![]() |
#2431 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, To była powtórka z rozrywki - tydzień temu byłam na identycznym spacerze i plułam sobie w brodę że nie wzięłam aparatu, dziś na szczęście była znowu super pogoda spacerowa więc nadrobiłam poprzednią niedzielę, plus znalazłam super fajne miejsce do mieszkania, zwyczajny bloczek ale w podwórku pomiędzy staromokotowskimi uliczkami, urokliwie ciche miejsce ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Ty za to potrafisz pstryknąć monumentalnie oszałamiający widok, czego z kolei ja nie potrafię.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Nindżopesz
|
Mój TŻ też robi obiad co oznacza pół godz sprzątania.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeżeli Cię boli po skakaniu i bieganiu, to raczej nie powinno być problemu z pilatesem u Ciebie, takie czynności tam się nie pojawiają ![]() też dobrze ![]() słusznie, w końcu niedziela jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
BAN stały
|
Zdjęcia ze spaceru wrzucę i ja
![]() ![]() U mnie też piękna pogoda, tylko niestety zimę już czuć w powietrzu... Szczególnie jak zajdzie słońce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no fariat, Ci mówię ![]() a ja, fizycznie też popracowałam, nanosiłam drew i wystarczy ale Ty to lubisz ![]() a gotować chyba nibałdzo ![]() a co upichcił? o o o, właśnie to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jade po pifo a miałam się odchudzać ![]() i jeszcze dostałam pyszny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
ziuty
![]()
#2442 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. no fakt, w Wwie trudno, ona jest monumentalna w nieco innym sensie.. ale ja nawet w potencjalnie monumentalnym miejscu typu góry robię kameralne foty doszukując się fszendzie kompozycji geometrycznych ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Leśne dary lasu. Tak jak ona go. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. ojtam, ojtam ![]() 2. spagetti. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() 2. a, znaczy takie zboczenie przeciwstawne do mojego. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2. monumenty wychodziły mi od zawsze beznadziejnie lamerskie, więc już nie próbuję i koncentruję się na tym co mi wychodzi lepiej.. a poza tym kształty geometryczne rządzą ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |||
Zakorzenienie
|
całkiem dobra była
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ide czytać jednak ![]() o ![]() wogle to lipa się zrobiła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Refleks mam żółwia-szachisty. ![]() Ju, no jasne, że pamiętam Panią Wiktorię. ![]() Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też poproszę materiały ![]() Moje pani od plastycznego nie mialy o mnie dobrego zdania ![]() Cytat:
Mogłabym się z Tobą wybrać na polowanie z aparatem? Piniu, biorę od Ciebie wszystko- wszystko, pisz na PW ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Ci się tam podoba? A wiesz, jakie gęsi są sympatyczne? I rozumne? I z charakterem?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
#2451 |
Zakorzenienie
|
no wiem
![]() ![]() o ci tatusiowie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2452 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i skąd tam się wzięło polowanie na ryby... ![]() Cytat:
![]() czekam na Wiedeń nocą ![]() Cytat:
![]() będę obserwować ![]() Cytat:
1. chodzi jak w zegarku... ![]() 2. podeślij adres, mam parę kopii na vcd zgrane z vhs ![]() 3. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ała, kuku mam, skóre na zgięciu palca zdarłam, ładnie mi się goiło, a dziś się ropa pod strupem zbiera i boli ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-16 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No co Ty , chcesz , żeby mi się aparat popsuł ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam generalne sprzątanie , trzy prania (znaczy pralka zrobiła , ręcznie tylko jedną skarpetkę uprałam ) , jeszcze jakiś mebel wywecuję płynem do konserwacji Cyprys i może spożyję ostatnie w sklepie i w tym sezonie Magnum Classic ( a jutro pójdę na zwolnienie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-16 o 19:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() im dłużej paczę na swój av, tym bardziej mam ochotę przelecieć ten uśmieszek ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-16 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Panaroja
|
Jednostronnie zlateralizowane też tak potrafią , skrzyżowane raczej robią tak bezwiednie , nie naumyślnie . Znaczy podczas pisania robią lustrzane odbicia liter mimo że piszą od lewej do prawej .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Panaroja
|
![]() ![]() ![]() No i czarny korek z eleganckim płynem w kolorze koniaku ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
Qrcze, że nawet w niedzielę nie odpocznie, nie posiedzi z Tobą, nie ugotujecie razem obiadu ![]() Boli mnie żołądek (albo z przejedzenia, choć dużo nie jadłam dziś albo coś zjadłam i mi utkło ![]() ![]() ![]() Teraz troszkę lepiej, ale może to jeszcze nie koniec... jak ktoś je, dalej nie czytać ![]() ![]() Chyba to będzie ciężka noc ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.