Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe ploty 3 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-18, 15:46   #4021
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

ja już po spacerku ale dziś cieplutko

Arni no to już wiemy co Twojego męża tak gryzło że miał zły humor...
Kurczę znając Ciebie to na pewno coś wymyślisz żeby mu się poprawił

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 16:06   #4022
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
napiszę inaczej: będę miala 2 psy takiej rasy jak ten w avatarze
super
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Kurcze mąż ma problemy w pracy
Zmieniają jakieś systemy i wiele problemów z tym jest. Ludzie się masowo zwalniają... Co chwila do mnie dzwoni, lub pisze, chodzi jak struty, żal mi Go Nie wiem już co robić by poczuł się lepiej Mówię mu, tłumaczę, by nie brał wszystkiego do siebie itp... Mówi że wie, ale i tak się męczy
oj
wiem jak to moze popsuc chumor bo u mojego meza tez sie zmienilo duzo na gorsze
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

Arni no to już wiemy co Twojego męża tak gryzło że miał zły humor...
Kurczę znając Ciebie to na pewno coś wymyślisz żeby mu się poprawił
u mnie tez cieplo
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 16:11   #4023
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
super

oj
wiem jak to moze popsuc chumor bo u mojego meza tez sie zmienilo duzo na gorsze
u mnie tez cieplo
cześć
a co się stało czemu się zmieniło na gorsze??

Stary 2011-10-18, 16:16   #4024
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
cześć
a co się stało czemu się zmieniło na gorsze??
ma teraz 2 umowy zeby zataic ze pacuje za dlugo jedna nie na stale i w przypadku kredytu bedzie gorzej , kiedys organizowali imprezy raz na rok a teraz nic i licza kazda zlotowke jak ktos sie cos pomyli, cos sie zepsuje(z winy wadliwego produktu) trzeba placic i afery sa tam czesto , maz czasem nie ma czasu zjesc, nic nie pisze
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 17:38   #4025
arnama
Zakorzenienie

Powykańczają tych ludzi
Mój jeszcze nie ma źle, ale jak zaczął pracę miał o wiele lepsze warunki, więc teraz ciężko się jest przestawić... Niby przytłacza go praca a jednocześnie nie może wykonywać tego co powinien bo stracił jakiś tam dostęp Musi czekać aż odzyska a sprawy się piętrzą.... nawet szef już ma spinę i ma pretensje do mężnego, a to nie Jego wina...
A wszystko, jak to bywa, przez zmianę systemu u usprawnienia, które tylko napiętrzają komplikacje

Jeszcze pół biedy jak by mąż olewał to, ale On chyba za bardzo się przejmuje i za wiele bierze do siebie i to Go niszczy... Wczoraj wieczorkiem miał już fajny humor dziś rano też, ale jak już się ubierał do pracy to miał takie smutne oczy... a jak wróci to pewnie znów kilka h zejdzie zanim się zacznie uśmiechać

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Wiecie co? łeb mnie tak dziś napiernicza, że rano wzięłam 2 ibupromy i nie pomogło, więc koło 14 wzięłam znów dwa i teraz już nie mogę wytrzymać nie wiem czy jest sens brać jeszcze? Czy w ogóle można? A dziś angielski, chyba tam puszczę pawia z tego bólu

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Spaliłam ryż
Wstawiłam na płytkę i zapomniałam o nim
Dobrze że garnek dało się domyć

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 20:38   #4026
agusiowata
Zakorzenienie

Byłam dziś na aerobiku, dawno nie byłam. Zapomniałam portfela, później planowałam jechać na zakupy po drodze. Pożyczyłam od teściowej 50 zł i powiedziała, że mam nie oddawać. Głupio wyszło. Na zakupach przy kasie krzywo się na mnie patrzeli, bo brakło mi pieniędzy i kazałam anulować.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Przychodzi 70-letnia baba do ginekologa.
- Panie doktorze, mam okres...
- W pani wieku to niemożliwe, co pani mówi!
- Ale panie doktorze, cała moja bielizna jest poplamiona.
Lekarz zafrasowany bierze staruszkę na badanie. Długo się przygląda...
- I co panie doktorze? Okres?
- Nie proszę pani, to rdza ze spirali.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 21:31   #4027
Karinio
Zakorzenienie

