![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
dzień dobry , ja mam wolne ... i mam nadzieję, że będę miała jakieś dni w październiku pracy jeszcze ... potrzebuję min. 7 dni . Wczoraj miała mi kierowniczka podać grafik i kurka siwa wyszła sobie wczesniej
![]() Ja własnie robię TŻ szarlotkę ( znowu- bo mu zasmakowała ) więc dziękuję nurku baardzo za przepis jeszcze raz ![]() a poza tym TŻ ma nową umowę już na czas nieokreślony i dostał podwyżkę, niedużą ale zawsze to coś ![]() Poza tym w październiku ostatnia rata za pralkę jest i ta 100 miesięcznie więcej na życie będzie od listopada ![]() ja się twardo odchudzam od tygodnia i ćwiczę i są efekty ... wiec baaardzo się z tego cieszę ![]()
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() effie jakbyś tam umowę miała to idź, tyle czasu już się męczysz, a zmienić pracę możesz zawsze, a póki co ważne, by jakaś stabilizacja w końcu u Was zagościła ![]() Sikoreczka- super, że Tż dostał stałą umowę, do tego na czas nieokreślony, podwyżka też się przyda, każde 50 zł poprawia humor ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-11 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam sie
![]() Paaaadnieta jestem, zmeczona bardzo, glowa mi peka - nie jest przyjemnoscia przed 4 nad ranem szyc pijanego ktory rzuca nie powiem jakim slownictwem ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie ![]() Cytat:
![]() No to w takiej sytuacji ja bym nie miala watpliwosci, czemu TZ ma siedziec sam w domu bo ja nie moge z nim isc bo bede na innym spotkaniu? Nie widzialabym problemu ze poszedl sam ![]() I gratuluje pracy ![]() Faaaajnie ![]() Mnie tez i to baaardzo, w ogole chocby nie wiem jak zimno bylo, nawet -20 to nie mam nic na glowie, glupota, wiem, ale od liceum tak mam i drazni mnie cokolwiek na wlosach ![]() Cytat:
![]() Nie sztuka zajsc, sztuka jest wychowac i utrzymac. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Ja gotuję właśnie ruskie pierogi- nie kojarzę jak smakują, bo jadłam bardzo dawno lub w ogóle
![]() Wodę mi wyłączyli na 2 h, myślałam, że się wścieknę ![]() ![]() W ogóle to pada u mnie, o lecie już dawno zapomniałam ![]()
![]() |
#2855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a 7 dni to nie tak duzzo nawet powiedzialabym ze mało ![]() i gratulacje za odchudzanie ![]() Cytat:
![]() ![]() a tymi godzinami pracy to podziwiam ![]() dziękuje za gratulacje w sprawie pracy ale jest to typowo dodatkowa praca coś na wzor tajemniczego klienta tyle ze udaje nikogo kim nie jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Wtajemniczenie
|
Lili ja kocham ruskie pierogi.
Tallu masz rację, zrobic dziecko łatwo, szczególnie jak się mysli tak jak moja kumpela, że podczas okresu się w ciąże nie zachodzi. Ona chyba myśli, że jak się włoży w pępek ząbek czosnku to się nie zajdzie. Jej dzieci wychowuje 80- letni wuja jej męża, a ona sobie idzie na 9 godzin do pracy i ma gdzieś. Trzecie jej też wuja odchowa, a opieka będzie dawać kase. Swoją drogą nie wiem ile jeszcze jej dzieci ten wuja odchowa, bo juz się ledwo w jednym kawałku trzyma. Ja bym pod jego opieką nawet psa nie zostawiła, ale cóż. Lece do pracy zaraz i chyba wstąpie po tusz. Póki co nie pada. Może uda mi się nie zmoknąć.
#2857 | ||
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie dziś szaro i czasem pada, ale dość ciepło, bo 16 stopni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja nie mam na nic czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz mówiłam, że będzie dobrze ![]() ![]() Nuruś gratuluję pracy ![]()
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
kurka mać , się zdenerwowałam... dzwoniła do mnie babeczka z agencji, że niby kierowiczka ze sklepu dzwoniła, czemu mnie nie ma w pracy, a ona się ze mą umawiała ;/ a się nie umawiała ( bo miała ze mna wczoraj pogadać o grafiku, a jej nie było i jeszcze drugiego kierownika pytałam i on mowił, że nie ma mnie w grafiku w kolejnych dniach ... )
Mam tylko nadzieję, że nie będą mi próbowali wmówić, że miałam być i skoro mnie nie ma to muszę zapłacić karę ... bo przecież kierownik ma zawsze rację ..
#2863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak jestem w pracy to pije napewno z 2-3 litry dziennie zreszta na wolnym tez i nie zaleznie czy zima czy lato Cytat:
![]() Cytat:
![]() sikoreczka super ze tz dostal podwyzke |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
hej, mam pytanie, chcemy zrobić z siostrą TŻ tort z okazjii narodzi dziecka ( jako dodatek do prezentu ślubnego ) co można do tego tortu dać ? pieluszki ? jakieś ubranka? ale konkretnie co ... Mamuśki pomóżcie mi , bo ja się nie znam zupełnie ...co się na pewo przyda??
![]() |
#2866 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przybij piatke ![]() Cytat:
![]() No i dzien zlecial. Troche pospalam, zjadlam obiad, pomylam gary, zrobilam obiado - kolacje na jutro, kurczaka z pieczarkami i makaronem tak na szybko z tego co bylo w domu, jaka oszczednosc ![]() Jutro mi sie nie bedzie chcialo gotowac bo wychodze po 7 i wracam kolo 20, caly dzien w pracy z godzinna przerwa na przemieszczenie sie ![]() Zaraz rozwiesze pranie i sie ogarne, niedlugo TZ wroci z pracy ![]() Milego wieczoru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Rozeznanie
|
Ja byłam w galerii na zakupach i kupić spodnie dziewczynom
![]() Upatrzyłam sobie przy okazji kozaki i po wypłacie pewnie po nie wrócę. Na jutro na obiad robię mielone, mizerie i ziemniaki i kompot z rabarbaru. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2868 |
Wtajemniczenie
|
Irenka, jasne, że żart w jakimś kabarecie to usłyszałam.
Princeska gratuluje!!! Ja już po pracy, Tż wrócił i poszedł załatwiać piłę do tego drewna więc go nie ma. Dzisiaj czeka mnie jeszcze farbowanie mamy i zrobienie jej henny. Mam humor bo o 12 wysłałam CV do firmy jako telemarketerka i już o 16 miałam telefon, że chcą się ze mną umówić na rozmowę. W piatek na 15 się umówiłam. Ta firma ma siedzibę we wsi niedaleko mojego miasta, ale dużo osób od nas tam dojeżdża, więc może z kimś bym się zabierała. Coś się ruszyło, może coś z tego będzie. Kupiłam tusz taki:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 Opinie ma dobre, wypróbuję jutro. Miłego wieczorku życzę!!!
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie daj znać jak tusz bo się na niego czaję, musze tylko wykończyć mój ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
bry
![]() pranie, obiadek - KURCZAK PIECZONY ![]() ![]() ![]() ![]() przeziębiłam barki ![]() ![]() ![]() Princeska - gratulacje ![]() Talu - podziwiam Twoją robotę, nie dałabym rady być lekarzem ![]() ![]() Effie - trzymam kciuki za rozmowę ![]() ![]() ![]() ![]() Sikoreczka - ![]() ![]() miłego wieczorku ![]()
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() ja tez własnie wrócilam i jestem padnięta teraz weszłam na troche na internet a potem musze przeczytać teksty na jutrzejsze zajęcia już się nie moge doczekać niedzieli bo wolna ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
effie gratuluje i kciuki za prace
ja mam dosc dzisiejszego dnia nawet kolacji nie jem wkurzyla mnie wspollokatorka na maxa chce sie stad wyniesc jak najszybciej ![]() nawet mi sie przez to do polski nie chce jechac i tz-a z tymi deklami nie chce zostawiac ale jak w pare dni nie znajde nic u znajomych to bede go musiala tu na pare dni zostawic az poszlam zaplalic ale pozniej cala blada mam naprawde dosc a pare dni temu mnie znajoma pytala i mowilam ze e tam zostaniemy tu bo co to za roznica jak i tak z kims mieszkac ;( jak mnie tu nie bedzie to zrozumcie zreszta kto tam bedzie pamietal o jakiejs irence ![]() tak naprawde zdaje sobie sprawe ze mam tylko tz-a zadnych przyjaciol tu ... Lapie dola coraz bardziej jeszcze w pracy ciezki okres |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry przy kawce i śniadanku.
U mnie przestało lać. Dzisiaj na 16 do pracy, mały będzie z sąsiadką bo moja mama jedzie na pogrzeb. Musze dzisiaj kupić mu ta koszule bo jutro pasowanie. No i jutro od rana czeka mnie wizyta w biedro. Wczoraj byly już emu dla dziewczynek. Nikt się wielce nie rzucał na nie, więc może jutro bedzie wybór. Dzisiaj chyba zadbam troche o siebie jak mały będzie w przedszkolu. Posprzątane mam, a na obiad zrobie kotlety + sałatka z makaronu. No i pranie mam do zrobienia. Nuruś wiem, że telemarketing to niełatwe, ale moja ciotka i teściowa tam pracują i jakos dają radę i są nawet zadowolone. Szczerze to wolała bym te 8 godzin gadać przez telefon niż robic te wiązki. Zobaczymy z czym mi się ułoży. Golden ja uwielbiam tusze Eveline, ten złoty Fiberlast ( czy jakoś tak ) też miałam i był super, ale chce nowe wypróbować. U mnie w drogerii ma dużo tuszy Eveline, bo są tanie i schodzą.Co do lakierów ja lubię z Deli, chociaż na moich dośc szybko odpryskują, ale ja mam jeszcze po tipsach zajechane, teraz mam kolo taki czekoladowy brąz. Super na jesień Jezuu, ale miałam sen nad ranem, śniło mi się, że Tż miał romans z 40 letnią babą bogatą. Pożyczała mu wypasione auta i dawała prezenty. Masakra. Ja w tym śnie go wyzywałam i rzucałam w niego różnymi rzeczami. Dobrze, że się w pore obudziłam, zanim go udusiłam. Takie pierdoły haha
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-10-12 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spróbować zawsze można, tylko ten dojazd mnie martwi, ale może z kimś sie będe zabierała. ![]() Zaraz nałoże sobie peeling, potem henna i pazury do pomalowania. I chyba drugą kawkę łyknę i obejrzę pensjonat pod różą ![]() Wyjdę trochę wcześniej po małego i wstąpie do lumpeksu poszukać mu jakiś spodni ładnych, a potem po koszule. Nie chce mi się iść do tej roboty i jeszcze sąsiadkę muszę ściągnąć do małego bo moja mamusia oczywiście przypomniała sobie wczoraj wieczorem, że jedzie na pogrzeb ![]() ![]() U mnie słonko przebija, może jakaś ładna pogoda się wyklaruje.
![]() |
#2876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() idę za godzinkę do sklepu, ale na przemian pada i świeci słońce, z przewagą deszczu ![]() ![]() do tego oprócz barek bolą mnie plecy ![]()
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
Golden ja nawet Tżowi nie mówiłam o tym śnie, bo by się śmiał. Ja jeszcze przez sen krzyknęłam do niego : " Wynoś się gnoju" , a Tż do mnie do kogo gadam. Pow, że do nikogo, coś mi się śniło.
Ja dopiero teraz obczaiłam w biedro te 3 żele z luksji i chcę po nie jeszcze dzisiaj iść, bo boję się, że do rana nie będzie. Także biegiem zrobiłam sałatkę i usmażyłam kotlety, pomyłam gary i zaraz idę się malować. Najpierw idę do lumpenu, potem do babci zostawić wózek, potem szybko po żele do biedry, do przedszkola po małego i po koszulę. Potem biegiem do domu bo o 15:20 już przyjdzie sąsiadka do małego. Ale będe zalatana. Jeszcze pójdę przez pół miasta z pustym wózkiem jak ciołek, ale co zrobić. Trzeba sobie radę dawać.
#2878 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Byłam już w sklepie, mimo oszczędności 36 zł poszło ![]() Dziś Tż znowu kiełbasę zje ![]() Muszę do poniedziałku zredukować koszty do minimum, więc postaram się robić obiady z tego co mam ![]() Ale mi zimno brrrr ![]() ![]() Kawka ![]() W przyszłym tygodniu po zaliczce wizyta u stomatologa, czyli cd oszczędzania ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie dziś ładnie. Rano padało, ale teraz słońce świeci ![]() Na obiad mam mielone, ziemniaki i mizeria, aaa i kompot z rabarbaru . Kawę piję i nic mi się dziś nie chce . Lili- ale dawno nie jadłam placków ziemniaczanych. Ja najbardziej lubię z sosem pieczarkowym. ![]()
#2880 |
Wtajemniczenie
|
ooo Lili kawka
![]() ![]() ![]() wróciłam z zakupów, 25 zeta nie moje ![]() ![]() na obiad filet z kurczaka w sosie jeszcze nie wiem jakim ![]() ![]() Effie ja mojemu mówię, i to co mu zrobiłam POTEM też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.