Powiększanie piersi cz.7 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 22:16   #481
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Takie same maja?
Ten sam model? Chyba nie.
obie mają Anatomki mentora o podobnym cc ale wymiarowo napewno inne

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Mirabellko dla mnie Twoje są najbardziej w moim guście, poprostu najpiękniejsze i marze o właśnie takich, niestety moge tylko gonić ten ideał i nie chcij prosze większych
Stary 2011-10-11, 22:31   #482
Agatau88
Zakorzenienie

Mirabelka
ma piekne, fakt

Wlasnie te koszule-znany na naszym watku problem za male w cycach za duze w pasie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 00:29   #483
MyaDiva
Zakorzenienie

O właśnie pokazywali zwiastun programu o kobietcie na krańcu światat która ma trzech mężów

Cytat:
klaudeczko
Kochana jestem zadowolona, mam efekt jaki chcialam

Agatko- poszło w eter. Cieszę się strasznie, że jesteś szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
No i klaudeczko ZADROSZCZE tego metrażu I Garberoby oczywiście. Ja mam na razie duża szafę Bardzo dużą. Musi wystarczyc Ale garderoba mi się marzy i najlepiej kolekcja butów żeby ładnie się tak wkomponowała
Narazie to fajnei chociaż by mieć nową "kolekcję" staników. Bo u mnie staników to teraz jak na lekarstwo
o tak Gwendolinko - taka garderoba a w niej buciki
O kurcze-jakby się w takiej garderobie nasze staniczki prezentowały. Hihi te poprzednie gąbczaste to wstyd było pokazywać- ale teraz.
Ja też garderoby nie mam- ale zawsze możemy u Klaudeczki sobie po jedenj półce zarezerwować
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
co do staników przeglądałam allegro bo głównie tam zakupy robie i chciałam się zorientować co w tych większych rozmiarach można kupić, puszczam pare linków może komuś się przyda, ja jeszcze poczekać muszę z zakupami

http://allegro.pl/panache-ariza-midn...819895426.html

http://allegro.pl/20-panache-cleo-ri...820993223.html

http://allegro.pl/biustonosz-panache...822586656.html

http://allegro.pl/biustonosz-arabell...828070811.html

http://allegro.pl/biustonosz-lucia-f...838732443.html

nie kupowałam tych marek ale mają duży wybór sporych rozmiarków
O ja zaraz zobaczę wszystkie

Cytat:
Mirabelka
ma piekne, fakt

Wlasnie te koszule-znany na naszym watku problem za male w cycach za duze w pasie
Ja ostatnio w CA kupiam jakimś fartem
Bluzkę pasowaną ciężko znaleźść żeby nie była do zwężenia poniżej biustu. Ale takie luźniejsze też wyglądają fajnie- jak się na piersiach zawieszają , a poniżej jest luźniejsza. No i żakiecikami pasowanymi też problem.
Jest na TVN taka spikerka blond . Piersi sobie fest zrobiła- i problem ma niesamowity Bo pokazywać ich przecież nie może jak wiadomości prowadzi- musi elegancko wyglądać i piersi maskować. Jak ona bidulka teraz w żakietach wygląda. Ostatnio widzę, że ma szyte na miarę ( z zaszewkami wychodzącymi z pachy ) - kombinuje krawcowa jak może żeby jakoś te cycki wymodelować w żakiecie Ale efekt i tak nie taki Fatalnie to wygląda- z pewnością jak stoi, w całości ma fajne proporcje. Ale jak prowadzi wiadomości siedzi i widać ją do pasa a w tych cudacznych żakietach wygląda okropnie.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 06:41   #484
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 6
SweetMegi 25.10 - 14
joasi 03.11 - 22
grazia78 14.11-33
klaudeczka2 010 28.11-46
Nadinka2 19.12- 75
malinkac 19.12- 75
sherry.b 26.04.2012r-196
Olivkaa200 12.07.2012r-274

Dzień doberek wszystkim I miłego dnia
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 09:01   #485
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
poki co jestem zadowolonna, ten moj biust fajnie wyglada, nie jest idealny, ale naprawde jest ok
A ktora to spikerka z tym biustem, jak sie nazywa?
Kurcze no, ale zawsze dopasowana koszula jest fajna a tak wisi i tylko taka górka na biuście
Stary 2011-10-12, 09:27   #486
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

hihi Joasi nie boj żabki...jęsli ciut większe to tylko w dalekiej przyszłości przy wymianie

Agatu Będą cudne i bardziej podobaja mi sie te twoje drugie nabytki

ja ogladałam ostatnio kobiety zyrafy................... ............szkoda tych małych dziewczynek które są skazywane na jakies tortury nosząc to cos na szyi...CHORE
Stary 2011-10-12, 10:44   #487
ulapelum
Przyczajenie

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
Od niepamiętnych czasów marzę o noszeniu miękkich staników a nie push-up'ów o gracji poduszki powietrznej...ech
Mąż nie widzi sensu zmiany a ja już mam dość oglądania w sklepach ciuchów, które nie pokażą zbyt wiele albo takich co sztucznie uwydatnią nieistniejący biust. Rodziłam już i tylko w ciąży miałam fajne cycki a potem...szkoda gadać. Dużo ćwiczę i to też jest minus, bo może gdybym przytyła osiągnęłabym A++ haha

Jestem z Trójmiasta i mam zamiar umówić się do Pani dr Skwiercz.
Czytałam Wasze rady i to jak dzielnie podchodziłyście do operacji a potem jaka radość, zazdroszczę Wam i podziwiam !

Proszę powiedzcie mi jak długi jest to proces przemiany tzn. od 1. wizyty u Pani doktor do efektu końcowego czyli miękkiego stanika, bez opuchlizn i z ukształtowanym już implantem? 3m-ce, a może dłużej?
Czy cena za całość mieści się w 10 000zł? Czy całość kwoty wpłaca się przed operacją, a może są jakieś etapy, a może raty ?

Czy te implanty są do końca życia?

Dziękuję z góry za odpowiedzi.
ulapelum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 10:59   #488
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

MyaDiva a która to spikerka? Bo powiem Ci, że strasznie jestem ciekawa, a nie zwróciłam nią nigdy szczególnej uwagi
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:50   #489
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
poki co jestem zadowolonna, ten moj biust fajnie wyglada, nie jest idealny, ale naprawde jest ok
A ktora to spikerka z tym biustem, jak sie nazywa?
Kurcze no, ale zawsze dopasowana koszula jest fajna a tak wisi i tylko taka górka na biuście
A co to znaczy "póki co" niedobra dziewczyno
Ale nie mamy się co martwić bo biust przecież będzie coraz ładniejszy

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
MyaDiva a która to spikerka? Bo powiem Ci, że strasznie jestem ciekawa, a nie zwróciłam nią nigdy szczególnej uwagi
hihi jak się dowiem to wam powiem, ma chyba na imię Joanna.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ulapelum Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
Od niepamiętnych czasów marzę o noszeniu miękkich staników a nie push-up'ów o gracji poduszki powietrznej...ech
Mąż nie widzi sensu zmiany a ja już mam dość oglądania w sklepach ciuchów, które nie pokażą zbyt wiele albo takich co sztucznie uwydatnią nieistniejący biust. Rodziłam już i tylko w ciąży miałam fajne cycki a potem...szkoda gadać. Dużo ćwiczę i to też jest minus, bo może gdybym przytyła osiągnęłabym A++ haha

Jestem z Trójmiasta i mam zamiar umówić się do Pani dr Skwiercz.
Czytałam Wasze rady i to jak dzielnie podchodziłyście do operacji a potem jaka radość, zazdroszczę Wam i podziwiam !

Proszę powiedzcie mi jak długi jest to proces przemiany tzn. od 1. wizyty u Pani doktor do efektu końcowego czyli miękkiego stanika, bez opuchlizn i z ukształtowanym już implantem? 3m-ce, a może dłużej?
Czy cena za całość mieści się w 10 000zł? Czy całość kwoty wpłaca się przed operacją, a może są jakieś etapy, a może raty ?

Czy te implanty są do końca życia?

Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Hejka
Termin operacji uzgadnia się na konsultacji tak by Ci pasował- no i muszą być wolne terminy. Czasem czeka się miesiąc-dwa, czasem dłużej. Na efekt trzeba poczekać dobrych kilka msc- czy można chodzić już w każdym staniczku ocenia Pani dr na wizytach kontrolnych. Jeśli chodzi o cenę to może nich inne dziewczynki się wypowiedzą bo nie znam obecnych cen. Pierwszą część kwoty wpłaca się za implanty które kupujesz sama od producenta, resztę kwoty wpłaca się w dniu operacji w klinice. Nie ma systemu ratalnego. Implanty będą Ci słóżyły tyle ile będziesz sama chciała. Nie stanie się im nic, mają dożywotnia gwarancję- jednak ciało się zmienia więc i wygląd piersi też. Może się okazać za dziesiąt lat że trzeba je znowu troszkę poprawić.
Umówiłaś się juz na konsultację? kiedy byś chciała zrobić zabieg?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:28   #490
ulapelum
Przyczajenie

MyaDiva,
dziękuję za odpowiedź. Ja dopiero co natrafiłam na Wasze forum i zachęcona Waszymi opowieściami chciałabym jeszcze w tym roku umówić się na konsultacje.
Gdyby nie kasa, to już bym działała ale i tak dopnę swego

Mam 36 lat i resztę życia planuję być zadowolona z siebie a może to juz za późno.... może nie powinnam już szaleć? A Wy w jakim wieku (jeśli można spytać) zdecydowałyście się na operację?

Pracuję z prawie samymi facetami w ilości ponad 20. i tez będę musiała opracować jakiś tekst na późniejsze zaczepki.
ulapelum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 14:37   #491
klaudeczka2010
Zadomowienie

witam laseczki

GWEN ,MAYU I RESZTĘ zapraszam,szafeczki już szykujęale wszystko juz jest ale tam pan pólki będzie dopiero robił

kurna dziewczyny,wiecie ze mam knajpę,moja wspóliczka jest ze mną do grudnia,bo nam się nie opłaca razem już tego mieć,po 5latach sie rozstajemy...więc muszę w listopadzie zrobić TĄ OPERACJĘ bo później kto mi dopilnuje interesu jakbym długo do siebie dochodziła:roll eyes:

jejuś jak ja wam zazdroszczę TYM PO

SPADAM POOGLĄDAĆ NOWE ZDJĄTKA@@BUZKA
Stary 2011-10-12, 15:04   #492
jooasi
Wtajemniczenie

witaj ula
ja też mam 36lat i trójke dzieci i miałam ten sam dylemat czy już za stara nie jestem na takie fanaberie, dziewczyny mnie tu przekonały, że każdy wiek jest dobry na spełnianie marzeń o kobiecości i teraz czekam na swoją operację w listopadzie pozdrawiam cieplkutko
Stary 2011-10-12, 16:06   #493
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Doszedł do mnie stanik sportowy 70G. I powiem Wam ze moglabym sie w 65 spokojnie wcisnac.
To stanik od dr Kasprzyka wiec zadzwonilam do nich, odebrala jego zona cudowna kobieta, pogadala ze mna dlugo. Bo ja sie martwilam ze ta miska G jest na mnie opieta, lekko spłaszcza mi biust, znaczy nie splaszcza, ale mocno trzyma, nigdzie nie odstaje, no wiecie o co chodzi. Ale i lekko go zgniata. No ale Pani mowi ze I nie maja
To ja pytam jak sa pacjentki to czy sie w H mieszcza a Pani ze tak spokojnie. I jutro kolezanka jeszcze mi 65 H wezmie.
I mowie Pani moje wymiary waga wzrost itd. a Pani mowi-Takiej drobince jak Pani to dr jeszcze powyżej 500 nie włozyl
I wyjasnila mi jeszcze jak sie dobiera staniki z fiszbinami, jak maja leżec Powiedziala ze biust jeszcze mi sie wypchnie do przodu.
No ale szlag mnie trafia z tymi stanikami, nie wiem jak te sportowe maja lezec. Przeciez to nie koronka ktora nie spłaszcza, ten jest elastyczny, trzyma.
Mowa o tym:
http://www.underthetop.com/p474/Tri-...duct_info.html

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-12 o 16:23
Stary 2011-10-12, 16:14   #494
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja ostatnio w CA kupiam jakimś fartem
Bluzkę pasowaną ciężko znaleźść żeby nie była do zwężenia poniżej biustu. Ale takie luźniejsze też wyglądają fajnie- jak się na piersiach zawieszają , a poniżej jest luźniejsza. No i żakiecikami pasowanymi też problem.
Jest na TVN taka spikerka blond . Piersi sobie fest zrobiła- i problem ma niesamowity Bo pokazywać ich przecież nie może jak wiadomości prowadzi- musi elegancko wyglądać i piersi maskować. Jak ona bidulka teraz w żakietach wygląda. Ostatnio widzę, że ma szyte na miarę ( z zaszewkami wychodzącymi z pachy ) - kombinuje krawcowa jak może żeby jakoś te cycki wymodelować w żakiecie Ale efekt i tak nie taki Fatalnie to wygląda- z pewnością jak stoi, w całości ma fajne proporcje. Ale jak prowadzi wiadomości siedzi i widać ją do pasa a w tych cudacznych żakietach wygląda okropnie.

Hehe wiem, że na TVP jest spikerka która sobie piersi zrobiła...na niejednym plotkarskim portalu było o tym głośno....ale dobrze wygląda, i tak normalnie jest ubierana..... takie to mają przekichane...zrobią sobie operację powiększania piersi czy ust i już wielkie halo
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 16:19   #495
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Hehe wiem, że na TVP jest spikerka która sobie piersi zrobiła...na niejednym plotkarskim portalu było o tym głośno....ale dobrze wygląda, i tak normalnie jest ubierana..... takie to mają przekichane...zrobią sobie operację powiększania piersi czy ust i już wielkie halo
Ciekawe ktora to
Stary 2011-10-12, 16:22   #496
jooasi
Wtajemniczenie

Agato czy do Agaty dotarło, że stała się posiadaczką dużego biustu??
są piękne i duże i nie broń się przed tym słowem bo ono w przeciwieństwo do tyłka dla cycków jest świetnym określeniem
Stary 2011-10-12, 16:26   #497
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agato czy do Agaty dotarło, że stała się posiadaczką dużego biustu??
są piękne i duże i nie broń się przed tym słowem bo ono w przeciwieństwo do tyłka dla cycków jest świetnym określeniem
Tyłek tez mam duzy, pokaze Ci kiedys zdjecie z profilu

No ale co teraz robic, kurde no ja nie wiem jak sportowy stanik ma sie zachowywac?
Jest elastyczny wiec trzyma i tak ma byc? Lekko splaszcza.
Wiecie co, dam zdjecia wieczorem to powiecie mi.
I tak juz kolezanka jutro mi kupi 65H.
Pani Kasprzykowa mila strasznie, ale ze mnie od drobinek nazwała
Chociaz ja w sumie drobna jestem 165cm co to za wzrost.
Stary 2011-10-12, 16:39   #498
jooasi
Wtajemniczenie

Agato myślę, że bardziej jej chodziło o stosunek wagi do wzrostu laska z Ciebie fajna i zgrabna a tu kompleksy wyłażą że dupka duża a mina sowy a brzuszek pracy wymaga, Agatko uwierz w siebie, poczuj się pięknie i seksownie ze swoimi nowymi skarbami

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

o tą panią chodzi??
http://pomponik.pl/news/nowe-piersi-...p,1250587,4234

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

a tej cudownie same urosły
http://www.topstars.pl/olga-borys-i-jej-wielkie-piersi/
Stary 2011-10-12, 16:49   #499
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agato myślę, że bardziej jej chodziło o stosunek wagi do wzrostu laska z Ciebie fajna i zgrabna a tu kompleksy wyłażą że dupka duża a mina sowy a brzuszek pracy wymaga, Agatko uwierz w siebie, poczuj się pięknie i seksownie ze swoimi nowymi skarbami

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

o tą panią chodzi??
http://pomponik.pl/news/nowe-piersi-...p,1250587,4234

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

a tej cudownie same urosły
http://www.topstars.pl/olga-borys-i-jej-wielkie-piersi/
Dobre
Ale kazda ma jakies kompleksy i juz. To ze ja nie bede typowa modelką 170 cm 50 kg juz sie przyzwyczailam, jestem po prostu drobna i to tez nie jest zle.

Olga Borys ma push upa.
Stary 2011-10-12, 16:53   #500
jooasi
Wtajemniczenie

a tak wygląda nasza naj modelka a my mamy kompleksy
http://www.fakt.pl/Co-sie-stalo-z-pi...,132519,1.html
Stary 2011-10-12, 17:17   #501
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a tak wygląda nasza naj modelka a my mamy kompleksy
http://www.fakt.pl/Co-sie-stalo-z-pi...,132519,1.html
Ona jest chyba najbrzudsza modelka jaka znam. Wyglada jak chora
Stary 2011-10-12, 17:35   #502
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

a jednak jest modelka hihi

ja zakupiłam sobie znów miękki staniczek z allegro nowy..pasuje jak ulał..pstryknę fote to pokaże

pozatym zamówiłam 'mam nadzieje' świetny aparat i wtedy to beda FOCIE ahh

jutro przyjdzie OBYY

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

co do wieku i operacji

NIGDY NIE JEST NA TO ZA PÓŹNO

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

aa , ja mam 26lat i dwójkę dzieci i w 100% trafiona decyzja co do OP
Stary 2011-10-12, 17:53   #503
Olivkaa200
Zakorzenienie

Oj dziewczyny nareszcie moge i ja napisac mam chwile wolna Jestem już padnieta tym wszystkim codziennie wychodze o 8 rano i wracam przed 19 wieczorem ale chociaz czas mi szybko leci Byłam w albumikach i nie wiem czemu ale nie moge tam kometarzy dodawac

agunia piekne piersi i piekna kobieta Zeby moje anatomki tak wyszly to bym byla szczesliwa

Agatau ja moge powiedziec ze zazdroszcze Ci figurki Kiedyś też tyle warzyłam ale nie wygladalam tak jak Ty bo jestem jak to sie mówi "grubej kości".

Ale moge sie wam pochwalic ze schudlam 5 kg i jestem szczesliwa bo myslalam ze nie dam rady tyle razy sie staralam a te piersi daja mi tyle motywacji Jeszcze tylko 10 miesięcy

Wklejam do albumu zdjęcie w kręconych włoskach prosze o opinie w ktorych mi lepiej bo chce troche odpoczac od prostownicy ale do tych kreconych nie m0ge sie przekonac a wy doradzicie na pewno dobrze
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:19   #504
anek799
Raczkowanie

To jest staniczek triumpha sportowy, ale nie uciska piersi tylko pięknie podtrzymuje, dokładnie ten polecono mi w klinice i jeszcze ten triaction, ale on mi nie leży...nie jest tak wygodny jak ten. Na prawdę polecam!!!!

A tak poza tym mierzyłam staniczki w triumphie i lipa. Dziewczyny oni nie maja 65 w obwodzie, a 70 są na mnie za duże. Powinnam mieć tak 65 E lub nawet F
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 18:20   #505
dagaa81
Raczkowanie

Witajcie Laleczki Kochane!!!! Co do koszul po op wszystkie wyrzuciłam i dałam sobie spokój z zakupem nowych....zresztą ja nigdy za koszulami nie przepadałam...A co do spikerek to Szulimowa i Aga Młynarska mają robione cycki. Z Borysowj Olgi ojcem pracuję-też ma robione) Buziaki Kochane!!!!
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:20   #506
Shazney
Zakorzenienie

Drogie kobietki, czy któraś z Was operowała się u dra Kasprzyka? Chciałabym zaciągnąć opinii

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 20:58   #507
Agatau88
Zakorzenienie

Zaraz dam zdjecia do albumu w sportowym, jutro jeszcze kupuje 65H, ten to 70G.

Myslicie ze nic mi nie splaszczy?
Co mysliscie?
Dobrze lezy?

Olivka
ja jestem drobnej kosci wiec ja mogłabym jeszcze schudnąc kilka kg

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-12 o 21:22
Stary 2011-10-12, 21:18   #508
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Drogie kobietki, czy któraś z Was operowała się u dra Kasprzyka? Chciałabym zaciągnąć opinii
witaj Shazney
w tej chwili z dziewczyn udzielających się na forum żadna nie jest po op u tego doktora, jedna sherry się przymierza ale żadko zagląda na beauty jest osobny wątek tylko jemu poświęcony. pozdrawiam

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Witajcie Laleczki Kochane!!!! Co do koszul po op wszystkie wyrzuciłam i dałam sobie spokój z zakupem nowych....zresztą ja nigdy za koszulami nie przepadałam...A co do spikerek to Szulimowa i Aga Młynarska mają robione cycki. Z Borysowj Olgi ojcem pracuję-też ma robione) Buziaki Kochane!!!!
a jednak.... tato zdradził tajemnice a pani Olga twierdzi że to zasługa świetnej gorseciarki
Stary 2011-10-12, 21:22   #509
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Olga ma robione? Ale jakies takie naturalne ma
Stary 2011-10-12, 21:51   #510
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Olga ma robione? Ale jakies takie naturalne ma
taaaa....moich piłek nawet ginekolog nie poznał...
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości