|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#14252 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam już odpowiedź z avonu:
"Szanowna Konsultantko, Termin dostępności atomizera z logo nie został jeszcze potwierdzony, dlatego nie możemy zagwarantować jego dosłania z najbliższym zamówieniem. W sprawie dostępności rękawiczek proponujemy kontakt tuż przed złożeniem zamówienia. Wówczas będzie możliwość sprawdzenia, czy produkt ten został dostarczony do naszych magazynów." także nie pozstaje mi nic innego jak napisac maila do nich około 9 listopada z pytaniem czy będą mieli rękawiczki dostępne EDIT - czyli póki co to wiemy, że ani atomizery ani rekawiczki z kuracji parafinowej nie są dostępne |
|
|
|
#14253 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,które składały już zamówienie na II termin kat.12: czy nadal można zamawiać te kremy w zastępstwie za wagę? Mam 2 chętne klientki, ale wole sie upewnić czy przyjdą?
A co do Oriflame i ich rzetelności o tez róznie z tym bywa. Teraz bede składała 4 zamówienie w mojej karierze kk Ori, a od dwóch katalogów czekam na jakąś bzdurną kredke do oczu. W ostatnim katalogu nie poprzychodziły mi produkty typu :"kup dwa, a trzeci za darmo". Ogólnie mimo tych braków w Avonie, konsultantki dostają wiecej prezentów i w ogole wydaje mi sie, że konsultantką lepiej być w Avonie, ale to tylko takie moje spostrzezenia
|
#14254 |
|
Zakorzenienie
|
tak, kremy przychodzą
|
|
|
|
#14255 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytałam wcześniej o szminki z CT-odpowiecie
|
|
|
|
#14256 |
|
Zakorzenienie
|
vanilla- ja stale kupuję (tj. od 3 lat) szminke z Color Trend odcień Iced Champink - jestesm z niej bardzo zadowolona, bo to jedyny kolor szminki, który mi odpowiada
) - niestety z tych odcieni, ktore Ciebie interesują zadnej nie miałam, ale chyba moja mama ma christmas spice...jak ją znajde u niej na półce to maźnę kolorkiem kartkę i wstawie fotkepodoba mi sie też kolor frosty rose
|
|
|
|
#14257 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie jest to pytanie, bo moje lenistwo nie pozwala mi szukac. Jesli Cie inyteresuje ja miałam jasno rózowa smzinke z CT i nawet nadawała sliczny kolor, i lekko naiwlżała
![]() Edit o własnie ma ten kolor co kalex (nigdy nie pamietam nazw) Mogę polecić za tą cene
|
|
|
|
#14258 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś u siebie w biurze zgłosić w końcu zmianę nazwiska. łudziłam się, że zobaczę misia - nic z tego, nie było. ale tak jak u majuli mieli walentynkową pomadkę ochronną - nawet ładne to opakowanie, tylko nie przyjrzałam się czy to ta zwykła ochronna, czy ta lekko barwiąca z wit. E. majula nie wiesz przypadkiem?
|
|
|
|
#14259 |
|
Konto usunięte
|
Ja z CT mam ( już na wykończeniu
) sparkling rose, której już nie ma A jej największą zalętą jest to, że ma brokat No nic...Teraz sobie postanowi.łam, że pójde do Rossmana i tam kupię kilka błyszczyków za grosze (z porównaniem do Avonu i sobie w ten sposób zapasa zrobię |
|
|
|
#14260 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) sparkling rose, której już nie ma A jej największą zalętą jest to, że ma brokat No nic...Teraz sobie postanowi.łam, że pójde do Rossmana i tam kupię kilka błyszczyków za grosze (z porównaniem do Avonu i sobie w ten sposób zapasa zrobię dzięki za odpowiedzi czym się różni zwykła całuśna od lśniącej?
|
||
|
|
|
#14261 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14262 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, zrobiłam fotki, przepraszam za ich jakość, ale się śpieszyłam
obydwa kolory mojej mamy, bo ja kupuje tylko iced champink![]() ![]() ![]() pierwsza fotka to kolor christmas spice 2 i 3 fotka to kolor dazzling pout - z tej walentynkowej szminki z CT w kształcie serduszka 4 fotka to ich wygląd na kartce edit - na fotce tego nie widać, ale to dazzling pout ma lsniace złote drobinki w sobie |
|
|
|
#14263 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalex - na ustach wyglądają o wiele bardziej naturalnie niż na kartce
|
|
|
|
#14264 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
#14265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14266 |
|
Konto usunięte
|
Ta sparkilng rose wyglada podobnie jak druga na zdjęciu tylko, że ma ten brokacik
|
|
|
|
#14267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam odcień dazzling pout - z tej walentynkowej szminki z CT i na moich ustach wygląda cłakiem inczej ale przyznam szczerze że za taką kasę to szminka jest boska super pachnie i nawilża usta co do trwałości to i tak kazda szminkę po kilki minutach zjadam więc dla mnie rewewlka
|
|
#14268 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie braków to dostałam odpowiedź z Avonu, że baza i podkład 2 w 1 będzie dostępna od 27.10.2006r. Zobaczymy. Czekam na nią od 11 katalogu.
|
|
|
|
#14269 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do kolorku jeszcze się nie zdecydowałam ale wezmę na pewnoskoromówicie że warto
|
|
|
|
#14270 |
|
Wtajemniczenie
|
Na prawde zadna z was nie miała odżywczającej szminki nawilżającej tej co jest w netto do k13 kolorku Plum Glaze ?
|
|
|
|
#14271 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14272 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam mam dostawę dopiero ok. 10 listopada
|
|
#14274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z trendujących używała już tej kredki Podójna końcówka [nowość w kat.13]? Czy jest taka sama jak ta w poprzedniej szacie?
[opakowaniu ]
|
#14276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi czy macie tak duzo klientek ze takie wysokie zamowienia macie czy mzoe kilka osob ale zamawia na duze sumy??
|
|
|
|
#14277 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14278 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś pomiezy szminka, a błyszczykiem lekko nawilża, nadaje kolor i nie pozostawia tłustej warstwy![]() Cytat:
Ja może tyle wydaje na 3 miesicące no może jakbym policzyla prosze do prania, itd.
|
||
|
|
|
#14280 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

) - niestety z tych odcieni, ktore Ciebie interesują zadnej nie miałam, ale chyba moja mama ma christmas spice...jak ją znajde u niej na półce to maźnę kolorkiem kartkę i wstawie fotke

) sparkling rose, której już nie ma 

obydwa kolory mojej mamy, bo ja kupuje tylko iced champink
ja mam odcień dazzling pout - z tej walentynkowej szminki z CT i na moich ustach wygląda cłakiem inczej