SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 07:50   #2821
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

dzień dobry
ja wstałam i odrazu zabrałam się do czytania tekstów na zajęcia, tak strasznie mi się nie chce!!
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 08:03   #2822
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
znalazlam internetowa drogerie z kosmetykami polskimi w Ie matko jak sie ciesze ze nie bede musiala przywozic pewnych rzeczy z Polski
No to czadowo Będziesz miała luzik

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Tż przyjechał z nocki i od razu pojechał na ryby tylko po wędki przyjechał
Ci wędkarze...
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja wstałam i odrazu zabrałam się do czytania tekstów na zajęcia, tak strasznie mi się nie chce!!
A ja wstałam i od razu wzięłam się za robienie kawy I teraz spijam

Wyspałam się, w domu w końcu bez wilgoci Jedna noc z kaloryferkami i da się normalnie wstać Chyba pranie pyknę to mi szybciutko wyschnie

Na obiad wczoraj była tortilla, dzisiaj się chyba nie będę przemęczać i makaron z brokułem zrobię - TŻ musi coś zielonego zjeść

Miłego dnia SPD

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 08:29   #2823
Nadia5
Zakorzenienie

Witam się z kawką

Przed chwilą świeciło słońce, no własnie świeciło...i to by było na tyle z ładnej pogody
Oby tylko padać nie zaczęło

Wybieracie się na wybory ? My chyba tak, po obiedzie w ramach niedzielnego spaceru

Na obiad dziś serwuję pieczeń rzymską, później będzie w sam raz na kanapki

Muszę się pochwalić - w poniedziałek mija tydzień odkąd nie jem słodyczy i niezdrowego jedzenia Efekt ? Brzuch jest bardziej płaski, nie wiem co jest głównym sprawcą tej niespodzianki ale niejedzenie słodyczy i koniec wieczornego podjadania w dużej mierze, myślę też, że ćwiczenia conieco dają No! jak tydzień wytrzymałam to teraz już w górki

Dopiję kawę i biorę się za ćwiczenia, później muszę wyjść do sklepu po coś do obiadu - buraczki i coś na sałatkę

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-10-09 o 08:34
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 09:28   #2824
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Witam się z kawką

Wybieracie się na wybory ? My chyba tak, po obiedzie w ramach niedzielnego spaceru

Muszę się pochwalić - w poniedziałek mija tydzień odkąd nie jem słodyczy i niezdrowego jedzenia Efekt ? Brzuch jest bardziej płaski, nie wiem co jest głównym sprawcą tej niespodzianki ale niejedzenie słodyczy i koniec wieczornego podjadania w dużej mierze, myślę też, że ćwiczenia conieco dają No! jak tydzień wytrzymałam to teraz już w górki
ja nie idę na wybory nie znam nikogo u mnie kto kandyduję więc nie chcę na ślepo wybierać, niby mogłabym iść zagłosować na partię ogólnie ale szczerze mówiąc jakoś nie mam ochoty

brawo gratuluję zaparcia bo ja dostałam wczoraj okres i popłynęłam z żarciem
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 09:42   #2825
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Dopiję kawę i biorę się za ćwiczenia, później muszę wyjść do sklepu po coś do obiadu - buraczki i coś na sałatkę
mnie też okres właśnie sie zakończył i koniec dobrego, u mnie głównym problemem są bułki słodkie/zywkłe itd

a na wybory idziemy koniecznie

właśnie podliczyłam wydatki w tym miesiącu i chociaż dziś jest dopieo 9 to wydałam już 396,90zł
Stary 2011-10-09, 09:55   #2826
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie idę na wybory nie znam nikogo u mnie kto kandyduję więc nie chcę na ślepo wybierać, niby mogłabym iść zagłosować na partię ogólnie ale szczerze mówiąc jakoś nie mam ochoty

brawo gratuluję zaparcia bo ja dostałam wczoraj okres i popłynęłam z żarciem
Ja okres będę miała za tydzień więc mam nadzieję, że się nie złamię Postanowiłam, że słodkie zjem dopiero w moje urodziny więc za miesiąc Kiedyś w ogóle słodkiego nie jadłam i żyłam Później się zaczęło, a tu batonik a tu cukierek. Najlepsze jest to że po długiej przerwie od słodkiego po 1/2 batonika miałam dość. Niestety przełamałam w sobie to przesłodzenie i od jednego batonika dopiero zaczynała się uczta

Na wybory idę, żeby przynajmniej frekwencję nabić

Cytat:
mnie też okres właśnie sie zakończył i koniec dobrego, u mnie głównym problemem są bułki słodkie/zywkłe itd

właśnie podliczyłam wydatki w tym miesiącu i chociaż dziś jest dopieo 9 to wydałam już 396,90zł
Ja na temat wydatków w tym miesiącu się nie wypowiadam bo niestety jest parę rzeczy które trzeba zapłacić i po doliczeniu stałych opłat (czynsz itp.) i raty za mieszkanie.. wychodzi powalająca suma

Kupiłam ostatnio pyszny chleb z dodatkiem guarany Nie wiem czy ta guarana w chlebie dodaje energii ale ogólnie jest bardzo smaczny

Stary 2011-10-09, 10:11   #2827
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Ja okres będę miała za tydzień więc mam nadzieję, że się nie złamię Postanowiłam, że słodkie zjem dopiero w moje urodziny więc za miesiąc Kiedyś w ogóle słodkiego nie jadłam i żyłam Później się zaczęło, a tu batonik a tu cukierek. Najlepsze jest to że po długiej przerwie od słodkiego po 1/2 batonika miałam dość. Niestety przełamałam w sobie to przesłodzenie i od jednego batonika dopiero zaczynała się uczta

Na wybory idę, żeby przynajmniej frekwencję nabić
ja jak na razie byłam na wszystkich głosowaniach na których tylko moglam

ja też kiedyś mogłam życ bez słodkiego a teraz to nie wiem co się ze mną zrobiło jeszcze mam humor z kijem nie podchodz bo tż wczoraj pojechał na urodziny do koleżaneczki i ugólnie wszystko okey tylko ja nie lubie jak chodzi na takie imprezy beze mnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 11:07   #2828
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry
Zaraz sobie zrobie kawe

Gratulacje dla wszystkich ktore wygraly kosmetyki

Dziekuje za opinie odnosnie emu - juz je mam i sa suuuuuper Wysokie do kolan, cieple, piekne

Wiecie co mi powiedziala ostatnio zona pacjenta? Ze jestem slodka i urocza - poprawila mi humor na caly dzien

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ja niestety od poniedziałku będę miała No ale cóż...
Ja tez sie przestraszylam ze cos zlego z praca sie stalo, ale dobrze ze to tylko o popoludniowki chodzilo

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Cieszę się bardzo, bo dziś zrealizowałam swój plan, tzn poćwiczyłam tyle ile planowałam. No i już drugi tydzień nie jem słodyczy W sumie to da się bez nich żyć.
Ja nie umiem zyc bez slodyczy

Cytat:
Wczorajszy dzień zleciał ekspresowo. Zrobiliśmy szybkie zakupy w rossmanie. Dorwałam w końcu bloker z Ziajki i balsam Butów ani legginsów nie kupiłam. Buty owszem, solidne ale doszłam do wniosku że wolę te pieniądze przeznaczyć na jakiś sweterek czu cuś. legginsy porażka więc długo się nie zastanawiałam
Później tż pojechał na kurs a ja wyruszyłam do lumpka (nic nie kupiłam, ale z pewnością się tam jeszcze pojawię - nie poddaję się ) później już popłynęłam. Bo fioletowa bluzeczka z takim lejącym się dekoldem, koszula na guziczki z długim rękawem w koloże brudnego różu Nie wiem ale bardzo porzypadł mi do gustu Szara bielizna i szary lakier do paznokci.
Wierzcie, gdybym miała więcej funduszy to pewnie kupiłabym więcej. Ale przynajmniej wiem na co zapoluję w przyszłym miesiącu
Gratulacje zakupow

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Tak się obżarłam wczoraj pałkami z kurczaka, jeszcze do tego zżarłam bagietkę czosnkową aż spać nie mogłam z przeżarcia
Dziś dietka
Kocham bagietki czosnkowe
Az zjem dzis jedna

