|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
Cytat:
no coś Ty! Padnie na Twój widok na pewno, nie ma innej opcji! Cytat:
W jednym salonie babka opowiadała mi jak PMka zostawiła swoją suknie na strychu, w folii. Nie wisiała tam długo, ale niestety docierało do niej światło i góra sukni pożółkła.
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy ![]() 5 dni byłam odcięta od internetu i spodziewałam się nowego wątku ![]() Chyba nie jestem w stanie Was nadrobić, ale w wolnym czasie rzucę okiem co tam wypisywałyście
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Laski!
![]() ja dzisiaj czuje sie wysmienicie ale tylko jesli chodzi o TZta pogodzilismy sie dzisiaj rano..:P jeszcze wczoraj byl foch na calego:P no ale niestety juz teraz jest w pracy i musze zcekac do wieczorka Jednak moja choroba nie odpuszcza... co do prasowania U nas jest tak, ze ja sprzatam tylko w soboty i jak TZ jest w domu to mi pomaga, jak nie to sama zetre kurze i umyje podlogi a prasuje tez tylko w soboty jak mam czas, chyba, ze cos jest potrzebne na juz Mojego TZta mama to nawet prasuje wszyskim.. skarpetki i gacie no ale tak bylo, jest i bedzie, Jego mamie juz nic sie nie przetlumaczy:P hehe Albo biale skarpetki napierw namacza w wannie, potem je recznie szoruje i potem do pralki Cytat:
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-10-16 o 11:48 |
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu...
Ale juz wszystko ok tak?
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
no tak średniawo, te dziewczyny które się najbardziej udzielały teraz zninęły i piszą tylko czasami...
|
#3608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak beda inne to nic nie szkodzi szukam gdzies wlasnie winietek w ksztalcie skrzydel anielskich ale nigdzie nie ma wiem ze zycie sobie utrudniam ale chce by bylo ciekawie. wczoraj juz kupilam serwetki z aniolkami![]()
Edytowane przez halunia86 Czas edycji: 2011-10-16 o 12:11 |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadlam sie tylko przywitac, bo weekendowo intensywnie u mnie jest
Do tego troche kacyk meczy, wiec ponadrabiam Was jutro! Milej niedzieli i owocnych poszukiwan slubno-weselnych |
|
|
|
#3611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nie myślałaś, żeby sama te winietki zrobić? Wystarczyłoby wydrukować i powycinać, czasu jeszcze dużo My takie rzeczy jak zaproszenia, winietki robimy sami z TŻtem, właśnie dlatego, że chcemy mieć po swojemu wszystko ![]() W necie są różne inspiracje, trzeba pogrzebać: http://media1.mojageneracja.pl/oipqu...548d134668.jpg , http://hedonia.blox.pl/resource/angel.jpg szablony: http://tatuaze.us/upload/foto/0/12374687100_0.jpg , http://tatuaze.us/upload/foto/0/12374685920_0.jpg , http://tatuaze.us/upload/foto/0/12374687490_0.jpg Ale miałam dziś sen sukniowy... Śniło mi się, że poszłam (z TŻtem! żeby mi robił zdjęcia ) do salonu w Wawie, w którym jeszcze nie byłam, a planuję się wybrać. I było kilka sukien, ale szczególnie jedna mi się podobała i tę mi panie doniosły na końcu... I.. była taka mała, że wcisnęłam ją jakoś, ale wyglądało to, jakbym założyłam sukienkę komunijną ![]() A to wszystko dlatego, że wczoraj jakaś taka wieczorem panika mnie złapała, że już połowa października, niedługo 9 mdś, a ja dalej nie wiem, co z suknią... za mało jeszcze chodziłam i jak tylko wyzdrowieję, to ruszam na salony, bo czas leci i trzeba coś zamawiać, a ja w czarnej
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-10-16 o 12:25 |
||
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dzisiaj mialam koszmary slubne! caly czas mi sie snilo, ze polozyli mi takie wielkie sztywne serwety na stolach i wygladalo tookropnie, nie mozna bylo nic polozyc na stol, bo te serwety byly tak ulozone jak fale
i DJ wogole nie prowadzil wesela, tylko puszczal muzyke klubową... i sobie mysle, ze mama miala racje![]() Juz mnie mecza te sny:P ciekawe co to bedzie kilka miesiecy przed slubem! :P a jeszcze chcialam Wam napisac cos o wódce. Jak bylismy teraz w pazdzierniku na polterabend to byla wodka "zoladkowa gozka De Lux" byla okropna!! nie dalo sie jej pic, mimo, ze byla dobrze schlodzona... a na weselu byla wodka STOCK , w smaku nawet ok, wypila naprawde duzo, ale nic mi nie bylo, zupelnie nic nie czulam, jakbym cala noc pila soczek.. i tak mieli wszyscy, nikt sie nie napil tak, zeby cos bylo czuc.. dziwne to. ja mam naprawde slaba glowe i po tym co wypilam powinnam juz lezec pod stolem,a czulam sie calkowicie trzezwa
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-10-16 o 12:31 |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA- MAŁO WAŻNE Ja jestem w bardzo złym humorze dzisiaj mimo, że słońce świeci za oknem. W nocy pokłóciłam się z Tż. Był na tej imprezie firmowej. Z racji tego , że miał na 9 do szkoły powiedział mi, że wróci o 1. Zostawił mi auto i powiedział, że jak nie będą mieć koło 1 busa powrotnego to do mnie zadzwoni, żebym przyjechała. Obudziłam się koło 2 i tu ani telefonu ani smsa, że jest w domu albo cokolwiek. Oczywiście zaczęłam się martwić. Nie spałam do 4 kiedy to dostałam smsa, że jest w domu. Napisałam mu, ze dziękuje za nie przespaną noc. A on do mnie dzwoni i mówi, że nie będzie się tłumaczył, ale bus, który jechał o 2 mu uciekł ( bo wszyscy się zebrali i nic nie powiedzieli, że jadą) nie rozumiem jak to jest możliwe. Do mnie nie zadzwonił bo nie chciał mnie budzić i jechał następnym. No Kur** umawia się ze mną tak później nie dotrzymuje słowa. Jak chciał zostać to po prostu trzeba było wyjść na zewnątrz ( bo w środku nie ma zasięgu) i napisać smsa, że wraca później i wszystko jest ok. Czasem się zastanawiam czy on ma mózg. Bo oczywiście uważa, że nic się nie stało i to nie jego wina!!! Czuję, ze to będzie ciężka decyzja!! Narazie straciłam zapał! My kupimy za tyle za ile znajdziemy takie jak się nam będą podobać. Też mam nadzieję, że jak najtaniej.
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wszystko jest ok.
bo widzę że niektóre trochę za bardzo wzięły do siebie niektóre słowa i raczej nie będą się udzielały. I nie mówię tu o nowych koleżankach
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pogrubionego zgadzam sie w 100%. Mam własnie takiego w domu mamisynka co nic nie zrobi sam,to mój brat. Jego poglad na zycie w zwiazku to to ze od prasowania, gotowania sprzatania jest baba, on pracuje na rodzine a potem chce odpoczac i zjesc dobry obiad składajacy sie głownie z mięsa.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-10-16 o 12:45 |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj faceci, faceci.. Oni niestety nie rozumieją tego,ze Jego ukochana Narzeczona czeka i sie martwi... i ze juz czarne mysli przychodzą czlowiekowi do glowy.. taka mają nature.. tez tak mialam jakis czas temu, ze mojTZ mial wrocic o 19 z pracy, a o 20 jak Go nie ma i dzwonie to nie odbiera... za pol godziny oddzwania, ze juz jedzie do domu i zostal,bo mieli pilne zlecenie.. Wiem, ze oni moga pracowac ile chcą, ale wczesniej przeciez dzwonil, ze bedzie o tej 19.. i tez mialam juz czarne scenariusze... eh.. |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
http://www.etsy.com/shop/florriemitton ekskluzywne podwiązki mm z chęcia kupiła bym nawet podróbę byle by tańsza
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-10-16 o 12:51 |
|
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietne! tylko ta cena...:P |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie jedyna i największa wada aczkolwiek chciałam was zainspirować tylko ja już zaczełam przeszukiwać net moze gdzieś znajdę na podobny styl w przynjamniej 4 razy niższej cenie Maja swój urok
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
![]() Wczoraj mnie nie było - zrobiłam sobie wolne od Internetu. Ale z grubsza nadrobiłam, bo faktycznie dużo mniej postów jest. Szkoda. Lubcia bardzo ładne obrączki. ![]() Co do tabletek, to pamiętajcie, że do ginekologa wybieramy się najpóźniej na rok przed planowaną ciążą, żeby nas "wyprowadził" z tabsów. Moja siostra cioteczna odstawiła przed ślubem i ślub trzeba było przyśpieszyć, bo zaszła w ciążę. Nie było oczywiście problemu, bo bardzo chcieli mieć dzidizusia, a ślub wyszedł taniej, bo w listopadzie jest już po sezonie. Ale tak piszę ku przestrodze. Ja tabsy odstawię jakieś pół roku po ślubie (biorę je już jakieś 5 lat), bo chcemy troszkę odczekać. Ale u gina już byłam pytać co i jak. I alergolog też poinformowany (nie ma co zaczynać odczulania przed ciążą).Widziałam, że był temat o prasowaniu. Muszę Wam powiedzieć, że ja niecierpię i nie bardzo umiem prasować. Na szczęście mój M. sobie świetnie z tym radzi - prasuje i swoje koszule i moje sukienki (jak go ładnie poproszę). Ja za to stosuję technikę składania ubrań przed praniem, dokładnego strzepywania i równiutkiego rozwieszania - wtedy nie muszę prasować.
|
|
#3624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Moja suknie będzie czekać w salonie do ostatniej przymiarki. Tydzień przed ślubem zabieram ją odprasowaną razem z pokrowcem. Na 2 dni przed Pani kazała otworzyć pokrowiec, żeby tren się rozprostował.
![]() Pewnie powieszę u babci, bo ja mam w domu koty.
|
|
#3626 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam niedzielnie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() robię 'garbatkę'
|
|||
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja u swojej trzymam z powodu braku miejsca u mnie w pokoju. No i też będę trzymać ją już uprasowaną u babci bo mam yorka a on potrafi wycinać numery do tego suknia jest z tiulu więc wole nie ryzykować
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a stock też dobry moi rodzicę ją zawsze kupują ale mnie najlepiej smirnoff jednak smakuje i wchodzi jak woda
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
U nas znowu najlepiej idzie Soplica. Ostatnio bardzo posmakowała nam żubrówka biała. Przed wyjazdem Tż testowaliśmy Sobieskiego (bardzo fajnie się po nim czułam) oraz Wyborową ( po której chorowałam 2 dni ). Jak Tż wróci będziemy testować resztę
|
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazam okrycie bardzo podobne do tego co miała Kate Midelton na tej stronce ----> http://www.etsy.com/search/handmade?...p_to=PL&page=8
Cena jednak też wysoka ![]() Tu kolejne w przystępniejszej cenie http://www.etsy.com/listing/82407164...facet=handmade http://www.etsy.com/listing/76352984...facet=handmade
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-10-16 o 13:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

to stwierdził że w każdej będę ładnie wyglądać... a potem sie zaczął śmiać że wymyślam sobie problemy i on zacznie już ćwiczyć minę na dzień ślubu