|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo
ja już po spacerku
ale dziś cieplutko ![]() Arni no to już wiemy co Twojego męża tak gryzło że miał zły humor... Kurczę znając Ciebie to na pewno coś wymyślisz żeby mu się poprawił
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo
super
Cytat:
![]() wiem jak to moze popsuc chumor bo u mojego meza tez sie zmienilo duzo na gorsze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się stało czemu się zmieniło na gorsze??
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
ma teraz 2 umowy zeby zataic ze pacuje za dlugo
jedna nie na stale i w przypadku kredytu bedzie gorzej , kiedys organizowali imprezy raz na rok a teraz nic i licza kazda zlotowke jak ktos sie cos pomyli, cos sie zepsuje(z winy wadliwego produktu) trzeba placic i afery sa tam czesto , maz czasem nie ma czasu zjesc, nic nie pisze
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Powykańczają tych ludzi
![]() Mój jeszcze nie ma źle, ale jak zaczął pracę miał o wiele lepsze warunki, więc teraz ciężko się jest przestawić... Niby przytłacza go praca a jednocześnie nie może wykonywać tego co powinien bo stracił jakiś tam dostęp Musi czekać aż odzyska a sprawy się piętrzą.... nawet szef już ma spinę i ma pretensje do mężnego, a to nie Jego wina...A wszystko, jak to bywa, przez zmianę systemu u usprawnienia, które tylko napiętrzają komplikacje ![]() Jeszcze pół biedy jak by mąż olewał to, ale On chyba za bardzo się przejmuje i za wiele bierze do siebie i to Go niszczy... Wczoraj wieczorkiem miał już fajny humor dziś rano też, ale jak już się ubierał do pracy to miał takie smutne oczy... a jak wróci to pewnie znów kilka h zejdzie zanim się zacznie uśmiechać ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Wiecie co? łeb mnie tak dziś napiernicza, że rano wzięłam 2 ibupromy i nie pomogło, więc koło 14 wzięłam znów dwa i teraz już nie mogę wytrzymać nie wiem czy jest sens brać jeszcze? Czy w ogóle można? A dziś angielski, chyba tam puszczę pawia z tego bólu ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Spaliłam ryż Wstawiłam na płytkę i zapomniałam o nim Dobrze że garnek dało się domyć
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na aerobiku, dawno nie byłam. Zapomniałam portfela, później planowałam jechać na zakupy po drodze. Pożyczyłam od teściowej 50 zł i powiedziała, że mam nie oddawać. Głupio wyszło. Na zakupach przy kasie krzywo się na mnie patrzeli, bo brakło mi pieniędzy i kazałam anulować.
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Przychodzi 70-letnia baba do ginekologa. - Panie doktorze, mam okres... - W pani wieku to niemożliwe, co pani mówi! - Ale panie doktorze, cała moja bielizna jest poplamiona. Lekarz zafrasowany bierze staruszkę na badanie. Długo się przygląda... - I co panie doktorze? Okres? - Nie proszę pani, to rdza ze spirali. |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Arni,pytałaś wcześniej. Mam zmęczenie materiału czyt: nic mi się nie chce. A jeszcze jak widze, że mam do nadrobienia, nadrobie owszem ale mam lenia pisanego.
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tam głowa ? a z tym ryżem - myślałam że tylko ja tak potrafię ![]() jak garnek się domył to tragedii nie było
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaliśmy zaproszenie na uroczysty obiad w niedzielę. Nie mam ochoty tam iść, ale muszę.
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
a jak tam samopoczucie??
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co kawału to
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie do teściów??
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
raz jeszcze Dzięki, ża pytasz A sampoczucie ok, wczoraj było nijakie, bo pogoda pochmurna więc zamulałam. Dziś jak słońce, to odrazu lepiej Tylko coś mi pachwiny a zwłaszcza jedna doskwiera, zasnąc raz jednej nocy nie mogłam. Czasem jak ide, to też boli w pachwinie. :/ Młody się wypycha, pagórki robi mi z brzucha, puka jak zawsze. ![]() Wcianałam przed chwilą klementynki ![]() Cytat:
Czemu nie masz ochoty i czemu musisz??? ![]() 100 pytań do
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
arni o kurcze to niezbyt fajnie jest w pracy u Twego męża. No, ale dacie rade
Zwłaszcza Ty w pocieszaniu męża. ![]() Ad spalonego ryżu plus garnka. No ładnie
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie z moją tak właśnie stukałam raz ja a raz ona ![]() hmm w pachwinie mówisz klementynkę też bym wcięła ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- a mąż chętny na wizytę?? dasz radę, może akurat będzie miło
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Impreza ta jest specjalnie dla szwagierki z okazji mgr. Ja nie mam nastroju na takie imprezy. Będą się na mnie krzywo patrzeć itp. To jest siostra męża, jedyna i nie mogę tak nie przyjść. Może stymuluję chorobę. Muszę powiedzieć o tym mężowi. Chociaż nie wiem, czy to nie będzie podejrzane, bo dopiero co byłam chora. Choruję co tydzień.
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Napiszę w klubie. |
|
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, też tak robie-imy. Co najlepsze leżałam i pytam małego, co mały pojemy sobie żelki, odpowiedz była odrazu zapukał, co pewnie oznaczało oczywiście tak ![]() No w pachwinie :/ młody się rozpycha, rozrasta i pewnie dlatego i stąd te boleści.Łap klementrynke Co najlepsze wczoraj w nocy sąsiadka wyleciała na urlop do Hiszpani. Mogłam jej powiedziec, by nam przywiozła mandarynki bądz klementynki ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
motylku, no to super że będziecie mieć 2 nowych członków w rodzinie ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Arni, współczuje mocnych bóli głowych Aga, rozumiem. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Nie no tyle dzieci. Ja dziękuje. ![]() Też dużo ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Chyba wiem, jak powiększam i zmniejszam strone. Przy kursorze jak coś naciskam pojawia się takie cuś i rozszerza. Tylko, że teraz to sobie pomniejszyłam tak, że tycie literki i musze strone powiększyć. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Pozdrowienia od Juniora, który właśnie puka. Chyba jednak powiększyć nie umiem
|
|||
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Piję wapno. Wysypało mnie. Teściowa twierdzi, że powinnam iść do dermatologa. Wszystko mnie swędzi i się drapię.
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde mi też się czasem tak powiększa i zmniejsza strona i nie umie tego poprawić samo się naprawia w następny dzień ja się żegnam
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-10-18 o 22:11 |
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Pogłaskany od cioci
No właśnie, niby wiem jak to zrobić, ale jednak nie potrafie :/ To może mi jutro się samo naprawi.Pa eff ![]() Musiałam chwilowo oddać laptopa mężowi.
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam wam munia bezposrednio z komory zgrac ale sie chtba jednak nie da
|
#4046 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
czekając w łóżeczku na sniadanko i kawusię ![]() Nadrabiam z wczoraj: Cytat:
Wg mnie nie głupio zdarza się każdemu, a moje teściowa na 99% chciała bym jej oddała te 50zł, Twoje wg mnie ładnie się zachowała Nam raz w Lidlu też brakło, ale mężny jakieś drobniaczki z kieszeni wyczorchał ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Tak się spodziewałam Też jestem uzależniona w tych kwestiach od pogody ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Przeszło po kolejnych dwóch ibupromach.... ![]() A dzisiaj zganij co obudziłam się znów z bolącą głową Nie wiem może to od zęba, lub kręgosłupa Przydało by mi się iść gdzieś z tym, ale aż mnie ciarki przechodzą na myśl o rozpoczęciu przygody z PL służbą zdrowia ![]() A ryż.... zdarza się, tylko że musieliśmy czekać aż ugotuje się nastepny wór, ale zdążyliśmy zjeść przed angielskim ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Nie dałam pokłócliśmy sie wczoraj na amen.... powiedziałam mu że jak sie skończą problemy w pracy to przestanie sie mnie czepiać. Cały wieczór nie padło ani jedno słowo, On w jednym pokoju, ja w drugim.A rano? Powiedziałam że wkurza mnie dźwięk jego budzika w komórce i... znów się chciało rozpętać no ale On przestał, ja też i uniknęliśmy spięcia ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Doczytałam w klubie i rozumiem doskonale co czujesz ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Wiecie co? Mój tata wczoraj kupił mężnemu kurtkę Kurtka ze skóry ekologicznej, z zamkami, taka rockowo-motorowa, ale modna, lekko ocieplana Mnie się spodobała, mężowi też to powiedział że sobie zostawi.Chciał zapłacić tacie, ale ten powiedział że to w ramach prezentu, że nie chce żadnej kasy Kurcze że też mi tak buty z nieba nie kapią ![]() Fajnie bo mieliśmy mu kupić kurtkę jakąś, no to już ma ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Witam, z pracy ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Jej córka podsumowała pobyt u nas: "Ciotka (moja mama) to ma chyba kryzys wieku średniego, bo tak się denerwuje na wszystkich
|
|
#4047 |
|
BAN stały
|
Hejka nie było mnie ale to dlatego że wczoraj byłam jakaś taka wypompowana że nawet na zajęcia nie poszłam. Nadrobiłam was piąte przez dzieśiąte więc wybacznie że nie odpowiem na poprzednie posty
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś jak się czujesz
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Arni mam nadzieję że głowa dziś jednak nie boli? Może powinnaś brać jedną jakąś mocniejszą tabletkę a nie aż 6 ibupromów ![]() ależ się rozpisałaś hehe dobra ta ciotka a tą kurtkę męża chętnie bym zobaczyła, że tata trafił w gust ![]() Mamba może dziś znajdziesz dla Nas troszkę więcej czasu? ![]() A i jeszcze specjalnie dla Arni i WSZYSTKICH CIOĆ Wątkowych chciałam zakomunikować że moja córa już ładnie chodzi sama ![]()
|
#4050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

ale dziś cieplutko 

Mówię mu, tłumaczę, by nie brał wszystkiego do siebie itp... Mówi że wie, ale i tak się męczy 
Musi czekać aż odzyska a sprawy się piętrzą.... nawet szef już ma spinę i ma pretensje do mężnego, a to nie Jego wina...

A sampoczucie ok, wczoraj było nijakie, bo pogoda pochmurna więc zamulałam.
Dziś jak słońce, to odrazu lepiej
Czemu nie masz ochoty i czemu musisz??? 
samo się naprawia w następny dzień ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no ale On przestał, ja też i uniknęliśmy spięcia