Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 00:40   #841
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

dobranoc
Stary 2011-10-14, 08:26   #842
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Moja Mama używa szamponu Natei biedronkowego więc jak jestem w domu to też nim myję i sobie chwale owszem potem odżywkę użwam ale jest jak najbardziej okey
Miałam kiedyś ten szampon, nie wiem z czym, ale opakowanie beżowe, ale u mnie totalnie się nie sprawdził

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

caate: ja zawsze leczę twarz po zapchaniach glikami

Ostatnio będąc w douglasie pobrałam próbki podkładów, zobaczymy co zadziała, wiem ze boujuris bio detox jest bez silikonów, dała mi dwa inne podobno niezapychające, ale założę się że mnie zapchają, niestety na opakowaniu składu nie widziałam, nie wiem jak to możliwe.

Byłam wczoraj na otwarciu nowej części silesii, tak z grubsza obeszłam, ale ta silesia jest teraz taka ogromna (bo ma jeden poziom, no tylko chyba h&m i van graaf mają dwa poziomy)- w końcu przez cały jeden przystanek tramwajowy się ciągnie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-14 o 08:29
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 09:01   #843
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki Robię generalne porządki w szafkach, bo nic się nie mieści, a pełno jest rzeczy, w których praktycznie wcale nie chodzimy... W prawdzie zabieram się do tego już 3 dzień, ale to przez to, że ciągle mam jakieś wyjazdy i muszę w ratach sprzątać
Caate nie wiem czy jestem w ciąży. Lekarz powiedział, że jeszcze nic nie może stwierdzić i żebym zrobiła test. Dzisiaj jadę do miasteczka, więc kupię i jutro zrobię, jeśli nie dostanę @
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
no to swietna cena, ja za swoja futrzana kamizelka ze stradi placilam 100; niemniej juz ja kocham wiec jakos to przezyje
100zł to sporo jak na kamizelkę, ale jeśli jest taka świetna, to ten ból jest mniejszy Mnie cena bardzo skusiła, bo jednak jest różnica między 20 a 50zł. Pozostaje mi tylko czekać, aż ją zobaczę. W przyszłym tygodniu powinna już u mnie być.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 09:50   #844
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry

muszę kupić jeden podręcznik do wykładu, bo egzamin jest głównie z ksiązki, z tego co się dowiedziałam... to nic, że temat tej książki w ogóle mnie nie interesuje (finanse, obligacje, rynki finansowe)
oczywiscie w bibliotece sa te podreczniki, ale z 2009roku a MUSI byc najswiezszy do nauki, bo muszą być świeze dane

Ramoncia i jak wlosy?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 09:55   #845
nieidealna91
Raczkowanie

Ja też właśnie farbuję włosy ale castingiem.. za 10 minut zmywam i aż się boję efektów
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 09:58   #846
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Wczoraj dokonałam drobnych zakupów: 2 pary kolczyków, pierścionek, kominek do aromaterapii, frotki, a także takie coś z gąbki do robienia koczka, dzisiaj wytestuje jak to działa, już to dawno chciałam mieć

A tak to chodziłam i myślałam co sobie kupić, chciałam torebkę, ale same brązy z fasonów jakie mi się podobały, ale beżowy płaszcz plus brązowa torebka to trochę za mdłe jak dla mnie A jeszcze do tego lubię panterkowe chusty. Chciałabym też jednorzędowy płaszcz w mocnym kolorze- fuksjowy np, wiecie gdzie znajdę

A w van grafie są przynajmniej swetry z fajnych materiałów, a nie bawełny. Mierzyłam kaszmirowy i millluuutki Tylko niestety 4 kolory na krzyż i w żadnych nie wyglądałam na bardziej żywą niż martwą. Ale koniecznie chcę taki

Oglądałam też koszule, niestety nie znalazłam nic co by się fajnie wcinało w talii, a jak nie podkreślę talii to robi się ze mnie totalny już kloc, bo wygląda jakbym wszędzie miała tyle co w biodrach

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 10:07   #847
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
podcinałam tylko miałam już taką za brodę i skróciłam do ucha w najkrótszym miejscu i do brody w najdłuższym
też by mi się przydało podciąć, tylko trochę sama się boję, a na fryzjera mi teraz szkoda kasy, bo podręczniki i inne rzeczy muszę jeszcze kupić najgorsze te podręczniki - np. prawie 200zł za dwa tomy biologii komórki... używek się kupić nie da na all, bo jest ich malutko i nie ma z 2009roku.

dzisiaj wieczorem sobie zrobię mega SPA, bo w weekend wyjeżdżam do Bydgoszczy mam nadzieję, że się trochę zrelaksuję i naładuję pozytywną energią na przyszły tydzień
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 10:12   #848
kobietasukcesu
zawsze mam racje

samara: a możesz mi przypomnieć na jakich studiach jesteś? Bo jakoś nie pamiętam.

Wstałam specjalnie rano, bo miałam mieć spotkanie, ale oczywiście będzie później, inne rzeczy mi wiszą na łbie, ale do każdej coś od kogoś mi potrzebne, więc jestem uwalona

Wysuszę włosy, zrobię peeling, nabalsamuje się i zobaczę za co mogę się zabrać.

Do popołudnia

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 10:17   #849
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
samara: a możesz mi przypomnieć na jakich studiach jesteś? Bo jakoś nie pamiętam.
na biotechnologii.
Stary 2011-10-14, 10:38   #850
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jest jeszcze jakis inny lek na wypryski, dziewczyny o nim tutaj pisaly (tylko nie pamietam nazwy ) moze pomoze?

dzisiaj jedna dziewczyna z grupy zapytala mnie czy mam sztuczne paznokcie a nie mam jakichs dlugich, jedynie pomalowane lakierem optycznie wybielajacym plytke
tribiotic? nie pomaga

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
no to swietna cena, ja za swoja futrzana kamizelka ze stradi placilam 100; niemniej juz ja kocham wiec jakos to przezyje

swietny patent

zartujesz mnie dermablend nigdy nie zapchal; natomiast lapie mnie grypa i standardowo wyskoczylo mi na twarzy jakies paskudztwo. no chyba, ze moglo mnie zapchac dwukrotne uzycie podkladu z rimmla

tez dzisiaj pofarbowalam wlosy i jednak to zmiana poprzednio z kolestona mi zaszkodzila, bo dzisiaj ta sama farba co ostatnio wlosow nie przesuszyla, takze moge polecic nowe dobre profeski - Helen Seward
ja mam baaaaaaardzo wrazliwa cere.
nic innego nie uzywalam, testowalam odcien 25 i 35, po jednej probce i po 3dniach mam pieknie nabrzamiale usta, az w tych okolicach, ze mowienie sprawia mi bol, przez to ze najwiekszy pryszcz jest centralnie w kaciku i troche nad. ciezko smarowac te miejsca, aby ranek nie zrobic...no nic mecze sie juz z tym tydzien. nie dla mnie gliceryna w skladzie

Cytat:
Miałam kiedyś ten szampon, nie wiem z czym, ale opakowanie beżowe, ale u mnie totalnie się nie sprawdził

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

caate: ja zawsze leczę twarz po zapchaniach glikami
lekko pomogly, ale nadal boli
a te sweterki w jakich cenach i jakie kolory?

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też by mi się przydało podciąć, tylko trochę sama się boję, a na fryzjera mi teraz szkoda kasy, bo podręczniki i inne rzeczy muszę jeszcze kupić najgorsze te podręczniki - np. prawie 200zł za dwa tomy biologii komórki... używek się kupić nie da na all, bo jest ich malutko i nie ma z 2009roku.

dzisiaj wieczorem sobie zrobię mega SPA, bo w weekend wyjeżdżam do Bydgoszczy mam nadzieję, że się trochę zrelaksuję i naładuję pozytywną energią na przyszły tydzień
Ty za dwie 200zl, ja za jedna place tyle. ogolnie podliczajac, biora pod uwage uzywki z all, za 4ksiazki zaplace 580-650zl no nic, lacze sie z Toba w bolu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 10:40   #851
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 10:47   #852
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Ty za dwie 200zl, ja za jedna place tyle. ogolnie podliczajac, biora pod uwage uzywki z all, za 4ksiazki zaplace 580-650zl no nic, lacze sie z Toba w bolu
oj, to współczuję Ci tych cen. chociaż u mnie te dwa tomy to tylko na jeden semestr są i jeszcze cena jak cena, ale wsadzić sobie do głowy te 800 stron wiedzy to będzie wyczyn
Stary 2011-10-14, 10:47   #853
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś wolne mam wreszcie czas dla siebie, pospamuję się wieczorem a teraz zabieram się za pranie i sprzątanie
Stary 2011-10-14, 11:00   #854
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tribiotic? nie pomaga

tak, o tribioticu myslalam
Cytat:
oj, to współczuję Ci tych cen. chociaż u mnie te dwa tomy to tylko na jeden semestr są i jeszcze cena jak cena, ale wsadzić sobie do głowy te 800 stron wiedzy to będzie wyczyn
wspolczuję Wam dziewczyny

Stary 2011-10-14, 11:08   #855
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no dokladnie
ale wyjscia nie ma, po prostu musze to umiec

spooko, ze ja z tym wiaze swoje zainteresowania, wiec kupuje ksiazki o tej tematyce, tylko ze z nowosci swiatowych, ze tak powiem. i lista sie wydluza, ja to potrafie sobie dokopac na calego

Buahhot,
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:10
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:10   #856
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dzień dobry

muszę kupić jeden podręcznik do wykładu, bo egzamin jest głównie z ksiązki, z tego co się dowiedziałam... to nic, że temat tej książki w ogóle mnie nie interesuje (finanse, obligacje, rynki finansowe)
oczywiscie w bibliotece sa te podreczniki, ale z 2009roku a MUSI byc najswiezszy do nauki, bo muszą być świeze dane
Widze, że moje rejony. Jaka to książka?

Dzień dobry

Tż chory i cały dom stoi do góry nogami. Faceci to takie delikatne stworzenia, że chyba lepiej, że nie rodzą dzieci.

Ja już też coś smarkam, ale wspomagam się witaminkami. Umyłam włosy i zaraz waxa nałożę i do pracy Potem może coś jeszcze machnę, przede wszystkim o pazurki muszę zadbać

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:14   #857
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Widze, że moje rejony. Jaka to książka?
teraz jestem na ekonomii, ale moja specjalnosc to ekonomika transportu i logistyka
tą ksiązke musze miec na przedmiot rynek pieniezny i kapitalowy

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:21
Stary 2011-10-14, 11:22   #858
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
lekko pomogly, ale nadal boli
a te sweterki w jakich cenach i jakie kolory?

Beż, jasny róż, szary, ale każdy mi nie pasował Po 390 były. ]

Może na second-handy się skoczę, ze 3 lata nie byłam, swego czasu dało się kupić wełniane swetry w idealnym stanie po 12-14 zł, był taki jeden sklep. Cieplutkie i dobrze się trzymały, tylko no wiadomo ręczne delilkatne pranie i poziome suszenie.
Bo w sklepach te swetry mają niby gruby splot, ciężkie to i duże, że trzeba rozmiar większy płaszcz nosić, a i tak w tym zimno, bo jak ma być ciepło w bawełnie.

Letnie swetetki mogą być z czego innego, ale zimowe muuszę mieć ciepłe. Może jeszcze tk maxx odwiedzę.

Widziałyście może gdzieś coś podobnego? http://allegro.pl/balerinki-badura-1...828654838.html

Bo w badurze niestety mają rozmiarówkę do 40

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 11:24   #859
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Beż, jasny róż, szary, ale każdy mi nie pasował Po 390 były. ]

Może na second-handy się skoczę, ze 3 lata nie byłam, swego czasu dało się kupić wełniane swetry w idealnym stanie po 12-14 zł, był taki jeden sklep. Cieplutkie i dobrze się trzymały, tylko no wiadomo ręczne delilkatne pranie i poziome suszenie.
Bo w sklepach te swetry mają niby gruby splot, ciężkie to i duże, że trzeba rozmiar większy płaszcz nosić, a i tak w tym zimno, bo jak ma być ciepło w bawełnie.

Letnie swetetki mogą być z czego innego, ale zimowe muuszę mieć ciepłe. Może jeszcze tk maxx odwiedzę.

Widziałyście może gdzieś coś podobnego? http://allegro.pl/balerinki-badura-1...828654838.html

Bo w badurze niestety mają rozmiarówkę do 40
dobrze zrozumialam? po 390zl sweter z kaszmirem?

Stary 2011-10-14, 11:27   #860
kobietasukcesu
zawsze mam racje

100% kaszmiru, nie z dodatkiem kaszmiru.

Z tego co się orientowałam takie niestety są ceny.

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 11:28   #861
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
100% kaszmiru, nie z dodatkiem kaszmiru.

Z tego co się orientowałam takie niestety są ceny.
aha, caly z kaszmiru... myslalam, ze z dodatkiem
z reszta i tak bym nie kupila ale to ja

Stary 2011-10-14, 11:35   #862
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
teraz jestem na ekonomii, ale moja specjalnosc to ekonomika transportu i logistyka
tą ksiązke musze miec na przedmiot rynek pieniezny i kapitalowy
Miałam taki przedmiot na licencjacie Ja też na ekonomii teraz, ale specjalności jeszcze nie mamy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:41   #863
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Miałam taki przedmiot na licencjacie Ja też na ekonomii teraz, ale specjalności jeszcze nie mamy
ja juz musialam wybrac juz teraz mam seminarke, a na koniec tego semestru wybieram katedre i tym samym zakres przedmiotow, ktorych bede sie na kolejnych semestrach uczyc

swoja droga, przymierzalam sweterek z kaszmirem, cudowny w dotyku, z haftowanymi kokardkami tak do polowy sweterka, w fajnym kolorze cappucino kosztuje 79zl, ciagle sie waham nad tym czy brac go ale skoro tak dlugo sie waham to znaczy chyba ze nie brac

Stary 2011-10-14, 11:44   #864
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz musialam wybrac juz teraz mam seminarke, a na koniec tego semestru wybieram katedre i tym samym zakres przedmiotow, ktorych bede sie na kolejnych semestrach uczyc

swoja droga, przymierzalam sweterek z kaszmirem, cudowny w dotyku, z haftowanymi kokardkami tak do polowy sweterka, w fajnym kolorze cappucino kosztuje 79zl, ciagle sie waham nad tym czy brac go ale skoro tak dlugo sie waham to znaczy chyba ze nie brac
Ja rok temu kupiłam sobie sweterek 100% kaszmiru w sh za grosze i cudownie się nosi, cieniutki a jaki ciepły chciałabym jeszcze jakiś może uda mi się upolować kiedyś
Stary 2011-10-14, 11:49   #865
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mnie jest łatwiej wydać na tyle na kaszmirowy niż stówkę na taki z akrylu np Przynajmniej wiem, że mi posłuży.

Ale zobaczę jeszcze w sh, bo może dorwę jakiś za grosze

buahhot: jak długo się wahasz to znaczy, że nie jest Ci to potrzebne moim zdaniem

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 11:53   #866
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mnie jest łatwiej wydać na tyle na kaszmirowy niż stówkę na taki z akrylu np Przynajmniej wiem, że mi posłuży.

Ale zobaczę jeszcze w sh, bo może dorwę jakiś za grosze

buahhot: jak długo się wahasz to znaczy, że nie jest Ci to potrzebne moim zdaniem
Nie no oczywiscie, nie kupilabym swetra z akrylu za 100zl raz mialam sweter z akrylu to byl okropny.
ale jak mozna wlasnie za okolo stowke miec z dodatkiem kaszmiru to wolalabym trzy rozne swetry, niz jeden ze 100% kaszmiru, ale to moje osobiste zdanie

mi tez sie wydaje, ze chyba go nie potrzebuje

Stary 2011-10-14, 11:57   #867
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Wychodzę zaraz załatwiać, to przesunięcie z 10 na 13 cały dzień mi rozwaliło Muszę zajrzeć do biedronki bo podobno są jakieś kule do kąpieli, do tpsa, do sklepu jakiegoś z agd, a wieczorem na pocztę

<3 <3 <3
Stary 2011-10-14, 12:00   #868
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Wychodzę zaraz załatwiać, to przesunięcie z 10 na 13 cały dzień mi rozwaliło Muszę zajrzeć do biedronki bo podobno są jakieś kule do kąpieli, do tpsa, do sklepu jakiegoś z agd, a wieczorem na pocztę
taak są fajnie pachną

Stary 2011-10-14, 12:02   #869
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
jest jeszcze jakis inny lek na wypryski, dziewczyny o nim tutaj pisaly (tylko nie pamietam nazwy ) moze pomoze?

dzisiaj jedna dziewczyna z grupy zapytala mnie czy mam sztuczne paznokcie a nie mam jakichs dlugich, jedynie pomalowane lakierem optycznie wybielajacym plytke

co to za lakier??

dzień dobry ja tez mam dzis wolne, chciałam załatwić wizytę u rodzinnego bo robiłam sobie badanie moczu i coś nie bardzo mi to wyszło, ale niestety dopiero we wtorek wolny termin, poczekam

Wieczorkiem na pewno spamowanie, teraz pasowałoby mi się pouczyć anatomii bo mam zaliczenie w przyszły czwartek ale totalnie mi się nie chce ...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:08   #870
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
co to za lakier??

dzień dobry ja tez mam dzis wolne, chciałam załatwić wizytę u rodzinnego bo robiłam sobie badanie moczu i coś nie bardzo mi to wyszło, ale niestety dopiero we wtorek wolny termin, poczekam

Wieczorkiem na pewno spamowanie, teraz pasowałoby mi się pouczyć anatomii bo mam zaliczenie w przyszły czwartek ale totalnie mi się nie chce ...
to jest lakier z essence, pro white effect nagelaufheller http://www.essence.eu/pl/produkty/pa...-paznokci.html ma lekko fioletowy kolor, ale naprawde paznokcie wygladaja zdrowo
na moim opakowaniu jest napisane:
"efekt wybielenia pro-biel
z formula zapobiegajaca przebarwieniom, optycznie rozjasnia paznokcie. Naturalnie jasne, biale paznokcie, nadaje się rowniez do sztucznych paznokci."
troche chaotyczny opis, ale taki jest na naklejce

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości