmokasy w brzuchasy

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:20   #3480
AgaMili
BAN stały

Ale jestem dzis slaba . Nie mam nic do roboty wiec czas bedzie mi sie dluzyl w nieskonczonosc. Zastanawiam sie czy nie zerwac sie godzinke wczesniej . Oczy mi sie kleja, slabo mi i zasypiam nam kompem. A na dodatek kolega z biura mnie wkurza . Tzn. zagaduje a mi sie gadac nie chce.
Znalazlam fajny sklep online z polskimi rzeczami wyprawkowymi dla dzidzi w UK . Nawet fajny wozek wyczailam. No ale chyba zostane wierna baby-mercowi

Pearl trzymam kciuki za wyniki glukozy. Dobrze ze dzis juz jestes w lepszym humorku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości