|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
. Pozdrawiam!
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już nie długo też będę miała "czym oddychać",ALE STRASZNIE SIĘ DŁUŻY
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki...
witam się nader gorąco, ale ostatnio gorący okres w pracy i rzadziutko tutaj bywam ![]() Niemniej wszystkie serdecznie pozdrawiam
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nitka_I 17.10 - 4![]() ![]() SweetMegi 25.10 - 12 ![]() ![]() joasi 03.11 - 20 ![]() ![]() grazia78 14.11-31 ![]() ![]() klaudeczka2 010 28.11-44![]() ![]() Nadinka2 19.12- 73![]() ![]() malinkac 19.12- 73 ![]() sherry.b 26.04.2012r-194![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-272 Witam wszystkich Jooasi i ja chyba na jakis czas zrezygnuje z prostowania bo mam strasznie wlosy poniszczone, kiedys mialam grube i dlugie a teraz od 3 lat mam taka sama dluosc ![]() Lece sie szykować, miłego dnia |
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() jooasi ważę 59kg mam 172 cm wzrostu , obwód pod klatką 77cm, biodra 92cm, pas 64cm . Te implanty które mam (360ml ) wydają się małe bo mam dość szerokie bioderka . Lekarz mówi że jestem drobna ale że jak mi się podobają te 700ml to zrobimy . U nich mierzenie odbywa się w dzień zabiegu , posiadają tam wszystkie rozmiary implantów na miejscu więc przed samym zabiegiem mi dobierze . Horo a czy mogę zobaczy gdzieś Twoje efekty? Ja się oczywiście też pochwalę po zabiegu , będę miała 7 listopada . I mam jeszcze pytanie do Was ile dni po zabiegu Was bolało bardzo po cięciu pod mięsień? Bo ja miałam wcześniej pod gruczoł więc mnie praktycznie nic nie bolało ![]() Pozdrawiam , miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Horo a mogła byś mi podać jakie Ty masz wymiary ?
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzrost - 165 cm waga - 55 kg pas - 65 cm biodra - 92 cm ale klatkę piersiową mam wyjątkowo szeroką ... niestety
|
|
#548 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
kasia1988stce pamiętam jak pierwszy raz pokazałam się na mieście z nowym biustem zazdroszczę możliwości ujrzenie reakcji otoczenia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Horo ależ masz piękny biust !!!!!! I w ogóle śliczna kobietka z Ciebie .
Dziękuję za przyjęcie do przyjaciół Obejrzałam galerię i jestem pod dużym wrażeniem Cuda ! Aż nie mogę się doczekać swojego zabiegu i efektów . Chciała bym w końcu założyć cieniutkie sexy bikini bez żadnych push up! A myślałyście kiedyś o powiększeniu pośladków?Mi się podobają takie sexy brazylijskie tyłeczki , oczywiście nie za duże , muszą być zgrabne . Pokażę Wam linka do stronki fajnej modeli , jak nie jesteście zalogowane na facebook to wpiszcie w googlach Suelyn http://www.facebook.com/SueLynM Pozdrawiam cieplutko
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gizell;29952218]Horo ależ masz piękny biust !!!!!! I w ogóle śliczna kobietka z Ciebie .
Dziękuję za przyjęcie do przyjaciół Obejrzałam galerię i jestem pod dużym wrażeniem Cuda ! Aż nie mogę się doczekać swojego zabiegu i efektów . Chciała bym w końcu założyć cieniutkie sexy bikini bez żadnych push up! A myślałyście kiedyś o powiększeniu pośladków?Mi się podobają takie sexy brazylijskie tyłeczki , oczywiście nie za duże , muszą być zgrabne . Pokażę Wam linka do stronki fajnej modeli , jak nie jesteście zalogowane na facebook to wpiszcie w googlach Suelyn http://www.facebook.com/SueLynM Modelka figurę ma bossskąąąą.....z twarzy taki trochę transwestyta...ale reszta apetyczna Tyłek to ja akurat mam szeroki więc takie implanty może niekoniecznie
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dagaa81;29952992]
Cytat:
![]() ... ale niekoniecznie implanty
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
Czytam Was codziennie, ale na pisanie brak czasu ![]() Wczoraj rano mialam maly wypadek Zderzenie czolowe z pracodawca Takie porzadne buuuuum i niestety lewa , nieszczesna piersia Caly dzien mnie bardzo bolala i troche sie martwilam, ale dzisiaj jest lepiej
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Mi się podoba Suelyn ciałko ma cudo
Ja lubię swój tyłek i mam ładny , nawet niektórzy posądzają mnie że jest sztuczny hehe Ale to zasługa siłowni bo chodzę codziennie i katuję tyłeczek A miło by było mieć taki bez dużego wysiłku ale to może kiedyś ... Na razie chcę te duże ,,żelki '' Pozdrawiam , miłego dnia dziewczyny
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to cały czas rozmyslam jakby wyrzeźbic ciało, na silownie nie chce mi sie chodzic
Musialabym miec chyba trenera bo nie umiem cwiczyc ![]() Jakie cwiczenia sa ok na wyrzezbienie? Moze jakis taniec? |
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
OOO taniec zawsze jak najbardziej ale to na spalenie tłuszczyku , na rzeźbę to dobry jest np rowerek stojący , a pięknie wyrzeźbione uda robią się po jeździe na siedzącym rowerku stacjonarnym . Tylko trzeba pamiętać o tym żeby ustawiać sobie malutkie obciążenie bo inaczej wyrobimy za dużą masę mięśniową a nie o to chodzi żeby wyglądać jak kulturystka tylko apetycznie
No i brzuszki najlepiej robić leżąc na ziemi , takie nożyce np . Ja robię 200 dziennie na ławeczce a później ,, nożyce '' ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Tak naprawdę to w domu wystarczy mieć tylko rowerek stacjonarny i nie trzeba chodzić na siłkę , ja mam w domu więc mam blisko a poza tym to moja pasja :P Brzuszki można śmiało robić na podłodze
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Rowerek mam ale ud nie chcę umięśniac, wolalabym troszke spalic a wlasnie wymodelowac posladki i wyrzezbic brzuch. Moze na taniec sie zapisze. No ale jestem 2 tyg po poprawce wiec poki co jeszcze nie moge.
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-14 o 11:35 |
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Kochana to Ty o ćwiczeniach zapomnij na razie jak jesteś po zabiegu , ja po pierwszej swojej operacji też chyba za szybko poszłam i może też się przyczyniłam do tego że mi teraz nie stoją tak jak powinny . Na pośladki to najlepiej na czworaka uklęknąć i jedną nogą w prawo , w lewo po kilka razy seriami , później odchylać do tyłu i jak będziesz systematyczna to szybko zobaczysz efekty . Chyba że masz troszkę leniuszka i chcesz z innymi być żeby mieć lepszą motywację to zapisz się na taniec
DDDD Pozdrawiam
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mowisz ze uklaknac i nogami tak na boki to sprobuje, no ale na razie lepiej nie klękać-zeby rąk nie obciazac. A w ogole zadałam pytanie w Twoim albumie
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-14 o 11:45 |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Tak na czworaka i nogi odchylamy na bok tak aż poczujesz napięcie w pośladku
![]() Ale jeszcze się wstrzymaj , najlepiej to po 2 miesiącach od zabiegu sobie zacząć , żeby się wszystko ładnie ułożyło i zrosło Już odpowiedziałam na zapytanie w albumie
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez juz odpisalam
|
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Przesyłam linka z moim wymarzonym biustem , podobają mi się takie jak miala na pierwszym zdjęciu . Bo akurat ta osoba poszła wymienić na mniejsze ... A ja jestem fanką tych większych
Tylko że ta babka miała 800ml ja chcę 700 ![]() http://www.realself.com/photo/78865?...opic_id=265299
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Spore fakt. Ty jestes wysoka to pewnie jakos sie wkomponują, ja np mam 165 cm
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Tu przesyłam jeszcze linka z całymi galeriami większych biustów bo ja szukałam takich od 500ml do 700ml
http://www.poustiplasticsurgery.com/...gory=38&page=3 Pewnie już miliony razy przeglądałyście , ale jak macie ochotę to kuknijcie jeszcze raz
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
A dawno jestes po op?
Masz teraz anatomy tak? Przypomnij u kogo mialas op i gdzie masz drugą? |
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Op miałam w 2006 r we Wrocławiu , ale nie chcę mówić źle na tego lekarza bo choć z piersi ni ejestem zadowolona to usta mi zrobił ładne
A teraz jadę 7 listopada do Polanicy Zdrój do Dr Ireneusza Łątkowskiego . Mam obecnie anatomy 360ml a chcę wymienić na okrągłe 700ml jak mi nie wejdą to 600-650ml .---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- To też jesteś nie mała a biusty macie wszystkie na prawdę prześliczne , oglądałam Wasze galerie i jestem pod dużym , pozytywnym wrażeniem
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
A usta czym robione?
To juz jestes 5 lat po op ![]() Jakiej firmy masz implanty, jakie bierzesz, znasz jakies szczegoly?
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Nowe fotki, więc zapraszam!!!
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#569 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Gizell właśnie czym robiłaś usta? Bo może tez bym się kiedyś skusiła
. Duży przeskok robisz z 360 na 700? Dlaczego taka decyzja?
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam o usta bo wiem ze robione tluszczem pozostawiaja grudki tłuszczowe, nierownosci i z czasem wycodzą wady tej metody.
A ze jestes 5 lat po na pewno mozesz sie wypowiedziec. Ja usta robię kwasem i bardzo sobie chwale ![]() anek musze Ci powiedziec ze Ci zazdroszcze-piszę to całkiem szczerze i uwierz mi, jakbym miala takie anatomki nie zmianialabym. Sa kształtne, spore, fajne, naprawdę masz piekne piersi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

(wreszcie bez pancernika!!!)

Zderzenie czolowe z pracodawca
Ja lubię swój tyłek i mam ładny , nawet niektórzy posądzają mnie że jest sztuczny hehe