Powiększanie piersi cz.7 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 08:38   #601
anek799
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Anek zajrzałam do albumiku i jestem wielką fanką Twoich cycuszków piękne krąglutkie jabłuszka, wyglądają super naturalnie i tak mięciutko a to dopiero miesiąc zazdraszczam i gratuluje
Jest mi bardzo miło, że komuś się te moje cycochy podobają...dziękuje i chcę zauważyć, że zostało już nie wiele czasu, abyś Ty była szczęśliwą cycolinką.
W moim życiu na prawdę wiele się zmieniło. Odzyskałam pewność siebie, jestem szczęśliwa "KOBITA" i postrzegam zupełnie inaczej siebie i innych. Odzyskałam wiarę w siebie, a nawet w TŻ. Wkradła się do naszego życia rutyna, moje skrępowanie i czegoś brakowało...teraz iskrzy, a ja chodzę wyprostowana z głową w górze.
UWIERZCIE MI!!! Cycki wiele zmieniają!!!
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:55   #602
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 3
SweetMegi 25.10 - 11
joasi 03.11 - 19
grazia78 14.11-30
klaudeczka2 010 28.11-43
Nadinka2 19.12- 72
malinkac 19.12- 72
sherry.b 26.04.2012r-193
Olivkaa200 12.07.2012r-271

Witam wszystkich

Dziekuje dziewczyny za pocieszeniaJuz dzis przeszedl mi strach ale jeszcze w ciagu tych 10 miesiecy bede sie zastanawiac pare razy ale sie nie wycofam piersi to moje marzenie od zawsze chce w koncu wygladac jak kobieta
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 10:54   #603
sherry.b
Raczkowanie

Anek799 przyjmij proszę moje zaproszenie do grona znajomych. Chciałabym zobaczyć efekt po operacji. Masz podobny wymiar implantów do których ja się przymierzam.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Anek, dziękuję i powiem Ci, że efekt jest naprawdę fantastyczny.
Tak właśnie chciałabym wyglądać po.
Bardzo, bardzo mi się podoba i rozmiar superowy
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 12:37   #604
jooasi
Wtajemniczenie

Anek mam nadzieję, że moje nowe cycki też tak zadziałają
Stary 2011-10-15, 12:51   #605
Agatau88
Zakorzenienie

gwendolinka
chetnie bym cos podpowiedziala odnośnie cieniowania, ale nigdy tego nie robilam.
Ja mam swoje tak ciemne usta, czerwone ze dzieci w podstawowce smialy sie ze maluja usta
Wiec u mnie czesc szminek daje efekt siny, fioletowy, musze dobierac starannie wszelkie mazidla do ust.
Zawsze jak sie pudruję zamalowuje tez usta, smiesznie to wyglada (w albumie wlosy przed fryzjerem mam zdjecie z twarza i tam mam zapudrowane usta).
Mam duzo jasnych szminek i błyszczykow choc kilka dni temu nabylam dosc ciemne jak na mnie fantastyczne blyszczyki ArtDeco Lacquer-jakas nowosc, usta sa po nim niesamowite, polakierowane.
Ale same ciemne kolory w kolekcji.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:03   #606
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
gwendolinka
chetnie bym cos podpowiedziala odnośnie cieniowania, ale nigdy tego nie robilam.
Ja mam swoje tak ciemne usta, czerwone ze dzieci w podstawowce smialy sie ze maluja usta
Wiec u mnie czesc szminek daje efekt siny, fioletowy, musze dobierac starannie wszelkie mazidla do ust.
Zawsze jak sie pudruję zamalowuje tez usta, smiesznie to wyglada (w albumie wlosy przed fryzjerem mam zdjecie z twarza i tam mam zapudrowane usta).
Mam duzo jasnych szminek i błyszczykow choc kilka dni temu nabylam dosc ciemne jak na mnie fantastyczne blyszczyki ArtDeco Lacquer-jakas nowosc, usta sa po nim niesamowite, polakierowane.
Ale same ciemne kolory w kolekcji.

Ja ci zazdroszcze, fajnie jest miec ladny kolorek ust Ja bym sobie malowala na ciemno Tzn podkreslala jeszcze naturalny kolor.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:10   #607
klaudeczka2010
Zadomowienie

mno hej laseczki kochasne

GIZEL WITAJkurde oo jakich rozmiarachja tu czytam!!słuchajcie dziewczynki ..nasza AGA ma 500 i nie wyglądają one nawet na barrrrdzo duże więc może i u GIZEL te 700 nie będą karykatrualne,a lekarz też chyba wie co robi!!a skoro lubisz duże to czemu nie??a masz swoje teraźniejsz piersi w galerii???ja mam mieć 390cc anatom i się boję dużych oczywiście,dziewczynyt mają mnie juz dosyćmam 161cm 53-54kg w pasie 63 pod biusterm 71-72cm aa i DZIEWCZYNY po 2 porodach jestem i ćwiczę słonka i praktycznie mam taki brzuch jak przed ciążamialbo i lepszywiadomo ze jak chwycę skórę to jest jej trochę więcej ale jest ok!!wydaje mi się że ćwiczenia to podstawai nawet po ciążach można mieć cacy brzuch,chociaż wiem że jak się za bardzo skóra rozciągnie to już bez op się nie obejdzie raczej,to też zależy od jakości i rozciągliwosci skóry..hmmm

co do UST I TYŁKA to to chociaż 2 rzeczy których nie muszę powiększaćdupsko mam DAGAA nie śmiej siępo tacie hi hi..i usta też..dupę mam wyątkoo odstającś a że o nią staraaaaam się dbać! to jak czarna kobieta,owszemno i usta raczej ok,jak będę starsza to zapodam sobie konturek ale teraz jak się błyszczykiem maluję to zdarza mi się że się mnie pytają co wstrzykiwałam
no i właśnie brzuch,tyłek i usta to 3 rzeczy które mam w miarę a reszta..zależy jak leży!!ale pozmieniałabym conieco,ojjj takkkzaczynając od piersi!!!!!!!!!!!

SHERRY NO HEJ,myślałam o tobie

olivka ONA SIĘ TAK CZUŁA PO NARKOZIE MOŻE ŹLE COOO????BUUU

ANEK Zaraz lecę zobaczyć focie

Sweet megi i twoją wyjściówę!
Stary 2011-10-15, 13:24   #608
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko coś zajęta chyba ostatnio jesteś bo żadko Cie czytać można, brzuszek masz naprawde miodzio tylko pozazdrościć, może w końcu jak będę miała piękne piersi zmobilizuję się by powalczyć o jędrny brzuch

na polsat cafee są wciąż programy o cyckach, dla tych co chcę bardzo duże piersi robić taka propozycja nie moja ale właśnie z programu. duży biustonosz i włożenie do niego odpowiednika wagowego impantów czyli jak Gizell np po 7 paczek ryżu do 1 miseczki i pochodzenie z tym przez dzień cały, poprzymierzanie ubrań, jak da rade i będzie się jej podobało to są to piersi dla niej

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Agato mi w Twoich fotkach brakuje pomalowanego podkreślonego oka. masz ładną cerę i piękne usta objedź tylko oko cieniem, polecam popiele szarości, trochę kredki i wytuszuj rzęski bedzie cudnie
Stary 2011-10-15, 14:05   #609
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczko
a jak dbasz o tylek?

joasi
dziekuje za rade
czasem maluje oczy ale ja jakos nie umiem sie dobrze pomalowac. No ale sprobuje z kolorami o ktorych mowisz

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:10
Stary 2011-10-15, 14:36   #610
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=jooasi;29971875]Klaudeczko coś zajęta chyba ostatnio jesteś bo żadko Cie czytać można, brzuszek masz naprawde miodzio tylko pozazdrościć, może w końcu jak będę miała piękne piersi zmobilizuję się by powalczyć o jędrny brzuch

na polsat cafee są wciąż programy o cyckach, dla tych co chcę bardzo duże piersi robić taka propozycja nie moja ale właśnie z programu. duży biustonosz i włożenie do niego odpowiednika wagowego impantów czyli jak Gizell np po 7 paczek ryżu do 1 miseczki i pochodzenie z tym przez dzień cały, poprzymierzanie ubrań, jak da rade i będzie się jej podobało to są to piersi dla niej

noo troszkę zajęta,mówiłam wam,nie mam dziewczyn za duzo na barze i ja muszę kelnerzyćale nie ma tego złego zawsze kontakt z klientem jak ma właściciel to inaczej niz jak pracownik!!!no i napiwkihi hi..ale jestem tak zrąbana,brzydko mówiąc, że nie mam siły już wieczorami lapa otworzyć,konczymy ten remont też i wczoraj byliśmy na zakupach np, po kołdry w jysk-u,fajne promocje są(tak na marginesie)!!!ogó lnie tż też narzeka że za szybko usypiam

ANEK jak tak piszesz ile piersi dają radości to aż chciałabym teraz w momencie pobiedz do klinikita iskra w związku..hmmm...tak myślałam o tym..to tak jakby facet nową kobietę miał!!!i na 100%ich to rajcuje

ogólnie mam nadzieję że moja op dojdzie do skutku już w terminie moim!ale żeby była jasność!!ja cycory tak czy siak będą miała w razie nawet przesunięcia terminu!!!piszę tak bo mój tż znów mówi że nie wie jak to będzie!!!ale pokombinuje!!!niestety za nami ciągnie się dalej fatum...finansowe!!!jak ktoś tak na nas z boku patrzy to nie wierzy..bo tyle interesów a ostatnio gówno z tego!!ale tak to jest że jeden pochłania drugi i ciągnie na dno...noo do dna nam daleko ale jest od pół roku mega ciężki okres!!!a u was nie jest odczuwalny kryzys??tak właśnie ostatni myślałam...bo u mnie na śląsku wszyscy narzekają

ale dobra,jestem dobrej myśli i w ostateczności mam nadzieję że wykrzesam to 15tysiaków ,już normalnie mówię to tz że sprzedam auto może jednak!!!ale wyjątkowo mi go szkoda,tzn autafajne jest i moze mi się takie drugie nie trafić szybko!!!!echh ja tu o finansach.....ale tak to jest!!!u mnie ostatnio!!dlatego też te doły,to wszystko!!!\

i co jeszcze!!w styczniu planowany mamy ten Egipt i nie wyobrażam sobie siebie znów z wypychaczami
łooo matko by nam tylko kasy na to wsio starczyło!!

a jeszcze zmieniając temat to dziś z chłopem idziemy do kina i z moją siostrą i jej mężem...na tą komedię o kobietach cośnie pamiętam dokłądnie..powiem czy warto!!dzieciory zostaną z dziatkami a my dawajjj!!

KASIA powiedz jak po imprezie??dochodzisz do siebie tak długo??hi,jak reakcje??ależ ciekawa jestem!!!!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
klaudeczko
a jak dbasz o tylek?

joasi
dziekuje za rade
czasem maluje oczy ale ja jakos nie umiem sie dobrze pomalowac. No ale sprobuje z kolorami o ktorych mowisz
AGUŚ ćwiczę..teraz to już z cięzarkami na nogach najczęściej!!!przyjedz do mnie to ci pokażęużywam kremów na cellulit i masuję..ogólnie mi się szybko wyrabiają mięsnie,czasem za szybkobo np uda jak ćwiczę dużo mam za bardzo umięśnione troche ale tyłek mam raczej jędrny i twardy a że mam mało w biodrach,jakieś 86-87 to całość idzie do tyłu i mam odstający sporoooona zdjęciach z przymiarek gdzieś tam widać mój tyła raczej boki co tu dużo mówić ĆWICZĘ BO LUBIĘ!!!MAM TO PO MAMIE a PYTANIE DO ŻABCI NASZEJ...ja też chcę na rurę!!!!serioooo. ...oczywiście tylko rekreacyjnieale uważam że te dziewczyny mają ładnie wyrzeźbione całe ciałko ..plecy ,ręce..hmm..bajka..tam gdzie chodzę na fitness muszę koleżanki zapytać by to wprowadziła..bo już ma wszystko chyba a o rurach nie słyszałam!!a wiesz czy gdzieś na ślasku są takie kluby????ee olśniło mnie,jak mozesz wiedzieć jak ty nie w polsce mieszkach..echhh...a może któraś z was wie???

spdam bo mój syna na neta chce wejść i mnie coś trafi zaraz!!!
będę później może..paaaaa

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:39
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 15:01   #611
SweetMegi
Raczkowanie

Kludeczko ja też ze śląska jestem i też prowadzę nie jedną działalność. I szczerze mówiąc ostatnio jest ciężko - ale dajemy radę. Na operacje to choćby mój TŻ miał nie jeść pół roku to i tak idę. Wiesz na pewno jak to jest, jak się kobieta uprze to nie ma rady!!!Ty na pewno też dasz radę , w końcu to "dobro wspólne"

Wczoraj zrobiłam sobie w końcu zdjęcie moich piersi, i przyznam się, że pierwszy raz tak oficjalnie,w pełnym świetle pokazałam je mojemu TŻ. Zawsze starałam się oszczędzić mu tego widoku.I stwierdził,że jestem nienormalna!!!Obiecałam mu,że po operacji będzie miał dosyć mojej golizny i powie KOBIETO UBIERZ SIĘ
Stary 2011-10-15, 16:19   #612
jooasi
Wtajemniczenie

Megi bo to my same wpędzamy się w kompleksy, szukając idealnego kształtu a nasi tz jak kochają nas to i kochają nasze cycki obojętnie czy obwisłe czy płaskie, nie rozdzielają kobiety na częsci tak jak my to robimy mówiąc mam fajny tyłek ale grube nogi, oni widzą nas całościowo
Stary 2011-10-15, 16:38   #613
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam

Przez przypadek kupilam dzisiaj dwa nowe staniczki Zakupy nieplanowane hehehehe i mam dobry humorek Zaraz nadrobie zaleglosci, a mam co czytac

Zapraszam do albumu
Stary 2011-10-15, 16:58   #614
jooasi
Wtajemniczenie

Zabulku rózu nie lubie za to uwielbiam Twoje cycki oglądać bardzo mi się podoba że masz je tak bliziutko choć wiem, że stresowało Cie to wcześniej możesz zostać stanikową modelką, wszystkie pięknie leżą
Stary 2011-10-15, 17:12   #615
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczka
no co Ty mowisz, masz w biodtach 87 cm? Malutko.
Przyjade na pewno, cala Polska dla mnie ale co tam, w wakacje
I nauczysz mnie cwiczyc bo ja dupa wołowa jestem
Dziewczyny powiem Wam ze ja jezdzilam konno 6 lat i mam od tego nie tyle tluste uda co wlasnie umiesnione.
I nic nie poradze, nie zrzucę tego.
A brzuch bym ujędrniła. No ale poki co nie moge cwiczyc.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam

Przez przypadek kupilam dzisiaj dwa nowe staniczki Zakupy nieplanowane hehehehe i mam dobry humorek Zaraz nadrobie zaleglosci, a mam co czytac

Zapraszam do albumu
Juz widzialam i nie moglam wzroku oderwac

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Zabulku rózu nie lubie za to uwielbiam Twoje cycki oglądać bardzo mi się podoba że masz je tak bliziutko choć wiem, że stresowało Cie to wcześniej możesz zostać stanikową modelką, wszystkie pięknie leżą

Zgadzam się

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-15 o 17:11
Stary 2011-10-15, 17:15   #616
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
dziewczyny wstawiłam do albumu zdjęcie mojej tragicznej wyjściówki. Jak myślicie, czy implancik 440 coś mi pomoże?! czy będą one jędrne i sterczące??!!:
Napewno pomoze Lekarz wie co robi i jezeli zaproponowal taki rozmiar, to musi byc pieknie po operacji
Stary 2011-10-15, 17:15   #617
Agatau88
Zakorzenienie

A mi sie wymiary troszkę juz pozmianialy, mam 69 pod biustem nie wiem jak to mozliwe. I 95 w biuscie. Jeszcze wieczorem pomierze sie dokladnie.
A i jeszcze jedno wczoraj bylam w tym sklepie w moim miescie Panache z duza bielizna i małymi obwodami i mierzylam 65G i bylo ok ale ledwo i 65H bylo idealne bo fiszbina idealnie okalała pierś.
I to 65 wcale mnie nie cisneło.
Bylam w wielu sklepach z bielizna i nigdzie 65 nie ma-a jak juz to 65 B.
Zostaje mi Panache a tam staniki za 200zł
I Felina rownie droga, ale u mnie w miescie mało jej.
No nic, fiszbiny moge nosic za 2 tyg wtedy pewnie wymiary bede miała inne i spokojnie poszukam stanika.

Ale powiem Wam ze te moje piersi wcale jakies wielkie nie sa, ja mowie powaznie, sa duze ale nie wielkie.
A implant mam duzy.
Moze mam zmutowane mięśniei go cisną mocno.
Stary 2011-10-15, 17:28   #618
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Joasi,
nawet ja zgodzę się z Tobą... moje są duże, owszem
ale jak dla mnie wyglądają estetycznie, a większość tych z galerii... obleśnie.
I nie wkładamy nigdy max co wejdzie ... u mnie weszłoby o 200 cc więcej , ale... jak ja bym teraz wyglądała??? karykaturalnie

mam to samo z pasem
po 3 porodach talia osy samoistnie zanikła...

Twoje piersi to moje faworytki Kiedys balam sie rozmiaru, a teraz mowie, ze mam tylko E, F czasem I chcialabym miec takie duze i piekne jak Twoje

A co do talii, to ja zauwazylam, ze do 30 bylo miodzio, nawet po porodach Mozna bylo jeszcze ladnie wyrzezbic brzusio, ale PO 30 TO JUZ JEST CIEZKO Wiek chyba robi swoje
Dziewczyny przed 30 dbajcie o cialko, bo potem coraz trudniej

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
.ogólnie mi się szybko wyrabiają mięsnie,czasem za szybkobo np uda jak ćwiczę dużo mam za bardzo umięśnione troche ale tyłek mam raczej jędrny i twardy a że mam mało w biodrach,jakieś 86-87 to całość idzie do tyłu i mam odstający sporoooona zdjęciach z przymiarek gdzieś tam widać mój tyła raczej boki co tu dużo mówić ĆWICZĘ BO LUBIĘ!!!MAM TO PO MAMIE a PYTANIE DO ŻABCI NASZEJ...ja też chcę na rurę!!!!serioooo. ...oczywiście tylko rekreacyjnieale uważam że te dziewczyny mają ładnie wyrzeźbione całe ciałko ..plecy ,ręce..hmm..bajka..tam gdzie chodzę na fitness muszę koleżanki zapytać by to wprowadziła..bo już ma wszystko chyba a o rurach nie słyszałam!!a wiesz czy gdzieś na ślasku są takie kluby????ee olśniło mnie,jak mozesz wiedzieć jak ty nie w polsce mieszkach..echhh...a może któraś z was wie???

spdam bo mój syna na neta chce wejść i mnie coś trafi zaraz!!!
będę później może..paaaaa
Witaj
No niestety nie jestem ze slaska Ale fakt , ze rurka pieknie cialka rzezbi. Pewnie poczatki sa ciezkie, ale zobaczymy Ja mam zaczac w poniedzialek, ale nie wiem czy jestem gotowa Moja kolezanka byla na pierwszych zajeciach i teraz wyglada jak po zadymie i gwalcie CALA w siniolach, rece, uda, nogi , kolana az granatowe Boje sie czy dla moich panienek to nie za szybko

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
A mi sie wymiary troszkę juz pozmianialy, mam 69 pod biustem nie wiem jak to mozliwe. I 95 w biuscie. Jeszcze wieczorem pomierze sie dokladnie.
A i jeszcze jedno wczoraj bylam w tym sklepie w moim miescie Panache z duza bielizna i małymi obwodami i mierzylam 65G i bylo ok ale ledwo i 65H bylo idealne bo fiszbina idealnie okalała pierś.
I to 65 wcale mnie nie cisneło.
Bylam w wielu sklepach z bielizna i nigdzie 65 nie ma-a jak juz to 65 B.
Zostaje mi Panache a tam staniki za 200zł
I Felina rownie droga, ale u mnie w miescie mało jej.
No nic, fiszbiny moge nosic za 2 tyg wtedy pewnie wymiary bede miała inne i spokojnie poszukam stanika.

Ale powiem Wam ze te moje piersi wcale jakies wielkie nie sa, ja mowie powaznie, sa duze ale nie wielkie.
A implant mam duzy.
Moze mam zmutowane mięśniei go cisną mocno.
Tak sobie mysle jak to z tymi rozmiarami jest. Ja mam 72 pod i 92 w biuscie, wiec duzej roznicy nie ma a mam rozmiar 70E, a Ty G, H
Stary 2011-10-15, 17:38   #619
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Twoje piersi to moje faworytki Kiedys balam sie rozmiaru, a teraz mowie, ze mam tylko E, F czasem I chcialabym miec takie duze i piekne jak Twoje

A co do talii, to ja zauwazylam, ze do 30 bylo miodzio, nawet po porodach Mozna bylo jeszcze ladnie wyrzezbic brzusio, ale PO 30 TO JUZ JEST CIEZKO Wiek chyba robi swoje
Dziewczyny przed 30 dbajcie o cialko, bo potem coraz trudniej

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Witaj
No niestety nie jestem ze slaska Ale fakt , ze rurka pieknie cialka rzezbi. Pewnie poczatki sa ciezkie, ale zobaczymy Ja mam zaczac w poniedzialek, ale nie wiem czy jestem gotowa Moja kolezanka byla na pierwszych zajeciach i teraz wyglada jak po zadymie i gwalcie CALA w siniolach, rece, uda, nogi , kolana az granatowe Boje sie czy dla moich panienek to nie za szybko

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Tak sobie mysle jak to z tymi rozmiarami jest. Ja mam 72 pod i 92 w biuscie, wiec duzej roznicy nie ma a mam rozmiar 70E, a Ty G, H
Żabciu,
cycuchy wzorcowe
aż polubiłam róż

co do rozmiarów to ja noszę albo 65 H/I albo 70 G/H... pod biustem 70 w biuście 97 (ostatnio mi przybyło ... aż jestem zaskoczona )

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 17:50   #620
zabulek1
Wtajemniczenie

Rozmiar I
Kiedys moja znajomosc rozmiarowki konczyla sie na DD I myslalam, ze ten rozmiar to dla mega melonow Nawet przed operacja chcialam taki mega rozmiar D O wiekszych az balam sie pomyslec, a teraz prosze ...... E to taki maly rozmiar jest
Stary 2011-10-15, 17:53   #621
Agatau88
Zakorzenienie

zabulek
Ty jestes 2 razy szczuplejsza jak ja, a ja mam 70 pod biustem, zle sie mierzysz i tyle Stanik ma od spodu mocno opinac zmierz sie najciaśniej jak możesz.
Stary 2011-10-15, 18:02   #622
zabulek1
Wtajemniczenie

Mierze sie ciasno i mam 72 A mialam 75
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale mam dobrze rozbudowane plecy i motyle jakies tam mozna dojrzec:h ahaha: Naprawde
Stary 2011-10-15, 18:02   #623
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Rozmiar I
Kiedys moja znajomosc rozmiarowki konczyla sie na DD I myslalam, ze ten rozmiar to dla mega melonow Nawet przed operacja chcialam taki mega rozmiar D O wiekszych az balam sie pomyslec, a teraz prosze ...... E to taki maly rozmiar jest
ale to 65 I ... czyli 70 G/H a to już nie tak dużo

Stary 2011-10-15, 18:09   #624
zabulek1
Wtajemniczenie

A te 65 nie sa dla Was za ciasne??? Ja jak wbilam w jakis przelicznik moje wymiary to tez mi 65 E,F wyskoczylo Tylko, ze mi sie wydaje , ze bylby za ciasny dla mnie Musze kiedys przymierzyc sobie
Stary 2011-10-15, 18:12   #625
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A te 65 nie sa dla Was za ciasne??? Ja jak wbilam w jakis przelicznik moje wymiary to tez mi 65 E,F wyskoczylo Tylko, ze mi sie wydaje , ze bylby za ciasny dla mnie Musze kiedys przymierzyc sobie
Są idealne
i tak na początku zapinamy na najluźniejsze haftki, a dopiero z czasem, jak w obwodzie stanik się rozciągnie, to zapinamy na najciaśniejszą
Koniecznie sprawdź, a sama się przekonasz

Stary 2011-10-15, 18:13   #626
zabulek1
Wtajemniczenie

Przeliczylam na elektronicznym brafiterze, czy czyms tam i mi wyszlo , ze 72cm pod i 92 w, to rozmiar 65F - rozmiar brytyjski i 65G - rozmiar polski
Stary 2011-10-15, 19:13   #627
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Przeliczylam na elektronicznym brafiterze, czy czyms tam i mi wyszlo , ze 72cm pod i 92 w, to rozmiar 65F - rozmiar brytyjski i 65G - rozmiar polski
u mnie na tym brafitterze:
brytyjski - 65 G
polski - 65 J
mam jeden 65 J, ale jak dla mnie mógłby być ociupinkę mniejszy

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

dziewczynki,
pochwalę się... zamówiłam sobie taki gorset
teraz pozostaje czekać na przesyłkę...
http://www.krisline.com/product,products,182,744.html

Stary 2011-10-15, 19:54   #628
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Megi bo to my same wpędzamy się w kompleksy, szukając idealnego kształtu a nasi tz jak kochają nas to i kochają nasze cycki obojętnie czy obwisłe czy płaskie, nie rozdzielają kobiety na częsci tak jak my to robimy mówiąc mam fajny tyłek ale grube nogi, oni widzą nas całościowo
Zgadzam się z Tobą.Ale wiesz jak jest, jak sobie coś ubzduramy to koniec-tylko skalpel nam pomoże(w tym przypadku)!!!A tak naprawdę robimy to Wszystko dla naszych połówek- bo jak my czujemy się dobrze same ze sobą to relacje z nimi są jeszcze lepsze

Zabulek dziękuję Ci za za miłe słowa-dodają otuchy.Już bym chciała być po i przestać się zamartwiać czy dobry rozmiar, czy....,czy..... itp.1000 myśli na sekundę.Jeszcze 10 dni i koniec!!!

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

a i bym zapomniała,Zabulek przepiękny ten różowy staniczek!!! Pięknie eksponuje Twój śliczny biust!!! Nie dziwię Ci się że sobie nastrój poprawiłaś tymi zakupami.REWELACJA! !!!!!!

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-10-15 o 19:46
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 20:54   #629
jooasi
Wtajemniczenie

Agatka mnie się wydaje że na 69pod biustem powinnaś spróbować staniczek 60 z odpowiednio większą miseczką poszukaj Panache na allegro tam napewno taniej niż w sklepie
mnie te rozmiary staniów wcale nie przerażają, wcześniej poprostu nosiłyśmy źle dobrane staniki a po op zgodnie z brafiterami i wychodzą małe obwody z dużymi miskami
ja sprawdziłam sobie na chwilę obecną, zawsze mi się wydawało, że dobre staniczki nosze kupują 75A a tu wychodzi, że na moje nic już powinnam kupować 65D więc po operacji pewnie do F dobije a implanick mały przecież biore. luuuuzzziiikkk

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Zabulek zgadza się z tym wiekiem, jak narzekałam mojej doktor gin, że mi brzuch od wkładki hormonalnej urósł to odrazu wiek sprawdziła i mówi, że niestety ale po 30 to normalna sprawa

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-15 o 20:58
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 21:06   #630
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny wracam właśnie od mojej znajomej i musze powiedziec ze jej piersi sa piekne, czuje sie dobrze a zle sie czula po tej narkozie i przez bandarze ciezko bylo jej oddychac. Teraz juz chodzi tylko ciezko rece podnosic. Jednak warto przemeczyc sie ten dzien zeby potem miec takie efekty
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości