Żonki 2009 cz. XXX - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 12:32   #2431
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Kasieńko bo ja myslalam ze on zartuje z tym lasem:/ a jak jechalismy juz to myslalam ze nas zawiezie do połomi bo tam zawsze jedziemy a on do tworoga pojechał bo tam czysty las i z natka mozna połazic w spokoju

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:37   #2432
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
daj gryza pamiętaj jak nie dasz będziesz mieć myszy
nie nie tylko nie myszy!!!
wlasnie wytepilam je z domu-trzy zlapalam na pułapki i juz wiecej nie chce
zaraz czestuje!!
jaka kawe dla ciebie? zbozowa? czy herbatke?

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Już sie dzisiaj dogadałam z koleżanką z pracy że ide od 10 listopada na L4 i mam jej pokazać co robie, napisze jej taki poradnik gdzie jaki program do zamówień, jak robić wysyłki itp i ona mnie zastąpi.

A doktorek jest niemożliwy ma znowu jakiś nowy aparat do USG i chyba dopiero uczył sie go obsługiwać. Ja sobie leże grzecznie na kozetce a on najpierw pomierzył maluszka i zważył a potem zaczął sie bawić tym aparatem 3D, i tak jakoś długo oglądał główkę maluszka na tym 3D aż sie zaczęłam martwić że coś jest nie tak bo miny przy tym robił jakby coś było nie tak i po jakichś 10 minutach mówi tak "chciałem wam zrobić zdjęcie buziaka ale mały za szybko sie rusza i kamerka nie nadąża za nim i obraz sie rozmazuje" Myślałam że tam zjade z tej kozetki
to sie gin pobawil a ty niepotrzebnie sie denerwowalas
to fajnie ja ma taki dobry sprzet-bedziesz miala fajne fotki-pamiatki z brzuszka

Guciu - chcialam ci polecic bardzo fajne mleczko wygladzajace z fructisa-kiedys mi je fryzjerka polecila i dlugo uzywalam, ale od jakigos czasu nie moglam go nigdzie dostac w sklepie i chyba juz go nie produkuja bo na necie tez nigdzie nie widze.
Mialam tez fajny preparat wygladzajacy z avonu. Po myciu sie wmasowuje we wlosy, bez splukiwania i sie fajnie prostuja,nie obciaza wlosow i dlugo sa ladne i trzyma sie fryzura.Ja mialam w innym jeszcze opakowaniu ale to chyba ro samo
http://allegro.pl/avon-krem-wygladza...876714263.html

i jeszcze polecam plynne wosk w sprayu
http://allegro.pl/avon-plynny-wosk-w...870834112.html
ja zawsze po prostowaniu, szczegolnie na pasma wlosow przy twarzu nadladam i sie ladnie trzymaja wyprostowana, a nie ma efektu tlustych, ciezkich wlosow jak po zwyklym wosku

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kasieńko bo ja myslalam ze on zartuje z tym lasem:/ a jak jechalismy juz to myslalam ze nas zawiezie do połomi bo tam zawsze jedziemy a on do tworoga pojechał bo tam czysty las i z natka mozna połazic w spokoju
Aniczko bo my mamy same piekne lasy wokol tworoga
a jeszcze w brynku jest plac zabaw w lesie, na koncu mojej ulicy jest fajny las. a Wy w ktorym miejscu byliscie ??
to kiedy kolejna lesna wyprawa??
a tak a'propos za kazdym razem jak moj maz jedzie do gliwic na szkolenie-a czesto jezdzi to mu mowie ze ma wziac o jakiejs ludzkiej porze to szkolenie to odwiedzimy Ciebie a on jak na zlosc zawsze te szkolenia ma 7-8 rano

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-10-17 o 12:40
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:39   #2433
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Guciu wiesz kazdy włos inaczej reaguje, jak bys była chetna to wiesz

ps. dziewczynki ja sie chetnie pozbede tego pudru jak by ktoras chciała to piszcie prosze

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
zaraz czestuje!!

to fajnie ja ma taki dobry sprzet-bedziesz miala fajne fotki-pamiatki z brzuszka

Guciu - chcialam ci polecic bardzo fajne mleczko wygladzajace z fructisa-kiedys mi je fryzjerka polecila i dlugo uzywalam, ale od jakigos czasu nie moglam go nigdzie dostac w sklepie i chyba juz go nie produkuja bo na necie tez nigdzie nie widze.
Mialam tez fajny preparat wygladzajacy z avonu. Po myciu sie wmasowuje we wlosy, bez splukiwania i sie fajnie prostuja,nie obciaza wlosow i dlugo sa ladne i trzyma sie fryzura.zaraz poszukam.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

a jeszcze w brynku jest plac zabaw w lesie, na koncu mojej ulicy jest fajny las. a Wy w ktorym miejscu byliscie ??
a tak a'propos za kazdym razem jak moj maz jedzie do gliwic na szkolenie-a czesto jezdzi to mu mowie ze ma wziac o jakiejs ludzkiej porze to szkolenie to odwiedzimy Ciebie a on jak na zlosc zawsze te szkolenia ma 7-8 rano

bylismy przy tej drodze na koszecin zaraz za twoim domem jak jest wjazd do lasu sie zatrzymalismy

co do odwiedzin to chetnie tylko ja teraz jzu do pracy chodze:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:40   #2434
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:42   #2435
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

ps. dziewczynki ja sie chetnie pozbede tego pudru jak by ktoras chciała to piszcie prosze
Masz racje, to może dziewczyny się skuszą. Jak nikt nie będzie chciał to wtedy ja się zgłoszę

Katuniu. dzięki wielkie. Te wygładzające sobie spiszę, choć na razie mi chodzi o to, żeby zwiększyć ich objętość. W sobotę, jak fryzjer mi włosy ułożył to super wyglądały, poniesione, a dzisiaj jak sama sobie ułożyłam to rano było ok, ale teraz jest nieco gorzej.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:47   #2436
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-17, 12:52   #2437
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz czestuje!!

Mialam tez fajny preparat wygladzajacy z avonu. Po myciu sie wmasowuje we wlosy, bez splukiwania i sie fajnie prostuja,nie obciaza wlosow i dlugo sa ladne i trzyma sie fryzura.Ja mialam w innym jeszcze opakowaniu ale to chyba ro samo
http://allegro.pl/avon-krem-wygladza...876714263.html

i jeszcze polecam plynne wosk w sprayu
http://allegro.pl/avon-plynny-wosk-w...870834112.html
ja zawsze po prostowaniu, szczegolnie na pasma wlosow przy twarzu nadladam i sie ladnie trzymaja wyprostowana, a nie ma efektu tlustych, ciezkich wlosow jak po zwyklym wosku

herbatkę wczoraj łyczka napiłam się kawy od tŻ i na szczęście nic mi nie było, ale wolę nie ryzykować i zostanę przy herbacie no a kluski i kotleta bym zjadła o dziwo ale nie wiem jakby było gdybym kotleta powąchała

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:54   #2438
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

bylismy przy tej drodze na koszecin zaraz za twoim domem jak jest wjazd do lasu sie zatrzymalismy

co do odwiedzin to chetnie tylko ja teraz jzu do pracy chodze:/
ahia to wiem gdzie
mysle ze znajdziemy jakis termin-ja tez do pracy czasem chodze ale mysle ze jakos sie zgadamy-fajnie by bylo
ciekawa jestem Natusi na zywo-jak ja ostatnio widzialam to taki malutki szkarbek byla

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Masz racje, to może dziewczyny się skuszą. Jak nikt nie będzie chciał to wtedy ja się zgłoszę

Katuniu. dzięki wielkie. Te wygładzające sobie spiszę, choć na razie mi chodzi o to, żeby zwiększyć ich objętość. W sobotę, jak fryzjer mi włosy ułożył to super wyglądały, poniesione, a dzisiaj jak sama sobie ułożyłam to rano było ok, ale teraz jest nieco gorzej.
to w zwiekszajacych objetosc nie pomoge,bo ja zwykle wygladzajace bo ja mam duuuuzo wlosow i jakbym jeszcze im zwiekszyla objetosc to chyba by bylo trzy razy jak moja glowa
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:57   #2439
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Już sie dzisiaj dogadałam z koleżanką z pracy że ide od 10 listopada na L4 i mam jej pokazać co robie, napisze jej taki poradnik gdzie jaki program do zamówień, jak robić wysyłki itp i ona mnie zastąpi.

A doktorek jest niemożliwy ma znowu jakiś nowy aparat do USG i chyba dopiero uczył sie go obsługiwać. Ja sobie leże grzecznie na kozetce a on najpierw pomierzył maluszka i zważył a potem zaczął sie bawić tym aparatem 3D, i tak jakoś długo oglądał główkę maluszka na tym 3D aż sie zaczęłam martwić że coś jest nie tak bo miny przy tym robił jakby coś było nie tak i po jakichś 10 minutach mówi tak "chciałem wam zrobić zdjęcie buziaka ale mały za szybko sie rusza i kamerka nie nadąża za nim i obraz sie rozmazuje" Myślałam że tam zjade z tej kozetki
Oj tak, doktorek jest świetny Jego poczucie humoru mnie zawsze zwalało z nóg
Stary 2011-10-17, 13:04   #2440
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no przeciez jestem w pracy i nie mam kabelka od tel... w domu postaram się coś wkleić

Cytat:
ahia to wiem gdzie
mysle ze znajdziemy jakis termin-ja tez do pracy czasem chodze ale mysle ze jakos sie zgadamy-fajnie by bylo
ciekawa jestem Natusi na zywo-jak ja ostatnio widzialam to taki malutki szkarbek byla

to w zwiekszajacych objetosc nie pomoge,bo ja zwykle wygladzajace bo ja mam duuuuzo wlosow i jakbym jeszcze im zwiekszyla objetosc to chyba by bylo trzy razy jak moja glowa
Zazdroszczę! Ja mam mało i cienkie! Choć moja fryzjerka w sobotę stwierdziła, że strasznie mi się zmieniły włosy, że mam ich więcej i inaczej się układają i że w ogóle jakby nie mnie obcinała. Ja się bałam, że są w masakrycznym stanie, a jej się podobały

Ktosia, Ania20m, macie tego samego gina?

Stary 2011-10-17, 13:09   #2441
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-17, 13:13   #2442
gold-fish
Zakorzenienie

nie miałam czasu poczytać Was ale ściskam wszystkie po weekendowo

szkoda że już się skończył porobiliśmy trochę listew- czyli standard. Odpaliliśmy po raz pierwszy odkurzacz, ten stojący i jestem mega zadowolona. Zwinny, mały ale solidny tż nie wytrzymał i się zaczął z nim wygłupiać, bo jak się zdejmie szczotkę to wyglada jak karabin normalnie zobaczyłam małego chłopca ale na końcu jak skończył odkurzać to mnie pochwalił za dobry wybór, ha!

a w piatek po pracy wybrałam się na polowanie i wróciłam ze spodniami, rurkami z Zary
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...YER%2BTROUSERS
tutaj wygladają beznadziejnie, ja je noszę z wysokimi szpilkami i jest czad

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 13:25   #2443
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaaak mamy tego samego doktorka

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 13:30   #2444
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

szkoda że już się skończył porobiliśmy trochę listew- czyli standard. Odpaliliśmy po raz pierwszy odkurzacz, ten stojący i jestem mega zadowolona. Zwinny, mały ale solidny tż nie wytrzymał i się zaczął z nim wygłupiać, bo jak się zdejmie szczotkę to wyglada jak karabin normalnie zobaczyłam małego chłopca ale na końcu jak skończył odkurzać to mnie pochwalił za dobry wybór, ha!

a w piatek po pracy wybrałam się na polowanie i wróciłam ze spodniami, rurkami z Zary
fajne robia takie ciążowe ja dziś w nadziei że założę moje stare spodnie i jak to chyba ktosia pisała dam sobie gumkę od guzika do dziurki ale niestety nie wyszło bo rozporek się rozpina

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-17, 13:41   #2445
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Oj tak, doktorek jest świetny Jego poczucie humoru mnie zawsze zwalało z nóg
O tak, to najfajniejszy doktorek do jakiego chodziłam, mąż chodzi ze mną na każdą wizytę, na początku bał sie iść na pierwszą wizytę ale jak zobaczył że doktorek jest taki przyjazny to bardzo chętnie ze mną jedzie

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 13:44   #2446
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dziękuję. Mam na ten temat swoje zdanie, ale już nic nie mówię

Cytat:
ale fajnie

Stary 2011-10-17, 13:46   #2447
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, to najfajniejszy doktorek do jakiego chodziłam, mąż chodzi ze mną na każdą wizytę, na początku bał sie iść na pierwszą wizytę ale jak zobaczył że doktorek jest taki przyjazny to bardzo chętnie ze mną jedzie

mój TŻ nie lubi lekarzy po tym jak ma z nimi kontakt w pracy, montują im alarmy po gabinetach i domach jest cięty na nich i ich sknerowatość i zdzierstwo z pacjentów

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-17, 14:31   #2448
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-17, 15:06   #2449
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Tak wyszło To znaczy Ania szukała lekarza dla siebie i poleciłam jej tego, do którego ja chodziłam

Byłyśmy z Marcelinką na spacerze, piękna pogoda. A teraz ja popijam herbatę z sokiem wiśniowym a Celusia bawi się na macie. Sielanka jednym słowem
Stary 2011-10-17, 15:16   #2450
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ja też muszę iść na zakupy... ale ostatnio się wkurzyłam bo nic nie było, tak teraz trudno mi się zmotywować.

Może razem pójdziemy?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Tak wyszło To znaczy Ania szukała lekarza dla siebie i poleciłam jej tego, do którego ja chodziłam

Byłyśmy z Marcelinką na spacerze, piękna pogoda. A teraz ja popijam herbatę z sokiem wiśniowym a Celusia bawi się na macie. Sielanka jednym słowem
Czyżby Twoje dziecko wróciło?

Kliwia, już wiem co dzisiaj zjem na obiad. Zrobię sobie brushette z pomidorami i bazylią. Dodatkowo oprócz żółtego sera, chlebek zapiekę też z lazurem

Bzyczka, jak tam kochana mamusia? Pojechała już?

Stary 2011-10-17, 15:25   #2451
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-17, 15:35   #2452
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę iść na zakupy... ale ostatnio się wkurzyłam bo nic nie było, tak teraz trudno mi się zmotywować.

Może razem pójdziemy?

Czyżby Twoje dziecko wróciło?

Kliwia, już wiem co dzisiaj zjem na obiad. Zrobię sobie brushette z pomidorami i bazylią. Dodatkowo oprócz żółtego sera, chlebek zapiekę też z lazurem

Bzyczka, jak tam kochana mamusia? Pojechała już?
ĆĆĆĆĆĆĆĆŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ !!!!!!!!! Nie mów głośno, bo usłyszy! Ale mam cichą nadzieję, że jej się odmieniło.
W ogóle to charakterna z niej dziewucha, teraz przez weekend to mąż się nią zajmował i wczoraj mi mówi, "wiesz, ja nie wiem, co ty od niej chcesz, przecież ona jest taaakaaa grzeczna". Może tylko mnie stroi fochy
Stary 2011-10-17, 15:43   #2453
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Sliweńko zakażenie mu się wdarło. ech...

India 18 stopni to zimno Tak ustawiliście, czy coś jest nie tak??

Gucia super, że impreza się udała. Widze, że dodałaś pomidorki suszone - to moja ulubiona wersja Co do 31.10 to wiem, ze wiele instytucji sobie ten dzień odrabia.

Katunia dziekuję super prezenty Tomus dostał.

Mona większość PL filmów jest do bani, więc się spodziewałam, a zapowiedzi zawsze są fajne

Aniu super, że z maluszkiem wszytsko ok. To ty masz co 3 tyg wizyty??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:13   #2454
kliwia
Zakorzenienie

guciaa ja kupilam sobie 5 pqasztecikow z kapusta i pieczarkami i zapilam barszczykiem instant
a jutro zorbie pizze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:23   #2455
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
guciaa ja kupilam sobie 5 pqasztecikow z kapusta i pieczarkami i zapilam barszczykiem instant
a jutro zorbie pizze

to i to pycha ja będę robić leczo dla siebie wegetariańskie dla TŻ z kiełbasą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-17, 17:36   #2456
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
[Marta ja filmów wojennych nie lubię tydzień temu chcileliśmy pójść na Johnny English ale seanse były tylko popołudniu.

mona odradzam ten film, bylismy z TZem dało się obejrzec, ale szkoda kasy na kino

Cytat:
Mam nadzieje, że plan z lataniem do siebie wypali. Faktycznie ciężko tak żyć osobno, ale mocno trzymam za Was kciuki!

A kamizelka fajna, choć powiem Ci szczerze, że bardziej podobaja mi się te wiązane tasiemką No i z tego co mówisz, to faktycznie super powinna wyglądać do spodni.

[B]India, włosy obcięłam. Miałam dość długie, bo za ramiona, a teraz mam takie że nie mogę ich spiąć.[/B]

Właśnie tego się obawiałam, że zapowiedzi ok, a film okaże się beznadziejny... teraz mam dylemat czy ciągnąć męża...

Martuś, czytałam opinie na temat "Bitwy..." i większość osób ma mieszane uczucia.

Nie mam przy sobie kabelka do tel, to jakieś zdjęcie bym Wam wrzuciła w klubiku co do fryzurki. Postaram się w domu coś pokombinować

U nas dzisiaj przymrozek, ale za to słonko świeci

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

A mnie osobiście Ogniem i Mieczem się podobało, ale nie miałam porównania do książki, bo przez żadne trylogie, krzyżaków itp nie przebrnęłam.
aha, musze zobaczyc

Cytat:
Cześć
Ja już po wizycie, maluszek rozwija sie dobrze, ma już 269 gram doktorek chciał mu zrobić zdjęcie 3D ale maluszek był tak ruchliwy że kamerka nie mogła go uchwycić i zdjęcie sie rozmazywało. Płci jeszcze też nie było widać. Następną wizytę mam 10 listopada i chyba wezme sobie już zwolnienie wtedy. Tak mi ciężko wstawać rano i jechać te 27 km do pracy już. Najchętniej to bym sobie została w domu już ale zachowanie mojej mamy mnie denerwuje. Mówi do mnie że mam pracować najdłużej jak sie da bo co sobie pomyślą w pracy jak pójde na zwolnienie tak wczeście. A ja myśle że 5 miesiąc to już jest czas żebym została w domu, też mam dni że sie słabo czuje i ciężko jest mi iść do pracy, ale ona sie tym widocznie nie przejmuje.
Ania szkoda, ze ze zdjecim sie nie udało, ale pewnie beda jeszcze okazje
a na zwolnienie idz wtedy gdy poczujesz taka potrzebe , a nie patrzac na innych

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

gold z checia bym te spodnie zobaczyła na Tobie + szpile. na pewno fajnie to wygląda.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

[B]India 18 stopni to zimno Tak ustawiliście, czy coś jest nie tak??[/B]
Gucia super, że impreza się udała. Widze, że dodałaś pomidorki suszone - to moja ulubiona wersja Co do 31.10 to wiem, ze wiele instytucji sobie ten dzień odrabia.

Mona większość PL filmów jest do bani, więc się spodziewałam, a zapowiedzi zawsze są fajne

Madzia nas przez weekend nie było i wszystko było wyłączone, stad ta temp. wczoraj pierwszy raz odpalilismy piec, mamy tylko wlaczona podłogówke na korytarzu w kuchni i łazince i mamy 23,5 wiec jest wszysko ok
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:42   #2457
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

India 18 stopni to zimno Tak ustawiliście, czy coś jest nie tak??

Ale w jaki sposób niby instytucje odrabiają? co w soboty pracują? Raczej nie... szkoły ok, ale reszta nie.

A parówki rewelacja! Następnym razem dodam sobie też ser żółty

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a jutro zorbie pizze
No i pięknie! Pizza u mnie w środę, bo teściowa przyjeżdża to będzie jak znalazł

Stary 2011-10-17, 17:54   #2458
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!
Wpadłam na chwile powiadomić że byliśmy wczoraj na baby sa jakieś inne i film jest...do bani! Przez półtorej godz siedzą ci kolesie w aucie o gadają o babach, z małą przerwą na tankowanie i siku. Przez pierwsze 20min dało się ogladac ale potem to było juz nudne jak flaki z olejem, jeszcze te zbliżenia kamery na twarz na której widać każdą zmarszczkę i bruzdę, w połowie seansu mieliśmy dość mąż sie zdrzemnął a ja dzielnie wytrzymałam do końca było kilka śmiesznych pogadanek i tyle

to lece nadrabiać...
kurde mielismy dzisiaj na to isc... ale jak do dupy to nie idziemy... ehh

Bosch jak se pomysle ze juz niedlugo zostane bez meza to ryczec mi sie chce...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:57   #2459
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
zazdroszczę a jak z nimi jakościowo
narazie nic więcej nie powiem,, na oko wyglądają w porządku zobaczymy w praniu

Cytat:
Treść usunięta
To pytanie do mnie?
Jeżeli tak, to bluzeczki mają dość długie rękawy, choć ja bardzo wyrośnięta nie jestem (163cm ) ale nie lubię rękawów do kostki... te są dłuższe
A sukienki na mnie są przed kolanka, fajnie wyglądają no chyba, że ktoś ma większy biuścior to mu wyjdą krótsze, takie tuniki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:58   #2460
Gucia0987
Zakorzenienie

Sambuś głowa do góry!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości