![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
dzień dobry
![]() ja wstałam i odrazu zabrałam się do czytania tekstów na zajęcia, tak strasznie mi się nie chce!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wyspałam się, w domu w końcu bez wilgoci ![]() ![]() ![]() Na obiad wczoraj była tortilla, dzisiaj się chyba nie będę przemęczać i makaron z brokułem zrobię - TŻ musi coś zielonego zjeść ![]() Miłego dnia SPD ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Witam się z kawką
![]() Przed chwilą świeciło słońce, no własnie świeciło...i to by było na tyle z ładnej pogody ![]() Oby tylko padać nie zaczęło ![]() Wybieracie się na wybory ? My chyba tak, po obiedzie w ramach niedzielnego spaceru ![]() Na obiad dziś serwuję pieczeń rzymską, później będzie w sam raz na kanapki ![]() Muszę się pochwalić - w poniedziałek mija tydzień odkąd nie jem słodyczy i niezdrowego jedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiję kawę i biorę się za ćwiczenia, później muszę wyjść do sklepu po coś do obiadu - buraczki i coś na sałatkę ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-10-09 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na wybory idziemy koniecznie ![]() właśnie podliczyłam wydatki w tym miesiącu i chociaż dziś jest dopieo 9 to wydałam już 396,90zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na wybory idę, żeby przynajmniej frekwencję nabić ![]() Cytat:
![]() Kupiłam ostatnio pyszny chleb z dodatkiem guarany ![]() ![]()
![]() |
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kiedyś mogłam życ bez słodkiego a teraz to nie wiem co się ze mną zrobiło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Zaraz sobie zrobie kawe ![]() Gratulacje dla wszystkich ktore wygraly kosmetyki ![]() ![]() Dziekuje za opinie odnosnie emu - juz je mam i sa suuuuuper ![]() ![]() Wiecie co mi powiedziala ostatnio zona pacjenta? Ze jestem slodka i urocza - poprawila mi humor na caly dzien ![]() Ja tez sie przestraszylam ze cos zlego z praca sie stalo, ale dobrze ze to tylko o popoludniowki chodzilo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Az zjem dzis jedna ![]() A ja wlasnie mam na odwrot - jak jestem przezarta to swietnie mi sie spi a jak glodna to nie ma szans zebym zasnela ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie ze zakupy udane ![]() Cytat:
![]() Wczesniej mialam na gaz i jakos szczegolnie nie odczuwam finansowej roznicy tankujac je - ale moze tez dlatego ze teraz ponad 2 razy wiecej zarabiam ![]() Wczoraj mi sie Rodzice sfoszyli ze sie rzadko odzywam - ale co ja poradze ![]() ![]() Cytat:
![]() I nadrabiam naprawde w miare mozliwosci ![]() Cytat:
Boje sie sprawdzic wrzesien. A mam jeszcze do zaplaty - czynsz, telefon, internet, rate za mikrofale i 150 mi pojdzie na soczewki kontaktowe oraz oczywiscie jesc tez cos musze. Ale w tej sumie miesci sie tez moj Volk - niecaly tysiac. Ale ogolnie to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aktualnie mam do koloru Perwoll i do czarnego Woolite ![]() W tym miesiacu nie kupie bo nie chce zemdlec po podliczaniu pazdziernika ![]() Ale w przyszlym mooooze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Nie martw sie, na pewno myslal i tesknil za Toba ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja już wróciłam z Poznania. Mam płaskie, wciągane kozaczki do kolan. Kolor taki szaro- brązowy, ale ładny. Tylko 69 zł dałam. Teraz jeszcze zaczaję się na emu i buty zimowe mam. Kupiłam jeszcze mleczko do ciała z Isany i krem do buzi na zimę dla małego.
Po południu jedziemy do mojej kuzynki, zaraz zrobię sobie kawke. Na wybory się wybieramy, ale nie wiem czy dotrzemy. Miłej niedzieli!! Nurek ja bym pewnie mojego Tżta samego do koleżanki nie puściła i bym się wprosiła na chama. Chyba, że rzeczywiście sytuacja wyjątkowa, że musiał iść sam, ale to Ci się nie dziwie, że nerw masz.
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-10-09 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też pewnie bym samego nie puściła, ale Nurek nie denerwuj się szkoda nerwów ![]() Wiecie co ? Moja suszarka umarła (pomijając fakt że w tamtym miesiącu umarła prostownica..) suszyłam dziś włosy i nagle coś strzeliło tuż przy moim uchu! O mało zawału nie dostałam ![]() ![]() Mnie to ostatnio moje przeczucie zadziwia. Tak czułam, że się zepsuje - nawet wypatrzyłam już w gazetce biedronkowej nową suszarkę ![]()
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dzisiaj po długim czasie mieliśmy z TŻ po południe dla siebie. Ja miałam cały dzień wolny, ale piekłam babeczki i robiłam obiad dla teściów. Teraz siedzę z maseczką na twarzy, z zieloną herbatą i oglądam taniec z gwiazdami. Nawet znalazła chwilę żeby paznokcie pomalować. Odkurzyłam też. Miałam co prawda więcej rzeczy zrobić, ale baaa... Jutro wychodzę z domu o 8, a wracam o 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
hej !
Mówiłam Wam, że nie mam absolutnie ostatnio czasu na nic , nawet wyspać sie nie mogę ... wczoraj wrociłam z pracy o 22 zaczęłam robić szarlotkę z przepisu nurka ( wyszła pycha, zrobiłam z połowy porcji małą blachę i nie ma już ... ) i sprzątałam uwaga do 3 ;/ a o 7 obudził nas telefon, rodzice TŻ poinformowali, że stoją właśnie od blokiem - dawno się tak szybko nie ubierałam ... zjedliśmy szarlotkę wypiliśmy kawę i pojechalismy zawieźć rzeczy siostry ( 4 kursy na 4 piętro schodami z masą rzeczy ... ) a potem na zakupy : kupiłam sobie buty ala emu za 20 zł, kolczyki za 2 zł, i sexi koszulkę za 7 zł ( strasznie mi się podoba !! ) tż kupił spodnie i buty. Więc zakupy całkiem udane ![]() a teraz obijamy się z TŻ bo jutro już do pracy ..buuuuuuu i znów na 14 ...baaardzo nie lubię tych zmian.
#2833 |
Zakorzenienie
|
Witam się tylko szybko, bo cały weekend mnie nie było. Wczoraj i dziś byłam w szkole i czas szybko przeleciał
![]() Zimno u mnie potwornie, więc nawet spaceru żadnego nie zrobiliśmy ![]() do jutra ![]()
![]() |
#2834 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A grzechy z ostatnich 3 dni wpisze jutro, rachunki mam. Ogólnie tak czy inaczej odkładam co miesiąc pieniądze- bardziej się chce informacyjnie dowiedzieć gdzie moja kasa się rozchodzi ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lili jaką szkołę robisz?? bo nic nie wiem ![]() Ja od rana mam straszny humor, ale szkoda gadać. Tżowi się motor popsuł w połowie drogi do pracy, moja mama po niego pojechała i zawiozła go do pracy, ale oczywiście przed tym zrobiła mi wielką awanture, że mamy się zachowywać jak normalni ludzie i wogóle się drzeć bez sensu. Nie wiem o co jej chodziło, wyszło na to, że Tz specjalnie popsuł motor, żeby moja matka musiała go zawieść do pracy. Normalnie brak słów. Pominę fakt, że moja matka miała szukać pracy, a zamiast tego siedzi w domu, ciągle sie czepia i jeszcze mi robi awantury, że ja pracy dobrej nie mam. ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
No ja też jestem za tym, żeby wyjść osobno, ale on z kolegami, a ja z koleżankami ![]()
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-10-10 o 06:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() weekend udany ![]() ![]() ![]() dziś na obiad flaczki drobiowe, tylko po mięso muszę iść ![]() zimno ale kaloryferki mam ciepłe w końcu ![]() i kwiatki się ruszyły ![]() ![]() i coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam ![]() ![]()
#2837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym co ja podałam tez nie ma opłaty za studia 500zł + za mieszkanie 750zł bo to w innej kategorii ![]() ciesze sie, że buty wygodne i cieplutkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do imprezy to nie mogłam iść z nim i nie chodziło o to, że nie byłam zaproszona bo błam ale to były urodziny w Warszawie a ja obiecałam ze bede na imieninach chrzesnego w ten sam dzien w Radomiu ![]() uwaga uwaga dostałam tą prace gdzie potrzebna jest książeczka sanepidowska ![]() a teraz juz jestem po angielskim i ogunie i teraz czekam na cwiczenia i potem 2,5h przerwy i znowu na 16 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
nurek gratuluje pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
psychologię, a konkretniej tematyka uzależnień
![]() Ja też mam dziś zły humor. Ogólnie pogoda nastraja mnie na NIE, a poza tym to słabo mi jak pomyślę o naszych wydatkach ![]() ![]() Tż'owi dzisiaj chyba zrobię fileta z ziemniakami albo kiełbasę usmażę, zobaczę. nurku- gratuluję pracy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-10 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Wtajemniczenie
|
Nurek gratki za pracę
![]() ![]() ![]() Effie ![]() ![]() muszę sobie zrobić jakąś opaskę na głowę, czapek nie lubię a i wczoraj i dzisiaj po łażeniu po mieście bolą mnie uszy ![]() ![]() ![]()
#2841 |
Zakorzenienie
|
golden- ja też czapki nie lubię, zwykle kaptur noszę
![]() Coś z ciśnieniem chyba jest, zmulona jestem ![]()
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Nurek- super
![]() ![]() Golden- ja nie cierpię czapek, zawsze mnie głowa swędzi jak noszę ![]() Lili- ciśnienie chyba w dól leci bo mi głowa też leci w dół ![]() my już po obiedzie, Tż nie przyjechal na obiad bo sie rozchorował;/ a lepiej żeby nie wychodzil z domu w taką pogodę bo jest u mnie 11 stopni i leje od 2 h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
11 stopni to super wiadomosc jak dla mnie
![]() uff no i tego wiatru nie bedzie az tak wielkiego jak na wyspach ja juz zrobilam obiad ( pieczone udka ![]() zreszta widze ze jak poszlam do sklepu to chyba poszedl spac i sniadania nawet nie skonczyl |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Wtajemniczenie
|
pograłam z P. ale się zdenerwowałam
![]() ![]() ![]() jutro chyba pojedziemy do miasta na małe zakupy, do krawcowej i do szewca, ale to po obiedzie, ciekawe czy zdążymy ![]() Irenka - ja jutro robię pieczone ![]() miłego wieczoru ![]()
#2845 |
Wtajemniczenie
|
Witam, u mnie pogoda straszna, leje cały czas. Motor nadal nie odpala, Tż musiał go zostawić pod moją pracą. Zawsze coś idzie nie tak, jak nie urok to sraczka.
Wogóle to facet od artykułów nieprzesłał mi jeszcze nowych tematów, nie odpowiada na maile i nie wiem co jest grane bo od października miałam pisać normalnie i znowu będę z kasą w plecy. Mojej mamie już przeszło, zresztą ona ma takie zmienne nastroje. Rano mój Tż był najgorszy, a wieczorem sama po niego pojechała do pracy i jeszcze zrobiła dla nas obiad. A to wszystko dlatego, że Tż załatwił i kupił drewno na opał, dużo w okazyjnej cenie. Teraz musi tylko pozyczyć piłe i pociąć bo to wielkie kłody. Zamówiłam juz małemu tort, śmietankowo-gruszkowy, koszt około 70 zł za 1,3 kg. W czwartek mały ma pasowanie na przedszkolaka, więc dzisiaj musze kupić mu koszule i granatowe spodnie. Dzisiaj idę na 16 do pracy, więc jak zawioze małego do przedszkola to jadę do biedro po drobne zakupy jedzeniowe, potem do mojej starej firmy pytać się o pracę. Po powrocie zabieram się za porządki bo strasznie zapuściłam domek. Nie mam weny do niczego, najchętniej bym spała cały dzień. Ta pogoda taka muląca jest. Ostatnio w pracy zasnęłam na siedząco. Dobrze, że byłam sama. Usiadłam sobie na sofie dla klijentów, wzięłam gazetke do czytania i odjechałam. Dobrze, że szefowa mnie nie przyłapała. No i na koniec wczoraj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży z 3 dzieckiem. Masakra. 24 lata ma i 3 dziecko. Ma juz dwóch chłopców co mają 4 i 2 lata. Jeszcze rok temu z mężem klepali biede i nie mieli nawet na pampersy i matka musiała ich utrzymywać, a teraz on ma pracę, ona też znalazła pracę w zawodzie i znowu jest w ciąży. Ja na jej miejscu bym się zaryczała, ale ona ma na wszystko zlew, twierdzi, że co będzie to będzie. Kończe moje wypociny i ide po kawe i śniadanie. Miłego dnia
#2846 | |
Zakorzenienie
|
effie- ja się właśnie dziś przypadkiem zorientowałam w cenach tortu, bo byłam po chleb w piekarni i przede mną ktoś zamawiał, to taki z rysunkiem, np. hello kitty kosztuje u mnie 30 zł/ 1 kg
![]() U mnie też pogoda do d...., a ja mam katar. Zrobiłam małe zakupy i teraz już siedzę. Dziś dla Tż kiełbacha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Wtajemniczenie
|
Lili u nas tort z obrazkiem 55 zł za kg.
Byłam w biedro wydałam tylko 24 zł, byłam też w drogerii mamie po henne i korciło mnie kupic nowy tusz, ale nie kupiłam. Oszczędzam pełną parą ![]() ![]() W starej firmie jeszcze prowadza rekrutację i mam przyjechać we wtorek na dwie godziny przeszkolenia ![]() ![]() Uwaga Effie sprzata!!!!! ![]()
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witam ![]() u mnie leje od wczoraj;/ obudziłam się z katarem ale już mi przeszło ![]() Tż chory ale nie idzie na zwolnienie bo chce jakąś średnią dobrą w pracy wyrobić czy coś w tym stylu ![]() standardowo nie mam pomysłu na obiad więc chyba pójdę na łatwiznę i zrobię jajka sadzone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() effie- a czym byś się zajmowała w tej pracy jeśli można spytać ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() My z małą zjemy zupę i pierogi ![]() Ostatnio mało jem i dobrze- chudnę i mogę coś w zamian kupić ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-11 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Wtajemniczenie
|
Lili montowałam wiązki kablowe do pralek, suszarek i innych sprzętów AGD. Dzienna norma 8-godzinna wynosiła 195 sztuk wiązek i więcej nie można było zrobić. Ja ta normę robiłam w 4 godziny, a resztę ściemniałam, że cos robię
![]() Ja dzisiaj obiadu nie robie chyba, nie chce mi się. Tż coś zje sobie z lodówki jak wróci. Ja jem ostatnio dość duzo i juz myślałam o diecie. Teraz jem drugie śniadanie : bułkę z ziarnami z salami i keczupem i kefir. Zastanawiałam się by znowu wrócić na Dukana, ale zimą będzie ciężko pić 2 litry wody dziennie i jechać na zimnych posiłkach. Chyba zostawię to sobie na wiosne.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.