Powiększanie piersi cz.7 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 22:30   #751
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

witam wieczorkiem!!!!

MAYU poniekąd racja,brakuje mi jego wsparcia w wielu kwestiach ale jeśli chodzi o cycki to chyba nienam się zawsze nieźle powodziło i raczej teraz nie jes jeszczet najgorzej ale widzę że kryzys który jest mega,dobija i mnie i jego!!!i z tego powodu jest tak pod górkęmusimy też podjąc kilka ważnych decyzji,jak np moja knajpa,bo dziś stwierdziłam ze już nie mam siły jej mieć dalej,co się polepsza to za chwilę tragedia znów...ale nie o interesach chciałam...echh...wiadomo że jak tak się pierniczy to te moje WYPRAGNIONE CYCKI krążą nam nami cały czas ale ciężko akurat w tym okresie nam tak po prostu skombinować w momencie gotówę......ale cooooo....ja i mój tż mamy nadzieję ją i tak skombinować

BEATAFIT GRATULUJĘ NOWOŚCI TO CO ZROBIĆ BY NIE MIEĆ TYCH WYMIOTÓW???JA RAZ w wieku 21 lat miałam narkozę i troszke tylko było mi niedobrzew sumie osłabiona z 2tyg byłam a tak to luzik....i mówisz że luźniej niż po cesarce???ja 2 razy rodziłam ale naturallyi jak ból w trakcie porodu jest nie do wyobrażenia to po ..da się żyć..mam nadzieję że to nie boli jak poródbo dla mnie (chociaż dzielna byłam)to sam ból w skali od 1 do 10 to 100....nie straszę dziewczyn co nie rodziły...wiadomo ze poród boli no nie???i znam dziewczyny co ich tak nie bolało także luzzzzikk!!

MIRABELKO noooo to może my bratnie dusze...ja do tańca i do różańca...seriooo!!!:ehem : i mało konfliktowa....więc się nadamy!!!

DAGAA właśnie moja lekarka powiedziała żebym się nie bała bólu bo po porodach mam rozepchane tam..ale co??skórę tylko przecież...bo mięśnie nie ruszane..i niby całkiem pod mięsien i mam się nie bać bólu???????jej słowa..ale tak mi powiedziała

A DO MNIE dzwoniła pani z klinki znów z potwiedzeniem terminu,powiedziałam ze póki co tak i gdzie będę robiła badania,u nich czy na własnę rękę..u nich jest za darmo..a tak to musiałabym ze stówkę wydać na całą listę wskazań..co???już raz u nich robiłam i nie płaciłam,mam nadzieję ze nic się nie zmieniło,nie zapytałami o usg ma mi się w końcu dowiedzieć czy robić czy nie!!mam z marca...

kolorowych snów!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:03
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:33   #752
horo
Zakorzenienie

GG do horo

eejjjj...
która ze mną pije... martini z cytrynka
sprite nie zmieścił sie już do szkjlaneczki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:40   #753
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
warto... warto...
ja dzisiaj pobiegałam po sklepach z bielizną i slyszałam same miłe rzeczy ... to prawda, że komplementy z ust kobiet /szczere/ są cenniejsze niz od facetów
Się nie dziwie że same miłe słyszałaś Ja nie moge sie doczekac jak wejde do sklepu po operacji i poprosze o stanik bez push-up

Klaudeczko ja to porodu nie planuje wiec mnie nie nastraszyłas, nawet nie wiem czy chce miec dzieci jak narazie nie planuje ale wiem ze porody sa bolesne ale potem jakie szczecie taka kruszynke miec przy sobie Ale jeżeli porod bardzej boli niz powiekszenie piersi to sie ciesze

Dobranoc dziewcznki Trzeba spac jutro na uczelni od 8 rano do 20 wieczorem
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:43   #754
horo
Zakorzenienie

GG do horo

A ja wołałam push-up
Pani mi wytłumaczyła, ze jak np. soft mam 65 D, to push-up 65 E...
więc poprosiłam o push-up 65 J/K i... nie było ... nie produkują
pozostal mi sofcik albo półusztywniany

Stary 2011-10-17, 22:54   #755
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki,
która ma dzisiaj jakąś rocznicę??
Pije 3 lampke wina i tak głupio bez okazji
Ja mialam urodziny 2 dni temu
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:58   #756
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja mialam urodziny 2 dni temu
Słońce....
to w takim razie piję Twoje zdrowie
czułam, ze coś musi być na rzeczy...

sorry za literówki... źle widzę literkiu :noniewi em:

Stary 2011-10-17, 22:59   #757
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Słońce....
to w takim razie piję Twoje zdrowie
czułam, ze coś musi być na rzeczy...

sorry za literówki... źle widzę literkiu :noniewi em:
Dziekuje

Widzę wlasnie ze słabo juz widzisz Spilas sie Ale w zacnym celu-urodzinowo
Stary 2011-10-17, 23:01   #758
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dziekuje

Widzę wlasnie ze słabo juz widzisz Spilas sie Ale w zacnym celu-urodzinowo
zawsze miałam słabą glowe... a dzisiAJ T M już wszystko dynbda

Stary 2011-10-17, 23:02   #759
MyaDiva
Zakorzenienie

hihi- pośmiałam się troszkę, komentarz jest zbędny - ode mnie buba za całokształt -oczywiście dla naszej nowej gwiazdy

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
witam wieczorkiem!!!!

MAYU poniekąd racja,brakuje mi jego wsparcia w wielu kwestiach ale jeśli chodzi o cycki to chyba nienam się zawsze nieźle powodziło i raczej teraz nie jes jeszczet najgorzej ale widzę że kryzys który jest mega,dobija i mnie i jego!!!i z tego powodu jest tak pod górkęmusimy też podjąc kilka ważnych decyzji,jak np moja knajpa,bo dziś stwierdziłam ze już nie mam siły jej mieć dalej,co się polepsza to za chwilę tragedia znów...ale nie o interesach chciałam...echh...wiadomo że jak tak się pierniczy to te moje WYPRAGNIONE CYCKI krążą nam nami cały czas ale ciężko akurat w tym okresie nam tak po prostu skombinować w momencie gotówę......ale cooooo....ja i mój tż mamy nadzieję ją i tak skombinować
A DO MNIE dzwoniła pani z klinki znów z potwiedzeniem terminu,powiedziałam ze póki co tak i gdzie będę robiła badania,u nich czy na własnę rękę..u nich jest za darmo..a tak to musiałabym ze stókę wydać na całą listę wskazań..co???już raz u nich robiłam i co nie płaciłam,mam nadzieję ze nic się nie zmieniło,nie zapytałami o usg ma mi się w końcu dowiedzieć czy robić czy nie!!mam z marca...

kolorowych snów!!!
O hejka No to mam nadzieję, że już tym razem termin będzie ostateczny Z badaniami - super sprawa że masz w cenie zawsze to i mniej biegania i parę złotych na staniczek zostanie. Nic innego nie wypada teraz jak trzymać kciuki za to by tym razem się udało

[QUOTE=dagaa81;30004954]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nikt nie pisał o ginekologu który nie poznał że są implanty podczas badania. Jeśli się mylę przytocz proszę tą wypowiedz. Daga pisała że nie poznał- ale okazało się że nie zauważył , bo piersi jej nie bada- więc jak miał poznać????
Nie wyobrażam sobie lekarza który by nie poznał podczas badania, że piersi są z protezami!!!-

Dokładnie Mya-prawdziwy fachowiec musi się poznać a juz na pewno lekarz ja z moją ginekolog rozmawiałam na te tematy i mówiłam jej że ja mam i tak wyszło, że nie poznała i mówiła że wyglądają barzdo naturalnie Ja akurat badam się u onkologa a że TŻ jest lekarzem i bada też cycki to mam trochę łatwiejszy dostęp do tych specjalistów-bo TŻ to akurat rodziny badać nie chce
Tak, tak - jasne jest wszystko Kiedyś już wspomonałaś, że Twój Tż jest lekarzem. No i pisałaś też, że piersi Ci nie bada ginekolog tylko inny lekarz No tylko widocznie nie wszyscy doczytali.

Cytat:
Napisane przez beatafit Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.... wróciłam z nowymi cyckami.... Dopiero teraz się zebrałam żeby tu do Was zajrzeć. Jutro mija 2 tyg od zabiegu. Nie chciałabym przestraszyć tych które się wybierają, ale było ciężko Olivka ja wsiadłam do auta w weekend teraz i powiem Ci że na zakrętach nie jest lekko bo średnio idzie kręcenie kółkiem. Ty chcesz 3 dni po wsiadać??? Raczej nie da się kochana...
o witamy , witamy nowe piersiątka Widzę, że ciężko było- ale już masz to za sobą.Teraz piersiątka dorosną i sama roadość będzie. A rozmiarek super Gratuluje gorąco i cieszę się że się odezwałaś.
Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

MyDiva chciałabym tak że , kiedy wchodze na wątek wyświetla mi sie ostatni przeczytany post..zaznaczyłam ta subskrypcje i NIC, musze kopać który ostatni post przeczytałam,, ja juz nie wiem co mam zrobić Pomożesz
O kurcze- ale ja nie wiem czemu to nie działa Może dziewczynki coś podpowiedzą.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:13
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:02   #760
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze miałam słabą glowe... a dzisiAJ T M już wszystko dynbda
Twoje zdrowie Kochana
Stary 2011-10-17, 23:05   #761
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Twoje zdrowie Kochana
dzisiaj Twojwe
moje będziemy pić w styczniu ... ostatnia 3 z przodu

Stary 2011-10-18, 00:00   #762
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Laseczki,
która ma dzisiaj jakąś rocznicę??
Pije 3 lampke wina i tak głupio bez okazji
Ja może dzisiaj nie mam żadnej ale 23 obchodzę urodziny i imieniny więc też mogę się napić- dwa dni przed operacją lekarz zabronił -więc zdrówko
Stary 2011-10-18, 06:36   #763
Olivkaa200
Zakorzenienie

SweetMegi 25.10 - 8
grazia78 14.11-27
joasi 17.11 - 31
klaudeczka2 010 28.11-40
Nadinka2 19.12- 69
malinkac 19.12- 69
sherry.b 26.04.2012r-190
Olivkaa200 12.07.2012r-268

Miłego dnia wszystkim
Stary 2011-10-18, 08:37   #764
Agatau88
Zakorzenienie

Miłego dnia Laseczki
Stary 2011-10-18, 08:39   #765
rodzynki
Raczkowanie

dzien dobry!!
MYUSIU to całkiem dobrze miec sklep na wyciągnięcie ręki i jeszcze za rogiem ,a pewnie ze będzie pasowac nawet taki sam no bo nasze piersiątka to siostry jak w mordeczke no nie? staniczek MELODI sie zwie i nawt mozesz porównac cenowo z samej ciekawości i jak bedzie tanszy to satysfakcja ,ja tylko dodam że u tej pani kupowałam jeszcze strój i ten sam w innym sklepie był droższy a i jeszcze porównywałam na alegro to sama cena co w sklepie
A tak apropo sióstr - nasza JOKO? tez ma takie i z tego co pamiętam już nie długo będą miały roczek ,albo juz im strzelił
ZABULKU ja nie wiem czy poza nasza Polskę można wysłac staniczki ale ty bardziej obcykana jesteś i z pewnością sobie dociekniesz co i jak
p.s. zycze miłego dnia wszystkim i zmykam popracować
Stary 2011-10-18, 09:04   #766
jooasi
Wtajemniczenie

aaaaaa znowu pijaństwo na wąteczku horo pewnie, że komplement od baby lepszy bo faceci się nie znają i z gustem u nich słabo

Beatafit nooooo gratuluje nabyteczków, rozmiarek pokaźny, bedzie co pooglądać, mam nadzieję, że szybciutko foteczkami się pochwalisz przykro mi, że ciężko zniosłaś ale teraz już tylko lepiej będzie i sama radość
dziewczyny przed nie nakręcajcie się na ból, każda inaczej przechodzi i nie ma tu reguły, trzeba być dobrej myśli pozytywne nastawienie to połowa sukcesu

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Megi to na które udodziny te cycuszki? ja tak właśnie myślę z tymi ćwiczeniami, że może ostatecznie piękne piersi mnie zmobilizują i popracuję nad resztą żeby całość była jędrna

a mi coś wylazło wczoraj na ustach, dokuczliwy swędzący bąbel, to chyba jakieś zimno czy co nigdy nie miałam żadnej opryszczki ale teraz córka ma ospę a wiecznie się do mnie przytula i całuję, myślałam, że nic mi nie będzie bo miałam w dzieciństwie a tu niespodzinka niefajna dobrze, że do op jeszcze dużo czasu, mam nadzieję, że już mi nic dziewczynki nie przywloką

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

powiedzcie mi dziewczynki czy wszystkie robiłyście EKG przed operacją????????
mam je na karteczce ale dr podkreślał mi to co mam zrobić a o tym nic nie powiedział
Stary 2011-10-18, 09:12   #767
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Joasi,
ja nie musiałam robić EKG ... niektórzy Dr wymagają te badania dopiero po 40 r.ż.

Stary 2011-10-18, 10:01   #768
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Co do samego pijaństwa, jak już przy tym jesteśmy... Fajnie byłoby zorganizować nietypowy wielki wypad babski, nasz forumowy Mogłybyśmy się w realu lepiej poznać Główna część obejmowałaby pokaz naszych krągłości. Lubieżnie?
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 10:10   #769
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dragon_lady Pokaż wiadomość
Co do samego pijaństwa, jak już przy tym jesteśmy... Fajnie byłoby zorganizować nietypowy wielki wypad babski, nasz forumowy Mogłybyśmy się w realu lepiej poznać Główna część obejmowałaby pokaz naszych krągłości. Lubieżnie?

O ile się nie mylę to już kiedyś był taki zlot dziewczyn...ale to było chyba z rok temu jak nie więcej..
Jak dla mnie pomysł jest fajny, tylko trzeba by było wymyślić dogodne miejsce i czas
Ciekawe jak reszta dziewczyn się na to zapatruje?

Joasi ja nie miałam EKG robione...ale chyba co lekarz to inne zalecenia
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 10:22   #770
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Nic się nie stanie - ja jechałam po dwóch dniach I uwierz mi dałam radę chociaż ciężko mi było dojść do siebie po op...ale dodam że każda z nas inaczej reaguje-ja w momencie kiedy muszę-to poprostu to robię i nie ma zmiłuj-mnie adrenalina napędza

o jaaa twarda babeczka z ciebie, bez dwóch zdań

..fakt że ja wracałam na drugi dzień autem z kliniki, mąz kierował...ręce blisko ciała hahaha i zgarbiona i tak przez parę nastepnych dni...za chiny nie ruszyłabym kierownicą ..chyba po 2 tyg probowałam ale nie pamiętam
najwazniejsze to bym mogła korzystac z kompa hahaha

i tez myślałam ze po drugiej operacji będzie lżej co do dochodzenia do siebie

Olivka wygoń te mysli o bólu..to tylko poteguje strach, ja przed operacją starałam sie WOGÓLE nie mysleć he

co do porodu, pierwszy wymuszony cc..dla mnie umywa sie co do operacji Piersi bo bolało na dole a robic mogłam rękoma wszystko...aczkolwiek powiekszylabym znów bez wachania..da sie przezyć!!!
drugi naturalny bo tak chciałam(mogłam miec cc) i udało sie więc wiem co to za ból, z reszta wiedziałam co mnie czeka ale nie żałuje i zapewne jakby trzebabyło podeszłabym znów do naturala..jednak po naturalnym porodzie byłam od razu sprawna na czym mi zależąło..do pomocy miałam tylko męża

Klaudeczko więc widzisz co my musimy przezywać..nie jeden facet by wymiekł haha

Joasi z kim sie calowałaś hehe

ja wczoraj wieczorem grałam w kalambury, uwielbiam ..jakbym wiedziała to bym sie z wami napiła tego winka zawsze sie w tej grze usmieje co nie miara

ja nie miałam EKG
Stary 2011-10-18, 10:32   #771
Malwinka34
Przyczajenie

Cześć, dziewczyny Nigdy się tu nie odzywałam, tylko czytałam, myślałam, kombinowałam.... no i we czwartek stało się. Jestem po, ale pisanie trochę mnie męczy, więc coś więcej napiszę może innym razem. Jooasi - robiłam u doktora, do którego się wybierasz.Ja nie żałuję wyboru.Jeśli masz pytania- służę pomocą.
Malwinka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 11:04   #772
jooasi
Wtajemniczenie

Malwinka witamy serdecznie fajnie, że się odważyłaś i pochwaliłaś swoją przemianą w końcu na wizażu ktoś od dr W. super jak będziesz w stanie napisz nam co tam sobie wsadziłaś, ja już pytań w zasadzie nie mam, wydaje mi się, że przerobiłam wszystko co mogłam ale chętnie zobaczyłabym efekt pracy doktorka gdybyś zechciała udostępnić fotki

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

dla dziewczynek z Wawy i okolic sklep z profesjonalnym podejściem do tematu cycuszkowego, wyskoczyło mi na fejsbuczku to się dzielę:
http://aishabra.pl/index.html

czy któraś zna we Wrocławiu sklep z dobrą brafiterką?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
O ile się nie mylę to już kiedyś był taki zlot dziewczyn...ale to było chyba z rok temu jak nie więcej..
Jak dla mnie pomysł jest fajny, tylko trzeba by było wymyślić dogodne miejsce i czas
Ciekawe jak reszta dziewczyn się na to zapatruje?

Joasi ja nie miałam EKG robione...ale chyba co lekarz to inne zalecenia
dla mnie też pomysł zlociku fajny tylko poczekajcie na moje cycki faktycznie był już taki, pare zdjęć jest w albumiku u Myusi i z tego co widziałam dziewczynki zorganizowały się nas morzem możem Mya nam napisze coś więcej o tym wiekopomnym wydarzeniu?
Stary 2011-10-18, 11:23   #773
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

juz doszłam co do subskrypcji wątku

spotkanko sie szykuje!

ja ide robic dzieciakom inhalacje bo mi chorują buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Stary 2011-10-18, 11:32   #774
jooasi
Wtajemniczenie

a tą panią i markę znacie?? http://www.ewa-michalak.pl/O-mnie-cabout-pol-3.html
fajne modelki z krwi i kości, normalne babki zamiast niedościgłych ideałów
Stary 2011-10-18, 11:57   #775
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
a tą panią i markę znacie?? http://www.ewa-michalak.pl/O-mnie-cabout-pol-3.html
fajne modelki z krwi i kości, normalne babki zamiast niedościgłych ideałów
Porzadne te panie
Stary 2011-10-18, 13:05   #776
Olivkaa200
Zakorzenienie

A ja sobie ucieklam z zajec na chwilkebylam w miescie i zakupilam wdzianko na piatkowa impezke i smutna sie zrobilam znowu jak nie moglam kupic sobie pieknej bluzeczki z dekoldem. I w takich chwilach wiem ze operacja jest mi pisana i cały strach przechodzi
Stary 2011-10-18, 13:15   #777
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A ja sobie ucieklam z zajec na chwilkebylam w miescie i zakupilam wdzianko na piatkowa impezke i smutna sie zrobilam znowu jak nie moglam kupic sobie pieknej bluzeczki z dekoldem. I w takich chwilach wiem ze operacja jest mi pisana i cały strach przechodzi
Pochwal sie co i gdzie kupilas
Stary 2011-10-18, 13:29   #778
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal sie co i gdzie kupilas
Kupiłam sobie taka tunike z H&M ale mierzyłam taka piękna ale z dekoldem z ciezkim sercem na wiekszak ja odwieszalam chciałam juz ja kupic ale pomyslalam ze narazie sie wstrzymam I bransoletke z New Yorker'a teraz nie mam pojecia jakie buty założe mam nadzieje cos wymysle
Stary 2011-10-18, 13:30   #779
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie taka tunike z H&M ale mierzyłam taka piękna ale z dekoldem z ciezkim sercem na wiekszak ja odwieszalam chciałam juz ja kupic ale pomyslalam ze narazie sie wstrzymam I bransoletke z New Yorker'a teraz nie mam pojecia jakie buty założe mam nadzieje cos wymysle
To pokaz sie w albumie co kupilas
Na pewno slicznie wygladasz
Pokaz sie to i buty doradzimy

A dekoltem sie nie martw ja przez panernik i sportowy noszę bluzki pod sama szyje
Stary 2011-10-18, 13:36   #780
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Olivkaa200 zaprezentuj co masz nowego! Ja ostatnio widziałam taką absolutnie przecudną sukienkę w zarze ale przycięłam się na tym, że ma dekolt zaraz przy szyi więc obróciłam się od niej na pięcie. Ale za to jaka przenoska spódnica, a do niej koszula z dużym dekoltem wyglądałaby bosko!

jooasi i tak powinny właśnie wyglądać modelki, mają się czym pochwalić . A w ogóle to ten biustonosz mi się podoba
http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-HP-Puder.html
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości