|
|
#2311 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2312 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W każdym razie podobnie jak w pomarańczu wyglądam jakbym chora była na coś zaraźnego W ogóle wkurzyłam się na maksa, bo rozwaliły mi się znowu oficerki zimowe - w zeszłym roku poszedł mi w nich zamek, zaniosłam do szewca żeby wymienił, ok pochodziłam w nich trochę, wyciągam parę dni temu, chcę ubrać i .............. rozwalił się znowu w tym samym miejscu - na kostce. No rzesz ... zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle wymienił ten zamek??? czy go tylko połatał??? W każdym razie ślady po pruciu i szyciu są. EhhhCytat:
Sama to przerabiałam i muszę powiedzieć że wyszło nam to tylko na dobre. Z mieszkaniem niech się Tż dopyta dokładnie, bo taka cena za tak duże mieszkanie jest raczej mało realna - może oprócz tego jednego współlokatora będzie miał jeszcze kogoś? Wiesz, żeby niespodzianek nie było potem ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hej
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki kupilam w koncu buty:/ co prawda wcale nei takie jak chciałam ale są..... płaskie i w miare ciepłe
kurtke sobie upatrzyłam ... eh.... iduś wiesz co pytałam o te but al enei te konkretne tylko hciałam sie dowiedziec czy ta platforma jest stabilna bo ja takich nei miałam igdy a podobaja mi sie koturny tylko nie wiem czy to dobry pomysła jak teraz nosze natke na rece i w koncu kupiłam płaskie....
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Anika pokaż buciki
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
madziu takie http://www.google.pl/imgres?q=ccc+bu...429,r:13,s:219 tylko szare i troszke inaczej wiazane![]() a teraz uwaga chwale się
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-10-18 o 13:07 |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia cudnego masz synka, złóż mu spóźnione ale szczere życzonka, radości uśmiechu i zdrówka!!
india kup książeczki, 8 latke coś z "Martynki" a 2 latkowi jakieś bajki ![]() jestem wróciłam wczoraj po 23 było sympatycznie i kulturalnie ![]() ![]() imprezke zaliczam do udanych dziś idziemy na urodziny do "szwagierki" kupiliśmy jej bon podarunkowy do empiku, uwielbia czytać ale niestety same książki Kinga Koonza itd a ja się na tym nie znam więc niech sama coś sobie wybierze myślę że będzie zadowolona jeszcze rano byliśmy na basenie z Patem, byłam z nimi w wodzie i był zdrowo zszkowany co się dzieje dostałam w końcu tą książkę szybka kuchnia i szczerze mówiąc oprócz pojedyńczych przepisów to podoba mi się ostatni rozdział o deserach ależ ja jestem wybredna ![]() Anika ale ona słodka i ma twoje włosy a buzia męża
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-10-15 o 15:38 |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superowa jest!!!! podobno spałam w takiej samej pozycji (tak mi mama opowiadała )czesto jeszcze spałam kolo łózka ;D albo klęcząc przy nim hehe Katunia sto lat dla małego przystojniaka
|
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tez po jego powrocie stwierdzilismy ze juz sie wiecej nie rozstajemy... niemniej jednak czasy sie zmienily i na dzien dzisiejszy moze jechac sam albo wcale... zeby jesli sie nie uda mogl wrocic do mnie i zebysmy oboje nie byli bez pracy... no ale jesli bedzie dobrze to ja pojade do niego... ale najpierw jakies pol roku do roku musimy przebiedowac... no a w ogole to mamy kolege ktory rzucil tu prace, znalazl prace w niemczech (tez w zawodzie), jego zona na razie siedzi tutaj ale w przyszlym roku sprzedaja mieszkanie i wyjezdzaja na stale... bo tam ponoc calkiem inaczej sie zyje... a jak mam tu biedowac do konca zycia i sie zastanawiac czy nam starczy do pierwszego to chyba wole zaryzykowac....Cytat:
w sumie jestesmy za starzyu by jechac gdzies w ciemno, na "zmywak" i szukac lepszej pracy... a oferta pracy w zawodzie chyba sie tak latwo nie trafia... bynajmniej moj tz od jakis dwoch lat wysyla cvki po australiach, wyspach fidzi i jamajkach i jak dotad o ile mial odpowiedzi to odmowne... takze warto sprobowac... tez mnie zdziwila ta cena mieszkania ale ponoc tylko we 2 tam maja mieszkac... moze to dlatego ze to w malej miescinie? a ile wy placicie za mieszkanie w holandi?
|
||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Marta napisałam ci wiadomość z małą prośbą
![]() Anika ale ona fajna
|
|
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Katunia przyłączam sie do życzeń dla Tomusia, wszystkiego naj z okazji roczku i pochwal się co dostał bo akurat szukam pomysłu na prezent dla roczniaka!Anika jaka słodka blondyneczka, fajnie śpi z tą bulelką ![]() Ja lubię buty na obcasie no ale z dzieckiem to niepraktyczne, w tych będziesz mogła śmigać z małą. Iwka ee to pech z butami, chyba szewc odwalił fuszerkę. Ja od kilku sezonów marzę o kozakach wiązanych z przodu ale jak już jakieś znajdę to cena zwala z nóg na stronie Ryłko wwidziałam fajne ale kosztują prawie 500zł
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic na pw więc nie bij
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fazę na butki emu na zimę ale zobaczymy jeszcze.
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Ale nie na pw tylko tu Kiedys przesłałaś mi kartkę dla rodziców z wynikami diagnozy, ale miałam format i wszystko straciłam i teraz by mi się ona przydała. Jakbyś mogła jeszcze raz, to byłabym wdzięczna |
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyśli mi maila na pw
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Marta dzięki, o to właśnie mi chodziło
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbia studiować.
Oczywiscie nie miałam dzis zjazdu. Pani od rekrutacji mnie mylnie poinformowała, dziś małam ten niby test poprawności wymowy. Chyba na wiekszosci uczelni tak jest. zeski film |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to normalne rzeczywiście![]() Martucha my też nieźle się bawiłyśmy, lokal zamykali o 23 więc się zmyłyśmy, ale gdyby nie to to pewne siedziałybyśmy dłużej. Było super, wesoło, aż sie nie spodziewałam |
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!! trzeba się było przenieść gdzieś dalej ![]() u nas jeszcze personel techniczny został i kilka "starych" nauczycielek, młode się zwinęły - część szła na kurs klanzy rano i wolały być przytomne, ja miałam z Patem ten basen a że wu pracuje to jechałam z mamą i wiedziałam że muszę być ready tak to pewnie byłybyśmy dłużej ;D taki plus imprezy "na własnych śmieciach"
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mala superasna caly tata z niej super ze jestes zadowolona ![]() A ja sie wyspalam za wszystkie czasy dobrze ze mezul w pracy i tego nie widzi
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy któraś kupuje Pampersy dla swojego dzidziolka ale wlazłam na rossnet i widzę, ze będzie promocja
http://www.rossnet.pl/Okazje.aspx# |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
neska 44zl to zadna promocja jak dla mnie
najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko po 35zl paczka wychodzila![]() Moj maz kupil sobie buty na zime - uwaga za 340zl tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly ![]() jeszcze nigdy nie mialam tak drogich butow, zreszta moj maz tez nie Ale zarabia to co mam mu bronic? i tak nie ma w czym chodzic. a tansze o 60zl byly za krotkie wiec kupilibysmy je, gdyby w innym sklepie nie bylo tych co kupil ![]() Juz mu powiedzialam ze 3 sezony conajmniej ma w nich chodzic ale na szczescie on o buty dba.gucia pomalowalam sie dzis sama moimi nowymi pudrami ![]() Z kremu loreala trojfazowego jestem bardzo zadowolona, ma nienachalny zapach i fajnie nawilza. No i smaruje dzi ryjka tym podkladem - musialam 2 razy sobie na reke dozowac kropki wielkosci grochu i straczylo na cala buzie dokladnie - jedyne co mnie zdziwiwlo - bo przy dotychczasowych doswiadczeniach tego nie mialam, to smaruje smaruje, a on nie wysycha hahaha ale jak skonczylam smarowac to sie ladnie wysuszyl delikatnie, wiec zanim odpakowalam puder to bylo ok Aha on jest chyba do cery normlanej albo suchej pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery No niewazne Podklad ma delikatne dorbinki, bardzo niewidoczne, fajna jest po nim cera - taka lekko rozswietlona i bardzo swieza. NIe kryje 100% wiec nie ma efektu maski.A puder sypki - czad - nigdy nie mialam i jest super delikatnie sie musnelam i naprawde daje rade przytulaski z zuzka - lezenie na kanapie z nia a on ciagle na twarzy - nie wiem czy tez przypadkiem ten co kupilam nie ma drobinek, bo cos mi sie t am lekko mieni - ale nie wiem czy to z podkladu czy z sypkiego Nawet sobie foto machnelam, o ile bedzie wyrazne to wkleje w K. A jakis debil ukradl zuzce z reki!! moj blyszczyk i to w sklepie z butami, a odwrocilam sie na kilka sekund zerknac jak maz w butach wyglada.! na szczescie po nim nie rozpaczam, bo to byl taki awaryjny od wielkiego dzownu, ktorym sie dzis maznelam, i dalam zuzce w domu by sie dala ubrac i szlag go trafil
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-10-15 o 18:14 |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale bardzo możliwe, że część się przeniosła gdzieś dalej, niestety nie wiem, bo leciałam prędko w miejsce umówienia z mężem bo na mnie już czekał.
|
|
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdjęcia rewelacja Cytat:
nie że mu żałuję ale widze jak on coś w pracy roi czasem montaż mają, wiercą uchwyty na kamery to zakurzone ma całe, jedne spodnie po miesiącu przedziurawił, bo mu się zapomniało że śrubokręt włożył do kieszeni ![]() Cytat:
jeszcze zdążymy się nauczyć
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam się tylko przywitać
czekamy ba gości wszystko przygotowane Ktosiu tylko z ciastem francuskim sobie nie radzę... nie chce się zawijać. ale dam mu jeszcze szansę; buziakuje i do jutra!
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej zabawy dzisiaj ![]() ![]() no .. i mam nadzieje ze wkoncu doczekamy sie fotek mieszkania ![]()
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
a to dziś ta parapetówa
wsiadam w auto i jadę na te parówy
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Anika, malutka boska
Kliwia...normalnie szkoda słów co do tego błyszczyka
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze malej wypadl z rak i wpadl gdzies ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

bo oboje potrzebujemy płaszczy i butów na zime, i obojgu przydałyby się eleganckie spodnie ale z tym będzie gorzej coś wybrać.
W każdym razie podobnie jak w pomarańczu wyglądam jakbym chora była na coś zaraźnego
W ogóle wkurzyłam się na maksa, bo rozwaliły mi się znowu oficerki zimowe - w zeszłym roku poszedł mi w nich zamek, zaniosłam do szewca żeby wymienił, ok pochodziłam w nich trochę, wyciągam parę dni temu, chcę ubrać i .............. rozwalił się znowu w tym samym miejscu - na kostce. No rzesz ... zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle wymienił ten zamek??? czy go tylko połatał??? W każdym razie ślady po pruciu i szyciu są. Ehhh
wszyscy mi mowia ze warto sprobowac, bo w sumie na dzien dzisiejszy nic nie traci... no ale trudna decyzja...
Sama to przerabiałam i muszę powiedzieć że wyszło nam to tylko na dobre. 
i jak zwykle bede miała problem.

po 35zl paczka wychodzila
tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly