|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ja dzisiaj nie dotarłam do pracy
![]() ![]() ![]() Pewnie reszta dnia też będzie wyglądać tak głupio. Nie lubię brać takich urlopów, źle się z tym czuję. I zawsze mam wrażenie, że przecież nie jest aż tak źle i powinnam siedzieć w pracy. Jakieś zaczątki pracoholizmu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniula rzuć szarlotki ![]() aaby zakopuję dół i mocno trzymam kciuki aby się naprawiło wszystko ![]() ijaa lekarka to mnie rozwaliła naprawdę, a wydawała się w miarę miła ![]() Danaee odpoczywaj, wygoń te wyrzuty sumienia, inni nie patrzą na nic tylko albo zwolnienia biorą albo urlop, także Ty też mozesz Zdjęcia bossskie ![]()
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj się Kochana, nie daj paskudnej chorobie. ![]() Ja podziałałam: dwa prania, sprzątanie w salonie i w kuchni, zamarynowałam właśnie karczusia - będę później piec i wstawiłam kurczaka na obiad. ![]() Ogólnie to aura jest taka, że najchętniej walnęłabym się na drzemkę (a przypominam, że spałam 11h ![]() Nie ruszam się nigdzie, póki A. mi auta nie da - deszczowym wyprawom, mówię stanowcze nie. ![]() ![]() Poniżej zdjęcia zakupów:
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() pogoda fatalna i nic mi się nie chce robić ... dziś mam wolne i się "byczę". W weekend byłam na zakupkach z teściami , tż i jego siostrą na rynku i najbardziej się cieszę z kolczyków za 2 zł ![]() Oprócz tego wzięłam się porządnie za odchudzanie i ćwiczenia ![]() ![]() Ijaa pijesz tą pokrzywę ? bo ja teraz piję skrzyp 8 dzień i mi kilka krostek wyskoczyło, mam wrażenie, że po skrzypie właśnie ...ale nie poddaję się .. dzisiaj robię po raz kolejny szarlotkę z przepisu nurka ![]() ![]()
#2105 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie obejrzę Twoje botki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Doła zakopujemy, choć i u mnie z poczuciem humoru jest problem. Cytat:
![]() ![]() ![]() Faaajne zakupy ![]() ![]() Zaraz pędzę na facebooka ![]() Pan monter właśnie podłącza nam internet i telewizję ![]() ![]() Dzień na uczelni śmignął, ale jutro już nie będzie tak wesoło, bo 6 godzin statystyki mnie czeka. Nienawidzę tego ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
dodaja to dobrze ze lakiery Ci sie podobaly
![]() I znow wieczor... Za szybko ten czas leci W pracy szal, do tego przenosili nas w inne miejsce i trzeba bylo sie ogarnac, do tego odpracowac ten czas co sie spoznilismy Potem powrot do domu, szybkie zakupy- kupilam torebke - a Tz kapuste na lazanki Ostatnio robimy obiady na jak najwiecej dni, bo nam sie nie chce zdecydowanie nic robic ijaa fajne zakupy A teraz czas na odpoczynek, pewnie niedlugo zalegne w lozku Milej nocy
#2107 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do Sylwestra to oczywiście serdecznie zapraszamy! ![]() ![]() natomiast już po Waszym odjeździe rozmawiałyśmy z Marysia i Sylwią, że mimo szczerych chęci trudno będzie nam finansowo ogarnąć w grudniu święta, sylwestra i jeszcze weekend we Wrocławiu wiec chyba najrozsądniej byłoby przenieść to na luty/marzec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do zakupów to bardzo mi się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i super ze w końcu podłączą Cię do świata ![]() dokładnie, tez jestem przerażona tym jak szybko jest ciemno i jak dni uciekają ![]() ![]() a dla mnie najgorszy pod tym względem jest listopad bo to taki smutny miesiąc, żadnych fajnych dni, pogoda zazwyczaj pochmurna i deszczowa no i ta okropna zmiana czasu na zimowy! ![]() byle do Gwiazdki! ![]() chciałam powiedzieć, ze finanse w tym miesiacu wyglądają u mnie bardzo przyzwoicie, chyba nie uda mi się nic odłożyć ale powinnam wyjść na zero co jest dużym sukcesem bo zazwyczaj co miesiąc mi brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej środy Kochane!
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Witam się tylko i zmykam się szykować na uczelnie
![]() Która chętna zadzwonić z miła wiadomoscią, że jakaś bomba jest czy coś? ![]() ![]() Potem poodpisuje i nadrobię wszystko dokładnie, bo czeka mnie po szkole sporo pracy. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Kash a co Ty robisz w tym wydawnictwie? bo chyba mi to umkneło ![]() ja tak jak Dodaja zazdroszcze strasznie wyjazdu i weekendu w Łodzi w takim towarzystwie ![]() Ijaa zakupy bardzo bardzo mi się podobają ![]() jestem tak zabiegana, że szkoda gadać rano na uczelnie, potem do pracy, wczoraj wróciłam o 22.40 i tylko się umylam i juz spalam ![]() a teraz mam chwilkę ponieważ wstałam na wyklad o 8 i co?? wykładu ni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Piłam do tej pory całe dwa razy. Muszę sobie do pracy przynieść bo tu piję dużo herbat, mięt, to pokrzywa też przejdzie. ![]() Cytat:
![]() Wieczorem mnie jeszcze na łazienkę naszło i naszą rupieciarską szafkę w salonie. ![]() A nic nie mów. ![]() ![]() Faktycznie listopad do najszczęśliwszych nie należy, ale.. minimum 3 dni "fajne" ma. ![]() Dwa są wolne od pracy (1 i 11 listopada ![]() ![]() Ja też wczoraj finanse ogarnęłam i jest mocno w porządku. Bez oszczędności również w tym miesiącu, ale sukcesywnie plan "naprawczy" finansów stosujemy i płacimy w tym miesiącu ubezpieczenie auta (niestety bardzooo nie małe, bo jesteśmy młodymi kierowcami). Oby tak dalej jak to się mówi. ![]() ![]() I mnie również to gotowanie "długoterminowe" że tak to ujmę pasuje. Wczoraj zrobiłam kurczaka, to mamy jeszcze dzisiaj do pracy i upiekłam karczek - będzie na dwa obiady i do chlebka. Dzisiaj zapodaje z sosem chrzanowym, jajkiem na twardo i brokułem. ![]() W przyszłym tygodniu muszę jakąś zupę zrobić - chodzi za mną od tygodnia. ![]() Słooooooooooooońce, piękne słooooooooooooońce u mnie jest. ![]() ![]() Chociaż, na jutro chyba rękawiczek poszukam, bo rano zaczyna piździć strasznie. ![]() ![]() W ogóle mam wrażenie, że dzisiaj wtorek. ![]() ![]() Jeden dzień mnie nie było i normalnie... biurka mi nie widać. ![]() ![]() Ogarniam zaraz wszystko szybko i będzie cacy. ![]() Miłego dnia ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-10-12 o 08:29 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie nie pada, ale słońce coś nieśmiało się dopiero przedziera przez chmury ![]() ![]() nie wiem czy to wina pogody czy czego ale strasznie wkur*** jestem dziś, mialabym ochotę komuś przyłożyć ![]() a co do listopada to faktycznie dwa długie weekendy można skroić, a 11 jest świetny pochód w Poznaniu z okazji imienin św. Marcina i przepyszne rogale ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj usnęłam jak niemowlak. Jednak w nocy mieliśmy pobudkę, bo prądu nie było, a potem jak wraca to domofon robi głośne ding dong i umarłych budzi ![]() Podliczałam wydatki na koniec miesiąca, po wszystkich gościach, zakupach i na jedzenie poszło nam 670 zł także wracamy do normalnego staniu. Bardzo się cieszę, biorąc pod uwagę fakt że dużo różnych rzeczy jemy. Ale nei wydajemy na przekąski i inne takie, co by dbać o linię. I w związku z tym jestem bardzo dumna, bo potrafię odmówić słodkiego ![]() I jeszcze czuję się taka jakaś wyobcowana tu. Teraz już się wszystkie znacie i tak jakoś mi dziwnie. Myślałam, że do Wrocławia przyjedziecie to Was poznam, ale wiadomo finanse siła wyższa i nie da się ich przeskoczyć. Nam np w grudniu wypada ubezpieczenie auta, a mimo, że zniżki jakieś niewielkie mam to i tak 1000 zł pójdzie. Kash ale masz podpis ![]() dodaja niestety bomba nie przejdzie ![]() ![]()
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie wszystkie się tutaj już znaja bo ja też nie ![]() ![]() ![]() Jesieni tez nie lubie ![]() ![]() ale w listopadzie a dokładnie 1 listopada jest rocznica smierci mojego dziadka. Dodaja ja tez siedze na uczelni chociaż strasznie mi się nie chce ![]() ![]() Kash już rozumiem o co chodzi z wydawnictwem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tu brawa jeszcze większe. ![]() ![]() Ech, czy i mnie będzie dane tak kiedyś napisać. ![]() Jak wyobcowana, jak wszystkie - nawet nie połowa. ![]() Do Wrocławia przyjedziemy wczesną wiosną - zobaczysz, jeszcze będziesz nas miała dość. ![]() A w grudniu zapraszamy do Poznania. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja tyż na szczęście, w mój nowy kubraczek wskoczyłam i było całkiem całkiem. Ręce mi tylko potwornie zmarzły, ale już wydedukowałam gdzie upchnęłam rękawiczki. Jutro zabieram je na wycieczkę - do pracy. ![]() Turbo doładowanie włączyłam i obrobiłam się z grubsza. ![]() ![]() Coś mam dzisiaj zaskakująco dobry humor i powera. ![]() (muszę częściej brać wolne we wtorki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno ![]() Jednak mam nadzieję że się nie ugnę Może nie dożyję wczesnej wiosny, jak następny lekarz przepisze mi ibuprom zatoki i wapno ![]() A co do Poznania to musiałabym wiedzieć konkretniej co planujecie. Ponieważ tak jak pisałam ubezpieczenia auta nas czeka i musielibyśmy fundusze obliczyć. No dopasować kolorki było cięzko ![]() Cytat:
![]() jesień lubię ale ta słoneczną, gdy idzie się na spacer i czuć w powietrzu uschnięte liście, ale ta deszczowa jesień działa na mnie jak płachta na byka i nic mi sie wtedy nie chce Mimo, że mam sporo pracy to mam lenia. I najchętniej nie robiła bym nic, zupełnie nic. Z urlopami u nas problem, ostatnim cudem udało się nam wyrwać jeden dzień w poniedziałek. A potem zapiernicz aż do świąt ![]() Eh czas się chyba ogarnąć , Kash może mi plaskacza zapodać to może się otrząsnę ![]() ![]()
![]() |
#2117 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a podpis z mojego ulubionego ostatnio Witkacego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a "ogarniacza" chętnie Ci Alu wypłacę tylko musisz powiedzieć, że nie jest dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Przepraszam ze sie odzywalam sie wczoraj nie odzywalam, ale wrocilam do domu po 21 tak wykonczona ze tylko nadrobilam watek.
U mnie w pracy nie ma internetu co bardzo mnie wkurza bo nawet nie racza mi powiedziec kiedy bedzie ![]() Super dziewczyny ze finanse ok. Wlasnie mi przypomnialyscie ze czeka nas jeszcze w tym miesiacu ubezpieczenie samochodu ![]() U mnie caly dzien byla piekna pogoda a w tym momencie zaczelo lac. Odezwe sie pozniej bo mam dzisiaj dyzur i bede pisala z telefonu.
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest dobrze, oj nie ![]() ![]() ![]() zrobiło się dramatycznie? ![]() ![]() wrrr wracam do pracy ![]()
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ja też Wam bardzo zazdroszczę że się znacie osobiście,też chciałabym Was poznać ale czy Wy chcecie mnie? ![]() Właśnie zjedliśmy obiad dzisiaj ziemniaczki,mizeria i kostki z łososia,ostatnio jemy dużo ryb ale to chyba dobrze bo ryby zdrowe są ![]() Na mnie też nie najlepiej wpływają te coraz krótsze dni ale cóż trzeba to przeżyć,może w końcu dzięki coraz dłuższym wieczorom uda nam się zafasolkować ![]() Też bym chciała zobaczyć zdjęcia z Łodzi ![]()
#2121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawa za wydatki i za ograniczanie się ![]() No niestety musiałam odsiedzieć i wystresować się ![]() Z tym wyobcowaniem też tak trochę mam, ale zaraz sobie myślę, że i my kiedyś się spotkamy i poznamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma to tamto, przeżyłam 6 godzin statystyki, nawet dziś rozumiałam zadania ![]() ![]() Aaa wczoraj okazało się jaką mam genialną grupę. Dziekanat kazał nam iść do domu, bo facet nie dojechał i nie odbierał telefonów i pomimo tego 2 dziewczyny postanowiły zostać. Co za ludzie ![]() Mnie również przeraża fakt, że dni są tak krótkie. O godzinie 20 jestem już tak padnięta i uważam, że czas do spania. Wstawanie też przyjemne nie jest, a co dopiero jak dojdzie do tego śnieg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż powiem szczerze, że rozumiem. Tylko szkoda mi trochę, bo chciałam w końcu zrobić urodzinki. A tak to mi zostanie imprezowanie tylko z mężem ![]() Nie uważacie przypadkiem, że w takim razie Sylwester powinien być w okolicach Wrocławia? ![]() Na poważnie, to musimy zakasać rękawy i znaleźć coś, bo już może być z tym ciężko! Cytat:
![]() Coś niefajny dzień dzisiaj. Same złe wiadomości (tak, też się do tego przyczyniłyście! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tych butkach na śniegowe dni że tak powiem:
http://moda.allegro.pl/adidas-libria...857354320.html
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze miałam dopisać, że ja się chętnie z Tobą spotkam, zresztą Ty o tym wiesz ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-10-12 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tż właśnie pojechał do kolegii zrobić jakis tam projekt na zajecia wiec ja zmywam naczynia, robie deser i obiado-kolacje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja po dyzurku. Nie bylo najgorzej ale bywalo lepiej.
Przynajmniej piekna pogoda jest. Milego dnia zycze ![]()
#2127 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A praktycznie ZAWSZE się takie znalazły: czy w liceum, czy na studiach . Nawet na podyplomówce jednak taka dziołcha się uchowała. ![]() Cytat:
![]() Nam zmotoryzowanym jest chyba trochę łatwiej. ![]() Też to miałam bardzooo długo, zwłaszcza w przypadku zup - wręcz się musiałam zmuszać by zjeść coś dwa dni z rzędu. Odmieniło mi się prawdopodobnie z czystej wygody i w większości przypadków absolutnie mi już to nie przeszkadza. A ułatwia na prawdę sporo. Często robię mięso, potrawkę, albo inna bazę na dwa dni, a dodatki (surówki i inne) przygotowuję na bieżąco. I bardzo mi pasuje ten system. ![]() Cytat:
![]() Czy u Was też jest tak zimno? ![]() Nie wiem, co ja mam na siebie zakładać by tak nie marznąć. A na prawdę już sporo rzeczy przyodziałam. ![]() Jak tak dalej pójdzie z tą jesienią, to prześpimy ją po prostu z A. Wczoraj znów nas zmogło po obiedzie, później kilka rzeczy zrobionych w domu, lekka kolacja, chwila na kanapie i spać. I tyle środę widziałam. ![]() Muszę dzisiaj na miasto, po kilka rzeczy. W tym do drogerii. I chyba jakiś sklep z ciuchami jeszcze nawiedzę, może jakiś ciepły sweter upatrzę. Mięsko na obiad mam. ![]() ![]() A jutro chyba zrobię chińszczyznę by Kash - śniła mi się dzisiaj (i chińszczyzna i Kash). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale pocieszam się, że takie osoby które się tak wszystkiego boją i są pilne i dobre ponad normę daleko w życiu nie zajdą ![]() Pamiętam też, że w lo miałam takie osoby, które uwaga potrafiły nie opusić jednej godziny przez semestr ![]() ![]() ijaa: wyglądasz na osobę z dużą energią życiową, podziel się przepisem skąd ją brać? ![]() Z jakiej firmy warto wziąć pralkę, bo zmieniłam lokalizację i potrzebuje, a chce ją wybrać podczas jednej wizyty w sklepie w 10 min ![]() ![]() I prosze też o polecenie jakiegoś dobrego proszku do białego, bo u mnie białe tuniki/koszule/t-shirty to podsawa, a lubię taką śnieżną biel ![]()
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Gdzie ta poprawa pogody, no gdzie? ![]() Szaro buro za oknem, ale nic to. Dokończę kolorowe kanapki, wypiję kubol czerwonej herbaty i wybywam połazić. Muszę się porządnie dotlenić, wpadnę do biedronki, pójdę na herabtę do rodziców i do pepco ![]() ![]() Wrócę to ugotuję obiad i obiorę 10 kilogramów buraków i od razu zaprawię, co by na zimę było ![]() ![]() Tż znowu łapie jakieś grypsko i już nie wiem co mu dawać. Je miód, hernaty z sokiem malinowym, łyka rutinaceę. Mi się wydaje, że najgorsze jest to, że po kąpieli wychodzi z pracy na zimno. Twierdzi, że jest suchy, ale coś tam na pewno może być na rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wychodzenie po kąpieli na pewno jakiś grosz dorzuciło, jednak pamiętaj, że teraz jest bardzo chorobowy okres. Gdzie się nie spojrzę - ktoś chory. Ł. wczoraj i przedwczoraj też siedział w domu pod kołdrą, bo nawet nie był w stanie iść do pracy. Aplikowałam mu herbatę z cytryną i miodem i Coldrex Max Grip (czy jakoś tak ![]() Zdrówka dla TŻa! Na szybko: wciąż pracowicie, wciąż kryzysowo, do tego zajady znów wróciły ze zdwojoną siłą ![]() ijaa, bardzo przyjemna kurteczka ![]() ![]() Miłego (tygo)dnia!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.