Powiększanie piersi cz.7 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 12:34   #571
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Gizell właśnie czym robiłaś usta? Bo może tez bym się kiedyś skusiła. Duży przeskok robisz z 360 na 700? Dlaczego taka decyzja?
polecam kwas hialuronowy... jestem świeżo po

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Pytam o usta bo wiem ze robione tluszczem pozostawiaja grudki tłuszczowe, nierownosci i z czasem wycodzą wady tej metody.
A ze jestes 5 lat po na pewno mozesz sie wypowiedziec.
Ja usta robię kwasem i bardzo sobie chwale

anek
musze Ci powiedziec ze Ci zazdroszcze-piszę to całkiem szczerze i uwierz mi, jakbym miala takie anatomki nie zmianialabym.
Sa kształtne, spore, fajne, naprawdę masz piekne piersi
Agatko,
jaką ilość kwasu masz podaną?

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:38   #572
Agatau88
Zakorzenienie

horo
robilam Juvederm Ultra Smile 1,10 ml
A Ty?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:41   #573
SweetMegi
Raczkowanie

Witam!!!! No właśnie dziewczyny ja też jestem zainteresowana tematem ust.Czym najlepiej wypełniać i kogo polecacie ? I czy to prawda,że jest po wypełnieniu jakiś czas odrętwienie ust?pozdrawiam
Stary 2011-10-14, 12:43   #574
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
horo
robilam Juvederm Ultra Smile 1,10 ml
A Ty?
ja też mam juvederm, ale 0,8 ml

mam poza tym kontur, więc Pani Dr nie chciała podać za dużo kwasu, żebym zdążyła przywyknąć do pełniejszego wyglądu ust
ale mi chyba te 0,8 ml wystarczy

Stary 2011-10-14, 12:43   #575
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Witam!!!! No właśnie dziewczyny ja też jestem zainteresowana tematem ust.Czym najlepiej wypełniać i kogo polecacie ? I czy to prawda,że jest po wypełnieniu jakiś czas odrętwienie ust?pozdrawiam
Jest efekt odretwienia do kilka godzin po, ale wynika to ze znieczulenia.
Wczesniej smarujesz Emla lub czyms innym a preparaty z kwasem maja lidokainę wiec znieczula to nomalne.
Ja robilam usta Restylanem i Juvedermem i chyba wole Juvederm
Stary 2011-10-14, 12:43   #576
anek799
Raczkowanie

Cytat:
Pytam o usta bo wiem ze robione tluszczem pozostawiaja grudki tłuszczowe, nierownosci i z czasem wycodzą wady tej metody.
A ze jestes 5 lat po na pewno mozesz sie wypowiedziec.
Ja usta robię kwasem i bardzo sobie chwale

anek
musze Ci powiedziec ze Ci zazdroszcze-piszę to całkiem szczerze i uwierz mi, jakbym miala takie anatomki nie zmianialabym.
Sa kształtne, spore, fajne, naprawdę masz piekne piersi
Dziękuję bardzo
Powiem Ci szczerze, że po Twoich przeżyciach miałam duże obiekcje co do anatomków, ale cieszę się że pod wpływem impulsu nie zmieniłam zdania i zostałam przy swoich mentorkach.
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:45   #577
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ja też mam juvederm, ale 0,8 ml

mam poza tym kontur, więc Pani Dr nie chciała podać za dużo kwasu, żebym zdążyła przywyknąć do pełniejszego wyglądu ust
ale mi chyba te 0,8 ml wystarczy
Ale masz ultra smile?
Bo one sa rozne Juvederm 1,2,3, ultra itd.
Ja tez jestem bardzo zadowolona Usta na tle calej twarzy sa ok, widac w albumie gdzie mam np zdjecia wlosow przed fryzjerem, tam mam kawałek buzi i widac.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo
Powiem Ci szczerze, że po Twoich przeżyciach miałam duże obiekcje co do anatomków, ale cieszę się że pod wpływem impulsu nie zmieniłam zdania i zostałam przy swoich mentorkach.
Ja jestem jakas ogolnie dziwna, ze u mnie te anatomki wyszły jakos dziwnie. Chociaz moze wyszły ok, a ja nie chcialam czekac i nie dalam im szansy. No ale ciesze sie ze zmienilam mimo wszystko.
Stary 2011-10-14, 13:00   #578
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ale masz ultra smile?
Bo one sa rozne Juvederm 1,2,3, ultra itd.
Ja tez jestem bardzo zadowolona Usta na tle calej twarzy sa ok, widac w albumie gdzie mam np zdjecia wlosow przed fryzjerem, tam mam kawałek buzi i widac.

nie wiem dokładnie jaki
tylko tyle, że najbardziej gęsty ... i dla mnie taka ilość + kontur są ok

Stary 2011-10-14, 13:16   #579
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Jest efekt odretwienia do kilka godzin po, ale wynika to ze znieczulenia.
Wczesniej smarujesz Emla lub czyms innym a preparaty z kwasem maja lidokainę wiec znieczula to nomalne.
Ja robilam usta Restylanem i Juvedermem i chyba wole Juvederm
dziękuję za informację, myślę,że jak już dojdę do siebie po op. to "zaszaleję " też z ustami. Jak się upiększać to na całego

a co do pięknej pupy to ja bardzo polecam przysiady-dużo przysiadów!!!!! i wykroki z ciężarkami. jak dla mnie to są najlepsze ćwiczenia na zgrabny tyłeczek!!!!!

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-10-14 o 13:19
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:33   #580
Gizell
Raczkowanie

Ja robiłam w 2008 r preparatem surgilips i do dziś mi się trzymają , nawet lekarz mi nie wierzy , myśli że poszłam gdzie indziej na ponowne wstrzyknięcie !
Pierwszy raz jak powiększałam to trzymało mi się półtora roku , drugi raz jak zrobiłam to wstrzyknął mi więcej tego preparatu możliwe że dlatego tak długo mi się trzymają , nie wiem sama . Ale trochę za duże miałam , na razie nic z nimi nie robię bo są idealne
A co do biustu skąd taka decyzja o rozmiarze 700ml hmmm ja kocham po prostu wszystko co duże i myślę że do moich bioder muszę mieć większy biust , męczę się teraz i marudzę wciąż że są za małe :P
Stary 2011-10-14, 13:39   #581
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gizell Pokaż wiadomość
Ja robiłam w 2008 r preparatem surgilips i do dziś mi się trzymają , nawet lekarz mi nie wierzy , myśli że poszłam gdzie indziej na ponowne wstrzyknięcie !
Pierwszy raz jak powiększałam to trzymało mi się półtora roku , drugi raz jak zrobiłam to wstrzyknął mi więcej tego preparatu możliwe że dlatego tak długo mi się trzymają , nie wiem sama . Ale trochę za duże miałam , na razie nic z nimi nie robię bo są idealne
A co do biustu skąd taka decyzja o rozmiarze 700ml hmmm ja kocham po prostu wszystko co duże i myślę że do moich bioder muszę mieć większy biust , męczę się teraz i marudzę wciąż że są za małe :P
Co do cycków to doskonale Cię rozumiem-ja mam 400 i też czuję niedosyt...dlatego za parę lat wymianka
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:47   #582
Gizell
Raczkowanie

HEHE to miło że ktoś mnie rozumie Idealnie to ujęłaś ,, niedosyt '' Ja marzę o takich ładnych pełnych piersiach . Powtarzam się hehe ale wpadam w euforię przed zabiegiem , bo to już całkiem niedługo :P Mam stracha choć idę już drugi raz na powiększanie , ale dodajecie mi tu otuchy, każda z Was ma taki ładny biust i jak tak sobie gadamy tu o tych cyckach to aż mi się już chce je mieć i strach mija :P
Stary 2011-10-14, 14:19   #583
dagaa81
Raczkowanie

GIZEL-to jest właśnie problem z tym moim rozmiarem bo teraz wg braffiterki noszę 75H i wogóle mam problem z dostaniem mojego rozmiaru...w biuście mam 98 i jakbym miała więcej to staniki chyba na miarę musiałabym szyć...ale tak ponad 100 mogłoby być Narazie to tylko tak gadam-zadowolona jestem póki co ale kiedyś jak sflaczeje to dodam więcej silikonu
Stary 2011-10-14, 14:53   #584
rodzynki
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim dziewczynkom, ,dawno nic nie pisałam i coś mi nie gra nie mogę wstawic minek?
p.s. wstawiłam zdjęcia moich 8msc.-zapraszam
Stary 2011-10-14, 16:11   #585
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny dziś moja znajoma powiekszyla sobie piersi, rozmawialm z nia przed chwila i jestem przerazona Mówiła ze nie ma problemy z oddychaniem ledwo ja rozumialam i powiem ze az przykro mi sie zrobiło że tak cierpi, i przez chwile nawet mialam mysl zeby nie robic tych piersi. Mam nadzieje ze przejdzie mi ta mysl bo teraz mam tysiac mysli w głowie Ale grudzien odpada na tysiac procent sama nie zostane w takim stanie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 16:51   #586
SweetMegi
Raczkowanie

Oliwka nawet mnie nie strasz!!!!Staram się nie myśleć jak będzie zaraz po op. ale z pewnością jest ciężko.Zadzwoń do tej koleżanki jutro, może będzie zdecydowanie lepiej.
Stary 2011-10-14, 18:04   #587
Agatau88
Zakorzenienie

Gizel
widze ze Ty skomentowalas moje stare piersi

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś moja znajoma powiekszyla sobie piersi, rozmawialm z nia przed chwila i jestem przerazona Mówiła ze nie ma problemy z oddychaniem ledwo ja rozumialam i powiem ze az przykro mi sie zrobiło że tak cierpi, i przez chwile nawet mialam mysl zeby nie robic tych piersi. Mam nadzieje ze przejdzie mi ta mysl bo teraz mam tysiac mysli w głowie Ale grudzien odpada na tysiac procent sama nie zostane w takim stanie
Nie martw się i nie zniechecaj sie
Stary 2011-10-14, 18:20   #588
Gizell
Raczkowanie

Jest taka stronka z bielizną na duże biusty
http://www.intymna.pl/c107,107,31,0,..._na-duzy-biust

dagaa81 a jaki masz obwód pod biustem?
Pewnie w razie czego zawsze można wymienić na większe .
A jak Wam się podoba biust z tego linku co wysyłałam wcześniej?
Dam jeszcze raz :

http://www.realself.com/photo/78865?...opic_id=265299

Agatau88 a te piersi które skomentowałam były Twoje prawdziwe ?
Bo śliczne
Stary 2011-10-14, 18:56   #589
Olivkaa200
Zakorzenienie

Megi ja nie chce nikogo straszyć nie mam takiego zamiaru Ja tam mówie sobie ze kazdy ból przechodzi idywidualnie, nasza Agatau zobacz 2 operacje miała i dobrze w miare sie czuła Jutro odwiedze znajoma mysle ze jutro juz bedzie lepiej

Agatau ja wiem ze teraz mam takie mysli ale jak zobacze jej piersi za pare miesiecy to nie bede wiecej miala takich mysli Jutro jade do niej ciekawa jestem jak sie czuje i jak wyglada
Stary 2011-10-14, 19:39   #590
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=Gizell;29961635]Jest taka stronka z bielizną na duże biusty
http://www.intymna.pl/c107,107,31,0,..._na-duzy-biust

dagaa81 a jaki masz obwód pod biustem?
Pewnie w razie czego zawsze można wymienić na większe .
A jak Wam się podoba biust z tego linku co wysyłałam wcześniej?
Dam jeszcze raz :

http://www.realself.com/photo/78865?...opic_id=265299

Mi bardziej te drugie się podobają Ja mam 75 pod biustem.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Megi ja nie chce nikogo straszyć nie mam takiego zamiaru Ja tam mówie sobie ze kazdy ból przechodzi idywidualnie, nasza Agatau zobacz 2 operacje miała i dobrze w miare sie czuła Jutro odwiedze znajoma mysle ze jutro juz bedzie lepiej

Agatau ja wiem ze teraz mam takie mysli ale jak zobacze jej piersi za pare miesiecy to nie bede wiecej miala takich mysli Jutro jade do niej ciekawa jestem jak sie czuje i jak wyglada
Kochana mi też się wydawało po op że zaraz się uduszę tak mi było ciężko oddychać i gadać też mi było ciężko, wogóle wszystko łącznie z chodzeniem sprawiało mi trudności i ból-miałam też chwile załamania i płakałam i jakbym mogła to bym sobie te implanty żywcem wyciągnęła ale minęło wszystko teraz jest tylko satysfakcja
Stary 2011-10-14, 19:56   #591
sherry.b
Raczkowanie

Heja, nie było mnie kilka dni, a Wy tu nastukałyście tyle, że teraz przez 2 godziny będę mieć lekturę
Idę więc nadrabiać zaległości, żeby być w temacie.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 19:57   #592
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Kochana mi też się wydawało po op że zaraz się uduszę tak mi było ciężko oddychać i gadać też mi było ciężko, wogóle wszystko łącznie z chodzeniem sprawiało mi trudności i ból-miałam też chwile załamania i płakałam i jakbym mogła to bym sobie te implanty żywcem wyciągnęła ale minęło wszystko teraz jest tylko satysfakcja
Ja jak usłyszałam jej głos to az mi nogi sie ugiely nigdy jej takiej nie slyszalam. Po dzisiejszym telefonie to wiem za nie chce zostawac sama po operacji wole poczekac te 10 miesiecy. Troche zaczelam sie bac ale jak pomysle ze bede mogla zakladac dekoldy i piekne bikini to przechodzi. Troche sie wystraszylam tego ze sie oddychac nie moze
Stary 2011-10-14, 20:08   #593
Agatau88
Zakorzenienie

Gizele
to byly anatomy, teraz mam okragle
Nowe piersi sa w albumie pt"jeszcze nie ma co pokazywac"
Bo robilam go od razu po op
Jakbym miała takie naturalne nie robilabym op

Zmienilam tytul albumu na Allergan TRX

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-14 o 20:13
Stary 2011-10-14, 21:11   #594
anek799
Raczkowanie

Cytat:
Ja jak usłyszałam jej głos to az mi nogi sie ugiely nigdy jej takiej nie slyszalam. Po dzisiejszym telefonie to wiem za nie chce zostawac sama po operacji wole poczekac te 10 miesiecy. Troche zaczelam sie bac ale jak pomysle ze bede mogla zakladac dekoldy i piekne bikini to przechodzi. Troche sie wystraszylam tego ze sie oddychac nie moze
proszę mi się tu nie bać. Ja w pierwszy dzień czułam się fatalnie, ale to bardziej przez narkozę niż ból. na drugi dzień śmigałam z nudów po korytarzu, a na trzeci umyłam sama głowę. A i oddychalam swobodnie, wiec to sprawa indywidualna.
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:35   #595
jooasi
Wtajemniczenie

ja tu będę przeciw takim wielkim cyckom Gizell, dla mnie nie do przyjęcia, nie podobają mi się, może to kwestia tego zdjęcia ale nie litr w jednej piersi podobać się nie może wielkość którą posiada horo to już bardzo duże piersi a jeszcze zachowują "dobry smak" i kształt a te wyglądają jak rozlane wory. ja też mam 92cm w biodrach i nie wyobrażam sobie takich ciężarów doczepić, nie zrównoważych proporcji tylko je odwrócisz, dodasz sobie nimi wizualnie z 10kg. tak aktywna wysporowana dziewczyna dbająca o linie chce się tak dociążyć echhhh
Gizell nie pogniewaj się na mnie ja tylko szczerze i prosto z mostu a tu czasem się robi towarzystwo wzajemnej adoracji a przecież każda ma swój gust i oczywiście Ty decydujesz

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Anek zajrzałam do albumiku i jestem wielką fanką Twoich cycuszków piękne krąglutkie jabłuszka, wyglądają super naturalnie i tak mięciutko a to dopiero miesiąc zazdraszczam i gratuluje
Stary 2011-10-14, 21:53   #596
Gizell
Raczkowanie

No ja mam teraz 360ml i mi sie bez bielizny wydają bardzo małe do mojej sylwetki .
Tak jak pisałam rozmiar zależeć będzie od szer mojej klatki , lekarz mi powie jakie wejdą czy lepiej będą 600ml czy 700ml . Chcę żeby oczywiście była zachowana granica dobrego smaku . Ma być sexy a nie nie odrażająco . Takie worki extrime to powyżej tysiąca ml bleee mi się takie wielkie doje nie podobają ale takie jak z tego linku który wcześniej wysłałam są fajne według mnie i akurat do tej babki i jej sylwetki ładnie pasowały . Oczywiście sie nie gniewam , każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, i każdy ma własne poczucie estetyki i piękna . Według jednej mniejsze są piękne mi znowu podobają się duże acz pasujące do reszty
A ile masz w pasie joasi ? Ja mam 62cm max 64 jak trochę przytyję a w tym biuście mi właśnie cm brakuje heh e nawet wizualnie na oko widać że powinny być większe , pełne
Stary 2011-10-14, 22:07   #597
jooasi
Wtajemniczenie

niestety moj pas po trzech porodach i całkowitym braku ćwiczeń jest moim kompleksem, 70cm żebyś miała całość cycki przed op 86cm wzrost 169cm i 58kg. myślę o implancie 300-325 okrągłym, chciałabym uzyskać 90-92cm w cycu właśnie dla równowagi bioderek i zgubić z 4cm w pasie ale jako, że ja leń zamisat ćwiczeń wolałabym np. lipolize iniekcyjną, słyszała może któraś o tym?
Stary 2011-10-14, 22:57   #598
SweetMegi
Raczkowanie

dziewczyny wstawiłam do albumu zdjęcie mojej tragicznej wyjściówki. Jak myślicie, czy implancik 440 coś mi pomoże?! czy będą one jędrne i sterczące??!!:
Stary 2011-10-14, 23:44   #599
gwendolinka
Zadomowienie

Gizel ja niestety podzielam zdanie Joasi, może bym go AŻ TAK wyraźnie nie wyraziła, bo uważam, że każdy ma inne poczucie estetyki, ale Te piersi z linka są jakieś takie ogromne- od góry. Może w takiej wielkości lepiej wyglądały by anatomy bo nie byłyby takie wypukłe od góry -bo te wyglądają troche za wysokie -pod brodą . Ale co ja się tam znam....Takie pierwsze moje wrażenie.

Z tym że ja też lubię co innego.Nie, ze najpierw wchodzi biust a za pół metra kobieta. No nie, mi się to nie widzi. Dla mnie to trochę przejaskrawiona- wysportowana laska z wielkim tyłkiem i cyckami.

Anek zaraz zaglądnę do albumiku.

Wy tak o ustach - ja 29.10 robię kontu z cieniowanie,
Dziewczyny ustkowe skupcie się , Jak mam bardzo jasne brzegi ust -zanik pigmentu i zrobie sobie tylko kontur z cieniowaniem (jakis naturalny brzoskwiniowy kolor) to mimo wszystko nie bedzie mi się WYBIJAŁ ten barwnik, zebym poźniej nie miala takich łat ja ustach. Bo zastanawiam sie ewentualnie nad pomalowaniem całości. mi sie nawet mój ksztalt i wielkosc podobaja głownie chdzi o kolor który mi zanika.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:34   #600
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja tu będę przeciw takim wielkim cyckom Gizell, dla mnie nie do przyjęcia, nie podobają mi się, może to kwestia tego zdjęcia ale nie litr w jednej piersi podobać się nie może wielkość którą posiada horo to już bardzo duże piersi a jeszcze zachowują "dobry smak" i kształt a te wyglądają jak rozlane wory. ja też mam 92cm w biodrach i nie wyobrażam sobie takich ciężarów doczepić, nie zrównoważych proporcji tylko je odwrócisz, dodasz sobie nimi wizualnie z 10kg. tak aktywna wysporowana dziewczyna dbająca o linie chce się tak dociążyć echhhh
Gizell nie pogniewaj się na mnie ja tylko szczerze i prosto z mostu a tu czasem się robi towarzystwo wzajemnej adoracji a przecież każda ma swój gust i oczywiście Ty decydujesz

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Anek zajrzałam do albumiku i jestem wielką fanką Twoich cycuszków piękne krąglutkie jabłuszka, wyglądają super naturalnie i tak mięciutko a to dopiero miesiąc zazdraszczam i gratuluje
Joasi,
nawet ja zgodzę się z Tobą... moje są duże, owszem
ale jak dla mnie wyglądają estetycznie, a większość tych z galerii... obleśnie.
I nie wkładamy nigdy max co wejdzie ... u mnie weszłoby o 200 cc więcej , ale... jak ja bym teraz wyglądała??? karykaturalnie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
niestety moj pas po trzech porodach i całkowitym braku ćwiczeń jest moim kompleksem, 70cm żebyś miała całość cycki przed op 86cm wzrost 169cm i 58kg. myślę o implancie 300-325 okrągłym, chciałabym uzyskać 90-92cm w cycu właśnie dla równowagi bioderek i zgubić z 4cm w pasie ale jako, że ja leń zamisat ćwiczeń wolałabym np. lipolize iniekcyjną, słyszała może któraś o tym?
mam to samo z pasem
po 3 porodach talia osy samoistnie zanikła...

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Wy tak o ustach - ja 29.10 robię kontu z cieniowanie,
Dziewczyny ustkowe skupcie się , Jak mam bardzo jasne brzegi ust -zanik pigmentu i zrobie sobie tylko kontur z cieniowaniem (jakis naturalny brzoskwiniowy kolor) to mimo wszystko nie bedzie mi się WYBIJAŁ ten barwnik, zebym poźniej nie miala takich łat ja ustach. Bo zastanawiam sie ewentualnie nad pomalowaniem całości. mi sie nawet mój ksztalt i wielkosc podobaja głownie chdzi o kolor który mi zanika.
Gwen,
ja jestem właśnie po konturze z cieniowaniem ... tak jak Tobie, zanikałą mi na brzegach czerwień wargowa
I efekt bardzo mi się podoba
jestem już po 2 zabiegu, tym korygującym / na świeżo, więc służę poradą / kolorek też mam jasny, pasujący do koloru ust.
Robiłam metodą long-time-liner i mam kolor light cherry

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Anek,
piersi wyglądają imponująco... takie dojrzałe jak na świeżynki
... w końcu spod skalpela mistrza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości