Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 10:15   #3811
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No to ładnie! U nas stanęło na tym, że na stoliki dajemy żywego kwiatka w wazoniku i winietki i na tym kończy się nasz wkład w wystrój sali.

suknia bardzo ladana!!! A wpłaciłaś już zaliczkę, czy tylko postanowiłaś, że to jednak będzie ta?
żywe kwiaty napewno w różu winietki też reszta raczej będzie biała tylko ja do suknie bdę miec różowe dodatki typu może buty bukiet różowy może we włosach kwiatek

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:15   #3812
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
No to ładnie! U nas stanęło na tym, że na stoliki dajemy żywego kwiatka w wazoniku i winietki i na tym kończy się nasz wkład w wystrój sali.

suknia bardzo ladana!!! A wpłaciłaś już zaliczkę, czy tylko postanowiłaś, że to jednak będzie ta?
Idę w listopadzie bo czekam na wypłatę - jak dostanę więcej niż podstawę to będę mieć na zaliczkę
Stary 2011-10-17, 10:17   #3813
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
widzę, że przewaga koloru przewodniego to albo fiolet albo kolor fioletopodobny.
Nie obraźcie się, ale mi się fiolet kojarzy z okresem adwentu w kościele i kolorem biskupim, dlatego nie chciałam go u siebie, tym bardziej, że zapowiada się duża liczba księżulków na ślubie
no mi też się kojarzy i nawet ksiądz będzie chyba na weselu, ale ja kocham fiolet!!!

Chcę....
-fioletowe buty
-fioletową galanterię papierniczą (zaproszenia, winietki, zawieszki na wódkę bądź inne ozdoby na butelki, jakieś upominki dla gości)
-być może fioletowe ozdoby na sukni - kwiatek na wysokości bioder z elementami fioletu
-fioletowe kwiaty, butonierki - najprawdopodobniej eustomy wygrają - jak w załączniku - różne kolory eustomy, ale forma bukietu i butonierki taka jak w tym białym komplecie, być może kwiat we włosach, ale jeszcze brak pomysłu na fryzurę, no i bukiety na stołach też w fioletach i na samochodzie
-fioletowe skarpetki i muszka/krawat/kamizelka/musznik dla TŻeta - szukam dodatków, na razie nie umiem znaleźć ładnych kompletów w tym kolorze, czy raczej z elementami fioletu

hmmmm, więcej grzechów nie pamiętam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k1a9acad01a.jpg (65,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg flowergirl-posy-white-green.jpg (14,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2881.jpg (12,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2011-10-17, 10:17   #3814
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nenus to się nie trzeba czaić
no to w takim razie wyszłam z ukrycia i zaprosiłam Cię
Wczesniej po prostu myslałam, że nie będziesz wiedziała któż ja i się wstydziłam

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
ojej, Nena, za co Cię tak skasowali? mam nadzieję, że wszystko ze zdrówkiem u Ciebie okej.... buziak!
e nic takiego - profilaktyka przed ciążą (różyczka, toksoplazmoza, hormony i jeszcze jakieś - cały pakiet). Dziś wieczorem będę już wiedzieć, czy jestem gotowa na dzidziusia, więc trzymajcie kciuki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:19   #3815
misiak17
Wtajemniczenie

To są zdjęcia miejsca do tańczenia. Chciałabym górę trochę przystroić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0001.jpg (62,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0010.jpg (62,9 KB, 19 załadowań)

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:19   #3816
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
hej, hej
no widzę, że na wątku trochę się podziało... no nic, każdy ma swoje zdanie i może robić to co uważa za słuszne.
Mi też się nie podobało szaleńcze tempo produkowania postów, ale zastosowałam zasadę - jak mam czas to nadrabiam jak nie to trudno - może coś się powtórzy i tak źle nie będzie ze mną

Co do spraw ślubnych - namówiłam TŻta by zadzwonił do księdza dziś i zapytał się, czy jest możliwe potwierdzenie daty i godziny przez telefon, czy jednak musimy być osobiście. Zobaczymy co powie
Ja nie zechce z nim gadać to ja jeszcze spróbuje a jak mi też odmówi to wyślę tatusia mego - jemu już nie odmówią
A i dziewczynki! zmiana sukni! nie wiem czy pamiętacie, ale zastanawiałam się nad dwoma modelami (sweetheart 5933 lub model notizia) i padło jednak na tą drugą (czyt. notizia). Wygrała funkcjonalność sukni oraz kolor pasa
Wysłałam już zdjęcia swojej fryzjerce i stwierdziła, że suknia jest rewelacyjna i ona ma teraz duże pole do popisu jeśli chodzi o fryzurę
kurcze, nie umiem znaleźć zdjęcia tej sukni....ale na pewno pięknie będziesz wyglądać
Stary 2011-10-17, 10:19   #3817
nena1984
Zakorzenienie

fajnie że tak szalejecie z tymi kolorami, aż się sama zastanawiam, czy dobrze zrobiłam wybierając black&white

madzia - a Ty chcesz taki pudrowy róż, czy jaki?? Bo swego czasu to była też moja koncepcja i cały czas mam do niej nostalgię

Stary 2011-10-17, 10:21   #3818
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
fajnie że tak szalejecie z tymi kolorami, aż się sama zastanawiam, czy dobrze zrobiłam wybierając black&white

madzia - a Ty chcesz taki pudrowy róż, czy jaki?? Bo swego czasu to była też moja koncepcja i cały czas mam do niej nostalgię
nie pudrowego nie chcę bo by mi się z kolorystyką sali zlewał sala jest w kolorze kremu/bieli raczej ten róż ciemniejszy żeby go było widac żeby był fajny kontrast

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:21   #3819
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
To są zdjęcia miejsca do tańczenia. Chciałabym górę trochę przystroić
wiesz, możesz od żyrandola na boki puścić materiał - np. organtynę, coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Draping.jpg (48,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0244.jpg (137,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lewis-370.jpg (78,1 KB, 14 załadowań)

Stary 2011-10-17, 10:22   #3820
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

napewno ten kolor jest dośc nietypowy ciekawe jak goście zareagują na black and white

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:24   #3821
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
napewno ten kolor jest dośc nietypowy ciekawe jak goście zareagują na black and white
mały przedsmak już mam, bo babci suknia się nawet podoba, tylko ta szarfa......

Stary 2011-10-17, 10:24   #3822
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
hehe sprawdziłam definicję amarantu - kolor różowoczerwony z domieszką fioletu i weź to wytłumacz facetowi?
już widzę wielkie oczy mojego TŻ-ta jak mu mówię tę definicję
Stary 2011-10-17, 10:26   #3823
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz, możesz od żyrandola na boki puścić materiał - np. organtynę, coś takiego:
Właśnie o tym myśleliśmy. Tylko zastanawiamy się nad kolorami jeszcze. NA pewno fiolet, ale myślę, że dobrze byłoby go czymś przełamać. Dziewczyny doradzały mi zieleń- pokombinujemy coś jeszcze.
Cieszę się, że sala Wam się podoba
Idę zaraz złożyć CV w jedno miejsce, bo tak jak niektóre z Was jestem bezrobotna

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:26   #3824
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
już widzę wielkie oczy mojego TŻ-ta jak mu mówię tę definicję
mój by powiedział...aaaaaa tam róż to róż tylko ciemniejszy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:26   #3825
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
e nic takiego - profilaktyka przed ciążą (różyczka, toksoplazmoza, hormony i jeszcze jakieś - cały pakiet). Dziś wieczorem będę już wiedzieć, czy jestem gotowa na dzidziusia, więc trzymajcie kciuki
uuuu, no to faktycznie dużo jest tych badań, ale kurcze, nie może tego gin zlecić? e zresztą ja się nie wypowiadam, jako pracownik służby zdrowia jestem wściekła na to jak działa nasza służba zdrowia....
Stary 2011-10-17, 10:26   #3826
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
mały przedsmak już mam, bo babci suknia się nawet podoba, tylko ta szarfa......
pewnie że ta szarfa jak żałobna albo cos w tym stylu?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:27   #3827
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-10-17, 10:27   #3828
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
A i dziewczynki! zmiana sukni! nie wiem czy pamiętacie, ale zastanawiałam się nad dwoma modelami (sweetheart 5933 lub model notizia) i padło jednak na tą drugą (czyt. notizia). Wygrała funkcjonalność sukni oraz kolor pasa
Wysłałam już zdjęcia swojej fryzjerce i stwierdziła, że suknia jest rewelacyjna i ona ma teraz duże pole do popisu jeśli chodzi o fryzurę
Śliczna ta suknia! Nie widziałam wcześniej takiego modelu, ale i krój i szarfa szałowe. I pewnie ten pas pięknie podkreśla talię.

Fuksja mi się bardzo podoba. Ale ja chyba będę jednak wybierać między wrzosem a złotem.

I jeśli chodzi o wystrój, bardzo się cieszę, że kilka osób ma to samo zdanie co ja. Ja też mam zamiar kupić kilka szklanych wazonów, wstawić żywe kwiaty i do tego tylko winietki.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:28   #3829
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej kobietki
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam napisać o prasowaniu koszuli mojego Tz i dość dziwnych minach teściowej i jej drugiej synowej na moje odpowiedzi.
Od razu mówię że jak ktoś nie chce to niech nie czyta moich żali ale chodzi tu o to że czuję się tą "gorszą" synową i właściwie nie wiem z jakiego powodu
Sytuacja działa się przed weselem we wrześniu. W domu Tz łącznie 9 osób do ubrania i wyszykowania sie na wesele kolejnego dnia. Wiem jak to u nich wygląda jak cały dom szykuje sie na wesele, prasowanie jest na ostatnią chwile co tak naprawde zajmuje im sporo czasu bo każdy z nich prasuje swoja koszule, sukienke co najmniej poł godziny. Ja już praktycznie byłam przyszykowana, jak tylko przyjechałam dzien przed weselem do Tz wszystko sobie uprasowałam bo nie lubie jak musze szybko robić bo ktoś chce następną rzecz sobie uprasować.

I wiec mówie do Tż żeby sobie dzis wieczorem (dzien przed weselem) uprasował koszule bo jutro bedzie sajgon przy tylu osobach (a mówiłam to w kuchni gdzie siedziała teściowa i jej druga przyszła synowa) A tesciowa na mój tekst że (tu imie drugiego syna ) to ( imie drugiej synowej) koszule uprasuje, prawda? Na co jej druga synowa, no pewnie ja to zawsze będe mu prasować koszulę. Ja na to że a sam sobie nie moze uprasowac? Na co brat Tż a widzisz ja mam taka kochana dziewczyne ze mi rzeczy prasuje. Tesciowa cos tam synkowi przytakuje a ja na to ze Tż w tej chwili nic nie robi tak samo jak Ty wiec nie wiem dlaczego miałby sobie sam jej nie uprasować( przy czym zaznaczam ze ja miałam jeszcze pare rzeczy do zrobienia) i poszłam bo mówili to do mnie w taki wręcz złośliwy sposób że odechciało mi się z nimi spierać. Poczułam się jakbym była zła narzeczona bo swojemu misiaczkowi koszuli nie uprasuje.
Dla was moze to smiesznie zabrzmiało ale ja juz nie raz poczułam sie własnie tak jak w tej sytuacji.
I zaznaczam ze wcale mi nie zalezy na aprobacie tesciowej, boje sie tylko ze po slubie zacznie sie czepiac kazdej rzeczy którą zrobie lub powiem
powiem ci tak masz 100% rację... słuchaj rób po swojemu... jeżeli tż umie uprasować koszulę to niech prasuje. Bo co masz mu jeszcze kapcie i piwko podawać no sory! A co do teściowej jak Ci się zacznie wtrącać w życie to powiedz co o tym myśliś. Ja już zapowiedziałam jeden tekt tylko usłyszę na temat że coś robimy źle a mają bana na nas. I będą nas widywać raz do roku i to samo będzie z wnukami, oni też byli młodzi popełniali błędy. To niech nie oczekują od nas że my żadnych popełniać nie będziemy.
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam bardzo pilne pytanie:
Co robicie z sukniami ślubnymi już zakupionymi? Gdzie je przetrzymujecie, bo ja tak strasznie myślę nad zakupem sukni już teraz ( przeceny jednak bardzo do mnie przemawiają) ale martwię się tym, gdzie ją mam trzymać? Zaznaczam ślub mam w sierpniu...jak Wy sobie radzicie z zakupionymi sukniami, jak je przetrzymujecie?
Ja ją trzymam w pokrowcu materiałowym w szafie
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dziweczyny pokazałam TŻtowi krzesełka na winietki i bardzo mu się spodobały i z tego sie bardzo cieszę bo nie bylam pewna jak zareaguje

A tak wogóle to powiedźcie mi jak radzicie sobie z bólem brzucha przy @ ?? bo normalnie nie wiem co mam juz robić...
ja biorę Ketonal najlepsze tablekit pod słońcem.
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ooo teraz zauważyłam że dziś urodzinki ma NightButterfly ciekawe co tam u niej dawno jej nie było u nas
zdrówka właśnie już tak dawno jej nie było

Sztuczko Kochanie witaj

co do Maxwelki to przykro... wszędzie zdążają się kłótnie nawet w najlepszych związkach albo wśród najlepszych przyjaciółek. Nie ma się co obrażać. Wszystkie jesteśmy w szalonym okresie emocje sięgają zenitu. Wyrzuciłyśmy z siebie żale, a teraz trzeba o wszystkim zapomnieć i żyć dalej. Tak jak po kłótni z tżtami czasami chcemy ich zamordować, a potem się godzimy i już dalej kochamy ich nad życie. Jesteśmy dorosłymi osobami a nie gówniarami więc tak się zachowujmy.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:29   #3830
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Śliczna ta suknia! Nie widziałam wcześniej takiego modelu, ale i krój i szarfa szałowe. I pewnie ten pas pięknie podkreśla talię.

Fuksja mi się bardzo podoba. Ale ja chyba będę jednak wybierać między wrzosem a złotem.

I jeśli chodzi o wystrój, bardzo się cieszę, że kilka osób ma to samo zdanie co ja. Ja też mam zamiar kupić kilka szklanych wazonów, wstawić żywe kwiaty i do tego tylko winietki.
kupiłam ser mascarpone swoją drogą pyszny jest taki śmietankowy
w środę będę robic twój deser myślisz że jak dam zamiast np truskawek dżem truskawkowy to będzie ok? tylko wtedy już cukru pudru nie będę dodawac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:29   #3831
maly_czlowieczek
Zadomowienie

aaaaaaaaaaaaa, jak późno!!!

miałam napisać coś jeszcze - SZTUCZKO WELCOME BACK!!!
Stary 2011-10-17, 10:35   #3832
kasiamniam
Wtajemniczenie

Witajcie znowu mnie nie bylo tyle ze nie nadaze nadrobic ;P niestety mam duzo ostatnio na glowie ale czytam Was czasem i bede co jakis czas pisac napewno
U nas ze spraw zwiazanych ze slubem to ze odbylismy juz nauki i mamy papierek i wkoncu z glowy

madzia2306
bede brala od Ciebie inspiracje jakies bo ja tez mam kolor przewodni ciemny rozowy typu fuksja szukam nadal butow fuksjowych i niestety zadnych takich ktore by mi sie podobaly nie moge znalezc
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:36   #3833
halunia86
Raczkowanie

Witam poniedziałkowo DZIEWOJE

Cytat:
widzę, że przewaga koloru przewodniego to albo fiolet albo kolor fioletopodobny.
Nie obraźcie się, ale mi się fiolet kojarzy z okresem adwentu w kościele i kolorem biskupim, dlatego nie chciałam go u siebie, tym bardziej, że zapowiada się duża liczba księżulków na ślubie
Niezłe porównanie fiolet księżowski, ja planuje kolory zielony i złoty
Cytat:

Nie ma to jak poświecenia dla dzidziusia
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:36   #3834
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Witajcie znowu mnie nie bylo tyle ze nie nadaze nadrobic ;P niestety mam duzo ostatnio na glowie ale czytam Was czasem i bede co jakis czas pisac napewno
U nas ze spraw zwiazanych ze slubem to ze odbylismy juz nauki i mamy papierek i wkoncu z glowy

madzia2306
bede brala od Ciebie inspiracje jakies bo ja tez mam kolor przewodni ciemny rozowy typu fuksja szukam nadal butow fuksjowych i niestety zadnych takich ktore by mi sie podobaly nie moge znalezc
ja akurat z butami raczej problemu miec nie będę bo sąsiad znajomych moich rodziców ma firmę szewską więc buty będę miec w jakim chcę kolorze

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:37   #3835
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
jak zaczniesz to wszystko zbierać do kupy to sama ocenisz, czy nie jest za dużo ja też chciałam wszędzie upychać motywy ludowe, ale jak zaczęła powstawać jakaś ogólna koncepcja, to sama stwierdziłam,że muszę trochę przystopować moja na kolorowe zareagowała: do ślubu mają powinny byc białe, a po sali możesz nawet na boso chodzić
Cytat:
to też będzie wszystko zależało czy znajdę dodatki w takim kolorze, jak nie to i tak będzie róż ale w innym odcieniu ale napewno nie jasny blady róż bo by mi się za bardzo z salą zlewało

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

moja mama jest w miarę ugodowa więc może prolemu nie będzie, wkońcu to ja w tych butach będę chodzic
ja nawet nie chcę mysleć co moja mama powie na niebieski pas w sukni chociaż jestem na 99% przekonana, że go skrytykuje....chyba ją wezmę z zaskoczenia i z szoku jakiego dozna to nie powie nic

Cytat:
Wiesz jak moje siostry zareagowały na kolorowe buty i nie biały- biały kolor sukni...
Jak to tak może być, że chcę suknię w innym odcieniu bieli i chcę kolorowe buty i sweterek zamiast bolerka Ale mam to gdzieś, bo przecież to ja mam być przekonana co do mojego imagu ślubnego, a białych butów nie lubię i tyle! Ta może jeszcze mi wianek na głowę zaplotą, bym wyglądała jak tradycyjna panna młoda.... Wkurza mnie takie coś!
wcale się nie dziwię, że Cię to denerwuje. U mnie też krzywo patrzą na takie rzeczy jak kolorowe buty, więc kolorowy pas w sukni to całkowicie ich zaszokuje
Stary 2011-10-17, 10:38   #3836
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
kupiłam ser mascarpone swoją drogą pyszny jest taki śmietankowy
w środę będę robic twój deser myślisz że jak dam zamiast np truskawek dżem truskawkowy to będzie ok? tylko wtedy już cukru pudru nie będę dodawac
Nie próbowałam z dżemem - nie wiem jak się z serkiem zmiksuje. Ale spokojnie możesz użyć mrożonych owoców. No i na wierzch możesz spokojnie dać dżem. Jedyny problem jaki widzę to to miksowanie, bo nigdy nie miksowałam dżemu.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:38   #3837
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że ta szarfa jak żałobna albo cos w tym stylu?
exactly

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
uuuu, no to faktycznie dużo jest tych badań, ale kurcze, nie może tego gin zlecić? e zresztą ja się nie wypowiadam, jako pracownik służby zdrowia jestem wściekła na to jak działa nasza służba zdrowia....
pewnie by mogl, ale chodzę prywatnie, a ci prywatni to chyba nie mogą Raz jedyny w życiu poszłam do publicznego ginekologa. Było to w liceum i nie miałam kasy na pryw. wizytę a skończyły mi się tabsy. Nie życzę nikomu takiego spotkania. Nie będę tu opisywać, co mi ten cham opowiadał i jak się zachowywał, ale wystarczy że już więcej nie poszłam i nie pójdę do żadnego gina na NFZ

Stary 2011-10-17, 10:38   #3838
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
ja akurat z butami raczej problemu miec nie będę bo sąsiad znajomych moich rodziców ma firmę szewską więc buty będę miec w jakim chcę kolorze
no to ci fajnie
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:42   #3839
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Nie próbowałam z dżemem - nie wiem jak się z serkiem zmiksuje. Ale spokojnie możesz użyć mrożonych owoców. No i na wierzch możesz spokojnie dać dżem. Jedyny problem jaki widzę to to miksowanie, bo nigdy nie miksowałam dżemu.
mam taką fajną nakładkę więc ze zmiksowaniem dżemu nie powinno byc problemu
ale zrobię test i tylko trochę dam serka i trochę dżemu i zobaczę jak się wymiksuje

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 10:42   #3840
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
exactly

pewnie by mogl, ale chodzę prywatnie, a ci prywatni to chyba nie mogą Raz jedyny w życiu poszłam do publicznego ginekologa. Było to w liceum i nie miałam kasy na pryw. wizytę a skończyły mi się tabsy. Nie życzę nikomu takiego spotkania. Nie będę tu opisywać, co mi ten cham opowiadał i jak się zachowywał, ale wystarczy że już więcej nie poszłam i nie pójdę do żadnego gina na NFZ
ja chodzę do gina na NFZ i sobię chwalę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości