![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
bezczelna jest i tyle - nie pierwszy raz zresztą czytam tu o niej, może ona wysyła paczki gołębiem pocztowym? śmieszne
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że powinnam jej negatywa wystawić! Tak samo i inne wizażanki, które miały z nią jakiś większy problem tez powinny to uczynić i wtedy powinna mieć Bana!Moze wtedy by poprawiła swoje zachowanie!
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, u mnie sytuacja jest następująca. 26 września umówiłam się na wymiankę moja sukienka za ipoda. Wizażanka, z racji tego iż ma mniej przekupek miała wysłać pierwsza, podałam jej swój adres i jutro, tj. 27 września miała wysłać. Niestety od dnia 26 września się nie zalogowała i ja paczki również nie otrzymałam. Nie ukrywam, że zależało mi na tej wymianie, a na sukienkę miałam kilka chętnych, a wybrałam jej ofertę. Nie wiem ile jeszcze mam czekać, i mam pytanie, czy da się na przykład maila wysłać poprzez wizaz, czy coś takiego, bo nie wiem już co mam robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu postąpiłabym tak, ze poczekałabym jeszcze kilka dni a gdyby nie odezwałaby się, to uznałabym wymianę za nieważną. Czy sprawdzałaś czy na pewno nie loguje się? Czy wcześniej był z nią dobry kontakt, odpisywała zawsze na wiadomości itp. ???Czy to nowa osoba na Wizażu?
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Misianko a czy LTC raczyła może odpisac Ci na PW?
Napisałam jej ze jezeli paczki jeszcze nie wysłała, zeby odesłała moje rzeczy mam dosc czekania i braku odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------ A co do dużych ilości przekupek, to też nie do końca - o ile ktoś ma negatywa, można zaproponować, że wysyła tak która ma więcej przekup ale i negatywa - ja tak właśnie z LTC zrobiłam i nie narzekam na wymianę ![]() No i właśnie po raz kolejny wychodzi - nie wystawiacie negatywów/neutrali, a to się potem mści niestety ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Ja wymienialam sie z LTC 3 razy i za kazdym razem zwlekala z wysylka. Ostatnim razem nie moglam sie doprosic wysylki, a kiedy juz w koncu doszla, to w dziwny sposob. Paczke przyniosla mi chyba jakas prywatna osoba, bo nie trzeba bylo skladac zadnego potwierdzenia odbioru. Ponadto na paczce byla naklejona ta kartka z poczty, lecz niewypelniona ani nie podstemplowana przez poczte...
#429 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
i rozumiem, że i tak dostała pozytywa ![]() oj, kobitki, kobitki ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
A czemu tylko do mnie ta dygresja
![]()
#431 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
A.
|
Cytat:
![]() a co do LTC szkoda słów Sledze w miare mozliwosci czesto ten watek,ale powiedzcie mi czy rozwiazala sie sprawa miedzy Hotter a affen? moze cos przeoczyłam? bo ciekawa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Redroses: Nawet te zwykle powinny miec pieczatke, no chyba, ze sie myle. Nigdy nie wysylalam nic bez potwierdzenia, wiec nie wiem jak to jest.
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w zasadzie nie wiem jak to jest z tymi z tymi zwykłymi, tez nigdy nie wysylalam, ale jak sie za nie płaci to faktycznie jakas pieczatka byc musi. Ja tam wiem napewno ze to była moja pierwsza i ostatnia wymiana z tą dziewczyną. Tak mi zalezalo aby miec te rzeczy od niej... nie doczekalam sie i juz kupilam sobie i spodnie i wisior, a tamtych rzeczy nadal nie mam!... przykre to jest, ze osoba z tak dużą ilościa przekupek tak nagminnie opoznia wysyłki, bo osoby wymieniające się z nią czekają, czekają i czekają... jak widac bardzo często doczekac się nie moga. Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-10-12 o 15:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Redroses a negatywa/neutrala LTC masz zamiar wystawić? Bo ja nie wiem czy jej nie wystawić, choć wiem ze na to zasługuje ?!
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozytywa nie wystawie napewno, najwyzej mi wystawi to samo i będę się ubiegać o anulowanie. bo pozytywa nie dostane chociazby w odwecie za to ze jej takze nie wystawiłam ![]() Tylko nie wiem czy to ze opoznia wysylke i nie daje mi odpowiedzi jest podstawa do negatywa (zakładając ze dostane rzeczy jej i beda w bdb stanie, albo zwroci mi moje-dam jej czas do konca tygodnia) czy za samo to mam wystawic jej neutrala? MISIANKO jak to jest ? czy jezeli otrzymam rzeczy to moge wystawic negatywa za to ze opoznila tyle czasu wysylke i nie dawala odpowiedzi? Mam nadzieje ze otrzymam te rzeczy bo jak nie to bedzie mnie czekała podroz... Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-10-12 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Zeby to chociaz dała mi odpowiedz, bo wazna sprawa wypadła czy cokolwiek innego... a tu widze sie loguje i na pytania nie odpowiada, wiec nad jakim tu sie komentarzem zastanawiac. Watpliwosci raczej nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
kosmita jakiś normalnie
|
wpisz jej się w wątku z pytaniem kiedy otrzymasz rzeczy
![]() |
#442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, cały czas ma logowanie w tym dniu, w którym umówiłyśmy się na wymianę, logowała się z kilkudniowymi przerwami, rozumiem gdyby mi nie odpisała czy coś, ale wysłałam jej swój adres i napisała, że jutro wyśle, od tego momentu nie ma ani jej, ani przesyłki... ;( P.S. Ma 6 przekupek, dlatego miała wysłać pierwsza. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Pani Moderator ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Konto usunięte
|
Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)
Nie powiem, nie było to dla mnie miłe, od tej pory nie proponuję wymian owej Wizażance, ponieważ nie mam zamiaru się denerwować- jeżeli uważała, że nie chce się wymieniać ze mną, mogła napisać po prostu, a nie wyrażać opinię, że rzeczy wystawione przeze mnie są nic nie warte... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
kosmita jakiś normalnie
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;29930585]Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)
Nie powiem, nie było to dla mnie miłe, od tej pory nie proponuję wymian owej Wizażance, ponieważ nie mam zamiaru się denerwować- jeżeli uważała, że nie chce się wymieniać ze mną, mogła napisać po prostu, a nie wyrażać opinię, że rzeczy wystawione przeze mnie są nic nie warte... Pozdrawiam ![]() Cytuję Twój post, ale to tak a propos tylko niemiłych wymian zdań - istnieje taki "magiczny" przycisk w ustawieniach konta - "dodaj do ignorowanych", czy jakoś podobnie ![]() ![]()
![]() |
#447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że ona "już tak ma" - trochę olewające podejście. Wyśle to wyśle a jak nie to wyśle za tydzień.... Choć w wymianach już po negatywach nie miałam żadnych problemów.
![]() |
#449 | |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Nie wystawiłyście LTC zasłużonego negatywa/neutrala w obawie, że ona zrobi to samo w odwecie i dzięki temu nadal funkcjonuje na targowisku. Mało tego. Jej ogólna ocena jest zakłamana bo zamiast mieć już kilka negatywów - i tym samym zakończyć przygodę z wizażem - nie ma żadnego i dalej prosperuje na targowisku naciągając na te swoje 112 komentarzy pozytywnych (wow ![]() ![]() Sentenscja mojego postu jest taka: NIE BÓJCIE SIĘ WYSTAWIAĆ PRZEKUPEK INNYCH NIŻ POZYTYWNE I RÓBCIE TO, KIEDY SYTUACJA WAS DO TEGO ZMUSZA. Odwetowe zawsze może usunąć Pan i Władca Wujek Samo Zło ![]() Dziękuję za uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;29930585]Witam, tak czytam tutaj posty odnośnie LTC i w końcu zdecydowałam się opisać jej zachowanie w stosunku do mnie, podczas zapytania ww. Wizażanki o rzeczy z mojego wątku kosmetycznego; miałam swego czasu wątek z kilkoma kosmetykami które były nowe lub użyte raz- chciałam oddać wszystko razem, zgłosiła się do mnie również LTC, ja odpisałam w jej wątku, że podoba mi się sweterek, był używany przez nią w dobrym stanie, dodatkowo po jakichś przeróbkach- na co Wizażanka odpisała mi że nie odda tego swetra, ponieważ rzeczy z mojego wątku są nic nie warte w stosunku do jej swetra... (mniej więcej o to chodziło w jej wypowiedzi)
Nie powiem, nie było to dla mnie miłe, od tej pory nie proponuję wymian owej Wizażance, ponieważ nie mam zamiaru się denerwować- jeżeli uważała, że nie chce się wymieniać ze mną, mogła napisać po prostu, a nie wyrażać opinię, że rzeczy wystawione przeze mnie są nic nie warte... Pozdrawiam ![]() mogłabym cytować i cytować...podpisuję się i ja pod tym postem;D pewnie zaśmiecę ten wątek, bo są poważniejsze sprawy ALE też się chcę pożalić;p LTC miała w swoim wątku żakiet mango, zaproponowałam jej wymianę (coś tam u mnie znalazła) a ona mi na to odpisała, że "poleca sprawdzenie cen takich żakietów na stronie mango" i dodała link (których nie działał;p) żeby nie było, że jestem święta to jej napisałam, że ja polecam sprawdzenie cen używanych marynarek na allegro;D no i wtedy tak mi pojechała po gaciach, że szok (że jestem nowa, że zaniżam wartość czyichś rzeczy itp);p dlatego nie planuję wymian z tą wizażanką ![]() ktoś bardzo zaniża wartość moich rzeczy? Grzecznie próbuję się dogadać, targować - nic z tego? Wtedy grzecznie dziękuję i pozdrawiam. Czy to takie trudne? PS Konto na Wizażu jest jak życie - tylko jedno;D
Edytowane przez asiuuunia1988 Czas edycji: 2011-10-12 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.