A ja wlasnie mam na odwrot - jak jestem przezarta to swietnie mi sie spi a jak glodna to nie ma szans zebym zasnela

Cytat:
U mnie też jesień przyszła.Od rana jest tak ciemno, że musiałam światło w domu mieć zapalone. Na szczęście jeszcze jest dość ciepło, bo 17 stopni i nie pada. Nie mogłam dziś wstać, pewnie przez tą pogodę. Jak zadzwonił mi budzik, to udawałam, że to mi się śni
Na obiad dziś u mnie zalewajka
Jak dobrze, że dziś już piątek. Wprawdzie jutro muszę na chwilę przyjść do pracy, ale potem mam zamiar się lenić i nie robić NIC
Przed pracą znów byłam na zakupach i dziś dorwałam czarne rurki i szary, dłuższy sweterek z golfem i krótkim rękawkiem. Zadowolonam z zakupów
No to do pracy, w sensie najpierw herbatka
Ja juz od dluzszego czasu jak wstaje chwile po 6 to musze miec zapalone swiatlo - ale cieeeezko sie dobudzic jak sie ma wrazenie ze budzik dzwoni w srodku nocy

Ciesze sie ze zakupy udane

Cytat:

A to Punto to na gaz czy benzynę? Ja bym się rozglądała na Twoim miejscu za autem na gaz, my mamy na benzynę i idziemy z torbami
A ja mam na benzyne i jestem zadowolona
Wczesniej mialam na gaz i jakos szczegolnie nie odczuwam finansowej roznicy tankujac je - ale moze tez dlatego ze teraz ponad 2 razy wiecej zarabiam

Cytat:
Tallu super, że się odzywasz mimo zabiegania
Wczoraj mi sie Rodzice sfoszyli ze sie rzadko odzywam - ale co ja poradze Poza tym czasem irytuje mnie takie pitu pitu przez telefon, ja rozumiem kontakt itd ale co jakis dluzszy czas zeby bylo o czym pogadac

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

I to mi się podoba Raz kino - bo odpoczywać kiedyś musisz Dwa nadrabianie
Kocham kino
I nadrabiam naprawde w miare mozliwosci

Cytat:
Jezeli Cie to pocieszy to ja od 1 pazdziernika do dzis wydalam 2551,43 - wlasnie weszlam na wyciag bankowy.
Boje sie sprawdzic wrzesien.

A mam jeszcze do zaplaty - czynsz, telefon, internet, rate za mikrofale i 150 mi pojdzie na soczewki kontaktowe oraz oczywiscie jesc tez cos musze.

Ale w tej sumie miesci sie tez moj Volk - niecaly tysiac.

Ale ogolnie to

Cytat:

Muszę w takim razie Woolite też wypróbować Ja wolę mieć 3 rodzaje- do czarnego, białego i do koloru
Ja mam do czarnego i koloru
Aktualnie mam do koloru Perwoll i do czarnego Woolite

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Talu kupuj aparat kupuj ja nie mam zdjęć dość. never
W tym miesiacu nie kupie bo nie chce zemdlec po podliczaniu pazdziernika
Ale w przyszlym mooooze

Cytat:
Byłam dziś na zakupach, przed pracą i jestem właścicielką czarnego sweterka, rozpinanego, leginsów i sukienki. Muszę jeszcze za butami popatrzeć i bluzkami. Może później pójdę.
Gratuluje kolejnych zakupow

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
ja jak na razie byłam na wszystkich głosowaniach na których tylko moglam

ja też kiedyś mogłam życ bez słodkiego a teraz to nie wiem co się ze mną zrobiło jeszcze mam humor z kijem nie podchodz bo tż wczoraj pojechał na urodziny do koleżaneczki i ugólnie wszystko okey tylko ja nie lubie jak chodzi na takie imprezy beze mnie
A nie moglas isc z nim?
Nie martw sie, na pewno myslal i tesknil za Toba
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:14   #2829
effie22
Wtajemniczenie

Witam, ja już wróciłam z Poznania. Mam płaskie, wciągane kozaczki do kolan. Kolor taki szaro- brązowy, ale ładny. Tylko 69 zł dałam. Teraz jeszcze zaczaję się na emu i buty zimowe mam. Kupiłam jeszcze mleczko do ciała z Isany i krem do buzi na zimę dla małego.

Po południu jedziemy do mojej kuzynki, zaraz zrobię sobie kawke.

Na wybory się wybieramy, ale nie wiem czy dotrzemy.

Miłej niedzieli!!

Nurek ja bym pewnie mojego Tżta samego do koleżanki nie puściła i bym się wprosiła na chama. Chyba, że rzeczywiście sytuacja wyjątkowa, że musiał iść sam, ale to Ci się nie dziwie, że nerw masz.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO

Edytowane przez effie22
Czas edycji: 2011-10-09 o 12:18
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:02   #2830
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Witam, ja już wróciłam z Poznania. Mam płaskie, wciągane kozaczki do kolan. Kolor taki szaro- brązowy, ale ładny. Tylko 69 zł dałam. Teraz jeszcze zaczaję się na emu i buty zimowe mam. Kupiłam jeszcze mleczko do ciała z Isany i krem do buzi na zimę dla małego.

Po południu jedziemy do mojej kuzynki, zaraz zrobię sobie kawke.

Na wybory się wybieramy, ale nie wiem czy dotrzemy.

Miłej niedzieli!!

Nurek ja bym pewnie mojego Tżta samego do koleżanki nie puściła i bym się wprosiła na chama. Chyba, że rzeczywiście sytuacja wyjątkowa, że musiał iść sam, ale to Ci się nie dziwie, że nerw masz.
To nie dużo dałaś
Ja też pewnie bym samego nie puściła, ale Nurek nie denerwuj się szkoda nerwów A dlaczego Ty znie poszłaś z nim ?

Wiecie co ? Moja suszarka umarła (pomijając fakt że w tamtym miesiącu umarła prostownica..) suszyłam dziś włosy i nagle coś strzeliło tuż przy moim uchu! O mało zawału nie dostałam szybko wyłączyłam z prądu, a po zapachu wnioskuję że się spaliła
Mnie to ostatnio moje przeczucie zadziwia. Tak czułam, że się zepsuje - nawet wypatrzyłam już w gazetce biedronkowej nową suszarkę

Stary 2011-10-09, 20:25   #2831
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć.

Dzisiaj po długim czasie mieliśmy z TŻ po południe dla siebie. Ja miałam cały dzień wolny, ale piekłam babeczki i robiłam obiad dla teściów.
Teraz siedzę z maseczką na twarzy, z zieloną herbatą i oglądam taniec z gwiazdami. Nawet znalazła chwilę żeby paznokcie pomalować. Odkurzyłam też.

Miałam co prawda więcej rzeczy zrobić, ale baaa...

Jutro wychodzę z domu o 8, a wracam o 22
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-09, 20:44   #2832
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

hej !

Mówiłam Wam, że nie mam absolutnie ostatnio czasu na nic , nawet wyspać sie nie mogę ... wczoraj wrociłam z pracy o 22 zaczęłam robić szarlotkę z przepisu nurka ( wyszła pycha, zrobiłam z połowy porcji małą blachę i nie ma już ... ) i sprzątałam uwaga do 3 ;/ a o 7 obudził nas telefon, rodzice TŻ poinformowali, że stoją właśnie od blokiem - dawno się tak szybko nie ubierałam ... zjedliśmy szarlotkę wypiliśmy kawę i pojechalismy zawieźć rzeczy siostry ( 4 kursy na 4 piętro schodami z masą rzeczy ... ) a potem na zakupy : kupiłam sobie buty ala emu za 20 zł, kolczyki za 2 zł, i sexi koszulkę za 7 zł ( strasznie mi się podoba !! ) tż kupił spodnie i buty. Więc zakupy całkiem udane

a teraz obijamy się z TŻ bo jutro już do pracy ..buuuuuuu i znów na 14 ...baaardzo nie lubię tych zmian.

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:20   #2833
lili1987
Zakorzenienie

Witam się tylko szybko, bo cały weekend mnie nie było. Wczoraj i dziś byłam w szkole i czas szybko przeleciał

Zimno u mnie potwornie, więc nawet spaceru żadnego nie zrobiliśmy

do jutra

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 21:22   #2834
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Mnie tyle na 4 wyszlo, a wydawalo mi sie wtedy ze tak niewiele powydawalam, no ale w tym byla wycieczka jednodniowa- tu parking, tam jedzenie, tak znowu kawka no i schoodzi

A grzechy z ostatnich 3 dni wpisze jutro, rachunki mam.

Ogólnie tak czy inaczej odkładam co miesiąc pieniądze- bardziej się chce informacyjnie dowiedzieć gdzie moja kasa się rozchodzi

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A ja wlasnie mam na odwrot - jak jestem przezarta to swietnie mi sie spi a jak glodna to nie ma szans zebym zasnela

To jak u mnie, czasami zasnąć nie mogę to wstaję i jem chociaż jogurt czy owoc

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:

Ja to znowu jestem odwrotna, uważam, że się powinno wychodzić czasem oddzielnie, nawet na imprezy

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 06:58   #2835
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się tylko szybko, bo cały weekend mnie nie było. Wczoraj i dziś byłam w szkole i czas szybko przeleciał

Zimno u mnie potwornie, więc nawet spaceru żadnego nie zrobiliśmy

do jutra

Lili jaką szkołę robisz?? bo nic nie wiem

Ja od rana mam straszny humor, ale szkoda gadać. Tżowi się motor popsuł w połowie drogi do pracy, moja mama po niego pojechała i zawiozła go do pracy, ale oczywiście przed tym zrobiła mi wielką awanture, że mamy się zachowywać jak normalni ludzie i wogóle się drzeć bez sensu. Nie wiem o co jej chodziło, wyszło na to, że Tz specjalnie popsuł motor, żeby moja matka musiała go zawieść do pracy. Normalnie brak słów.

Pominę fakt, że moja matka miała szukać pracy, a zamiast tego siedzi w domu, ciągle sie czepia i jeszcze mi robi awantury, że ja pracy dobrej nie mam. Kurde nabrała kredytów chociaz wiedziała, że prawdopodobnie straci pracę i nie wiem teraz na co czeka, że praca sama do niej przyjdzie. A najbardziej mnie wkurza to, że sama pracy nie szuka, a do mnie ma wielkie pretensje, że ja jeszcze pracy nei znalazłam normalnej. Szkoda gadać

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Ja to znowu jestem odwrotna, uważam, że się powinno wychodzić czasem oddzielnie, nawet na imprezy

No ja też jestem za tym, żeby wyjść osobno, ale on z kolegami, a ja z koleżankami Bo mój Tż też by mnie do kolegi na urodziny samej nie puścił.

9kg mniej

Edytowane przez effie22
Czas edycji: 2011-10-10 o 06:56
Stary 2011-10-10, 10:36   #2836
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem i ja

weekend udany P. wyleczony

dziś na obiad flaczki drobiowe, tylko po mięso muszę iść

zimno ale kaloryferki mam ciepłe w końcu

i kwiatki się ruszyły w porę ale w sumie lepiej późno niż wcale.

i coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam więc ten tego miłego dnia
Stary 2011-10-10, 10:44   #2837
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dziekuje za opinie odnosnie emu - juz je mam i sa suuuuuper Wysokie do kolan, cieple, piekne

Wiecie co mi powiedziala ostatnio zona pacjenta? Ze jestem slodka i urocza - poprawila mi humor na caly dzien

Kocham bagietki czosnkowe

Jezeli Cie to pocieszy to ja od 1 pazdziernika do dzis wydalam 2551,43 - wlasnie weszlam na wyciag bankowy.
Boje sie sprawdzic wrzesien.

A nie moglas isc z nim?
Nie martw sie, na pewno myslal i tesknil za Toba
bagietki czosnkowe to maj miłość
w tym co ja podałam tez nie ma opłaty za studia 500zł + za mieszkanie 750zł bo to w innej kategorii
ciesze sie, że buty wygodne i cieplutkie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Jutro wychodzę z domu o 8, a wracam o 22
ja wychodze o 6.50 wracam jutro 22.30

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
hej !

Mówiłam Wam, że nie mam absolutnie ostatnio czasu na nic , nawet wyspać sie nie mogę ... wczoraj wrociłam z pracy o 22 zaczęłam robić szarlotkę z przepisu nurka ( wyszła pycha, zrobiłam z połowy porcji małą blachę i nie ma już ... ) i sprzątałam uwaga do 3 ;/ a o 7 obudził nas telefon, rodzice TŻ poinformowali, że stoją właśnie od blokiem - dawno się tak szybko nie ubierałam ... zjedliśmy szarlotkę wypiliśmy kawę i pojechalismy zawieźć rzeczy siostry ( 4 kursy na 4 piętro schodami z masą rzeczy ... ) a potem na zakupy : kupiłam sobie buty ala emu za 20 zł, kolczyki za 2 zł, i sexi koszulkę za 7 zł ( strasznie mi się podoba !! ) tż kupił spodnie i buty. Więc zakupy całkiem udane

a teraz obijamy się z TŻ bo jutro już do pracy ..buuuuuuu i znów na 14 ...baaardzo nie lubię tych zmian.
uff dobrze, ze szarlotka smakowała

co do imprezy to nie mogłam iść z nim i nie chodziło o to, że nie byłam zaproszona bo błam ale to były urodziny w Warszawie a ja obiecałam ze bede na imieninach chrzesnego w ten sam dzien w Radomiu

uwaga uwaga dostałam tą prace gdzie potrzebna jest książeczka sanepidowska

a teraz juz jestem po angielskim i ogunie i teraz czekam na cwiczenia i potem 2,5h przerwy i znowu na 16
Stary 2011-10-10, 11:10   #2838
irenkaaa
Zakorzenienie

nurek gratuluje pracy
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 12:36   #2839
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili jaką szkołę robisz?? bo nic nie wiem

psychologię, a konkretniej tematyka uzależnień

Ja też mam dziś zły humor. Ogólnie pogoda nastraja mnie na NIE, a poza tym to słabo mi jak pomyślę o naszych wydatkach Mamy ich tyle, że strach liczyć, lepiej żyć w niewiedzy

Tż'owi dzisiaj chyba zrobię fileta z ziemniakami albo kiełbasę usmażę, zobaczę.

nurku- gratuluję pracy

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-10 o 12:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 12:37   #2840
golden_eye
Wtajemniczenie

Nurek gratki za pracę to konkretnie co to za praca?

Effie ale się nadenerwujesz, niepotrzebnie w sumie, ale zobaczysz, kiedyś pójdziecie na swoje a mamie się zatęskni i będzie dzwonić i czekać aż przyjedziecie

muszę sobie zrobić jakąś opaskę na głowę, czapek nie lubię a i wczoraj i dzisiaj po łażeniu po mieście bolą mnie uszy niby nie wieje mocno, ale po wiosennym zapaleniu chyba mi zostało, jeszcze tak nie miałam przegrzebię materiały w szafie, może coś znajdę
Stary 2011-10-10, 12:55   #2841
lili1987
Zakorzenienie

golden- ja też czapki nie lubię, zwykle kaptur noszę

Coś z ciśnieniem chyba jest, zmulona jestem

Stary 2011-10-10, 14:27   #2842
Anastazja86
Zakorzenienie

Nurek- super a co to za praca?

Golden- ja nie cierpię czapek, zawsze mnie głowa swędzi jak noszę

Lili- ciśnienie chyba w dól leci bo mi głowa też leci w dół

my już po obiedzie, Tż nie przyjechal na obiad bo sie rozchorował;/ a lepiej żeby nie wychodzil z domu w taką pogodę bo jest u mnie 11 stopni i leje od 2 h
Stary 2011-10-10, 14:51   #2843
irenkaaa
Zakorzenienie

11 stopni to super wiadomosc jak dla mnie oby bylo troche cieplej jak bede w Polssce ale tu temperatura waha sie caly rok okolo 11- max 20 C wiec widze ze jakos przezyje
uff no i tego wiatru nie bedzie az tak wielkiego jak na wyspach
ja juz zrobilam obiad ( pieczone udka ,ziemniaczki i salatka ) ale moj sie chyba nie moze dobudzic
zreszta widze ze jak poszlam do sklepu to chyba poszedl spac i sniadania nawet nie skonczyl
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 20:00   #2844
golden_eye
Wtajemniczenie

pograłam z P. ale się zdenerwowałam a teraz zaległam na łóżku z termoforkiem pod nogami i oglądam to "coś" na polsacie i wykańczam robótkę
jutro chyba pojedziemy do miasta na małe zakupy, do krawcowej i do szewca, ale to po obiedzie, ciekawe czy zdążymy

Irenka - ja jutro robię pieczone i pieczone ziemniaczki i sałatka

miłego wieczoru
Stary 2011-10-11, 06:50   #2845
effie22
Wtajemniczenie

Witam, u mnie pogoda straszna, leje cały czas. Motor nadal nie odpala, Tż musiał go zostawić pod moją pracą. Zawsze coś idzie nie tak, jak nie urok to sraczka.

Wogóle to facet od artykułów nieprzesłał mi jeszcze nowych tematów, nie odpowiada na maile i nie wiem co jest grane bo od października miałam pisać normalnie i znowu będę z kasą w plecy.

Mojej mamie już przeszło, zresztą ona ma takie zmienne nastroje. Rano mój Tż był najgorszy, a wieczorem sama po niego pojechała do pracy i jeszcze zrobiła dla nas obiad. A to wszystko dlatego, że Tż załatwił i kupił drewno na opał, dużo w okazyjnej cenie. Teraz musi tylko pozyczyć piłe i pociąć bo to wielkie kłody.

Zamówiłam juz małemu tort, śmietankowo-gruszkowy, koszt około 70 zł za 1,3 kg.
W czwartek mały ma pasowanie na przedszkolaka, więc dzisiaj musze kupić mu koszule i granatowe spodnie.

Dzisiaj idę na 16 do pracy, więc jak zawioze małego do przedszkola to jadę do biedro po drobne zakupy jedzeniowe, potem do mojej starej firmy pytać się o pracę. Po powrocie zabieram się za porządki bo strasznie zapuściłam domek. Nie mam weny do niczego, najchętniej bym spała cały dzień. Ta pogoda taka muląca jest. Ostatnio w pracy zasnęłam na siedząco. Dobrze, że byłam sama. Usiadłam sobie na sofie dla klijentów, wzięłam gazetke do czytania i odjechałam. Dobrze, że szefowa mnie nie przyłapała.

No i na koniec wczoraj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży z 3 dzieckiem. Masakra. 24 lata ma i 3 dziecko. Ma juz dwóch chłopców co mają 4 i 2 lata. Jeszcze rok temu z mężem klepali biede i nie mieli nawet na pampersy i matka musiała ich utrzymywać, a teraz on ma pracę, ona też znalazła pracę w zawodzie i znowu jest w ciąży. Ja na jej miejscu bym się zaryczała, ale ona ma na wszystko zlew, twierdzi, że co będzie to będzie.

Kończe moje wypociny i ide po kawe i śniadanie.

Miłego dnia

9kg mniej

Stary 2011-10-11, 09:53   #2846
lili1987
Zakorzenienie

effie- ja się właśnie dziś przypadkiem zorientowałam w cenach tortu, bo byłam po chleb w piekarni i przede mną ktoś zamawiał, to taki z rysunkiem, np. hello kitty kosztuje u mnie 30 zł/ 1 kg

U mnie też pogoda do d...., a ja mam katar.

Zrobiłam małe zakupy i teraz już siedzę.

Dziś dla Tż kiełbacha Małej dam pierogi i zupkę

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:

No i na koniec wczoraj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży z 3 dzieckiem. Masakra. 24 lata ma i 3 dziecko. Ma juz dwóch chłopców co mają 4 i 2 lata. Jeszcze rok temu z mężem klepali biede i nie mieli nawet na pampersy i matka musiała ich utrzymywać, a teraz on ma pracę, ona też znalazła pracę w zawodzie i znowu jest w ciąży. Ja na jej miejscu bym się zaryczała, ale ona ma na wszystko zlew, twierdzi, że co będzie to będzie.
porażka

Stary 2011-10-11, 10:11   #2847
effie22
Wtajemniczenie

Lili u nas tort z obrazkiem 55 zł za kg.

Byłam w biedro wydałam tylko 24 zł, byłam też w drogerii mamie po henne i korciło mnie kupic nowy tusz, ale nie kupiłam. Oszczędzam pełną parą Ale chyba jutro pójdę po ten tusz, bo moje dwa juz są na wykończeniu

W starej firmie jeszcze prowadza rekrutację i mam przyjechać we wtorek na dwie godziny przeszkolenia Wyślą mnie na ten sam dział co kiedyś, ale są nowe w biurze i nie pamiętają,że ja byłam największy chapol w firmie, więc jak mi powiedziała,że wyślą mnie na przeszkolenie to się zaśmiałam lekko. Ale cóż takie procedury. I kolejne szkolenia BHP mnie czeka. Nie wiem na 100 % czy tam wrócę, ale na to szkolenie pojade co mi szkodzi.

Uwaga Effie sprzata!!!!! święto lasu!!!

9kg mniej

Stary 2011-10-11, 10:17   #2848
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

W starej firmie jeszcze prowadza rekrutację i mam przyjechać we wtorek na dwie godziny przeszkolenia Wyślą mnie na ten sam dział co kiedyś, ale są nowe w biurze i nie pamiętają,że ja byłam największy chapol w firmie, więc jak mi powiedziała,że wyślą mnie na przeszkolenie to się zaśmiałam lekko. Ale cóż takie procedury. I kolejne szkolenia BHP mnie czeka. Nie wiem na 100 % czy tam wrócę, ale na to szkolenie pojade co mi szkodzi.

ważne że masz możliwość zmiany pracy no i pewnie umowa będzie?

witam

u mnie leje od wczoraj;/
obudziłam się z katarem ale już mi przeszło
Tż chory ale nie idzie na zwolnienie bo chce jakąś średnią dobrą w pracy wyrobić czy coś w tym stylu

standardowo nie mam pomysłu na obiad więc chyba pójdę na łatwiznę i zrobię jajka sadzone
Stary 2011-10-11, 10:34   #2849
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam w biedro wydałam tylko 24 zł, byłam też w drogerii mamie po henne i korciło mnie kupic nowy tusz, ale nie kupiłam. Oszczędzam pełną parą Ale chyba jutro pójdę po ten tusz, bo moje dwa juz są na wykończeniu

to w takim razie w tej mojej piekarni bardzo tanio jest, a jakie fotki tych tortów z obrazkami piękne są

effie- a czym byś się zajmowała w tej pracy jeśli można spytać

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
standardowo nie mam pomysłu na obiad więc chyba pójdę na łatwiznę i zrobię jajka sadzone
ja robię bardzo wymyślny obiad- bułkę z usmażoną kiełbasą pokrojoną na kawałki i przysmażoną z papryką ostrą-przyprawą do tego plaster sera żółtego, ketchup i zapiekam w opiekaczu
My z małą zjemy zupę i pierogi
Ostatnio mało jem i dobrze- chudnę i mogę coś w zamian kupić

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-11 o 10:35
Stary 2011-10-11, 11:09   #2850
effie22
Wtajemniczenie

Lili montowałam wiązki kablowe do pralek, suszarek i innych sprzętów AGD. Dzienna norma 8-godzinna wynosiła 195 sztuk wiązek i więcej nie można było zrobić. Ja ta normę robiłam w 4 godziny, a resztę ściemniałam, że cos robię

Ja dzisiaj obiadu nie robie chyba, nie chce mi się. Tż coś zje sobie z lodówki jak wróci. Ja jem ostatnio dość duzo i juz myślałam o diecie. Teraz jem drugie śniadanie : bułkę z ziarnami z salami i keczupem i kefir.

Zastanawiałam się by znowu wrócić na Dukana, ale zimą będzie ciężko pić 2 litry wody dziennie i jechać na zimnych posiłkach. Chyba zostawię to sobie na wiosne.

9kg mniej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości