|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Alonka!
fajnie, że jesteś relacja super! cieszę się, że wszystko (prawie) się udało ale momentami było ostro z tego co widzę.. ale wesele musiało być naprawdę ogromne ![]() wysłałam fotki na pocztę |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Alonka - piękna relacja, było super
![]() a tą nieprzyjemną sceną na końcu wcale się nie przejmuj jak człowiek jest zmęczony, to niestety też rozdrażniony i o awanturę nietrudno. Ja sama na weselu pod koniec focha walnęłam na TŻa, bo byłam zmęczona i wszystkiego miałam dosyć - na szczęście na filmie nic nie widać
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziekuje
![]() dziekuje slicznie ![]() ![]() alonka00 - super relacja wiesz jakby nie bylo zadnejwpadki to by strasznie nudno bylo czekam na fotki
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja aż tak sentymentalna nie jestem, żeby całe życie trzymac suknię ślubną w szafie. Ale coś się zebrac nie mogę, żeby ją gdzieś wystawic. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Monni, fajna fryzurka
|
||
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam pełno niepotrzebnych rzeczy, ale ciężko je wyrzucić :p nie wykluczam jednak opcji, że jak przyjdzie co do czego to przerobimy dla mnie suknię mojej siostry Dziękuję ![]() smacznego ![]() ja właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie kozaki na zimę za... 59zł
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Alonka, świetna relacja, widać, że byłaś bardzo szczęśliwa, a o tych przykrych epizodach zapomnij, nie warto sobie psuć wspomnień z takiego pięknego dnia |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
dalenka zupełnie nie ode mnie zależało na ile dni ma być wesele, teście chcieli na 3 bo i oni wszedzie u sąsiadów i rodziny po 3 dni byli a na 3 dzień przychodzi zawsze najbliższa rodzina, ludzie którzy pomagali w przygotowaniach i ewentualnie sąsiedzi a więc całkiem kameralne grono
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będzie tylko z górki-oby i tego Wam życzę ![]() Cytat:
![]() Co do zdjęć to pokazywałam Wam plener i amatorskie, oprócz tego mam kościół, ale kościoła nawet nie miałam przystrojonego przy ołtarzu były tylko białe kwiaty-dlatego, że nie miał się tym kto zająć i jakoś tak głupio pokazywać swoje przy Waszych takich ładnych wystrojonych ![]() Włosy są takie mniej więcej jak miałam na ślubie
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przynajmniej, tak jak mówisz, jedzonko się nie zmarnowało .Cytat:
. Oj tam głupio . Pokazałabyś zdjęcia z kościoła, a nie gadała głupoty :P.
|
||
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka super
jeszcze raz gratulacje!Tańczyliście pierwszy taniec do tej samej piosenki co my zgadzam się z Morsi, nie myśl o tych przykrych sprawach z wesela, szkoda psuć sobie pięknych wspomnień z tego dnia ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Moni fajne włoski masz
|
#2832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja już po wizycie BędzieDZIEWCZYNKA Mam tylko zdjęcie brzuszka, bo zawartość to straszna wiercipięta i wyszło zamazane. Wszystko jest w porządku. Rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży. Dostałam żelazo, bo mam za niską hemoglobinę a z tą glukozą to powiedział, że widocznie tak musiało być, że spadła. Nie ma się czym, przejmować. Jestem już 8 kg do przodu |
|||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha gratki i tutaj składam
brzuszek nie mały, ale tez nie za duży ![]() pokolorować Cię na pierwszej stronie na różowo, a konkretniej Twoją fasolkę ?
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Możesz zmienić kolorek ![]() Mała już waży ponad 700 g
Edytowane przez siacha_ck Czas edycji: 2011-10-12 o 23:08 |
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
już zmieniam
![]() Ciekawe czy do pary będzie u nas, tak jak u Agnieszek? nie mogę się doczekać wizyty, chciałabym już wiedzieć co tam u mnie jest za szkrab
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Też ostatnio myślałam czy tak się trafi jak u nich. Jeszcze na przyszły rok jest Zabcia
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Ja to uciekam, bo już mnie wszystko boli. Brzuch mi już przeszkadza w siedzeniu przed kompem ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może do Zabci któraś dołączy do pary?! ja też uciekam powoli, dobranoc
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no wlasnie kto to do mnie dolaczy ![]() Dwonilam dzisiaj sie dowiedziec ile kosztuje ubezpieczenie i az mi sie slabo zrobilo... postanowlam ze pojde najpierw na wizyte do kliniki a tam powiem ze nie mam ubezpieczenia i oni sie wszystkim zajma tak zrobila moja najoma i w ciagu 2 miesiecy dostalam ubezpieczenie ktore przyjmuje moj gin takze mysle ze to najlepsze wyjscie ....
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać żeby przytyć muszę zajść w ciążę powiem ci że koleżanka tsk jak ty ma termin na styczeń i po niej w ogóle nie widać że w ciąży jest, ale ona znowu przed ciążą była taka przy sobie i ubiera się tak żeby nikt nie zczaił że jest w ciąży ale to już inna historiaCytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- za 3 dni mamy pierwszą rocznicę zaręczyn, ciekawe co TŻ wymyśli, specjalnie w zeszłym tygodniu mu przypomniałam żebym nie musiała się obrażać bo zapomniał:P
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sprzedaży kiecki to ja niby też chciałabym sprzedać, ale nawet za wstawienie jej do pralni się jeszcze nie wzięłam
Edytowane przez agusiajnw Czas edycji: 2011-10-13 o 09:39 |
|
|
|
|
#2841 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i gratulację kochana! zastanawialiście się już nad imieniem? brzuszek cudowny ![]() Cytat:
nie są może jakieś cudowne, ale mają fajne cieplutkie futerko w środku, są wygodne i mają taki obcasik jaki chciałam no i za taką cenę to grzech nie wziąć :P chociaż wolałam beżowe, ale nie było mojego rozmiaru ![]() dobrze, że znalazłaś odpowiednie wyjście z tej sytuacji
|
|||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dzisiaj muszę jechać na wizytę do dentysty, wieczorkiem idę na spotkanie "klasowe" ze szkoły średniej. Zobaczymy jak to będzie wyglądało, bo osobiście nie bardzo chciało mi się tam iść, ale jednak koleżanka mnie wyciągła więc idę, a nie chciałam iść ze względu na fakt, że będzie tam jedna laska z którą się przyjaźniłam kiedyś, a teraz nie bardzo mamy dobry kontakt. :/ zresztą w klubie Wam coś napiszę...
|
#2843 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Imię wybrane już? ![]() Ostatnio nie potrafię się jakoś wkręcić w temat, przepraszam, ale cały czas Was czytam |
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież tu co chwilę o czym innym piszemy więc nie marudź! ![]() opowiadaj jak tam na studiach i w nowym mieszkanku :p Ty w ogóle jesteś z jakimiś współlokatorkami tam czy jak? |
|
|
|
|
#2845 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Na studiach na razie świetnie, choć dopiero 2 tydzień za mną, ale póki co nie lubię tylko logiki, a reszta jest mega interesująca ) Mieszkamy w 4, mam własny pokój, ciasny, ale własny Szukam w miarę taniego, fioletowego materiału na zasłone, nie wiecie może gdzie taki dosatanę?
|
|
|
|
|
#2846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie nie lubiłam swojej klasy, tylko kilka osób ![]() Cytat:
Nas wczoraj Pani z banku ściągnęła trochę na ziemię jeśli chodzi o budowę domu...
|
|
#2847 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i że z wizażanką jesteś to super ![]() co do materiału to może u krawcowej byś znalazła? albo w jakimś sklepie z zasłonami? Cytat:
|
||
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję córeczki Slodki brzuszek
|
|
|
|
|
#2850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
?No właśnie, kto, kto ?Cytat:
Cytat:
...Cytat:
. My też nie. Mieliśmy tylko jedną rocznicę, w grudniu będzie druga, ale nie będziemy jej obchodzić specjalnie .
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

fajnie, że jesteś 

czekam na fotki 
i mam pełno niepotrzebnych rzeczy, ale ciężko je wyrzucić :p nie wykluczam jednak opcji, że jak przyjdzie co do czego to przerobimy dla mnie suknię mojej siostry 
była jedna zabawa oczepinowa ale za to trwała 15 minut. 4 pary (męsko-męskie) mieli wykazać się w 4 stylach tańca i zespół kolejno 3 razy zmieniał nuty, każdy śmiał się okropnie, mnie samej łzy ciekły po policzkach, chłopaki było po kilku głębszych więc wygłupiali się
? Bo w pamięci utkwiły mi tylko amatorskie z wesela i plener.
!