|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Temperatura nieciekawa, to fakt, ale słońce pięknie świeci. Buty zimowe już wczoraj miałam ubrane
![]() Domyślam się, że Twoja sytuacja jest skomplikowana... Może po prostu warto zostawić wszystko w spokoju i niech się sprawy same toczą? Jakie macie plany na dziś? Ja dzisiaj mam dzień dla siebie. Po mega intensywnym tygodniu dzisiaj maseczka na twarz, pomaluję paznokcie. Może czerwień albo róż? ![]() ![]() Muszę wykorzystać weekend na maxa, bo wiem, że w przyszłym tygodniu znowu będę miała zapełniony czas od rana do wieczora. Miłego dnia i uśmiechu Dziewczyny! ![]()
![]() |
![]() |
#1024 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rzeczywiscie masz bardzo nie fajna sytuacje,ale nie wiem czy rozmowa z nim nie bylaby najlepszym rozwiazaniem,wszystko byscie sobie wyjasnili i wiedzialabys jak postpaic.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1025 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie, u mnie to samo. A że jesteśmy w bliskich regionach to i pogoda taka sama. Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-10-15 o 16:09 Powód: poprawa cytatów |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak sobie zaglądam od czasu do czasu na rozstaniowy i tam co trochę któryś eks chcę wrócić, cos tam do niego dociera i zauważa swój błąd a u mnie? mija 3 miesiąc i nic, bardzo chciałabym żeby zechciał wrócić, nie po to aby z nim znowu być bo na pewno nie wróciłabym do niego ale po to żeby go odrzucić i poczuc ta satysfakcje. Jednak coś we mnie jeszcze siedzi ![]() Nie smęce Wam już tutaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak myślę i mam wielką nadzieję,że kiedyś to wszystko w końcu przejdzie
![]() W ogóle muszę Wam powiedzieć,że mam jakieś schizy na temat ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz idę spać bo leci teksańska masakra i później będę się bała ![]() Dobranoc ;*
![]() |
#1029 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
kurczę, w środę potrzebuję wsparcia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Raczkowanie
|
Też tak myślę. Ale też uważam, że nasi eksowie mają w zdecydowanej większości to samo.
Myślę, że po każdej miłość, coś w nas zostaje. Czasem gdzieś tam bardzo głęboko, ale zawsze. Dlatego gdy widzimy eksów, często po bardzo długim czasie, serce nam mocniej zabije. I niekoniecznie oznacza to powrót uczucia, ale tyle tylko, że eks wzbudza w nas jakieś emocje. Cytat:
![]() U mnie dzisiaj znowu słonecznie, ale bardzo zimno... więc dzisiaj znowu posiedzę w domu ![]() a tak w ogóle... wczoraj poczytałam całkiem pierwsze wiadomości pisane z eksem. Sam początek 2008 roku ![]() Buziaki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
Wiecie.. no ja też wolę działać jak mi na kimś/czymś zależy. Ale zapytałam, bo dziewczyna napisała, że facet ma rodzinę... A to już komplikuje sprawę kompletnie.
![]() |
![]() |
#1033 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale ta myśl sprawia, że czuję się jak diabełek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No nie wiem, czy komplikuje. Raczej rozwiązuje. Ale to jest tylko moja sugestia i to, co ja bym zrobiła. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
No cóż...moim zdaniem też raczej rozwiązuje, ale to jest z mojej perspektywy. Wydaje mi się, że gdybyśmy były w takiej sytuacji to inne byśmy miały do tego podejście..
![]() |
![]() |
#1035 |
Kuźnia inspiracji
|
Jaka osoba, takie podejście.
Teraz jesteśmy racjonalne, ale gdybyśmy były w takiej sytuacji to trzeba wziąć też poprawkę na uczucia, co pewnie byłoby bardziej skomplikowane niż nam sie teraz wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mogę dołączyć?
![]() Mój "zakręt" zaczął się w połowie czerwca - załamanie 5,5 letniego związku (TŻ powiedział, że nie wie, czy mnie kocha i chciałby mieć jeszcze kiedyś inną kobietę), pod koniec czerwca uśpienie ukochanego zwierzaka, w połowie lipca zerwanie z TŻem, zbyt wiele dawania sobie szans, naprawiania czegoś, co już dawno się wypaliło. Obecnie jestem zauroczona/zakochana w chłopaku, do którego żywię uczucia, jakich doświadczałam podczas mojej pierwszej miłości,czyli 7 lat temu. On też się zauroczył, pragniemy siebie, świetnie się dogadujemy, jest między Nami wielka chemia. No ale... ma dziewczynę ![]() Przyjaciele mówią jasno - że mam Go sobie wybić z głowy, że nie zasługuje na mnie, że niech sobie robi castingi po powrocie, z którą chce być, ale bez mojego udziału. Z jednej strony wiem, że mają rację, ale z drugiej tak ciężko jest mi Go sobie odpuścić. Nie mam zamiaru Go odbijać (chociaż chyba chciałby tego, żebym go rozkochała...), nie chcę robić tego tej dziewczynie. I tak już zbyt dużo sobie powiedzieliśmy (żadnych kontaktów fizycznych oczywiście nie było), czuję, jakby On już zdradził Ją emocjonalnie... Powiedzcie mi, co o tym sądzicie? Najlepiej kopnijcie w tyłek i powiedzcie, że mam o Nim zapomnieć... Możecie mnie zjechać, może to mi uświadomi, że nie mogę niczego oczekiwać. No, to jest właśnie mój życiowy zakręt. Zostawiłam za sobą długoletni, lecz niemający przyszłości związek, uśpiłam mojego zwierzaka (musiałam, praktycznie nie było szans na wyleczenie), teraz wpadłam po uszy w jakąś dziwną sytuację... Na szczęście mam wokół siebie wspaniałych ludzi, dających mi mnóstwo pozytywnej energii, na których zawsze mogę liczyć - dopiero teraz zrozumiałam, jakie to ważne, że są... Ale wiecie co? Przypominam sobie, jak fajnie jest być singielką ![]() ![]() Mam nadzieję, że Wy jesteście już bardziej na prostej niż ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | ||
Raczkowanie
|
Hej
![]() odnośnie tego Twjego wymarzonego, jedynego... nie uważasz, że on sie zachowuje brzydko i niedojrzale? Pozwala sobie na wyznania względem Twojej osoby, będąc z inną.... Cytat:
![]() A poza tym, jakby chciał z Tobą być to coś by zrobił w tym kierunku, a póki co wciska Ci słówka jaka jestes idealna na zmianę z oczernianiem kobiety z którą jest. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wciskania. Jest pewny, że nie zrobi nic w żadnym kierunku, dopóki nie wróci do Polski. Mi to wygląda tak "ok, po powrocie będę nadal z X, ale spotkam się kilka razy z Y (ja) i wtedy sobie wybiorę, którą wolę" ![]() ![]() ![]() Jutro koniecznie muszę zacząć pozytywnie tydzień - albo z samego rana basen, albo fryzjer ![]() Bardzo dziękuję za odpowiedź, Marto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Raczkowanie
|
Pewnie gdzieś tam w głębi idealizujesz go i dlatego o nim myslisz
![]() Przestań się zadręczac kimś, kto ma podejście gimnazjalne do związków, zajmij sie sobą! Cytat:
![]() Ja jutro wybieram się po pracy na spotkanie z przyjaciółką. A wieczorem...przejrzę sobie InStyle bo kupiłam i leży i się kurzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja muszę wyciągnąć przyjaciółkę na zakupy - zgodnie stwierdziłyśmy, że brakuje Nam imprezowych ubrań ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Raczkowanie
|
Spier*****a raczej
![]() ![]() Teraz staram się zapuszczać włosy, ostatnio zmieniłam kolor. Jakoś w długich włosach lepiej i pewniej się czuje. Poza tym mam owalną twarz, więc w krótkich fryzurach wyglądam jak pyza ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie poczekam jeszcze, poobserwuję siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Julkakulkaa myślę dokładnie tak samo jak Martaa21. Więc nic nie będę dodawać ani ujmować ![]() Widzę,że zaczął się temat o włoskach , ja też zamierzam pójść do fryzjera ale nie po to by podciąć je bo zapuszczam, mam już je tak do zapięcia stanika więc nie są krótkie ale chcę dłuższe. Chcę pójść do fryzjera żeby coś mi zrobił ogólnie z nimi, nie wiem grzywka czy coś bo mam je strasznie takie nijakie, proste oczywiście gdy wyprostuje bo mam swoje kręcone, nie mam zafarbowanych , mam swój naturalny brąz. I chcę żeby coś mi w nich zmienił, ale boję się pójść. W ogóle znacie jakieś fajne specyfiki do włosów żeby zgęstniały? ![]()
![]() |
![]() |
#1043 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Oczywiście
![]() ![]() Cytat:
Zresztą gość jest niedojrzały psychicznie albo inspiruje się wschodnimi wzorcami w znaczeniu haremik. To dobrze, masz teraz okazję do częstszego przebywania ze swoimi przyjaciółmi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety mam zapchany tydzień różnymi sprawami, ale obiecuję sobie że w tę sobotę basenik koniecznie! ![]() Cytat:
![]() kurczę, ja też muszę coś zrobić z fryzurą, ale pomysłów brak... Cytat:
U mnie to samo, przyszłam to domu i wsadziłam w usta od razu łyżkę nutelli ![]() Żeby zgęstniały to nie za bardzo, ale może coś regenerującego. Słyszałam sporo dobrego o serum na zniszczone koncówki z Avonu. W każdym bądź razie poczytaj na KWC, jak tam oceniają. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | ||
Raczkowanie
|
Odnoszę wrażenie, że czekasz na nią jak na dzień jakby się miało coś wydarzyć. Intuicja Ci podpowiada, że coś się wydarzy, czy o co chodzi?
Cytat:
![]() daje linka do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Martaa21 Czas edycji: 2011-10-17 o 14:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wizyta u fryzjera udana ![]() ![]() ![]() http://fryzury.qever.com/katalog-fry...ury-28.jpg.php A co do środy - możemy się razem wspierać, bo ja będę mieć trudny dzień w czwartek/piątek (napisze?) ![]() Tulipanku - jeśli masz cienkie końcówki to najlepiej podetnij je z 1-2 cm, bo inaczej ich niestety nie zagęścisz. Jak już przytniesz, stosuj specyfiki na końcówki, typu: olej kokosowy, jedwab Joanny albo z Waxa, serum Joanny Rzepa, żeby były ciągle zdrowe i nie strzępiły się, nie łamały. A co do zagęszczania, to możesz spróbować zagęścić ogólnie całą fryzurę, za pomocą różnego rodzaju wcierek: Seboradin Niger, żel Dermena, maska Biowax, Vichy Aminexil... Sposobów jest dużo ,tylko trzeba znaleźć najlepszy dla siebie. Ja aktualnie stosuję żel Dermeny w skórę głowy, cynk w tabletkach, na końcówki właśnie Rzepa Joanny, no i odżywka lub maseczka. Tylko że mi włosy strasznie wypadały, ponad 500 dziennie, i potrzebowałam kuracji uderzeniowej. Póki co jest ok ![]() Po obiedzie lecę do kosmetyczki. No i wreszcie kupiłam jakieś w miarę imprezowe coś, co nie jest sukienką ![]() Miłego popołudnia, zakrętasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
jak mi sie nic nie chce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Ech, trzeci raz się zbieram pisać tego posta... tym razem chyba da radę.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak macie jakieś fajne pomysły na włosy długości mniej więcej 10cm przed stanikiem z grzywką to podrzucajcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-10-17 o 18:34 Powód: cytaty |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Wtajemniczenie
|
napisalam do eksa... by oddal moje rzeczy znajomemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Rozeznanie
|
Inspire - mi bardzo podobają się takie długie, gęste włosy z równo obciętą grzywką
![]() http://fryzury.qever.com/katalog-fry...ury-45.jpg.php Lady Marmalade - Odpisał? Mój jeszcze wszystkich rzeczy ode mnie nie zabrał, zostały jakieś książki, notatki, hantelki... Ale rozstaliśmy się pokojowo, nawet nieraz do siebie piszemy co słychać i takie tam, albo gdy któreś potrzebuje rady, pomocy itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.