Bry

Arni,pytałaś wcześniej. Mam zmęczenie materiału czyt: nic mi się nie chce. A jeszcze jak widze, że mam do nadrobienia, nadrobie owszem ale mam lenia pisanego.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 21:32   #4028
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co? łeb mnie tak dziś napiernicza, że rano wzięłam 2 ibupromy i nie pomogło, więc koło 14 wzięłam znów dwa i teraz już nie mogę wytrzymać nie wiem czy jest sens brać jeszcze? Czy w ogóle można? A dziś angielski, chyba tam puszczę pawia z tego bólu

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Spaliłam ryż
Wstawiłam na płytkę i zapomniałam o nim
Dobrze że garnek dało się domyć

i jak tam głowa ?

a z tym ryżem - myślałam że tylko ja tak potrafię
jak garnek się domył to tragedii nie było

Stary 2011-10-18, 21:32   #4029
agusiowata
Zakorzenienie

Dostaliśmy zaproszenie na uroczysty obiad w niedzielę. Nie mam ochoty tam iść, ale muszę.
Stary 2011-10-18, 21:33   #4030
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Byłam dziś na aerobiku, dawno nie byłam. Zapomniałam portfela, później planowałam jechać na zakupy po drodze. Pożyczyłam od teściowej 50 zł i powiedziała, że mam nie oddawać. Głupio wyszło. Na zakupach przy kasie krzywo się na mnie patrzeli, bo brakło mi pieniędzy i kazałam anulować.
ee nie głupio, 50 zł to znowu nie tak dużo

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Bry

Arni,pytałaś wcześniej. Mam zmęczenie materiału czyt: nic mi się nie chce. A jeszcze jak widze, że mam do nadrobienia, nadrobie owszem ale mam lenia pisanego.
Dzień dobry a jak tam samopoczucie??

Stary 2011-10-18, 21:34   #4031
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tam, czasami się przecież każdemu może zdarzyć, że się coś zapomni.
A co kawału to
Stary 2011-10-18, 21:36   #4032
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Dostaliśmy zaproszenie na uroczysty obiad w niedzielę. Nie mam ochoty tam iść, ale muszę.
gdzie do teściów??

Stary 2011-10-18, 21:39   #4033
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry a jak tam samopoczucie??
Bry raz jeszcze Dzięki, ża pytasz A sampoczucie ok, wczoraj było nijakie, bo pogoda pochmurna więc zamulałam. Dziś jak słońce, to odrazu lepiej Tylko coś mi pachwiny a zwłaszcza jedna doskwiera, zasnąc raz jednej nocy nie mogłam. Czasem jak ide, to też boli w pachwinie. :/ Młody się wypycha, pagórki robi mi z brzucha, puka jak zawsze.

Wcianałam przed chwilą klementynki Ze świętami mi się taki przysmak owocowy, czy też zapach koajrzy.

Cytat:
No właśnie, do teściów Czemu nie masz ochoty i czemu musisz???
100 pytań do
Stary 2011-10-18, 21:41   #4034
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie do teściów??
Tak i do szwagierki. Pewnie będzie też jej narzeczony.
Stary 2011-10-18, 21:42   #4035
Karinio
Zakorzenienie

arni o kurcze to niezbyt fajnie jest w pracy u Twego męża. No, ale dacie rade Zwłaszcza Ty w pocieszaniu męża.
Ad spalonego ryżu plus garnka. No ładnie
Stary 2011-10-18, 21:43   #4036
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Bry raz jeszcze Dzięki, ża pytasz A sampoczucie ok, wczoraj było nijakie, bo pogoda pochmurna więc zamulałam. Dziś jak słońce, to odrazu lepiej Tylko coś mi pachwiny a zwłaszcza jedna doskwiera, zasnąc raz jednej nocy nie mogłam. Czasem jak ide, to też boli w pachwinie. :/ Młody się wypycha, pagórki robi mi z brzucha, puka jak zawsze.

Wcianałam przed chwilą klementynki Ze świętami mi się taki przysmak owocowy, czy też zapach koajrzy.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

100 pytań do
no to głasiu głasiu Go tam po brzusiu ja sobie z moją tak właśnie stukałam raz ja a raz ona
hmm w pachwinie mówisz ja czegoś takiego nie miałam

klementynkę też bym wcięła

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Tak i do szwagierki. Pewnie będzie też jej narzeczony.
a mąż chętny na wizytę??
dasz radę, może akurat będzie miło

Stary 2011-10-18, 21:44   #4037
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba już ostatki, u nas też dzisiaj fajnie było. Słonce świeciło, ogólnie ok. A wieczory już chłodnawe.
Stary 2011-10-18, 21:44   #4038
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
100 pytań do
Impreza ta jest specjalnie dla szwagierki z okazji mgr. Ja nie mam nastroju na takie imprezy. Będą się na mnie krzywo patrzeć itp. To jest siostra męża, jedyna i nie mogę tak nie przyjść. Może stymuluję chorobę. Muszę powiedzieć o tym mężowi. Chociaż nie wiem, czy to nie będzie podejrzane, bo dopiero co byłam chora. Choruję co tydzień.
Stary 2011-10-18, 21:46   #4039
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Impreza ta jest specjalnie dla szwagierki z okazji mgr. Ja nie mam nastroju na takie imprezy. Będą się na mnie krzywo patrzeć itp. To jest siostra męża, jedyna i nie mogę tak nie przyjść. Może stymuluję chorobę. Muszę powiedzieć o tym mężowi. Chociaż nie wiem, czy to nie będzie podejrzane, bo dopiero co byłam chora. Choruję co tydzień.
czemu by mieli na Ciebie krzywo patrzeć??

Stary 2011-10-18, 21:47   #4040
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

a mąż chętny na wizytę??
dasz radę, może akurat będzie miło
Mąż chętny na wizytę. To nie jest zwykła wizyta. To jest impreza rodzinna. Narzeczony szwagierki tylko w niedzielę zawsze ma wolne. Napewno będzie miło, ale nie mi.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
czemu by mieli na Ciebie krzywo patrzeć??
Napiszę w klubie.
Stary 2011-10-18, 22:05   #4041
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
no to głasiu głasiu Go tam po brzusiu ja sobie z moją tak właśnie stukałam raz ja a raz ona
hmm w pachwinie mówisz ja czegoś takiego nie miałam
klementynkę też bym wcięła
No głaszczemy, głaszczemy go po brzuchu < od cioci też pogłaszcze
No właśnie, też tak robie-imy. Co najlepsze leżałam i pytam małego, co mały pojemy sobie żelki, odpowiedz była odrazu zapukał, co pewnie oznaczało oczywiście tak
No w pachwinie :/ młody się rozpycha, rozrasta i pewnie dlatego i stąd te boleści.
Łap klementrynke Co najlepsze wczoraj w nocy sąsiadka wyleciała na urlop do Hiszpani. Mogłam jej powiedziec, by nam przywiozła mandarynki bądz klementynki

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
ma teraz 2 umowy zeby zataic ze pacuje za dlugo jedna nie na stale i w przypadku kredytu bedzie gorzej , kiedys organizowali imprezy raz na rok a teraz nic i licza kazda zlotowke jak ktos sie cos pomyli, cos sie zepsuje(z winy wadliwego produktu) trzeba placic i afery sa tam czesto , maz czasem nie ma czasu zjesc, nic nie pisze
Ojej, to niefajnie :/

motylku, no to super że będziecie mieć 2 nowych członków w rodzinie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Arni, współczuje mocnych bóli głowych Mam nadzieje, że już lepiej.

Aga, rozumiem. Ciężka sprawa, jak tu się wywinąc z takiej imprezy, skoro nie masz ochoty tam iść i być. Hm.....

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Oglądałam wczoraj końcówkę reportażu na 1. Babka urodziła ośmioraczki. Łącznie ma czternaście dzieci. Chłopa tam nie widziałam.
O matko, nieźle Nie no tyle dzieci. Ja dziękuje.

Cytat:
duzo mialam kolezanke w klasie ktora miala trzynaścioro rodzenstwa
Też dużo

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Chyba wiem, jak powiększam i zmniejszam strone. Przy kursorze jak coś naciskam pojawia się takie cuś i rozszerza. Tylko, że teraz to sobie pomniejszyłam tak, że tycie literki i musze strone powiększyć.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Pozdrowienia od Juniora, który właśnie puka.
Chyba jednak powiększyć nie umiem
Stary 2011-10-18, 22:06   #4042
agusiowata
Zakorzenienie

Piję wapno. Wysypało mnie. Teściowa twierdzi, że powinnam iść do dermatologa. Wszystko mnie swędzi i się drapię.
Stary 2011-10-18, 22:07   #4043
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No głaszczemy, głaszczemy go po brzuchu < od cioci też pogłaszcze
No właśnie, też tak robie-imy. Co najlepsze leżałam i pytam małego, co mały pojemy sobie żelki, odpowiedz była odrazu zapukał, co pewnie oznaczało oczywiście tak
No w pachwinie :/ młody się rozpycha, rozrasta i pewnie dlatego i stąd te boleści.
Łap klementrynke Co najlepsze wczoraj w nocy sąsiadka wyleciała na urlop do Hiszpani. Mogłam jej powiedziec, by nam przywiozła mandarynki bądz klementynki

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Ojej, to niefajnie :/

motylku, no to super że będziecie mieć 2 nowych członków w rodzinie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Arni, współczuje mocnych bóli głowych Mam nadzieje, że już lepiej.

Aga, rozumiem. Ciężka sprawa, jak tu się wywinąc z takiej imprezy, skoro nie masz ochoty tam iść i być. Hm.....

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

O matko, nieźle Nie no tyle dzieci. Ja dziękuje.

Też dużo

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Chyba wiem, jak powiększam i zmniejszam strone. Przy kursorze jak coś naciskam pojawia się takie cuś i rozszerza. Tylko, że teraz to sobie pomniejszyłam tak, że tycie literki i musze strone powiększyć.

-
no od cioci też obowiązkowo

kurde mi też się czasem tak powiększa i zmniejsza strona i nie umie tego poprawić samo się naprawia w następny dzień

ja się żegnam

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-10-18 o 22:11
Stary 2011-10-18, 22:55   #4044
Karinio
Zakorzenienie

Pogłaskany od cioci No właśnie, niby wiem jak to zrobić, ale jednak nie potrafie :/ To może mi jutro się samo naprawi.
Pa eff
Musiałam chwilowo oddać laptopa mężowi.
Stary 2011-10-18, 23:14   #4045
arnama
Zakorzenienie

Chcialam wam munia bezposrednio z komory zgrac ale sie chtba jednak nie damaz obrazony w drugim pokoju bo znow doszlo do spiecia ale to wam jutro opowiem. zabral mi laptopa i cos oglada... slodkich snow kochane jutro tez nadrobie bo nie larwo na tym tel sie pisze u czyta (maly ekran)...

Stary 2011-10-19, 10:30   #4046
arnama
Zakorzenienie

Witam się czekając w łóżeczku na sniadanko i kawusię
Nadrabiam z wczoraj:

Cytat:

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Wg mnie nie głupio zdarza się każdemu, a moje teściowa na 99% chciała bym jej oddała te 50zł, Twoje wg mnie ładnie się zachowała
Nam raz w Lidlu też brakło, ale mężny jakieś drobniaczki z kieszeni wyczorchał

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Bry

Tak się spodziewałam Też jestem uzależniona w tych kwestiach od pogody

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
i jak tam głowa ?

a z tym ryżem - myślałam że tylko ja tak potrafię
jak garnek się domył to tragedii nie było

Przeszło po kolejnych dwóch ibupromach....
A dzisiaj zganij co obudziłam się znów z bolącą głową Nie wiem może to od zęba, lub kręgosłupa Przydało by mi się iść gdzieś z tym, ale aż mnie ciarki przechodzą na myśl o rozpoczęciu przygody z PL służbą zdrowia

A ryż.... zdarza się, tylko że musieliśmy czekać aż ugotuje się nastepny wór, ale zdążyliśmy zjeść przed angielskim

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
arni o kurcze to niezbyt fajnie jest w pracy u Twego męża. No, ale dacie rade Zwłaszcza Ty w pocieszaniu męża.
Ad spalonego ryżu plus garnka. No ładnie

Nie dałam pokłócliśmy sie wczoraj na amen.... powiedziałam mu że jak sie skończą problemy w pracy to przestanie sie mnie czepiać. Cały wieczór nie padło ani jedno słowo, On w jednym pokoju, ja w drugim.
A rano? Powiedziałam że wkurza mnie dźwięk jego budzika w komórce i... znów się chciało rozpętać no ale On przestał, ja też i uniknęliśmy spięcia

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:

Doczytałam w klubie i rozumiem doskonale co czujesz

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Wiecie co? Mój tata wczoraj kupił mężnemu kurtkę Zobaczył w sklepie spodobała mu się i pomyślał że weźmie mężowi memu
Kurtka ze skóry ekologicznej, z zamkami, taka rockowo-motorowa, ale modna, lekko ocieplana Mnie się spodobała, mężowi też to powiedział że sobie zostawi.
Chciał zapłacić tacie, ale ten powiedział że to w ramach prezentu, że nie chce żadnej kasy
Kurcze że też mi tak buty z nieba nie kapią
Fajnie bo mieliśmy mu kupić kurtkę jakąś, no to już ma

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Witam, z pracy jest tu kto

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja to mam udaną rodzinkę przed chwilą wpadła do mnie siostra mojej mamy... "Masz tu jakiś lakier do paznokci? " No to jej pokazuję, porwała jeden i zaczyna malować... co się okazuje? że dziś mają wizytację w banku, a Ona była u fryzjera rano i liczyła że pomaluje paznokcie w samochdzie, ale wzięła pękacz zamiast zwykłego lakieru Wymalowała tu, zapłaciła za lakier i pobiegła
Jej córka podsumowała pobyt u nas: "Ciotka (moja mama) to ma chyba kryzys wieku średniego, bo tak się denerwuje na wszystkich "

Stary 2011-10-19, 10:42   #4047
Mamba_2008
BAN stały

Hejka nie było mnie ale to dlatego że wczoraj byłam jakaś taka wypompowana że nawet na zajęcia nie poszłam. Nadrobiłam was piąte przez dzieśiąte więc wybacznie że nie odpowiem na poprzednie posty
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 10:46   #4048
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Hejka nie było mnie ale to dlatego że wczoraj byłam jakaś taka wypompowana że nawet na zajęcia nie poszłam. Nadrobiłam was piąte przez dzieśiąte więc wybacznie że nie odpowiem na poprzednie posty
Wybaczamy
A dziś jak się czujesz

Stary 2011-10-19, 10:47   #4049
eff8
Zakorzenienie

Witam się

Arni mam nadzieję że głowa dziś jednak nie boli?
Może powinnaś brać jedną jakąś mocniejszą tabletkę a nie aż 6 ibupromów

ależ się rozpisałaś hehe dobra ta ciotka w sumie od razu znalazłam podobieństwo w jej zachowaniu do Twojego

a tą kurtkę męża chętnie bym zobaczyła, że tata trafił w gust

Mamba może dziś znajdziesz dla Nas troszkę więcej czasu?

A i jeszcze specjalnie dla Arni i WSZYSTKICH CIOĆ Wątkowych chciałam zakomunikować że moja córa już ładnie chodzi sama

Stary 2011-10-19, 10:48   #4050
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:

Ja to mam udaną rodzinkę przed chwilą wpadła do mnie siostra mojej mamy... "Masz tu jakiś lakier do paznokci? " No to jej pokazuję, porwała jeden i zaczyna malować... co się okazuje? że dziś mają wizytację w banku, a Ona była u fryzjera rano i liczyła że pomaluje paznokcie w samochdzie, ale wzięła pękacz zamiast zwykłego lakieru Wymalowała tu, zapłaciła za lakier i pobiegła
Jej córka podsumowała pobyt u nas: "Ciotka (moja mama) to ma chyba kryzys wieku średniego, bo tak się denerwuje na wszystkich "
No rodzinka faktycznie... no ale Arni to Twoja rodzina, to wszystko wyjaśnia
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości