|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
imieniny mamuni były, więc była impreza a dzisiaj powrót do Sącza, wcześniej niespodzianka dla TŻta i mamy (bo mają oboje imieniny dzień po dniu) razem z tatą zabieramy ich do kina dzisiaj
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Na co się wybieracie?
|
|
|
|
#4533 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za te cene grzech by bylo nie kupic ![]() Cytat:
piekna ![]() Cytat:
![]() dobrze bedzie, kiedys przeciez musieli sie spotkac lepiej teraz niz pozniej ![]() Cytat:
a zestaw Wam posluzy wiele wiele wiele lat
|
||||
|
|
|
#4534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() mialam takiego wielgachnego posta ale musialam podzielic na dwie czesci bo grafiki za duzo bylo |
||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
pomysł taty:
"Baby są jakieś inne" - idealny prezent dla żony na imieniny
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że z Twoją mamą to nic poważnego i wszystko będzie dobrze, normalnie mnie serce zakuło, bo poznałam Twoją mamą, więc jakby bardziej to przeżywam... przykro mi też z powodu babci - to taka trochę bez wyjścia sytuacja ![]() Jusia, fajne zdjęcia My po imieninach babci P. - nawet mnie nie zjedli, jak się dowiedzieli, że na Palikota głosowałam fajni to są ludzie - każdy ma inne poglądy (tam był cały przekrój - P. głosował na PO, jego siostra na PSL, tata P. i babcia na PiS, wujkowie na PJN, a ja i chłopak jego siostry na RP ), a wymiana zdań była kulturalna.u mnie w domu to nie do pomyślenia Co mnie zdziwiło, to babcia i tata P. powiedzieli, że głosowali na PiS, ale cieszą się, że nie wygrało, bo nie ma zdolności koalicyjnych ta partia. I że cieszą się z proporcji w wyniku Wujek P. podpytywał nas o ślub. Coś tam mówiliśmy o tym, żebym poszła na prawko,to mówię, że wezmę się za to na spokojnie po obronie, a siostra P.: "w zeszłym roku mówiłaś, że na jesień, potem, że na wiosnę... ". Co wujek skwitował: "Ale prawko zrobisz przed ślubem czy już po ślubie? ". A ja na to, że biorąc pod uwagę nasze tempo, to na pewno przed No to tyle chyba aha! jutro wymieniamy opony na zimowe - kupujemy w superpromocji zestaw czterech opon za 200 zł jeżdżone dwa miesiące, bieżnik ma 7,5 mm za to nas na wiosnę trzepnie po kieszeni, bo nie ma używanych, a 205 są droższe i wyjdzie koło 300 zł za jedną oponę, więc dobrze, że teraz się udało kupić taniej ![]() aha! kocham go, kocham, kocham Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-10-16 o 10:46 |
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, właśnie się obudziłam ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Najkam, super, że się udało kulturalnie i miło i gratuluję opon co mi przypomina że śniło mi się dzisiaj, że zatrzymała mnie policja, podchodzą do mnie z ponurymi minami i gość pyta: "Dzień dobry, czy zmieniła pani opony na zimowe?", ja skonsternowana: "Jeszcze nie", a policjant jak zbity szczeniak: "Dobrze, tyle chcieliśmy wiedzieć, do widzenia"
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. się śmieje, że w naszych oponach zimowych nie ma w ogóle bieżnika. dlatego my też planowaliśmy kupić nowy komplet, ale jak się dowiedzieliśmy, że te używane są w świetnym stanie i w takiej cenie, to choćby nam miały przez dwa sezony posłużyć, chyba warto zwłaszcza że letnie nam po kieszeni dadzą ładnie ![]() ej, lachonarium... ...chcę ślubiku
![]() |
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę sprawdzić, czy mam składniki na pankejki w lodówce, zrobiłabym ciasto Carmi i sposobem Sanrioo dodam mięcho
|
|
|
#4540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra komedia nie jest zla (chociaz nie widzialam)
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A samochodu nie mam. Edit: Dopiero teraz doczytałam, że to sen Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-16 o 11:14 |
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
jak już pisałam wcześniej - byłam alfonsem
![]() Ale wieczór bardzo miły, znajomi przynieśli piwko, posiedzieliśmy do 2, poszli spać, a rano na zakupy i zrobili mi śniadanie teraz zabieram się za naukę a wieczorem zamierzam biegać z Ilsą
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tej torebce z Parfois: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1318603941 ?
|
|
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio miałam wrażenie, że D. traktuje to wszystko jako luźną znajomość ale podczas ostatnich rozmów powiedział kilka rzeczy, które nieco rozwiały moje wątpliwości, więc automatycznie inaczej zaczęłam patrzeć na wszystko. Nie mówię, że chcę ślubu z nim już i teraz, ale inaczej się czuję ze świadomością, że moooooże kiieeeedyś taka opcja się pojawi ![]() Zwiesu, ja się w niedziele budzę najpóźniej o 8:30, dzisiaj obudziłam się o 8:00, ale nie chciało mi się psa wypuszczać, więc udawałam, że spałam i zasnęłam a teraz głowa mnie boli, bo za długo spałam ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Było bardzo fajnie, wszyscy przyszli, Tż miał w jednym miejscu swoich najbliższych przyjaciół, co się pierwszy raz zdarzyło. Mój pies i 8 miesięczna Julka robili furorę (mała jak tylko zobaczy aparat od razu się śmieje, nawet jak płakała, wystarczył flesz i już uśmiech)
Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, ostatni wyszli przed 2 więc było bardzo udanie ![]() Pewnie, chwali sobie organizaję :P byli jego najbliżsi, żarcie dobre, humory dopisały, coż chcieć więcej
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jusia się zakochała! Jusia się zakochała!
|
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super się to czyta, zwłaszcza że niedawno wątpiłaś, że takie uczucia jeszcze mogą być Ci bliskie cudnie - bardzo sie cieszę Twoim szczęściem
|
||
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sukni - ja po ślubie wciąż oglądam i Tż się dziwi |
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, torebka ładna, elegancka choć nie w moim stylu
Troche droga....ale jak Ci się podoba to bierz
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Polka Ogarniaczka
|
boską miałaś tę sukienkę, napatrzeć się nie mogłam, serio
![]() jeszcze żeby było zabawniej, żołądek mi zastrajkował i nie spałam do 3, po czym odsypiałam do 11 a oko dalej boli Chcę przedstawić tż rodzicom moim, ustaliliśmy, że jesteśmy na to gotowi, niestety pojęcia nie mam, jak to im zaanonsować żeby było elegancko, a żeby żadna ze stron zawału nie dostała (przy eks było inaczej, czysty spontan, cóż, byłam wtedy 15-letnim dzieckiem) powkurzamy się? :P http://www.youtube.com/watch?v=7F9WZgTgB9E&sns=fb
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-10-16 o 11:42 |
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4554 |
|
Polka Ogarniaczka
|
planowałam to na mieście zrobić, na neutralnym gruncie, bo rodzicielka ma fioła na punkcie przyjmowania gości, uważa, że dom nigdy nie jest dostatecznie czysty, więc odpada
mam im po prostu zakomunikować, że chce im we czw. kogoś przedstawić? A jak zaczną dopytywać, to co wtedy?
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() chyba mnie jednak paskudne choróbsko rozkłada..a jadę teraz do chrześniaka z Cz. bo brat z bratową na poprawinach są i musimy się nim zająć trochę ![]() i chyba na przyszły tydzień wezmę sobie urlop na poniedziałek, bo normalnie brakuje mi takiego jednego dnia na załatwienie kilku spraw.. carmi, fajna torebka ![]() Tosia, a może poczekajcie jeszcze trochę? jesteście krótko razem i może warto jeszcze chwilę się wstrzymać.. ![]() poza tym może właśnie taki spontan byłby najlepszy
|
|
|
|
#4557 |
|
Polka Ogarniaczka
|
może macie rację? Tylko mam dosyć tych śledztw, gdzie z kim ostatnio spędzam tyle czasu. Nic kwa, to i tak sytuacja bez wyjścia
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka więc powiedz, że masz chłopaka i tyle. A to nie znaczy, że od razu masz go przyprowadzać do domu i przedstawiać rodzicom.
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4560 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja krócej, ale też :P
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

razem z tatą zabieramy ich do kina dzisiaj 

za te cene grzech by bylo nie kupic 

w sumie to Mąż chyba nawet niespecjalnie miał czas się jej przyjrzeć

przykro mi też z powodu babci - to taka trochę bez wyjścia sytuacja
". A ja na to, że biorąc pod uwagę nasze tempo, to na pewno przed
że śniło mi się dzisiaj, że zatrzymała mnie policja, podchodzą do mnie z ponurymi minami i gość pyta: "Dzień dobry, czy zmieniła pani opony na zimowe?", ja skonsternowana: "Jeszcze nie", a policjant jak zbity szczeniak: "Dobrze, tyle chcieliśmy wiedzieć, do widzenia" 

13.03.2008