Katalogi Avonu - Strona 482 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-02, 14:18   #14431
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja też jestem D i rzadko mam jakieś braki. nie wiem, może akurat nie zamawiam tych brakujących produktów...
ja tez mam rzadko braki
ale atomizera brakuje od poczatku
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:20   #14432
off-wietrzka
Rozeznanie

aha - zapomniałam napisać, że jeśli kogoś interesują jakieś kolory szminek, to prosze pisać, bo mam prawie wszystkie próbki...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:24   #14433
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
aha - zapomniałam napisać, że jeśli kogoś interesują jakieś kolory szminek, to prosze pisać, bo mam prawie wszystkie próbki...
Mnie interesują wszystkie kolorki diamentowej szminki, złotej szminki i złocistej kredki do ust ale pewnie nie masz z nich próbek
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:33   #14434
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Mnie interesują wszystkie kolorki diamentowej szminki, złotej szminki i złocistej kredki do ust ale pewnie nie masz z nich próbek
no niestety tych nie mam, bo avon ich w ogóle nie produkuje...
Stary 2006-11-02, 14:35   #14435
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość

też mi się ta szminka podoba
uważam jednak, że większość makijaży w katalogach Avonu jest wykonywana kosmetykami innych firm, Avon tylko dopasowywuje podpisy do aktualnych promocji z katalogu
no ja też tak uważam pare razy zauważyłam, że co katalog to makijaż modelki jest wykonany innymi kosmetykami, pomimo, ze to jest to samo zdjęcie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Jak już jestem w żelach pod prysznic, to polecam Wam żel z nowej serii SPA - Wody Islandii - ładnie pachnie, i nie wiem, czy nawilża (choć tak jest napisane), ale jak się nim umyję, i nie użyje balsamu, to skóra mnie nie szczypie i nie potrzebuję nawilżenia. Za to po serii żeli senses trzeba obowiązkowo użyć balsamu - i to najlepiej nie z linii senses.
Niestety ten żel Wody Islandii troche drogi jest - prawie 20 zł.
a mi ten żel jakoś nie przypasował. po pierwsze cena... można kupić coś dużo lepszego za taką cenę. po 2 opakowanie - bardzo ciężko mi sie je otwierało.. w sumie nie tylko ja mam takie zastrzeżenia.. a po 3 troche mi wysuszył skórę

a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi
Stary 2006-11-02, 14:36   #14436
varda
Raczkowanie

mnie interesuje ze strony z kat 13 gdzie sa 3 rodzaje szminek (nie wiem ktora to strona, przepraszam) ta z satynowym polyskiem w odcieniu cherub jak mozesz to wklej foto

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:42   #14437
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
mnie interesuje ze strony z kat 13 gdzie sa 3 rodzaje szminek (nie wiem ktora to strona, przepraszam) ta z satynowym polyskiem w odcieniu cherub jak mozesz to wklej foto

dla uściślenia podaję stronę , na której znajduje się ta szmineczka -170
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:44   #14438
patusia22
Zakorzenienie

pytanie moje kieruję do osób ,które miały już okazję złożyć zamówienie z kat.13 -czy do zestawów kremów ze str. 23 i 129 dołączane jest pudełko ozdobne widoczne na zdjęciu w katalogu????
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:49   #14439
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
pytanie moje kieruję do osób ,które miały już okazję złożyć zamówienie z kat.13 -czy do zestawów kremów ze str. 23 i 129 dołączane jest pudełko ozdobne widoczne na zdjęciu w katalogu????
nie zamawiałam, ale kremy sa pakowane w te pudełka... były juz wczesniej podobne zestawy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:52   #14440
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

zmieniłam zamówienie z K13 znowu
biore różdżke i roll on
a jaki zapach różdżki polecacie?
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 14:53   #14441
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
proszę uprzejmie...

a tak w ogóle to sobie wykrakałam te braki, bo właśnie spojrzałam na podgląd faktury i widzę, że ta odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci nie przyjdzie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (93,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (63,3 KB, 17 załadowań)
Stary 2006-11-02, 15:04   #14442
varda
Raczkowanie

Cytat:
proszę uprzejmie...
bardzo dziękuje

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 15:09   #14443
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
a moze wiesz jak wyglada ta metaliczna "metalic nude" ze str 171 Katalog 13?
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 15:10   #14444
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69

Wtam dawno mnie tu nie bylo bede musiala wszytsko nadrobic I mam ważne pytanko bo klinetka chciala kupic kuracje parafinowa do rąk a jest w ciązy, i czy ta parafina nie zaszkodzi dzidziusowi????Bylam bym bardzo wdzieczna za odpowiedź....
Stary 2006-11-02, 15:13   #14445
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
a moze wiesz jak wyglada ta metaliczna "metalic nude" ze str 171 Katalog 13?
do tych metalicznych nie ma próbek niestety...
Stary 2006-11-02, 15:17   #14446
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Hej Mam prosbę. Możecie mi podac w kolejności od najjaśniejszego do najciemniejszego odcienie podkładu w musie? Tzn tylko almond, nude i ivory I które odcienie są chodne a które cieplejsze. Nude miałam z 1,5 roku temu w podkładzie w płynie i był za jasny. Teraz przymierzam się do tego podkładu, nie mam próbek i nie wime jaki odcien zamowic.
Stary 2006-11-02, 15:19   #14447
fofic
Raczkowanie

Hmmmm Młoda 69, pierwsze słyszę, zeby taki kosmetyk był szkodliwy dla kobiet w ciąży. Na pewno peelingi są, ale parafina ??
Ale najlepiej, jak ta Twoja klientka taka "przewrażliwiona", to niech sie lekarza pyta, bo w sumie, my możemy tego nie wiedzieć
Co do katalogu 13 - to na razie jestem na pierwszej stronie - o misiu, i oglądam go i oglądam, i jakoś nie mogę nic zobaczyć - żeby miał mniejszą głowę Na pewno go zamówię - a może i nie ?? Musze to przemyśleć.......
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 15:20   #14448
asicka1
Raczkowanie

a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi [/quote]

Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )
Stary 2006-11-02, 15:23   #14449
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Hmmmm Młoda 69, pierwsze słyszę, zeby taki kosmetyk był szkodliwy dla kobiet w ciąży. Na pewno peelingi są, ale parafina ??
Ale najlepiej, jak ta Twoja klientka taka "przewrażliwiona", to niech sie lekarza pyta, bo w sumie, my możemy tego nie wiedzieć
Co do katalogu 13 - to na razie jestem na pierwszej stronie - o misiu, i oglądam go i oglądam, i jakoś nie mogę nic zobaczyć - żeby miał mniejszą głowę Na pewno go zamówię - a może i nie ?? Musze to przemyśleć.......
pierwsze slysze z epeelingi sa szkodliwe ... ale dobrze wiedziec
Stary 2006-11-02, 15:31   #14450
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Młoda69 Pokaż wiadomość
Wtam dawno mnie tu nie bylo bede musiala wszytsko nadrobic I mam ważne pytanko bo klinetka chciala kupic kuracje parafinowa do rąk a jest w ciązy, i czy ta parafina nie zaszkodzi dzidziusowi????Bylam bym bardzo wdzieczna za odpowiedź....
nie powinno zaszkodzić
w ciązy nalezy unikać kosmetyków z retinolem (prowitamina A), kofeiną i kwasami owocowymi
resztę można używać, ale czasami pojawia sie uczulenie na coś co wczesniej dobrze było tolerowane ( to wina zmian hormonalnych)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 15:35   #14451
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
dzięki za opisy i zdjęcia
Prosze bardzo

Cytat:
A propos Celebrate Me - dla mnie pachnie jednak tak samo, jak ten żurawinowo-pomarańczowy. Nuty taniego wina ani w jednym ani w drugim nie czułam
No bo w Celebrate me - jak napisalam - jej nie ma a w Winter Sensation czesc dziewczyn (w tym) ja ja czula
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 15:35   #14452
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi

Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )[/quote]

dziekuję bardzo za opinię
Stary 2006-11-02, 15:39   #14453
asicka1
Raczkowanie

dziekuję bardzo za opinię [/QUOTE]

prosze bardzo troche sie rozpisallam ale staralam sie dokladnie opisac swoje odczucia co do pudru
Stary 2006-11-02, 15:55   #14454
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

prosze bardzo troche sie rozpisallam ale staralam sie dokladnie opisac swoje odczucia co do pudru
nic nie szkodzi przeczytałam jeszcze opinie o obu pudrach na KWC i teraz jestem pewna co do tego prasowanego za 26.90
Stary 2006-11-02, 15:58   #14455
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy

sand jest zdecydowanie ciemny - miałam go i był za ciemny a dodatkowo ciemniał jeszcze bardziej na twarzy... Teraz mam Beige i jest z koleji za jasny... dla mnie brakuje kolorku miedzy beige a sand

Instagram

Stary 2006-11-02, 16:01   #14456
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
według mnie Sheer Mauve to jest taki ciemny bordowy, wchodzący w brąz... z tym że trzeba się liczyć, że te szminki są dosyć przejrzyste na ustach i nie dają intensywnego koloru... jednak jest to kolor ciemny
Aha.. to nie chce
A Sheer Rose i Sheer Berry nie sa jaskrawe albo fioletowawe? Naturalnie na ustach sie prezentuja?

Cytat:
Mnie okrrropnie interesuja te metaliczne, szkoda, ze ich nie ma
A czy mozesz wkleic kolory szminek satynowych Knockout Pink i Strawberry Delish? Ja wklejam zdjecie koloru Rose.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szminki 002.jpg (71,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szminki 003.jpg (52,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szminki 005.jpg (52,0 KB, 5 załadowań)
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 16:16   #14457
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

z katalogu 13 biorę na 100%:
* tusz Pełnia Rzęs
* naprawczą odżywkę w spray'u owoc granatu i jojoba z Naturalsów - ma ją któraś?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 16:19   #14458
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
sand jest zdecydowanie ciemny - miałam go i był za ciemny a dodatkowo ciemniał jeszcze bardziej na twarzy... Teraz mam Beige i jest z koleji za jasny... dla mnie brakuje kolorku miedzy beige a sand
no ja na twarzy sand nie mialam al ejak porownywalam na palcu beige i sand to minimalnie sie roznily mialam sobie nawet wziasc ten sand bo klientki go biora ale stwierdzilam ze jak sa tak podobne a ten mam sprawdzony to wole nie kombinowac tymbardziej ze teraz zima wiec skoro piszesz ze ciemnieje to wole nie ryzykowac
Stary 2006-11-02, 16:22   #14459
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no ja na twarzy sand nie mialam al ejak porownywalam na palcu beige i sand to minimalnie sie roznily mialam sobie nawet wziasc ten sand bo klientki go biora ale stwierdzilam ze jak sa tak podobne a ten mam sprawdzony to wole nie kombinowac tymbardziej ze teraz zima wiec skoro piszesz ze ciemnieje to wole nie ryzykowac
on jest o wiele ciemniejszy niż beige.. ja mam troszke ciemniejsza karnację i był za ciemny mimo to... beige jest kolorkiem bardziej bezpiecznym

Instagram

Stary 2006-11-02, 16:33   #14460
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
on jest o wiele ciemniejszy niż beige.. ja mam troszke ciemniejsza karnację i był za ciemny mimo to... beige jest kolorkiem bardziej bezpiecznym
to dobrze ze go nie bralam chociaz dziwne bo biora go u mnie dziewczyny o jasniejszej karnacji ode mnie i wyglada na twarzy bardzo naturalnie nie widzialam zeby mialy jakies ciemne buzie ale moze to zalezy jeszcze od czegos innego......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości