Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 10:43   #3841
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ja chodzę do gina na NFZ i sobię chwalę
ja też chodzę na NFZ i też nie narzekam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:43   #3842
Blacky
Zadomowienie

Mykam dziewczyny, muszę ostatnie formalności na uczelni załatwić prze obroną. To już tylko 2 dni!

Ale na poprawę humoru i odstresowanie jadę dziś popołudniu z mamą na zakupki. Noszę cały czas ten kawałek sukni przy sobie w portfelu, więc może wyhaczę jakieś butki ładne.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:46   #3843
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
kurcze, nie umiem znaleźć zdjęcia tej sukni....ale na pewno pięknie będziesz wyglądać
http://www.margarett.pl/lang/pl/page.../3/kolekcja/9/ - tam któraś z kolei to jest notizia

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
To są zdjęcia miejsca do tańczenia. Chciałabym górę trochę przystroić
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1318839543
ten pan w tle po prostu wymiata Przypomniało mi się jak robiliśmy stronę tytułową do projektu i współpracownik wsadził zdjęcie z jakiegoś miasta z ładnym widoczkiem, ale poza ładnymi budynkami to na zdjęciu znajdowały się dwie osoby bez koszulek i jedna w ręku piwo trzymała. Popłakałam się ze śmiechu jak to zobaczyłam. No, ale że nie ja odpowiadałam za szatę graficzną opracowania, to strona tytułowa przeszła i poszła w świat
Co do sali to trudno mi doradzić...

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Śliczna ta suknia! Nie widziałam wcześniej takiego modelu, ale i krój i szarfa szałowe. I pewnie ten pas pięknie podkreśla talię.

Fuksja mi się bardzo podoba. Ale ja chyba będę jednak wybierać między wrzosem a złotem.

I jeśli chodzi o wystrój, bardzo się cieszę, że kilka osób ma to samo zdanie co ja. Ja też mam zamiar kupić kilka szklanych wazonów, wstawić żywe kwiaty i do tego tylko winietki.
też mam w planach szaleć tylko z kwiatami w wazonach - najłatwiejsze do zrobienia to będzie.
Stary 2011-10-17, 10:49   #3844
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1318839543
ten pan w tle po prostu wymiata Przypomniało mi się jak robiliśmy stronę tytułową do projektu i współpracownik wsadził zdjęcie z jakiegoś miasta z ładnym widoczkiem, ale poza ładnymi budynkami to na zdjęciu znajdowały się dwie osoby bez koszulek i jedna w ręku piwo trzymała. Popłakałam się ze śmiechu jak to zobaczyłam. No, ale że nie ja odpowiadałam za szatę graficzną opracowania, to strona tytułowa przeszła i poszła w świat
Co do sali to trudno mi doradzić...

Tak, wiem pan jest najlepszy akurat jak robiłam zdjęcia to orkiestra się przebierala mam jeszcze lepsze zdjęcie

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:50   #3845
halunia86
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie o tym myśleliśmy. Tylko zastanawiamy się nad kolorami jeszcze. NA pewno fiolet, ale myślę, że dobrze byłoby go czymś przełamać. Dziewczyny doradzały mi zieleń- pokombinujemy coś jeszcze.
Cieszę się, że sala Wam się podoba
Idę zaraz złożyć CV w jedno miejsce, bo tak jak niektóre z Was jestem bezrobotna
No to 3 mam kciuki by nasze grono bezrobotnych zmalało
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
już widzę wielkie oczy mojego TŻ-ta jak mu mówię tę definicję
faceci chyba w 90% to daltoniści :P
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:52   #3846
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
exactly

pewnie by mogl, ale chodzę prywatnie, a ci prywatni to chyba nie mogą Raz jedyny w życiu poszłam do publicznego ginekologa. Było to w liceum i nie miałam kasy na pryw. wizytę a skończyły mi się tabsy. Nie życzę nikomu takiego spotkania. Nie będę tu opisywać, co mi ten cham opowiadał i jak się zachowywał, ale wystarczy że już więcej nie poszłam i nie pójdę do żadnego gina na NFZ
Z tego co mi wiadomo, to mogą. Na pewno mają podpisane umowy z NFZ i pewne rzeczy mogą przez NFZ załatwiać. Najlepiej zapytać się, czy jak daje Ci skierowanie na badania, to mozesz je na podstawie tego skierowania zrobić w przychodni jak NFZ. Powinien to wiedzieć.
Stary 2011-10-17, 10:53   #3847
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no to w takim razie wyszłam z ukrycia i zaprosiłam Cię
Wczesniej po prostu myslałam, że nie będziesz wiedziała któż ja i się wstydziłam

e nic takiego - profilaktyka przed ciążą (różyczka, toksoplazmoza, hormony i jeszcze jakieś - cały pakiet). Dziś wieczorem będę już wiedzieć, czy jestem gotowa na dzidziusia, więc trzymajcie kciuki
Kochana ja bym Cie nie poznała?? po pierwsze zdjęcie po drugie imię po trzecie pracodawca po czwarte status związku po piąte data urodzin

faceci po prostu nie umieją nazywać kolorów a świadek TŻ jest malarzem/ artystą on to dopiero zna się na kolorach zna 15 odcieni niebieskiego nawet ja o niektórych nie słyszałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:54   #3848
evoonia86
Zakorzenienie

ja chodzę prywatnie do endokrynologa i dostaję od niego skierowanie na badania
Stary 2011-10-17, 10:57   #3849
halunia86
Raczkowanie

Cytat:
Mykam dziewczyny, muszę ostatnie formalności na uczelni załatwić prze obroną. To już tylko 2 dni!

Ale na poprawę humoru i odstresowanie jadę dziś popołudniu z mamą na zakupki. Noszę cały czas ten kawałek sukni przy sobie w portfelu, więc może wyhaczę jakieś butki ładne.
No to te powodzenia i dobrych humorów w komisji
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 10:58   #3850
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczyny, a te kolczyki?
jak je oceniacie do mojej sukienki + ewentualnie woalka?
wszystkie opinie mile widziane
Piękne na pewno będą pasować gdzie takie cuda znalazłaś?

Cytat:
Nie mogłam się oprzeć i już dziś przetestowałam tę modelinę.
Kupiłam w Empiku za 9 zł kostka (firma Staedtler).

Wyszło bez szału, ale to pierwszy raz:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69408106_n.jpg

Już wiem kilka rzeczy i następna na pewno będzie lepsza. To jest Pan Młody sowa (nie miałam akurat tiulu, żeby zrobić Panią Młodą, więc się wstrzymałam). Zaraz wrzucam do piekarnika, żeby się utwardził. Ma prawie 5 cm (czyli prawie tyle, co tamte za 120 dolarów). A poszła mi dokładnie połowa fioletowej kostki, 1/10 białej i 1/20 czarnej. Normalnie biznes jak złoto mają Ci, którzy sprzedają za te ogromne kwoty, bo 3 całe kostki kosztowały 27 zł. A pewnie w Internecie da się kupić taniej.

Ręcznie robione figurki na tort ślubny. Pogrubiłam, bo to chyba na temat.
Faktycznie prawie jak z tej strony, świetnie Ci to wyszło

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

widzę, że dużo obrączek już kupionych, u nas temat w ogóle jest do tyłu, ja wiem, czego chcę, ale nie mamy czasu z TŻetem iść do jubilera w tym tygodniu mam na popołudnie, więc lipa..... a w internecie kupować trochę niepewnie....w ogóle TŻet nie chce już kupować, ale chyba go przekonam.

Widzę też, że chyba są jakiś nowe suknie mam nadzieję, że coraz ich będzie więcej

ach, uciekam, za godzinkę muszę jechać do pracy, a jeszcze jestem w powijakach, w dodatku się pochorowałam, a w następny weekend czeka mnie 6 kolokwiów, no więc ciężko będzie......

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE I CIEPŁO!
nie przejmuj sie na obrączki jest jeszcze czas dziewczyny kupują bo złoto drożeje

Cytat:
exactly

pewnie by mogl, ale chodzę prywatnie, a ci prywatni to chyba nie mogą Raz jedyny w życiu poszłam do publicznego ginekologa. Było to w liceum i nie miałam kasy na pryw. wizytę a skończyły mi się tabsy. Nie życzę nikomu takiego spotkania. Nie będę tu opisywać, co mi ten cham opowiadał i jak się zachowywał, ale wystarczy że już więcej nie poszłam i nie pójdę do żadnego gina na NFZ
Ja też z początku chodziłam na NFZ i byłam zadowolona ale do czasu kiedy zrozumiałam ze coś jest nie tak a babka nic z tym nie robi i szybko przestałam, i bardzo dobrze bo jak poszłam prywatnie babka od razu zleciła mi badania i wyszło co jest nie tak Trochę szkoda kasy ale cóż zdrowie najważniejsze a to już nie tylko nasze ale i naszych dzieci

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:26   #3851
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
To świetna wiadomość! Tylko co Ty temu księdzu nagadałaś, że Ci to dał?
Nic specialnego... to ten urok osobisty hehe, w sumie to bez większego gadania wziął i wypisał ten świstek.. teraz już jesteśmy po Chrzcinach... było cudnowie malutki całą mszę przespał do domu wróciliśmy coś koło 24 więc impreza również udana

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Udanego owocnego weekendu
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o to w takim razie udanego weekendu!
Dziękuję bardzo weekend był bardzo udany a za razem bardzo intensywne.. wczoraj jeszcze świętowaliśmy urodziny mojej mamy a dzisiaj o 3 już jechaliśmy na lotnisko do Wrocławia...

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
patiss89
gratuluję ... już o kolejny miesiąc mniej do ślubu
Bardzo dziękuje DO ŚLUBU ZOSTAŁO NAM 180 DNI

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Wczoraj pisałam wam o cenach obrączek u mojego jubilera. Porozmawiałam z Tż i zdecydowaliśmy, że kupimy już obrączki. On niby twierdził, że może cena spadnie do przyszłego roku, ale ja mu uświadomiłam, że nie spotkałam się, żeby ktoś obniżał ceny zwłaszcza, że obrączki to dość chodliwy towar, a nawet jeśli to o 100zł najwyżej, a wzrosła w ciągu miesiąca o 400zł. I teraz pytanie od was. Zrobiłam wstępną selekcję bo umówiliśmy się, że ja mu pokażę, które mi się podobają, a on powie które z tych mu się podobają i coś wybierzemy. To 3 faworyci moi. Co myślicie?? Które najładniejsze??
Wg mnie 1

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Nie ma szans żebym Was nadrobiła, ale cieszę się, że już jestem z Wami

Wczoraj moja teściówka widziała wstępne menu i stwierdziła, że dużo tego więc chyba ok

A mój tato wczoraj do mojego TŻta mówił już synu
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:26   #3852
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
obawiam się, że będę miała ten sam problem. Czy do sukni cream/ivory/ecru rzeczywiście trzeba dobrać koszulę w podobnym odcieniu??
Ja mam suknie w kolorze ecru i mysle ze tz tez bedzie mial taki kolor koszuli, zeby moja suknia przy jego koszuli nie wygladala na bruda
Cytat:
Dziweczyny pokazałam TŻtowi krzesełka na winietki i bardzo mu się spodobały i z tego sie bardzo cieszę bo nie bylam pewna jak zareaguje
My wczoraj te krzesleka skladalismy, ale jednak stwierdzilismy ze chcemy zamoic suknie/garniturki i zobaczyc jak to bedzie wygladac

Cytat:
e nic takiego - profilaktyka przed ciążą (różyczka, toksoplazmoza, hormony i jeszcze jakieś - cały pakiet). Dziś wieczorem będę już wiedzieć, czy jestem gotowa na dzidziusia, więc trzymajcie kciuki
3mamy kciuki!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:29   #3853
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
HELLOŁ DZIEWCZYNKI
Oooooooooooo, sztuczka wróciła!!!! No Dziewczyno, już się naprawdę zaczęłyśmy poważnie zastanawiać, jaki trójkąt bermudzki Cię wciągnął, że tyle Cię nie było... ale fajnie, że jesteś już z powrotem, zaglądaj do nas, bo my tu tęsknimy
Co do kłótni z TŻtem, to jak Dziewczyny mówiły, im bliżej, tym więcej stresów, no i wiadomo, że i nerwy wtedy łątwiej puszczają... Proponuję zrobić sobie jakiś miły wieczorek weekendowy, nie myśleć o niczym, co mogłoby prowadzić do sporów i po prostu pobyć ze sobą, tylko we dwoje

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Taki zwyczajny
Fajowszy W moim kochanym kolorku

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
tak ją znalazłam jak kieliszki
oo, jaka ładna! Pierwsza poduszka na obrączki, jaka do tej pory mi się spodobała
Ale my i tak będziemy mieć obrączki w małym koszyczku wiklinowym Jakoś już się przywiązałam do tej myśli

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja dzis widziałam zdjęcia ze śłubu koleżanki i czesała ja ta sama fryzjerka co ma czesać mnie i co mnie czesała na to ostatnie wesele średnio mi się podobała jej fryzura.... takie wielkie storczyki miała we włosach.. ogólnie cała fryzura nie w moim guście i teraz kwestia czy ona sobie tak to wymarzyła czy jej fryzjerka tak wyczarowała. bo w sumie mi też nie zorbiłą takiej fryzury na wesele jak ja chciałam
poka te fotki

Cytat:
Nie mogłam się oprzeć i już dziś przetestowałam tę modelinę.
Kupiłam w Empiku za 9 zł kostka (firma Staedtler).

Wyszło bez szału, ale to pierwszy raz:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69408106_n.jpg
Oo, jaki fajny kolo Super Ci to wychodzi, ćwicz dalej, pokazuj nam swoje próby i ciekawa jestem niezmiernie, jaki będzie efekt końcowy

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tż właśnie pojechał zostałam sama samiutka na 2 tygodnie
Nie jesteś sama, masz nas! Poza tym widzisz, jak teraz szybko czas leci, te 2 tygodnie nawet nie zauważysz, jak miną

Cytat:
Hej Dziewczyny.
Wrzucam Wam zdjęcia naszej sali, które zrobiliśmy w sobotę
Nie jest to typowa sala weselna tylko taka restauracja.
Bardzo ładna sala Parkiet rzeczywiście można by bardziej przystroić.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Co do spraw ślubnych - namówiłam TŻta by zadzwonił do księdza dziś i zapytał się, czy jest możliwe potwierdzenie daty i godziny przez telefon, czy jednak musimy być osobiście. Zobaczymy co powie
Ja nie zechce z nim gadać to ja jeszcze spróbuje a jak mi też odmówi to wyślę tatusia mego - jemu już nie odmówią
A i dziewczynki! zmiana sukni! nie wiem czy pamiętacie, ale zastanawiałam się nad dwoma modelami (sweetheart 5933 lub model notizia) i padło jednak na tą drugą (czyt. notizia). Wygrała funkcjonalność sukni oraz kolor pasa
Wysłałam już zdjęcia swojej fryzjerce i stwierdziła, że suknia jest rewelacyjna i ona ma teraz duże pole do popisu jeśli chodzi o fryzurę
Ooooo, to ta kieca, co mi się bardziej podobała Super, że ją bierzesz, jest cudna! Rodzinką się nie przejmuj, powiedz, że to Twoje "coś niebieskiego" i to Twoja ostateczna decyzja A butki będą białe, czy w kolorze pasa? Bo wyglądałoby to meeeeeega, jakby były w kolorze pasa, bo jest cudny

Cytat:
no to w takim razie wyszłam z ukrycia i zaprosiłam Cię
Wczesniej po prostu myslałam, że nie będziesz wiedziała któż ja i się wstydziłam

się mocno 3mają!
A skoro już tak tutaj gadacie o zaproszeniach, to i ja sobie pozwoliłam... nie wiem, jak Wy siebie i mnie znajdujecie, ale z Tobą miałam ułatwione zadanie, bo wystarczyło wejść do profilu kici

Maxwelko! Coś Ty dziewczyno najlepszego wymodziła! Kompletnie nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi, zupełnie, jakby ją obca osoba pisała, a Ty przecież jesteś nam bliska. Naprawdę nie wygłupiaj się i jak tę upartą i zawziętą babę wypędzisz z siebie, to wracaj do nas i głupot nie gadaj, bo tu poziom jest cały czas, jaki był - swojski, siostrzany, rodzinny - a wiadomo, że w rodzinie czasem mimo miłości zdarzają się nieporozumienia i nawet niezłe bitwy.
Wszystko, co miało być powiedziane na ten temat, zostało powiedziane. Laski zrzuciły z siebie jakieś tam zaszłe i świeże żale i czas najwyższy ruszyć dalej, bo przecież mamy parę ślubów do zaplanowania A ten wątek ma być dla nas ostoją, naszą przystanią, do której chętnie będziemy wracać. Przy tylu babach różnych wiekiem, zainteresowaniami, miejscem zamieszkania i kulturami (bo kurde jak tak czasem czytam o tych różnych zwyczajach w innych regionach, to się czuję, jakbym o jakimś innym kraju czytała ) to naprawdę cud, że tyle czasu się razem 3mamy i, mimo nieporozumień, chcemy dalej tworzyć tę wspólnotę. Uważam, że opuszczając nas, zarówno Ty sama, jak i my, dużo stracimy.

Tyle ode mnie, idę sobie zdychać dalej (tak, tak, choróbsko dalej mnie 3ma, choć na szczęście już chyba faza końcowa).

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:34   #3854
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
My wczoraj te krzesleka skladalismy, ale jednak stwierdzilismy ze chcemy zamoic suknie/garniturki i zobaczyc jak to bedzie wygladac
To jak będziesz już miała to wstawisz zdjęcia ??

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

A co winietek w kształcie sukni i garniturów to znalazłam właśnie podobne zaproszeni... jak by komus sie spodobały to prosze http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...866302752.html

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:39   #3855
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o tym myśleliśmy. Tylko zastanawiamy się nad kolorami jeszcze. NA pewno fiolet, ale myślę, że dobrze byłoby go czymś przełamać. Dziewczyny doradzały mi zieleń- pokombinujemy coś jeszcze.
Cieszę się, że sala Wam się podoba
Idę zaraz złożyć CV w jedno miejsce, bo tak jak niektóre z Was jestem bezrobotna
jak dla mnie fiolet i zieleń bomba sama bym do mojego fioletu dorzuciła zieleni ale niestety do sali mi nie pasuje
Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość

Nie ma szans żebym Was nadrobiła, ale cieszę się, że już jestem z Wami

Wczoraj moja teściówka widziała wstępne menu i stwierdziła, że dużo tego więc chyba ok

A mój tato wczoraj do mojego TŻta mówił już synu
gratuluje jak widzę wszystko jest na najlepszej drodze
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Maxwelko! Coś Ty dziewczyno najlepszego wymodziła! Kompletnie nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi, zupełnie, jakby ją obca osoba pisała, a Ty przecież jesteś nam bliska. Naprawdę nie wygłupiaj się i jak tę upartą i zawziętą babę wypędzisz z siebie, to wracaj do nas i głupot nie gadaj, bo tu poziom jest cały czas, jaki był - swojski, siostrzany, rodzinny - a wiadomo, że w rodzinie czasem mimo miłości zdarzają się nieporozumienia i nawet niezłe bitwy.
Wszystko, co miało być powiedziane na ten temat, zostało powiedziane. Laski zrzuciły z siebie jakieś tam zaszłe i świeże żale i czas najwyższy ruszyć dalej, bo przecież mamy parę ślubów do zaplanowania A ten wątek ma być dla nas ostoją, naszą przystanią, do której chętnie będziemy wracać. Przy tylu babach różnych wiekiem, zainteresowaniami, miejscem zamieszkania i kulturami (bo kurde jak tak czasem czytam o tych różnych zwyczajach w innych regionach, to się czuję, jakbym o jakimś innym kraju czytała ) to naprawdę cud, że tyle czasu się razem 3mamy i, mimo nieporozumień, chcemy dalej tworzyć tę wspólnotę. Uważam, że opuszczając nas, zarówno Ty sama, jak i my, dużo stracimy.

Tyle ode mnie, idę sobie zdychać dalej (tak, tak, choróbsko dalej mnie 3ma, choć na szczęście już chyba faza końcowa).
tak samo twierdzę
kochana mnie też rozwaliło po tym weselu od września już 3 raz jestem chora i to tak porządnie a jak wyzdrowieję to mi babka kazała brać leki na odporność a jak znowu zachoruję to mi mają badania robić bo mówi że to normalnie nie jest
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:48   #3856
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
To jak będziesz już miała to wstawisz zdjęcia ??

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

A co winietek w kształcie sukni i garniturów to znalazłam właśnie podobne zaproszeni... jak by komus sie spodobały to prosze http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...866302752.html
Ja chce do tych sukienek/garniturkow przyczepic winiety z motywem z zaproszen i tak samo na etykietkach! Ok porobie fotki
Stary 2011-10-17, 11:50   #3857
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
A tak wogóle to powiedźcie mi jak radzicie sobie z bólem brzucha przy @ ?? bo normalnie nie wiem co mam juz robić...
Ja jak juz naprawde nie moge wytrzymać to biorę tabletki "SOLPADEINA" ale do rozpuszczania i przechodzi...
Stary 2011-10-17, 11:51   #3858
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak juz naprawde nie moge wytrzymać to biorę tabletki "SOLPADEINA" ale do rozpuszczania i przechodzi...
solpadeine jest bardzo skuteczne ale właśnie o wiele szybciej działa właśnie ta tabletka do rozpuszczenia, a oprócz tego oczywiście ketnal ale to biorę jak już z bólu nie wytrzymuję

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 11:52   #3859
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko ja Cie jakoś zaraz po spotkaniu znalazłam bo chyba mówiłaś o tym skąd się wzięła Twoja ksywka

wszystkie chore dziewczynki do lekarza marsz jeśli jescze tego nie zrobiłyście albo w łóżkach siedzieć bo jak nie to dupa będzie w praniu

Stary 2011-10-17, 11:52   #3860
kasiamniam
Wtajemniczenie

poz
Cytat:
potwierdzam nic tak na mnie nie dziala jak Solpadeina rozpuszczalna i to na kazdy bol nie tylko @ Polecam!!
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:55   #3861
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ja chce do tych sukienek/garniturkow przyczepic winiety z motywem z zaproszen i tak samo na etykietkach! Ok porobie fotki
Tak wiem ale tak tylko podałam ten lkink jakby któraś z dziewczyn była zainteresowana... to czekam na zdjecia

Dzieki dzieczyny za rady jak poradzić dobie z bólami @.... dziś juz jest lepiej ale na przyszłośc zapamiętam... dzieki

Pani Mgr
Stary 2011-10-17, 11:57   #3862
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak wiem ale tak tylko podałam ten lkink jakby któraś z dziewczyn była zainteresowana... to czekam na zdjecia
Non o bardzo fajnie ze to wkleilas, dobry pomysl, zeby zrobic wszystko w tym "klimacie" Do mnie jednak osobiscie jakos takie zaproszenia nie przemawiaja...
A Tobie jak wyszly krzeselka? Pokaz fotke
Stary 2011-10-17, 11:57   #3863
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko ja Cie jakoś zaraz po spotkaniu znalazłam bo chyba mówiłaś o tym skąd się wzięła Twoja ksywka

wszystkie chore dziewczynki do lekarza marsz jeśli jescze tego nie zrobiłyście albo w łóżkach siedzieć bo jak nie to dupa będzie w praniu
kochana ja mam leki na antybiotykach jadę... ale leżeć w łóżku nie mogę bo muszę do pracy chodzić dzisiaj mam wolne ale muszę wprowadzić poprawki do biznesplanu bo mam dzisiaj ostatnie spotkanie o 16.30 z facetem który ma mi niby pomóc a tylko mnie dołuje. No ale co tam.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:59   #3864
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tż właśnie pojechał zostałam sama samiutka na 2 tygodnie
Nie jesteś sama.. mój TŻ przyjedzie dopiero na gwiazdkę...
Stary 2011-10-17, 12:04   #3865
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Non o bardzo fajnie ze to wkleilas, dobry pomysl, zeby zrobic wszystko w tym "klimacie" Do mnie jednak osobiscie jakos takie zaproszenia nie przemawiaja...
A Tobie jak wyszly krzeselka? Pokaz fotke
Do mnie tez nie przemawiają, a moze komuś sie przyda...
A co do krzesełek to zrobiłam tylko tak na próbe ze zwykłej kartki żeby pokazać TZtowi o co mi chodzi... dziś może zrobię takie konkretne krzesełko, z prawdziwego zdarzenia to wtedy wstawie fotke, bo teraz to normalnie wstyd

Pani Mgr
Stary 2011-10-17, 12:05   #3866
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
oo matko, gratuluję i jednocześnie boję się tego pędzącego czasu. Dziewczyny, widzę że wy się cieszycie, że już coraz bliżej do slubu, czy tylko mnie ogarnia z tego powodu panika?? Brakuje mi jeszcze kilku lat przygotowań chyba...w ogóle mam wrażenie że nic nie mam załatwione i nie zdążę...

Cytat:
się mocno 3mają!
A skoro już tak tutaj gadacie o zaproszeniach, to i ja sobie pozwoliłam... nie wiem, jak Wy siebie i mnie znajdujecie, ale z Tobą miałam ułatwione zadanie, bo wystarczyło wejść do profilu kici
hihi - przyjęłam zaproszenie tak się domyślałam skąd ten nick, i proszę wszystko jasne. Dużo zdrówka

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:08   #3867
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie tez nie przemawiają, a moze komuś sie przyda...
A co do krzesełek to zrobiłam tylko tak na próbe ze zwykłej kartki żeby pokazać TZtowi o co mi chodzi... dziś może zrobię takie konkretne krzesełko, z prawdziwego zdarzenia to wtedy wstawie fotke, bo teraz to normalnie wstyd
ja próbowałm zrobi ze zwykłej kartki A4 ale kupłam blok techniczny wydrukowałam szablon i wyciełam nożykiem do tapet te dziurki i wyszło super niedługo wybiorę się do sklepu plastycznego po brystol potnę go na kartki A4 bo wyjdzie taniej

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-17, 12:09   #3868
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kochana ja mam leki na antybiotykach jadę... ale leżeć w łóżku nie mogę bo muszę do pracy chodzić dzisiaj mam wolne ale muszę wprowadzić poprawki do biznesplanu bo mam dzisiaj ostatnie spotkanie o 16.30 z facetem który ma mi niby pomóc a tylko mnie dołuje. No ale co tam.

mam nadzieję że szybciutko wyzdrowiejesz

Stary 2011-10-17, 12:11   #3869
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja próbowałm zrobi ze zwykłej kartki A4 ale kupłam blok techniczny wydrukowałam szablon i wyciełam nożykiem do tapet te dziurki i wyszło super niedługo wybiorę się do sklepu plastycznego po brystol potnę go na kartki A4 bo wyjdzie taniej
Ja tez mam zamiar tak zrobić no mnie tez z tej zwykłej kartki nie wyszło najgorzej ale też nie najlepiej a poza tym robiłam na szybko bo TZ juz po mnie jechał i chcaiłam się wyrobić

Pani Mgr
Stary 2011-10-17, 12:11   #3870
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Ooooo, to ta kieca, co mi się bardziej podobała Super, że ją bierzesz, jest cudna! Rodzinką się nie przejmuj, powiedz, że to Twoje "coś niebieskiego" i to Twoja ostateczna decyzja A butki będą białe, czy w kolorze pasa? Bo wyglądałoby to meeeeeega, jakby były w kolorze pasa, bo jest cudny
dziękuję bardzo
Planuje mieć białe buty z dodatkiem w kolorze pasa. Już gdzieś znalazłam stronkę, na której reklamują się z klipsami do butów i mam zamiar się z nimi skontaktować i zamówić klipsy w tym właśnie kolorze.
A i planuję zrobić niespodziankę. Myślę o jakimś długim nakryciu do kościoła (coś w stylu płaszczyka lub żakietu) po to by dopiero na sali podczas pierwszego tańca przedstawić suknię w całej okazałości. Jednak problem polega na tym, że nic dłuższego mi się nie spodobało, co mogłoby pasować do sukni. Szukałam w google, ale wujek w tej kwestii nie chce współpracować....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości