|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
musiz obrazek zmienić jako tło tzn klikasz na obrazek prawym "formatuj obraz" zakładka "układ" i wybierasz za tekstem i możesz sobie tak tekst ustawić żeby był idelanie w szablonie
|
#4142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
A co powiecie o czymś takim?? tak sobie teraz na szybko zrobiłam
|
|
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
jej jak tu starsznie dziwnie wyszło... normalnie to nie są takie pogrubione te linie i litery tylko cienkie i takie fajne
jeżeli rozumiecie o czym mówie
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co polecam się na przyszłość
![]() Mi się podobają i faktycznie takie grube wyszły ;p ale końcowy efekt będzie lepiej widać wydrukowany ![]() Ja już mam dość zawieszek jak na dziś koniec już sama nie wiem co mi się podoba a co nie. Jak mi przyjdą zaproszenia będzie to samo ale już wiem, że przy tych zostajemy tylko trzeba dobrać kolor, czcionke, tekst, i środek... jak dobrze, ze mam dużo czasu
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-10-18 o 00:04 |
|
|
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie ci to wyszło
![]() A teraz sie z wami żegnam do jutra dziewczyny
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do napisania jutro Właśnie dostałam wiadomość, że spinki (I Love My Wife) zostały już do mnie wysłane
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
A teraz tak sobie pomyslałam... a nie możesz tej dziurki zrobić w tym serduszku??
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za podpowiedzzubi89 dziurkaczem oczywiście
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Bo tak to pusto mi się strasznie wydaje a tak to by były dwie kreski i juz by było inaczej... musisz po prostu popatrzeć jak ot będzie wygladać...
![]() ja tez już zmykam... do jutra dziewczyny dobranoc |
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poszperam jeszcze może coś znajdę albo na jakiś pomysł wpadnę to się z wami nim podzielę
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Wtajemniczenie
|
Talaaa87 o coś takiego ci chodzi i jeszcze w środku dziurkę zrobić w tym sercu
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już mykam Dobranoc i do napisania po południu
![]() |
|
|
|
#4155 | |||
|
Zadomowienie
|
Uff, nadrobiłam
Będzie mały offtopic, ale nie umiem pisać tylko na temat...Spędziłam cudowny weekend z TŻem, ale czuję jakiś niedosyt i trochę się na Niego pogniewałam, bo mieliśmy spotkanie z moją kuzynką i Jej mężem i TŻ strasznie cwaniakował i jakoś nie mogę tego przeboleć do końca maxwellko: powodzenia w urządzaniu mieszkania, planowaniu ślubu, dodatków do Mori Lee kooocur: współczuję sytuacji z macochą TŻa... ![]() Przyda się pomoc ![]() Cytat:
Bardzo ładne Cytat:
![]() Cytat:
Moja promotor jest starą, wiekową, pomyloną torbą, która była już moją recenzentką i zadała mi pytanie z kosmosu, do tego stwierdziła: "jestem zażenowana ilością błędów graficznych w Pani pracy" bo sobie pomyliła moją i koleżanki pracę i jak ja mam u Niej pisać magisterkę ![]() Wczoraj (poniedziałek) byłam u ginekologa, ale tylko po receptę, bo mam @ i że było bardzo mało ludzi to postanowiłam Go tak wstępnie zapytać, co i jak z tabsami i fasolką. No i tak, jak Chatka radziła, muszę odstawić tabsy w maju, żeby po ślubie móc już się starać, ale przez te dwa miesiące bardzo uważać, bo stres i marzenie o ciąży do ślubu dają często zupełnie inne efekty - gin się przejął i mówił spośród swoich przypadków o ciążach zakończonych poronieniem właśnie z powodu stresu przedślubnego... Na następnej wizycie powie mi szczegóły przygotowań do ciąży i o ważnych rzeczach z tym związanych i już się tej wizyty nie mogę doczekać A swojej pracy z każdym dniem nienawidzę coraz bardziej (nie będę już zaśmiecać wątku i się rozpisywać)...Suknia ślubna spędza mi sen z powiek- czekam na dni otwarte w salonie w Bielsku, co jakiś czas odwiedzam ich stronę i co: właśnie przeczytałam info, że z powodu urlopu do końca miesiąca salon nieczynny Dobranoc moje kochane PMki
|
|||
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i zaraz lecę na dworzec złapać pociąg do Wrocławia ![]() Trzymajcie żebym dużo zdjęć przywiozła ![]() Miłego dnia dla wszystkich |
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
no cześć dziewczynki
![]() ale miałam sen.... Dzień ślubu, a suknia niepoprawiona, nie mam butów, nie mam welonu, nie mam podwiązki. TŻ nie przywiózł mi bukietu, spóźniliśmy się na własny ślub. Tragedia
|
#4159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No niektórym ludziom to nie warto czegoś mówić. Polacy maja to do siebie, że lubią kopiować coś od drugiej osoby, albo starają się, żeby byli lepsi. dlatego ja w towarzystwie mało co mówię o swojej wizji i niech tak zostanie. Ta dziewczyna co najpierw krytykowała kolor butów inny niż białe, a potem kupiła czerwone, to mówi samo za siebie jaka jest Ufff, ale jestem zmęczona po wczorajszym dniu. 1 h aerobiku, a potem 2 h squasha. Powiem wam, że fajna to dyscyplina sportu. Nieźle można się naśmiać przy tym ![]() Ze ślubnych spraw jeszcze, to w sobotę ćwiczyliśmy z TŻ nasz taniec. Byliśmy obydwoje zniechęceni po ostatnich próbach, ale powiem Wam, że poszło nam tym razem fajnie i takim sposobem mamy juz układ na 2 minuty piosenki i około 2 min nam zostały. Jak już będzie całość, to potem będziemy to szlifować i takim sposobem później będziemy czuć sie coraz pewniej w tym naszym pierwszym tańcu, co mam nadzieje spowoduje, że nie będziemy sie tak stresować Ostatnio tez oglądaliśmy obrączki na internecie np z apartu i dosyc tanie nam się wydały, bo te co nam sie podobały to kosztowały od 2 tys do 2,7 tys. Powiedzcie mi, czy ja dobrze rozumuję, że jest to cena za parę czy za jedna obrączkę? Na all sie naoglądałam ostatnio tyle butów i nic nie znalazłam tzn sa jedne, ale jak na razie nie kupuję, bo może na wiosnę w sklepach coś fajnego się znajdzie i w fiolecie, bo te co mam upatrzone na all to są cieliste
|
|
|
#4160 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam na śniadanie i do pracy. Jutro wieczorem jadę do rodziców, bo mam zjazd na uczelni i przynajmniej do poniedziałku nie będzie mi tak doskwierała samotność i brak Tż
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
ech, dziewczyny, widzę, że co niektóre mają już załatwione bardzo dużo....hmmm, no a ja muszę zwolnić trochę z przygotowaniami - za dużo nauki....
TŻeta wysłałam na rajd po jubilerach lokalnych żeby zrobił research jeśli chodzi o wzory i ceny, niestety poranną zmianę będę miała dopiero w przyszłą środę.... ciągle nie mamy pomysłu na pierwszy taniec....wczoraj rozpłakałam się w autobusie, słuchając tej oto piosenki: http://burakpastewny.wrzuta.pl/audio...u_feel_my_love hmmmm, to będzie twardy orzech do zgryzienia..... chyba zdecyduję się robić sama zaproszenia i inne dodatki papierowe, mam teraz problem, bo nie wiem, gdzie kupić porządny papier.... dodatków wszędzie pełno, a papieru jakoś nie bardzo....
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolinko ślicznie wyglądasz w tej fryzurce
Cytat:
gratuluję zakupu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4163 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim Dziewczynom za komplementy
![]() Cytat:
Będzie nam grał nasz dobry znajomy i on to robi bo go o to poprosiliśmy ale zapytam go czy zechce zagrać dla kogoś innego niż znajomy. |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, mogłabyś dać linka do sprzedawcy? proszę....
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz mialam kilka takich snów ;D A ja witam z rana ![]() u mnie pieknie sloneczko swieci ale nadal jest na lekkim minusie temperatura.Dzisiaj mam ciekawy dzien w pracy, bo tata malej juz konczy urlop i jedzie do pracy ( jest zawodowym żołnierzem) wiec bede sama z nia cały dzien. I juz nie skoncze po 15 tylko do 18. Skonczyly sie dobre czasy ;D Mój tz dostal caly tydzien zwolnienia lekarskiego ;/ naciagnal sobie sciegno na rece i go strasznie boli ale z 2 strony posiedzi sobie caaaaly tydzien w domu i odpocznie ![]() tez bym tak chciala
|
|
#4167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozniej 1 i 3! Sama bym chciala podobne kolczyki. One sa ze srebra?Gosza kiedy znowu sie wybeirasz na salony? Zubi i co zdecydowalas sie juz na jakas zawieszke? Ja mam zamiar tez sie za to zaniedlugo zabrac
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)To ja tez poprosze ![]() A tak wogóle to dzień Dobry Dziweuszki ![]() |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Ja papier kupiłam w papierniczym mieli dość duży wybór i w sumie cenowo wyszło taniej niż na allegro. Za oknem piękne słońce ciekawe jak tam temperatura odczuwalna
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest slonce to pewnie mrozno
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Do napisania jutro 

Ja teraz się broniąc zdychałam z nerwów, a co dopiero gdyby to miało być tuż przed ślubem... Moja rada: napisz tego szita jak najszybciej, bo nie wiesz, ile jeszcze poprawek będzie Ci promotor kazał zrobić i próbuj się bronić w czerwcu! Powiedz, że Ci zależy, że ślub itd. Bo naprawdę takie stresy sobie fundować tuż przed ślubem to nic fajnego...
A swojej pracy z każdym dniem nienawidzę coraz bardziej (nie będę już zaśmiecać wątku i się rozpisywać)...
żebym dużo zdjęć przywiozła