Żonki 2009 cz. XXX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 12:46   #2311
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:16   #2312
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Ja na codzień mam jeszcze ciepłą kurtkę z zeszłego roku, ten płaszczyk to ma być na wyjścia do kościoła, niedzielne spacery itp.

Iwka ja lubię mocne kolory ale nie każdemu pasują, w każdym razie wzięłabym ten czerwony. A kolorów było multum, więcej niż na stronce bo był też czekoladowy brąz i szary.

Kliwia my czekamy na przypływ gotówki bo oboje potrzebujemy płaszczy i butów na zime, i obojgu przydałyby się eleganckie spodnie ale z tym będzie gorzej coś wybrać.

Ana u nas na targowiskach sama chińszczyzna i niewiele tańsza niż w sklepach, ostatnio patrzyłam na spodniami to zwykłe czarne rurki kosztowały 89zł.

Samba trudna decyzja przed wami, z jednej strony lepsza kasa, z drugiej rozłąka, sama nie wiem co bym wybrała na twoim miejscu,ale spróbować zawsze można.

Scio zdrowiej nam szybko
Mona - mnie się bardzo czerwony podoba, ale niestety zupełnie mi nie pasuje, albo nie mogę znaleźć odpowiedniego odcienia W każdym razie podobnie jak w pomarańczu wyglądam jakbym chora była na coś zaraźnego W ogóle wkurzyłam się na maksa, bo rozwaliły mi się znowu oficerki zimowe - w zeszłym roku poszedł mi w nich zamek, zaniosłam do szewca żeby wymienił, ok pochodziłam w nich trochę, wyciągam parę dni temu, chcę ubrać i .............. rozwalił się znowu w tym samym miejscu - na kostce. No rzesz ... zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle wymienił ten zamek??? czy go tylko połatał??? W każdym razie ślady po pruciu i szyciu są. Ehhh

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no wlasnie wiem... w sumie to tam niedaleko jego miesciny jest lotnisko i jest dobre polaczenie lotnicze takze na upartego to nawet w kazdy weekend mozna do siebie latac...raz on tu, raz ja tam wszyscy mi mowia ze warto sprobowac, bo w sumie na dzien dzisiejszy nic nie traci... no ale trudna decyzja...
hmmm mysle ze porzadna bo firma sprawia dobre wrazenie...juz dzis np przeslali mu umowe, przetlumaczona na j. polski do zapoznania sie (bo jak sami stwierdzili musi wiedziec co podpisuje) i wgladu (oryginal wysla poczta jak juz sie zdecyduje...) , umowa na razie na rok, kasa w miare ok... po pol roku ma dostac podwyzke... firma przez 2 pierwsze miesiace oplaca mieszkanie w ramach jak to nazwali "prezentu" i powiedziala ze wszystko co bedzie trzeba do tego mieszkania kupia... pomagaja znalezc to mieszkanie i juz wysuneli wstepna propozycje (bo jeszcze oprocz mojego meza wybrali 1 kolesia) zeby na poczatek zamieszkali razem i znalezli im mieszkanie 108 metrow (4 pokoje) za 250 euro od lepka z wszystkimi oplatami... a my tu sie kuzde gniezdzimy we dwojke na 9 metrach...

ja tez nie uznaje malzenstw na odleglosc, ale w zwiazku z tym ze mam dosc dobra prace (oczywiscie kasa pozostawia wiele do zyczenia), ale powiedzmy ze spelniam sie zawodowo to na dzien dzisiejszy nie wchodzi w gre porzucenie przeze mnie pracy i wyjazd razem z nim.... bo roznie moze byc i nie chcemy zostac kompletnie na lodzie jak cos sie nie uda....ale jesli mu tam bedzie dobrze i stwierdzimy ze bedziemy tam chcieli zostac na dluzej to bede wdrazac plan B: ciaza, L4, macierzynski i wychowawczy (i w miedzy czasie bede sie uczyc jakiegos zawodu by znalezc tam jakas w miare prace)...
Samba - z pracy Tż zawsze może zrezygnować i wrócić. Wiem, że nie jest łatwo, ale wszystko jest do opracowania Sama to przerabiałam i muszę powiedzieć że wyszło nam to tylko na dobre.
Z mieszkaniem niech się Tż dopyta dokładnie, bo taka cena za tak duże mieszkanie jest raczej mało realna - może oprócz tego jednego współlokatora będzie miał jeszcze kogoś? Wiesz, żeby niespodzianek nie było potem

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
takie proste sweterki w serek widziałam w orsayu i były niedrogie(chyba 49zł).
Nie wiem czy mówisz o tych co myślę, ale w zaszłym roku kupiłam w Orsay sweterek w podobnej cenie i masakra. Błękitny, wystarczy że się lekko przypocisz (a w tym swetrze to nie sztuka) i wychodzą cudne plamy pod pachami. Pierwszy raz tak mam!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
fajny z niego chłopak rośnie. spoznione sto lat!!!!

no tylko, ze my dziś już wyjezdzamy, wiec o 10 wyruszam jeszcze na sklepy dzieciece- na pewno cos kupie mam konkretne zamowienie na odciski lub zabawki szeleszczaco- garajace, bo takich mała podobno jeszcze nie ma

oprócz tego musze kupic jeszcze cos 2latkowi i 8-latce i jak zwykle bede miała problem.
czemu te wyjazdy do rodziny zawsze sa teki kosztowne
Kup słodycze albo książeczki - nie wyjdzie drogo.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:42   #2313
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no wlasnie wiem... w sumie to tam niedaleko jego miesciny jest lotnisko i jest dobre polaczenie lotnicze takze na upartego to nawet w kazdy weekend mozna do siebie latac...raz on tu, raz ja tam wszyscy mi mowia ze warto sprobowac, bo w sumie na dzien dzisiejszy nic nie traci... no ale trudna decyzja...

hmmm mysle ze porzadna bo firma sprawia dobre wrazenie...juz dzis np przeslali mu umowe, przetlumaczona na j. polski do zapoznania sie (bo jak sami stwierdzili musi wiedziec co podpisuje) i wgladu (oryginal wysla poczta jak juz sie zdecyduje...) , umowa na razie na rok, kasa w miare ok... po pol roku ma dostac podwyzke... firma przez 2 pierwsze miesiace oplaca mieszkanie w ramach jak to nazwali "prezentu" i powiedziala ze wszystko co bedzie trzeba do tego mieszkania kupia... pomagaja znalezc to mieszkanie i juz wysuneli wstepna propozycje (bo jeszcze oprocz mojego meza wybrali 1 kolesia) zeby na poczatek zamieszkali razem i znalezli im mieszkanie 108 metrow (4 pokoje) za 250 euro od lepka z wszystkimi oplatami... a my tu sie kuzde gniezdzimy we dwojke na 9 metrach...

ja tez nie uznaje malzenstw na odleglosc, ale w zwiazku z tym ze mam dosc dobra prace (oczywiscie kasa pozostawia wiele do zyczenia), ale powiedzmy ze spelniam sie zawodowo to na dzien dzisiejszy nie wchodzi w gre porzucenie przeze mnie pracy i wyjazd razem z nim.... bo roznie moze byc i nie chcemy zostac kompletnie na lodzie jak cos sie nie uda....ale jesli mu tam bedzie dobrze i stwierdzimy ze bedziemy tam chcieli zostac na dluzej to bede wdrazac plan B: ciaza, L4, macierzynski i wychowawczy (i w miedzy czasie bede sie uczyc jakiegos zawodu by znalezc tam jakas w miare prace)...
to dobrze że wyglądają na normalną firmę, umowę przetłumaczyli, nawet szybko ten twój TŻ tą prace znajduje

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
[

Anika ja takich nie mam i nie zamierzam miec- jak dla mnie sa okropne

fajny, z checia bym taki nabyła, ale w tym roku na pewno nic nowego nie kupie ;/

trudna decyzja przed wami, ale mysle, ze warto sprobowac bedzie dobrze

dziewczyny juz wiem co chce młoda mama dla malenstwa - odciski na stopki i raczki. mam nadzieje, ze jutro gdzies to dostne!! jakies podpowiedzi?
zobacz w zabawkowych, dla dzieci i kiedyś ale to raz w jysku widziałam

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 14:58   #2314
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki kupilam w koncu buty:/ co prawda wcale nei takie jak chciałam ale są..... płaskie i w miare ciepłe

kurtke sobie upatrzyłam ... eh....

iduś wiesz co pytałam o te but al enei te konkretne tylko hciałam sie dowiedziec czy ta platforma jest stabilna bo ja takich nei miałam igdy a podobaja mi sie koturny
tylko nie wiem czy to dobry pomysła jak teraz nosze natke na rece i w koncu kupiłam płaskie....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:07   #2315
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika pokaż buciki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:33   #2316
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Anika pokaż buciki

madziu takie http://www.google.pl/imgres?q=ccc+bu...429,r:13,s:219
tylko szare i troszke inaczej wiazane

a teraz uwaga chwale się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d439b28c1d31a13b.jpg (32,3 KB, 2 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-10-18 o 13:07
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:35   #2317
martucha84
Zakorzenienie

Katunia cudnego masz synka, złóż mu spóźnione ale szczere życzonka, radości uśmiechu i zdrówka!!

india kup książeczki, 8 latke coś z "Martynki" a 2 latkowi jakieś bajki

jestem wróciłam wczoraj po 23 było sympatycznie i kulturalnie imprezke zaliczam do udanych

dziś idziemy na urodziny do "szwagierki" kupiliśmy jej bon podarunkowy do empiku, uwielbia czytać ale niestety same książki Kinga Koonza itd a ja się na tym nie znam więc niech sama coś sobie wybierze myślę że będzie zadowolona

jeszcze rano byliśmy na basenie z Patem, byłam z nimi w wodzie i był zdrowo zszkowany co się dzieje

dostałam w końcu tą książkę szybka kuchnia i szczerze mówiąc oprócz pojedyńczych przepisów to podoba mi się ostatni rozdział o deserach ależ ja jestem wybredna

Anika ale ona słodka i ma twoje włosy a buzia męża

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-15 o 15:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:38   #2318
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

a teraz uwaga chwale się

1. siama siedze siama ciałkiem siama

3. wyginam śmiało ciało (ps. ciocie ja spie jak by nie bylo widac
4. ulubiona pozycja do spania
haha superowa jest!!!! podobno spałam w takiej samej pozycji (tak mi mama opowiadała )
czesto jeszcze spałam kolo łózka ;D albo klęcząc przy nim hehe

Katunia sto lat dla małego przystojniaka
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:43   #2319
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA mi mąz kiedyś pojechał na 3 miesiące do Holandii i wtedy stwierdziliśmy, ze potem albo razem albo wcale.
moj maz tez kiedys byl sam w anglii bo ja mialam 4 miesiace do obrony jak wyjezdzal i mialam do niego dojechac, ale ze w anglii w miedzy czasie przyszedl kryzys i nie bylo juz tak fajnie jak wczesniej to tz wrocil zanim zdazylam sie obronic no ale tez po jego powrocie stwierdzilismy ze juz sie wiecej nie rozstajemy... niemniej jednak czasy sie zmienily i na dzien dzisiejszy moze jechac sam albo wcale... zeby jesli sie nie uda mogl wrocic do mnie i zebysmy oboje nie byli bez pracy... no ale jesli bedzie dobrze to ja pojade do niego... ale najpierw jakies pol roku do roku musimy przebiedowac... no a w ogole to mamy kolege ktory rzucil tu prace, znalazl prace w niemczech (tez w zawodzie), jego zona na razie siedzi tutaj ale w przyszlym roku sprzedaja mieszkanie i wyjezdzaja na stale... bo tam ponoc calkiem inaczej sie zyje... a jak mam tu biedowac do konca zycia i sie zastanawiac czy nam starczy do pierwszego to chyba wole zaryzykowac....

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Samba - z pracy Tż zawsze może zrezygnować i wrócić. Wiem, że nie jest łatwo, ale wszystko jest do opracowania Sama to przerabiałam i muszę powiedzieć że wyszło nam to tylko na dobre.
Z mieszkaniem niech się Tż dopyta dokładnie, bo taka cena za tak duże mieszkanie jest raczej mało realna - może oprócz tego jednego współlokatora będzie miał jeszcze kogoś? Wiesz, żeby niespodzianek nie było potem
wiem ze moze wrocic dlatego sprobujemy w sumie jestesmy za starzyu by jechac gdzies w ciemno, na "zmywak" i szukac lepszej pracy... a oferta pracy w zawodzie chyba sie tak latwo nie trafia... bynajmniej moj tz od jakis dwoch lat wysyla cvki po australiach, wyspach fidzi i jamajkach i jak dotad o ile mial odpowiedzi to odmowne... takze warto sprobowac... tez mnie zdziwila ta cena mieszkania ale ponoc tylko we 2 tam maja mieszkac... moze to dlatego ze to w malej miescinie? a ile wy placicie za mieszkanie w holandi?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:59   #2320
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta napisałam ci wiadomość z małą prośbą

Anika ale ona fajna

Stary 2011-10-15, 16:07   #2321
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 16:10   #2322
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Katunia przyłączam sie do życzeń dla Tomusia, wszystkiego naj z okazji roczkuwidze że urodziny udane, już kupa prezentów a w niedzielę to będzie szał i pochwal się co dostał bo akurat szukam pomysłu na prezent dla roczniaka!

Anika jaka słodka blondyneczka, fajnie śpi z tą bulelką
Ja lubię buty na obcasie no ale z dzieckiem to niepraktyczne, w tych będziesz mogła śmigać z małą.

Iwka ee to pech z butami, chyba szewc odwalił fuszerkę. Ja od kilku sezonów marzę o kozakach wiązanych z przodu ale jak już jakieś znajdę to cena zwala z nóg na stronie Ryłko wwidziałam fajne ale kosztują prawie 500zł

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 16:23   #2323
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta napisałam ci wiadomość z małą prośbą
nie mam nic na pw więc nie bij
Stary 2011-10-15, 16:25   #2324
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja mam fazę na butki emu na zimę ale zobaczymy jeszcze.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie mam nic na pw więc nie bij
Ale nie na pw tylko tu Kiedys przesłałaś mi kartkę dla rodziców z wynikami diagnozy, ale miałam format i wszystko straciłam i teraz by mi się ona przydała. Jakbyś mogła jeszcze raz, to byłabym wdzięczna

Stary 2011-10-15, 16:28   #2325
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie na pw tylko tu Kiedys przesłałaś mi kartkę dla rodziców z wynikami diagnozy, ale miałam format i wszystko straciłam i teraz by mi się ona przydała. Jakbyś mogła jeszcze raz, to byłabym wdzięczna
nie widziałam tu posta, musiałam go przeoczyć bo nadrabiałam was pobieżnie
wyśli mi maila na pw
Stary 2011-10-15, 16:39   #2326
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałam tu posta, musiałam go przeoczyć bo nadrabiałam was pobieżnie
wyśli mi maila na pw
ok, juz wysyłam

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Marta dzięki, o to właśnie mi chodziło

Stary 2011-10-15, 16:42   #2327
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Uwielbia studiować.

Oczywiscie nie miałam dzis zjazdu. Pani od rekrutacji mnie mylnie poinformowała, dziś małam ten niby test poprawności wymowy.
Chyba na wiekszosci uczelni tak jest. zeski film

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 16:46   #2328
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Uwielbia studiować.

Oczywiscie nie miałam dzis zjazdu. Pani od rekrutacji mnie mylnie poinformowała, dziś małam ten niby test poprawności wymowy.
Chyba na wiekszosci uczelni tak jest. zeski film
to normalne rzeczywiście

Martucha my też nieźle się bawiłyśmy, lokal zamykali o 23 więc się zmyłyśmy, ale gdyby nie to to pewne siedziałybyśmy dłużej. Było super, wesoło, aż sie nie spodziewałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 17:21   #2329
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Martucha my też nieźle się bawiłyśmy, lokal zamykali o 23 więc się zmyłyśmy, ale gdyby nie to to pewne siedziałybyśmy dłużej. Było super, wesoło, aż sie nie spodziewałam
widzisz super!!
trzeba się było przenieść gdzieś dalej
u nas jeszcze personel techniczny został i kilka "starych" nauczycielek, młode się zwinęły - część szła na kurs klanzy rano i wolały być przytomne, ja miałam z Patem ten basen a że wu pracuje to jechałam z mamą i wiedziałam że muszę być ready
tak to pewnie byłybyśmy dłużej ;D taki plus imprezy "na własnych śmieciach"
Stary 2011-10-15, 17:43   #2330
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zaraz po ugryzieniu dobrze jest przyłożyć przekrojoną cebulą opuchlizna się nie pojawia i ten cały "jad" chyba wychodzi może teraz też pomoże
opuchlizna mi juz zeszla , ale bede pamietac o Twojej cebuli

Cytat:

a teraz uwaga chwale się

fajne buty

mala superasna caly tata z niej

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Uwielbia studiować.
super ze jestes zadowolona

A ja sie wyspalam za wszystkie czasy dobrze ze mezul w pracy i tego nie widzi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 17:55   #2331
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

nie wiem czy któraś kupuje Pampersy dla swojego dzidziolka ale wlazłam na rossnet i widzę, ze będzie promocja
http://www.rossnet.pl/Okazje.aspx#
Stary 2011-10-15, 18:08   #2332
kliwia
Zakorzenienie

neska 44zl to zadna promocja jak dla mnie najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko po 35zl paczka wychodzila

Moj maz kupil sobie buty na zime - uwaga za 340zl tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly
jeszcze nigdy nie mialam tak drogich butow, zreszta moj maz tez nie
Ale zarabia to co mam mu bronic? i tak nie ma w czym chodzic. a tansze o 60zl byly za krotkie wiec kupilibysmy je, gdyby w innym sklepie nie bylo tych co kupil
Juz mu powiedzialam ze 3 sezony conajmniej ma w nich chodzic ale na szczescie on o buty dba.

gucia pomalowalam sie dzis sama moimi nowymi pudrami
Z kremu loreala trojfazowego jestem bardzo zadowolona, ma nienachalny zapach i fajnie nawilza.
No i smaruje dzi ryjka tym podkladem - musialam 2 razy sobie na reke dozowac kropki wielkosci grochu i straczylo na cala buzie dokladnie - jedyne co mnie zdziwiwlo - bo przy dotychczasowych doswiadczeniach tego nie mialam, to smaruje smaruje, a on nie wysycha hahaha ale jak skonczylam smarowac to sie ladnie wysuszyl delikatnie, wiec zanim odpakowalam puder to bylo ok
Aha on jest chyba do cery normlanej albo suchej pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery
No niewazne Podklad ma delikatne dorbinki, bardzo niewidoczne, fajna jest po nim cera - taka lekko rozswietlona i bardzo swieza. NIe kryje 100% wiec nie ma efektu maski.
A puder sypki - czad - nigdy nie mialam i jest super delikatnie sie musnelam i naprawde daje rade przytulaski z zuzka - lezenie na kanapie z nia a on ciagle na twarzy - nie wiem czy tez przypadkiem ten co kupilam nie ma drobinek, bo cos mi sie t am lekko mieni - ale nie wiem czy to z podkladu czy z sypkiego
Nawet sobie foto machnelam, o ile bedzie wyrazne to wkleje w K.

A jakis debil ukradl zuzce z reki!! moj blyszczyk i to w sklepie z butami, a odwrocilam sie na kilka sekund zerknac jak maz w butach wyglada.!
na szczescie po nim nie rozpaczam, bo to byl taki awaryjny od wielkiego dzownu, ktorym sie dzis maznelam, i dalam zuzce w domu by sie dala ubrac i szlag go trafil

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-10-15 o 18:14
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 18:12   #2333
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
neska 44zl to zadna promocja jak dla mnie najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko po 35zl paczka wychodzila

.
hihi nie wiem ;D widzę, ze przecenione z 55 to piszę nie jestem jeszcze zorientowana co gdzie i za ile
Stary 2011-10-15, 18:25   #2334
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz super!!
trzeba się było przenieść gdzieś dalej
u nas jeszcze personel techniczny został i kilka "starych" nauczycielek, młode się zwinęły - część szła na kurs klanzy rano i wolały być przytomne, ja miałam z Patem ten basen a że wu pracuje to jechałam z mamą i wiedziałam że muszę być ready
tak to pewnie byłybyśmy dłużej ;D taki plus imprezy "na własnych śmieciach"
no i nie wiem jak dokładnie było w tym roku(bo w poprzednim niektórym było mało i na imprezę pobiegły), ale bardzo możliwe, że część się przeniosła gdzieś dalej, niestety nie wiem, bo leciałam prędko w miejsce umówienia z mężem bo na mnie już czekał.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 19:20   #2335
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

a teraz uwaga chwale się

jaką mają podeszwę?bo koleżance podobne od jeżdżenia samochodem się przetarły na pięcie i podeszwy szybko starły na piętach

a zdjęcia rewelacja

Cytat:

Moj maz kupil sobie buty na zime - uwaga za 340zl tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly
jeszcze nigdy nie mialam tak drogich butow, zreszta moj maz tez nie
Ale zarabia to co mam mu bronic? i tak nie ma w czym chodzic. a tansze o 60zl byly za krotkie wiec kupilibysmy je, gdyby w innym sklepie nie bylo tych co kupil
Juz mu powiedzialam ze 3 sezony conajmniej ma w nich chodzic ale na szczescie on o buty dba.

gucia pomalowalam sie dzis sama moimi nowymi pudrami
Z kremu loreala trojfazowego jestem bardzo zadowolona, ma nienachalny zapach i fajnie nawilza.
No i smaruje dzi ryjka tym podkladem - musialam 2 razy sobie na reke dozowac kropki wielkosci grochu i straczylo na cala buzie dokladnie - jedyne co mnie zdziwiwlo - bo przy dotychczasowych doswiadczeniach tego nie mialam, to smaruje smaruje, a on nie wysycha hahaha ale jak skonczylam smarowac to sie ladnie wysuszyl delikatnie, wiec zanim odpakowalam puder to bylo ok
Aha on jest chyba do cery normlanej albo suchej pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery
No niewazne Podklad ma delikatne dorbinki, bardzo niewidoczne, fajna jest po nim cera - taka lekko rozswietlona i bardzo swieza. NIe kryje 100% wiec nie ma efektu maski.
A puder sypki - czad - nigdy nie mialam i jest super delikatnie sie musnelam i naprawde daje rade przytulaski z zuzka - lezenie na kanapie z nia a on ciagle na twarzy - nie wiem czy tez przypadkiem ten co kupilam nie ma drobinek, bo cos mi sie t am lekko mieni - ale nie wiem czy to z podkladu czy z sypkiego
Nawet sobie foto machnelam, o ile bedzie wyrazne to wkleje w K.

A jakis debil ukradl zuzce z reki!! moj blyszczyk i to w sklepie z butami, a odwrocilam sie na kilka sekund zerknac jak maz w butach wyglada.!
na szczescie po nim nie rozpaczam, bo to byl taki awaryjny od wielkiego dzownu, ktorym sie dzis maznelam, i dalam zuzce w domu by sie dala ubrac i szlag go trafil
mój mąż chciała w Humanicu buty za 360zł nie że mu żałuję ale widze jak on coś w pracy roi czasem montaż mają, wiercą uchwyty na kamery to zakurzone ma całe, jedne spodnie po miesiącu przedziurawił, bo mu się zapomniało że śrubokręt włożył do kieszeni

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hihi nie wiem ;D widzę, ze przecenione z 55 to piszę nie jestem jeszcze zorientowana co gdzie i za ile

jeszcze zdążymy się nauczyć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-15, 19:30   #2336
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadlam się tylko przywitać czekamy ba gości wszystko przygotowane

Ktosiu tylko z ciastem francuskim sobie nie radzę... nie chce się zawijać. ale dam mu jeszcze szansę;

buziakuje i do jutra!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 19:32   #2337
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wpadlam się tylko przywitać czekamy ba gości wszystko przygotowane

Ktosiu tylko z ciastem francuskim sobie nie radzę... nie chce się zawijać. ale dam mu jeszcze szansę;

buziakuje i do jutra!

Udanej zabawy dzisiaj

no .. i mam nadzieje ze wkoncu doczekamy sie fotek mieszkania

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-15, 19:36   #2338
śliweńka
Zakorzenienie

a to dziś ta parapetówa wsiadam w auto i jadę na te parówy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-15, 19:45   #2339
bzyczka1
Zakorzenienie

Anika, malutka boska

Kliwia...normalnie szkoda słów co do tego błyszczyka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 19:48   #2340
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
w glowie sie nie miesci zeby tak dziecku z reki blyszczyk wyrwac A moze malej wypadl z rak i wpadl gdzies ?

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości