Żonki 2009 cz. XXX - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-16, 19:06   #2371
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana super ubranka.

Scio wszystkiego najlepszego dla małej.

Neska dzięki. Ja morfologii mam nie robić, tylko sam cukier. Bo mam wyniki z lipca i jest wszystki idealnie, więc powiedział, ze teraz mi daruje.

ech a ja się martwię o mojego męża. 3 tygodnie temu zahaczył o coś łokciem i lekko go sobie zdarł. Wszystko było spoko, ale po tygodniu patrzę a ten łokiec jest strasznie czerwony, oczywiści mąż nic . Potem pojawiła sie na nim masa ropnych krost i zaczęło go boleć, ze ledwo ręką ruszał. Pojechał do teściowej. Dostał maść z antybiotykiem i sterdami. Smarował z tydzień i już krosty znikły, więc miał ją odstawić. Dziś się budzimy a on ręką ruszac nie może, łokieć jakiś mu się dziwny zrobił, tam gdzie były strupy po krostach zrobiła sie otoczka biała + spuchło i jeszcze dostał 38 stopni gorączki Był u teściowej a nią u dermatologa i dostał jakieś antybiotyki. ech...

dziwna sprawa, a dermatolog nie powiedział czego to wina?

oglądałyście Ugotowanych??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:39   #2372
india83
Zakorzenienie

[
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
madziu takie http://www.google.pl/imgres?q=ccc+bu...429,r:13,s:219
tylko szare i troszke inaczej wiazane

a teraz uwaga chwale się

1. siama siedze siama ciałkiem siama

3. wyginam śmiało ciało (ps. ciocie ja spie jak by nie bylo widac
4. ulubiona pozycja do spania
oo te fajne

i brawa dla Natki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
neska 44zl to zadna promocja jak dla mnie najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko po 35zl paczka wychodzila

Moj maz kupil sobie buty na zime - uwaga za 340zl tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly
jeszcze nigdy nie mialam tak drogich butow, zreszta moj maz tez nie
Ale zarabia to co mam mu bronic? i tak nie ma w czym chodzic. a tansze o 60zl byly za krotkie wiec kupilibysmy je, gdyby w innym sklepie nie bylo tych co kupil
Juz mu powiedzialam ze 3 sezony conajmniej ma w nich chodzic ale na szczescie on o buty dba.

gucia pomalowalam sie dzis sama moimi nowymi pudrami
Z kremu loreala trojfazowego jestem bardzo zadowolona, ma nienachalny zapach i fajnie nawilza.
No i smaruje dzi ryjka tym podkladem - musialam 2 razy sobie na reke dozowac kropki wielkosci grochu i straczylo na cala buzie dokladnie - jedyne co mnie zdziwiwlo - bo przy dotychczasowych doswiadczeniach tego nie mialam, to smaruje smaruje, a on nie wysycha hahaha ale jak skonczylam smarowac to sie ladnie wysuszyl delikatnie, wiec zanim odpakowalam puder to bylo ok
Aha on jest chyba do cery normlanej albo suchej pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery
No niewazne Podklad ma delikatne dorbinki, bardzo niewidoczne, fajna jest po nim cera - taka lekko rozswietlona i bardzo swieza. NIe kryje 100% wiec nie ma efektu maski.
A puder sypki - czad - nigdy nie mialam i jest super delikatnie sie musnelam i naprawde daje rade przytulaski z zuzka - lezenie na kanapie z nia a on ciagle na twarzy - nie wiem czy tez przypadkiem ten co kupilam nie ma drobinek, bo cos mi sie t am lekko mieni - ale nie wiem czy to z podkladu czy z sypkiego
Nawet sobie foto machnelam, o ile bedzie wyrazne to wkleje w K.

A jakis debil ukradl zuzce z reki!! moj blyszczyk i to w sklepie z butami, a odwrocilam sie na kilka sekund zerknac jak maz w butach wyglada.!
na szczescie po nim nie rozpaczam, bo to byl taki awaryjny od wielkiego dzownu, ktorym sie dzis maznelam, i dalam zuzce w domu by sie dala ubrac i szlag go trafil
no faktycznie debil!!!

kliwia przypomnij mi jakie to kosmetyki, dobrze kojarze, ze inglot? napoisz dokładniej skoro takie fajne moze sie skusze

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Wstałam już o 8, mimo, że wczoraj oblewaliśmy do 3 rano magisterkę naszego świadka, potem jeszcze naszła nas ochota na amory i chyba zasnęliśmy przed 5. Gotuję już od rana ogórkową...mniaaaammmmm. Za oknem ładne słoneczko, trzeba to jakoś wykorzystać.
Wczoraj byłam w pracy, bo odrabialiśmy 31.10. Ogólnie w tym sądzie to fajnie, cały czas między ludźmi, na sali sądowej można sobie posłuchać fajnych rzeczy , tylko kasa tragiczna Nie damy rady, jak będę tyle zarabiać, dlatego nadal szukam dalej.
az tak źle jesli chodzi o zarobki. z ciekawosci zapytam ile? bo tez kiedys chciałam skadac na to stanowisko

Cytat:
Ana super ubranka.

Neska dzięki. Ja morfologii mam nie robić, tylko sam cukier. Bo mam wyniki z lipca i jest wszystki idealnie, więc powiedział, ze teraz mi daruje.

ech a ja się martwię o mojego męża. 3 tygodnie temu zahaczył o coś łokciem i lekko go sobie zdarł. Wszystko było spoko, ale po tygodniu patrzę a ten łokiec jest strasznie czerwony, oczywiści mąż nic . Potem pojawiła sie na nim masa ropnych krost i zaczęło go boleć, ze ledwo ręką ruszał. Pojechał do teściowej. Dostał maść z antybiotykiem i sterdami. Smarował z tydzień i już krosty znikły, więc miał ją odstawić. Dziś się budzimy a on ręką ruszac nie może, łokieć jakiś mu się dziwny zrobił, tam gdzie były strupy po krostach zrobiła sie otoczka biała + spuchło i jeszcze dostał 38 stopni gorączki Był u teściowej a nią u dermatologa i dostał jakieś antybiotyki. ech...
Madzia oby szybko łokiec sie zagoił

Wrocilismy z objazdu rodzinnego, ale jestem wymordowana ale bylo fajnie

Widziałam dzis Matylde- zakochałam sie z niej, ale kruszynka
w koncu kupilismy jej http://jokerbaby.pl/show.php?id=784 rodzice zadowoleni, bo wlansie o takie cos ik chodzio ale wiecie w sklepie jakie zdzierstwo!! zapłaciłam za te ramke 99, 99zł ale cóz nie miałam wyjscia, tak to jest kupowac wszystko na ostatni moment

2-latkowi kupiłam takiego kroliczka do ukladania (podzielony na 3 czesci) mozna zmieniac minki i ubranka, a dziewczynce pamietnik z kotkami na kłodeczke- wszyscy byli zadowoleni.

Uruchomilismy nasz piec, wrocilismy do domu a tu... 18 stopni
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:46   #2373
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
[

oo te fajne

i brawa dla Natki

no faktycznie debil!!!

kliwia przypomnij mi jakie to kosmetyki, dobrze kojarze, ze inglot? napoisz dokładniej skoro takie fajne moze sie skusze

az tak źle jesli chodzi o zarobki. z ciekawosci zapytam ile? bo tez kiedys chciałam skadac na to stanowisko

Madzia oby szybko łokiec sie zagoił

Wrocilismy z objazdu rodzinnego, ale jestem wymordowana ale bylo fajnie

w koncu kupilismy jej http://jokerbaby.pl/show.php?id=784 rodzice zadowoleni, bo wlansie o takie cos ik chodzio ale wiecie w sklepie jakie zdzierstwo!! zapłaciłam za te ramke 99, 99zł ale cóz nie miałam wyjscia, tak to jest kupowac wszystko na ostatni moment

2-latkowi kupiłam takiego kroliczka do ukladania (podzielony na 3 czesci) mozna zmieniac minki i ubranka, a dziewczynce pamietnik z kotkami na kłodeczke- wszyscy byli zadowoleni.

droga ramka ale fajna pamiątka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-16, 20:09   #2374
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc

Ja dzisiaj spedzam niedziele samotnie .. mezul juz od rana biega z kolegami na paintballu ( nie wiem skad on ma sily )

Dostalam dzisiaj tel od corki babci ktora sie opiekuje .. ze nie potrzebuja mnie jutro bo .. babcia sie wywrocila i jest w szpitalu nie wiadomo jak to bedzie .. mozliwe ze wysla ja na rehabilitacje .. biedna

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 20:14   #2375
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

India rzeczywiscie zdzierstwo z ta ramka... ja kupilam chrzesniakowi na all taka podobna 3 czesciowa na 1 zdjecie i 2 glinki na odcisk nozki i raczki chyba za 30 zl o ile dobrze pamietam...

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

A ja sie zakochalam w futrzanej kamizelce w orsayu i chyba sobie jutro pojde ja kupic.... tak sie pocieszam przed wyjazdem meza łeeee
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 20:19   #2376
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc

Ja dzisiaj spedzam niedziele samotnie .. mezul juz od rana biega z kolegami na paintballu ( nie wiem skad on ma sily )

Dostalam dzisiaj tel od corki babci ktora sie opiekuje .. ze nie potrzebuja mnie jutro bo .. babcia sie wywrocila i jest w szpitalu nie wiadomo jak to bedzie .. mozliwe ze wysla ja na rehabilitacje .. biedna
toż to ile ona ma lat?TŻ babcie wypuścili ze szpitala w piątek anemie miała a ma już 87lat

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
India rzeczywiscie zdzierstwo z ta ramka... ja kupilam chrzesniakowi na all taka podobna 3 czesciowa na 1 zdjecie i 2 glinki na odcisk nozki i raczki chyba za 30 zl o ile dobrze pamietam...

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

A ja sie zakochalam w futrzanej kamizelce w orsayu i chyba sobie jutro pojde ja kupic.... tak sie pocieszam przed wyjazdem meza łeeee

o dobrze wiedzieć z tymi ramkami, a co do męża będzie dobrze TŻ jedzie w dobrym celu a zawsze są opcje jak pisałaś kiedyś że pojedziesz do niego

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-16, 20:20   #2377
ktosia86
Zakorzenienie

Samba a kiedy mąż wyjeżdża?
Stary 2011-10-16, 20:25   #2378
śliweńka
Zakorzenienie

znalazłam ramkę na allegro wypaśna

http:// allegro.pl /foto-galeria-2-zdjecia-2-odciski-imie-dedykacja-i1855808113.html

dziś leciała reklama calzedonia mówię do TŻ jak się skończyła że "też mam taką nadzieję " a on ale to musisz nosić ich rajstopy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-16, 20:30   #2379
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
to normalne rzeczywiście

Martucha my też nieźle się bawiłyśmy, lokal zamykali o 23 więc się zmyłyśmy, ale gdyby nie to to pewne siedziałybyśmy dłużej. Było super, wesoło, aż sie nie spodziewałam
Super, że impreza się udała!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
neska 44zl to zadna promocja jak dla mnie najbardziej poki co sie oplacalo w trzypaku w tescko po 35zl paczka wychodzila

Moj maz kupil sobie buty na zime - uwaga za 340zl tanszych nie bylo ktore by tak pasowaly
jeszcze nigdy nie mialam tak drogich butow, zreszta moj maz tez nie
Ale zarabia to co mam mu bronic? i tak nie ma w czym chodzic. a tansze o 60zl byly za krotkie wiec kupilibysmy je, gdyby w innym sklepie nie bylo tych co kupil
Juz mu powiedzialam ze 3 sezony conajmniej ma w nich chodzic ale na szczescie on o buty dba.

gucia pomalowalam sie dzis sama moimi nowymi pudrami
Z kremu loreala trojfazowego jestem bardzo zadowolona, ma nienachalny zapach i fajnie nawilza.
No i smaruje dzi ryjka tym podkladem - musialam 2 razy sobie na reke dozowac kropki wielkosci grochu i straczylo na cala buzie dokladnie - jedyne co mnie zdziwiwlo - bo przy dotychczasowych doswiadczeniach tego nie mialam, to smaruje smaruje, a on nie wysycha hahaha ale jak skonczylam smarowac to sie ladnie wysuszyl delikatnie, wiec zanim odpakowalam puder to bylo ok
Aha on jest chyba do cery normlanej albo suchej pamietam tylko tyle ze do cery mieszanej to sa w takich bialych beznadziejnych tubkach. jakby nie moznabylo zrobic z pompka do kazdego typu cery
No niewazne Podklad ma delikatne dorbinki, bardzo niewidoczne, fajna jest po nim cera - taka lekko rozswietlona i bardzo swieza. NIe kryje 100% wiec nie ma efektu maski.
A puder sypki - czad - nigdy nie mialam i jest super delikatnie sie musnelam i naprawde daje rade przytulaski z zuzka - lezenie na kanapie z nia a on ciagle na twarzy - nie wiem czy tez przypadkiem ten co kupilam nie ma drobinek, bo cos mi sie t am lekko mieni - ale nie wiem czy to z podkladu czy z sypkiego
Nawet sobie foto machnelam, o ile bedzie wyrazne to wkleje w K.

A jakis debil ukradl zuzce z reki!! moj blyszczyk i to w sklepie z butami, a odwrocilam sie na kilka sekund zerknac jak maz w butach wyglada.!
na szczescie po nim nie rozpaczam, bo to byl taki awaryjny od wielkiego dzownu, ktorym sie dzis maznelam, i dalam zuzce w domu by sie dala ubrac i szlag go trafil
Kliwuś dzięki! Ja własnie miałam w takiej białej tubce i byłam z niego niezadowolona. Wtedy zraziłam się do Inglota, jesli chodzi o podkłady. Ale Twój opis mnie zaintersował i może faktycznie się znowu z nim przeproszę

A co do złodzieja, to porażka... A na pewno nie ma gdzieś w wózku? Przecież to jest nie do wiary!

Cytat:
Udanej zabawy dzisiaj

no .. i mam nadzieje ze wkoncu doczekamy sie fotek mieszkania
dzięki wielkie! Fotki jak już będzie wszystko tak jak być powinno

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
taaa a widziałyście jak w tv pokazywali jak kradli zabawki ze szpitala dziecięcego

Przez tą chorobę czuję się jakby mi zabrali dziecko i tak mnie traktują jakbym juz nie wiedziała jak się małą zająć
Przytulam! Trzymaj się słonko i zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Słonko, ale jak to nie daje się zawijać? Kupiłaś takie w wałeczku? Ono jest dosyć cienkie więc mnie się zawija bez problemu. Kurcze a może to ciasto było nieświeże? Bo jak za długo poleży otwarte to się taka skorupka na nim robi i się nie klei. To mnie zmartwiłaś
Kochana wszystko ok. Niestety nie kupiłam w wałeczku, bo nie było. Kupiłam w plastrach i po prostu to ciasto potrzebowało chwili żeby się nieco rozmrozić. Wszystko później bez problemu sie zawinęlo

Dorzuciłam tylko pomidory suszone do środka i wszyscy byli zachwyceni Także jeszcze raz dziękuję

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczynki jutro nasz wielki dzien wiec zmykam spac
najpierw msza w kosciele na 10.30 i potem impreza

aaaaa juz wiem co mialam wam napisac!!
pojechalismy dzis do restauracji zawiesc reszte dekoracji i normalnie jaki mily szok nas spotlkal. Bylo tam dzis wesele i grala nasza weselna orkiestra!! oni nas bardzo dobrze pamietaja bo moj upadek na nos w poprawiny wspomianaj do dzis a poza tym spotkalismy sie z nimi juz na kilku weselach.Jaka byla rodocha jak sie spotkalismy a co lepsze jutro graja tam na poprawinach super bedzie Oni beda w sali obok-ale moze na jakies sto lat mozna liczyc

zmykam dopic moje martini i nyny
O jaka niespodzianka! No i jak tam dzisiaj było? Wszystko się udało?

I cieszę się, że mogłam pomóc z zaproszeniami

Cytat:
Hej
Wstałam już o 8, mimo, że wczoraj oblewaliśmy do 3 rano magisterkę naszego świadka, potem jeszcze naszła nas ochota na amory i chyba zasnęliśmy przed 5. Gotuję już od rana ogórkową...mniaaaammmmm. Za oknem ładne słoneczko, trzeba to jakoś wykorzystać.
Wczoraj byłam w pracy, bo odrabialiśmy 31.10. Ogólnie w tym sądzie to fajnie, cały czas między ludźmi, na sali sądowej można sobie posłuchać fajnych rzeczy , tylko kasa tragiczna Nie damy rady, jak będę tyle zarabiać, dlatego nadal szukam dalej.
Szalona!
Mam nadzieje, że będziesz zadowolona z pracy i że znajdziesz coś co finansowo będzie ok dla Ciebie.

Cytat:

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Właśnie dzowniła do mnie teściowa i rozmawiałam z nia o tym pobraniu krwi. powiedziała, ze jak nie chcę opuszczać pracy to ona może przyjechac do mnie do domu i mi pobrać i zawiezie do swojej przychodni i mi zbadają. I wtedy ona mi to zafunduje, ale ja nie chcę. Mam nadzieję, że 31.10 będą mieli w szpitalu otwarte.
Magda, 31 października to normalny dzień pracy. To poniedziałek jest! i wszystkie instytucje sa pootwierane. To, że szkoły kierują się własnymi prawami, nie znaczy, że przychodnie, urzędy itp będą pozamykane. Także spokojnie, na pewno będziesz mogła zrobić te badania.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Moje zakupki
i super!

Cytat:
w koncu kupilismy jej http://jokerbaby.pl/show.php?id=784 rodzice zadowoleni, bo wlansie o takie cos ik chodzio ale wiecie w sklepie jakie zdzierstwo!! zapłaciłam za te ramke 99, 99zł
ale cóz nie miałam wyjscia, tak to jest kupowac wszystko na ostatni moment

rewelacja!

A ja nadal u nas nie grzeję. Tylko w łazience mam odkręcony grzejnik, a tak to w całym mieszkaniu jest ciepło. Ja chodzę w krótkich spodniach,.. mam nadzieje, że tak będzie jak najdłużej!

Marta cieszę się, że impreza Ci sie udała!
I dziękuję za pomoc z menu. Wszystko smakowało, zniknęło z talerzy. A sałatka z tortellini zrobiła furorę

Żabcia, mam nadzieje, że babcia szybko się dobrze poczuje!

Anika, Natalka jest rewelacyjna!!!! I zgadzam się z Martą, buźkę ma męża, a Twoje włoski! Zdecydowanie! Śliczna z niej dziewczynka!

No i sposób spania ma genialny!

Witajcie!

Wczoraj był czad! Impreza skończyła się po 4... Wszystkim jedzonko smakowało, byli zaskoczeni, że się tak przygotowaliśmy. Bardzo nas to cieszyło Dzisiaj spaliśmy do południa i dzisiaj słodkie lenistwo

No i jeszcze wczoraj zaliczyłam fryzjera, więc przy okazji byłam laska! Wszyscy mi powiedzieli, że lepiej w krótszych włosach wyglądam Kliwia, tak jak Ty mówiłaś! Jak mi się uda, to postaram się jutro Wam wkleić jakieś zdjęcie, o ile mąż mi je zrobi.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 20:38   #2380
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba a kiedy mąż wyjeżdża?
jeszcze nie znam dokladnej daty ale umowe ma od 1 listopada... takze jakos koncem pazdziernika... mysle nawet coby nie wziac sobie urlopu 31.10 zeby miec dluzszy weekend i z nim pojechac... wyjechalibysmy w sobote a ja 1.11 wrocilabym do pl samolotem.... bo tz pojedzie tam samochodem zeby miec auto na miejscu... nio ale po 1 nie wiem czy dostane urlop, po 2 nie wiem czy znajde tani samolot (ale juz sie wstepnie orientowalam i to jest do zalatwienia), a po 3 nie wiem kiedy tz bedzie mogl sie wprowadzic... ale mysle ze daloby sie zalatwic zeby sie w ten weekend wprowadzil... ja przynajmniej bym sie wstepnie rozeznala czy mi sie tam widzi czy nie

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

http:// allegro.pl /foto-galeria-2-zdjecia-2-odciski-imie-dedykacja-i1855808113.html

dziś leciała reklama calzedonia mówię do TŻ jak się skończyła że "też mam taką nadzieję " a on ale to musisz nosić ich rajstopy
nooo ja wlasnie taka podobna rameczke kupilam tyle ze 3 czesciowa a ta jest jeszcze lepsza ale wtedy takiej nie bylo chyba...
Stary 2011-10-16, 20:45   #2381
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)
Kochana wszystko ok. Niestety nie kupiłam w wałeczku, bo nie było. Kupiłam w plastrach i po prostu to ciasto potrzebowało chwili żeby się nieco rozmrozić. Wszystko później bez problemu sie zawinęlo

Dorzuciłam tylko pomidory suszone do środka i wszyscy byli zachwyceni Także jeszcze raz dziękuję

(...)

Witajcie!

Wczoraj był czad! Impreza skończyła się po 4... Wszystkim jedzonko smakowało, byli zaskoczeni, że się tak przygotowaliśmy. Bardzo nas to cieszyło Dzisiaj spaliśmy do południa i dzisiaj słodkie lenistwo

No i jeszcze wczoraj zaliczyłam fryzjera, więc przy okazji byłam laska! Wszyscy mi powiedzieli, że lepiej w krótszych włosach wyglądam Kliwia, tak jak Ty mówiłaś! Jak mi się uda, to postaram się jutro Wam wkleić jakieś zdjęcie, o ile mąż mi je zrobi.

Uff...kamień z serca! Tak właśnie pomyślałam, że może masz to w plastrach, bo ono jest troszkę grubsze niż w wałku i musi rozmięknąć. Cieszę się, że wszystkim smakowało i że mogłam pomóc
Super, że impreza sie udała
I ciekawa jestem nowej fryzurki.

Cytat:
jeszcze nie znam dokladnej daty ale umowe ma od 1 listopada... takze jakos koncem pazdziernika... mysle nawet coby nie wziac sobie urlopu 31.10 zeby miec dluzszy weekend i z nim pojechac... wyjechalibysmy w sobote a ja 1.11 wrocilabym do pl samolotem.... bo tz pojedzie tam samochodem zeby miec auto na miejscu... nio ale po 1 nie wiem czy dostane urlop, po 2 nie wiem czy znajde tani samolot (ale juz sie wstepnie orientowalam i to jest do zalatwienia), a po 3 nie wiem kiedy tz bedzie mogl sie wprowadzic... ale mysle ze daloby sie zalatwic zeby sie w ten weekend wprowadzil... ja przynajmniej bym sie wstepnie rozeznala czy mi sie tam widzi czy nie

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

nooo ja wlasnie taka podobna rameczke kupilam tyle ze 3 czesciowa a ta jest jeszcze lepsza ale wtedy takiej nie bylo chyba...
Rozumiem. Fajnie, gdyby udało ci się z nim pojechać. Trzymam kciuki!

Mężuś kupił piwo pszeniczne więc zmykam
Stary 2011-10-16, 20:48   #2382
Gucia0987
Zakorzenienie

Samba, trzymam kciuki za twojego męża. Mam nadzieje, że dobrze będzie mu się tam pracować no i trzymam kciuki za Was. Mam nadzieje, że szybko się wszystko wyjaśni i będziecie mogli wprowadzać w życie plan A albo plan B. Trzymaj się kochana!

A co to za kamizelka, którą sobie chcesz kupić? I powiedz mi do czego będziesz ją nosić? Bo widziałam ostatnio takie kamizelki tylko za bardzo sobie nie wyobrażam do czego ją nosić.

Stary 2011-10-16, 20:58   #2383
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba, trzymam kciuki za twojego męża. Mam nadzieje, że dobrze będzie mu się tam pracować no i trzymam kciuki za Was. Mam nadzieje, że szybko się wszystko wyjaśni i będziecie mogli wprowadzać w życie plan A albo plan B. Trzymaj się kochana!

A co to za kamizelka, którą sobie chcesz kupić? I powiedz mi do czego będziesz ją nosić? Bo widziałam ostatnio takie kamizelki tylko za bardzo sobie nie wyobrażam do czego ją nosić.
planu A nie ma dzieki za kciuki... ja nie wiem jak ja tu sama wytrzymam ale pociesza mnie fakt ze ostatnio przybylo mi samotnych znajomych (bo niektorzy z naszej firmy przeniesli sie z warszawy i kalisza po likwidacji oddzialow) i jest z kim gdzies wyjsc a na weekendy bedziemy do siebie latac... jest dobre polaczenie z wizzera...nawet 3 samoloty dziennie lataja wiec nie ma zle... i sa nawet tanie bo juz nawet od 4,99 euro widzialam jesli sie ma karte exclusive ktora kosztuje 135 zl no ale jesli bedziemy duzo latac to sie oplaca
takze juz wszystko przemyslane i opracowane

a co do kamizelki to taka mnie urzekla ale taka bardziej szara, bo jedne wpadaly w braz a drugie w szary... i ta szara bym brala...ale widzialam tez w innych sklepach takie wiazane tasma w pasie i nie wiem ktora wybrac ale sklaniam sie ku tej z orsay a nosic bede do jeansow i jakas bluzke pod spod... u mnie w pracy wiecznie wietrza to akurat mi cieplo bedzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamizelka.jpg (10,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-10-16, 20:58   #2384
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
toż to ile ona ma lat?TŻ babcie wypuścili ze szpitala w piątek anemie miała a ma już 87lat
Babcia ma 97lat ..
kurcze cos czuje ze juz nie bede dla niej pracowac bo albo ja wysla na rehabilitacje albo do domu starcow

Cytat:

dzięki wielkie! Fotki jak już będzie wszystko tak jak być powinno

Żabcia, mam nadzieje, że babcia szybko się dobrze poczuje!

to czekam cierpliwie

kurde tez mam nadzieje ze z babcia bedzie dobrze

Super ze impreza sie udala inaczej byc nie moglo oczywiscie

Ty zawsze jestes laska !!

Cytat:
Takie kamizelki nosi sie np do leginsow , kozakow dlugiej koszuli i na to ubiera sie ta kamizelke .. mozna tez do jeansow ... widzialam tez pare razy dziewczyny ktore mialy je ubrane razem z sukienka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 21:36   #2385
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Gucia - to wczoraj sie twoja impreza udala, przekazalas dobre fluidy i u nas dzis bylo super czekam z niecierpliwoscia na fotki!!

Samba - trzymam kciuki za meza i jeszcze wieksze za ciebie zebys dzielnie zniosla ta rozlake! pozegnanie musi byc niezapomniane

Cytat:
Hej
najwazniejsze ze na razie podoba ci sie praca i chodzisz do niej z chcia
ogorkowa -mniammmm

Cytat:
jest cudna!!! całkowita mieszanka Ciebie z mężem

no jak ugryzie to boli jak nie wiem, a jak się przyłoży cebulą rozkrojoną to taka ulgaaa

Ja nie lubię na tyle godzin jeździć... teraz mam zjazd piątek 13-20 sobota 8-20 niedziele 8-16 no straszne dla mnie to... i do tego niektóre przedmioty taaaakie głupie, że wymiękam na siłę po prostu...

jak to nam powiedziała pani wykładowca (też tu kończyła) to że wczesnoszkolna i przedszkola to taki śmietnik jak nie wiadomo gdzie coś władować to do nas... bo jeden przedmiot to nie gra różnicy i tak długo siedzimy

-----

Byłam wczoraj z mężem na zakupach nie ma za bardzo nic ciekawego... do tego drogo
ale kupiłam 3 rzeczy: malinową tuniczkę-sweterek, taki sweter odpięty, ale bez guzików- do narzucenia... i cieniutki cardigan udało mi się tanio kupić w vera moda za 30zł,a kosztował 100zł- to jedyne co upolowałam, a te dwa wyżej to drogawo
fajne zakupki-uzupelnilas widze garderobe przed ciezsza jesienia

Cytat:
Marta a na co tym razem
Mnie się jeszcze logopedia marzy... może podyplomowo zrobie...

Moja Agata kończy dziś 4 miesiące. Z tej okazji dostała swój pierwszy obiadek - ziemniaczki z dynią (swoją drogą obrzydliwe bleeee...). Nawet ładnie zjadła, nie bardzo pluła, aleminki przesłodkie robiła. Kilka fot w klubie

Ana bardzo ładne

Co do wyników to albo miałam tego samego dnia, albo na drugi dzień
no to brawo
zaczelo sie dorosle jedzenie zaczna sie dorosle czyt. smierdzace kupki haha

Cytat:
Ana super ubranka.

dziwne z tym lokciem-byle sie szybko wyleczylo-zdrowka dla meza

Cytat:
dziwna sprawa, a dermatolog nie powiedział czego to wina?

ja ja ja ogladalam
z twojego miasta byli ludzie-znasz kogos ??

Cytat:

ja wlasnie taka trzyczesciowa dzis dostalam-bardzo fajna jest
kamizelka nie w moim guscie ale nie powiem ladna i mysle ze jak w pracy masz przeciagi to jest idealnym rozwiazaniem

Cytat:

no to juz biegaj po rajstopki

Kochane-impreza sie udala na calego!!
Tomus w kosciele grzeczny, w restauracji fajnie sie bawil-zadowolony, grzeczny. Jedzonko sprawdzone wiec pycha-goscie chwalili. Bylo elegancko, sypmatycznie i wesolo!

Napisze Wam zaraz liste prezentow jakie dostalismy bo kilka z was o to prosilo.

aaaa pisalam wam wczesniej ze na sali obok bylo wesele na ktorym grala nasza orkiestra weselna-przyszli do nas i Tomus od nich dostal tez prezencik trzy butelki bobofruta-zeby sie juz wprawial w piciu haha i pluszaka osiolka-jak to powiedzieli zeby pamietal od jakich oslów go dostal to straszni jajcarze tak wiec posmialismy sie na calego z nimi!

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Roczkowe prezenty Tomusia:
* wspominany tu juz krokodyl z fisher price
http://allegro.pl/fisher-price-muzyc...869431466.html

* żółwik z fisher price
http://allegro.pl/mattel-fisher-pric...876355933.html

* garnuszek na klocuszek
http://allegro.pl/fisher-price-garnu...866121927.html

* kilka ksiazeczek m.in taka gdzie sie naciska i slychac chichot dzieci-fajna
http://allegro.pl/chichotki-male-wes...837642871.html

* nocnik - po czesci zamowiony prezent

* album na zdjecia do wklejania - tez zamowiony prezent

* duuuuuze auto smieciara z wadera
http://allegro.pl/67000-smieciara-gi...871870979.html

* ramka na zdjecia i odcisk raczki i nozki - ta konkretnie z all
http://allegro.pl/grawerowane-ramki-...856684946.html

* czapka i szaliczek na zime, ciepla kamizelka

* slodycze

* i kasa
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 21:42   #2386
india83
Zakorzenienie

[Gucia super, ze wszystko sie udało. oczywiscie czekam na foto a co robiłas z włosami?

[samba
kamizelka fajna, miałam kiedys podobna i przede wszystkim nosiłam do dzinów

katunia no to po waszej impreze, super, ze sie wszystko udało. i rezenty bardzo fajne, na pewno Tomusiowi sie przydadza
Stary 2011-10-16, 21:51   #2387
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
katunia no to po waszej impreze, super, ze sie wszystko udało. i rezenty bardzo fajne, na pewno Tomusiowi sie przydadza
tak bardzo mu sie podobaja prezenty
moge na jakis czas pochowac stare zabawki i ma nowosci do zabawy
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 22:21   #2388
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!
Wpadłam na chwile powiadomić że byliśmy wczoraj na baby sa jakieś inne i film jest...do bani! Przez półtorej godz siedzą ci kolesie w aucie o gadają o babach, z małą przerwą na tankowanie i siku. Przez pierwsze 20min dało się ogladac ale potem to było juz nudne jak flaki z olejem, jeszcze te zbliżenia kamery na twarz na której widać każdą zmarszczkę i bruzdę, w połowie seansu mieliśmy dość mąż sie zdrzemnął a ja dzielnie wytrzymałam do końca było kilka śmiesznych pogadanek i tyle

to lece nadrabiać...

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 06:01   #2389
india83
Zakorzenienie

a ja mam jeszcze troszke czasu maz wstał razem ze mna i się zaoferował, że mnie dzis do pracy zawiezie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!
Wpadłam na chwile powiadomić że byliśmy wczoraj na baby sa jakieś inne i film jest...do bani! Przez półtorej godz siedzą ci kolesie w aucie o gadają o babach, z małą przerwą na tankowanie i siku. Przez pierwsze 20min dało się ogladac ale potem to było juz nudne jak flaki z olejem, jeszcze te zbliżenia kamery na twarz na której widać każdą zmarszczkę i bruzdę, w połowie seansu mieliśmy dość mąż sie zdrzemnął a ja dzielnie wytrzymałam do końca było kilka śmiesznych pogadanek i tyle

to lece nadrabiać...
kurcze, a z trailera wydawał sie taki smieszny. no wiadomo jak zwykle pokazuja najsmieszniejsze momenty, a w kinie okazuje się wielka klapa
Stary 2011-10-17, 08:18   #2390
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Moje zakupki
no i jakie fajne

Cytat:
Marta a na co tym razem
Mnie się jeszcze logopedia marzy... może podyplomowo zrobie...
ja idę na terapie pedagogiczną ze wczesnym wspomaganiem rozwoju dziecka, i zaczynam od października albo jak się uda już od lutego ale się nie napalam coby potem nie być złym
ale na bank cos w kierunku terapii
logo też chce zrobić ale to z czasem bo teraz na dzień dzisiejszy bardziej mi się terapia przyda szczególnie że znalazłam taką po której mam nie tylko uprawnienia do pracy wyrównawczej czy tez w zespołach kompensacyjnych w szkołach i przedszkolach, ale taką po której mogę pracować w poradni albo prywatnie w domu z dzieckiem

Cytat:
Ja na licencjacie na II roku miałam zajęcia w piątek od 16.30 do 21.20, w sobotę od 8 do 20.10 i w niedzielę tak samo. A potem jeszcze wracałam do domu 130 km i rano w poniedziałek o 6 wstawałam do pracy. I tak czasem co tydzień. Byłam zrypana jak koń po westernie, ale co tam
ja na licu miałam zajęcia piątek sobota niedziela od 8 do 19.30 i nie było zmiłuj.. siedzieliśmy od dzwona do dzwona, na 2 roku nawet mięliśmy 3 weekendy z rzędu i jeden przerwy..
ale bynajmniej było fajnie bo jakby to jeszcze miało być nudne..

Cytat:
nie a co to?

Cytat:

super że malutka kochana, a prezenty fajnie wzięliście
zimno no nie.. tragedia...

Cytat:
dasz rade!

Cytat:
Marta cieszę się, że impreza Ci sie udała!
I dziękuję za pomoc z menu. Wszystko smakowało, zniknęło z talerzy. A sałatka z tortellini zrobiła furorę
ciesze się że imprezka udana bosko

Cytat:
Cześć!

to lece nadrabiać...
my też byliśmy wczoraj w kinie, i się zastanawialiśmy czy iść na baby czy na bitwę warszawską
no i poszliśmy na bitwę warszawską, ale mam mieszane uczucia,
zdecydowanie lepsza byłaby nie w 3d bo była tak dynamiczna że 3 d psuło efekt bo czasem nie było wiadomo co sie dzieje..
Stary 2011-10-17, 08:50   #2391
celi25
Rozeznanie

cześć
Cytat:
Cześć!
Wpadłam na chwile powiadomić że byliśmy wczoraj na baby sa jakieś inne i film jest...do bani! ...
też chciałam na to iść ale w takim razie sobie daruję a Hoffmanem jest zrażona od czasów liceum, gdzie poszliśmy na Ogniem i Mieczem nigdy więcej

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 08:56   #2392
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Cześć!

to lece nadrabiać...
Na TVN tak go reklamują, że wydawałoby się, że to świetny film. Nawet u Kubu Wojewódzkiego jednego z aktorów promowali. Ja co prawda nie widziałam jeszcze, ale jak usłyszałam, ze cała akcja filmu rozgrywa się w samochodzie, to przestał być dla mnie nawet śmieszny . Samymi dialogami jednak się nie obroni.

Cytat:

* żółwik z fisher price

* garnuszek na klocuszek

* slodycze

* i kasa
Bardzo fajne prezenty

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:03   #2393
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia - to wczoraj sie twoja impreza udala, przekazalas dobre fluidy i u nas dzis bylo super czekam z niecierpliwoscia na fotki!!

Samba - trzymam kciuki za meza i jeszcze wieksze za ciebie zebys dzielnie zniosla ta rozlake! pozegnanie musi byc niezapomniane

najwazniejsze ze na razie podoba ci sie praca i chodzisz do niej z chcia
ogorkowa -mniammmm

fajne zakupki-uzupelnilas widze garderobe przed ciezsza jesienia

no to brawo
zaczelo sie dorosle jedzenie zaczna sie dorosle czyt. smierdzace kupki haha

dziwne z tym lokciem-byle sie szybko wyleczylo-zdrowka dla meza

ja ja ja ogladalam
z twojego miasta byli ludzie-znasz kogos ??

ja wlasnie taka trzyczesciowa dzis dostalam-bardzo fajna jest
kamizelka nie w moim guscie ale nie powiem ladna i mysle ze jak w pracy masz przeciagi to jest idealnym rozwiazaniem

no to juz biegaj po rajstopki

Kochane-impreza sie udala na calego!!
Tomus w kosciele grzeczny, w restauracji fajnie sie bawil-zadowolony, grzeczny. Jedzonko sprawdzone wiec pycha-goscie chwalili. Bylo elegancko, sypmatycznie i wesolo!

Napisze Wam zaraz liste prezentow jakie dostalismy bo kilka z was o to prosilo.

aaaa pisalam wam wczesniej ze na sali obok bylo wesele na ktorym grala nasza orkiestra weselna-przyszli do nas i Tomus od nich dostal tez prezencik trzy butelki bobofruta-zeby sie juz wprawial w piciu haha i pluszaka osiolka-jak to powiedzieli zeby pamietal od jakich oslów go dostal to straszni jajcarze tak wiec posmialismy sie na calego z nimi!

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

* żółwik z fisher price

* garnuszek na klocuszek

* slodycze

* i kasa
ile prezentów dostał super że impreza się udała
co do programu to nie znam, tylko z tv i prasy znam sołtysa, ale wiem gdzie reszta w Opolu mieszka bo znam te miejsca i wiem że ten salon fryzjerski ma zwycięzca którego nie będę komentować jego zachowania a co do rajstop to chyba sobie kupię by TŻ wkurzyć bo on powiedział że po co pójdzie ze mną na usg by się okazało że to dziurawiec ale go uświadomiłam że zapewne będzie córeczka tatusia by się nie wypierał

Cytat:
Cześć!

to lece nadrabiać...

dobrze że napisałaś, to wychodzi że reklama fajna a film do du..

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i jakie fajne

ja idę na terapie pedagogiczną ze wczesnym wspomaganiem rozwoju dziecka, i zaczynam od października albo jak się uda już od lutego ale się nie napalam coby potem nie być złym
ale na bank cos w kierunku terapii
logo też chce zrobić ale to z czasem bo teraz na dzień dzisiejszy bardziej mi się terapia przyda szczególnie że znalazłam taką po której mam nie tylko uprawnienia do pracy wyrównawczej czy tez w zespołach kompensacyjnych w szkołach i przedszkolach, ale taką po której mogę pracować w poradni albo prywatnie w domu z dzieckiem

ja na licu miałam zajęcia piątek sobota niedziela od 8 do 19.30 i nie było zmiłuj.. siedzieliśmy od dzwona do dzwona, na 2 roku nawet mięliśmy 3 weekendy z rzędu i jeden przerwy..
ale bynajmniej było fajnie bo jakby to jeszcze miało być nudne..

nie a co to?

super że malutka kochana, a prezenty fajnie wzięliście
zimno no nie.. tragedia...

dasz rade!

ciesze się że imprezka udana bosko

my też byliśmy wczoraj w kinie, i się zastanawialiśmy czy iść na baby czy na bitwę warszawską
no i poszliśmy na bitwę warszawską, ale mam mieszane uczucia,
zdecydowanie lepsza byłaby nie w 3d bo była tak dynamiczna że 3 d psuło efekt bo czasem nie było wiadomo co sie dzieje..
program na tvn

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-17, 09:08   #2394
mona_ja
Wtajemniczenie

Ana fajne zakupy a gdzie i za ile kupiłaś ten malinowy sweterek?

Katunia dzięki że wkleiłaś liste prezentów ja jeszcze nie wiem co małemu kupić, a impreza juz w niedzielę. Myślałam nad ciepłym sweterkiem+zabawka, ale nie wiem jaka.
No i super że impreza udana, fajnie się zachował zespół, mieliście miłą niespodziankę!

Marta ja filmów wojennych nie lubię tydzień temu chcileliśmy pójść na Johnny English ale seanse były tylko popołudniu.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-10-17, 09:14   #2395
kliwia
Zakorzenienie

no blyszczyka nie ma : ktos sobie wzial

Scio a nie mozesz zalozyc maseczki na twarz? wyszorowac rak i poprzytulac sie z mala?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:20   #2396
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
planu A nie ma dzieki za kciuki... ja nie wiem jak ja tu sama wytrzymam ale pociesza mnie fakt ze ostatnio przybylo mi samotnych znajomych (bo niektorzy z naszej firmy przeniesli sie z warszawy i kalisza po likwidacji oddzialow) i jest z kim gdzies wyjsc a na weekendy bedziemy do siebie latac... jest dobre polaczenie z wizzera...nawet 3 samoloty dziennie lataja wiec nie ma zle... i sa nawet tanie bo juz nawet od 4,99 euro widzialam jesli sie ma karte exclusive ktora kosztuje 135 zl no ale jesli bedziemy duzo latac to sie oplaca
takze juz wszystko przemyslane i opracowane

a co do kamizelki to taka mnie urzekla ale taka bardziej szara, bo jedne wpadaly w braz a drugie w szary... i ta szara bym brala...ale widzialam tez w innych sklepach takie wiazane tasma w pasie i nie wiem ktora wybrac ale sklaniam sie ku tej z orsay a nosic bede do jeansow i jakas bluzke pod spod... u mnie w pracy wiecznie wietrza to akurat mi cieplo bedzie
Mam nadzieje, że plan z lataniem do siebie wypali. Faktycznie ciężko tak żyć osobno, ale mocno trzymam za Was kciuki!

A kamizelka fajna, choć powiem Ci szczerze, że bardziej podobaja mi się te wiązane tasiemką No i z tego co mówisz, to faktycznie super powinna wyglądać do spodni.

Cytat:
Babcia ma 97lat ..
kurcze cos czuje ze juz nie bede dla niej pracowac bo albo ja wysla na rehabilitacje albo do domu starcow

to czekam cierpliwie

kurde tez mam nadzieje ze z babcia bedzie dobrze

Super ze impreza sie udala inaczej byc nie moglo oczywiscie

Ty zawsze jestes laska !!

Takie kamizelki nosi sie np do leginsow , kozakow dlugiej koszuli i na to ubiera sie ta kamizelke .. mozna tez do jeansow ... widzialam tez pare razy dziewczyny ktore mialy je ubrane razem z sukienka
Z tym zawsze to bym się kłóciła... ale dziękuję
A co do kamizelki, to faktycznie powinna fajnie wyglądać... hmm... troszkę nie w moim stylu, ale w sumie do leginsów, albo właśnie do sukienki i kozaków może to wyglądać całkiem fajnie...

Sambuś, nie wykluczone, że ja tez sobie takiej nie fundnę

Cytat:
[Gucia super, ze wszystko sie udało. oczywiscie czekam na foto a co robiłas z włosami?

[samba
kamizelka fajna, miałam kiedys podobna i przede wszystkim nosiłam do dzinów

India, włosy obcięłam. Miałam dość długie, bo za ramiona, a teraz mam takie że nie mogę ich spiąć.

Cytat:
Cześć!

to lece nadrabiać...
Właśnie tego się obawiałam, że zapowiedzi ok, a film okaże się beznadziejny... teraz mam dylemat czy ciągnąć męża...

Martuś, czytałam opinie na temat "Bitwy..." i większość osób ma mieszane uczucia.

Nie mam przy sobie kabelka do tel, to jakieś zdjęcie bym Wam wrzuciła w klubiku co do fryzurki. Postaram się w domu coś pokombinować

U nas dzisiaj przymrozek, ale za to słonko świeci

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
cześć

też chciałam na to iść ale w takim razie sobie daruję a Hoffmanem jest zrażona od czasów liceum, gdzie poszliśmy na Ogniem i Mieczem nigdy więcej
A mnie osobiście Ogniem i Mieczem się podobało, ale nie miałam porównania do książki, bo przez żadne trylogie, krzyżaków itp nie przebrnęłam.

Stary 2011-10-17, 09:28   #2397
mona_ja
Wtajemniczenie

Kliwia zapomniałam napisać, nie rozumiem jak można używany błyszczyk zabrać dziecku z rąk, brak słów

Gucia nie idźcie, szkoda kasy, za kilkanaście tygodni będzie w necie to se obejrzycie i pokazuj fryz!

A co do filmu to jeszcze mnie zdziwiło że na oba wieczorne seanse kino było wypełnione po brzegi, tak z tą reklamą zachęcili ludzi, a potem wszyscy wychodzili zaspani moja siostra też była i myślała że trochę przesadzamy a potem stwierdziła że mieliśmy racje. Z tą firanką to było najśmieszniejsze hasło

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-10-17, 09:42   #2398
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:44   #2399
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

fajna ramka

Cytat:

zabalowaliście no to czekamy na twoje zdjecia i w końcu na zdjęcia z mieszkania
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:44   #2400
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Kliwia zapomniałam napisać, nie rozumiem jak można używany błyszczyk zabrać dziecku z rąk, brak słów

Gucia nie idźcie, szkoda kasy, za kilkanaście tygodni będzie w necie to se obejrzycie i pokazuj fryz!

A co do filmu to jeszcze mnie zdziwiło że na oba wieczorne seanse kino było wypełnione po brzegi, tak z tą reklamą zachęcili ludzi, a potem wszyscy wychodzili zaspani moja siostra też była i myślała że trochę przesadzamy a potem stwierdziła że mieliśmy racje. Z tą firanką to było najśmieszniejsze hasło
to było dobre hasłoja się najbardziej rozczarowałam na filmie samotność w sieci do książki bez porównania na seansie ludzie wychodzili

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości