|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
dobranoc
|
#842 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- caate: ja zawsze leczę twarz po zapchaniach glikami ![]() Ostatnio będąc w douglasie pobrałam próbki podkładów, zobaczymy co zadziała, wiem ze boujuris bio detox jest bez silikonów, dała mi dwa inne podobno niezapychające, ale założę się że mnie zapchają, niestety na opakowaniu składu nie widziałam, nie wiem jak to możliwe. Byłam wczoraj na otwarciu nowej części silesii, tak z grubsza obeszłam, ale ta silesia jest teraz taka ogromna (bo ma jeden poziom, no tylko chyba h&m i van graaf mają dwa poziomy)- w końcu przez cały jeden przystanek tramwajowy się ciągnie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-14 o 08:29 |
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki ![]() Caate nie wiem czy jestem w ciąży. Lekarz powiedział, że jeszcze nic nie może stwierdzić i żebym zrobiła test. Dzisiaj jadę do miasteczka, więc kupię i jutro zrobię, jeśli nie dostanę @ Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#844 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzień dobry
muszę kupić jeden podręcznik do wykładu, bo egzamin jest głównie z ksiązki, z tego co się dowiedziałam... to nic, że temat tej książki w ogóle mnie nie interesuje (finanse, obligacje, rynki finansowe) oczywiscie w bibliotece sa te podreczniki, ale z 2009roku a MUSI byc najswiezszy do nauki, bo muszą być świeze dane ![]() Ramoncia i jak wlosy? |
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
Ja też właśnie farbuję włosy
ale castingiem.. za 10 minut zmywam i aż się boję efektów
|
|
|
|
#846 |
|
zawsze mam racje
|
Wczoraj dokonałam drobnych zakupów: 2 pary kolczyków, pierścionek, kominek do aromaterapii, frotki, a także takie coś z gąbki do robienia koczka, dzisiaj wytestuje jak to działa, już to dawno chciałam mieć
![]() A tak to chodziłam i myślałam co sobie kupić, chciałam torebkę, ale same brązy z fasonów jakie mi się podobały, ale beżowy płaszcz plus brązowa torebka to trochę za mdłe jak dla mnie A jeszcze do tego lubię panterkowe chusty. Chciałabym też jednorzędowy płaszcz w mocnym kolorze- fuksjowy np, wiecie gdzie znajdę ![]() A w van grafie są przynajmniej swetry z fajnych materiałów, a nie bawełny. Mierzyłam kaszmirowy i millluuutki Oglądałam też koszule, niestety nie znalazłam nic co by się fajnie wcinało w talii, a jak nie podkreślę talii to robi się ze mnie totalny już kloc, bo wygląda jakbym wszędzie miała tyle co w biodrach
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
najgorsze te podręczniki - np. prawie 200zł za dwa tomy biologii komórki... używek się kupić nie da na all, bo jest ich malutko i nie ma z 2009roku.dzisiaj wieczorem sobie zrobię mega SPA, bo w weekend wyjeżdżam do Bydgoszczy mam nadzieję, że się trochę zrelaksuję i naładuję pozytywną energią na przyszły tydzień
|
|
|
|
|
#848 |
|
zawsze mam racje
|
samara: a możesz mi przypomnieć na jakich studiach jesteś? Bo jakoś nie pamiętam.
Wstałam specjalnie rano, bo miałam mieć spotkanie, ale oczywiście będzie później, inne rzeczy mi wiszą na łbie, ale do każdej coś od kogoś mi potrzebne, więc jestem uwalona ![]() Wysuszę włosy, zrobię peeling, nabalsamuje się i zobaczę za co mogę się zabrać. Do popołudnia
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#850 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic innego nie uzywalam, testowalam odcien 25 i 35, po jednej probce i po 3dniach mam pieknie nabrzamiale usta, az w tych okolicach, ze mowienie sprawia mi bol, przez to ze najwiekszy pryszcz jest centralnie w kaciku i troche nad. ciezko smarowac te miejsca, aby ranek nie zrobic...no nic mecze sie juz z tym tydzien. nie dla mnie gliceryna w skladzie Cytat:
![]() a te sweterki w jakich cenach i jakie kolory? Cytat:
no nic, lacze sie z Toba w bolu
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś wolne
|
|
|
|
#854 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wyjscia nie ma, po prostu musze to umiec ![]() spooko, ze ja z tym wiaze swoje zainteresowania, wiec kupuje ksiazki o tej tematyce, tylko ze z nowosci swiatowych, ze tak powiem. i lista sie wydluza, ja to potrafie sobie dokopac na calego ![]() Buahhot,
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-14 o 11:10 |
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Tż chory i cały dom stoi do góry nogami. Faceci to takie delikatne stworzenia, że chyba lepiej, że nie rodzą dzieci. Ja już też coś smarkam, ale wspomagam się witaminkami. Umyłam włosy i zaraz waxa nałożę i do pracy Potem może coś jeszcze machnę, przede wszystkim o pazurki muszę zadbać![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#857 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
teraz jestem na ekonomii, ale moja specjalnosc to ekonomika transportu i logistyka
![]() tą ksiązke musze miec na przedmiot rynek pieniezny i kapitalowy
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-10-14 o 11:21 |
|
|
|
#858 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Po 390 były. ]Może na second-handy się skoczę, ze 3 lata nie byłam, swego czasu dało się kupić wełniane swetry w idealnym stanie po 12-14 zł, był taki jeden sklep. Cieplutkie i dobrze się trzymały, tylko no wiadomo ręczne delilkatne pranie i poziome suszenie. Bo w sklepach te swetry mają niby gruby splot, ciężkie to i duże, że trzeba rozmiar większy płaszcz nosić, a i tak w tym zimno, bo jak ma być ciepło w bawełnie. Letnie swetetki mogą być z czego innego, ale zimowe muuszę mieć ciepłe. Może jeszcze tk maxx odwiedzę. Widziałyście może gdzieś coś podobnego? http://allegro.pl/balerinki-badura-1...828654838.html Bo w badurze niestety mają rozmiarówkę do 40
|
|
#859 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#860 |
|
zawsze mam racje
|
100% kaszmiru, nie z dodatkiem kaszmiru.
Z tego co się orientowałam takie niestety są ceny.
|
#861 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() z reszta i tak bym nie kupila ale to ja
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
swoja droga, przymierzalam sweterek z kaszmirem, cudowny w dotyku, z haftowanymi kokardkami tak do polowy sweterka, w fajnym kolorze cappucino kosztuje 79zl, ciagle sie waham nad tym czy brac go ale skoro tak dlugo sie waham to znaczy chyba ze nie brac
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
zawsze mam racje
|
Mnie jest łatwiej wydać na tyle na kaszmirowy niż stówkę na taki z akrylu np
Przynajmniej wiem, że mi posłuży.Ale zobaczę jeszcze w sh, bo może dorwę jakiś za grosze buahhot: jak długo się wahasz to znaczy, że nie jest Ci to potrzebne moim zdaniem
|
#866 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
raz mialam sweter z akrylu to byl okropny. ale jak mozna wlasnie za okolo stowke miec z dodatkiem kaszmiru to wolalabym trzy rozne swetry, niz jeden ze 100% kaszmiru, ale to moje osobiste zdanie ![]() mi tez sie wydaje, ze chyba go nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#867 |
|
zawsze mam racje
|
Wychodzę zaraz załatwiać, to przesunięcie z 10 na 13 cały dzień mi rozwaliło
Muszę zajrzeć do biedronki bo podobno są jakieś kule do kąpieli, do tpsa, do sklepu jakiegoś z agd, a wieczorem na pocztę
|
#868 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
fajnie pachną
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za lakier?? ![]() dzień dobry ja tez mam dzis wolne, chciałam załatwić wizytę u rodzinnego bo robiłam sobie badanie moczu i coś nie bardzo mi to wyszło, ale niestety dopiero we wtorek wolny termin, poczekam ![]() Wieczorkiem na pewno spamowanie, teraz pasowałoby mi się pouczyć anatomii bo mam zaliczenie w przyszły czwartek ale totalnie mi się nie chce ...
|
|
|
#870 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() na moim opakowaniu jest napisane: "efekt wybielenia pro-biel z formula zapobiegajaca przebarwieniom, optycznie rozjasnia paznokcie. Naturalnie jasne, biale paznokcie, nadaje się rowniez do sztucznych paznokci." troche chaotyczny opis, ale taki jest na naklejce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Dbam o włosy i zapuszczam 

owszem potem odżywkę użwam ale jest jak najbardziej okey

jest jeszcze jakis inny lek na wypryski, dziewczyny o nim tutaj pisaly (tylko nie pamietam nazwy 

Muszę zajrzeć do biedronki bo podobno są jakieś kule do kąpieli, do tpsa, do sklepu jakiegoś z agd, a wieczorem na pocztę
ja tez mam dzis wolne, chciałam załatwić wizytę u rodzinnego bo robiłam sobie badanie moczu i coś nie bardzo mi to wyszło, ale niestety dopiero we wtorek wolny termin, poczekam