|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, znowu siedze sama i pocieszam sie czekolada
chcialabym, zeby maly sie juz urodzil, zawsze to mialabym jakies towarzystwo...Cytat:
![]() owoce morza mozna jesc, jak nie sa surowe ![]() Cytat:
ja tam sie nie znam, ale jak rosnie, to wszystko w porzadku, wiec raczej nie ma sie czym martwic ![]() heeej, gdzie sie podziewalas tyle czasu? ![]() Cytat:
moze dlatego, ze wszystko tam jest bardziej ukrwione i wrazliwsze? Ale musze pochwalic mojego ginka, bo tak delikatnego jak on nie mialam jeszcze okazji uswiadczyc prawie nic nie czulam podczas pobierania tego wymazu, az sie zdziwilam![]() a czemu masz tak pozno robiona cytologie? ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- tyle dziewczyn nas tu podglada regularnie... kobity nie bojcie sie nas, odezwijcie sie, bedzie weselej |
|||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj.. stancja-uczelnia i tak w kółko.. oczywiście żaden internet nie łapie mi sygnału.. na szczęście zajęcia mam tylko do czwartku. Padam totalnie po dwóch tygodniach.. milion prezentacji, zapowiedziane 3 kolokwia
dodatkowo mam dość tej cholernej stancji-wkurza mnie kobieta u której mieszkam, gdy mnie nie ma buszuje mi po pokoju, nie wiadomo co jeszcze robi, przeszukuje mi rzeczy.. a jak sobie pomyślę, że w weekendy gdy mnie nie ma ktoś może spać w moim łóżku to mi się automatycznie słabo robi. I postanowiłam zamieszkać gdzieś indziej od listopada. Od przyszłego tygodnia zacznę czegoś szukać, i wreszcie będę 24h na dobę z tżtem a no i nie muszę chodzić na wf, zagadałam z gościem i mam donieść zwolnienie, wziął numer telefonu i jak będą jakieś turnieje to będę po prostu pomagać o strony technicznej.. liczenie punktów, sędziowanie itp ![]() jutro muszę zadzwonić do mojego lekarza, za nic w świecie nie chce z niego rezygnować, a terminy wizyty żadnym sposobem mi nie pasują.. musiałabym opuszczać cały poniedziałek, a chciałabym chodzić do szkoły teraz na 100% dopóki mogę, mam nadzieje, że jakoś się dogadamy.. ![]() denerwuje mnie 100 rzeczy naraz, kolejnymi się martwię, pogoda jest do dupy i chyba złapało mnie przeziębienie ![]() i mam ochotę marudzić
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
nie matrw sie kochana, nie jedna z nas ma czesto dzien marudy
wspolczuje ci sytuacji ze stancja, mam nadzieje, ze w koncu uda sie zamieszkac z tztem i bedziesz miala swiety spokoj nie ma to jak mieszkanie na swoim, nawet wynajetym, ale za to we dwoje, bez rodzicow, tesciow i innych ludziow
|
|
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje slicznie uff to dobrze ze mozna ![]() Cytat:
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwi mnie tylko jak tż wytrzymuje to marudzenie.. wcześniej też marudziłam, ale teraz przechodzę już samą siebie.. i mam dziwne napady na jedzenie. Ostatnio o 2 w nocy się obudziłam z obsesyjną chęcią na 3bita ![]() o, a teraz mam ochotę na smażony ser myślę, że z tym wspólnym mieszkaniem coś wyjdzie, w sumie i tak spędzamy czas od rana do wieczora razem, a tż nie musiałby jeździć tam i z powrotem ![]() i muszę zacząć ogarniać jakoś te wszystkie sprawy .. wrrr. i 15 tydzień się dzisiaj zaczął. ![]() idę na kuchenne rewolucje, potem jakiś film fajny na tvnie się zapowiada, prysznic i spać. A i kolacja ![]() I mam nadzieje, że jak jutro tu wejdę będą pozytywne wieści od Pati. Trzymam kciuki ![]() A i jeszcze mi się przypomniało.. rozbraja mnie całkowicie zachowanie niektórych ludzi, którzy wiedzą że jestem w ciąży. Są tak mili, że aż rzygać się chcę i traktują mnie jakbym była umierająca.. wszystko chcieliby za mnie robić.. tż też czasami mnie pod tym względem wkurza, bo z zakupów nawet mleka nie pozwala mi nieść, "bo jest ciężkie" ![]() A i kolacja jeszcze
Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2011-10-13 o 21:24 |
|
|
|
|
#1507 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Wybaczcie,że się nie odzywałam cały dzień i że nie napisałam nic odnośnie Patisi, ale nie miałam kiedy. Byłam w UP zanieść l4 i za tydzień znowu mam się stawić... ehh później małe zakupy i dom. za dużo się dzisiaj nachodziłam i jak tylko przyszłam musiałam się położyć, bo strasznie mnie ciągnął brzuch i doszły bóle jak na @! TŻ chciał jechać na IP ale się nie zgodziłam. Na szczęście ból przeszedł. Zdrzemnęłam się później i dopiero teraz mogę funkcjonować chciałabym już urodzić i już się nie męczyć... kto wie, kto wie Może Filipek będzie synkiem mamusi Cytat:
Mnie badania w ogóle nie bolą mój lekarz jest baaardzo delikatny, co mnie pozytywnie zaskoczyło, bo zawsze się spotykałam z takimi lekarzami, którzy robili badania w bardzo nie delikatny sposób... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
już 15tydzień? Gratulacje Kochana, ciesz się,że w ogóle się martwi i przejmuje Pisałam do Patisi jak się czuję i napisała : Nic nowego Małemu się nie spieszy. wszystko jak na złość nagle ustało. ehh Jutro mam zlecone badanie krwi i moczu i chyba mnie wypiszą na weekend. czyli dalej musimy czekać
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze biedna ta Patisia nasza to ile juz po terminie jest? ile moze jeszcze czekac ?
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
uwazam, uwazam
patisia chyba 5 dni po ... nie wiadomo ile jeszcze
|
#1510 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Ja się na forum pojawiam dość żadko ( brak czasu).
Ja urodziłam w wieku 21 lat, teraz mam 24. Dawid urodził się 28.09.2008 ![]() agnesuk mi też swojego czasu myszy zjadły kalendarz i urodziłam 10 dni po terminie
Edytowane przez Marika_1987 Czas edycji: 2011-10-13 o 22:48 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia to już pewne, że w ciąży jesteś, super
Trzymam kciuki, żeby się udało z tym ubezpieczeniem załatwić jak najlepiej! ZacpanaRapem cześć kochana! ![]() jak się czujesz ? Nienawidzę jak mi ktoś grzebie w rzeczach, dlatego też bym uciekała gdzie indziej mieszkać. A co do zajęć to pytałaś o indywidualny tok nauczania? tak, żebyś chodziła tylko na zaliczenia, żebyś się nie męczyła? Ja nie wiem ile pochodzę, ale jest mi ciężko wysiedzieć na wykładzie 1,5h. Mimo, że np mamy krzesła miękkie, to i tak jest mega nie wygodnie Jej biedna ta Pati, niech idzie do domu, bo tak to tylko siedzi i myśli o porodzie, i na złość nie chce ten Filip wychodzić :P
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
biedna
![]() Cytat:
![]() my sie chyba nie "znamy" ![]() Cytat:
![]() dzieki kochana Znalazlam ubezpieczenia za 420$ miesiecznie jak bym miala przez 8 miesiecy = 3.360$ duzo .. ale i tak mniej niz za pierwsza wizyte .. maja mi dac znac do wtorku czy moge je miec .. prosze o kciuki kochane
|
|
|
#1513 |
|
Wtajemniczenie
|
Może jak przestanie o tym myśleć to pójdzie szybciej... tylko jak tu nie myśleć?
![]() zaaabcia - na pewno się uda!
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Zacpana ja sie ostatnio pytam tzta jak on z taka maruda wytrzymuje, a on mi na to: ''przeciez ty zawsze taka bylas''
![]() gratuluje nowego tygodnia, jeszcze troche i polowa bedzie za toba![]() a ja po obejrzeniu gesslerki mam ochte na placki ziemniaczane, az jutro usmaze z tego wszystkiego ![]() agnesuk zolzowaty charakterek po mamusi juz pokazuje ![]() a ty to juz w sumie mozesz rodzic, prawda? ![]() Marika moze jakas fotka?
|
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
zabciu
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- No nie powiem z tych nudow ogladam jakis dziwny film na tvn, mgla zamraza ludzi ![]() masakraznowu jestem glodna
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
mam nadzieje ze sie uda .. bo juz mnie meczy ta cala sprawa z ubezpieczeniem ...
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a no właśnie mogę już taki bezpieczny tydzień dla malenstwa ja też
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio jadłam
Mi się chce soku z pomarańczy, takich świeżych... ale idę spać, żeby nie myśleć o tym, bo zwariuję inaczej heheheDobranoc
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
Pod domem mam Bar z pierogami domowymi, więc już wiem co zjem na jutrzejszy obiad
a takiego świeżego soku też bym się napiła! dobranoc ja też się zaraz kładę...
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dziś Miłosz skończył rok ![]() Też tak myślałam, że ta wizyta Pati w szpitalu tak się skończy. Dziwne, że ginekolog ją tam wysłała skoro ma jeszcze czas. Mogła w tym czasie pospacerować, zrelaksować się a nie napinać na poród. Teraz pewnie wyjdzie i za dwa dni trafi na porodówkę
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Martitko wszystkiego naj dla Miloszka, daj mu wielkiego buziaka od wizazowej ciotki a moze Pati wyjdzie i z tej radosci, ze jest w domu zacznie rodzic ![]() eeehhh... a u mnie znowu nie ma wody... a wczoraj jakby tego bylo malo nie bylo tez pradu
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Pati to też mi się wydaje, że wyjdzie ze szpitala i się ruszy Muffinko co oni wyprawiają u Ciebie, że ani wody ani prądu?
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
nie pytaj
na ogloszeniu napisane :przerwy w dostawach w zwiazku z wyrownaniem poziomu zimnej wody'' ale co to znaczy i dlaczego 8 dni to nie mam pojecia. Siedze teraz z nieumyta glowa i garow w zlewie pelno, bo wieczorem juz mi sie nie chcialo, a teraz nie ma jak ![]() a jak sie czujesz? mdlosci cie nie mecza mam nadzieje
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sto lat dla Miłoszka! Cytat:
cześć Wam! Ja się dziś coś gorzej czuję, miałam jechać na uczelnie ale jakoś nie bardzo mam siły i chęci. Zobaczymy jak dalej będzie, pasuje mi jechać, ale jakoś tak coś źle się czuję...
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Im większa ciąża tym są większe problemy z pobraniem i dostaniem się do szyjki. Najbardziej to bolało jak rozszerzał tym wziernikiem
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Wszystkiego co najlepsze dla Miłoszka Ucałuj Go mocno!Macie dla Niego jakiś interesujący prezent? Cytat:
u mnie dopiero od wczoraj zaczęli grzać Przez ostatnie kilka dni myślałam,że zamarznę! Cytat:
Dziewczyny mam wiadomość od Patisii : Chyba jednak nie wychodzę dzisiaj.Lekarz na początku mówił,że po badaniach mnie raczej wypiszą, ale jak mu powiedziałam,że podczas ktg Małemu momentami tętno spadało do 103, to zmienił zdanie i powiedział że to nie jest dobrze i mnie raczej zostawią. Boję się o Niego. Jeszcze wczoraj podczas ktg zrobił 23 ruchy a dziś tylko 1, a potem 6 jeszcze jak liczyłam przez dalsze pół godziny. Oby po badaniach było wszystko ok... Napisałam niedawno czy coś się polepszyło to odpisała : zostaje na obserwacje. zapis ktg nieprawidłowy. dziś wieczorem i jutro z rana powtórzą ktg i zobaczą co dalej. Pozdrowienia dla dziewczyn Kurczę, martwię się o nią Oby wszystko było dobrze...a ja dzisiaj mam wizytę teściów
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-10-14 o 12:26 |
||
|
|
|
#1530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedzieliśmy specjalnie co mu kupić bo toniemy w zabawkach a z racji tego, że uwielbia książeczki to kupilismy mu kilk fajnych egzemplarzy i zestaw obiadowy Jutro pewnie zostanie zasypany prezentami ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

bo sie martwie

moze dlatego, ze wszystko tam jest bardziej ukrwione i wrazliwsze?
prawie nic nie czulam podczas pobierania tego wymazu, az sie zdziwilam

ale idę spać, żeby nie myśleć o tym, bo zwariuję inaczej
sto lat dla Miłoszka!